ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لیگ قهرمانان اروپا (UEFA Champions League) | فصل 2010-2011 | حذفی

صفحه ها : 1 2 3 [4] 5

nw_nk
14-03-2011, 15:31
هشدار کلوزه به اینتر: مانند دیدار مقابل هامبورگ بازی خواهیم کرد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سایت گل- میروسلاو کلوزه، مهاجم بایرن مونیخ، به بازیکنان اینتر هشدار داد در دیدار برگشت مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان مقابل بایرن در آلیانس آره نا شب سختی را پشت سر خواهند گذاشت.

بایرنی ها که در دو هفته اخیر نتایج خوبی کسب نکرده بودند، در دیدار این هفته مقابل هامبورگ 6-0 به پیروزی رسیدند، نتیجه ای که موجب اخراج آرمین فه، سرمربی حریف شد.

بایرن در دیدار رفت در سن سیرو با نتیجه 1-0 مقابل اینتر به برتری رسید و کلوزه معتقد است تیمش می تواند در دیدار برگشت فشار روی حریف را افزایش دهد.

او در گفتگو با اسکای گفت:" ما مقابل اینتر همانند دیدار مقابل هامبورگ بازی خواهیم کرد. ما در خانه آنها پیروز شده ایم به همین دلیل می توانیم دفاع کنیم اما سعی می کنیم گلزنی کنیم تا فاصله مان با آنها را افزایش دهیم."

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید2011/3/13

کراوچ: تاتنهام می‌خواهد آرسنال را پشت سر بگذارد؛ عاشق لیگ قهرمانان شده‌ایم!

سایت گل – پیتر کراوچ، مهاجم تاتنهام گفته آنها می‌خواهند آرسنال را در لیگ برتر بگیرند.

اوضاع در ورزشگاه امارات در این دو هفته خیلی خوب نبوده و آرسنال از سه رقابت کنار رفته است.

تاتنهام 48 امتیاز دارد و آرسنال 57 امتیاز، ولی کراوچ می‌گوید: «این که بالاتر از آرسنال قرار بگیریم معنای خاصی دارد. برای باشگاه این عالی خواهد بود چون آنها چند سال است بالاتر از ما قرار می‌گیرند و حالا زمان آن رسیده که یک گام به پیش بگذاریم.»

کراوچ می‌گوید تاتنهام به سرعت دارد فاصله را با آرسنال کم می‌کند: «ما می‌خواهیم تا جای ممکن به آرسنال نزدیک شویم.

آنها در لیگ برتر هنوز از ما پیش هستند، اما ما داریم نزدیک‌تر می‌شویم. به زودی بالاتر از آنها در لیگ خواهیم بود.ما مقاومتی نشان داده‌ایم که خیلی‌ها فکر می‌کردند نداریم. ما در لیگ قهرمانان به جز یک دیدار، در تمامی بازی‌های خانگی پیروز شدیم، گل زدیم، تیم‌های بزرگ را بردیم و می‌خواهیم این روند را حفظ کنیم.به رختکن که می‌نگرم می‌بینم که بازیکنانی رویایی داریم و استعداد تهاجمی ما فوق‌العاده است.»

او همچنین افزود که هری ردنپ ترجیح می‌دهد در لیگ قهرمانان به بارسلونا نخورند: «می‌خواهیم در جمع چهار تیم برتر باشیم، چون عاشق لیگ قهرمانان هستیم و می‌خواهیم فصل بعد در این رقابت‌ها باشیم.»

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدBy Hamidreza Keshavarz

2011/3/14

فیلیپ لام: خوشحالم که به روند پیروزی برگشتیم

سایت گل – فیلیپ لام، کاپیتان بایرن مونیخ گفته از این که تیمش هامبورگ را در بوندس‌لیگا شش بر صفر شکست داد خوشحال است. این برد، پس از سه بازی بدون برد رقم خورد و باعث شد فاصله بایرن با هانوفر، تیم سوم جدول تنها به دو امتیاز برسد.

لام، کاپیتان بایرن می‌گوید: «گام اول را برداشتیم، چون حالا به لیگ قهرمانان نزدیک‌تریم.»

بایرن در سه‌شنبه به مصاف اینتر، قهرمان فصل پیش لیگ قهرمانان می‌رود، در حالی که در بازی رفت در خانه اینتر یک بر صفر پیروز شده است.

لام می‌گوید آنها باید مقابل اینتر عالی باشند: «باید اوضاع را در روز سه‌شنبه عالی به پیش ببریم. همه بازیکنان می‌خواهند در لیگ قهرمانان بازی کنند و این را در دیدار مقابل هامبورگ نشان دادیم. اما ما باید سخت تلاش کنیم.»

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید2011/3/14

Ezel
14-03-2011, 17:22
رییس لیون: مورینیو به دنبال تساوی مقابل ماست

سایت گل – ژان میشل اولا، رییس باشگاه لیون رویکرد ژوزه مورینیو به دیدال چهارشنبه لیگ قهرمانان را بررسی کرده و می‌گوید او به دنبال تساوی بدون گل و ملال‌آور است.

رییس باشگاه فرانسوی گفته این مربی پرتغالی ترکیبی فوق دفاعی را به میدان خواهد فرستاد تا با توجه به تساوی یک بر یک در ورزشگاه ژرلان صعود کند.

اولا در گفتگو با وب‌سایت رسمی باشگاه گفت: «مطمئنم که مورینیو به دنبال تساوی بدون گل است.

اما ما هم تلاش خواهیم کرد که صعود کنیم و اگر این طور شود اتفاقی بی‌سابقه خواهد بود. شرایط مانند سال گذشته نیست، و با توجه به تساوی در خانه اوضاع حتی دشوارتر هم خواهد بود. ما از هیچ کس نمی‌ترسیم.»

ژرمی تولالان، هافبک لیون هم گفت: «اگر صعود کنیم عالی می‌شود ولی رئال مادرید ساختار دفاعی بهتری در این فصل پیدا کرده. ما باید از فضاها استفاده کنیم و باید در نیم‌ساعت اول بازی مراقب باشیم، چون فکر می‌کنم رئال مادرید می‌خواهد همان اوایل بازی به گل برسد.»

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پی نوشت : تکبیر[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nw_nk
15-03-2011, 00:43
ماریو گومز: بایرن می تواند قهرمان لیگ قهرمانان شود

سایت گل- ماریو گومز، ستاره باشگاه بایرن مونیخ، معتقد است که تیمش می تواند کار را مقابل اینتر تمام کرده و به سمت مراحل بعدی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا بروند.

تیم آلمانی سه شنبه شب در ورزشگاه آلیانس آرنا میزبان اینتر خواهد بود و این درحالی است که در دیدار رفت بایرن با نتیجه 0-1 اینتر را در سن سیرو شکست داد.

گومز به خبرنگاران گفت:« موفقیت در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا برای ما مقدور است و ما می خواهیم جام قهرمانی را مال خود کنیم. البته باید با دقت و احتیاط فراوان مقابل اینتر قرار بگیریم.»

گومز می داند که تیمش برای صعود به دور بعد کار سختی را پیش رو دارد:« بارسلونا قطعا مدعی اصلی قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپاست.ولی در دنیای فوتبال همه چیز ممکن است.ما هم در جمع یکی از تیمهایی هستیم که می توانیم جام را بالای سر ببرد.»

دیدار برگشت دو تیم سه شنبه شب در ورزشگاه آلیانس ارنا برگزار می شود و تک گل دیدار رفت را ماریو گومز به ثمر رساند.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدBy Ghazal Ziari

2011/3/14

موراتی: اینتر می تواند از سد بایرن بگذرد

سایت گل- ماسیمو موراتی، رئیس باشگاه اینتر مطمئن است که تیمش می تواند در دیدار برگشت مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا مقابل بایرن به پیروزی برسد

این دو تیم سه شنبه شب مقابل هم قرار خواهند گرفت و در دیدار رفت بایرن موفق شده بود تا با تک گل ماریو گومز به برتری 0-1 دست بیابد.

این درحالی است که دو نماینده ایتالیا، یعنی میلان و رم پیش از این در همین مرحله از گردونه رقابتهای اروپایی حذف شدند ولی موراتی معتقد است که اینتر سومین نماینده حذف شده ایتالیا در این مرحله نخواهد بود.

موراتی در صحبتهایی که در وب سایت رسمی اینتر منتشر شد، گفت:« ما معتقدیم که بدون هیچ شکی می توانیم به پیروزی برسیم. ما پیش از این و در دیدار میلان هم خوب بازی کردیم و در دقایق پایانی بد بودیم. بازی رفت بازی خوبی برای ما بود و امیدواریم که بتوانیم در دیدار برگشت در آلمان هم خوب باشیم و با نتیجه ای که به نفع ما حکم کند، زمین را ترک کنیم.»

موراتی ادامه داد:« تمام بازیکنان ما این را می دانند و همه آنها به اندازه کافی بالغ هستند و می دانند که مسیر صحیح کدام است.»
دیدار برگشت دو تیم اینتر و بایرن سه شنبه شب در ورزشگاه آلیانس آرنا برگزار می شود و روز جمعه قرعه مرحله یک چهارم پایانی رقابتها انجام خواهد شد.

2011/3/14

فان خال: باید مراقب اینتر باشیم/ حتی اگر قهرمان شویم هم در پایان فصل می روم

سایت گل- لوئیس فان خال، مربی هلندی بایرن مونیخ با احتیاط تمام از دیدار سه شنبه شب تیمش مقابل اینتر صحبت می کند. فان خال در صحبتهایش به این نکته اشاره کرده که حتی اگر تیمش قهرمان لیگ قهرمانان اروپا شود هم در پایان فصل، نیمکت مربیگری بایرن را ترک خواهد کرد.

بایرن در دیدار رفت مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا با نتیجه 0-1 مقابل اینتر به برتری رسید و شنبه شب توانست با نتیجه 0-6 از سد هامبورگ عبور کند و با روحیه فراوانی به استقبال دیدار برگشت مقابل اینتر که دیداری خانگی هم هست برود

فان خال در کنفرانسی خبری در آستانه این دیدار حساس گفت:« بازی خیلی خوبی مقابل هامبورگ به نمایش گذاشیتم و اعتماد به نفسمان را بازیافته ایم. با این وجود اینتر تیم خیلی قدرتمندی است و باید کاملا محتاط باشیم. اینتر در سن سیرو هم به سبکی مشابه فینال پارسال لیگ قهرمانان اروپا بازی کرد و به نظر من آنها تیم برتر میدان در هر دو بازی بودند. در یک بازی ما بردیم و در یک بازی باختیم.»

مربی هلندی باواریایی ها ادامه داد:« فوتبال همیشه برپایه گلهاست. سه شنبه بازیکنان من باید به ویژه در دقایق ابتدایی بازی کاملا متمرکز باشند، تا بدین ترتیب بتوانیم تاکتیکهای اینتر را کشف کرده و به خوبی مقابل این تیم بازی کنیم.»

فان خال ادامه داد:« اگر بتوانیم به پیروزی برسیم، روز بسیار خاصی خواهیم داشت.بایرن هرگز در خانه اش اینتر را شکست نداده است.»

مربی هلندی بایرن در پاسخ به این سوال که اگر با تیمش به قهرمانی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا برسد، باز هم بایرن را ترک خواهد کرد یا خیر، گفت:«اگر با بایرن قهرمان اروپا شوم، این موفقیت را جشن خواهیم گرفت .من هم این پیروزی را جشن خواهم گرفت، دقیقا مثل هواداران. بعد از آن بایرن کارش را با مربی دیگری ادامه خواهد داد. ما بایددر مورد آینده فکر کنیم و نه گذشته.من هم ناراحتم که بایرن را ترک می کنم،چون بایرن تیم بزرگی است و کار کردن به عنوان مربی در این تیم کار آسانی است. بعد از موفقیت، عدم حرکت رو به جلو سخت است ولی فوتبال همین است.درمورد اینکه بکن باوئر می خواهد که من بمانم، باید بگویم که از صحبتهای او بسیار خوشحالم ولی او دیگر عضوی از مدیران بایرن نیست.من با مدیران باشگاه صحبت کردم و تصمیمی گرفتیم و نمی توانیم پا روی این تصمیم بگذاریم.»

2011/3/14

nw_nk
15-03-2011, 00:57
Dalglish: Barça were a class apart

the time has come when it’s legitimate to compare Barcelona with all the legends from years gone by. There are certain teams who will always be remembered by their generation as the best ever, to be revered down the ages — the Real Madrid team of the late Fifties and early Sixties with Puskas and Di Stefano; Brazil in 1970 orchestrated by Pele; the AC Milan of the Eighties and Nineties with the three great Dutchmen Gullit, Van Basten and Rijkaard. Now you can add Barcelona to that list, and deservedly so
After watching Barça overcome a ragged Arsenal side in the Champions League, Dalglish said, “Barça were a class apart” and although he recognised that the Catalan team were not invincible, he did admit that “everyone else will be praying to avoid them” in the next round of the competition
Barcelona’s principles are world renowned. I wouldn’t say other clubs see that and say, ‘We must copy the way they play’ but, of course, we all try to look and learn
What is interesting is that, despite the incredible individual talent at the Nou Camp — they had three nominees for World Player of the Year — the team is king

Youngsters today should be glad they are able to watch a team who compare with anything their fathers — or grandfathers — saw in the past
کامل:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدMarch 14, 2011

kasra_khan2003
15-03-2011, 10:29
رئال مادرید باید مواظب باشد - یوهان کرویف

اختصاصی انجمن هواداران رئال مادرید در ایران :

یوهان کرویف اسطوره ی باشگاه بارسلونا عنوان کرد که رئال مادرید مقابل لیون باید مواظب باشد...

یوهان کرویف یکی از بزرگترین اسطوره های باشگاه بارسلونا و تیم ملی هلند عنوان کرد که رئال مادرید در مقابل المپیک لیون باید بادقت باشد و معتقد است که رئال مادرید از این مرحله عبور خواهد کرد.

رئال مادرید تاکنون نتوانسته است المپیک لیون را شکست دهد و بازی رفت این دیدار در فرانسه با نتیجه ی 1-1 به پایان رسید و بازی ــه برگشت این دیدار هم روز چهارشنبه در سانتیاگو برنابئو برگزار خواهد شد.

موش زرد در مصاحبه ای به El Periodico Catalunya گفت:

"مادرید روز چهارشنبه یک فینال بازی خواهد کرد و این اولین فینال آن ها در این فصل خواهد بود ، زنگ خطر به در آمده است اما رئال مادرید مدعی صعود است."

"هر بازیکنی در تیم خود میخواهد بهتری باشد و بهترین بازیکن رئال مادرید هم کریستیانو رونالدو است ، عملکرد و آماری که دارد فوق العاده است."

این کرایوف یه هفته در باره رئال حرف نزنه، میمیره!!!

مورینیو فقط دفاع خواهد کرد - یان میشل آئولاس

رئیس باشگاه لیون ، یان میشل آئولاس قبل از دیدار با رئال مادرید در لیگ قهرمانان اروپا اظهار نظرات جالبی کرد...

رئال مادرید و المپیک لیون در روز چهارشنبه بازی برگشت خود در لیگ قهرمانان اروپا را برگزار خواهند کرد و یان میشل آئولاس رئیس باشگاه لیون عنوان کرد که خوزه مورینیو از نتیجه ی 1-1 به دست آمده در ژرلاند دفاع خواهد کرد.

آئولاس به سایت رسمی باشگاه المپیک لیون گفت:

"مطمئن هستم که مورینیو برای 0-0 بازی خواهد کرد ، این یک ریسک نیست چرا که دفاع مادرید بهتر از سال گذشته شده است و سعی خواهند کرد که بازیکنان ما را بگیرند و آزادی عمل را به آنها ندهند اما ما از کسی ترسی نداریم."

آئولاس در ادامه عنوان کرد که بازیکنان لیون به خصوص زرمی تولالان باید در نیم ساعت ابتدایی بازی بسیار با دقت باشند چرا که رئال مادرید به دنبال گل زودهنگام خواهد بود.

لیست بازیکنان المپیک لیون

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] g

در سفر اسپانیا ، باستوس در تیم لیون غایب خواهد بود...

سرمربی باشگاه لیون ، کلود پوئل لیست بازیکنان دعوت شده برای بازی چهارشنبه شب مقابل رئال مادرید در لیگ قهرمانان اروپا را اعلام کرد.

علی سیسوخو که به دلیل مصدومیت بازی ــه هفته پیش لیون را از دست داده بود دوباره به ترکیب برگشته است اما باستوس و ادرسون بازی با رئال مادرید را از دست دادند.

لیست بازیکنان باشگاه لیون:

دروازه بان: یوریس, ورکوتره, روه لیر.

مدافع ها: گاساما, سیسوخو, کولودزیجاک, کریس, دیاهاته, لوورن.

هافبک ها: تولالان, گونالونس کالستروم, دلگادو, پید, گره نیر, پیانیچ, بریاند, گورکوف.

مهاجم ها: لاکاتزه, گومیس, لیساندرو لوپز.

بردیا
15-03-2011, 10:46
اینتر در سن سیرو هم به سبکی مشابه فینال پارسال لیگ قهرمانان اروپا بازی کرد و به نظر من آنها تیم برتر میدان در هر دو بازی بودند. در یک بازی ما بردیم و در یک بازی باختیم.»

واقعا متاسفم برای ترجمه های سایت گل

فقط مقایسه کنید با متن اصلی

"Inter played the same way at San Siro as they did in last year's final. From my point of view, we were the better side in both games; one we won, one we lost.

kasra_khan2003
15-03-2011, 11:07
بردیا جان، عالی بود! :18::16:

nw_nk
15-03-2011, 12:13
لئوناردو و اسنایدر: اینتر هر کاری می‌کند تا بایرن را حذف کند

لئوناردو مطمئن است اینتر از پس بایرن برمی‌آید.

سایت گل – لئوناردو، مربی اینتر به دنبال حذف بایرن مونیخ است.

ایتالیایی‌ها در خانه به بایرن یک بر صفر باختند و مربی برزیلی‌شان می‌گوید که تیمش مقابل تیم سرسختی قرار خواهد گرفت.

او گفته است: «به حذف فکر نمی‌کنم. اما نمی‌توانید در فوتبال قول بدهید. ما با خوش‌بینی بسیاری بازی خواهیم کرد و نقاط قوت خود را می‌شناسیم.

ما اراده بسیاری داریم چون این دیدارها مانند فینال است. بازی مقابل آنها همیشه عالی است و پیروز شدن فوق‌العاده خواهد بود.

حالا زمان پیروزی رسیده و بازیکنان می‌دانند. نبرد بزرگی شکل خواهد گرفت و ما هر کاری انجام می‌دهیم تا صعود کنیم.

بازیکنان می‌دانند که این دیدارها، نبردهایی تاریخی هستند و جو آن را استشمام می‌کنند.

دیدار رفت می‌توانست نتیجه دیگری برای ما داشته باشد، و جای شگفتی نیست اگر ما هم پیروز شویم.

خوش‌بین هستم و فکر می‌کنم ما همپای آنها بازی را آغاز می‌کنیم. من نقاط قوت این تیم را می‌شناسم و روحیه ما خوب است.»

وسلی اسنایدر هم با مربی‌اش همنوا بود: «برای بردن باید گل بزنیم. اما این نبردی 180 دقیقه‌ای است، هرچند که 90 دقیقه ابتدایی را باخته‌ایم، اما می‌توانیم پیروز شویم.

این بازی یکی از بالاترین سطوح در لیگ قهرمانان را دارد و سطح احساسات در آن بالاست. ما متمرکزیم و متقاعد. ما می‌توانیم شکست دیدار رفت را جبران کنیم و صعود کنیم. ما این باور را داریم.»

2011/3/15

فن خال امیدوار به حذف اینتر

اگر بتوانیم قهرمانان اروپا را حذف کنیم روزی شاد برای همه من و باشگاه رقم خواهیم زد

سایت گل - به گزارش وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران و به نقل از سایت رسمی فیفا؛ فن خال امروز اعلام کرد اگر بایرن موفق شود تا امیدهای اینتر را برای بازی برگشت ناامید کند و اینتر را از لیگ قهرمانان اروپا حذف کن یک روز درخشان و شاد برای غول های باواریا خواهد بود.

یاران فن خال سه شنبه در دیدار برگشت در آلیانز ارنا به مصاف اینتر خواهند رفت با وجود آنکه دیدار رفت با پیروزی 1 بر 0 بایرن به اتمام رسید فن خال به یاران خود توجه و هشدار لازم را برای این بازی می دهد او میگوید:" یاران من اعتماد به نفس خود را پس از پیروزی 6 بر 0 مقابل هامبورگ بدست آورده اند اما اینتر رقیبی دشوار است و باید به آن توجه کافی داشت."

" من علاقه مند بررسی آمار هستم زیرا من باور دارم که تنها یک تیم کیفیت لازم برای حضور در مرحله بعد رقابتها را دارد که توانسته است آنها را در خانه خود 1 بر 0 شکست دهد. اگر بتوانیم قهرمانان اروپا را حذف کنیم روزی شاد برای همه من و باشگاه رقم خواهیم زد."

او در پاسخ به این پرسش که در صورت قهرمانی با بایرن آیا در باشگاه می مانید یا خیر گفت:" ما تصمیمی را با هیئت مدیره گرفته ایم ما قصد داریم که پایان فصل قطع همکاری کنیم زیرا ما فلسفه های متفاوت داریم و نمیخواهیم در این شرایط در کنار هم ادامه دهیم.

این باشگاه فوق العاده است بدون شک بهترین سازماندهی را در جهان دارا است و در حال حاضر ما بهترین شرایط را داریم." او ادامه می دهد:" هر مربی می خواهد در چنین شرایطی کار کند، مطمئنا من از اینکه نتوانستم در راس باشگاه و با این گروه فوق العده از بازیکنان کار کنم غمگین هستم."

