ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : komak konid! baz kardane file haie encript shode..

siiina2
16-05-2006, 05:57
ba salam be hameie azizan.
[COLOR=Green]file ha e ro ke encript karde boodam bad az avaz kardane windows dige nemitoonam baz konam
help me plz.
thanks.

Renjer Babi
16-05-2006, 07:39
سلام لطفا فارسی بنویس
همون ویندوز قبلی رو ریختی یا یکی دیگه

siiina2
16-05-2006, 08:26
سلام ممنون از جوابت
يه ويندوز ديگه است. ويندوز قبلي رو خودم نصب نكردم.. نمي دونم چي بوده.

Renjer Babi
17-05-2006, 07:00
خوب شاید این ویندوز اشکال داره یکی دیگه بریز

siiina2
17-05-2006, 07:18
دو تا ويندوز نصب كردم ولي نميشه.
مهندس جون فكر نمي كنم ايراد از ويندوز باشه .اگه راه حل ديگه اي داري لطفا كمكم كن.

M.R.M
17-05-2006, 15:53
سلام دوست عزيز.
اشكال از ويندوز شما نميباشد ، اشكال از فايلهاي Certificate اي ميباشد ( مربوط به Encryption‌ ويندوز ) كه با نصب مجدد ويندوز از بين رفته اند ، اين فايلها حاوي اطلاعات مهم فايلها و پوشه هاي Encrypt شده در ويندوز ميباشند.
قابليت Encrypting File System يا EFS در ويندوز يكي از قابليتهاي بسيار مفيد و سودمند ميباشد اما به شرط آنكه جوانب احتياط در مورد استفاده از آن كاملا رعايت شود. شما اگر يك نسخه پشتيبان از Certificate هاي مربوط به EFS در ويندوز قبلي خود تهيه مي نموديد هرگز با چنين مشكلي مواجه نميشديد.
متاسفانه راه حل هاي عملي براي بازيابي اين فايلها و اطلاعات آنها بسيار محدود ميباشند و نتيجه بخش بودن آنها زياد اميدوار كننده نيست ، اما براي شروع از ساده ترين راه حل هاي ممكن آغاز ميكنيم و در صورت نتيجه بخش نبودن وارد جزئيات پيچيده تر خواهيم شد.
براي شروع از نرم افزارهاي زير كمك بگيريد ( در مورد كرك آنها ميتوانيد از انجمن كرك و سريال كمك بگيريد ) :
Advanced EFS Data Recovery :
آدرس سايت سازنده : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آدرس دانلود مستقيم : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجم نرم افزار : حدود 750 كيلوبايت
اين نرم افزار اطلاعات Encrypt شده مربوط به فايلها و پوشه هاي EFS را در صورت موجود بودن در SYSKEY هاي سيستم در اختيارتان قرار ميدهد.
تصويري از محيط نرم افزار :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

EFS Key :
آدرس سايت سازنده : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آدرس دانلود مستقيم : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجم نرم افزار : حدود 550 كيلوبايت
كار اين نرم افزار نيز تقريبا مشابه نرم افزار قبلي ميباشد.

Data Recovery Wizard Professional 3.0 :
حجم نرم افزار : حدود 4.6 مگابايت
عملكرد اين نرم افزار با دو نرم افزار قبل متفاوت است ، اين نرم افزار در اصل كارش بازگرداني فايلهاي از دست رفته در سيستم ميباشد و ممكن است شما را به اين فكر فرو ببرد كه شايد ارتباط زيادي با مشكل شما نداشته باشد !!!
اما در توضيحات اين برنامه قسمتي با عنوان " Supports recovery of compressed and encrypted files on NTFS " وجود دارد كه دقيقا موضوع را به مشكل شما ربط ميدهد. با كمك اين قابليت در اين نرم افزار شما قادر خواهيد بود فايلهاي Encrypt شده در ويندوز را بازيابي نماييد و محتويات آن را به حالت عادي بازگردانيد ( البته در شرايطي خاص ).

