مشاهده نسخه کامل
: Sony Cyber-Shot DSC-W370 یا Canon IXUS 130 IS کدو بهتره ؟؟
سلام دوستان
بین خرید این دو مدل بدجوری گیر کردم خواهشا کمکم کنین. مخصوصا اونایی که باهاشون کار کردن
Sony Cyber-Shot DSC-W370
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Canon IXUS 130 IS
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اولی زومش 7x اوپتیکاله ولی یکم بزرگتر و سنگین تره و دومی زومش 4x اوپتیکال ولی کوچیک و جمع و جور و قشنگ.
بقیه چیزاشون عین همه حتی قیمت. هر دو 14 مگاپیکسل.
راستیتش خودم که کانن رو خوشم اومده بخاطر کوچولو و جمع و جور بودنش اما سونی زومش 7 برابره که منو تحریک میکنه
چکار کنم ؟ کمک پلیز؟ کدومو بردارم؟؟؟
سلام
دوست عزیز بهتر بود ابتدا تاپیک مشاوره خرید دوربینو خوب مطالعه میکردی اونجا در مورد دوربین در این رنج قیمت زیاد بحث شده
و canon sx130 یکی از بهترین انتخابها بوده.
w370 چینیه و ixus 130 بهتره . شما که زوم براتون مهمه خرید sx130 با 12x زوم و کیفیت به مراتب بهتر از دو انتخاب خودتون تنها 10 تومن گرونتر از اونها به نفعتون هست.:20:
سلام
دوست عزیز بهتر بود ابتدا تاپیک مشاوره خرید دوربینو خوب مطالعه میکردی اونجا در مورد دوربین در این رنج قیمت زیاد بحث شده
w370 چینیه و ixus 130 بهتره . شما که زوم براتون مهمه خرید sx130 با 12x زوم و کیفیت به مراتب بهتر از دو انتخاب خودتون تنها 10 تومن گرونتر از اونها به نفعتون هست.:20:
اتفاقا دیدم اون تاپیکو منتها 754 صفحه ست از کجاش پیدا کنم آخه.
sx 130 هم خوبه اتفاقا یکی از مواردیه که مد نظرم هم بود ولی فقط یکم کتو کلفت و گندست :41: بدنش هم پلاستکیه و مثل ixus 130 فلزی نیست :13:ولی بازم اونم جیگره والا نمیدونم شما بگین من چکار کنم؟
در ضمن قیمت این ixus 130دقیقا چنده الان و ساخت کجاس ؟ من که تو شهر خودمون دیدم زده بود 280.000 تومن :18:
اونم نه ixus 130 بلکه ixus 120 که یه مدل قدیمی ترشه. نمیدونم خرید قدیم بوده تو ویترینش باد کرده یا قیمت خون باباش بود یا شایدم من اشتباه میکنم در مورد قیمتش ؟؟
دوست عزیز من در مورد کیفیت عکسش که مهمتره گفتم که از اون دوتا بهتره در کل بستگی داره چه انتظاری از دوربین داشته باشید.
قیمتش هم 239000 هست.
امضای منم اگه بخونید کمک میکنه.
البته قصد جسارت ندارم فقط میخوام مشخص کنید که دوربینو برای چه هدفی میخاین.
سلام
سلام دوستان عزیز :10::11:
ixus 130 را من SD1400 اش را دیدم و ixy400f را خود ایکسوز را ندیدم . که مدل sd را چین تولید میکنه برای امریکا اما ixy آن را خود ژاپن میزنه .
من که از w370 خیلی خوشم میاد . باهاش از نزدیک کار کردم . دوربین خوبیه . با ایکسوز 130 هم کار کردم اونم دوربین خوبی بوده اما در کل من w370 را ترجیح میدم برای خانواده به ایکسوز 130 . بخاطر پانوروماش - زوم اپتیکال بیشتر . رنگ یشمی متالیک w370 خیلی قشنگ ست .