2011/3/15

بردیا
15-03-2011, 12:53
بردیا جان، عالی بود! :18::16:

ازین کارا زیاد میکنن گهگاه
منم باور ندارم که اینا فقط اشتباهات ترجمه باشن چون زیادی تابلو هستن واسه اشتباه کردن

گرافيكار
15-03-2011, 14:06
این کرایوف یه هفته در باره رئال حرف نزنه، میمیره!!!
فكر نميكنم اينقدر بيكار باشه كه خودش گوشي رو برداره شماره روزنامه رو بگيره و در مورد رئال نظر بده
مطمئن باش ازش سوال ميشه
از نوع جواب دادنش هم مشخصه كه خبرنگار هم رئالي بوده
آخه كدوم خبرنگار بارسايي در مورد بازي رئال در جام قهرمانان سوال ميكنه

kasra_khan2003
15-03-2011, 14:08
ازین کارا زیاد میکنن گهگاه
منم باور ندارم که اینا فقط اشتباهات ترجمه باشن چون زیادی تابلو هستن واسه اشتباه کردن

به نظر من ترکیبی از جفتش هست ( اشتباهات + عمدی )

در واقع، نباید تصور کرد که الان بخش فارسی سایت گل، یه تحریریه کامل هست. این بخش احتمالا سرجمع 10 نفر هست، که متشکل از مدیر، متخصص نرم افزاری، مترجم و مقاله نویس...

به نظر من بخش فارسیش در حال حاضر یه جورایی سمبل شده، فقط برای اینه که سطح رتبه بندی سایت رو بالا ببرن.

nw_nk
15-03-2011, 14:55
اتوئو: می توانیم بایرن را شکست دهیم

اتوئو مطمئن است که تیمش میتواند مقابل بایرن به پیروزی برسد.

سایت گل- ساموئل اتوئو، مهاجم کامرونی باشگاه اینتر معتقد است که تیمش می تواند عملکرد بهتری را در مقایسه با بایرن مونیخ در دور برگشت مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا ارائه کرده و به دور بعدی رقابتها راه بیابد.

قهرمان فصل گذشته رقابتها امشب در آلیانس آرنا مقابل بایرن قرار می گیرد و در دیدار رفت با نتیجه 0-1 مغلوب حریف آلمانی شده بود.

فصل گذشته و در فینال لیگ قهرمانان اروپا این دو تیم در مادرید مقابل هم قرار گرفته بودند و در آن دیدار اینتر با نتیجه 0-2 بایرن را از پیش رو برداشته بود.اتوئو معتقد است که این اتفاق قابل تکرار است.

اتوئو در صحبتهایی به اسکای تی وی گفت:« ما این شانس را داریم تا در مونیخ به جریان رقابتها برگردیم و امیدوارم که این اتفاق بیفتد، چون تیم ما آماده است. ما می توانیم بایرن را شکست دهیم، چون شایسته این هستیم. ما تیم خوبی هستیم،چون کیفیت لازم برای سفر به مونیخ را داریم و با این پتانسیل می توانیم به پیروزی هم برسیم.»

اتوئو ادامه داد:« در 90 دقیقه رفت، آنها در میلان مقابل ما به پیروزی رسیدند، پس چرا ما نتوانیم در خانه آنها پیروز شویم. با تمام احترامی که برای تیم بزرگ بایرن قائلم باید بگویم که می توانیم این کار را انجام دهیم.»

2011/3/15

فرگوسن: مارسی باتجربه و قدرتمند است؛ ما نگران بازی هستیم ولی این خوب است!

او می‌گوید هراس تیمش مثبت است.

سایت گل – سر الکس فرگوسن، مربی منچستریونایتد بر این باور است که تیمش باید مقابل مارسی قدرتمند عالی بازی کند تا بتواند به مرحله یک‌چهارم نهایی لیگ قهرمانان برسد.

آنها پس از تساوی بدون گل در خانه حریف به دنبال پنجمین صعود متوالی به مرحله یک‌چهارم هستند.

فرگوسن می‌گوید: «این که کمی نگران دیدارهای بزرگ باشیم خوب است.

بازی با مارسی هم همین طور. ما مقابل تیمی بسیار باتجربه و قدرتمند بازی می‌کنیم و باید عالی باشیم.

بازی خارج از خانه آنها را دو بار مقابل موناکو و رن دیدم و آنها کیفیت‌هایی را نشان دادند که باید با آنها مقابله کنیم.

به نظرم مارسی در خانه به دنبال تساوی بدون گل بود. آنها شاید اعتماد به نفس بیشتری داشته باشند. آنها تیم خوبی هستند و تلاش خواهند کرد در ضدحملات به ما ضربه بزنند.

اولدترافورد در وسط هفته در چنین دیدارهایی جوی وحشتناک خواهد داشت. این به سود ماست و امیدوارم که نتیجه‌ای را بگیریم که می‌خواهیم.»

فرگوسن با وجود توانایی تیمش در فتح سه‌گانه می‌گوید: «ما به حدی باتجربه هستیم که به کار فعلی خود فکر کنیم و تنها به بازی بعدی بیندیشیم.»

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدBy Pejman Rahbar

2011/3/15

میرالم پیانیچ: یاد آن گلی که زدم و با آن رئال مادرید را حذف کردیم به خیر!

پیانیچ به یاد گلی است که پارسال زد و باعث حذف رئال شد.

سایت گل – میرالم پیانیچ، هافبک المپیک لیون گفته رویایش این بوده که برای رئال مادرید بازی کند و به یاد گلی است که پارسال در سانتیاگو برنابئو زد.

این بازیکن 20 ساله گل تساوی دیدار برگشت مرحله یک‌هشتم نهایی فصل پیش را زد و با آن تساوی در سانتیاگو برنابئو، لیون توانست در مجموع دو بر یک پیروز شود و به دور بعد برسد.

پیانیچ خاطرات خوبی دارد: «مردم هنوز درباره آن گل زیاد با من صحبت می‌کنند. عجب گلی بود، یادش به خیر.

به خاطر زیزو، بازیکن مورد علاقه‌ام، همیشه دوست داشتم برای رئال مادرید بازی کنم و رویایم این بود. گل زدن در برنابئو را هرگز فراموش نخواهم کرد.»

این بازیکن بوسنیایی که در این فصل چندان برای تیمش بازی نکرده شاید در بازی برگشت به میدان برود.

او گفته است: «نمی‌توانم کاملا خوشحال باشم، اما با گذر زمان اوضاع به سود من خواهد شد. من نباید تسلیم شوم، حتی اگر گاهی در پستی بازی کنم که ندانم باید در آن چه کنم.

از نظر فنی، می‌توانم با هر بازیکنی رقابت کنم، اما از نظر فیزیکی و تجربه، می‌دانم که باید هنوز بهتر شوم. می‌خواهم با لیون قهرمانی به دست بیاورم. من علاقه‌ای به رفتن ندارم و می‌خواهم در ترکیب ثابت باشم.»

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید2011/3/15

kasra_khan2003
15-03-2011, 15:34
گذشته ما را نمیترساند - خوزه مورینیو

خوزه مورینیو معتقد است که اینبار رئال مادرید لیون را از دور مسابقات کنار خواهد زد...

سرمربی باشگاه رئال مادرید ، خوزه مورینیو عنوان کرد که از گذشته ترسی ندارند و در لیگ قهرمانان اروپا با حذف کردن لیون به مرحله ی 1/4 صعود خواهند کرد.

در 6 سال اخیر رئال مادرید نتوانسته است به مرحله ی 1/4 صعود کند و سال گذشته هم توسط المپیک لیون از دور مسابقات کنار رفته بودند ، اما رئال مادرید امسال توانست در دور رفت بازی با المپیک لیون یک مساوی 1-1 در فرانسه کسب کند و با شانس بیشتری نسبت به حریفش پا به دیدار برگشت بگذارد.

مورینیو که دوبار به همراه پورتو و اینترمیلان سابقه ی قهرمانی در لیگ قهرمانان را دارد به Uefa.Com گفت:

"تیم من از گذشته نمیترسد، از آمار و ارقام خبر داریم و برای شکستن طلسم پا به میدان خواهیم گذاشت.المپیک لیون تیم با کیفیتی است اما محکوم به حذف آن ها هستیم."

Ezel
15-03-2011, 16:59
پیش بازی: رئال مادرید – لیون: رئال به دنبال شکستن طلسم

سایت گل – کریم بنزما، مهاجم رئال مادرید مدت‌ها ناآماده بود، ولی حالا در بهترین زمان ممکن به آمادگی برگشته؛ زمانی که برای قهرمان 9 دوره جام باشگاه‌های اروپا از این بهتر نمی‌شود.

به لطف گل این ملی‌پوش فرانسوی در دیدار رفت بود که رئال در خانه لیون به تساوی یک بر یک رسید. آنها حالا به امید این بازیکن سابق لیون هستند تا بتوانند برای اولین بار پس از سال 2004 به مرحله بعد راه یابند.

بنزما در گفتگو با نشریه آس گفت: «اتفاقی که افتاده این است که خود را دوباره یافته‌ام. دوباره سطح واقعی‌ام را پیدا کرده‌ام.

من در دورانی عالی به سر می‌برم و می‌دانم باید نهایت بهره را از این دوران ببرم.»

رئال آماده دیدار با تیمی می‌شود که فصل پیش آنها را از دور رقابت‌ها کنار زده بود.

بنزما 23 ساله پس از انتقال 35 میلیون یورویی در سال 2009 از لیون به مادرید، در پایتخت اسپانیا نتوانسته بود انتظارات را برآورده کند.

اما پس از آن که گونسالو ایگواین دچار مصدومیتی بلندمدت شد، ژوزه مورینیو به بنزما روی خوش نشان داد و دو گل او در دیدار شنبه مقابل ارکولس آمارش را به هشت گل در شش دیدار گذشته، و 19 گل در این فصل رساند.

خبر خوب دیگر برای مورینیو این که کریستیانو رونالدو – که به همراه لیونل مسی در صدر جدول گل‌زنان لالیگا قرار دارد – از مصدومیت برگشته. او دو بازی قبلی تیمش را به دلیل آسیب از ناحیه پا از دست داده بود.

انتقال رویایی

بنزما انتقال رویایی‌اش به اسپانیا را پس از زدن 43 گل در پنج فصل برای لیون انجام داد. او به لیون کمک کرد چهار قهرمانی به دست بیاورد و در فصل 08-2008، با 20 گل بهترین گل‌زن لیگ 1 فرانسه شد. او در سه دیدار گذشته لیگ قهرمانان پنج گل زده و برای رئال و لیون در 30 بازی در لیگ قهرمانان 18 گل به ثمر رسانده است.

بنزما می‌گوید: «در حال حاضر، هر کاری می‌کنم عالی از آب درمی‌آید. کمی خوش‌اقبالی باعث شده گل‌های بسیاری بزنم.»

ژان میشل اولاس، رییس باشگاه لیون بنزما را خوب می‌شناسد و می‌گوید بازگشت این مهاجم به آمادگی خبر بدی برای آنهاست: «بازی او را در تیم ملی فرانسه مقابل برزیل دیدم. او حالا از هر جهت بازیکن بهتری شده، به ویژه از جنبه فیزیکی و ذهنی.

به نظرم او با گلی که بلافاصله پس از به میدان آمدن در دیدار رفت زد، پیامی بسیار روشن به ژوزه مورینیو فرستاد. مورینیو مجبور است به او بازی بدهد و او هم گزینه‌ دیگری به جز این که عالی بازی کند ندارد. این خبر خوبی برای ما نیست.»

لیون که هفت بازی است در تمامی رقابت‌ها نباخته، با برد دو بر صفر در خانه سوشو آماده دیدار چهارشنبه می‌شود.

لیساندرو لوپس، مهاجم آرژانتینی آنها در دو بازی گذشته چهار گل زده و در فرمی نابودکننده به سر می‌برد. لیون از بازگشت یوان گورکوف، بازی‌ساز تیم ملی فرانسه و کریس، مدافع میانی برزیلی از مصدومیت هم استقبال خواهد کرد.

کلود پوئل، مربی لیون گفت: «باید در نهایت قدرت باشیم». البته علی سیسوخو، مدافع کناری آنها کمی کشیدگی عضله ران دارد و شاید نتواند در ترکیب ثابت قرار بگیرد.

بردیا
15-03-2011, 18:09
یه نکته جالب رو یکی از بچه های کانون هواداران بایرن بهش اشاره کرد که گفتم جالبه بزارم

یک نکته یجالب. انگار فقط یک تیم بوده که تو مرحله حذفی لیگ قهرمانان تو خونه باخته و بعدش تونسته با برد حریف صعود کنه مرحله ی بعد که اون تیم هم تیمی نبوده جز آژاکس 1996 با مربی گری فن خال که بعد از باخت خونگی 1-0 برابر پانایتیناکوس تونسته تو بازی برگشت تو زمین حریف 3-0 ببره و صعود کنه فینال اروپا .

منبع :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تو سایت ویکی پدیا چک می کنم ببینم بوده تیم دیگه ای یا نه .

-------------------------
جالبه از سال 1992 که لیگ قهرمانان تاسیس شده تنها 2 تیم تونستند تو مرحله حذفی بعد از باخت تو خونه حریفانشون رو تو بیرون خونه ببرند . یکی آژاکس فن خال یک دیگه هم بارسای فصل 2006.07 تو بازی با لیورپول . که البته بارسا علی الرغم برد تو خونه لیورپول حذف شد . ((باخت 2-1 خونگی و برد 1-0 بیرون خونه ))

مطمئنا فن خال دوست نداره کس دیگه ای این عنوان رو باهاش شریک شه .

sAeEd_kHaAn
15-03-2011, 20:13
عجب بازي بشه امشب هر 2تا تيم شانس پيروزي دارن ولي اينتر چيزي براي از دست دادن نداره و انگيزش بيشتره اميردارم بازي جذاب همراه با برد اينتر باشه :20:
( اين روزا وقت نكردم بيام كل كل بازارو داغش كنم ايشالا امشب بايرنو حذف كنيم )

H A M A S
15-03-2011, 20:22
امشب بازی اینتر و بایرن حساسه
با شناختی که از لئو دارم
یا خوب میبره
یا خوب میبازه

anti_girl
15-03-2011, 21:03
المان رو ترجیح میدم به ایتالیا.....امیدوارم که بایرن ببره!!!

LiverBarca
15-03-2011, 21:28
برام فرقی نداره کی ببره،ولی ای کاش تیمی که حقشه بیاد...

mmiladd
15-03-2011, 21:57
امشب فقط بايرن...

OSEN
15-03-2011, 22:48
یه نکته ی ترسناک !
بازی استقلال رو این سیانکی ه (؟) داره گزارش میکنه . نکنه خدای نکرده بازی بایرن رو بدن به جواد !!!

.

kasra_khan2003
15-03-2011, 23:15
خوب امشب Lider TV بازی منچستر رو نشون میده، اونور TV خودمون بازی بایرن رو. میتونیم جفتشو باهم نگاه کنیم:دی

HardWare Professor
15-03-2011, 23:23
Eyval etoo

OSEN
15-03-2011, 23:40
بایرن ۱ - اینتر ۱

مرسی سوپر ماریو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بریم برا گلای بعدی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

OSEN
15-03-2011, 23:53
ایــــــنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
توماس مولر گل دوم رو زد . با دومین پاس گل آرین روبن .
بایرن ۲ - اینتر ۱

shutdown
15-03-2011, 23:58
ایــــــنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
توماس مولر گل دوم رو زد . با دومین پاس گل آرین روبن .
بایرن ۲ - اینتر ۱
تو به اون میگی پاس گل؟؟
هر دو گل بایرن شانسی بود...خداییش نبود؟؟؟
یکی و سزار داد یکی هم مدافع اینتر....به قول گزارشگر ترک که میگفت هر دو گل هدیه اینتر بود به فن خال

vahid0801
16-03-2011, 00:04
فوتبالم فوتبال قدیم سال 2000 و عقب تر.
الان بارسا هم جذاب بازی نمیکنه.فقط توپو بگیره نده همین.
اونموقع رونالدویی بود.ریوالدویی باجویی رونالدینهویی.

نیگاه میکردی میرفتی فضا.

یادش بخیر

بردیا
16-03-2011, 00:08
تو به اون میگی پاس گل؟؟
یکی و سزار داد یکی هم مدافع اینتر....به قول گزارشگر ترک که میگفت هر دو گل هدیه اینتر بود به فن خال

بله 2گل روی اشتباه بازیکنای اینتر ولی باقی بازی چی؟
بقیه بازی هم که دست بایرن بود و حداقل بایرن باید 2گل دیگه میزد

---------- Post added at 12:08 AM ---------- Previous post was at 12:08 AM ----------

برام فرقی نداره کی ببره،ولی ای کاش تیمی که حقشه بیاد...

شما که بدجوری به اینتر امیدوار بودی!

vroom
16-03-2011, 00:12
تو به اون میگی پاس گل؟؟

اره داداش اصلاً جفت گلهاً شانسی بودن
کلاً بایرن خوش شانسه
پارسال هم منچستر رو شانسی حدف کردن:دی
ایرادی که نداره خب خوش شانسیم
به گزارشگر ترک هم سلام برسون:46:

عادل در لحظات آخر نیمه ی اول در آماج حملات بایرن : "اونجا چه خبره؟!" :27:

بردیا
16-03-2011, 00:12
بدجوری نگران نیمه دوم هستم
ریبری و روبن زیادی خودخواهانه بازی میکنن،جوری که انگار بایرن 5تا گل جلو هستش و صددرصد صعود کرده

mjt10063
16-03-2011, 00:13
دم شیاطین گرم
دقیقه 5 بازی چیچا گل زده:40:

HardWare Professor
16-03-2011, 00:41
inter...gollll.

shutdown
16-03-2011, 00:42
پارسال هم منچستر رو شانسی حدف کردن
شیرین عسل چه ربطی به بازی الان اینتر با بایرن داره؟
انقدر سخته بگی 2تا گل تیمت رو اتفاق بود؟؟؟
این که دیگه خیلی تابلو بود....

HardWare Professor
16-03-2011, 00:42
snider....!

HardWare Professor
16-03-2011, 01:03
inter3 bayern2 eyval...

shutdown
16-03-2011, 01:04
چخ میکنه این اینتر تو المان:31:

mjt10063
16-03-2011, 01:05
پارسال هم منچستر رو شانسی حدف کردن

به امسال نرسید که بازم شانسی منچستر رو ببرید

kkkaktoos
16-03-2011, 01:09
تبریک به منچستری ها و تسلیت به بایرنی ها

reza_p
16-03-2011, 01:09
شیاطین سرخ 2 - مارسی 1
گلها :
منچستر : هرناندز
مارسی : Brown ( 'گل به خودی )

HardWare Professor
16-03-2011, 01:10
inter3 bayern2 tabrik

LiverBarca
16-03-2011, 01:13
تبریک به خاطر برد اینتر........:26:
از دست امار بردیا خان و تیمهای المانی هم راحت شدیم:31:

---------- Post added at 02:13 AM ---------- Previous post was at 02:11 AM ----------

شما که بدجوری به اینتر امیدوار بودی!
خوب نتیجه هم داد:27:،دوباره تبریک:31:

anti_girl
تبریک به اینتر و طرفدارانش!!

pcforlife
وای!! امشب عجب شب رویایی ای واسه من بود!! وای!! بی نهایت خوشحالم! بینــــهایـــــت!!:40:
واقعا نمیدونم چی بگم!! فقط تبریک میگم به همه طرفدارای گل اینتر و البته یونایتد!! امیدوارم مرحله بعد به هم نخورن!
به امید قهرمانی بکی از این دو تیم...:40:

بردیا
ریبری و روبن زیادی خودخواهانه بازی میکنن،جوری که انگار بایرن 5تا گل جلو هستش و صددرصد صعود کرده

خب نگرانیم کاملا درست بود
بایرن 2برابر اینتر موقعیت گل داشت و مسلما مستحق صعود بود ولی تیمی که گل نزنه،اینجوری تنبیه میشه.

xmehr
16-03-2011, 01:15

خیلی خوشحالم که اینتر امد بالا تبریک به هواداراش + تبریک به هواداران شیاطین سرخ
و امیدوارم اینتر تو مرحله بعدی به بارسا بخوره :40::31:
در کل دوست داشتم هر کدام از این 2 تیم بالا میومدن به بارسا بخورن ولی قسمت اینه که امثال انتقام پارسال از اینتر بگیریم بازم دعا میکنم به اینتر بخوریم :31:
بایرنم که 2 گل اتفاقی و یکم موقعیت و دیگر هیچ + تکرو ترین بازیکن جهان (روبن) :ی

Kasra 91
ایول به اینتر و اینتری ها

چه بردی بود

هیپ هیپ هورا

LiverBarca
به منچستریها هم تبریک میگم.........:46:
ولی کاش میباختین:31:

Mahdi.p30
16-03-2011, 01:17
اونا هم مثل اینکه اسپایدر کمشون رو تازه خریدن!!:31::27:

vroom
16-03-2011, 01:18
واقعا انصاف نبود:13:
بایرن این همه موقعیت داشت
گل اول اینتر هم مشکوک بود

LiverBarca
16-03-2011, 01:19
فعلا بارسا هم ببین میاد بالا جزو 8تا بعد دربارش صحبت میکنیم که چی میشه اگه بهم بخورن.
:27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::2 7::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27:

*M!L4D*
16-03-2011, 01:21
بایرن تو نیمه اول باید بیشتر گل میزد اما عکس العمل های سزار و تیر و ... نذاشت و همین باعث شد که اینتر دوباره امیدوار بشه ! تبریک به اینتری ها نیمه ی دوم خیلی خوب بازی کرد اینتر ... پاندف اشتباه خودشو جبران کرد !!!
و یونایتد با یه کامیون مصدوم رفت تو بازی ( خط دفاع کلا" مصدوم بود : ویدیچ - فردیناند - اوشی که دقیقه 15 مصدوم شد - رافائل هم اوایل نیمه ی دوم ) ... ولی بهتر بازی کرد و مستحق برد بود ... مارسی فقط تو ضربات ایستگاهی حرفی برای گفتن داشت که اونم به خاطر نبودن دو دفاع مرکزی یونایتد بود ... تبریک به یونایتدی های عزیز :40:

anti_girl
16-03-2011, 01:23
بازی برد و باخت داره....بایرن نزد خورد....!

:خخخخخخخخخخخخخخخخ

LiverBarca
16-03-2011, 01:23
واقعا انصاف نبود:13:
بایرن این همه موقعیت داشت
گل اول اینتر هم مشکوک بود
100% شک نکن حق اینتر بود که بالا بیاد،چون هر سه گل شما شانس محض بود(حالا یه گل اینتر هم 10 سانتی افساید باشه):13:

shutdown
16-03-2011, 01:24
تازه اون یه گل منچستر رو هم وس براون تو کرنر زد تو گل خودمون....در کل منچستر خیلی سرتر بود...و چیچا نشون داد که مرد مسابقات اروپایی هم هست....:40:

B L A S T E R
16-03-2011, 01:26
گلهای بازی اینتر و بایرن کلهم اجمعین اتفاقی بودن :دی

Retired User
16-03-2011, 01:26
عجب تیکه ای انداخت عادل :27:
امشب به اندازه برد رئال خوشحال شدم
تبریک به اینتری ها

malkemid
16-03-2011, 01:27
در مجموع به نظرم اینتر بهتر کار کرد...چون بازی قبل رو هم باخته بودن و از نظر روحی و نتیجه خیلی تحت فشار بودن...با این حال تونستن تو آلمان 3 گل به بایرن بزنن و این خیلی مهمه...

