ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پيدا كردن سيم كارت ايرانسل

JIKJIKJIK
20-12-2010, 22:59
سلام به اساتيد و دوستان
من چند ماه پيش حدود 6 ماه پيش يه سيك كارت ايرانسل 0935 پيدا كردم و حدودا تا امروز روشن نكردم حال امروز انداختمش به گوشي خواستم ببينم ميتونم ازش استفاده كنم؟بعدش چطوري ميتونم بفهمم به اسم كي هست تا به صاحبش پس بدم چون نه زنگ ميخوره نه هيچ شماره اي تو ليستش هست تقريبا يه شماره رند هم هست تعجب ميكنم صاحبش بي خيالش شده بعد ميواستم بدونم من اگه ازش استفاده كنم صاحبش فردا روز ميتونه از من شكايت كنه؟البته با توجه به اين كه من اينو پيدا كردم
ممنون ميشم راهنمايي كنين

JIKJIKJIK
23-12-2010, 13:48
كسي نبود منو راهنمايي كنه؟

shahedi
24-12-2010, 14:32
به یکی از نمایندگی های ایرانسل در شهرتون سیم کارتو تحویل بدید تا به دست صاحبش برسه

beckham7
24-12-2010, 16:31
شایدم صاحب اصلی بسته بازگشت زده باشه این سوخته

nikaien
24-12-2010, 17:35
اگه سيم كارت كارت ميكنه شارژش كن و استفاده كن
صاحبش اگه ميخواست ميرفت سيم كارت رو ميسوزوند و يكي ديگه براي خودش ميگرفت

شهرام_ایرانی
24-12-2010, 18:46
خیانت در امانت حکمش سنگینه
نکن این کار رو

samadsam
26-12-2010, 22:37
شمارش 5553 نیست؟ :20:

Help118
27-12-2010, 01:56
سلام به اساتيد و دوستان
من چند ماه پيش حدود 6 ماه پيش يه سيك كارت ايرانسل 0935 پيدا كردم و حدودا تا امروز روشن نكردم حال امروز انداختمش به گوشي خواستم ببينم ميتونم ازش استفاده كنم؟بعدش چطوري ميتونم بفهمم به اسم كي هست تا به صاحبش پس بدم چون نه زنگ ميخوره نه هيچ شماره اي تو ليستش هست تقريبا يه شماره رند هم هست تعجب ميكنم صاحبش بي خيالش شده بعد ميواستم بدونم من اگه ازش استفاده كنم صاحبش فردا روز ميتونه از من شكايت كنه؟البته با توجه به اين كه من اينو پيدا كردم
ممنون ميشم راهنمايي كنين
گرچه این دوستمون قدغن :31: شده ولی جوابش واجبه
راه حل:
1.یه پیامک خالی به 130 بفرست(نمی دونم بدون داشتن شارژ میشه یا نه اگه نشد یه هزاری بخر بنداز). یه پیامکی حاوی کد ECare برات ارسال میشه رو کاغذ:27: بنویس
2.شماره سریال سیمکارت رو ی سیمکارت نوشته شده رو روی کاغذ بنویس:21:
3.بعد اینکه شارژ کردی سیمکارت رو همون هزاری رو می گم به یه جایی زنگ بزن بفهم شماره تلفن سیمکارت چنده
4.خوب برو قسمت کنترل حساب اینترنتی ایرانسل

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اطلاعات خواسته شده رو وارد کن
5.براحتی وارد حساب سیمکارت میشی و میتونی نام و آدرس طرف رو پیدا کنی حتی شماره ثابتشو و بهش اطلاع بدی و یه خانواده ای رو از نگرانی خلاص کنی و مژدگانی بگیری!

---------------
کسی که سیمکارتش گم شده همون بهتر که از سیمکارتش مزاحمت بشهو پدرشو دربیارن تا در صورت گم کردن سیمکارت بی تفاوت نباشه... شوخی کردم:31:

midnight1234
27-12-2010, 15:28
اگه بدی به نمایندگی های دزد ایرانسل به صاحبش تحویل نمی دن اون سیم کارت رو به عنوان هدیه ایرانسل برای یکی دیگه می فرستند...هه
چند وقت پیش پست برای من یک سیم کارت هدیه از طرف ایرانسل اورد شماره 936 که می دونین شماره قدیمی هست خیلی جالبه چند نفر زنگ زدن من جواب دادم و به من بدون دلیل توهین می کردن و می گفتن کلا بردار اگه گیرت بیارم!!!

