ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مودم سیم کارت

TeachMe
20-12-2010, 22:37
درود به همه. من یه مودم اکسترنال لازم دارم که بشه از طریق سیم کارت ایرانسل به شبکه اینترنت دسترسی پیدا کنم .آیا همچین مودمی در بازار هست؟ و قیمت و سرعت انتقال داده ها توش چطوریه؟
و نوت بوک من دل1557 هست و پشت باطریش یه جای سیم کارت داره اما وقتی سیم کارت رو اونجا قرار میدم هیچ عکس العملی از سیستم نمیبینم..
سپاس گزارم اگه به من چیزی یاد بدید..راستی این تگ که این پایین هست یعنی چی؟ و چطور میتونم مطالبم رو سریعتر روی صفحه سایت ببینم مثلا همین پیغام من 24 ساعت طول میکشه تایید بشه ایا این سایت تاخیرش دائمی هست؟
بازم مرسی.

PrimeP30Master
22-12-2010, 02:31
اين مودمي كه شما ميخوايد موجوده و اگه قصد خريد داريد به من پيغام خصوصي بديد!!!
دوست عزيز براي كسب اطلاعات بيشتر به صفحات اين تاپيك مراجعه كنيد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تگ هم در واقع معني همون برچسب خودمون رو داره كه روي چيزي ميزنيم تا بتونيم راحتتر پيداش كنيم،و به عبارتي كلماتي كليدي براي تاپيكمون جهت تسريع بخشيدن به امر جستجو در سايت،تالار ها و تاپيكها و...!!!
و همچنين راجع به تاخير بايد بگم كه چون شما تازه عضو شديد كمي محدوديت داريد ولي بزودي برداشته ميشه، نگرانش نباشيد!!!

TeachMe
22-12-2010, 14:42
ممنونم دوست عزیز ...اما من پیغام خصوصی برایم بسته شده فعلا.

PrimeP30Master
22-12-2010, 18:06
دوست عزيز شما روي نام كاربري من (PrimeP30Master) در داخل همين تاپيك كليك كنيد تا به صفحه مشخصات من بريد،
بعد در اونجا توي قسمت پيغامهاي بازديدكنندگان، پيامتون رو براي من بفرستيد!!!
موفق باشيد!

jomong666
31-12-2010, 21:27
من هم دارم
جدیدن گرفتم
قابلیت 3g هم داره . اگر خواستی پیغام بزن

aghaye_doctor
20-01-2011, 10:38
من می خواستم پیغام خصوصی بدم ولی می گه:
شما قبل از ارسال 10 مطلب ( گفتگو) در انجمن ،امکان ارسال پیغام خصوصی را ندارید !

Rashidy
11-05-2011, 13:43
سلام ،می خواستم درمورد مودم همراه من رو راهنمایی کنید (البته تو منطقه ما ADSL وجود داره ) آیا مقرون به صرفه است واین طور که تبلیغ میکنند مفیده؟ شما چه مدلی رو پیشنهاد می کنید !آخه تو سایتهای مختلف مدل ها وقیمت ها خیلی متفاوتند؟

p30worldtizhosh
11-05-2011, 14:48
قیمتش چنده ؟؟

mohamad skystar
11-05-2011, 23:09
قیمتش چنده ؟؟

بهترین مودم EDGE یا همون مودم های USB مدل DLINK هست و تمام.
دیگه هیچ مارکی به درد نمیخوره من چند تا رو امتحان کردم .
قیمت DLINK رو من 85000 تومان خریدم الان رو نمیدونم اما گارانتی داره و سرعتشم عالی.

PrimeP30Master
12-05-2011, 02:37
سلام ،می خواستم درمورد مودم همراه من رو راهنمایی کنید (البته تو منطقه ما ADSL وجود داره ) آیا مقرون به صرفه است واین طور که تبلیغ میکنند مفیده؟ شما چه مدلی رو پیشنهاد می کنید !آخه تو سایتهای مختلف مدل ها وقیمت ها خیلی متفاوتند؟

دوست عزیز اگه منطقتون آنتن دهی خوبی داشته باشه و شانس بیاری که جایی که هستی به خاطر شلوغی قطعی نداشته باشه ،
آره این مودمها خوبن ولی در صورتی که فقط برای وبگردی بخواید نه دانلود و...و اگه کارتون غیر از وبگردیه بهتره همون ADSL رو بگیرید؟!!
این رو به این دلیل نگفتم که این مودمها خوب نباشن ، نه بلکه بدین خاطر گفتم که چون کشور ما معمولا در این زمینه ها عقب مونده و تکنولوژی روز رو بکار نمیبره ، مثلا اگه این باند 3G رو که قرار بود پارسال راه اندازی کنند رو انشاءالله در 100 سال آینده راهش بندازن اون موقع این مودمها کارایی اصلیشون رو نشون میدن نه در حال حاضر و البته خاطر نشان کنم که در حالی که ما هنوز ب باند 2G تکیه داریم ، کشورهای خارجی در حال عبور از مرز باند 4G هستند که واقعا با توجه به ادعاهای بعضی ها ما خیلی عقبیم دوستان.
حال تصمیم گیری با خودتان و ضمنا بنده اگر با این مودم ها میسازم دلیلش ارائه نکردن خط ADSL بر روی خطوط منطقه مان می باشد و گرنه همون ADSL رو میگرفتم که البته یکسالی هست که دنبال گرفتنش هستم و اگر خدا بخواهد در ماههای آینده میگیرمش انشاءالله.