ولی بازی خیلی قشنگی بود...حیف شد بایرن حذف شد...نباید تو این مرحله به هم می خوردن

OSEN
16-03-2011, 01:28
انقد گل نزدىم تا آخرش خوردىم . نمیدونم چی بگم خداوکیلی : (
اساسی حالمونو گرفت .

vroom
16-03-2011, 01:31
100% شک نکن حق اینتر بود که بالا بیاد،چون هر سه گل شما شانس محض بود(حالا یه گل اینتر هم 10 سانتی افساید باشه):13:

کلاً من پستهات رو که میخونم لذت میبرم:46:
خوبه که امشب از بارسا یا لیورپول خبری نبود وگرنه بیشتر میتونستیم از نظرات بدور از تعصبت لذت ببریم:دی

Mahdi.p30
16-03-2011, 01:36
عجب تیکه ای انداخت عادل :27:
امشب به اندازه برد رئال خوشحال شدم
تبریک به اینتری ها
هی میخواست چیزی راجع به این دوربین نگه ، اینقدر تلویزیون آلمان روی اون سوییچ کرد که آخر سر مجبور شد تیکه رو بندازه:8:

||-|_O7(/(/
16-03-2011, 01:38
گلهای بازی اینتر و بایرن کلهم اجمعین اتفاقی بودن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif

باهاتون موافقم دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

LiverBarca
16-03-2011, 01:38
خوبه که امشب از بارسا یا لیورپول خبری نبود وگرنه بیشتر میتونستیم از نظرات بدور از تعصبت لذت ببریم:دی
خداییش بی طرفانه گفتم

MORINIO
16-03-2011, 01:44
عجب ضربه هنرمندانه ای زد پاندف !

یاد گل دل پیرو به آلمان افتادم ...

گرافيكار
16-03-2011, 01:49
اينتر بايرن گالري اشتباهات دفاعي بود و هرچند سهم اينتر از اين اشتباهات بيشتر بود اما به علت گل نزدن ، بايرن محكوم شد به گل خوردن
بايرن ميتونست نيمه اول كار رو تموم كنه ولي استفاده نكرد و كمي هم غير حرفه اي عمل كردن و بعضي مواقع بيخيال بازي ميكردن
كه هيچوقت در ذات فوتبال آلمان سابقه نداشت
كلا نيمه اول بايرن بهتر بود و نيمه دوم اينتر
البته انصافا به دور از هر مسئله اي برتري اينتر در نيمه دوم تاكتيكي نبود
انگيزه سهم بيشتري در برتري نيمه دوم اينتر داشت تا مسائل تاكتيكي
در كل با اينكه بازي هيجان زيادي داشت اما كيفيت چنداني نداشت
و در سطح اول اروپا نبود
بايرن در روزي كه ميتونست راحت ببره از ذات فوتبال آلماني دور شد و فوتبال رو جدي نگرفت كه در اين بين فكر ميكنم مربي و بازيكناي غير آلماني بايرن مثل روبن و ريبري سهم بيشتري داشتن

پ.ن: نميشه گفت فيلمبرداري بد اما چقدر كارگرداني ضعيفي داشت اين بازي
صحنه آهسته خطا رو نشون ميداد اما موقعيتهاي خطرناك رو بيخيال شده بود

kasra_khan2003
16-03-2011, 01:52
ایول به اینتر و اینتری ها

چه بردی بود

هیپ هیپ هورا

کسری جان منم به تو و تمام طرفدارای اینتر تبریک میگم.

واسه من فرقی نمیکرد کدوم تیم بالا بیاد، جفتشون رو دوست داشتم.

اما دیگه فکر کنم الان همه ی ما این جمله تو ذهنمون چرخ میزنه که: تیمی که گل نزنه، گل میخوره!

masoudtr
16-03-2011, 01:58
برـــــــــــــــــــــــ ــدــــــــــــــــــــــ یــــــــــــــــــیا کجایی؟؟؟؟؟؟:31:

---------- Post added at 01:58 AM ---------- Previous post was at 01:57 AM ----------

:31::31::31::31::31::31::31::31::31:

Maziar_69
16-03-2011, 01:59
آقا ما مهمونی بودیم. بعد از 2-2 یه چند دقیقه ای نگاه کردم و بعدش اومدیم.
گل سوم رو ندیدم.
کسی لینک مستقیم داره دانلود کنیم؟؟؟

در ضمن تبریک به اینتری ها و منچستری ها.
ولی بایرن هم حیف شد.

pcforlife
16-03-2011, 02:01
البته انصافا به دور از هر مسئله اي برتري اينتر در نيمه دوم تاكتيكي نبود
موافق نیستم... به نظرم نیمه دوم اینتر میانه میدون رو خیلی خوب در دست داشت، واسه همین خیلی بهتر از بایرن توپ رو به چپ و راست خط حملش منتقل کنه و چون احتیاج به گل داشت حملات همه جانبهه بود... این وسط کافی بود که یکی از بازیکنا یه پاس اشتباه میداد... بایرن سریع می رفت فاز ضد حمله که انصافا هم ضد حملات خطرناک بود...
ضمن اینکه تعویض روبن به نظر من اشتباه بود... شاید اگه روبن تو زمین می بود، الان بایرن تیم صعود کرده می بود...

گرافيكار
16-03-2011, 02:17
موافق نیستم... به نظرم نیمه دوم اینتر میانه میدون رو خیلی خوب در دست داشت، واسه همین خیلی بهتر از بایرن توپ رو به چپ و راست خط حملش منتقل کنه و چون احتیاج به گل داشت حملات همه جانبهه بود... این وسط کافی بود که یکی از بازیکنا یه پاس اشتباه میداد... بایرن سریع می رفت فاز ضد حمله که انصافا هم ضد حملات خطرناک بود...
ضمن اینکه تعویض روبن به نظر من اشتباه بود... شاید اگه روبن تو زمین می بود، الان بایرن تیم صعود کرده می بود...

چقدر قاطع ...
حسين جان نزن هر چي تو بگي:11:

جداي از شوخي
به نظر من نيمه دوم اصلا بازي شكل خاصي پيدا نكرد كه تيما بخوان توي تاكتيكاشون عمق پيدا كنن
تعداد پاسها خيلي كم بود

Actros
16-03-2011, 02:51

داداش . روبن مصدوم شد. یه صحنه نشون داد که کنار دکتر مولر بود . یعنی فکر میکنین فان خال یانقدر تعطیله که روبی رو بکشه بیرون ؟
========
بایرن به تک روی و بی دقتی بازیکناش باخت . نیمه اول باید 4 تا میزد . چون اختلاف 1 گل موند اینتر روحیه شو نباخت .
جناب برنو هم که دیگه نوبره ماشالله . نیمه دوم اینتر نیاز به گل داشت و باید حمله میکرد . گل اول هم که آفساید . لگد تیاگو موتا هم به روبن نادیده گرفته شد .
فوتبال بی رحمیشو نشون داد .
شب خوش :11:

nw_nk
16-03-2011, 03:37
بایرن مونیخ 2 (3) – اینتر 3 (3): بازگشت اینتر در دیدار جذاب

اینتر در این دیدار دو بر یک عقب افتاد اما در نهایت پیروز شد.

سایت گل – اینتر موفق شد با برد سه بر دو در خانه بایرن مونیخ به جمع هشت تیم برتر اروپا راه پیدا کند و فرصت دفاع از عنوان قهرمانی فصل پیش خود را همچنان داشته باشد.

دو تیم دیدار بسیار جذابی را برگزار کردند و هرچند 5 گل زدند، اما گل‌های بیشتری هم می‌توانست در این دیدار زده شود.

اینتر در دقیقه 4 با فرار ساموئل اتوئو و ضربه او به گل رسید. این گل بازی را در مجموع دو دیدار به تساوی کشاند.

اما در دقیقه 21 بود که روی ضربه آرام آرین روبن، ژولیو سزار نتوانست توپ را کنترل کند و با اشتباهی وحشتناک آن را از دست داد. ماریو گومز در حالی که پشت به دروازه داشت با ضربه‌ای دقیق گل تساوی را زد.

در دقیقه 31 توماس مولر گل دوم را برای بایرن زد. او روی پاس آرین روبن به گومز که با اشتباه مدافعان اینتر جلوی پای او افتاد، به زیبایی با ضربه‌ای چیپ دروازه سزار را باز کرد.

اینتر در دقیقه 64 بازی را به تساوی کشاند و ضربه دیدنی وسلی اسنایدر از پشت محوطه جریمه روی پاس عالی سامی اتوئو وارد دروازه توماس کرافت شد.

حملات دو تیم همچنان ادامه یافت و اینتر در دقیقه 88، روی پاس اتوئو و ضربه محکم گوران پاندف به گل سوم رسید.

به این ترتیب، اینتر با یک گل زده بیشتر در خانه حریف به مرحله یک‌چهارم نهایی رسید و بایرن حذف شد.

By Hamidreza Keshavarz

March ‎16, ‎2011

منچستریونایتد 2 (2) - المپیک مارسی 1 (1): صعود مردان فرگوسن

یونایتد دیدار دشواری را پشت سر گذاشت ولی در نهایت به دور بعد رسید.

سایت گل - تیم فوتبال منچستریونایتد با شکست مارسی به جمع ۸ تیم برتر لیگ قهرمانان اروپا پیوست .

به گزارش کانون هواداران منچستریونایتد؛ تیم فوتبال منچستریونایتد در مرحله حذفی لیگ قهرمانان اروپا با شکست تیم مارسی فرانسه با نتیجه ۲-۱ در اولدترافورد به جمع ۸ تیم برتر لیگ قهرمانان اروپا پیوست .

در این دیدار منچستریونایتد با گل زود هنگام خاویر ارناندس در دقیقه ۵ از حریف فرانسوی خود پیش افتاد. در ادامه نیز بیشتر مسابقه در مالکیت قرمزها بود تا ارناندس در دقیقه ۷۵ دروازه مارسی را برای بار دوم بازکند. اما این پایان کار نبود و در دقیقه ۸۲ وزلی برون روی کرنر حریف به اشتباه دروازه تیم خود را گشود و نتیجه بازی ۲ بر ۱ شد و بازی در دقایق پایانی به اوج حساسیت خود برسد.

در این دیدار جای خالی ویدیچ به وضوح نمایان بود.

یونایتد ها در این بازی مجبوربه انجام ۲ تعویض اجباری شدند. در نیمه اول اوشی بدلیل مصدومیت جای خود را به رافائل داد اما در نیمه دوم رافائل نیز از ناحیه کشاله ران دچار مصدومیت شد و جای خود را به برادرش فابیو داد.

در این دیدار هرناندز از یونایتد و والیوئنا و ریمای از مارسی با کارت زرد داور روبرو شدند.

کانون هواداران منچستریونایتد

March ‎16, ‎2011

nw_nk
16-03-2011, 03:59
Editor's Prediction

Barcelona 3-1 Arsenal
Shakhtar 3-1 Roma
Bayern Munich 2-3 Inter Milan

The Fans' Prediction

Barcelona 3-0 Arsenal
Shakhtar 0-2 Roma
Bayern Munich 1-2 Inter Milan

Played

Barcelona 3-1 Arsenal
Shakhtar 3-0 Roma
Bayern Munich 2-3 Inter Milan

charlize
16-03-2011, 05:09
برام مهم نبود تویه نیمه اول کی میبره و فقط از دیدن یه بازی زیبا لذت بردم(البته پر از اشتباه مدافعین!)..
اما این موضوع خودخواهی بازیکنای بایرن باعث شده بود، نیمه دوم بشم طرفدار اینتر!
فقط هم روبن و ریبری نبودن..اکثر بازیکنای بایرن، یطوری بودن..
فکر کنم مغرور شده بودن و بقولتون، طوری بازی میکردن انگار بایرن جشنواره گل راه انداخته و...
+
بقولش، فوتبال بازی اشتباهاته و هر تیمی بتونه از این اشتباهات بیشتر استفاده کنه، برنده میشه...
اینتر خیلی بیشتر اشتباه کردن بازیکناش(بخصوص نیمه اول)، اما بایرنی ها نتونستن استفاده کنن که شاید مهمترین دلیلش، خودخواهی بازیکنا بود...

بردیا
16-03-2011, 08:33
برای سال بعد باید یه خط دفاعی کامل بخره همراه با دروازبان

یه مدافع راست که فیلیپ لام بتونه گهگاه استراحت بکنه،فیلیپ لام از بازی برگشت جلوی بارسلونا تو فصل 2008-2009 یه سره بازی کرده بدون اینکه حتی یه بار تعویض بشه
2تا دفاع وسط با یه دفاع چپ+مانوئل نویر

دیشب کرافت بدجوری رو اعصاب بود،4تا توپ تو چارچوبش بود که 3تاشو گل خورد و اون یکیشم خورد به پاندف.شروع مجدداش هم بیشتر از 90درصدش اشتباه بود

در کل فن خال یکی از مقصرین هست چون خودش بیش از حد مغروره همین تفکر هم به بازیکنا منتقل شده وگرنه کی شده بایرن انقدر طی طول یه فصل نیمه اول جلو بیفته و نیمه دوم نتیجه رو از دست بده؟

sAeEd_kHaAn
16-03-2011, 08:49
به به عجب شبي بود ديشب ما كه با بچه ها تا پاسي از شب مشغول پايكوبي بوديم :31: از همه بچه ها به خاطر تبريكشون ممنون
برديا و بقه بايرنيا در چه حالين ؟ :8: اشكال نداره بابا امسال نشد سال بعد فقط دعا كنين سال بعد به اينتر نخورين

H A M A S
16-03-2011, 09:02
ایتالیا 4 -المان 3!!
اینقدر گفتن ایتالیا فلان بیصار!!ورزشگاهاش اینجورین-تماشاگراش اونجورین-فوتبالش مرده
اما با همه این تفاصیل ایتالیا راه خودشو پیدا میکنه

sAeEd_kHaAn
16-03-2011, 09:08
ایتالیا 4 -المان 3!!
اینقدر گفتن ایتالیا فلان بیصار!!ورزشگاهاش اینجورین-تماشاگراش اونجورین-فوتبالش مرده

ايول ميلاني هاي گل
گفتم كه اينتر بازم ايتاليارو پابرجا نگه ميداره تبريك به همه ايتاليايي هاي عزيز و ماماني

LiverBarca
16-03-2011, 09:36
نه فقط اینو داشته باشین:

فعلا بارسا هم ببین میاد بالا جزو 8تا بعد دربارش صحبت میکنیم که چی میشه اگه بهم بخورن.
:27::21::27::21::27::21::27::21::27::21::27::21::2 7::21::27::21::27::21::27::21::27::21::27::16::16: :16::16::16::16::22::22::39::22::39::22::39::22::3 9::39::39::26:

sAeEd_kHaAn
16-03-2011, 10:15
چيكار ميكنه اين سامي اتوئو واقعا در حد يه سوپر استار تمام عيار داره واسه اينتر بازي ميكنه توي تمام گلاي اينتر نقش داره به قول عادل چقدر خوبه اين اتوئو
نكته جال بازي ديشب گزارش عادل بود كه كاملا بيطرفانه گزارش كرد اگه اون مزذك ... بود فقط اينترو ميكوبيد اخر بازي اين جاوداني هم بدحالش گرفته شد :31:

Actros
16-03-2011, 10:32
بایرن به ضعف تاکتیکی تیمش نباخت . نیمه اول اگه اون همه موقعیت به گل تبدیل میشد دیگه اینتر بازی رو تموم شده
میدونست . ولی روبن که استاد تک رویه اصلا پاس نمیده که . زاویه 100% بسته میخواد گل بزنه . ریبری تک به تک خراب میکنه . یه توپ با بدشانسی محض بع تیرک میخوره . نیمه اول اینتر در حد استقلال تهران بود جلو بایرن !
ولی بایرن نیمه دوم مغرور شد و خدایی افتضاح بازی کرد . و البته روبن مصدوم شد . اینتر خشن ترین تیم دنیاست . اون تیاگو موتا دستم به دستش برسه می کشمش . موزیه آب زیره کاه . فقط بلده لگد بزنه . بایرن در دقیقه 60 یهکی از ارکان اساسی تیمش رو به نام روبن از دست داد . میدونستم آخر بازی حسرت اون همه موقعیت از دست رفته رو خواهیم خورد . :11:

بردیا
16-03-2011, 10:35
به به عجب شبي بود ديشب ما كه با بچه ها تا پاسي از شب مشغول پايكوبي بوديم :31: از همه بچه ها به خاطر تبريكشون ممنون
برديا و بقه بايرنيا در چه حالين ؟ :8: اشكال نداره بابا امسال نشد سال بعد فقط دعا كنين سال بعد به اينتر نخورين

باید قبول کنید که حقتون صعود نبود با اون بازی ضعیف
اگه بازیکنای بایرن خودخواهی نمیکردن 6تا رو شاختون بود ولی تیر دروازه و مصدومیت روبن و فن بویتن به کمکتون اومدن تا بتونید بازیو ببرید
ولی سکه همیشه یه رو نداره

ایتالیا 4 -المان 3!!

وردربرمن 3-1 سمپدوریا
سمپدوریا 3-2 وردربرمن

اینتر 4-0 برمن
برمن 3-0 اینتر

بایرن 2-0 رم
رم 3-2 بایرن

اینتر 0-1 بایرن
بایرن 2-3 اینتر

فکر کنم شمردنش راحت باشه نه؟

---------- Post added at 10:35 AM ---------- Previous post was at 10:33 AM ----------

نه فقط اینو داشته باشین:

:27::21::27::21::27::21::27::21::27::21::27::21::2 7::21::27::21::27::21::27::21::27::21::27::16::16: :16::16::16::16::22::22::39::22::39::22::39::22::3 9::39::39::26:

حالا خوبه خود شماهم که کل بازیو برگشت با ارسنال رو در اختیار داشتید و اون همه موقعیت خراب کردید،فقط با یه ضربه درست از بندتنر حذف میشدید و تمام اون بازیتون بی نتیجه میموند و تو خونه میموندید
فوتبال همینه،یه زمانی شانس میاری یه زمانی نمیاری

shutdown
16-03-2011, 11:15
بایرن به ضعف تاکتیکی تیمش نباخت . نیمه اول اگه اون همه موقعیت به گل تبدیل میشد دیگه اینتر بازی رو تموم شده
میدونست . ولی روبن که استاد تک رویه اصلا پاس نمیده که . زاویه 100% بسته میخواد گل بزنه . ریبری تک به تک خراب میکنه . یه توپ با بدشانسی محض بع تیرک میخوره . نیمه اول اینتر در حد استقلال تهران بود جلو بایرن !
ولی بایرن نیمه دوم مغرور شد و خدایی افتضاح بازی کرد . و البته روبن مصدوم شد . اینتر خشن ترین تیم دنیاست . اون تیاگو موتا دستم به دستش برسه می کشمش . موزیه آب زیره کاه . فقط بلده لگد بزنه . بایرن در دقیقه 60 یهکی از ارکان اساسی تیمش رو به نام روبن از دست داد . میدونستم آخر بازی حسرت اون همه موقعیت از دست رفته رو خواهیم خورد . :11:
ما اخر نفهمیدیم روبن ارکان اصلی هست یا عامل صعود نکردنتون؟؟:31:
من جز گل اول دوم بایرن بازی رو به کل ندیدم و بازی منچستر رو میدیدم....ولی اگه بایرن مثلا 1تک به تکش گل میشد و بازی میشد 3-1؟....شما که 2-1 جلو بودید میگید خودخواهی کردند دیگه چه برسه 3-1...از کجا میدونید بعد از گل سوم بازی کلا تغییر نمیکرد...شاید همه اون موقعیت ها واسه اینتر به وجود میومد؟؟
بایرن از نبود دروازه بان ضربه میخوره..اگه 1دروازه بان مطمئن تو دروازه باشه به مدافع ها هم اعتماد به نفس بیشتری میده...البته نویر که واسه ماست:31:شما دخه ا یا استکلنبرگ رو بگیرید فکر میکنم کافیه....چون با این حذف تو خونه فکر میکنم رسیدن به 4 تیم و بودن تو CL سال بعد واسه بایرن کمی از قبل سخت تر شده

sAeEd_kHaAn
16-03-2011, 11:27

و خداوند مقروران را دوست ندارد و انهارا بشدت مجزات خواهد كرد :31:
اگه گتوزو هم تو اينتر باشه و ماتراتزي هم بازي كنه اونوقت ميشه گفت اينتر خشنترين ه

Retired User
16-03-2011, 11:38
امشب که رئال ببره آرای نظرسنجی متفاوت میشه!