ایراداتش هم میشه واید نبودن لنزش را گرفت . که برای خیلی ها مهمه . اما به شخصه اعتقادی به اعداد ندارم :دی
در ضمن یکم قیمت ixy400f با sd1400 تفاوت میاره حدود 10 تومان ixy آن گرونتره . موفق باشی
و یه موضوع دیگه چینی بودن دلیل بر بی کیفیت بودنش نیست مگه sx130 که به دوستمون پیشنهاد دادی چینی نیست ؟
تازه sd1400 هم چینی است . اگه دیجی کالا بخره فقط sd1400 داره . :11:
دوستان عزیز میشه یه لطفی کنین و نمونه عکس و فیلم برام بزارین با IXUS 130؟
فیلم روز بیرون و داخل اتاق اندازه 480*640 pحداکثر کیفیت و تا نهایت زوم اپتیکال بره و برگرده
و عکس نهایت کیفیت در بیرون و داخل ؟
ممنون میشم
سلام دوستان عزیز :10::11:
ixus 130 را من SD1400 اش را دیدم و ixy400f را خود ایکسوز را ندیدم . که مدل sd را چین تولید میکنه برای امریکا اما ixy آن را خود ژاپن میزنه .
من که از w370 خیلی خوشم میاد . باهاش از نزدیک کار کردم . دوربین خوبیه . با ایکسوز 130 هم کار کردم اونم دوربین خوبی بوده اما در کل من w370 را ترجیح میدم برای خانواده به ایکسوز 130 . بخاطر پانوروماش - زوم اپتیکال بیشتر . رنگ یشمی متالیک w370 خیلی قشنگ ست .
ایراداتش هم میشه واید نبودن لنزش را گرفت . که برای خیلی ها مهمه . اما به شخصه اعتقادی به اعداد ندارم :دی
در ضمن یکم قیمت ixy400f با sd1400 تفاوت میاره حدود 10 تومان ixy آن گرونتره . موفق باشی
و یه موضوع دیگه چینی بودن دلیل بر بی کیفیت بودنش نیست مگه sx130 که به دوستمون پیشنهاد دادی چینی نیست ؟
تازه sd1400 هم چینی است . اگه دیجی کالا بخره فقط sd1400 داره . :11:
سلام دوست عزیز کسی که یه w350 ساخت ژاپن و یه w370 دستش بگیره منظور از چینی بودن رو میفهمه .
البته منظور من از چینی بودن اون نسبت به سری ژاپنی sony w بود و اینجا دوستان سلیقه های مختلفی دارند
در آخر دوست عزیزمون خودش باید انتخاب کنه و هیچ نظری تحمیل نیست.:11:.
والا بچه ها من هنوزم بین این دو گیر کردم نمیدونم چکار کنم. نمی تونم تصمیم بگیرم. اگه تصمیم میگرفتم همین حالا میخریدم . از یه طرف خوش دستی و استایلیش و کوچیک و جیگر بودن ایکسوز 130 منو کشته از طرف دیگه زوم 7x سونی 370. یعنی میگین w370 چینیه کیفیتش پایینه ؟ ایکسوز 130 غیر چینیش پیدا میشه ؟ عکس کدوم و فیلمبرداری کدوم بهتره ؟
از دوستان و کاربران کسیرو میشناسین که مال طرفای گرگان و گنبد (استان گلستان ) باشه و جای خوب با قیمت های آپدیت بشناسه؟
سلام دوست عزیز کسی که یه w350 ساخت ژاپن و یه w370 دستش بگیره منظور از چینی بودن رو میفهمه .
البته منظور من از چینی بودن اون نسبت به سری ژاپنی sony w بود و اینجا دوستان سلیقه های مختلفی دارند
در آخر دوست عزیزمون خودش باید انتخاب کنه و هیچ نظری تحمیل نیست.:11:.
سلام دوست عزیز
حرفتون را قبول ندارم . یکم هم حرفتون خنده دار بود ...
