PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست ارائه راهکار برای رفع دیر لود شدن کارت شبکه در کامپیوتر

Dariushtanha
20-12-2010, 16:24
با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم:
چند وقتیه وقتی کامپیوترم را روشن میکنم و ویندوز بالا میاد کارت شبکه‌ام (که همونطور که میدونید با آیکون دو مانیتور چشمک‌زن در System Tray سمت راست نوار وظیفه مشخص میشه)خیلی دیر لود میشه و بایست 1-2 دقیقه صبر کنم...در حالیکه برنامه‌های دیگه‌ام بلافاصله لود میشن.وقتی که مودم خاموش باشه و کامپیوتر را روشن میکنم و بعد بالا اومدن کامل ویندوز مودم را روشن میکنم مشکلی وجود نداره و سریعا کارت شبکه شناخته میشه!
بعد اینکه کارت شبکه‌ام لود شد و آیکون دو مانیتور چشمک‌زن ظاهر شد با اجرای کانکشن براحتی و خیلی سریع به اینترنت کانکت میشه، ولی اینبار به محض کانکت شدن و همچنین دیسکانکت شدن، سیستم هنگ میکنه و فقط موس کار میکنه !!!

تا 1-2 دقیقه همینطوری هنگ کرده میمونه بعد یهو ول میکنه و سیستم از هنگ خارج میشه و همه‌چی عادی میشه!!مشکل قطعا سخت‌افزاری نیست چراکه در ویندوز دومی که دارم این مشکل وجود نداره.
چطور درستش کنم؟:41:

joe_satriani
20-12-2010, 19:19
با سلام
نرم افزارهای دیگه هم میخوان موقع راه اندازی ویندوز لود بشن همین مشکل رو دارن یا فقط همین اینترنتتون دیر کانکت میشه؟!

موفق باشید.

Dariushtanha
20-12-2010, 19:32
با سلام
نرم افزارهای دیگه هم میخوان موقع راه اندازی ویندوز لود بشن همین مشکل رو دارن یا فقط همین اینترنتتون دیر کانکت میشه؟!

موفق باشید.
فقط کارت شبکه‌ام دیر لود میشه
ولی بعد اینکه لود شد و آیکون دو مانیتور چشمک‌زن ظاهر شد با اجرای کانکشن براحتی و خیلی سریع به اینترنت کانکت میشه.
وقتی هم که مودم خاموش باشه و کامپیوتر را روشن میکنم و بعد بالا اومدن کامل ویندوز مودم را روشن میکنم مشکلی وجود نداره و سریعا کارت شبکه شناخته میشه و میتونم به اینترنت کانکت بشم ولی اینبار به محض کانکت شدن و همچنین دیسکانکت شدن، سیستم هنگ میکنه و فقط موس کار میکنه !!!
تا 1-2 دقیقه همینطوری هنگ کرده میمونه بعد یهو ول میکنه و سیستم از هنگ خارج میشه و همه‌چی عادی میشه!!:13:

joe_satriani
23-12-2010, 13:24
با سلام
با توضيحاتي كه داديد معلوم ميشه بايد از ويروس باشه
ويندوزتون مطمئنيد كه ويروسي نيست!!

موفق باشيد.

Dariushtanha
23-12-2010, 13:54
آنتی ‌ویروسم ESET Smart Security 4 میباشد و طبعا آپدیته...نمیدونم...ولی بعیده از ویروس باشه

mohammad2407
15-07-2012, 14:34
سلام دوستان من هم همین مشکل دارم تا کامپیوتر روشن میکنم و ویندوز بالا میاد خیلی زود برنامه های دیگه لود میشن ولی کارت شبکه خیلی دیر لود میشه که اون دو تا مانیتور میاد

لطفا راهنمایی کنید سیستمم ویروس نداره از ورژن 5 نود استفاده میکنم ( کاملا قانونی و اپدیت ) فکر نمیکنم از ویروس باشه

mohammad2407
16-07-2012, 10:55
یعنی هیچ راهی وجود نداره برای این مشکل ؟