LiverBarca
16-03-2011, 11:52
حالا خوبه خود شماهم که کل بازیو برگشت با ارسنال رو در اختیار داشتید و اون همه موقعیت خراب کردید،فقط با یه ضربه درست از بندتنر حذف میشدید و تمام اون بازیتون بی نتیجه میموند و تو خونه میموندید
فوتبال همینه،یه زمانی شانس میاری یه زمانی نمیاری
مگه ماسکرانو گذاشت حتی پای بنتنر به توپ برسه که بخواد گل بزنه:31:
داری بارسا رو بایرن مقایسه میکنی؟؟؟:18::27:
ما با تاکتیک موقعیت درست میکردیم و شما با پاس دفاعهای اینتر........
در کل باید قبول کنین هر سه گلتون کاملآ شانسی و اتفاقی بود و همینجا باید حذف میشدید که شدید:5:

sAeEd_kHaAn
16-03-2011, 11:55
اگه بازیکنای بایرن خودخواهی نمیکردن 6تا رو شاختون بود ولی تیر دروازه و مصدومیت روبن و فن بویتن به کمکتون اومدن تا بتونید بازیو ببرید

ولي بايرنم قوي نبود اگه بود تو خاك خودش 3تا گل نميخورد عزيز
همين بازيكنا و مربي كه موقع برد اونقدر ازشون تعريف و تمجيد كردين (نمونه بارزش دروازبانتون ) اينا هم همون بازيكنا بودن اينم همون مربي بود پس چي شد ؟ خوبه يكمم منصف باشيم بعضي وقتا

بردیا
16-03-2011, 12:09
ولي بايرنم قوي نبود اگه بود تو خاك خودش 3تا گل نميخورد عزيز
همين بازيكنا و مربي كه موقع برد اونقدر ازشون تعريف و تمجيد كردين (نمونه بارزش دروازبانتون ) اينا هم همون بازيكنا بودن اينم همون مربي بود پس چي شد ؟ خوبه يكمم منصف باشيم بعضي وقتا

این که واضح بود بایرن گل میخوره
تو بازی رفت هم همونطوری که من قبلا گفتم فکرشم نمیکردم که بایرن گل نخوره ولی خب اون موقع کرافت خیلی شیر شده بود ولی حالا همه توپا رو گل خورد
من مطمئن بودم حداقل 2تا رو از اینتر میخوریم با این خط دفاعی و مهم این بود که بتونیم بیشتر گل بزنیم چون فلسفه فوتبالی که فن خال ارائه میده همینه،هرچی میخوری باید یکی بیشتر بزنی به همین خاطر حاضر نشد دفاع بخره اول فصل که جوابشم دید

---------- Post added at 12:07 PM ---------- Previous post was at 12:02 PM ----------

ما اخر نفهمیدیم روبن ارکان اصلی هست یا عامل صعود نکردنتون؟؟:31:
من جز گل اول دوم بایرن بازی رو به کل ندیدم و بازی منچستر رو میدیدم....ولی اگه بایرن مثلا 1تک به تکش گل میشد و بازی میشد 3-1؟....شما که 2-1 جلو بودید میگید خودخواهی کردند دیگه چه برسه 3-1...از کجا میدونید بعد از گل سوم بازی کلا تغییر نمیکرد...شاید همه اون موقعیت ها واسه اینتر به وجود میومد؟؟
بایرن از نبود دروازه بان ضربه میخوره..اگه 1دروازه بان مطمئن تو دروازه باشه به مدافع ها هم اعتماد به نفس بیشتری میده...البته نویر که واسه ماست:31:شما دخه ا یا استکلنبرگ رو بگیرید فکر میکنم کافیه....چون با این حذف تو خونه فکر میکنم رسیدن به 4 تیم و بودن تو CL سال بعد واسه بایرن کمی از قبل سخت تر شده

میشه گفت هر دوش بود

در واقع انقدر خودخواهی کرد تا تیم نتونه بیشتر گل زنی بکنه
ولی حضورش یه عنصر غیر قابل انکاره که باعث میشد دفاع اینتر جلو نیادش ولی بعد مصدومیت و تعویضش دفاع اینتر خیلی راحت تر جلو کشید

وای ازون گومز احمق که توی موقعیت 3 به 2 میخواست دریبل بزنه

بعدشم به نظر من یه خط دفاع خوب با یه دروازبان متوسط هم جواب میده مثل بارسا،یا یه خط دفاع متوسط با یه دروازبان قوی مثل رئال یا شالکه

ولی مال بایرن دفاعش افتضاحه دروازبانش متوسط پس هیچ رقمه نمیشه کاریش کرد
بعدشم نویر مال خودمونه:27:

---------- Post added at 12:09 PM ---------- Previous post was at 12:07 PM ----------

مگه ماسکرانو گذاشت حتی پای بنتنر به توپ برسه که بخواد گل بزنه:31:
داری بارسا رو بایرن مقایسه میکنی؟؟؟:18::27:
ما با تاکتیک موقعیت درست میکردیم و شما با پاس دفاعهای اینتر........
در کل باید قبول کنین هر سه گلتون کاملآ شانسی و اتفاقی بود و همینجا باید حذف میشدید که شدید:5:

دفاع آرسنال هم همچین دفاع تاپی نبود که بخواید روش خیلی تاکتیکی کار بکنید،بندتر استپ بلد نبود بکنه وگرنه با همون یه موقعیت هم میرفت بالا

بایرن به قول تو 3گل شانسی زد ولی حداقل 6تا گل دیگه باید میزد که نزد
اگر شانس داشت که توپ گومز روی خط دروازه قل نمیخوردش و بعدش نمیخورد تو تیرک

LiverBarca
16-03-2011, 12:17
هر چی باشه ارسنال داشت با تمام وجود دفاع میکرد ولی اینتر به گل احتیاج داشت،پس....
اگه اینتر هم احتیاج به گل نداشت و 11 نفره دفاع میکرد میتونستی شاکی باشی و الان نه...:46:

shutdown
16-03-2011, 12:47
میشه گفت هر دوش بود

در واقع انقدر خودخواهی کرد تا تیم نتونه بیشتر گل زنی بکنه
ولی حضورش یه عنصر غیر قابل انکاره که باعث میشد دفاع اینتر جلو نیادش ولی بعد مصدومیت و تعویضش دفاع اینتر خیلی راحت تر جلو کشید

وای ازون گومز احمق که توی موقعیت 3 به 2 میخواست دریبل بزنه

بعدشم به نظر من یه خط دفاع خوب با یه دروازبان متوسط هم جواب میده مثل بارسا،یا یه خط دفاع متوسط با یه دروازبان قوی مثل رئال یا شالکه

ولی مال بایرن دفاعش افتضاحه دروازبانش متوسط پس هیچ رقمه نمیشه کاریش کرد
بعدشم نویر مال خودمونه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همونطور که خودت هم قبلا گفتی خودخواهی فن خال باعث این مشکل شد....ولی این رو جدی میگم...به عنوان 1طرفدار منچستر که بایرن پارسال حذفش کرد اصلا دلم نمیخواست تیمی با سابقه بایرن تو این مرحله حذف بشه...تیم هایی مثل بایرن با شیوه بازی کردنشون بازی های مرحله بعد رو خیلی جذاب تر میکردند...با وجود بازیکن های با کیفیتی مثل لام مولر روبن ریبری که انصافا خیلی با طراوت بازی میکنند...اما این فوتباله...یعنی همین...به نظر من که این حذف انگیزه بایرن رو بیشتر میکنه...سال بعد اگه مدافع خوب بخرند + دخه ا:31:(نویر ماله ماست:31:) حتما بهتر میشه....1بازیکن جوون تو پست دفاع چپ خیلی میتونه واسه بایرن عالی باشه...چون زیر سایه لام میتونه خیلی چیزها یاد بگیره...به نظرم این بازیکن از اکادمی بایرن باشه بهتره...

Pessimist
16-03-2011, 13:01
من طرفدار آرسنال بودم اما حالا که حذف شده دوست دارم یه تیم انگلیسی جام رو ببره.

Ezel
16-03-2011, 13:16
فان خال: باخت به اینتر غیرممکن به نظر می رسید

سایت گل- لوئیس فان خال مربی هلندی بایرن مونیخ نمی تواند باور کند که تیمش از گردونه رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا خارج شده است.

بایرن در نیمه اول کنترل بازی را در دست داشت و با نتیجه 1-2 از حریف پیش بود ولی در نهایت مغلوب اینتر شد و از گردونه رقابتهای اروپایی کنار رفت.

درپایان این مسابقه لوئیس فان خال مربی بایرن به خبرنگاران گفت:« ما هرکاری که ممکن بود را انجام دادیم و به نظر کاملا محال می رسید که در این بازی شکست بخوریم . با وجودی که فرصتهای فراوانی داشتیم،نتوانستیم به گلهای بیشتری برسیم و این به اینتر کمک کرد تا در جریان بازی بماند.»

مربی هلندی بایرن ادامه داد:« آنها به خوبی از فرصتهایشان بهره بردند. ما در طول این ماه چند بازی حیاتی و مهم داشتیم و در آنها ناکام ماندیم.»

شواین اشتایگر: الان درک می کنم که زیدان به ماتراتزی چه حسی دارد

سایت گل- باستین شواین اشتایگر، ستاره خط میانی بایرن مونیخ در صحبتهایی اعلام کرد که از رفتار مارکو ماتراتزی در پایان دیدار سه شنبه شب دو تیم بایرن و اینتر به شدت تحریک شده است.

کاپیتان دوم بایرن در صحبتهایی گفت که الان درک می کند که زین الدین زیدان پس از صحبتهایی که ماتراتزی در جریان فینال جام جهانی 2006 چه حسی نسبت به مدافع ایتالیایی داشته.

زیدان در جریان آن دیدار بود که با ضربه سر به سینه ماتراتزی زد و با کارت قرمز داور از زمین مسابقه اخراج شد

باستین شواین اشتایگر در پایان دیدار سه شنبه شب آلیانس آرنا به بیلد گفت:« الان زیدان را درک می کنم. قبل از بازی ماتراتزی کاملا مرا تحریک کرد و در پایان بازی هم به سمت من آمد و به من فحش داد. همه او را می شناسند؛ او همان بازیکنی است که دیگران را تحریک می کند.»

نرآتزوری در دیدار سه شنبه شب ورزشگاه آلیانس آرنا با نتیجه 2-3 از سد بایرن عبور کرد و به مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا رسید.

فرگوسن: چیچاریتو غیرقابل باور بود

سایت گل- سرالکس فرگوسن، مربی یونایتد در صحبتهایی درپایان دیدار سه شنبه شب تیمش به تمجید از چیچاریتو ، ستاره مکزیکی تیمش پرداخت.یونایتد با برد 1-2 مقابل مارسی و با توجه به تساوی بدون گل در دیدار رفت توانست مجوزصعود به مرحله یک چهارم پایانی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا را به دست آورد

درپایان این مسابقه سرالکس فرگوسن به خبرنگاران گفت:« بازیکنانم به خوبی پیشرفت کرده اند. شیوه بازی رونی در دیدارهای اخیر، واقعا تهدید بزرگی برای حریفان بود. رونی قدرت فراوانی دارد و سرعت پابه توپش نیز بی نظیر است. البته خاویر ارناندس هم غیرقابل باور است.حرکات او برای گلزنی بی نظیر است.او سه مدل مختلف برای دویدن دارد.این پسر فقط برای گلزنی ساخته شده.»

فرگوسن در ادامه با اشاره به مصدومیت تعدادی از شاگردانش در جریان این بازی، از بازیکنانش به انتقاد پرداخت و گفت:« فکر می کنم عدم درک بین بازیکنانم این مشکل را ایجاد کرد. مابارها و بارها 4 مدافع تیممان را در جریان بازی عوض کردیم.بدون تجربه ویدیچ و فردیناند، قطعا تحت فشار قرار می گیریم، چون این پسرها جوان هستند. بازیکنانی مثل اسمالینگ، رافائل و فابیو واقعا جوانند. ما در جریان بازی مجبور می شدیم تا بازیکنانمان را به خاطر مصدومیت از زمین بیرون بکشیم و این درهر صورت تعادل تیم را برهم می ریخت.»

مربی یونایتد ادامه داد:« من فکر می کردم که واقعا راحت هستیم ولی با بیرون آمدن اوشی و دا سیلوا، اوضاع سخت شد. »

یونایتد با این پیروزی توانست به جمع 8 تیم حاضر در مرحله یک چهارم پایانی رقابتها برسد تا برای ششمین سال متوالی در این مرحله حاضر باشد. شیاطین سرخ به دنبال آن هستند که کسب جام سه گانه در سال 1999 را تکرار کنند.

kasra_khan2003
16-03-2011, 13:20
بازگشت رونالدو و هیگواین ، خبری خوب برای مورینیو

دو ستاره ی رئال مادرید با جدایی از بند مصدویت امروز به همراه تیم به تمرین پرداختند...

رئال مادرید فرداشب در دیداری حساس پذیرای لیون خواهند بود و دو بازیکن مصدوم این تیم یعنی گونزالو هیگواین و کریستیانو رونالدو امروز بدون هیچ مشکلی به همراه تیم در تمرینات شرکت کردند و باعث خوشنودی آقای خاص شدند.

کریس رونالدو ستاره ی رئال مادرید که در دو دیدار اخیر این تیم غایب بوده است با عملکردی که امروز در تمرینات از خود نشان داد ، ثابت کرد که کاملا بهبود یافته و آماده ی قرار گرفتن در مقابل لیون است.

گونزالو هیگواین هم که از ماه نوامبر سال 2010 مصدوم است امروز به راحتی به همراه دیگر اعضای تیم تمرین کرد و باعث خوشحالی کادر فنی باشگاه شد، فرناندو گاگو و کاکا هم به دلیل مصدویت در تمرینات حاضر نشدند و پدرو لئون هم جدا از تیم تمرین کرد.

گل سال قبل را دوباره تکرار خواهم کرد - میرالم پیانیچ

ستاره ی بوسنیایی باشگاه لیون ، میرالم پیانیچ عنوان کرد که لحظات فوق العاده ی سال پیش در سانتیاگو برنابئو را فراموش نکرده است.

ستاره ی باشگاه لیون ، میرالم پیانیچ عنوان کرد که گلی که در بازی سال پیش که با نتیجه ی 1-1 به پایان رسید ، به ثمر رساند را هنوز هم فراموش نکرده است.

پیانیچ در مورد آروزیش برای بازی در رئال مادرید به Ligue1.Com گفت:

"زیدان الگوی من است و به خاطر او همیشه دوست داشته ام در رئال مادرید بازی کنم به همین دلیل گلی که سال پیش در سانتیاگو برنابئو به ثمر رساندم را هرگز فراموش نمیکنم.حس شگفت انگیزی بود."

پیانیچ در مورد بازی نکردنش در ترکیب اصلی لیون گفت:

"البته که از وضعیت فعلی زیاد خوشنود نیستم ، از لحاظ جسمی و ذهنی میتوانم با هر کسی رقابت کنم اما تصمیمی مبنی بر ترک لیون ندارم ، فقط میخواهم در ترکیب اصلی باشم."

رئال مادرید و لیون برای برگزار کردن دور برگشت بازیشان که در خانه ی لیون 1-1 به پایان رسید ، فردا ساعت 23:15 در سانتیاگو برنابئو مقابل هم صف آرایی خواهند کرد.

گذشته تاثیری در بازی ــه فرداشب ندارد...

بازی های لیگ قهرمانان بی نظیر است و هر چیزی در آن تاریخ خود را دارد...

"گذشته نقشی در مسابقه ندارد ، سابقه ی من در لیگ قهرمانان هم سودی ندارد و همچنین نتایج بد رئال مادرید در مقابل آن ها در گذشته هم بی تاثیر است.بازی های لیگ قهرمانان اروپا بی نظیر است و هر چیزی تاریخ و سابقه ی خود را دارد.این گره باز است و ما برتری خفیفی داریم چرا که با این نتیجه ی فعلی ما هستیم که صعود کرده ایم.مسابقه ی فردا است که تعیین کننده است نه سابقه ی رئال مادرید در لیگ قهرمانان اروپا."

"رئال مادرید 9 جام قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا را دارد و نیازی به جام دیگری ندارد که قهرمان قهرمانان باشد چرا که رئال مادرید هم اکنون هم بیشترین تعداد قهرمانی را دارد اما آن ها هنوز هم میخواهند که بیشتر ببرند.مورینیو یکی از سه مربی ای است که با دو تیم متفاوت جام را بالای سر برده است اما او سومی را هم میخواهد .شما نمیتوانید تاریخ را نادیده بگیرید."

"من میدانم که چه در بازی ــه فردا میخواهم.اگر رونالدو به بازی نرسد ما یک بازیکن فوق العاده را از دست داده ایم اما ما یک تیم شایسته داریم .ما حداقل برای 0-0 بازی خواهیم کرد چرا که با این نتیجه هم ما هستیم که به مرحله ی بعد صعود میکنیم.ما از کاسیاس انتظار داریم که سیو های زیادی انجام دهد . این آنالیزی است که آئولاس انجام داده و من معتقدم که او بیشتر به عنوان مربی اظهار نظر کرده تا یک رئیس ، شاید او راست میگوید."

"این اولین باری است که لیون بدون هیچگونه برتر ای نسبت به بازی ــه رفت پا به سانتیاگو بربنابئو میگذارد.آن ها تاکنون عقب تر از ما نبوده اند به هر حال اینبار همه چیز متفاوت است.با این نتیجه در مجموع ما هستیم که در مرحله ی بعد هستیم که این آن هارا مجبور میکند با سبک متفاوتی بازی کنند ، ما دفاعی خواهیم بود و اجازه خواهیم داد که آن ها بازی خود را بازی کنند."

"لسیاندرو عالی است ، خطرناک و بازیکن مهمی است اما لیون بیشتر از یک لیساندرو است ، آن ها بسیار خوب هستند و مدیریت شده بازی میکنند و یک مربی بسیار خوب هم دارند.ما میدانیم آن ها چگونه بازی خواهند کرد ، ما منتظر آن ها هستیم و این بسیار هیجان انگیز است.من گفته بودم که جمعیت حاضر در برنابئو باید تاثیر گذار باشیند.فردا لحظه ی تعیین کننده ای است ، وقتی ساعت 23:00 میشود ممکن است در 1/4 باشیم و یا از لیگ قهرمانان اروپا کنار رفته باشیم . این خیلی بهتر است و خیلی مهمتر است تا احساس کنیم حمایت آن هواداران را."

حضور کریستیانو رونالدو در لیست بازی با لیون

مورینیو برای بازی برگشت مرحله 1/8 نهایی لیگ قهرمانان اروپا 21 بازیکن از جمله خوان کارلوس بازیکن تیمهای پایه را فراخواند.

بازگشت کریستیانو رونالدو به ترکیب تیم پس از رهایی از مصدومیت و همچنین حضور خوان کارلوس بازیکن رئال مادرید کاستیا در لیست 21 نفره بازی با لیون از مهمترین تحولات عمده در این لیست است.کاروالیو نیز که در بازی با هرکولس به دلیل تصمیمات فنی غایب بود به این بازی دعوت شده است.هیگواین،گاگو،کاکا و پدرو لئون کماکان مصدوم هستند.

لیست بازیکنان دعوت شده رئال مادرید:
دروازه بانان:کاسیاس،آدان دودک
مدافعان:راموس،آربلوا،گارا ،آلبیول ،په په،کاروالیو،مارسلو
هافبک ها:لاس،گرانرو،ژابی آلونسو،کانالس،دیماریا،اوز یل،خدیرا،خوان کارلوس
مهاجمان:آدبایور،رونالدو،ب زما

لیست بازیکن دعوت شده لیون:
دروازه بانان:یوریس،ورکوتره
مدافعان:روه لیر،گاساما،سیسوخو،کولودزی جاک،کریس،دیاهاته،لوورن
هافبک ها:تولالان،گونالونس،کالست وم ،دلگادو،گره نیر،پیانیچ،گورکوف
مهاجمان:پید،برایاند،لاکات ه،گومیس ،لیساندرو لوپز

pcforlife
16-03-2011, 13:43
چقدر قاطع ...
حسين جان نزن هر چي تو بگي:11:

جداي از شوخي
به نظر من نيمه دوم اصلا بازي شكل خاصي پيدا نكرد كه تيما بخوان توي تاكتيكاشون عمق پيدا كنن
تعداد پاسها خيلي كم بود
مخلصم علیرضا جان! اختیار داری عزیز!:11:
به نظرم اوایل نیمه دوم جنگ میانه میدان بود... اینتر سعی می کرد وسط زمین رو از بایرن بگیره... واسه همین تو این تصاحب توپ و میانه میدان، ما بازی درگیرانه ای رو میدیدیم و پاس های سالم و پیاپی هم خیلی کم مدیدیدم... اما هر چی جلو می رفت اینتر خیلی بهتر میتونست تو میانه میدان بازی کنه... هر چند بایرن هم روی دو گل اختلافش با اینتر حساب باز کرده بود و ترجیح میداد نتیجه رو با تمرکز بیشتر رو خط دفاعی و البته حفظ توپ،حفظ کنه... همین کار بایرن عاملی بود که اینتر از روی شوت از راه دور به گل برسه، چون دفاع بایرن حداقل از نظر تعداد نفرات، افزایش پیدا کرده بود و هافبک هاش هم به خط دفاعش کمک می کردند... بعد از گل دوم اینتر بایرن تلاشی نکرد که میانه میدان رو بگیره، ترجیح میداد که از ضد حملات، کارای ترکیبی و حمله از گوشه ها خصوصا سمت چپ و ریبری شانسشو امتحان کنه...با این حال بعد از گل اسنایدر حملات اینتر خیلی زیاد بود که با بدشانسی این حملات به گل نرسید...
در کل این حرفا رو زدم که بگم هر دو تیم تاکتیک و برنامه های مورد نظرشون رو داشتند... علیرضا ما داریم راجع به دو تیم بزرگ CL حرف میزنم نه تیم ملی ایران! انگیزه یکی از پوئن های مثبت واسه برتری مقابل یه تیمه! اما همه چیز نیست... اگه انگیزه رو بخوایم ارجح تر از تاکتیک و برنامه بدونیم، پس تیم ملی مون باید کره رو می برد، چون هم نوبت بردش بود و هم تونسته بود تو سئول کره رو ببره...اما چرا نبرد؟ معلومه، چون هیچ برنامه ای برای رسیدن به دربازه کره و گلزنی نداشت! هر چند اشتباهات دفاعیه بازیکنان هر دو تیم عاملی بود که تاکتیک های حجومی هر دو تیم زودتر به دربازه و البته نتیجه برسه...

