مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی در مورد طرح ویترین برای بوتیک
سلام من یه مغازه دارم ، برای داخلش یه طرح زدم منتها چون چند بر شیشه رو به بیرون داره ، نمی خوام اونجا رو خالی بزارم و فقط مانکن بچینم
کسی طرحی برای پشت شیشه داره ؟ که در واقع دویار پشت مانکن ها رو می گم .
نظر خودم این بود که با بامبو مثل سلول زندان بیام و میله های عمودی بچینم ولی شاید زیاد جالب نشه ، حالا کسی ایده ای داره ممنون میشم .
تقریبا 4 متری هست .
طرح 1 :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طرح 2:
نظر من رو بخوای میگم یه کم هزینه کن یه طراح ماهر بیار برات این کار رو انجام بده !
اصلی ترین چیز واسه جلب توجه مشتری ویترین مغازه هست که اگه خوب کار بشه سودتون رو هم زیاد میکنه و بازگشت پولی که واسه طراح دکور هم دادین سریع هست
V E S T A
24-12-2010, 11:47
به نظر منم با یه طراح دکور میتونید بهترین و شیکترین ویترین رو داشته باشین .. من خودم به شخصه ویترین یه مغازه رو اول باید بپسندم بعد واردش میشم
حتی اگه جنس مورد نظرم هم نباشه از دکور یه فروشگاه خوشم بیاد حتما میرم داخلشم میبینم .:43:
میتونید الان که کریسمس هست از درخت کریسمس یا بابا نوئل استفاده کنید به نظر من خیلی جالبه خیلی از فروشگاها هم این
دکور رو میذارن این روزا...
یا اگه فرهنگ بیگانه نمیپسندین !!:38:اگه فروشنده پوشاک پاییزه یا زمستانه هستین.. میتونین جوری ویترین رو طراحی کنید که
نشون دهنده زمستون باشه مثلا با برف مصنوعی با هر وسیله ای که خودتون میشناسن ویترین رو تزییین کنید یا آدم برفی کنار
ویترین یذارین..یا پاییز رو درست کنید پشت ویترینتون ..
ممنون از همه دوستان ، پلان مغازه رو با نرم افزار google sketchup یکی از دوستان یه طرح همینجوری زده فقط برای اینکه دوستان یه تصوری ازش داشته باشند گذاشتم اینجا
برای طرح زمستانی هم چون من بندرعباس هستم زیاد جواب نمیده ، شیک میشه ولی کلا چندان کار پاییزه و زمستانه ندارم ، از ترکیه هم به غیر از چند مورد ، البسه زمستانی نیوردم
بعد یه مشکل اساسی که هست اینجا بندرعباس ، هر چی گشتم طراح درست و درمون پیدا نکردم ،
اکثرشون فقط نصاب هستند ، و MDF کار ، و می گویند " چه طرحی می خوای ما برات بزنیم !"
ببخشيد شما فروشنده ي لباس زنونه هستين؟
ببخشيد شما فروشنده ي لباس زنونه هستين؟
شلوار جین ، شلوارک ، و ... از این جور چیزا
لباس شب ( مجلسی) کار تک هم گاها میارم
چند وقت دیگه یه سایت می زنم
یه عکاس هم پیدا کردم که برای کارهای بوتیکم ژورنال درست کنم
V E S T A
26-12-2010, 12:33
اگه هر کدوم از ویترین هاتون رو مثل یه آکواریوم در بیارین هم قشنگ میشه یا منظره زیر دریا ..
آقاي جويا، من بعنوان يك مشتري، از ويتريني كه جعبه هاي كادويي با جلدهاي براق و رنگ تند داشته باشه خيلي لذت ميبرم. رنگهاي آبي و زرد و صورتي، كه چشمگير باشن با پاپيونهاي پهن. اينارو ميتونين روي هم، پايين پاي مانكنهاتون بذاريد..... در ضمن بوي عطر خيلي تاثير گذاره، توصيه ميكنم محيط بوتيكتون هميشه معطر باشه تا حس خوب به مشتري بده.
خيلي جالبه كه شما اين همه وقت ميذاريد و سليقه به خرج ميديد، اميدوارم بتونيد دكور جذابي بسازيد و كارتون به خوبي بگيره.....
