مشاهده نسخه کامل
: cpu amd phenom x3 با intel i5 460m برای لپ تاپ hp dv6 3140
salar_khan
19-12-2010, 18:52
سلام قصد خرید لپ تاپ hp dv6 3140 برای 1 مشتری دارم. موقع خرید فروشنده بهم گفت این مدل با cpu های amd phenom x3 2.3 و intel460m 2.53 موجوده. می خوام بدونم کدوم cpu قوی تره؟
اصلا سایتی برا مقایسه cpu لپ تاپ ها وجود داره؟(مثل مقایسه ای که برای گراف وجود داره)
با تشکر
تو همون سایتی که گرافیک رو مقایسه میکنی بخش CPU هم هست....
Intel بهتره
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Phenomenon
23-12-2010, 11:25
فکر کنم اینتل بهتر باشه البته اینتل در حالت عادی دو هسته ای و تاحالا توربو تک هسته ای میشه ولی AMD همیشه 3 هسته ای هست.باید کشش هر دو مقایسه بشه.اگر مقدار کش هر دو برابر بود من amd رو برمیداشتم ولی برابر نیست
pooriya_hp
23-12-2010, 15:14
در لپ تاپ : intel
در دسکتاپ : AMD
----------------------
روی لپ تاپ حتما از intel استفاده کن.
amirvania
25-12-2010, 08:47
قطعا intel بهتره .
salar_khan
25-12-2010, 11:06
با تشکر از راهنمایی دوستان
دو تا سئوال دیگه داشتم.
1- لپ تاپ hp 3140 ویندوز اورجینال داره.یعنی من پول 1 ویندوز اورجینال هم دادم. زیر لپ تاپ 1 سریال وجود داشت که من فکر می کردم سریال ویندوزم باشه. ویندوز لپ تاپو عوض کردم و یه ویندوز قفل شکسته که همه جا هست نصب کردم اما موقع سریال خطا می گرفت. در نهایت با کیجن تو cd ویندوز اکتیو کردم.
سئوالم اینه که چرا سریال جواب نمی داد؟
2-من با 1 لپ تاپ دیگه از طریق wifi یک شبکه محلی تشکیل دادیم. و یکسری فایل کپی کردم. اما سرعت کپی 350mb/s بود که خیلی بالا نبود.
می خواستم بدونم سرعتانتقال فایل با wifi چقدره؟
فکر کنم اینتل بهتر باشه البته اینتل در حالت عادی دو هسته ای و تاحالا توربو تک هسته ای میشه ولی AMD همیشه 3 هسته ای هست.باید کشش هر دو مقایسه بشه.اگر مقدار کش هر دو برابر بود من amd رو برمیداشتم ولی برابر نیست
یعنی چی در حالت عادی دو هسته در حالت توربو 1 :18::18::18::18:
CPU اینتل دو هسته و 4 threads داره این 3 مگ کش l3 داره
CPU ای ام دی 3 هسته داره و 1.5 مگ کش L2
حالت توربو بوست هم برای کاهش مصرف در حالت idle هست
تعداد هسته هم به ساختار فیزیکی ربط داره
salar_khan
27-12-2010, 09:15
دو تا سئوال دیگه داشتم.
1- لپ تاپ hp 3140 ویندوز اورجینال داره.یعنی من پول 1 ویندوز اورجینال هم دادم. زیر لپ تاپ 1 سریال وجود داشت که من فکر می کردم سریال ویندوزم باشه. ویندوز لپ تاپو عوض کردم و یه ویندوز قفل شکسته که همه جا هست نصب کردم اما موقع سریال خطا می گرفت. در نهایت با کیجن تو cd ویندوز اکتیو کردم.
2-من با 1 لپ تاپ دیگه از طریق wifi یک شبکه محلی تشکیل دادیم. و یکسری فایل کپی کردم. اما سرعت کپی 350mb/s بود که خیلی بالا نبود.
دوستان کسی نظری در باره سئوال هایی که پرسیدم نداره؟
mohsenfhm
27-12-2010, 11:31
دو تا سئوال دیگه داشتم.
شما بايد قبل از تعويض ويندوز دي وي دي ريكاوري مي ساختيد كه هر وقت مشكل پيدا كرديد به راحتي بتونيد ويندوز اورجينال نصب كنيد :11:
اون سريال هم براي نصب ويندوز نيست:13:
به شخصه سرعت رو تست نكردم ولي فكر ميكنم همين حدود باشه :13:
salar_khan
28-12-2010, 16:29
شما بايد قبل از تعويض ويندوز دي وي دي ريكاوري مي ساختيد كه هر وقت مشكل پيدا كرديد به راحتي بتونيد ويندوز اورجينال نصب كنيد
این کارو نکردم ولی می تونم از روی یه لپ تاپ با کانفیگ دقیقا مشابه همچین dvd درست کنم و رو لپ تاپ خودم دوباره ویندوز اورجینال بریزم؟
اون سريال هم براي نصب ويندوز نيست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تعداد و شکل سریال زیر لپ تاپ عین مال ویندوزه آخه.
