مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی برای حذف ویندوز اورجینال لپ تاب و نصب ویندوز جدید
سلام به همه دوستان
مشکلی که من دارم در مورد لپ تاب مدل VAIO هست. ویندوز اصلیش ویستا هست. به دلایلی ایکس پی رو هم روش نصب کردم. بعد هم ویندوز 7.
حالا می خوام همه این ویندوز ها حذف بشه و فقط یه ویندوز رو لپ تاب داشته باشم.
چطور می تونم اینکار رو بکنم؟ با استفاده از سی دی ویندوز 7 این مساله حل می شه؟
البته یک بار خواستم این کار رو بکنم، که اجازه فرمت درایو c رو بهم نمی داد.
ممنون می شم راهنماییم کنید.
سپاس
H@mid-Vista
23-12-2010, 18:00
خوب شما خواستید از واخل ویندوز در حال اجرا درایوشو فرمت كنید كه خوب معلومه نمیشه
راحت برو از داده هات بك آپ بگیر روی هارد اكسترنال و یا دی وی دی بعد هم برو دی ودی نصب ویندوز بذار و كلا" همه پارتیشنها رو حذف كن و از نو پارتیشن بندی كن و ویندوز بزن
كار بسیار ساده ای است.
tazevared2006
24-12-2010, 08:19
منم میخوام این کار رو بکنم.
یه لپ تاپ ایسوس دارم که وقتی خریدم روش ویندوز سون Professional x64 نصب بود . بنا به دلایلی ویندوزش رو عوض کردم و از روی یه دی وی دیه دیگه روش سون 64 بیتی نصب کردم. ولی وقتی برای اولین بار به صفحه ویندوز میرسم و بعد از یه مدت نامعلوم ریست میشه و دوباره میاد بالا و و به یه صفحه طوسی رنگ میرسه و دوباره ریست میشه و .... همینجوری ادامه داره. از روی دی وی دی های دیگه هم نصب کردم دقیقا همین مشکل رو دارم.
راستی توی Disk Management رو که دیدم یه پارتیشن 20 گیگ هست که اسمش Recovery هستش. یه چیزایی توشه. ولی از توی My computer دیده نمیشه. کمکی میکنه؟؟؟
میشه بگید چه طوری باید روش یه ویندوز سون 64 بیتی (مثلا MRT) نصب کنم؟؟
منم میخوام این کار رو بکنم.
یه لپ تاپ ایسوس دارم که وقتی خریدم روش ویندوز سون Professional x64 نصب بود . بنا به دلایلی ویندوزش رو عوض کردم و از روی یه دی وی دیه دیگه روش سون 64 بیتی نصب کردم. ولی وقتی برای اولین بار به صفحه ویندوز میرسم و بعد از یه مدت نامعلوم ریست میشه و دوباره میاد بالا و و به یه صفحه طوسی رنگ میرسه و دوباره ریست میشه و .... همینجوری ادامه داره. از روی دی وی دی های دیگه هم نصب کردم دقیقا همین مشکل رو دارم.
راستی توی Disk Management رو که دیدم یه پارتیشن 20 گیگ هست که اسمش Recovery هستش. یه چیزایی توشه. ولی از توی My computer دیده نمیشه. کمکی میکنه؟؟؟
میشه بگید چه طوری باید روش یه ویندوز سون 64 بیتی (مثلا MRT) نصب کنم؟؟
کلا پارتیشن ویندوز رو کامل فرمت کن و بعد ویندوز دست نخورده بریز ... مثلا MRT و چیزهای دیگه واقعا کارایی رو میاره پایین ... هیچیز به اندازه ویندوز اصلی و دست نخورده بدون نقص نیست ... تمام درایور ها رو هم از سایت ایسوس بگیر و نصب کن ... فکر نکنم دیگه مشکلی باشه :-؟
اون پایرتیشن هم پارتیشن رکاوری هست و بهتره بهش دست نزنی ... با اون میتونی هر جایی که سیستمت خراب شد دوباره برشگردونی به تنظیمات کارخونه
tazevared2006
24-12-2010, 20:54
کلا پارتیشن ویندوز رو کامل فرمت کن و بعد ویندوز دست نخورده بریز ... مثلا MRT و چیزهای دیگه واقعا کارایی رو میاره پایین ... هیچیز به اندازه ویندوز اصلی و دست نخورده بدون نقص نیست ... تمام درایور ها رو هم از سایت ایسوس بگیر و نصب کن ... فکر نکنم دیگه مشکلی باشه :-؟
اون پایرتیشن هم پارتیشن رکاوری هست و بهتره بهش دست نزنی ... با اون میتونی هر جایی که سیستمت خراب شد دوباره برشگردونی به تنظیمات کارخونه
عزیز من فقط MRT رو مثال زدم. مشکل من اینه که از روی هر دی وی دی که سون نصب میکنم و وقتی برای اولین بار به دسکتاپ سون میرسم و شروع میکنم به نصب درایورها ریست میشه و دوباره میاد بالا به یه صفحه طوسی رنگ (دسکتاپ پیش فرض سون ولی طوسی) میرسه و دوباره ریست میشه و میاد بالا و دوباره به همون صفحه میرسه و ....
میخوام بدونم چرا اینجوری میشه؟؟؟
عزیز من فقط MRT رو مثال زدم. مشکل من اینه که از روی هر دی وی دی که سون نصب میکنم و وقتی برای اولین بار به دسکتاپ سون میرسم و شروع میکنم به نصب درایورها ریست میشه و دوباره میاد بالا به یه صفحه طوسی رنگ (دسکتاپ پیش فرض سون ولی طوسی) میرسه و دوباره ریست میشه و میاد بالا و دوباره به همون صفحه میرسه و ....
میخوام بدونم چرا اینجوری میشه؟؟؟
من جای شما بودم اگر روی هاردم چیزی نداشتم کلا پاکش میکردم و از نو پارتیشن بندی میکردم و ویندوز رو میریختم ... با این کار دیگه هر میشکلی بوجود بیاد سخت افزاریه چون از نظر نرم افزاری پاک پاک هست ...
اگر این مشکل بعد از نصب درایور بوجود میاد خب میتونه از درایوری باشه که نصب کردید ...
اگر بدون درایور و نصب هیچ برنامه ای باز هم اینجوریه خب فکر کنم مشکل سخت افزاری باشه
یعنی فقط تنها راه حل پارتیشن بندی دوباره هست؟ نمی شه کاری کرد که هنگام نصب ویندوز درایو C رو فرمت کرد و ویندوز جدید نصب کرد؟
H@mid-Vista
31-01-2011, 18:22
چرا میشه در حین نصب درایو سی رو فرمت كنی و یندوز جدید نصب كنی.مشكلی نیست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.