PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دزدیدن ایمیل های خصوصی و تهدید به انتشار

TeachMe
21-12-2010, 20:31
سلام دوستان .یک فرد مزاحم با به دست آوردن پس ورد ایمیل یکی از دوستانم که خانم هم هستند به ایمیل ایشون نفوذ کردن و ایمیل های محرمانه و شخصی ایشون رو برداشتن و تهدید به انتشار ایمیل ها کردن..آبا اصلا نفوذ به یاهو میل ممکن هست؟ و اگه هست چطوری؟
و در ضمن به نظر شما این دوستم باید چکار کنن ؟من که فکری به نظرم نرسید ..لطفا کمک کنید .سپاسگزارم

joe_satriani
22-12-2010, 18:00
با سلام
شما بايد بفهميد كه چطوري پسورد ايميل رو متوجه شده - گاهي ميشه كه از روي دست طرف خونده
يا اينكه از سيستمي كه استفاده ميكنه كش رفته باشه و يا اينكه key logger روي سيستم بوده و فهميده و ....
چون به اين راحتيا از طريق اينترنت نميشه هــك كرد و امنيت ياهو رو زير سوال برد ....
تنها راه ايشون اين هست كه پسورد ايميلشون رو عوض كنن - اگه هم سوال امنيتي رو يادشون باشه واسه همچين زماني به درد ميخوره

موفق باشيد.

TeachMe
23-12-2010, 12:31
همه ی این کارارو انجام داده ...بیشتر منظورم از لحاظ قانونی بود و اینکه ورود به حریم خصوصی چه جرمی داره ...جای دیگه ای رو برای طرح این مسئله پیدا نکردم توی سایت ...متشکرم دوست خوب.

joe_satriani
23-12-2010, 15:51
همه ی این کارارو انجام داده ...بیشتر منظورم از لحاظ قانونی بود و اینکه ورود به حریم خصوصی چه جرمی داره ...جای دیگه ای رو برای طرح این مسئله پیدا نکردم توی سایت ...متشکرم دوست خوب.

با سلام
خوب جرم كه جرم محسوب ميشه و در ايران ارگاني به نام رسيدگي به جرايم رايانه اي هست كه پيگيري ميكنه

موفق باشيد.

TeachMe
23-12-2010, 23:49
متشکرم..از توجهتون من تازه عضو شدم و شاید در ابتدا سوالام کمی عجیب به نظر برسه اما من خوب جایی رو پیدا کردم ..میخوام یک میلیون سوال بپرسم فقط زمان کمی بم فشار میاره.اما مهم نیست.سوال ..فقط سوال.
بازم ممنون

mmiladd
24-12-2010, 01:09
سلام.. سروش جان گفتن..

بهترين كار اينه كه شما شكايت كنيد ؛ ابته تو ايران كمي سيستم تو اين زمنيه پيچيدست و ممكن كمي طولاني و سخت

به نظر بياد ؛ ولي به آخرين راه همين مي تونه باشه..!

نیک گهر
04-01-2011, 21:07
من نیک گهرم ،از دوستت بپرس اخرین بار کی فلشه یکی از دوستان رو به کامپیوتر زده یا فلششو به کی داده که مثلا واسش اهنگ با عکس یا هر چیز دیگه ای بریزه،ببین پسورد ایمیل فقط با تروجان برای شخص مزاحم فرستاده میشه،تروجان هم یه برنامه مخربیه که در قالب یه عکس یا یه فیلم یا یه اهنگ واست فرستاده میشه.بطور مثال من اهنگsasy mankan.mp3.exeرو میریزم تو فلش وبه ظاهر یه اهنگه ولی با توجه به پسوند exe باید بفهمی که یه فایل اجراییه ومعمولا بعد از اجرا یه ارور الکی میده که متن ارور میتونه هر چی با شه،البته اگر طرفت حرفه ای باشه یه اروری مینویسه که بگنجه ولی اگه به اروری بر خوردی که کلمش اشتباه نوشته شده بود یا اول جمله با حرف کوچیک بود بدون اون فایل تروجانه وببین ازکی و از کجا اون فایل وارد کامپیوتر شده.اگه مشکلی بود تو همینجا واسم تایپیک بزار .

TeachMe
10-01-2011, 21:13
سپاسگزارم دوست عزیز ..این خانم پسورد اکانت دانشگاهش رو برای انتخاب واحد به یکی از بچه های دانشگاه داده و از قضا این پسوردش با پسورد ایمیلش یکی بوده و اون کسی که ایمیل های خصوصی رو دیده و برداشته فقط حدس زده بوده که ممکنه این دو تا پس ورد یکی باشن ..

joe_satriani
10-01-2011, 21:47
سپاسگزارم دوست عزیز ..این خانم پسورد اکانت دانشگاهش رو برای انتخاب واحد به یکی از بچه های دانشگاه داده و از قضا این پسوردش با پسورد ایمیلش یکی بوده و اون کسی که ایمیل های خصوصی رو دیده و برداشته فقط حدس زده بوده که ممکنه این دو تا پس ورد یکی باشن ..

با سلام
متاسفانه انتخاب پسوردهای مشابه برای اکانت های مختلف همین دردسرها رو داره
و البته دادن یکی از پسوردهای اکانتهای مختلف هم کار درستی نیست

موفق باشید.

TeachMe
10-01-2011, 22:13
متشکرم از هوش و زیرکی شما ((:

Elmira 021
10-01-2011, 22:17
هوش و زیرکی دوست شما که بالاتر بوده:31: