مشاهده نسخه کامل
: مشکل کیفیت lcd sony
tah_206207
23-12-2010, 00:46
سلام دوستان من یک ال سی دی سونی مدل klv - 40s550a Bravia خریداری کردم البته من میخواستم سامسونگ بگیرم ولی گفتن کیفیت سونی از سامسونگ بهتره! الان با ----- که شبکه های تلوزیونی ایران رو نگاه میکنم کیفیت خیلی بده به طوری که به صورت شطرنجی نشون میده!
میشه بگید مشکل از چیه؟ آیا مشکل از کیفیت شبکه هاست یا مشکل از lcd هست؟
با تشکر
*Alucard*
23-12-2010, 10:16
این مشکل کم و بیش بین همه کسایی که HDTV میخرن عمومیت داره برای اینکه شما یک تصویر کوچک و بی کیفیت رو بتونین در یک HDTV که تعداد پیکسلهای خیلی بیشتری داره نمایش بدین باید تصاویر با رزولوشن پائین رو بزرگنمایی کنید این مسئله به علاوه دقت و کیفیت بالاتر HDTV ـها در نمایش جزئیات ظریف باعث میشه که شما مشکلات تصاویر SD رو بیش از زمانی که اونها روی یک TV معمولی تماشا میکردین متوجه بشین برای اینکه مشکلات کمتری براتون پیش بیاد بهتر هست که نوع اتصالات رو چک کنید و سعی کنید از کابلهای با کیفیت تر استفاده کنید که نویز کمتری داشته باشن همینطور سعی کنید گزینه های مربوط به نوع خروجی و ورودی تصویر در دستگاه پخش کننده و TV رو درست Set کنید و حتی المقدور تا جایی که میتونید سعی کنید از دستگاههایی که اتصالات کامپوننت و HDMI دارن برای داشتن کیفیت بهتر استفاده کنید.
mehrdad_ati
23-12-2010, 10:39
کامپوننیت هم چندان مالی نیست . برای مطمعن شدن بهتره یه ----- hd با خروجی 1080 و hdmi بگیری . 100 درصد خروجی دیجیتال میده و حد اقل مطمعنی که بهترین کیفیت ممکن رو داری
persian_m
23-12-2010, 10:54
داداش شما از رسیوری که خروجی hdmi داره استفاده کن با یه سرچ تو اینترنت میتونی پیداش کنی.ضمنا سعی کن از کابل hdmi شرکت سونی که تو نمایندگیها هم دارن برای اتصال استفاده کنی
tah_206207
23-12-2010, 14:58
پس اگه من از یه ----- که خروجی hdmi داره استفاده کنم مشکل افت کیفیت از بین میره؟ اگه ممکنه یه ----- خوب واسم معرفی کنید
با تشکر از کمک شما دوستان عزیز
tah_206207
23-12-2010, 16:00
اگه از آنتن برای مشاهده شبکه های ایران استفاده کنم بازم این مشکل پیش میاد؟ مثلا واسه دیدن شبکه سه از آنتن استفاده کنم
t_tanhayam
23-12-2010, 16:18
پس اگه من از یه ----- که خروجی hdmi داره استفاده کنم مشکل افت کیفیت از بین میره؟ اگه ممکنه یه ----- خوب واسم معرفی کنید
با تشکر از کمک شما دوستان عزیز
-تا زماني كه سورس شما sd باشه شايد شاهد تغيير خاصي نباشين هر چند ورودي كامپوزيت يا كامپوننت وhdmi متفاوت هست
mehrdad_ati
23-12-2010, 16:19
آنتن که بدرد نمیخوره ! یا ----- یا تیونر دیجیتال .
t_tanhayam
23-12-2010, 16:19
اگه از آنتن برای مشاهده شبکه های ایران استفاده کنم بازم این مشکل پیش میاد؟ مثلا واسه دیدن شبکه سه از آنتن استفاده کنم
-اگه منظورتون ديجيتال هست خوب مسلما تصوير بهتري نسبت به انالوگ خواهيد داشت
tah_206207
23-12-2010, 16:53
کیفیت بستگی به کیفیت پخش کانالها هم داره؟ مثلا اگه یه ----- با کیفیت hd 1080 بگیرم و کابل hdmi هم واسش بخرم میتونه شبکه های ایرانی رو با کیفیت خوب پخش کنه کیفیت پخش شبکه های ایران (یک و دو و سه ) از ----- چطوریه؟
یه ----- که کیفیتش full hd هست با رسیوری که کیفیتش hd هست چقدر تفاوت کیفیت دارن؟
فرمت ویدیویی با کیفیت کدوم فرمت هست؟ چون میخوام یه فیلم با کیفیت رو از طریق فلش رو ال سی دی ببینم
چطوری میتونم کامپیوتر رو به ال سی دی متصل کنم؟
فکر کنم خود تلوزیهنتون هم 550 کیفیت تصویریش زیاد خوب نیست
persian_m
23-12-2010, 21:00
دوست عزیز دوستان میگن با ----- vu solo که 1080 هم هست مشکلی ندارن ولی من با ایکس کروز تقریبا مشکل شما رو اما خیلی کمتر دارم اگه میخوای ----- خوب بخری و برای چند سال راحت باشی حرف این برادر کوچکت رو گوش کن و vu solo رو بخر .
تو تهرون هم پیدا میکنی
---------- Post added at 09:00 PM ---------- Previous post was at 08:58 PM ----------
فکر کنم خود تلوزیهنتون هم 550 کیفیت تصویریش زیاد خوب نیست
دوست عزیز به هر حال یه HDTV خریدن ایشون مطمئنا با راهکارهای گفته شده انشاالله مشکلشون حل میشه
Dj_aghamajid
26-12-2010, 21:19
شما هر کاری بکنی بازم نمیتونی این مشکل رو بکلی از بین ببری!
چون کیفیت پخش شبکه های سیما و همچنین بیش از 90% شبکه های MAH واره ای SD هست و رزولوشن پایینی دارن! و در همون رزولوشن کیفیت های بالا و پایین دارن!
شما بهتره فعلا چون هنوز کانال های HD فراگیر نشدن با کابل کامپوننت (5 سیم) کار کنی و الکی بیش از 300 تومن هزینه نکنی چون عملا تفاوت خاصی برای کانالهای SD در گیرنده HD نخواهی داشت!
در ضمن تو تنظیمات تلویزیون میتونی تو قسمت کاهش پارازیت و Mpeg بری و اونا رو روی LOW یا MEDIOM بزاری و کلا یه یه سرو سامونی به تنظیمات تصویر تلویزیون بدی تا بهترین کیفیت ممکن رو داشته باشی!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.