آقاي جويا، من بعنوان يك مشتري، از ويتريني كه جعبه هاي كادويي با جلدهاي براق و رنگ تند داشته باشه خيلي لذت ميبرم. رنگهاي آبي و زرد و صورتي، كه چشمگير باشن با پاپيونهاي پهن. اينارو ميتونين روي هم، پايين پاي مانكنهاتون بذاريد..... در ضمن بوي عطر خيلي تاثير گذاره، توصيه ميكنم محيط بوتيكتون هميشه معطر باشه تا حس خوب به مشتري بده.
خيلي جالبه كه شما اين همه وقت ميذاريد و سليقه به خرج ميديد، اميدوارم بتونيد دكور جذابي بسازيد و كارتون به خوبي بگيره.....
ممنون از توجهتون
این موراد که شما گفتید خیلی تاثیر گذار هستند . یه طرح دیگه زدم که طرح اصلی هم احتمالا همین باشه و همین رو قرار اگه بتونن واسم اجار کنن و می خوام از دو رنگ قرمز و سفید براق استفاده کنم که جلب توجه ایجاد کنه
اون موراد هم می مونه بیشتر برای چیدمان دکور که حتما سعی می کنم لحاظ کنم
=====
اینم طرح جدید ، البته یه کمی تغییرات خواهد داشت
اگه دوستان روی این طرح نظرات تکمیلی دارند ممنون میشم راهنمایی کنند
به نظر شما اون دو تا MDF براق قرمز که رو لبه 2.3 قرار داره دکور رو خیلی بسته نمی کنه و اونا رو هم نرده های استوانه ای ( مثل همون پشت دکور) استفاده کنم یا همینطور خوب ، یا رنگشون رو عوض کنم و چیزی توی مایهی ترکیبی قرار بدم ؟
مثل عکس که توی پایین قرا می دهم .
t.sunami
28-12-2010, 20:12
الان اگه یک طراح بخواد کارای دکور مغازه رو بکنه چقدر میافته؟؟این طرحی زدین از خودتونه؟؟
دوست گلم اگه چندتا عکس از داخل مغازت بزاری فکر کنم بهتر بشه نظر داد مخصوصا واسه رنگ بندی
الان اگه یک طراح بخواد کارای دکور مغازه رو بکنه چقدر میافته؟؟این طرحی زدین از خودتونه؟؟
خودم و خواهرم
طراحیش یا اجراش ؟
طراحیش بسته به طرف داره از 400 تومن به بالا، بستگی به طراح و انصافش داره
اجراش هم بستگی به متریال و همچنین متریالش
دوست گلم اگه چندتا عکس از داخل مغازت بزاری فکر کنم بهتر بشه نظر داد مخصوصا واسه رنگ بندی
فردا می زارم
بازم ممنون .
====
کسی از دوستان مجری کار می شناسه که بتونه MDF خم کنه یا با متریال دیگه ای این چیزی که ما می خوایم رو درست کنه ؟
من بندرعباس هستم و ایشون باید بتونه بیاد بندرعباس یا اینکه من اندازه ها رو بدم و ایشون توی شهر خودشون درست کنه و برای بفرسته
====
یه دستگاهی هست که مثل اینکه بندرعباس نیست و با بخار و فشار میشه MDF رو خم کرد ، ولی تهران و شهرهای دیگه هست .
ممنون میشم دوستان کمک کنند .
t.sunami
29-12-2010, 19:35
اجراش هم بستگی به متریال و همچنین متریالش
راجبه این چی؟؟مینیمم و ماکسیمم چقدر است؟یعنی از چقدر (کف) شروع میشه و تا چقدر جا داره؟؟
Snow_Girl
29-12-2010, 21:28
سلام دوست عزیز یک ایده خوب دارم که مطمئنا میتونه نظر خانوم ها رو حسابی جلب کنه:
میتونی برای پشت سر مانکنهات از گونی و کاغذ کالک چروک استفاده کنی و نام مغازتون رو با رنگ قرمز با فونت لاتین خوش خط و زیبا بنویسی..مانکنها که لباس قرمز بر تن دارن رو جلوی گونی ها با ریتم های خاص بچینی..با فرم های متنوع
کف این قسمت رو با پر سفید و گلبرگ یا گل رز قرمز پر کنی...چند عدد هم جعبه هدیه به شکل های قلب و رنگ قرمز با اندازه های متنوع بذاری روی پر ها وگلها....