داداش . روبن مصدوم شد. یه صحنه نشون داد که کنار دکتر مولر بود . یعنی فکر میکنین فان خال یانقدر تعطیله که روبی رو بکشه بیرون ؟
========
بایرن به تک روی و بی دقتی بازیکناش باخت . نیمه اول باید 4 تا میزد . چون اختلاف 1 گل موند اینتر روحیه شو نباخت .
جناب برنو هم که دیگه نوبره ماشالله . نیمه دوم اینتر نیاز به گل داشت و باید حمله میکرد . گل اول هم که آفساید . لگد تیاگو موتا هم به روبن نادیده گرفته شد .
فوتبال بی رحمیشو نشون داد .
شب خوش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا؟ اصلا متوجه نشدم که مصدوم شده...
.
.
دادا! جفت گلای شما هم رو اشتباه دربازه بان و بازیکن ما بود! درسته بایرن نیمه اول تیم حاکم بر زمین بود و نیمه دوم هم چند فرصت عالی داشت، اما واقعیت اینه که اشتباهات مدافعین و دربازه بان ما هم بی تاثیر در قدرت حجومی بایرن نبود... شاید اگه مدافعین ما اون قدرت دفاعی و اقتدار فصل پیش رو داشتند، حداقل ما قبل از گل اسنایدر و پاندف حرص نمی خوردیم که چقدر دربازه بان و دفاع و البته موتای پر اشتباه داریم!
.
.
هر چند در کل واقعیته که حداقل! 3 گل از 5 گل این بازی روی اشتباهات مدافعین و دربازه بان دو تیم به ثمر رسید...:20:

vahidgame
16-03-2011, 14:12
سلام
بازی دیشب اینتر و بایرن تقریبا 30 دقیقه آخرشو دیدم واقعا خیلی جذاب بود و خلاصه به عنوان یه کسی که طرفدار هیچ کدوم از اون دو تا تیم نبودم لذت بردم
به طرفداری منچستر و اینتر ( = حسین :31:) تبریک میگم
بعضی ها هم اینجا ظاهرا همش پستایی میدن که قابل خوندن نیست و الکی تعداد صفحات تاپیک رو زیاد می کنه! :31:

H A M A S
16-03-2011, 15:40

وردربرمن 3-1 سمپدوریا
سمپدوریا 3-2 وردربرمن

اینتر 4-0 برمن
برمن 3-0 اینتر

بایرن 2-0 رم
رم 3-2 بایرن

اینتر 0-1 بایرن
بایرن 2-3 اینتر

فکر کنم شمردنش راحت باشه نه؟

شمردنش که راحته ولی از اون راحتر شمردن تعداد قهرمانی های جام جهانیه ایتالیا که بازم 4 بر 3 ایتالیا جلوتر از آلمان هست ...از نظر فتح سی ال هم بازم ایتالیایی ها جلوترن...
چندسال قبل هم بایرن با میلان توی سن سیرو درست بعد از کالچوپولی 2-2 مساوی کرد همه گفتن فوتبال ایتنالیا مرده!! اما توی برگشت میلان 2 بر صفر پیروز شد!! و همون سال هم قهرمان سی ال شد
حتی چند وقت پیش هم تیم ملی آلمان توی خاک خودش نتوست از سد ایتالیای بحران زده به قول شما بگذره

کلا باید قبول کرد اگر فوتبال ایتالیا با خاک هم یکسان بشه ---آلمانی ها نمیتونن از سدش بگذرن
================================================== ===============
پانوشت:فلکیس ماگات هم اخراج شد!

malkemid
16-03-2011, 16:08
شمردنش که راحته ولی از اون راحتر شمردن تعداد قهرمانی های جام جهانیه ایتالیا که بازم 4 بر 3 ایتالیا جلوتر از آلمان هست ...از نظر فتح سی ال هم بازم ایتالیایی ها جلوترن...
چندسال قبل هم بایرن با میلان توی سن سیرو درست بعد از کالچوپولی 2-2 مساوی کرد همه گفتن فوتبال ایتنالیا مرده!! اما توی برگشت میلان 2 بر صفر پیروز شد!! و همون سال هم قهرمان سی ال شد
حتی چند وقت پیش هم تیم ملی آلمان توی خاک خودش نتوست از سد ایتالیای بحران زده به قول شما بگذره

کلا باید قبول کرد اگر فوتبال ایتالیا با خاک هم یکسان بشه ---آلمانی ها نمیتونن از سدش بگذرن

نمی خوام وسط کل کل ایتالیا و آلمان بپرم...ولی همین قهرمانی میلان خودتون دارین میگین مال چند سال پیش...خوب حرف هم همینه...

به نظر من الان چند سالیه ایتالیا ضعیف شده...شما مقایسه کن باجو و برگومی و دل پیرو و پالیوکا و آلبرتینی و مالدینی رو با اینایی که الان هستن... شده دیگه بابا :13:

H A M A S
16-03-2011, 16:53
نمی خوام وسط کل کل ایتالیا و آلمان بپرم...ولی همین قهرمانی میلان خودتون دارین میگین مال چند سال پیش...خوب حرف هم همینه...

به نظر من الان چند سالیه ایتالیا ضعیف شده...شما مقایسه کن باجو و برگومی و دل پیرو و پالیوکا و آلبرتینی و مالدینی رو با اینایی که الان هستن... شده دیگه بابا :13:

هر فوتبالی یه نسل طلایی داره که دیگه شاید تکرار نشه مثل همین کسایی که نام بردین
اما بیشتر این مشکل برمیگرده به سیاست باشگاه های ایتالیا که بیشتر به استعداد های خارجی روی آوردن تا استعداد های خودشون
که نتیجه اش شد افتضاح جام جهانی 2010 آلمان
===========================================
اما کم کم داره اوضاع بهتر میشه
با اومدن استعدادهایی مثل همین رانوکیا-پولی-آستوری-کیه لینی-آباته-دی ناتاله- ایتالیا دوباره داره جون میگیره

بردیا
16-03-2011, 16:58

اگه تو جام جهانی شما یکی جلو هستید توی مسابقات یورو که کیفیت خیلی بالایی داره و مثل جام جهانی کمتر تیم ضعیفی توش پیدا میشه،آلمان 3-1 جلو هستش از نظر قهرمانی

میلان رو قبول دارم که همیشه گربه سیاه بایرن بوده،طی این سالا هم فقط فکر کنم یه بار 0-4 بایرن برد میلان رو ولی دیشب فاکتور شانس چیزی بود که بایرن نداشت وگرنه الان شما منتظر بودید تا این حرفا رو از ما بشنوید

Actros
16-03-2011, 18:15
مخلصم علیرضا جان! اختیار داری عزیز!:11:
به نظرم اوایل نیمه دوم جنگ میانه میدان بود... اینتر سعی می کرد وسط زمین رو از بایرن بگیره... واسه همین تو این تصاحب توپ و میانه میدان، ما بازی درگیرانه ای رو میدیدیم و پاس های سالم و پیاپی هم خیلی کم مدیدیدم... اما هر چی جلو می رفت اینتر خیلی بهتر میتونست تو میانه میدان بازی کنه... هر چند بایرن هم روی دو گل اختلافش با اینتر حساب باز کرده بود و ترجیح میداد نتیجه رو با تمرکز بیشتر رو خط دفاعی و البته حفظ توپ،حفظ کنه... همین کار بایرن عاملی بود که اینتر از روی شوت از راه دور به گل برسه، چون دفاع بایرن حداقل از نظر تعداد نفرات، افزایش پیدا کرده بود و هافبک هاش هم به خط دفاعش کمک می کردند... بعد از گل دوم اینتر بایرن تلاشی نکرد که میانه میدان رو بگیره، ترجیح میداد که از ضد حملات، کارای ترکیبی و حمله از گوشه ها خصوصا سمت چپ و ریبری شانسشو امتحان کنه...با این حال بعد از گل اسنایدر حملات اینتر خیلی زیاد بود که با بدشانسی این حملات به گل نرسید...
در کل این حرفا رو زدم که بگم هر دو تیم تاکتیک و برنامه های مورد نظرشون رو داشتند... علیرضا ما داریم راجع به دو تیم بزرگ CL حرف میزنم نه تیم ملی ایران! انگیزه یکی از پوئن های مثبت واسه برتری مقابل یه تیمه! اما همه چیز نیست... اگه انگیزه رو بخوایم ارجح تر از تاکتیک و برنامه بدونیم، پس تیم ملی مون باید کره رو می برد، چون هم نوبت بردش بود و هم تونسته بود تو سئول کره رو ببره...اما چرا نبرد؟ معلومه، چون هیچ برنامه ای برای رسیدن به دربازه کره و گلزنی نداشت! هر چند اشتباهات دفاعیه بازیکنان هر دو تیم عاملی بود که تاکتیک های حجومی هر دو تیم زودتر به دربازه و البته نتیجه برسه...

واقعا؟ اصلا متوجه نشدم که مصدوم شده...
.
.
دادا! جفت گلای شما هم رو اشتباه دربازه بان و بازیکن ما بود! درسته بایرن نیمه اول تیم حاکم بر زمین بود و نیمه دوم هم چند فرصت عالی داشت، اما واقعیت اینه که اشتباهات مدافعین و دربازه بان ما هم بی تاثیر در قدرت حجومی بایرن نبود... شاید اگه مدافعین ما اون قدرت دفاعی و اقتدار فصل پیش رو داشتند، حداقل ما قبل از گل اسنایدر و پاندف حرص نمی خوردیم که چقدر دربازه بان و دفاع و البته موتای پر اشتباه داریم!
.
.
هر چند در کل واقعیته که حداقل! 3 گل از 5 گل این بازی روی اشتباهات مدافعین و دربازه بان دو تیم به ثمر رسید...:20:

درسته بایرن رو اشتباه اینتر به گل رسید . ولی خدایی چند تا تو پ آورد رو دروازه ؟ بایرن در نیمه اول حقش خیلی بیشتر از این بود که به دست آورد . خلاصه اینتر برد و صعود کرد .
ما هم تا 1 سال دیگه نمیایم تو این تایپیک !
خوش باشین

Ezel
16-03-2011, 18:23
کریس رونالدو در ترکیب ثابت مقابل لیون

سایت گل – رئال مادرید خبر خوبی از پزشکان شنیده، این که کریستیانو رونالدو کاملا آماده بازی شده است.

روزنامه مارکا نوشته که این ستاره پرتغالی از مصدومیت رهایی یافته و در بازی امشب مقابل المپیک لیون از ابتدا در ترکیب قرار می‌گیرد.

رونالدو که در جریان پیروزی سه بر یک در خانه راسینگ سانتاندر مصدوم شد، دو هفته از میادین دور بود.

این مهاجم سابق منچستریونایتد سه‌شنبه تست آمادگی را گذراند و از ابتدا در ترکیب قرار می‌گیرد. به نظر می‌رسد او در خط سه‌نفره هافبک‌های تهاجمی، در کنار مسعود اوزیل و آنخل دی‌ماریا، پشت سر کریم بنزما قرار بگیرد.

مادرید در ورزشگاه ژرلان به تساوی یک بر یک رسیده و حتی با یک تساوی بدون گل هم صعود می‌کند.

پی نوشت : چه عجله ای بود حالا ؟ :5:

yuseph
16-03-2011, 19:18
به عنوان یه طرفدار ودوستدار فوتبال آلمان از بازی دیشب بایرن سرخورده ودل سرد شدم...
این بازی از بایرن وبزرگانش بعید بود.
دیشب شاهد فستیوال اشتباهات بازیکنان بودیم.ده ها اشتباه (از هردوتیم)و5گل!!!
از اینتر وعدم لیاقتش برای صعود که بگزریم،بایرن دیشب شگفتی ساز شد!بازیی رو که باید با اختلاف حداقل 3گل تموم میکرد ،ناباورانه واگذار کردو از صعود باز موند!!
بعداز خروج اجباری روبن وتعویض های عجیب وغریب فن خال همه چیز به هم ریخت...
بایرن دیشب به خودش باخت نه به اینتر!!
+
اینتر؟وقتی داشتم بازی رو نگاه میکردم چند بار این سوال برام پیش اومد که:آیا این تیم اینتر میلانه که توی زمین داره بازی میکنه؟
بدون شک این تیم برای بازی های بعدی حرفی برای گفتن نخواهد داشت.
++
اهان يادم رفت:تبريك به اينتريهاي عزيز:31:

xmehr
16-03-2011, 19:22
+
اینتر؟وقتی داشتم بازی رو نگاه میکردم چند بار این سوال برام پیش اومد که:آیا این تیم اینتر میلانه که توی زمین داره بازی میکنه؟
بدون شک این تیم برای بازی های بعدی حرفی برای گفتن نخواهد داشت.

سلام یک سوال دارم از شما

بنظر شما اگر بایرن میومد دور بعدی در اونجا حرفی برای گفتن داشت؟ با این وضع دفاع و هافبک و تکروی بیش از حد روبن و ریبری!
در ضمن بنظرم برد حق اینتر بود در بازی رفت رو یک اشتباه دروازه بان 1 گل خوردن
در اینجا هم باز سزار را مقصر بازی بد اینتر در نیمه اول میدونم

ولی در کل دو تیم تو هافبک و دفاع ضعف زیادی دارند.

nw_nk
16-03-2011, 19:24
رومنیگه: اینتر با خوش شانسی برد

رئیس باشگاه بایرن مونیخ معتقد است که اینتر تیم خوش شانس دیدار سه شنبه شب آلیانس آرنا بود

سایت گل- کارل هاینس رومنیگه، رئیس باشگاه بایرن مونیخ از شکست وحذف تیمش از گردونه رقابتهای اروپایی به شدت ناامید است.

رومنیگه در صحبتهایی اعلام کرد که نرآتزوری با خوش شانسی تمام به مرحله یک چهارم پایانی این رقابتها صعود کرد.

رئیس باشگاه بایرن در پایان دیدار سه شنبه شب ورزشگاه آلیانس آرنا به رای گفت:« ما واقعا ناامید شدیم. در نیمه اول خیلی خوب بازی کردیم ولی نتوانستیم بازی را با نتیجه مطلوب به پایان ببریم. در ابتدا با نتیجه 1-2 از حریف پیش بودیم و می توانستیم خیلی بهتر از اینها نتیجه بازی را حفظ کنیم.در عوض ما به اینتر اجازه دادیم تا به جریان بازی برگردد. تیم بهتر میدان به دور بعد صعود نکرد و تیم خوش شانس به مرحله بعد رسید.»

رومنیگه درادامه درمورد دلیل فان خال برای تعویض روبن در نیمه دوم هم صحبت کرد:« روبن حالش خوب نبود و این تعویض ،تعویضی سرنوشت ساز نبود»

By Ghazal Ziari

2011/3/16

موراتی: مورینیو از برد اینتر خیلی خوشحال شد

او پیام تبریک به اینتر فرستاده است.

سایت گل – ژوزه مورینیو، مربی سابق اینتر پس از پیروزی مقابل بایرن مونیخ به تیم سابقش تبریک گفت.

ماسیمو موراتی، رییس نراتزوری پس از پیروزی باورنکردنی سه بر دو تیمش در آلیانس آره‌نا گفت: «مورینیو زنگ زد. او از این نتیجه عالی مقابل بایرن بسیار خوشحال بود. او فردی ورزشی است و عاشق ماست.

امیدوارم در مرحله بعد به تیم بسیار قدرتمندی بخوریم چون در این صورت تمرکز خود را حفظ خواهیم کرد.»

بایرن در اغلب دقایق بازی به نظر می‌رسید تیم صعودکننده باشد اما در نهایت ضربه گوران پاندف در دقیقه 88 برد اینتر را رقم زد.

موراتی گفت: «در طول بازی خیلی خوش‌بین نبودم، اما انتظار هر چیزی را داشتم. من البته خیلی شگفت‌زده نیستم.

از عملکرد لئوناردو، اتوئو، کامبیاسو و اسنایدر راضی‌ام.»

2011/3/16

دشان: موقعیت‌ها را از دست دادیم و به منچستر باختیم

او گفته تیمش با گل زودهنگامی که خورد دچار مشکل شد.

سایت گل – دیدیه دشان، مربی مارسی گفته تیمش موقعیت‌های زیادی را هدر داد و به همین دلیل دو بر یک به منچستریونایتد باخت.

خاویر ارناندس دو گل پیروزی‌بخش تیمش را زد و وز براون هم گل به خودی زد و در نتیجه بازی دو بر یک شد.

در هر حال قهرمان فرانسه موقعیت‌هایی داشت و آندره پیر ژینیاک و سلیمان دیاوارا در نیمه اول فرصت‌هایی خوب را از دست دادند.

پس از بازی، از دشان پرسیدند اگر مارسی از موقعیت‌هایش استفاده می‌کرد آیا صعود می‌کرد و او گفت: «مطمئنا.

البته منچستریونایتد خوب نبود. ما بازی را عالی آغاز کردیم.

من بازیکنان جوانی دارم و بازی در اولدترافورد برای آنها دشوار بود. اما بازیکنان من عالی کار کردند و موقعیت‌هایی داشتیم، اما گل نزدیم و بعد نتیجه دو بر صفر شد و اوضاع برای ما پیچیده شد.»

میزبان در دفاع مشکل داشت و ریو فردیناند و نمانیا ویدیچ مصدوم بودند و جان اوشی و رافائل هم مجبور به ترک میدان شدند.

دشان گفت که با این که مصدومیت‌ها به مارسی امید داد، اما آنها نمی‌توانستند تیم تضعیف‌شده یونایتد را ببرند: «به نظرم بازیکنان، و خود من حس کردیم که می‌شود منچستر را برد. آنها از نظر فیزیکی واقعا آماده نبودند.

البته بسیاری از بازیکنان دیدار را از دست دادند و این بهترین منچستریونایتد ممکن نبود.

ما تلاش کردیم اما برای امروز کافی نبود.»

2011/3/16

yuseph
16-03-2011, 19:38
سلام یک سوال دارم از شما

بنظر شما اگر بایرن میومد دور بعدی در اونجا حرفی برای گفتن داشت؟ با این وضع دفاع و هافبک و تکروی بیش از حد روبن و ریبری!
در ضمن بنظرم برد حق اینتر بود در بازی رفت رو یک اشتباه دروازه بان 1 گل خوردن
در اینجا هم باز سزار را مقصر بازی بد اینتر در نیمه اول میدونم

ولی در کل دو تیم تو هافبک و دفاع ضعف زیادی دارند.
تقريبا با شما موافق هستم.
اما اگه دقت كني ميبيني كه سهم اشتباهات اينتر از بايرني ها بيشتر بوده درسته؟
اين خودش ثابت ميكنه كه انسجام تيمي بايرن بهتره واگه تعويض اجباري روبن نبود شايد.....ويا دقت مهاجمين بايرن بيشتر بود الان اوضاع 180درجه فرق ميكرد...
اما در هرصورت بايرن باخت وقصه تمام شد ولي داستان براي اينتر ادامه داره وبايد نشون بده با بخت واقبال صعود نكرده...

LiverBarca
16-03-2011, 19:58
اینتر اگه این دور به بارسا و چلسی و رئال(که هنوز نیومده) نخوره احتمالآ بازم میبره...
البته باید مواظب فرگی هم باشن:31:

Retired User
16-03-2011, 20:13
READY FOR THE VICTORY

THE CHAMPION OF CHAMPIONS

H A M A S
16-03-2011, 20:13
اگه تو جام جهانی شما یکی جلو هستید توی مسابقات یورو که کیفیت خیلی بالایی داره و مثل جام جهانی کمتر تیم ضعیفی توش پیدا میشه،آلمان 3-1 جلو هستش از نظر قهرمانی

میلان رو قبول دارم که همیشه گربه سیاه بایرن بوده،طی این سالا هم فقط فکر کنم یه بار 0-4 بایرن برد میلان رو ولی دیشب فاکتور شانس چیزی بود که بایرن نداشت وگرنه الان شما منتظر بودید تا این حرفا رو از ما بشنوید

آره وافعیت رو باید قبول کرد
اینتر با مقداری خوش شانسی برد اما بایرن هم باید قدر موقعیت ها رو میدونست مثل بازی برگشت پارسال با منچستر
==============================================
راستی اولیچ کجا رفت؟؟
هنوز توی بایرنه؟؟

OSEN
16-03-2011, 21:30
واقعا حذف بایرن هنوزم برام تعجب آوره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!!!
و تبریک میگم به طرفداران اینتر و منچستر که دیشب بردن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

.

alone_boy
16-03-2011, 21:33
گویا رئال و لیون میخواستن توی بازی امشب با دست نوشته و اینا از آبیدال حمایت کنن و بهش قوت قلب بدن که یوفا مخالفت کرده . . .
ژاوی هم گفته کار یوفا اشتباه بود

mafr07
16-03-2011, 21:41
وای خدا .عجب حالی داشتم دیشب . ولی خودمونیم ها تیم های آلمانی زمان اوج لیگشون هم نمیتونن ایتالیایی ها رو ببرن . امیدوارم مرحله ی بعد به شالکه بخوریم تا بعضیا بفهمن برد تو مونیخ شانسی نبوده .

D o l f i n
16-03-2011, 22:06
کسی اطلاع داره بازی رئال رو آنلاین کجا میشه دید

shutdown
16-03-2011, 22:27
کسی اطلاع داره بازی رئال رو آنلاین کجا میشه دید

بستگی به سرعت اینترنتتون bit rate ها رو انتخاب کنید...طبیعیه که هرچی bit rate کمتر باشهتصویر روون تر خواهد بود...اگر از adsl تو ایران استفاده میکنید bit rate 150 یا 175 براتون مناسبه

OSEN
16-03-2011, 23:20
گزارش ویژه:
اینتر – بایرن؛ یکی از بهترین دیدارهای تاریخ لیگ قهرمانان

اگر پیروزی هیجان‌انگیز اینتر مقابل بایرن مونیخ در لیگ قهرمانان را دیشب تماشا نکرده‌اید، اگر بازی دوباره پخش می‌شود حتما آن را نگاه کنید. امروزه این حرف که «فوتبال برنده واقعی بازی بود» کلیشه‌ای قدیمی شده، اما این بازی تا جایی که می‌توانست واقعا توجیه‌کننده این حرف بود. اینتر پس از آن که در اکثر دقایق دیدار تیم حذف‌شده بود، توانست برای دومین سال پیاپی به مرحله یک‌چهارم نهایی برسد. آنها روی شانه‌های ساموئل اتوئو دستشان را به مرحله یک‌چهارم نهایی رساندند و اتوئو هنگامی که اینتر به شدت به او نیاز داشت درخشید.
گل اول مهاجم کامرونی عالی بود. او با فراری فوق‌العاده، پاس گوران پاندف را به گل تبدیل کرد و باعث شد تیم میهمان در 20 دقیقه ابتدایی بازی متقاعدکننده باشد. اما آرین روبن باز هم کاری کرد که ژولیو سزار اشتباه کند و تیاگو موتا هم اشتباهات خود را داشت و بایرن کنترل بازی را در دست گرفت. اما در زمانی که تنها پرسش این بود که بایرن چند گل به اینتر می‌زند، اف‌سی هالیوود نتوانست سرنوشت بازی را یک‌سره کند. موقعیت‌ها برای میزبان آمدند و از دست رفتند، و نتیجه بازی برای دقایقی طولانی دو بر یک ماند. بایرن در این دقایق البته مضطرب هم بود، به ویژه که خط دفاعی این تیم مشکل داشت.
اتوئو در سن‌سیرو تنها مهاجم اینتر بود و اغلب راه به جایی نمی‌برد چون مجبور بود یک‌تنه از پس دو، سه مدافع بایرن بربیاید. اما دیشب او پاداش بزرگ‌تری برای تلاش‌هایش گرفت و عملکردی داشت که بار دیگر نشان داد اینتر در معاوضه او و زلاتان ایبراهیموویچ چه سودی کرده است.
بایرن به دنبال گل سوم بود که تکلیف بازی را روشن کند، و تیم لئوناردو هم به دو گل احتیاج داشت. نیمه اول بازی فوق‌العاده بود و نیمه دوم هم در ادامه نیمه اول عالی بود. فیلیپه کوتینیو به جای دژان استانکوویچ مصدوم به میدان آمد، و آرین روبن هم جایش را به حمید آلتینتوپ داد.