توصیه شدید سیم کارتهای هدیه اگه قدیمی باشه رو موقع تحویل بشکنید.

Help118
09-01-2011, 17:29
گرچه این دوستمون قدغن :31: شده ولی جوابش واجبه
راه حل:
1.یه پیامک خالی به 130 بفرست(نمی دونم بدون داشتن شارژ میشه یا نه اگه نشد یه هزاری بخر بنداز). یه پیامکی حاوی کد ECare برات ارسال میشه رو کاغذ:27: بنویس
2.شماره سریال سیمکارت رو ی سیمکارت نوشته شده رو روی کاغذ بنویس:21:
3.بعد اینکه شارژ کردی سیمکارت رو همون هزاری رو می گم به یه جایی زنگ بزن بفهم شماره تلفن سیمکارت چنده
4.خوب برو قسمت کنترل حساب اینترنتی ایرانسل

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اطلاعات خواسته شده رو وارد کن
5.براحتی وارد حساب سیمکارت میشی و میتونی نام و آدرس طرف رو پیدا کنی حتی شماره ثابتشو و بهش اطلاع بدی و یه خانواده ای رو از نگرانی خلاص کنی و مژدگانی بگیری!

---------------
کسی که سیمکارتش گم شده همون بهتر که از سیمکارتش مزاحمت بشهو پدرشو دربیارن تا در صورت گم کردن سیمکارت بی تفاوت نباشه... شوخی کردم:31:

حیفه که از این پست تشکری نشده!!!! تشکرات خشک و خالی شما موجبات دلگرمی و ادامه راه خواهد بود

Help118
09-01-2011, 17:40
اگه بدی به نمایندگی های دزد ایرانسل به صاحبش تحویل نمی دن اون سیم کارت رو به عنوان هدیه ایرانسل برای یکی دیگه می فرستند...هه
چند وقت پیش پست برای من یک سیم کارت هدیه از طرف ایرانسل اورد شماره 936 که می دونین شماره قدیمی هست خیلی جالبه چند نفر زنگ زدن من جواب دادم و به من بدون دلیل توهین می کردن و می گفتن کلا بردار اگه گیرت بیارم!!!

خوب بر طبق قانون ایرانسل سیمکارتی که سه ماه متوالی استفاده نشه میره بایکوت و فرستاده میشه برای کسی دیگه البته بصورت قانونی! سیمکارت استفاده نشده حکم نمکدون واسه اپراتوره! اپراتورم پی کسب منفعت و سوده

.SA33D.
09-01-2011, 18:18
آره تنها راهش همینیه که Help118 گفت.ولی من فکرکنم توی بروشور راهنمای سیمکارتم نوشته بود اگه سه ماه سیمکارت استفاده نشه میسوزه و غیرقابل استفاده میشه.چطور این نشده؟

حیفه که از این پست تشکری نشده!!!! تشکرات خشک و خالی شما موجبات دلگرمی و ادامه راه خواهد بود
اره خداییش خیلی جالب بود اطلاعاتی که دادی.من تشکر کردم:31::40:

Help118
13-01-2011, 21:07
آره تنها راهش همینیه که Help118 گفت.ولی من فکرکنم توی بروشور راهنمای سیمکارتم نوشته بود اگه سه ماه سیمکارت استفاده نشه میسوزه و غیرقابل استفاده میشه.چطور این نشده؟

اره خداییش خیلی جالب بود اطلاعاتی که دادی.من تشکر کردم:31::40:
ممنونم ازت
بله تنها راهی که به ذهنم رسید اینه چون به هیچ عنوان نمیشه از جایی مشخصات صاحب سیمکارت رو گیر آورد

_narjes
29-06-2013, 11:42

سلام
ممنون واقعا بدردم خورد