ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بازارهای در حال توسعه بیشترین متقاضی گوشی های ساده



Mohsen-6120
20-12-2010, 15:06
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی GsmAria ، براساس گزارش جدیدی از موسسه تحقیقاتی ABI Research ، همزمان با بهبود اوضاع اقتصاد جهانی ، کشورهای در حال توسعه بیشترین تقاضا را برای گوشی های ساده به خود اختصاص داده اند.

این کمپانی تحقیقاتی پیش بینی کرده که تا 2015 فروش گوشی های بسیار ارزان قیمت به 360 میلیون دستگاه خواهد رسید که در فاصله زمانی بین 2010 تا 2015 حدود 22 درصد رشد خواهد داشت.
تا پایان نوامبر سال جاری میلادی تعداد 249 میلیون گوشی ارزان قیمت فروخته شده که عمده ترین بازار مصرفی این کالا کشورهای هند ، چین ، آمریکای لاتین ، آفریقا و برخی کشورهای در حال توسعه آسیا بوده اند. منظور از گوشی های ارزان قیمت آنهایی است که کمتر از 60 دلار قیمت دارند که پیش بینی شده قیمت این گونه گوشی ها تا 2015 به 40 دلار نیز کاهش یابد.