اينها روشهاي نرم افزاري بود كه شما ميتوانيد هر يك را به كار بگيريد ، البته ممكن است نرم افزارهاي بسيار ديگري نيز در اين مورد وجود داشته باشند ، اما توجه داشته باشيد كه اين موارد بيشترين آمار مثبت بودن كارايي را در بين تمام نرم افزارهاي موجود داشته اند.
روش هاي ديگري نيز همچون استفاده از EFS Recovery Agent certificate نيز وجود دارند كه معمولا مستلزم وجود فايل يا پوشه در همان ويندوزي است كه عمل Encrypt بر روي آنها صورت پذيرفته است. اما اين روشها نيز در موارد گوناگون نتيجه بخش بوده اند.
روشهاي ديگر به نحوي با ---- نمودن اين فايلها و فولدرها در ارتباط هستند و روشهاي تقريبا دشوار و زمان گيري هستند.
شما ابتدا روش نرم افزاري را امتحان نماييد ، در صورت نتيجه ندادن روشهاي ديگر را نيز برايتان شرح خواهم داد.
ضمنا اگر برايتان امكان دارد نوع ويندوز خود را دقيقا ذكر نماييد ( تاكيد بر نوع سرويس پكي كه استفاده مينماييد ) و همچنين تصويري از فايل يا پوشه اي كه در سيستم خود قابل دسترسي نميباشد را قرار دهيد ( در حالت نمايش Details ) ، به اين ترتيب بنده و ساير دوستان عزيزم بهتر ميتوانيم شما را راهنمايي نماييم :) .
شاد و پيروز و موفق باشيد :happy: .

siiina2
18-05-2006, 10:51
مهندس جون ممنونم ازت. راضيم ازت. دمت گرم.
تقريبا همه فايلهايي رو كه تو درايو جي بود تونستم باز كنم . از اولين نرم افزاري كه معرفي كردي استفاده كردم.
اما يه پوشه مهم توي دسكتاب سيستم قبلي داشتم كه متاسفانه نتونستم ردش رو پيدا كنم. ميشه اميدوار بود؟
مرسي . ممنون. ياعلي.

M.R.M
23-05-2006, 14:00
سلام دوست عزيز ،
خوشحالم كه مشكل شما تا حدودي برطرف شده است ...
در مورد بازيابي پوشه مذكور در دسكتاپ ويندوز ، تنها راه حل شما استفاده از نرم افزارهاي بازيابي اطلاعات نظير Recover My Data يا Recover Studio يا Get Data Back و ... ميباشد كه در مورد تمامي اين نرم افزارها در اين انجمن بحث شده است و موارد لازم را ميتوانيد جستجو نماييد. اگر پوشه مذكور قابليت بازيابي داشته باشد و بتوانيد با كمك اين نرم افزارها يا نرم افزارهاي مشابه آن را بازيابي نماييد قطعا ميتوانيد اميدوار باشيد.
شاد و پيروز و موفق باشيد :happy: .

persiankitty80
23-11-2007, 23:12
سلام
من هم مشکل بالا رو دارم
از هر 2 نرم افزار استفاده کردم اما نشد
فایل های من اینکریپت بود و ویندوز جدید ریختم
حالا بهشون دسترسی ندارم
تا الان که هیچکس نتونسته کمک کنه

mahdi7610
24-11-2007, 12:30
M.r.m جان خیلی مشتاقم همه روشها را اگر برایتان امکان دارد بگویید .

mashiat
29-11-2007, 02:41
من هم همین مشکل رو پیدا کردم .

برنامه ی اول نتونست .

برنامه ی دوم میگه پسورد administartation رو بدید ! کدوم پسورد ؟ یوزر ویندوز قبلی من که بدون پسورد بود !

سومی رو هم دارم اسکن میکنم ببینم چی میشه .

راه جدید دیگه ای نیست ؟

mashiat
29-11-2007, 04:38
سومی هم پولی هست و کرک نشده ! و کرکش هم نیست