مشاهده نسخه کامل
: مشكل در نصب flash cs5
من flash cs5 رو با حجم بيش از يك گيگ دانلود كردم ولي وقتي نصبش شروع ميشه خطاي سي دي ميده/
اينترنت رو قطع كردم باز مشكلم حل نشد/ممنون ميشم راهنماييم كنيد
من flash cs5 رو با حجم بيش از يك گيگ دانلود كردم ولي وقتي نصبش شروع ميشه خطاي سي دي ميده/
اينترنت رو قطع كردم باز مشكلم حل نشد/ممنون ميشم راهنماييم كنيد
سلام
نميدونم چرا ما ايرانيا علاقه به دانلود نرم افزار داريم و نمي خوايم اونارو بخريم با اينكه اين نرم افزار ها تو ايران هزينه اي خيلي كمتر از خارج يا حتي مراكز پخش اصلي اونا دارن
من خيلي با اين مشكلات مواجه بودم كه نرم افزاري كه دانلود ميشه موقع نسب پيغام خطا ميده
براي همين زياد دنبال دانلود نرم افزار نيستم و تا اوجا كه بتونم مي خرم كه اگه جايشم مشكل نسب داشت يقه فروشنده رو بچسبم
فكر كنم شما هم همين كارو بايد بكنيد و نرم افزار رو بخريد تا مشكلتون حل بشه
دوست عزيز فروشنده هاي توي بازار هم اينو دانلود كردن و مي فروشن.به جاي اينكه از دزد بخريم خودمون مي دزديم.:27:
در مورد خريدن :ما تحريميم بهمون نمي دن هر چند اين توجيهي منطقي نيست / در نهايت بگم منم برا خودم و بقيه متاسفم
درسته كه اونهام دانلود ميكنن ولي اين به صرفه تره كه بخري تا اينكه دانلود كني و 1GB از ADSL تو به خاطر دانلود يه نرم افزار كه مطمئنم نيستي آخرش نسب بشه يا نه هدر بدي
من مشكل محدوديت حجم ندارم/ خواهش مي كنم از بحث اصلي خارج نشيد.
Farjameh
21-12-2010, 16:03
من پیشنهاد می کنم برنامه های پر حجم رو از روی مجموعه های معتبر نرم افزاری نظیر کینگ پرند نصب و استفاده کنین. چون برنامه های داخل اینترنت و نرم افزارهای تکی موجود در بازار تست نشده است و صرفاً برای گرفتن امتیاز از سایت های ُShare هستش.
من خودم قبلاً با Flash CS3 کار می کردم. الان با Flash CS5 که از مجموعه نرم افزاری پرند ریختم دارم کار می کنم و هیچ مشکلی هم باهاش نداشتم، نه موقعنصب و نه استفاده.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.