V i r u s e r
28-12-2010, 16:52
این کارو نکردم ولی می تونم از روی یه لپ تاپ با کانفیگ دقیقا مشابه همچین dvd درست کنم و رو لپ تاپ خودم دوباره ویندوز اورجینال بریزم؟
سلام
اون سریال مال ویندوز اوریجینال هست
ابتدا دقت کنید که کدوم نسخه از ویندوز رو اینستال کردید و لپتاپ شما کدو رو داشت
احتمالا شما ultimate نصب کردی و لپتاپت Home premium باشه
در ضمن به نظرم اون سریال رو تو ویندوز های شرکتی و دستکاری شده ی بازار وارد نکنی و یدونه سالمشو دانلود کنی
salar_khan
29-12-2010, 17:26
اون سریال مال ویندوز اوریجینال هست
ابتدا دقت کنید که کدوم نسخه از ویندوز رو اینستال کردید و لپتاپ شما کدو رو داشت
احتمالا شما ultimate نصب کردی و لپتاپت Home premium باشهویندوز لپ تاپ home premium 64 بیت بود و من هم همین مدل ویندوز نصب کردم اما ویندوزشو از تو پک پرند گرفتم اما بازم خطا می گرفت.
به نظرتون می شه فایل ریکاوری یه لپ تاپ مشابه از لحاظ کانفیگو تو این لپ تاپ ریخت و دوباره ویندوزشو به حالت قبلش برگردوند؟
با تشکر:5:
V i r u s e r
29-12-2010, 21:29
ویندوز لپ تاپ home premium 64 بیت بود و من هم همین مدل ویندوز نصب کردم اما ویندوزشو از تو پک پرند گرفتم اما بازم خطا می گرفت.
به نظرتون می شه فایل ریکاوری یه لپ تاپ مشابه از لحاظ کانفیگو تو این لپ تاپ ریخت و دوباره ویندوزشو به حالت قبلش برگردوند؟
با تشکر:5:
سلام
خوب اول از همه پیشنهاد می کنم از این ویندوز های بیخود توی بازار استفاده نکنید
برای ریکاوری به دفترچه راهنمای لپتاپتون مراجعه کنید معمولا لپتاپ ها یه پارتیشن واسه ریکاوری دارن یا حداقل دیسکشو با خودشون دارن
برید یه نگاه بندازید نتیجه رو گزارش کنید
ممنون
armin_punisher6
29-12-2010, 22:20
بدون شک اینتل.
salar_khan
30-12-2010, 09:19
سلام
خوب اول از همه پیشنهاد می کنم از این ویندوز های بیخود توی بازار استفاده نکنید
برای ریکاوری به دفترچه راهنمای لپتاپتون مراجعه کنید معمولا لپتاپ ها یه پارتیشن واسه ریکاوری دارن یا حداقل دیسکشو با خودشون دارن
برید یه نگاه بندازید نتیجه رو گزارش کنید
ممنون
با تشکر که جواب می دید.
حرفتون درسته اول که لپ تاپو روشن کردم دو تا درایو داشت. یکی ویندوز و یه درایو ریکاوری.من اشتباه کردم و اون درایو ریکاوری که وجود داشتو رو dvd نزدم یا کپی نگرفتم.
گفتم یه کار خیر بکنمو برا طرف پارتیشن بندی کنم. پارتیشن مجیک نصب کردم اما بالا نیومد و در ادامه خراب کاری خواستم پاکش کنم که یهو بلو پیج شد و وقتی دوباره ویندوز بالا میومد می رفت تو حالت ریکاوری اما درایو ریکاوری پاک شده بود.
البته باعث شد کار با نرم افزار اکرونیسو یاد بگیرم و یادم بمونه که باید درایو ریکاوری که تو لپ تاپه یه کپی داشته باشم(البته اگه ویندوز اورجینال می خوام):31::10:
Hamed_joon
20-03-2011, 20:06
منم چنین مشکلی دارم
یعنی از اون درایو بک آپ نگرفتم
به نظرتون جایی هست بریم تهیه کنیم ؟
Hamed_joon
20-03-2011, 22:05
سالار خان میشه شماره تون رو برای من تو پیغام خصوصی بفرستین تا در ارتباط باشیم
تا با هم دنبال دی وی دی بک آپ لپ تاپمون بگردیم !
Hamed_joon
23-03-2011, 17:40
سایتتون که تعطیله
کسی جواب نمیده
alidanger_202
25-03-2011, 19:11
سلام سال نو مبارک
بله می تونید سایت سرزمین گمون کنم cd های آماده اش رو برا فروش داشت ....
اون سریال زیر لپ تاپ برا نصب ویندوز هست اما دقت کنید که با اون سریال فقط باید ویندوزی مشابه همون که داشتین اکتیو کنین
یعنی ویندوز اصلی شما که home premium هست و 64 bit شما هم از اون سریال زیر لپ تاپ میتونید برای ارجینال کردن مشابه همین ویندوز استفاده کنید و لا غیر
اون ویندوز کرکی هم که نصب کردید حتما ultimate بوده یا به هر حال متفاوت هست برا همون نمیشه ...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.