مشاهده نسخه کامل
: نظرسنجی و چند سوال مهم برای خرید هارد اکسترنال
babialex
23-12-2010, 01:01
میخام هاردی تهیه کنم که تمام موارد زیر رو داشته باشه :
1- یو اس بی 3 داشته باشه
2- بدنه مقاومی داشته باشه
3- قابلیت رمزگذاری و پنهان کردن درایو داشته باشه
و اینکه چند تا سوال مهم :
مهم : چطوری میتونم روی یک داریو / فولدر / فایل رمز بزارم و یا مخفی کنم طوری که هارد وقتی به هر سیستم عاملی و کامپیوتر و دستگاهی وصل میشه تا رمز رو نزنم باز نشه و یا مخفی بمونه ؟؟
نظرتون درباره هارد های بوفالو و FREECOM که تازه وارد های بازار هستن چیه ؟
نظرتون درباره برند های ADATA - TRANCSCEND - SILICON POWER چیه ؟
انتخاب اول شما برای خرید هارد اکسترنال کدومه و به چه علت ؟
---------- Post added at 01:01 AM ---------- Previous post was at 12:57 AM ----------
اینم سایت دو تازه وارد بازار ایران
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
babialex
24-12-2010, 18:50
کسی نبود جواب مارو بده و توی نظرسنجی هم شرکت کنه ؟ !!!
ata.royalfalcon
24-12-2010, 19:59
سلام
اسمت برام آشناست
فکر کنم اینجا هم بودی
دوست عزیز بهتره سوال هات رو تو تاپیک زیر مطرح کنی.اونجا بهتر راهنمایی میشی.
با تشکر...
mohasmhan
24-05-2011, 18:26
سلام
من یک هارد اکسترنال فریکام (Freecom) مدل XXS با ظرفیت 500GB خریداری کردم باقیمت 96000 تومان تقریبا در پاییز 89 بود .
این هارد یک کابل رابط دارد که کمتر از 10 سانت است ، به همین خاطر من یک کابل واسط یو اس بی خریداری کردم .
بعد از چند روز متوجه شدم که این هارد خود به خود قطع می شود و صدایی شبیه صدای ضربه زدن از داخل آن به گوش می رسد . بعد از مدتی من هارد را برای استفاده از گارانتی به فروشنده تحویل دادم ولی علیرغم اینکه روی هارد کلمه وارانتی قید شده بود ولی هیچ فایده ای نداشت و مشکل همچنان پابرجا بود ( بگذریم از دردسرهایی که برای خالی کردن هارد و ذخیره اطلاعات موجود در آن در جای دیگری داشتم و همچنین تماس های مکرری که گرفتم ):41: .
الان من این هارد را علیرغرم سختی بیشتر بدون کابل واسط به پشت کیس وصل می کنم . قطعی هارد خیلی کمتر شده ولی مشکل باز هم برقرار است که در حال حاضر به طور دست و پا شکسته دارم از آن استفاده می کنم .
من هارد سیگیت را هم امتحان کرده ام که هم کابل رابط بلندتری دارد و هم قطع نمی شود .:eh:
mohasmhan
07-08-2014, 00:42
سلام
من یک هارد اکسترنال فریکام (Freecom) مدل XXS با ظرفیت 500GB خریداری کردم باقیمت 96000 تومان تقریبا در پاییز 89 بود .
این هارد یک کابل رابط دارد که کمتر از 10 سانت است ، به همین خاطر من یک کابل واسط یو اس بی خریداری کردم .
بعد از چند روز متوجه شدم که این هارد خود به خود قطع می شود و صدایی شبیه صدای ضربه زدن از داخل آن به گوش می رسد . بعد از مدتی من هارد را برای استفاده از گارانتی به فروشنده تحویل دادم ولی علیرغم اینکه روی هارد کلمه وارانتی قید شده بود ولی هیچ فایده ای نداشت و مشکل همچنان پابرجا بود ( بگذریم از دردسرهایی که برای خالی کردن هارد و ذخیره اطلاعات موجود در آن در جای دیگری داشتم و همچنین تماس های مکرری که گرفتم ):41: .
الان من این هارد را علیرغرم سختی بیشتر بدون کابل واسط به پشت کیس وصل می کنم . قطعی هارد خیلی کمتر شده ولی مشکل باز هم برقرار است که در حال حاضر به طور دست و پا شکسته دارم از آن استفاده می کنم .
من هارد سیگیت را هم امتحان کرده ام که هم کابل رابط بلندتری دارد و هم قطع نمی شود .:eh:
من چند ماه پیش پاور کامپیوترمو عوض کردم و یه پاور Green 350W روش نصب کردم و مشکل این هارد کاملاً حل شد.
الان هم که کلاً کامپیوترمو عوض کردم و این هارد کاملاً نرمال کار میکنه.
نتیجه::n26:
پاور کامپیوتر خیلی خیلی مهمه:n24:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.