تعویض‌های اینتر تهاجمی‌تر بود و آنها زمانی پاداش این تعویض‌ها را گرفتند که کوتینیو توپ را به اتوئو سپرد، و او هم توپ را در سینی نقره‌ای تقدیم به وسلی اسنایدر کرد. گل اینتر زده شد و بایرن نگران‌تر شد.
هنگامی که به نظر می‌رسید اینتر فرصت صعود را از دست داده، اسنایدر توپی به جلو فرستاد که اتوئو از تعقیب آن دست برنداشت. او برنو را با قدرت خود کنار زد و سپس آن قدر توپ را نگه داشت تا پاندف فرصت آن را پیدا کند که در موقعیتی قرار بگیرد که بتواند با شوتی محکم گل پیروزی‌بخش را بزند. ضربه پایانی او به اندازه پاس کامل بود، و به اندازه کل دیدار. عجب شوتی بود.
مشکلات دفاعی را فراموش کنید؛ این بازی، نمایشی از فوتبال تهاجمی برای سال‌های پیش رو بود. بایرن با سرعت بالای فکری و حرکات عرضی‌اش بارها برای اینتر دردسر درست کرد، و اینتر هم با بازگشت تدریجی خود به بازی و ضدحملات کوبنده‌اش برای بایرن دردسرساز شد. این یکی از کامل‌ترین نمونه‌های رویارویی دو سبک متضاد و ارائه نمایشی جذاب است.
در پایان باید از اتوئو سخن گفت. هنگامی که ضربه پاندف به تور دروازه نشست، این مهاجم مقدونیه‌ای با شادی دوید در حالی که اتوئو در همان‌جایی ایستاد که پاس گل را داده بود. او حرکت نکرد. شاید این تنها بار در تمام طول دیدار بود که او در جایی می‌ایستاد. او شاید می‌خواست از آنجا انرژی‌اش را برای دیدار یک‌چهارم نهایی ذخیره کند. با توجه به فرم و آمارش در لیگ قهرمانان، او می‌تواند باز هم الهام‌بخش رسیدن اینتر به فینال 28 می باشد.

پنج دیدار برتر تاریخ لیگ قهرمانان

Real Madrid - Manchester United
2003 (3-1, 3-4)

مادرید در برنابئو حاکم میدان بود، ولی گل فان‌نیستلروی در برنابئو به منچستریونایتد امیدواری می‌داد. رونالدو در اولدترافورد بهترین هت‌تریک تاریخ لیگ قهرمانان را رقم زد و سرنوشت بازی را مشخص کرد، هرچند که یونایتد هم بسیار تلاش کرد.

Real Madrid - Monaco
2004 (4-2, 1-3)

فرناندو مورینتس در خانه و بیرون از خانه مقابل مادرید، تیم سابقش گل‌زنی کرد. مادریدی‌ها هرچند در مجموع دو دیدار پنج بر دو پیش افتاده بودند اما در نهایت با دو گل لودویک ژولی بازی در مجموع به تساوی کشیده شد و موناکو با گل زده بیشتر در خانه حریف به فینال رسید.

Milan - Deportivo La Coruna
2004 (4-1, 0-4)

دپور در سن‌سیرو چهار بر یک باخته بود ولی در ریاسور میلان را نابود کرد. فران در دقایق پایانی گل زد و پاندیانی، والرون و لوکه در ابتدای دیدار گل زده بودند، گل‌هایی که همان‌ها هم برای صعود دپور کافی بود.

Barcelona - Chelsea
2005 (2-1, 2-4)

دیدیه دروگبا در دیدار رفت اخراج شد و به نظر می‌رسید این کارت قرمز کار چلسی را دشوار کند، اما چلسی با سه گل انفجاری که در همان 20 دقیقه اول دیدار در استمفورد بریج زد، و با ضربه سر جان تری در اواخر بازی، تاثیر دو گل رونالدینیو را خنثی کرد.

Inter - Bayern Munich
2011 (0-1, 3-2)

گل ماریو گومز در سن‌سیرو را ساموئل اتوئو به سرعت جبران کرد، اما گومز و توماس مولر بایرن را پیش انداختند. با این حال اسنایدر و پاندف از راه می‌رسیدند و با پاس اتوئو، بازگشتی دراماتیک برای اینتر رقم می‌زدند.

D o l f i n
16-03-2011, 23:35
بستگی به سرعت اینترنتتون bit rate ها رو انتخاب کنید...طبیعیه که هرچی bit rate کمتر باشهتصویر روون تر خواهد بود...اگر از adsl تو ایران استفاده میکنید bit rate 150 یا 175 براتون مناسبه
ممنون دوست عزیز:11:

بی باک بی بال
16-03-2011, 23:53
رئال گل زد:41:

sara111369
17-03-2011, 00:09
چه حالی داد این بایرنی های ادعا سوختن و تیمشون حذف شد
قبلش میگفتن ال میکنیم بل میکنیم چش شد جناب بردیا کجایی چرا نیستی؟؟

iriali
17-03-2011, 00:17
ای خدا از دست بارسا tv

sara111369
17-03-2011, 00:21
لیون ریال چن چنده ؟؟ :31:

بی باک بی بال
17-03-2011, 00:37
لیون مثل اینکه راضی اصلا حمله نمیکنه :2:

iriali
17-03-2011, 00:41
رئال گل دوم رو زد

گل رو بنزما زد 66 گل اول هم مارسلو دقیقه 37

Ostad AliReza
17-03-2011, 00:48
خب خب خب .... فعلا دو تا... ماشالاااا...

iriali
17-03-2011, 00:50
ادبایور جای ونالدو اومد نزدیک بود یه گل هم بخوریم.کاسیاس بد دفع کرده بود

گل سوم هم زدیم توس دیماریا 76

HardWare Professor
17-03-2011, 00:50
اینم گل دوم......
پیش به سوی گل سوم.....:8:

iriali
17-03-2011, 00:54
گنارو جای دیماریا 79

HardWare Professor
17-03-2011, 00:54
اینم گل سوم
پیش به سوی گل چهارم...
تفاوت خوزه را با مربیان سابق احساس کنید......

Maziar_69
17-03-2011, 00:56
ماشالا رئال مادرید.
بعد چند بار بالاخره یه درس حسابی به لیون داد.

HardWare Professor
17-03-2011, 00:57
و این است سر انجامه لیون.....:31::31::31:

این است خوزه مورینیو.......:8:

iriali
17-03-2011, 00:58
گل چهارم رو زدیم ولی افساید شد

iriali
17-03-2011, 01:07
3-0 تموم شد

HardWare Professor
17-03-2011, 01:08
تبریک ویژه....
اینم از لیون....
لیون برو بمـــــیر:31:

iriali
17-03-2011, 01:09
پپه وکالواریو هم کارت زرد گرفتن

charlize
17-03-2011, 01:09
اخی!
چه شب دوست داشتنیه امشب!:40:
ید واقعا دلچسبی شد...بعد هفت سال...
+
باید به خودمون ببالیم که خوزه رو داریم...
نیمه دوم لیون فلج شده بود بخاطر تصمیمات خوزه...
خلاصه اینکه دو طلسم بزرگ رو شکوندیم...
تبریک به همه دوستان رئالی...

HardWare Professor
17-03-2011, 01:12
حالاست که تفاوت مرتیکه پلگرینی با مورینیو مشخص شد...
پیروزی بزرگی بود
و روحیه بخش برای ادامه مسابقات
امسال 3 جام حذفی لالیگا و CL ماله ماست...............:27:

---------- Post added at 02:12 AM ---------- Previous post was at 02:11 AM ----------

احتمالا برامون دردسر بشه بعدا...:41:!

Ostad AliReza
17-03-2011, 01:16
تبریک میگم به خودمون.................
عالی بودیم.......................
Very Good

M3HRD@D
17-03-2011, 01:17
طرفدار بارسا هستم
ولی برد و بازی زیبایی رئال رو به هوادارانش تبریک میگم:11:
دور بعد منچستر به رئال بخوره و بارسا به اینتر چه شود:19:

shutdown
17-03-2011, 01:18
تبریک به دوستان رئالی....
رئال مزد بازی خوبش رو گرفت:11:

charlize
17-03-2011, 01:18
+
احتمالا برامون دردسر بشه بعدا...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!

پپه شانس بیاره محروم نشه با اون حرکتش...
عجیب وقتی عصبی میشه، تکواندو کار میشه!: دی
+
مارسلو و ژابی بهترین ها بودن به نظرم..مارسلو فوق العاده بود تویه حمله و دفاع..زابی هم که یه تنه وسط رو گرفته بود برا خودمون...
اوزیل و کریم و کریس و دی ماریا هم در رده های بعدی...

malkemid
17-03-2011, 01:19
خوب خوشحالم که لیون رو بردیم...تیم سر سخت و دونده ای بود واقعا...3 تا هم زدیم که دیگه اون رئیس باشگاهش نگه رئال میاد واسه دفاع!!

دور بعدی بازیها باید قرعه کشی بشه یا مشخصه از قبل؟

charlize
17-03-2011, 01:20
دور بعد منچستر به رئال بخوره و بارسا به اینتر چه شود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برادر چه کاریه این؟!
بذار مثلا این 4 تا(البته جای اینتر، چلسی) تویه نیمه نهایی بخورن به هم..
نه الان..
حیف نیست نیمه نهایی یکی از اینا نباشه و بجاش مثلا شاخدار باشه؟!

---------- Post added at 01:20 AM ---------- Previous post was at 01:20 AM ----------

نه قرعه کشی..
اگه اشتباه نکنم، جمعس..
الان نگاه میکنم، دقیقش رو میگم بهت...

Sepehr2010
17-03-2011, 01:22
تبریک به رئالی ها از جمله خودم
مزده هوش مورینیو و بازی خوبمون رو گرفتیم

HardWare Professor
17-03-2011, 01:24
آره.جمعس قرعه کشی
اگه به شالکه یا شاختار یا حتی تاتنهام بخوریم چه شود....
عالیه..مخصوصا تو این تراکم بازی ها قبل از الکلاسیکو

fr0st
17-03-2011, 01:26
تبریک میگم، رئال شایسته برد بود حتی با بیشتر از ۳ گل.
امیدوارم تو مرحله بعد رئال با چلسی و بارسا هم با منچستر روبرو بشن ( ولی‌ به شخصه اینتر بیشتر دوست دارم :دی) تا تفاوت قدرت تیمهای بالای جدول اسپانیا با انگلیس مشخص بشه! :دی
حرکت آخر بازیکنا رئال هم جالب بود امیدوارم آبیدال تومرش بدخیم نباشه و عمل پنجشنبه شبش موفقیت آمیز باشه.

پی‌ نوشت: مصاحبه‌ها مورینیو هم کار خودشو کرده بود وگرنه په په بی‌ په په :دی

charlize
17-03-2011, 01:26
همونطور که گفتم، قرعه کشی روز جمعس..(همین جمعه..فردا)
تمام مراحل هم تا فینال مشخص میشن..
+
یه حسی بهم میگه، هم کشوری ها میخورن به هم!

nw_nk
17-03-2011, 01:31
Round of 16

Team1 Agg. Team2 1st leg 2nd leg
Roma Italy 2–6 Ukraine Shakhtar Donetsk 2–3 0–3
Milan Italy 0–1 England Tottenham Hotspur 0–1 0–0
Valencia Spain 2–4 Germany Schalke 04 1–1 1–3
Internazionale Italy 3–3 (a) Germany Bayern Munich 0–1 3–2
Lyon France 1–4 Spain Real Madrid 1–1 0–3
Arsenal England 3–4 Spain Barcelona 2–1 1–3
Marseille France 1–2 England Manchester United 0–0 1–2
Copenhagen Denmark 0–2 England Chelsea 0–2 0–0

Quarter-finals

The draw will take place on 18 March 2011

fr0st
17-03-2011, 01:32
همونطور که گفتم، قرعه کشی روز جمعس..(همین جمعه..فردا)
تمام مراحل هم تا فینال مشخص میشن..
+
یه حسی بهم میگه، هم کشوری ها میخورن به هم!

ولی‌ این موضوع در مورد منچستر صدق نمیکنه :دی
رقیب منچستر یا شالکه هست یا شاختار (البته من شاختار رو شاخ میبینم :دی)

در آخرم دوست دارم فینال رو با رئال تو ویمبلی جلو فوتبال دوستان انگلیسی :دی برگزار کنیم.

xmehr
17-03-2011, 01:32
برد رئال به طرفدارانش تبریک میگم

امیدوارم نمایندگان اسپانیا تو فینال به هم بخورن :40:

nw_nk
17-03-2011, 01:48
تبریک میگم، رئال شایسته برد بود حتی با بیشتر از ۳ گل.
امیدوارم تو مرحله بعد رئال با چلسی و بارسا هم با منچستر روبرو بشن ( ولی‌ به شخصه اینتر بیشتر دوست دارم :دی) تا تفاوت قدرت تیمهای بالای جدول اسپانیا با انگلیس مشخص بشه! :دی
حرکت آخر بازیکنا رئال هم جالب بود امیدوارم آبیدال تومرش بدخیم نباشه و عمل پنجشنبه شبش موفقیت آمیز باشه.

فکرشو نکن. حداقل نیمه نهایی! آرسنال با بازیش نشون داد دیگه خط قرمزی نیست. چه سبک چه حاشیه و زدن و اتلاف...

حرکت آخر بازیکنای هر دو تیم!

corey
17-03-2011, 01:57
ولی‌ این موضوع در مورد منچستر صدق نمیکنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
رقیب منچستر یا شالکه هست یا شاختار (البته من شاختار رو شاخ میبینم :دی

مگه شانسلونا حذف شده که تیمای ضعیف تو 8 تا بخورن به یونایتد!!!!!!!!!

vahid0801
17-03-2011, 02:01
انصافا دم بنزما گرم.
به این میگن بازیکن.

نه چپر چلاقای ایرانی که هیچ کدومشونو از دم اندازه خودمم قبول ندارم.

xmehr
17-03-2011, 02:04
مگه شانسلونا حذف شده که تیمای ضعیف تو 8 تا بخورن به یونایتد!!!!!!!!!

منظورتون احیانا شانچستر نیست که :ی
اعتماد بنفس داشتند خوبه نه دیگه تا این حد :ی مسلما فینال 2008-2009 یادتون نرفته که :31:

mafr07
17-03-2011, 02:13
واقعا این دوشب معرکه بودن . اون از منچستر و اینتر وحالا اینم از رئال . امیدوارم این 3 تا تو دور بعد به هم نخورن .

Retired User
17-03-2011, 02:18
GALACTIC BEGINS

anti_girl
17-03-2011, 02:56
به طرفداران رئال تبریک میگم...!!به امید فینال کاملا اسپانیایی!

xmehr
17-03-2011, 02:56
اتفاقا نیمه نهایی 2007-2008 هم هیچ وقت از یادمون نمیره
موفق باشی

همون سال که یکی از بدترین دوران بارسلونا بود ولی با این حال تو همونجا هم حق ما برد بود ولی سال بعد دو تیم در اوجشون بودن و اختلافشون تونستیم تو فینال! ببینیم
همیشه هم اخرین بازی ملاک هست اونم تو فینال که بارسلونا براحتی حریف را از پیش رو برداشت :31::40:
اینم 2 عکس برای زنده شدن خاطرات اون سال!

بازم میگم اعتماد به نفس خوبه ولی زیاد داشتنش هم خیلی جالب نیست :ی

Retired User
17-03-2011, 02:58
Mourinho believes that Madrid deserve to be among the elite eight teams in Europe this season...

We are Real Madrid, it is normal for us to qualify for the quarter-finals," said the Portuguese after the match

"It was a victory against a very good team and I think that we deserved it. We deserve to be there [in the last eight]."

----------
ویرایش: عادلانه نیست این نمرات
مثلا رونالدو و آلونسو و راموس 6.5 ؛ آدبایور هم که فقط تو آفساید بود 6!

گرافيكار
17-03-2011, 03:04
تبريك ميگم اين برد قاطع رو به سروش عزيز
ميدونم كه خوشحاله و اين براي من لذت بخشه

سروش جان اميدوارم فعلا بارسا و رئال به هم نخورن
چون ميدوني كه پلاتيني طرف ماست و منم دوست ندارم با ناداوري تو رو ناراحت كنيم:11::10:

مردی بعد از رقابت دو تیم اگه بهم خوردن با همین اعتماد بنفس بیای اینجا و خدای نکرده غیب نشی‌
دوست من اين جمله يه كم جنبه طنز داشت
شما نبايد با يه جمله در مورد تفكر و شخصيت يه نفر قضاوت كنيد
متاسفانه خودتون اول اسم بارسلونا رو ...
به قول حسين

بيخيال
.
.
.
و باز به سبك حسين عزيز

الا به ذكرالله تطمئن القلوب

charlize
17-03-2011, 03:33
ویرایش: عادلانه نیست این نمرات
مثلا رونالدو و آلونسو و راموس 6.5 ؛ آدبایور هم که فقط تو آفساید بود 6!
گل این قسمت نمره دادنش کلا مشکل داره..
ژابی دونده ترین بازیکن زمین بود و وسط رو 6 دنگ زده بود برا رئال..بعد شده 6.5!
به نظرم این بازی مارسلو با توجه به پست بازیش، باید نمره 9 رو میگرفت...
ژابی اونوقت 8 یا 8.5 میگرفت...
کریس و راموس هم حداقل 7 رو داشتن...البته راموس نیمه اول چند بار جا موند و کم اورد اما نیمه دوم خیلی مستحکم بود...

shutdown
17-03-2011, 03:57
عکس گذاشتید...گفتم این کلیپ رو هم بزارم خالی از لطف نیست....
1دونه شما گذاشتید...1 ویدئو هم من میزارم

Rjoun
17-03-2011, 07:28
ماشالله به رئال:10:

بردیا
17-03-2011, 10:11
چه حالی داد این بایرنی های ادعا سوختن و تیمشون حذف شد
قبلش میگفتن ال میکنیم بل میکنیم چش شد جناب بردیا کجایی چرا نیستی؟؟

مث اینکه در حال حاضر شما نیستی

بردیا
17-03-2011, 10:19
آره وافعیت رو باید قبول کرد
اینتر با مقداری خوش شانسی برد اما بایرن هم باید قدر موقعیت ها رو میدونست مثل بازی برگشت پارسال با منچستر
==============================================
راستی اولیچ کجا رفت؟؟
هنوز توی بایرنه؟؟

اولیچ که اگه بود خوب بود
چند ماه پیش از ناحیه زانو مصدوم شد و کل فصل رو از دست دادش

وای خدا .عجب حالی داشتم دیشب . ولی خودمونیم ها تیم های آلمانی زمان اوج لیگشون هم نمیتونن ایتالیایی ها رو ببرن . امیدوارم مرحله ی بعد به شالکه بخوریم تا بعضیا بفهمن برد تو مونیخ شانسی نبوده .

جون؟
مث اینکه شما نتایج دیدارهای رودررو ایتالیا-آلمان امسال رو نخوندید که فعلا دو کشور 4-4 مساوی هستن اونوقت میگید نمیتونن ببرن تیمای آلمانی؟

وقتی بازی رو که باید حداقل 6تا میخوردید،2-3 بردید کدوم فاکتور دیگه ای میتونه نقش مهمتر و بزرگتری از شانس داشته باشه؟
اگه بازی کلا دست شما بود میشد قبول کرد
ولی شما فقط 10دقیقه آخر بازی رفت و 20 دقیقه آخر بازی برگشت رو خوب بازی کردید نسبتا

Ezel
17-03-2011, 10:25
خوب این هم از گربه سیاه رئال .

بنزما هم که کماکان در نیم سیکل مثبت نمودار سینوسی حرکت میکنه و روند بازیهای خوبش رو ادامه میده .

فقط احمد گوشتو بیار جلو یه چیزی بگم :
اون جایی که بنزما توی 18 برگردون زد و توپ رو به جای اینکه به سمت دروازه بزنه عقب فرستاد گفتم الان احمد نزدیک ترین چیزی که دم دستشه رو پرت میکنه ، ولی خوب خدا رو شکر که چهارشنبه سوری تموم شده بود و خیالم از این بابت راحت بود مواد محترقه دم دستت نیست ، خواستم بگم سخت نگیر ، کریم هم مثل والدس باید بعضی وقتا یاد جوونیش بیفته تا یادش نره چی بود و چی شد :دی

چون ميدوني كه پلاتيني طرف ماست و منم دوست ندارم با ناداوري تو رو ناراحت كنيم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]علیرضا جان این جمله بعدا بر علیه خودت در انجمن استفاده خواهد شد و " هورا ، بالاخره اعتراف کرد" [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فقط نکات نه چندان دلچسب در بازی رئال ؛ یکی خود محوری برخی بازیکنها ( که نسبت به اویل فصل بسیار کمتر شده اما به طور کامل ار بین نرفته ) ، و یکی هم حضور لاس که احتمالا توجیه نشده بود برای چه کاری وارد زمین شده ، و فکر نمیکنم مربی در اون دقایق لاس رو بیاره برای اینکه در کارهای تهاجمی شرکت بکنه ،
+
جای سرهنگ دیشب خالی بود ، مگه میشه بازی رئال با تاخیر پخش بشه و سرهنگ گزارش نکنه ؟؟ :27:

Ezel
17-03-2011, 10:33
مورینیو:امیدوارم به اینتر یا چلسی نخوریم

سایت گل- ژوزه مورینیو مربی پرتغالی باشگاه رئال مادرید صعود تیمش به مرحله بعد رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا را با آرامش دنبال می کرد. این در حالی است که رئال برای اولین بار در هفت سال اخیر به مرحله یک چهارم رقابتها رسید و شادی در رختکن این تیم فوق العاده زیادبود.

آقای خاص امیدوار است که تیمش در دور بعدی رقابتها مجبور به مصاف با اینتر یا چلسی، تیمهای سابقش نشود.

