مشاهده نسخه کامل
: مشکل در Windows Movie Maker
Setareh 2006
23-12-2010, 10:32
وقتی با این برنامه چند تا کلیپ رو به هم وصل می کنیم بعد از سیو کردن و پخش کردنش با هر مدیاپلیری که پخش می کنم بین هر کلیپ ، جایی که یک کلیپ به کلیپ بعدی ترانزیت میشه صدای تق آزاردهنده شنیده نمیشه . راهی برای برطرف کردن این مشکل وجود داره ؟ اگر نه یک برنامه معرفی کنید که مثل همین کار باهاش راحت باشه در ضمن با دایل آپ هم بشه دانلود کرد
اگر سریع جواب بدین ممنون میشم
Javad_Ed
24-12-2010, 14:23
سلام
قبل از خروجی گرفتن هم همینطوره ؟!
یعنی در خود برنامه ریپلای کنید ببینید باز صدا میده؟!
نرم افزار ساده با امانات خیلی بیشتر:
Corel VideoStudio Pro X3
موفق باشید
Setareh 2006
24-12-2010, 18:22
سلام
قبل از خروجی گرفتن هم همینطوره ؟!
یعنی در خود برنامه ریپلای کنید ببینید باز صدا میده؟!
نرم افزار ساده با امانات خیلی بیشتر:
Corel VideoStudio Pro X3
موفق باشید
ممنون از توجهت . نه قبل از خروجی گرفتن این صدای تق آزار دهنده محسوس نیست و مشکل وقتی احساس میشه که Movie سیو میشه و با مدیا پلیر های مختلف این صدای آزار دهنده شنیده میشه .
اتفاقا دیروز رفتم همین برنامه Corel VideoStudio Pro X3 که معرفی کردی رو بگیرم هم سی دی اش بود هم دی وی دی
من سی دی اش رو گرفتم که حجمش حدود 611 مگ هست ولی وقتی بردم خونه دیدم فایل ستاپ مشکل داره هر چی روش کلیک می کنم هیچ اتفاقی نمی افته و کامپیوتر هم هنگ می کنه . ظاهرا ایراد داره . فردا باید ببرم عوضش کنم
Javad_Ed
24-12-2010, 19:07
ممنون از توجهت . نه قبل از خروجی گرفتن این صدای تق آزار دهنده محسوس نیست و مشکل وقتی احساس میشه که Movie سیو میشه و با مدیا پلیر های مختلف این صدای آزار دهنده شنیده میشه .
اتفاقا دیروز رفتم همین برنامه Corel VideoStudio Pro X3 که معرفی کردی رو بگیرم هم سی دی اش بود هم دی وی دی
من سی دی اش رو گرفتم که حجمش حدود 611 مگ هست ولی وقتی بردم خونه دیدم فایل ستاپ مشکل داره هر چی روش کلیک می کنم هیچ اتفاقی نمی افته و کامپیوتر هم هنگ می کنه . ظاهرا ایراد داره . فردا باید ببرم عوضش کنم
منم الان بعد از سال ها مووی میکر باز کردم! مشکلی نیست!:دی
شما همون ویدئو استودیو رو بگیرید کارتون رو راه میندازه
Setareh 2006
25-12-2010, 08:45
منم الان بعد از سال ها مووی میکر باز کردم! مشکلی نیست!:دی
شما همون ویدئو استودیو رو بگیرید کارتون رو راه میندازه
مشکل وقتی خودش رو نشون میده که چند تا کلیپ رو پشت سر هم میگذاری و بعد از سیو کردن موقع پخش می بینی که یک کلیپ به کلیپ بعدی که ترانزیت میشه صدای گوشخراش تق شنیده میشه . وگرنه تا سیو نکنی متوجه این ایراد نمیشی .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.