ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : كارت كپچر

smile-paul
19-12-2010, 15:24
سلام

لطف كنيد براي اين سيستم كارت كپچر اراءه بديد
گرافيك 9400 - 4 گيگ رم فركانس 1600- Phenom II X6 1055T
خواستيم از يكي پرسيده باشيم كه تجربه كار داشته باشه,حالا تجربه كار نداشتيد اطلاعاتتون دست كمي از اين اين حرف ها نداشته باشه .

اگه حداكثر بودجه ضروري براي اين كار با اين سيستم رو ميدونستم خودم تو همون رنج قيمت يك تحقيقي ميكردم ديگه چرا تاپيك باز كنم
اگه من بخوام تاپيك باز كنم حداكثر بودجه رو بگم از روي مبلغ هر كسي يك نظري ميده و كل مبلغ رو خرجش ميكنه !

شايد من يك ميليون هم داشته باشم ( مطمعنا براي اينكه سيستم كارايي نسبتا محسوسي داشته باشه يك ميليون رو كه خرجش نميكرديد )
نه رم انچناني در كاره نه پردازنده

من ميگم با تجربه اي كه در اين زمينه داريد كارت رو هم خودتون با توجه به كارايي كه روي سيستم ميتونه داشته باشه در نظر بگيريد ( يعني نگيد حداكثر يا حداقل مبلغ چقدره).

فرض كن سيستم خودته , چه كارتي ميگرفتيد كه واقعا ازش راضي باشيد
يك جواب كوچولو هم برام كفايت ميكنه- البته منطقي

حالا بفرماييد

ess_1362
19-12-2010, 19:08
سلام
طبق تجربه ای که دارم کارتهای رده PINACLE و تا حدودی CANAPUS برای کپچر کارایی مطلوبی دارند
باید دید شما چقدر می تونید هزینه کنید و کاربرد شما در چه سطحی هست و چه ورودی هایی را نیاز دارید
مثلا PINACLE MOVIE BOARD با قیمت 130 تومن می تونه گزینه خوبی باشه :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

smile-paul
20-12-2010, 07:12
سلام اقا احسان , ممنون از وقتي كه گذاشتيد .

توي مدتي كه با Premiere كار كردم اونقدر سرعت و نتيجه كار نا اميد كننده بوده كه فعلا اشنايي كاملي با نرم افزار ندارم كه سوال هايي كه براتون پيش مياد رو بتونم پاسخ بدم دوست من
فقط ميتونم بگم براي استفاده خانگي .

شما اگه ضروري دونستيد لطف كنيد تا 400 تومن يك کارت Edit براي ويرايش سريع فيلم با برنامه Adobe Premiere كه با کيفيت نسبتا عالي به DVD يا هر چيزي كه خودتون بهتر ميدونيد تبديل کنه ,با يك توضيح كوتاه برام معرفي كنيد ممنون ميشم .

smile-paul
20-12-2010, 16:39
اين كه چه كارتي تا چند لایه ویدئو بافرمت DV و ... رو ميتونه بصورت Realtime تدوین کنه و... كلي سوال دارم
لازم ميبينم كه يكي از دوستام كه كارش تدوين و منتاژ و كارهاي عروسي هستش و با همچين نرم افزارها سرو كار داره رو بيارمش پاي كاميپوتر بهتر بشه سر از كار ما در بياره .
ممكنه كلي سوال هاي ناقص برام پيش بياد كه كلي زمان گيره

بازم ممنون از وقتي كه گذاشتيد

ess_1362
20-12-2010, 19:18
این کارتی که معرفی کردم بیشتر برای کاربری های سبک کاربرد داره
اگر کارتی می خواهید که رندر را هم بر عهده بگیره باید حدود 800 حدعقل هزینه کنید

smile-paul
21-12-2010, 00:33
درسته از Premiere براي كار و كاسبي ازش استفاده نمي كنم . ولي اين دليل نميشه كه بخوام سطح و كاريي كارم رو پايين در نظر بگيرم ...
زياد محدوده قيمت براش نگذاشتم , گفتم شناخت و تجربه كار در اين زمينه برام مهمتره تا قيمت
كمي فيلم برداري , تصاويري كه جمع ميكنيم , ضبط و... بشه راحت با Premiere باهاش كار كرد

حد اكثر بودجه براي اين كارت يك ميليون دارم فقط يك چيزي تهش بمونه بشه چند گيگ رم هم ارتقا داد .
تو کار ويرايش و منتاژ که کاری وقت گیره به مشكل بر نخورم , خسته كننده نباشه , سرعت رندر بالا باشه , نتيجه كار حرف نداشته باشه , كارت اديت خوبي باشه ,ضبط و خروجی تصاویر بصورت سخت افزاری با كيفيت و رزولوشن بالا داشته باشه, حالا حالا ها ميخوام باشه , حالا اين كارت چي باشه رو ديگه شما بفرماييد؟

ess_1362
21-12-2010, 19:24
اگر نهایت رزلوشن برای شما 720p هست نیازی نیست هزینه سنگینی داشته باشید
فقط قبل از کپچر در premiere فرمت را انتخاب کنید که بعد موقع ادیت و رندر نهایی دچار مشکل نشید
مثلا خود من قبلا که کار ادیت انجام میدادم(تقریبا حرفه ای) اول فرمت کپچر را بر اساس نوع خروجی تنظیم می کردم و در پایان موقع رندر گرفتن کارم خیلی راحت بود و یک فایل مثلا چند ساعته را در حدود 15 تا 30 دقیقه رندر می گرفتم
مثلا اگر قرار هست فایل ها در رندر نهایی برا dvd خروجی گرفته بشه هنگام کپچر حتما بر اساس mpeg کپچر کنید
اگر هم قرار هست خروجی divx باشه حتما برید سراغ avi
اینها موضوعات ریزی هست که حتما باید موقع کپچر و رندر رعایت کنید تا بی خودی دچار مشکلات عدیده ای مثل زمان های طولانی مدت برای رندر نشید