مادریدی ها 4شنبه شب و در دیدار برگشت مرحله یک هشتم پایانی رقابتها توانستند با نتیجه 0-3 لیون را شکست داده تا در مجموع با برد1-4 به مرحله یک چهارم پایانی رقابتها برسند.

درپایان این مسابقه ژوزه مورینیو به خبرنگارا گفت:« ما رئال مادرید هستیم و رسیدن به مرحله یک چهارم پایانی برای ما طبیعی است.این یک پیروزی مقابل تیمی خوب بود و فکر می کنم ما بعد ارائه یک بازی کامل، شایسته این پیروزی بودیم.ما برای برد بازی کردیم و شایسته اش بودیم.»

قرعه کشی مرحله یک چهارم پایانی این رقابتها روز جمعه انجام می شود و مورینیو دراین رابطه گفت:« درمورد حریف تیمم در دور بعد تیم خاصی را ترجیح نمی دهم ولی امیدوارم حریف بعدی مان چلسی یا اینتر نباشد،چون رویارویی با افراد این تیم از نظر احساسی برایم سخت است ولی اگر این اتفاق بیفتد،اجتناب ناپذیر است و ما افرادی حرفه ای هستیم ولی ترجیح می دهم این طور نشود.»

کلود پوئل: رئال تیم برتر میدان بود

سایت گل- کلود پوئل، مربی المپیک لیون در صحبتهایی اعلام کرد که رئال تیم برتر دیدار 4شنبه شب دو تیم در دور برگشت مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا بود که با شایستگی به دور بعدی این رقابتها راه یافت.

مادریدی ها برای اولین بار در 8 تلاش اروپایی شان موفق شدند تا با نتیجه 0-3 لیون را شکست داه و با برد 1-4 در مجموع دو دیدار رفت و برگشت به مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا بروند.

درپایان این مسابقه کلود پوئل با ناامیدی فراوان صحبت کرد و اعلام نمود که شاگردانش نتوانستند در بازی جا بیفتند:« ما نتوانستیم در حد و اندازه های رئال باشیم.ما مقابل تیم بسیار خوبی بودیم که مانع از آن شد که در زمین کارمان را انجام دهیم. نتوانستیم بازی خودمان را ارائه دهیم و اشتباهات زیادی مرتکب شدیم و عصبی به نظر می رسیدیم.»

مربی سابق لیل معتقد است که گل دوم بازی که توسط کریم بنزما،ستاره سابق لیون به ثمر رسید، کار تیمش را یک سره کرد:« دومین گل به ما آسیب رساند.از همانجا بود که سرنوشت بازی رقم خورد. باید به رئال تبریک گفت چون آنها واقعا شایسته این پیروزی بودند.»

charlize
17-03-2011, 11:05
اون جایی که بنزما توی 18 برگردون زد و توپ رو به جای اینکه به سمت دروازه بزنه عقب فرستاد گفتم الان احمد نزدیک ترین چیزی که دم دستشه رو پرت میکنه ، ولی خوب خدا رو شکر که چهارشنبه سوری تموم شده بود و خیالم از این بابت راحت بود مواد محترقه دم دستت نیست ، خواستم بگم سخت نگیر ، کریم هم مثل والدس باید بعضی وقتا یاد جوونیش بیفته تا یادش نره چی بود و چی شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدیش اینه که همه خوابن، من نمیتونم احساساتم رو بروز بدم! اینم همینطور..
ولی روی این صحنه، چشام 4 تا شد!
یه جا دیگه هم بود که الان یادم نمیاد...
+
دیشب کریم چند بار خودخواهی کرد و پاس نداد...
البته اول باید بگم که خوشحالم بخاطرش..چون مهاجم باید خودخواه باشه..
اما از اونور هم باید دید خوبی داشته باشه و پاس بده سریع..
قشنگ دیشب میتونست 2-3 بار با دادن پاس تو عمق، مارسلو رو تک با تک کنه اما الکی توپ رو میوورد تویه عرض و...

هر چند با این وجود، من از کریم حمایت میکنم فعلا!!(الان چشاتون 4 تا شد؟!: دی)
باید امیدوار باشیم که کریم برنگرده به اون وضعیت قبلی چون پستش عجیب مهمه...
+
امیدوارم رئال برای مراحل بعد، به چلسی یا منچستر نخوره فقط...
بقیه مهم نیستن...(اگه شانس ماست، میخوریم به یکی از اینا: دی)

Actros
17-03-2011, 11:23
مث اینکه در حال حاضر شما نیستی

بایرنی ها حاضرن . ما پارسال تا فینال رفتیم . امسال 1/8
زندگی ادامه داره

xmehr
17-03-2011, 11:25

ولی تو کانون هواداران رئال همه دست به دعا شدن که به بارسلونا نخورن چقدر نظرات شما با بقیه طرفداران رئال فرق میکنه :ی

LiverBarca
17-03-2011, 12:09
امیدوارم بارسا به تیم ضعیفی بخوره تا نیروش برای بازیهای بعد ذخیره بشه(مخصوصآ شاختار و شالکه):31:
کلآ در این مرحله هر تیمی به تیم ضعیفی بخوره احتمال قهرمانیش میره بالا...:46:

Retired User
17-03-2011, 12:22
بدیش اینه که همه خوابن، من نمیتونم احساساتم رو بروز بدم! اینم همینطور..
ولی روی این صحنه، چشام 4 تا شد!
یه جا دیگه هم بود که الان یادم نمیاد...
+
دیشب کریم چند بار خودخواهی کرد و پاس نداد...
البته اول باید بگم که خوشحالم بخاطرش..چون مهاجم باید خودخواه باشه..
اما از اونور هم باید دید خوبی داشته باشه و پاس بده سریع..
قشنگ دیشب میتونست 2-3 بار با دادن پاس تو عمق، مارسلو رو تک با تک کنه اما الکی توپ رو میوورد تویه عرض و...

هر چند با این وجود، من از کریم حمایت میکنم فعلا!!(الان چشاتون 4 تا شد؟!: دی)
باید امیدوار باشیم که کریم برنگرده به اون وضعیت قبلی چون پستش عجیب مهمه...
+
این ایراداتون از بنزما هنوز تموم نشده؟ دی: ( دریبل های رونالدو رو دیدی ؟ دی: )
عجب باحالی تو دی:
-----
اون شوت رو دیدی؟
توپ 1 متر عقب تر بود ازش
اگه بنزما مصدوم نشه میتونیم بهش خیلی امیدوار باشیم
----
به نظرم تنها تیمی که میتونه رئال رو در مرحله بعد حذفق کنه همین بارسلوناست
واسه همین ترجیح میدم تا مراحل بالاتر(فینال دی: ) نخوریم بهش

---
به ترتیب :

vahidgame
17-03-2011, 12:25
بنزما جدیدا فکر کنم دوپینگ می کنه :31:
تبریک به طرفدارای رئال
+
امیدوارم چلسی دور بعد به شالکه بخوره که بهترین قرعه ممکنه :31:
اگه به رئال و منچستر بخوره کارش خیلی سخته
به جز اینا تیمای دیگه مشکل ساز نیستن و بردنشون سخت نیست :31:....

shutdown
17-03-2011, 12:33
به نظرم تنها تیمی که میتونه رئال رو در مرحله بعد حذفق کنه همین بارسلوناستبه نظرم اصلا این حرف درست نیست....با اینکه از رئال خوشم میاد اما مقابل چلسی یا منچستر 70% حذف شده....مقابل منچستر که مطمئنا حذف میشه...اگه خطوط دفاعی منچستر برسند هیچ تیمی حریفش نیست....سرعت از دفاع به حمله اومدنش رو هیچ تیمی تو اروپا نداره....البته بارسلونا تو ضد حملات بیشتر ضربه میخوره تا رئال....ولی به نظرم تیم هایی که امسال میتونن قهرمان شن رو اصلا نمیشه حدس زد....اگه چلسی منچستر رئال رو 50% بگیریم در مقابل بقیه...بارسلونا 55% به 45% احتمال قهرمانیش هست

xmehr
17-03-2011, 12:37
تبریک به طرفدارای رئال
+

=)))))

خدا خیرتون بده بابته شاد کردن دل اعضای فروم

بصورت اپیدمی شده این حرکت مثلا میخواین بگین بارسا کیلو چنده؟ مگه تیمه؟ نه بابا خدا کنه با بارسا بازی کنیم خیلی تیم ضعیفی هست و بهترین قرعه شالکه هست و بارسا :31:

ولی فردا شب موقع قرعه کشی کسانی هم که به هیچ چیز اعتقاد ندارند دستها را بالا نگه میدارند و میگویند خدایا به هر تیمی بخوریم جز بارسا در ضمن خدا جون اونو که تو فروم زدم برای این بود که یکم کری بخونم ها ولی خدایا این دفعه فقط نخوریم به بارسلونا , واگر خدا جون نخوریم به بارسا من توبه میکنم که بنده خوبی برات باشم فقط اینبار دعا هامونو مستجاب بگردان:18::31:

just kidding

malkemid
17-03-2011, 12:39
دور بعدی بازیها با وقفه شروع میشه؟ خدا کنه باز فاصله نیفته حس و حال بازیها از بین میره

انقدرم شالکه شالکه نکنین همین شالکه هم می تونه شاخ بشه...

nw_nk
17-03-2011, 12:45
فان‌درسار: امیدوارم به تاتنهام و چلسی نخوریم!

او به دنبال فتح جام حذفی هم هست.

سایت گل - ادوین فان‌درسار، دروازه‌بان منچستریونایتد فاش کرده که می‌خواهد به چلسی و تاتنهام در مرحله یک‌چهارم نهایی لیگ قهرمانان نخورد.

یونایتد با برد دو بر یک مقابل مارسی به دور بعدی راه یافت.

تاتنهام با برد مقابل میلان به دور بعد رسیده و چلسی هم به احتمال فراوان امشب صعود می‌کند.

جمعه قرعه‌کشی مرحله بعد انجام می‌شود و دروازه‌بان هلندی می‌گوید: «قطعا ترجیح می‌دهم به تیم‌های خارجی بخوریم!»

خاویر ارناندس که دو گل زد تا یونایتد مارسی را ببرد، در این فصل 16 گل زده و فان‌درسار از او ستایش کرده است: «او پدیده بوده. با حضور او بسیار خوشحالیم.

او می‌داند توپ کجا می‌رود و فرار را انجام می‌دهد. دیگران می‌توانند به آسانی او را بیابند. او شوق رسیدن به موقعیت مناسب را دارد.»

فان‌درسار همچنین افزود می‌خواهد جام حذفی را به لیست افتخاراتش بیافزاید: «این هدف من است. این راهی عالی برای پایان دادن به دوران بازی‌ام است.»

2011/3/16

اوزیل: امیدوارم به شالکه رائول بخوریم

ستاره آلمانی از صعود تیمش به مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا بسیار خوشحال است

سایت گل- مسعوت اوزیل ،ستاره خط میانی باشگاه رئال مادرید از برد 0-3 تیمش مقابل لیون و راهیابی رئال به مرحله یک چهارم پایانی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا بسیار خوشحال است و امیدوار است که مادریدی ها در این مرحله از رقابتها مقابل شالکه به میدان بروند

مادریدی ها توانستند دردیدار برگشت مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا با نتیجه 0-3 از سد لیون عبور کنند تابدین ترتیب با نتیجه 1-4 درمجموع دو دیدار رفت و برگشت به دور بعد برسند

در پایان این مسابقه مسعوت اوزیل به خبرنگاران گفت:« از اینکه برای این تیم بازی می کنم و در کنار این بازیکنان به میدان می روم واقعا خوشحالم. واقعا احساس خوبی دارم که با این بازیکنان گام به زمین چمن می گذارم و از بازی کردن با آنها لذت می برم.»

ستاره 22 ساله و آلمانی رئال مادرید امیدوار است که تیمش در دوربعدی رقابتها مقابل شالکه قرار بگیرد:« الان ما از مرحله یک هشتم به دور بعد رسیده ایم و تنها به فتح جام قهرمانی فکر می کنیم.برایم مهم نیست که حریف بعدی مان چه تیمی باشد ولی ترجیح می دهم مقابل شالکه محبوب من بازی کنیم که رائول را هم در خدمت دارد.»

اوزیل در طول سالهای 2006 تا 2008 دراین تیم آلمانی بازی می کرد و رائول گونسالس تابستان گذشته به این باشگاه آلمانی پیوست.

2011/3/17

*M!L4D*
17-03-2011, 12:48
همون سال که یکی از بدترین دوران بارسلونا بود ولی با این حال تو همونجا هم حق ما برد بود ولی سال بعد دو تیم در اوجشون بودن و اختلافشون تونستیم تو فینال! ببینیم
همیشه هم اخرین بازی ملاک هست اونم تو فینال که بارسلونا براحتی حریف را از پیش رو برداشت :31::40:
اینم 2 عکس برای زنده شدن خاطرات اون سال!

بازم میگم اعتماد به نفس خوبه ولی زیاد داشتنش هم خیلی جالب نیست :ی
هه ... شما ها فعلا" خیلی به تیمتون مطمئنید اونوقت ما اعتماد به نفس داریم؟

kasra_khan2003
17-03-2011, 12:49
حریف ما بهتر است جلسی و یا اینتر نباشند - خوزه مورینیو

خوزه مورینیو عنوان کرد که آن ها امسال مستحق صعود به مرحله ی 1/4 بوده اند...

خوزه مورینیو سرمربی رئال مادرید حذف لیون و صعود به 1/4 بعد از 7 سال را یک اتفاق معمولی خواند.

غول اسپانیایی دیشب در بازی ای خوب توانست لیون را در سانتیاگو برنابئو 3-0 شکست دهد و در مجموع با نتیجه ی 4-1 این تیم را حذف کرده و به 1/4 نهایی صعود کند.

مورینیو بعد از بازی گفت:

"ما رئال مادرید هستیم و صعود به 1/4 کاملا برای ما عادی است. در مقابل لیون پیروزی ــه خوبی را کسب کردیم و بازی ای که به نمایش گذاشتیم مستحق همچین پیروزی ای بود."

مورینیو در مورد قرعه کشی ای که فردا برگزار خواهد شد گفت:

"اینکه چه کسی حریف ما شود زیاد مهم نیست اما دوست ندارم که در مقابل اینترمیلان یا چلسی بازی کنم زیرا روبرو شدن با تیم سابقم ممکن است مرا احساسی کند و احساسات روی من تاثیر بگذارد."

مهم نیست که حریف بعدی ما چه تیمی باشد - رونالدو

رئال مادرید دیشب توانست جواز حضور در مرحله ی 1/4 را کسب کند و رونالدو ستاره ی این تیم عنوان کرد که از هیچ تیمی هراس ندارند...

کریس رونالدو عنوان کرد که رئال مادرید بالاخره طلسم 1/8 را شکست و توانست به جمع 8 تیم برتر اروپا صعود کند و آماده ی بازی با هر تیمی است ...

رئال مادرید دیشب در یک بازی ــه بسیار خوب توانست انتقام سال پیش را از لیون به بهترین نحو ممکن بگیرد و این تیم را در خانه 3-0 در هم بکوبد و به مرحله ی 1/4 نهایی برسد.

رونالدو به سایت رسمی باشگاه گفت:

"همه ی تیم هایی که به 1/4 راه می یابند بدون شک همگی قدرتمند و خطرناک هستند و باید به همه ی تیم ها احترام بگذاریم."

رونالدو بعد از یک ضربه ای که در بازی خود نتوانست ادامه بدهد و از بازی خارج شد:

"چیز مهمی نیست. اگر رئال مادرید شکست بخورد یعنی من شکست خورده ام و به همین دلیل خواستم که بازی کنم ، دوری 14 روزه برای من واقعا طولانی بود . اینکه دوباره بازی کنی حس فوق العاده ای به آدم میدهد."

"ما در مقابل دیدگان مادریدیسموها به دور بعدی راه یافتیم"-مارسلو

اختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:

مارسلو که توانست در بازی دیشب دروازه المپیک لیون را باز کند به مصاحبه با رسانه ها پرداخت.

"ما بسیار خوشحال هستیم این پیروزی بسیار مهم و روحیه بخش بود برای ما خدا رو شکر توانستیندر جلوی چشم هوادارانمان به دور بعدی صعود کنیم اکنون می توانیم کار رو با آرامش بیشتری دنبال کنیم"

"ما سعی کردیم تمام کار های ای که مربی ازمون خواست رو در زمین به نمایش بگذراریم,ما به اینکه در قرعه کشی به چه قرعه ای بر بخوریم فکر نمی کنیم , و با توجه به نام آن تیم و با حمایت تماشاگرانمان به مصاف آنها می رویم.

"همیجا حمایت خودم رو از آبیدال اعلام می کنم و امیدوارم هر چه زودتر بهبود یابد وقتی این گونه مساِئل به وجود می آید رقابت ها به کنار می رود.

مورینیو:"در مسیر درستی قرار داریم و قهرمانیها در نهایت بر سر راه ما می آیند"

اختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:

"ما در مرحله 1/4 هستیم چون از حریف بزرگمان بهتر بودیم"

ژوزه مورینیو از عملکرد تیم مقابل المپیک لیون بسیار راضی بود.

"ما در مرحله 1/4 هستیم چون بهتر بودیم.لیون حریف بزرگی است که همین مسئله ارزش پیروزی ما را دوچندان میکند.هم در دفاع و هم در حمله و هم در کناره ها بسیار خوب بودیم.خوشحالم و همچنین کاملا آرام هستم چرا که فکر میکنم بودن در 1/4 نهایی برای ما عادی است"

"فوتبال مثل زندگی است.شما باید زندگی کنید چرا که نمیدانید فردا زندگی خواهید کرد یا خیر.اگر امشب حذف میشدیم نمیتوانستیم به 1/4 راه یابیم بنابراین ریسک کردیم.کریستیانو از لحاظر ذهنی قوی بود و به من گفت آماده بازی کردن است.مربی بدنساز ما گفت که او میتواند بازی کند.بازی بعدی ما نزدیک است بنابراین ممکن است او نتواند بازی کند.شاید او شروع بازی را از دست بدهد."

"چالشهای کوچکی به دست آوردیم.اگر در اینگونه مراحل پیروز شوید،سخت تلاش کنید و باور داشته باشید قهرمانیها در نهایت بر سر راهتان می آیند.کار ما کار تیمی است که همین باعث میشود قهرمانیها بر سر راهمان بیایند.ما در مسیر درستی قرار داریم و قهرمانیها یا این فصل یا فصل آینده به دست می آیند.تیمهای من معمولا در فصل دوم عملکرد بهتری دارند.رئال مادرید سرانجام عناوین قهرمانی به دست می آورد"

"نظری در مورد حریفمان در مرحله بعدی ندارم اما دوست ندارم که به چلسی یا اینتر بخوریم چون از لحاظ عاطفی روبرو شدن با آنها مشکل است.اگر به آنها بخوریم خب خورده ایم.ما حرفه ای هستیم اما من دوست ندارم این اتفاق بیفتد"

"همدردی با آبیدال مسئله ای فراتر از رقابت است.ما همه برای اینگونه مشکلات کنار هم هستیم.برایم مهم نیست برای چه تیمی بازی میکند،آن بازیکن چه کسی است یا این که او را دوست دارم یا خیر.همه میخواهیم او خوب شد و دوباره بازی کند.رئال مادرید به سادگی آنچه را که همه فکر میکنند بیان میکند"

vahidgame
17-03-2011, 12:51
=)))))

خدا خیرتون بده بابته شاد کردن دل اعضای فروم

بصورت اپیدمی شده این حرکت مثلا میخواین بگین بارسا کیلو چنده؟ مگه تیمه؟ نه بابا خدا کنه با بارسا بازی کنیم خیلی تیم ضعیفی هست و بهترین قرعه شالکه هست و بارسا :31:

ولی فردا شب موقع قرعه کشی کسانی هم که به هیچ چیز اعتقاد ندارند دستها را بالا نگه میدارند و میگویند خدایا به هر تیمی بخوریم جز بارسا در ضمن خدا جون اونو که تو فروم زدم برای این بود که یکم کری بخونم ها ولی خدایا این دفعه فقط نخوریم به بارسلونا , واگر خدا جون نخوریم به بارسا من توبه میکنم که بنده خوبی برات باشم فقط اینبار دعا هامونو مستجاب بگردان:18::31:

just kidding

اتفاقا من اصلا با بارسا مشکلی ندارم و پستم هم شوخی بود :31: و خواستم شما یه پست بدی :38:
بارسا هم همون حکم رئال و منچستر که گفتم رو داره ولی اینجوری که شما هم میگی دیگه نیست!
کلا همون طوری که میگم چلسی به اون تیما بخوره به مشکل می خوره بارسا هم به رئال و منچستر و چلسی بخوره به مشکل می خوره و همین جوری کشکی نیست :46:

LiverBarca
17-03-2011, 14:30
تبریک به طرفدارای رئال
+
اخی.........
منظورت بارسا هست؟؟؟؟؟؟؟؟
امسال که لیورپول جلوتون دبل کرد،نکنه میخواین بارسا هم این بلا رو سرتون بیاره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟:27:
از الان هرکی به بارسا بخوره حذفه،فقط برین دعا کنین....:31:

LiverBarca
17-03-2011, 14:36
یه چیز دیگه،خدایا شانچستر رو با یه تیم خوب رو به رو کن(تاتنهام،شالکه و شاختار) نباشه ها:31:

charlize
17-03-2011, 14:39
این ایراداتون از بنزما هنوز تموم نشده؟ دی: ( دریبل های رونالدو رو دیدی ؟ دی: )
عجب باحالی تو دی:
-----
اون شوت رو دیدی؟
توپ 1 متر عقب تر بود ازش
اگه بنزما مصدوم نشه میتونیم بهش خیلی امیدوار باشیم
این بحث بنزما بی فایدس..
به هیچ جا نمیرسیم..
چون تو هنوز فکر میکنی من با بنزما دشمنی دارم!

به نظرم تنها تیمی که میتونه رئال رو در مرحله بعد حذفق کنه همین بارسلوناست
واسه همین ترجیح میدم تا مراحل بالاتر(فینال دی: ) نخوریم بهش
منم قبول ندارم..
اول اینکه مسابقات اصلا قابل پیش بینین نیست(خداییش هوادارای اینتر هم برد اینتر مقابل بایرن رو پیش بینی نمیکردن بعد بازی رفت!)...
بعد اینکه چلسی یه بازی قدرتی ارائه میده که همین باعث میشه کار رئال خیلی سخت بشه...
منچستر هم که همون اسمش کافیه واسه ترسیدن!: دی
در حالیکه بارسا اینطوری نیست...
البته من خودم شخصا دوست دارم اگه قراره با بارسا بازی کنیم، تویه فینال باشه...تک بازی..تخصص خوزه و...

