ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چند پرسش درباره ی Resulotion، لطف کنید و راهنمایی کنید.

آریا ایرانی
22-12-2010, 17:19
سلام :46:
خوبید؟
بچه ها می خواستم بدونم 100dpi رزولیشنش چند در چند هست؟
میلیمتر معادل چند پیکسل و نقطه هست؟
اینچ چه طور؟
می شه راهنمایی کنید.
کارم گیره
ممنون

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

khaiyam
22-12-2010, 23:20
ببینید دوست عزیزواحد رزولوشن dpi هست dpi مخفف (Dot per inch) هست برای مثال در اندازه 8.26 با رزولوشن 150 برابر 1239 پیکسل هست یعنی در مانیتور 1239 پیکشل از مانیتور شمارا در طول یا عرض اشغال میکنه
پیکسل کوچکترین نقطه نورانی در مانیتور هست و قابل تبدیل و به صورت نسبی هست و جزه واحد های اندازه گیری نیست مثل متر اینچ و ..
یک عکس با اندازه 100 پیکسل هر اندازه میتونه باشه 2 4 7 9 سانتی متر ربطی نداره این هم که میگن سایز عکسی فلان پیکسل غلطه مثل سازمان سنجش که میگه عکس 200 در 300 پیکسل باشه
اگر هم برای مثال میگن عکسی سایزش 20 پیکسله یعنی اگر یک عکس که 0.2 cm هست با رزولوشن 100 باشه در مانیتور 20 پیکسل اشغال میکنه
امیدورام که متوجه شده باشید

آریا ایرانی
23-12-2010, 00:18
ببینید دوست عزیزواحد رزولوشن dpi هست dpi مخفف (Dot per inch) هست برای مثال در اندازه 8.26 با رزولوشن 150 برابر 1239 پیکسل هست یعنی در مانیتور 1239 پیکشل از مانیتور شمارا در طول یا عرض اشغال میکنه
پیکسل کوچکترین نقطه نورانی در مانیتور هست و قابل تبدیل و به صورت نسبی هست و جزه واحد های اندازه گیری نیست مثل متر اینچ و ..
یک عکس با اندازه 100 پیکسل هر اندازه میتونه باشه 2 4 7 9 سانتی متر ربطی نداره این هم که میگن سایز عکسی فلان پیکسل غلطه مثل سازمان سنجش که میگه عکس 200 در 300 پیکسل باشه
اگر هم برای مثال میگن عکسی سایزش 20 پیکسله یعنی اگر یک عکس که 0.2 cm هست با رزولوشن 100 باشه در مانیتور 20 پیکسل اشغال میکنه
امیدورام که متوجه شده باشید
بله رفیق یه چیزهایی فهمیدم، ممنون
خوب مردم تا حالا اینجوری برداشت کردن دیگه
اما نفرمودی من اگه بخوام یک تصویری با 100dpi بفرستم چه گزینه هایی رو باید مد نظر بگیرم. عکس من اندازه ش 2000 در 1000 هست. من قیاس dpi در اندازه ی عکس رو نمی فهمم. این بابا که خودش گفته 210 در 297 میلیمتر!
ممنون می شم کمکم کنی

khaiyam
24-12-2010, 19:38
اون بابا درسته فرمود شما زمانی که برای مثال تو فتوشاپ یک new درست میکنید تو اون صفحه که باز میشه سه تا قسمت داره Width , Height, Resolution هر کدوم از این ها یک یکایی داره برای Width , Height یکاهای cm ,mm ,inch , ... برای Resolution هم pixels/inch و pixels/cm اگر اندازه تصویرتون را بر حسب cm میدید باید رزولوشنتون هم با pixels/cm بدید یعنی 100 pixels/cm اگر با اینچ میدید رزولوشنتون هم pixels/inch در واقع همون 100 dpi توی همون فرم بالا هم نوشته 8.26*11.69 و رزولوشن 100 dpi اندازه بر حسب اینچ بده
اشتباه نکنید اندازه یک عکس مثلا 100*200 پیکسل نیست اندازه رزولوسن اون عکس 100 افقی در 200 عمودی هست

khaiyam
24-12-2010, 19:50
اگر یک عکس از شما خواسته شده گفتن با رزولوشن 100 DPI نمیشه اندازه عکس را برحسب سانتی متر داده باید بر حسب اینچ باشه یا اینکه بجای dpi از dpc استفاده کرد هر چند که حتی شرکت های گرافیکی هم این اشتباه را میکنن
این کار غلط نیست ولی اندازه برحسب پیکسل غلط میشه مثلا من میگم یک عکس با روزلوشن 100 dpi و اندازه 20 در 30 سانت دیگه اندازه عکس 2000 در 3000 پیکسل نیست اندازه واقعی چون رزولوشنم در حسب اینچه ولی اندازه تصویر بر حسب سانتی متر اندازه واقعی 787 در 1181 پیکسل هست
امیدوارم کامل درک کرده باشین

آریا ایرانی
25-12-2010, 22:57
ممنون رفیق :11:
بابا من فقط می خوام یه عکس بفرستم! نه تخصصی تو فتوشاپ دارم نه حوصله ی ریاضی حل کردن. کلی هم باهاشون کلکل کردم
من فقط می خواستم بدونم این آقا/خانوم میگه نهایت 100dpi، عکس من هم 2592x3872 و 2480x3508 هست چه جوری با این ابزار ساده ای که دارم تبدیلش کنم:17:

khaiyam
27-12-2010, 12:03
پس من الکی این همه روضه خوندم
ریاضی حل کردن نیست که ضرب معمولی اندازه در رزولوشن هستش
رزولوشن فقط کیفیت عکس رو تعیین میکنه بدون داشتم اندازه یک عکس نمیشه که ویژگی عکس رو تعیین کرد
تو اون عکس که شما گذاشتید نوشته اندازه عکس نباید از 8.26*11.69 اینچ تجاوز کنه و کیفیت اون باید 100 نقطه در اینچ باشه
شما زمانی که تو قسمت Image>Image Size میرید نوشته رزولوشن انجا عدد 100 را وارد کن
تو همون قسمت هم یک Pixel Dimensions داره که همین اندازه هایی که شما نوشته یک Document Size سایز که اندازه هایی اون باید 8.26*11.69 اینچ کمتر باشه یا نهایت همین اندازه

آریا ایرانی
28-12-2010, 14:54
رزولوشن فقط کیفیت عکس رو تعیین میکنه بدون داشتم اندازه یک عکس نمیشه که ویژگی عکس رو تعیین کرد
تو اون عکس که شما گذاشتید نوشته اندازه عکس نباید از 8.26*11.69 اینچ تجاوز کنه و کیفیت اون باید 100 نقطه در اینچ باشه
شما زمانی که تو قسمت Image>Image Size میرید نوشته رزولوشن انجا عدد 100 را وارد کن
تو همون قسمت هم یک Pixel Dimensions داره که همین اندازه هایی که شما نوشته یک Document Size سایز که اندازه هایی اون باید 8.26*11.69 اینچ کمتر باشه یا نهایت همین اندازه
من حرف هات رو به دقت خوندم، ممنون
منظور من راهنمایی ساده بود، نه تخصصی
حالا این چیزهای ساده و آبکی برای ما و افراد عادی که تا حالا کار نکردن سخته.
موفق باشی دوست من :10:

arashlolos
30-10-2012, 11:11

ممنون از اینکه وقت گذاشتی و این پست ها رو د رجواب دوستت نوشتی.
تو فروما جواب دادن به یکی،جواب دادن به صدها نفری هست که تو نت هستند.
من دیگه خوب خوب متوجه شدم و سوالایی که مدت ها تو دهنم بود پاسخ داده شدند.
خیلی مشکل داشتم با پیکسل و ....
دستت درد نکنه.
شمال خواستی بیای تو سایتمون یه سری بزن

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]