سلام دوست عزیز
حرفتون را قبول ندارم . یکم هم حرفتون خنده دار بود ...
سلام
خوشحالم که تونستم بخندونمتون. افتخاریه برای بنده.:11:.
Amir M.ohAma.D
25-12-2010, 00:00
Canon IXUS 130
دوربین دیجیتال فشرده با کیفیت عکس ۱۴ مگاپیکسل، باریکترین دوربین ایکسوس تا کنون، حسگر CCD، دارای لرزشگیر تصویر، قابلیت زوم اپتیکال تا ۴ برابر، لنز واید ٢٨ میلیمتری، پردازشگر DiG!C4، فیلمبرداری با کیفیت HD، صفحه نمایش ٢٫۷ اینچی، حساسیت بالا برای عکسبرداری در نور کم، چاپ مستقیم توسط چاپگر بدون نیاز به کامپیوتر، پشتیبانی کارت SD، SDHC، SDXC و MMC، تصحیح قرمزی چشم، تشخیص چهره و حرکت
Sony CyberShot DSC-W370
دوربین دیجیتال فشرده ۱۴٫۱ مگاپیکسل، لنز واید ۳۴ میلیمتری، دارای لرزشگیر اپتیکال، بزرگنمایی اپتیکال تا ۷ برابر، فیلمبرداری HD، عکسبرداری ۳۶۰ درجه (پانوراما)، قابلیت اتوماتیک هوشمند، تشخیص چهره، فرمان عکسبرداری با لبخند، نمایشگر ۳ اینچی
ولی ضعفه بزرگی که w370 داره عکسالعمل نسبتا کندو فوکوس نه چندان خوبه
زیاد فرقی باهم ندارن خیالت راحت هرکدومو بگیری پشیمون نمیشی
Canon IXUS 130
دوربین دیجیتال فشرده با کیفیت عکس ۱۴ مگاپیکسل، باریکترین دوربین ایکسوس تا کنون، حسگر CCD، دارای لرزشگیر تصویر، قابلیت زوم اپتیکال تا ۴ برابر، لنز واید ٢٨ میلیمتری، پردازشگر DiG!C4، فیلمبرداری با کیفیت HD، صفحه نمایش ٢٫۷ اینچی، حساسیت بالا برای عکسبرداری در نور کم، چاپ مستقیم توسط چاپگر بدون نیاز به کامپیوتر، پشتیبانی کارت SD، SDHC، SDXC و MMC، تصحیح قرمزی چشم، تشخیص چهره و حرکت
Sony CyberShot DSC-W370
دوربین دیجیتال فشرده ۱۴٫۱ مگاپیکسل، لنز واید ۳۴ میلیمتری، دارای لرزشگیر اپتیکال، بزرگنمایی اپتیکال تا ۷ برابر، فیلمبرداری HD، عکسبرداری ۳۶۰ درجه (پانوراما)، قابلیت اتوماتیک هوشمند، تشخیص چهره، فرمان عکسبرداری با لبخند، نمایشگر ۳ اینچی
ولی ضعفه بزرگی که w370 داره عکسالعمل نسبتا کندو فوکوس نه چندان خوبه
زیاد فرقی باهم ندارن خیالت راحت هرکدومو بگیری پشیمون نمیشی
آقا فکر کنم همون کانون رو بردارم. فردا میرم بخرم اگه سر قیمت باهام کنار بیان. نمیدونم اینجا چرا اینقد بالا میگن تو سایت دیجی کالا ارزونتر میگن (حداقل 40 تومن ارزونتر ) تازه اونم با یه کیف اشانتیون. به نظر شما چطوره از سایت دیجی کالا خرید کنم؟ مطمئنه ؟
Amir M.ohAma.D
26-12-2010, 11:19
تو بازار بگردین قیمت پایینم پیدا میتونین بکنین
نظر من اینه که از اینترنت نخرین این اجناسو بهتره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.