اما بریم سر حرف حساب :

برای حدود 1200000 من مدل storm 3g از canapus را توصیه می کنم همرا با کارت و base اکسترنال با تمام ورودی های رایج

حدود 400 تومن مدل ACEDVio از canapus مدل خوبی هست

حدود 500 تومن من مدل Pegasus HD/SD Board از canapus را پیشنهاد میدم

smile-paul
22-12-2010, 04:56
بسيار ممنون از توجه و راهنمايها تون
اشكالي نداره رزولوشن فراتر از حد انتظار باشه
شما پست دوم رو كه زديد مبلغ رفت براي معرفي كارت براي رندرگيري.
يعني رندر بسيار بسيار سريع باشه
لطفا با قيمت 800-900 پيش بريد ويك كارت رو معرفي كنيد
سال ديگه اگه بخوام سيستم و همه وسايل رو ارتقاء بدم كه تا اونموقع شايد حرفه و نيازم به كارايي كارت بيشتر بشه , نميخوام مجبور به خريد كارت بهتري باشم كه براي تعويض , كارت رو نصف قيمت ازم بگيرن.
به قول انگليسي ها ما انقدر وضع مالي مون خوب نيست كه بخواهيم جنس ارزون بخريم ! ولي كمي كوتاه بيايد مبلغ ها رو ترسناك نگيد , كمتر از اين هم نگيد.

يك خواهش ديگه هم داشتم
اينجا كمي قيمت ها رو زيادي گرون حساب ميكنن
شما قيمتي رو كه دقيق سراغ داريد لطف كنيد ,اگه اينجا به مشكل گروني قيمت خوردم ,اشنا هست بشه از اونجا تهيه كرد
ديشب مانيتور w2261vp رو خواستم براي يكي از مانيتورها جايگزين كنم , شيراز 226 تومن قيمت داشتم اينجا 247 تومن قيمت براش گذاشتن
اگه قيمت رو براي سودشون كيلويي حساب ميكنن كه 50-60 تومن هم اين رو گرونتر ميدن , واسطه كه زياد بشه همين انتظارهم ميره.

يك جورايي دارم ميگم ادرس جايي كه فروشنده منصف باشه اگه داريد بديد لطفا , كه داداشم معطل نشه
ادرس هم نگذاشتي ايرادي نداره ( گفتم شايد شيراز تشريف دارديد , با كامپيوتر زياد سروكار داريد ,ادرس همچين جايي هم داشته باشيد! ).

ess_1362
22-12-2010, 19:11
لطفا با قيمت 800-900 پيش بريد ويك كارت رو معرفي كنيد

راستش این رنج قیمت اصلا مدلی را نمیشناسم:31:
خودتون که میدونید اینجور وسایل خریدار و متقاضی زیادی نداره در نتیجه پیدا کردنشون هم سخته
ولی شما می تونید بین مدل 3g و pegasus یکی را انتخاب کنید
ضمن اینکه من سعی کردم قیمتها را تا جایی که ممکن هست بالا گفتم

يك خواهش ديگه هم داشتم
اينجا كمي قيمت ها رو زيادي گرون حساب ميكنن
شما قيمتي رو كه دقيق سراغ داريد لطف كنيد ,اگه اينجا به مشكل گروني قيمت خوردم ,اشنا هست بشه از اونجا تهيه كرد
ديشب مانيتور w2261vp رو خواستم براي يكي از مانيتورها جايگزين كنم , شيراز 226 تومن قيمت داشتم اينجا 247 تومن قيمت براش گذاشتن
اگه قيمت رو براي سودشون كيلويي حساب ميكنن كه 50-60 تومن هم اين رو گرونتر ميدن , واسطه كه زياد بشه همين انتظارهم ميره.

دقیقا
شما چاره ای ندارید جز اینکه یا یکسری بیاید شیراز یا اینترنتی از تهران خرید کنید
برای شیراز می تونید از fafa یا کامپیتر مرکزی یا pccenter یا رایانه گستر سوال کنید
همشون هم سایت دارند
برای اینترنتی هم می تونید از ل ی و ن سوال کنید (با اجازه از مدیریت آخه این دوستمون هم استانی هستند:31:)
من خودم اگر خرید کنم چه برای خودم چه برای دوستان و فامیل یا از فافا میگیرم یا کامپیوتر مرکزی

smile-paul
22-12-2010, 22:45
اول از همه بابت وقتي كه برام گذاشتيد , بسيار ممنون.
منتها سوال هاي ريز ديگه اي هم بود كه اينجا مطرح نشد
به هرحال نياز ديدم برم دنبال رفيقم بيارمش , به يك انتخاب و نتيجه واضح تري برسم.
بابت ادرس هم بسيار ممنون.

موفق باشيد:40: