مشاهده نسخه کامل
: اورژانسی.... اورژانسی!!!
Dr.FANOOS
21-12-2010, 07:40
سلام.سیستم دچار مشکل اساسی شده.به طوری که هر برنامه ای رو با windows photo viewer باز می کنه. حتی وقتی سیستم رو روشن می کنم تا ویندوز بالا بیاد برنامه هایی که به هنگام بالا اومدن ویندوز به صورت اتومات اجرا می شن (مثل ssnagit) با windows photo viewer باز می شه اما کنار ساعت کامپیوتر نمی ره:41:
به تصویر زیر نگاه کنید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آیکون های روی دسکتاپ هم شکل خودشون رو از دست داده اند و ......
تصویر زیر رو ملاحضه بفرمایید:
با kasper 2010 و Anti malware سیستم رو یک بار به طور کامل اسکن کردم.
کسپر که چیزی گیر نیورد.anti malware هم چند تا پیدا کرد که همه رو پاک کردم اما باز هم بی نتیجه بود!!!
در ضمن هم kasper و هم Anti malware رو قبل از اسکن کردن آپدیت کردم!!!
الان فایل های اجرایی هر برنامه پسوند (lnk.) گرفته!!!
اگر هم بخوام برنامه های رو دسکتاپ اجرا کنم حتما باید به محل نصب برنامه مراجعه کنم .
لطفا راهنمایی کنید!!!:46:
Rahpooyan
21-12-2010, 15:00
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز لینک زیر را دانلود و بعد از اجرا رایانه ات را ری استارت کن !
قول صد در صد نمی دم ولی امیدوارم کار کند .
Dr.FANOOS
21-12-2010, 18:56
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددوست عزیز لینک زیر را دانلود و بعد از اجرا رایانه ات را ری استارت کن !
قول صد در صد نمی دم ولی امیدوارم کار کند .
دوست عزیز لینک خرابه!!!:13:
مثل اینکه از سرور-ش پاک شده!
PrimeP30Master
21-12-2010, 19:30
دوست عزيزNod 32 رو نصب و آپديتش كن و بزن واسه اسكن درست ميشه احتمال%99%!!!
هر چند اينجا جاي اينكار نيست ولي براي اينكه شما دوست عزيز كارتون سريع راه بيفته!!!:5:
براي آپديت سريع و راحت هم اين كار رو بكن:
--------------------------------------------------------------------------------------------------
(با تشكر فراوان از گروه نرم افزاري سافت گذر كه زحمت اين كار رو ميكشند!!!):11:
--------------------------------------------------------------------------------------------------
توي Nod برو و f5 رو بزن تا به setup بري و بعد برو به اين مسير و اون آدرسي رو كه نوشتم وارد كن و بعد بزن واسه آپديت:
Update---->Update Server---->Edit---->copy this Address (
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید) to This field:
Update Servers---->Add---->Ok.
Now Go to Update!!!
Good Luck!!!
یه ویروسی بود که فایلهای اجرایی رو شورتکات می گرفت ولی اون توی فلش بود نه به این شکل
اگه ویروس باشه که هیچی ولی اگه نباشه احتمالا File Association ویندوزت به هم ریخته با Folder Options امتحان کن ببین درست نمیشه؟!
PrimeP30Master
22-12-2010, 01:50
دوست عزيز من خودم ديشب از همين طريق آپديت كردم و واقعا عالي بود ولي با خوندن پيامتون رفتم و چك كردم،ديدم شما درست گفتيد و در كل سرور اون سايت دچار مشكل شده ولي بازهم سر بزنيد شايد زودتر درست شد و تونستيد آپديت كنيد،چون واقعا روش راحت و بي دردسريه،دم همشون گرم!!!:27:
اينم آدرس مربوطه:
------------------------------------------------------------------------------------------
در ضمن براي كسب اطلاعات بيشتر به اين تالار مراجعه كنيد:
موفق و سربلند باشيد!!!:46:
Dr.FANOOS
22-12-2010, 20:59
یه ویروسی بود که فایلهای اجرایی رو شورتکات می گرفت ولی اون توی فلش بود نه به این شکل
اگه ویروس باشه که هیچی ولی اگه نباشه احتمالا File Association ویندوزت به هم ریخته با Folder Options امتحان کن ببین درست نمیشه؟!
خب تنظیماتش چی هست؟؟؟کاکل تر توضیح بدید.ممنون:46:
دوست عزيز من خودم ديشب از همين طريق آپديت كردم و واقعا عالي بود ولي با خوندن پيامتون رفتم و چك كردم،ديدم شما درست گفتيد و در كل سرور اون سايت دچار مشكل شده ولي بازهم سر بزنيد شايد زودتر درست شد و تونستيد آپديت كنيد،چون واقعا روش راحت و بي دردسريه،دم همشون گرم!!!:27:
اينم آدرس مربوطه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید------------------------------------------------------------------------------------------
در ضمن براي كسب اطلاعات بيشتر به اين تالار مراجعه كنيد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق و سربلند باشيد!!!:46:
متاسفانه فایده نداشت.از سرور سافت گذر آپدیت کردم و به طور کامل سیستم رو اسکن کردم.یه چیزی پیدا کرد و پاکش کردم.
با خود سیستم عامل 7 هم یه بار به طور کامل اسکن کردم که اون هم چیزی پیدا نکرد!!!
+
الان یه فایل رو خواستم با jet audio باز کنم open with رو زدم و ....
حالا تمام فایل ها که به شکل windows photo viewer بود به صورت فایل های jet audio در اومده.
اما پسوند (lnk.) هنوز باقی مونده.
دیگه نمی دونم چی کار کنم:41:
امیدوارم مشکلم هر چه زودتر حل بشه و گرنه مجبورم ویندوز رو مجددا نصب کنم!:13:
Dr Hannibal
22-12-2010, 23:20
سلام عزیز دل. شما باید HIPS کسپرسکی رو تنظیم کنید تا جلوی ویروس های ناشناخته رو بگیره.
از این اتفافات وقتی app control کسپرسکی هیستوریک باشه پیش میاد.
یک فلش مموری خالی به سیستمت بزن. داخلش رو یک بار چک کن خالی باشه.
بعد یک بار دیگه بند و دوباهر بازش کن.
بعد روی درایو مموری کلیک راست کن و اد تو آرشیو رو بزن. سربرگ اول هم حتما تنظیم کن توی دسکتاپت بسازه فیال ارشیو رو. بعد ارشیوی که از کل محتویات فلش ساختی رو بفرست ویروس توتال ببینیم کدوم آنتی ویروس توی دیتابیسش داره.
یا اینجا با پسورد بذار ، من و یا بقیه دوستان راهنماییت میکنیم.
دانلود ویروس، تروجان، بررسی مخرب ها و تست آنتیویروس ╣══ مقررات پست اول حتما مطالعه شود ══╠ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اما دقت کن که اگه ویروس آتورانه بعد از اینکه ویندوز رو عوض کردی باید این کارو بکنی و گرنه ویروس بازم برمیگرده
2 تا برنامه هست میتونی تست کنی.
هیتمن پرو..
اجراش کنید موقع اسکن حتما باید نت وصل باشه .
و برنامه بعدی یکم حجمش زیاده:
موفق باشی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.