بعد با روبانهای قرمز یا صورتی براق و ضخیم بصورت خاص و مارپیچ مانکنها رو بهم متصل کنی..(مثلا دور کمر مانکن اولی بپیچی و بیارش به دست مانکن بعدی و سپس بیاریش دور سر مانکن بعدی و..)که این کار بصورت دلخواهه
(برای این گفتم رنگ قرمز چون امسال رنگ قرمز معموله و پر سفید برای اینکه نمادی از برف باشه و جعبه هدیه برای اینکه خانوم ها رو وسوسه کنه (میتونی چندتا از محصولاتتون رو درون جعبه ها بذارید و درجعبه ها رو پایین یا بغل جعبه های هدیه بذارین...)
من رشته ام گرافیکه و امیدوارم در طراحی ویترین مغازتون تونسته باشم کمکتون کرده باشم..
راجبه این چی؟؟مینیمم و ماکسیمم چقدر است؟یعنی از چقدر (کف) شروع میشه و تا چقدر جا داره؟؟
برای یه مغازه 14-15 متری با MDF بخوای بزنی ف حداقلش با کمترین دستمزد 4 میلیون
بیشترین هم که دیگه سقف نداره . توی ترکیه یه مغازه بود گفت بابت دکور داخلی اینجا 450 هزار دلار خرج کردم ، تقریبا 500 میلیون تومان !!!
البته مغازشون خیلی بزرگ بود . 1000 متر شایدم بیشتر
سلام دوست عزیز یک ایده خوب دارم که مطمئنا میتونه نظر خانوم ها رو حسابی جلب کنه:
میتونی برای پشت سر مانکنهات از گونی و کاغذ کالک چروک استفاده کنی و نام مغازتون رو با رنگ قرمز با فونت لاتین خوش خط و زیبا بنویسی..مانکنها که لباس قرمز بر تن دارن رو جلوی گونی ها با ریتم های خاص بچینی..با فرم های متنوع
کف این قسمت رو با پر سفید و گلبرگ یا گل رز قرمز پر کنی...چند عدد هم جعبه هدیه به شکل های قلب و رنگ قرمز با اندازه های متنوع بذاری روی پر ها وگلها....
بعد با روبانهای قرمز یا صورتی براق و ضخیم بصورت خاص و مارپیچ مانکنها رو بهم متصل کنی..(مثلا دور کمر مانکن اولی بپیچی و بیارش به دست مانکن بعدی و سپس بیاریش دور سر مانکن بعدی و..)که این کار بصورت دلخواهه
(برای این گفتم رنگ قرمز چون امسال رنگ قرمز معموله و پر سفید برای اینکه نمادی از برف باشه و جعبه هدیه برای اینکه خانوم ها رو وسوسه کنه (میتونی چندتا از محصولاتتون رو درون جعبه ها بذارید و درجعبه ها رو پایین یا بغل جعبه های هدیه بذارین...)
من رشته ام گرافیکه و امیدوارم در طراحی ویترین مغازتون تونسته باشم کمکتون کرده باشم..
خیلی ممنون قسمت دومش ایده خیلی خوبی هست . بیشتر برای ولنتاین یا کریسمس کاربرد داره . منتها باید هر ماه بیتونید یه طرح بدید که ویترین تکراری نشه .
قسمت اولش هم خوبه ولی با دکور من که تقریبا کلاسیک هست نمی خوره ، این طرح گونی و کاغد کالک خیلی ایده خوبی هست ولی بیشتر برای کارهای مثل شرکت oldcottoncargo.com.tr خوبه . ( یه سری به سایتش حتما بزنید )
کار دکور داخلی که تموم شد حتما بایت ویترین مغازه مزاحمتون میشم منتها برای جذب آقایان هم نیازمند یاری دوستان هستیم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.