ولی تو کانون هواداران رئال همه دست به دعا شدن که به بارسلونا نخورن چقدر نظرات شما با بقیه طرفداران رئال فرق میکنه :ی
اشتباه گرفتی عزیز..
اون کانون هوادارای بارساس که میترسن بخورن به رئال!
ضمن اینکه بخاطر ال کلاسیکو رفت و اون نتیجه، خیلی از رئالیها از ال کلاسیکو بیشتر استقبال میکنن...
+
به احتمال زیاد، شاخدار برای بارساس بازم!: دی

Masoud-Susa
17-03-2011, 15:00
سلام
قرعه کشی مرحله بعد بازی ها فردا ساعت 14:30 به وقت تهران برگزار میشه.

8 تیم مرحله بعد بازی ها:

18 March at 12.00CET, Nyon
The pairings from the quarter-finals onwards are determined by an open draw in which no teams are seeded and clubs from the same national association can be drawn against each other. The side drawn first will play the first leg at home. The last-four fixtures are also determined while an additional draw will define whether the winner of semi-final 1 or the winner of semi-final 2 will be considered, for administrative purposes, the home side in the final
UEFA.COM

دوستان میتونید از این صفحه به صورت آنلاین از نتایج قرعه کشی مطلع بشید:(با سرعت 64 هم قابل مشاهده هست!):46:

mafr07
17-03-2011, 15:02
خاک بر سر یوفا و اون پلاتینی مزدور بی عرضه که اینقدر مافیای ایتالیا درشون نفوذ داره.این اینتریها مثل ادم که از پس بایرن بر نمیان مگر اینکه با گل آفساید ببرن.پارسال هم که با محروم کردن ریبری قهرمان شدن بارسلونا رو هم با دفاع اتوبوسی شکست دادن!
موقعیت های بایرن حداقل دو برابر اینتر بود!
این مافیای کثیف می خواد لیگ در به داغون ایتالیا رو سر پا نشون بده ولی اونا بی آبرو تر از این حرفان.
اینتر از این مرحله که با نامردی اومد بالا ولی تو مرحله بعد به هر تیمی بخورن حذفن.

دوست عزیز چرا از گل آفساید بایرن به فیورنتینا (پارسال) چیزی نمیگین . اونجا اشتباه داوری بود اما اینجا شد مافیای ایتالیا . اگه این گل نبود که به جای بایرن , فیورنتینا میرفت بالا . به قول معروف هرچی عوض داره گله نداره .

LiverBarca
17-03-2011, 15:03
سلام

8 تیم مرحله بعد بازی ها:

18 March at 12.00CET, Nyon
The pairings from the quarter-finals onwards are determined by an open draw in which no teams are seeded and clubs from the same national association can be drawn against each other. The side drawn first will play the first leg at home. The last-four fixtures are also determined while an additional draw will define whether the winner of semi-final 1 or the winner of semi-final 2 will be considered, for administrative purposes, the home side in the final
UEFA.COM

این چه سایتیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بایرن که:31:

mafr07
17-03-2011, 15:06
سلام

بابا ایول . عجب سوتی دادی . نکنه بایرن بعد از باخت صعود کرده و ما بی خبریم

Masoud-Susa
17-03-2011, 15:07
بابا ایول . عجب سوتی دادی . نکنه بایرن بعد از باخت صعود کرده و ما بی خبریم
اشتباه شد !:31:
اصلاح شد...!:46:

xmehr
17-03-2011, 15:18
اشتباه گرفتی عزیز..
ضمن اینکه بخاطر ال کلاسیکو رفت و اون نتیجه، خیلی از رئالیها از ال کلاسیکو بیشتر استقبال میکنن...
+

پس ادرس اشتباه داری :ی

من فقط چند تا از کامنت های بچه های اونجا میزارم تو همین چند روز !:ی

ولی بهترین گزینه ها برای رو به رو شدن به نظر من شاختار و تاتنهام هستن، بعد از اونا هم اینتر و چلسی! با شالکه و بارسا که اصن دوست ندارم رو به رو بشیم،
در مرحله بعد امیدوارم به شالکه یا شاختار برخورد کنیم... به نظرم این دو گزینه بهتر از بقیه هستن اما بدترین گزینه ها هم می تونن بارسلونا ، منچستر و چلسی باشن
راستی اگه مرحله بعد با بارسا بیفتیم چی؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من ترجیح میدم به شاختار ، اینتر یا چلسی بخوریم. نسبت به سایر رقبا بهترن.
با اين که داوري باز هم قطعا در صعود بارسا موثر بود ولي نمي شه بازي عاليشون رو در نظر نگرفت.پيش بيني شخصي من اينه که بارسا امسال هم همه ي جام ها رو درو مي کنه
بارسا رو هم از همین الان قهرمان اروپا بدونید!
در کل اگه رئال وضع درست حسابی داشت نتایج بارسا برام مهم نبود و حتی دوست نداشتم حذف بشه ولی میترسم لیون رو بزنیم و بعد بخوریم به بارسا و 4-5 تا دیگه نوش جان کنیم ! خدایی رئال چطوری میخواد زیر این پرس شدید بارسا و دوندگی بی امانشون مقاومت کنه ؟ خدا در دو ال دربی پیش رو بهمون رحم کنه .کافیه؟ :31:

حالا کامنت بچه های بارسا

خوشبختانه نگرانه تیمی که تو قرعه کشی بهمون میفته نیستیم چون هر تیمی باشه سوراخ میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی امید وارم بلا یا اتفاق بد دیگه ای برای بازیکنان پیش نیاد
اگه بلاهای آسمونی نازل نشه این فصل تیمی در حد و اندازه های بارسا نیس!
راستی من دوست دارم حریف بعدی بارسا یکی از دو تیم منچستر و اینتر باشه
جدا میگم خیلی فرقی واسم نمیکنه شالکه باهامون بازی کنه یا چلسی یا رئال یا هر تیم دیگه ای. ولی بهتره تو همین مراحل حذفی تیمهای انگلیسی حذف بشن که فکر کنم فقط بارسا توانایی این کارو داره.
فکر نمی کنم برای بارسا رغیب مهم باشه بلکه براشون مهمه در مقابل اون تیم یه بازی ناب اروپایی ارائه بدن تا همه از دیدنش لذت ببرن
من به شخصه دوست دارم به اینتر،بایرن یا منچستر بخوریم.چون معتقدم اینجور تیمها رو راحت تر میشه حذفشون کرد
بهترین قرعه از نظر من همون مادریده ، جدی میگم ،
درمورد رئال هم به نظر من لیونو میزنه میاد بالا! ولی نمیتونه خیلی دووم بیاره تو جام!! من میگم بزاریم حلاوت بردن رئال نصیب تیمای دیگه بشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتفاقا به نظر من بهترین قرعه مادرید و بدترین قرعه چلسیه!!!چون مادرید ها هر سری 5تا خوردن میان جلوی ما دفاعی بازی کنن:31:
مطمئا هیچ تیمی دوست نداره به بارسا بخوره ولی برای بارسا فرقی نداره به کی بخوره
فینال هم دوست دارم تو ویمبلی به رئال بخوریم چون تو نو کمپ که 5تایی میکنیمشون تو سانتیاگو برنابئو هم که 6 تایشون میکنیم (تو مستایا هم میبریمشون lol ) تو لندن هم ببریمشون تا تو همه جا یک یادگاری از خودمون بجا گذاشته باشیم خوب نظرات چند نفر از دوستان رئال و بارسایی رو در کانون هوادارنشون گذاشتم حالا کی بیشتر میترسه ؟:ی ما که هر تیمی نزنیم رئال 5 تا و 6 تا فعلا داریم میزنیم :31:

جالبترین پستم , پست یکی از مدیران کانون رئال بود خیلی باهاش حال کردم
ولی میترسم لیون رو بزنیم و بعد بخوریم به بارسا و 4-5 تا دیگه نوش جان کنیم:31:

در ضمن نظر سنجی که تو سایت توتال بارسا گذاشته هم جالبه شاختار از رئال ترسناکتر هست :ی

good luck

گرافيكار
17-03-2011, 15:55
بعد اینکه چلسی یه بازی قدرتی ارائه میده که همین باعث میشه کار رئال خیلی سخت بشه...
بارسا چجور نيست؟
خيلي راحت تر از چلسي و منچستره؟
كلا پاي استدلالهاتون خيلي چوبيه

علیرضا جان این جمله بعدا بر علیه خودت در انجمن استفاده خواهد شد و " هورا ، بالاخره اعتراف کرد"
دوستان اينقدر اصرار كردن كه ديگه مجبور شديم با اجاز بزرگترها اقرار كنيم
البته اگه قاضي تو باشي هراسي ندارم:20:

جای سرهنگ دیشب خالی بود ، مگه میشه بازی رئال با تاخیر پخش بشه و سرهنگ گزارش نکنه ؟؟
منم انتظار داشتم صداي جناب عليفر رو بشنوم
و از نظراتشون استفاده كنم

charlize
17-03-2011, 16:06
پس ادرس اشتباه داری :ی

من فقط چند تا از کامنت های بچه های اونجا میزارم تو همین چند روز !:ی
من که نمیدونم این نظرات از کجا میان اما بخاطر نظرات چند نفر، شما همه رو به یک شکل میبینی؟!
تر و خشک باهم....؟!

بارسا چجور نيست؟
خيلي راحت تر از چلسي و منچستره؟
كلا پاي استدلالهاتون خيلي چوبيه
اخه چرا از چیزی که نمیدونید نقل قول میگیرید؟؟
چون اسم بارسا اومده؟!
من میگم دوست ندارم رئال با چلسی یا منچستر رو به رو شه و بقیه تیم ها برام مهم نیست...همین..
قرار نیست برای شما بگم چرا...!!

در ضمن مشخه که من عقل و استدلال و اینا ندارم که اگه داشتم، با شما(جمع)، بحث(بحث که چه عرض کنم!) نمیکردم...
شمایی که میاید میگید گذشته گذشته اما وقتی به نفعتونه، میاید فینال 2 سال قبل رو مثال میزنید...
+
جالب میشه اگه یه نظر سنجی برگزار بشه که "بی منطف ترین هواداران رو کدوم تیم داره؟"
هر چند جواب مشخصه اما اگه واقعا برگزار بشه، خیلی از بحث ها صورت نمیگیره دیگه...

fr0st
17-03-2011, 16:25
اخه چرا از چیزی که نمیدونید نقل قول میگیرید؟؟
چون اسم بارسا اومده؟!
من میگم دوست ندارم رئال با چلسی یا منچستر رو به رو شه و بقیه تیم ها برام مهم نیست...همین..
قرار نیست برای شما بگم چرا...!!

احتمالا نتایج رودررو پنج بازی اخیر یه حالت بی‌تفاوتی رو برای شما به وجود آورده. :31:
FC Barcelona Real Madrid 2–0 (0–0)

Real Madrid FC Barcelona 2–6 (1–3)

FC Barcelona Real Madrid 1–0 (0–0)

Real Madrid FC Barcelona 0–2 (0–1)

FC Barcelona Real Madrid 5–0 (2–0)

پیش بینی‌ شما برای نتیجه بازی بعدی چی‌ میتونه باشه؟ البته اگه لطف کنین به تیم بارسا هم یه نگاهی‌ بندازین.:دی

mafr07
17-03-2011, 16:34
احتمالا نتایج رودررو پنج بازی اخیر یه حالت بی‌تفاوتی رو برای شما به وجود آورده. :31:
FC Barcelona Real Madrid 2–0 (0–0)

Real Madrid FC Barcelona 2–6 (1–3)

FC Barcelona Real Madrid 1–0 (0–0)

Real Madrid FC Barcelona 0–2 (0–1)

FC Barcelona Real Madrid 5–0 (2–0)

پیش بینی‌ شما برای نتیجه بازی بعدی چی‌ میتونه باشه؟ البته اگه لطف کنین به تیم بارسا هم یه نگاهی‌ بندازین.:دی
دوست عزیز مورینیو رو نمیشه دست کم گرفت . یادمه پارسال قبل از بازی نیم نهایی با اینتر بارسایی ها بد جوری به برد 2-0 شون مینازیدن . اما تو جوزپه مه آتزا 3-1 به همون اینتر باختن .

fr0st
17-03-2011, 16:41
دوست عزیز مورینیو رو نمیشه دست کم گرفت . یادمه پارسال قبل از بازی نیم نهایی با اینتر بارسایی ها بد جوری به برد 2-0 شون مینازیدن . اما تو جوزپه مه آتزا 3-1 به همون اینتر باختن .

این همه گفتن پلاتینی و بان کیی مون با بارسا هست
حالا یه سوال داشتم از شما.
اگه گل صحیح بویان کرکیچ الکی‌ و به لطف داور مردود اعلام نمی‌شد آیا باز مورینیو رو موفق میدونستین؟

Alireza.M67
17-03-2011, 16:43
برای قهرمانی باید بتونی همه رو ببری ولی ترجیح میدم این مرحله بخوریم به بارسلونا اول اونا رو حذف کنیم ، دیگه زیادی داره بهشون خوش می گذره .

mafr07
17-03-2011, 16:50
این همه گفتن پلاتینی و بان کیی مون با بارسا هست
حالا یه سوال داشتم از شما.
اگه گل صحیح بویان کرکیچ الکی‌ و به لطف داور مردود اعلام نمی‌شد آیا باز مورینیو رو موفق میدونستین؟
به یاد داشته باشید اگه پنالتی های چلسی هم گرفته میشد آیا شما هم گواردیولا رو موفق میدونستی .

malkemid
17-03-2011, 17:03
+
جالب میشه اگه یه نظر سنجی برگزار بشه که "بی منطق ترین هواداران رو کدوم تیم داره؟"

عالیییییییییی میشه!!

nw_nk
17-03-2011, 17:03
گزارش ویژه: کدام دیدارها را می‌خواهید در مرحله یک‌چهارم نهایی لیگ قهرمانان ببینید؟

سایت گل شما را دعوت می‌کند که درباره قرعه‌کشی لیگ قهرمانان صحبت کنید. مسیر ایده‌آل تیم شما برای رسیدن به فینال ویمبلی کدام است؟

سایت گل – سایت گل جمعه قرعه‌کشی لیگ قهرمانان را زنده گزارش می‌کند. این قرعه‌کشی در ساعت 14:30 به وقت تهران (12:00 به وقت اروپای مرکزی) برگزار می‌شود. هشت تیم از سرتاسر اروپا با اضطراب این قرعه‌کشی را دنبال می‌کنند تا ببینند برای رسیدن به فینال ویمبلی چه مسیری را باید بپیمایند.

گزارش مستقیم سایت گل از قرعه‌کشی از ساعت 14:00 آغاز می‌شود و ما تمام اخبار، دیدگاه‌ها و واکنش‌هایی که می‌خواهید را خواهیم داشت. کارشناسان ما هر چهار قرعه را بررسی خواهند کرد.

در میان هشت تیم درگیر، بارسلونا تیم برتر به نظر می‌رسد، منچستریونایتد شکست‌ناپذیر بوده، رئال مادرید سرانجام طلسم را شکسته و چلسی امیدوار است که سرانجام، امسال سال آنها باشد. اینتر نشان داده که نباید دست کم گرفته شود و تاتنهام، شالکه و شاختار دونتسک هم در طول مسیر طرفداران را شگفت‌زده کرده‌اند. باید ببینیم چه دیدارهایی در پیش است.

انگلیسی‌ها از بارسلونا می‌ترسند اما مطمئن هستند که به جمع چهار تیم برتر می‌رسند

امر سینگ، سردبیر بخش انگلیس سایت گل می‌گوید: «این سالی عالی برای انگلیس است و سه تیم به دنبال رسیدن به ویمبلی هستند. اگر انگلیسی‌ها به بارسلونای ترسناک یا به هم نخورند، هر سه تیم می‌توانند به نیمه‌نهایی برسند.

در منچستریونایتد رونی و ارناندس به هماهنگی خوبی رسیده‌اند. چلسی درخشش فوق‌العاده‌ای ندارد اما رو به جلو حرکت می‌کند و کارلو آنچلوتی را هم دارد، و تاتنهام هم بی‌باک است و رکورد آنها در دیدارهای قبلی نشان می‌دهد نباید دست کم گرفته شود.»

اسپانیا به دنبال فینال ال‌کلاسیکو: «ما دو تیم برتر را داریم»

سرخیو آگیلرا، سردبیر بخش اسپانیایی سایت گل می‌گوید: «ال‌کلاسیکو در دیدار نهایی لیگ قهرمانان؟ این رویای هر فردی در اسپانیا است، از طرفداران گرفته تا رسانه‌ها، و از بازیکنان تا مربیان.

رئال مادرید از طلسم رسیدن به مرحله یک‌چهارم نهایی عبور کرده و لیون را برای این کار له کرده. برد بارسلونا مقابل آرسنال هم فوق‌العاده بود. روشن است که هر دو تیم کاندید رسیدن به فینال هستند. هر دو تیم بزرگان اروپا هستند و هر تیمی می‌خواهد از آنها اجتناب کند.»

ایتالیا، شگفت‌زده از ماندن اما به دنبال حفظ روحیه قهرمانی

سرجیو کزی، سردبیر بخش ایتالیای سایت گل می‌گوید: «کمی شگفت‌زده شدیم که حتی در قرعه‌کشی حضور داریم. در دور رفت همه مطمئن بودیم که همه تیم‌هایمان حذف می‌شوند، ولی اینتر نشان داد که چرا مدافع عنوان قهرمانی است.

هرچند تنها یک تیم از ما مانده ولی انتظارات بسیاری از قرعه‌کشی داریم، چون سناریوهای جذاب بسیاری می‌تواند شکل بگیرد. آیا ژوزه مورینیو به سن‌سیرو برمی‌گردد؟ آیا بارسلونا انتقام می‌گیرد؟ آیا باز هم به تاتنهام می‌خوریم؟ باید دید.»

آلمانی‌ها منتظر قرعه آسان برای شالکه هستند

فرانسوا دوشاتو، کارشناس فوتبال آلمان می‌گوید: «با توجه به آشوبی که در باشگاه به‌پاست، بسیار تعجب دارد که شالکه تنها تیم بازمانده آلمانی‌هاست.»

البته آنها می‌خواهند از بارسلونا اجتناب کنند. با آن که مانوئل نویر را دارند، اما خط دفاعی آنها بسیار ضعیف‌تر از آن است که با مدعی جدی قهرمانی روبرو شوند. چلسی و یونایتد هم تیم‌های خطرناکی هستند، و طرفداران عموما دوست دارند تیمشان به شاختار، دیگر تیم نه چندان مدعی بخورد. بازی با رئال مادرید و اینتر دشوار خواهد بود اما ویژه: مسعود اوزیل به مصاف تیمی خواهد رفت که به دنبالش بود، و طرفداران هم فینال جام یوفا در سال 1997 با اینتر را فراموش نمی‌کنند، هرچند که تکرار آن بسیار دشوار است.»

هشدار اوکراین به بزرگان: شاختار را بنگرید

میشاییل یوخین، کارشناس اروپای شرقی سایت گل می‌گوید: «شاختار ماموریتی دارد: آنها در لیگ دینامو کیف را پشت سر می‌گذارند اما هنوز نتوانسته‌اند در لیگ قهرمانان مانند رقیب همیشگی بدرخشند.

تیم میرچیا لوچسکیو بر این باور است که سرانجام می‌تواند به دستاوردهای پرشمار دینامو کیف برسد. آنها از مصاف با شالکه خوشحال می‌شوند، اما سفر به مادرید و بارسلونا انتظارات بالایی را در دونتسک رقم می‌زند.»

ما هم مانند سردبیران سایت گل، منتظر شنیدن نظر کاربران هستیم. نظر خود را درباره قرعه‌کشی بنویسید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید2011/3/17

fr0st
17-03-2011, 17:04
به یاد داشته باشید اگه پنالتی های چلسی هم گرفته میشد آیا شما هم گواردیولا رو موفق میدونستی .

خوب جوابی‌ غیر از این از شما انتظار نداشتم. :دی
اگه مورینیو که به قول شما خیلی‌ با تدبیر هست چطوری بدترین نتیجه ممکن رو جلو بارسا گرفت با اون همه ستاره و بازیکن درجه یک؟
خوب پس اینم جواب بدین با اینکه میدونم جوابتون چی‌ میتونه باشه
تو همون بازی رفت اگه تکل بالاک که حداقل جریمش یه کارت قرمز و یک پنالتی برای بارسا بود گرفته میشد (چیزی که شما دوست ندارید به یاد بیارید) یا اخراج نا عادلانه ابیدال که لطف داور شامل حال چلسی شد آیا باز روند بازی همون میشد؟

بردیا
17-03-2011, 17:27
دوست عزیز چرا از گل آفساید بایرن به فیورنتینا (پارسال) چیزی نمیگین . اونجا اشتباه داوری بود اما اینجا شد مافیای ایتالیا . اگه این گل نبود که به جای بایرن , فیورنتینا میرفت بالا . به قول معروف هرچی عوض داره گله نداره .

البته بازی برگشت،گل دوم فیورنتینا هم آفساید بود ولی اختلافشون ناچیز بود نسبت به گل آفساید بازی رفت.

LiverBarca
17-03-2011, 17:38
کل کل رو تموم کنین،همتون خوب میدونید اگه همه ی بازیکنان اصلی بارسا تو ترکیب باشن فاتحه ی همه ی تیمها خوندس...:5:
والدز
ابیدال------پویول-------پیکه------الوز
بوسکتس
زاوی------------------اینیستا
پدرو-----------------مسی
ویا

anti_girl
17-03-2011, 18:02
اینم یادتون نره که اون سال تیم بارسلونا تا شهر میلان با اتوبوس رفتن به خاطر اتشفشان....!!!
خستگی راه باعث شد شیرازه تیم از هم بپاشه!!!و تو نیوکمپ هم که دیگه 11 نفر دفاع...!!

Retired User
17-03-2011, 18:05
به نظرم اصلا این حرف درست نیست....با اینکه از رئال خوشم میاد اما مقابل چلسی یا منچستر 70% حذف شده....مقابل منچستر که مطمئنا حذف میشه...اگه خطوط دفاعی منچستر برسند هیچ تیمی حریفش نیست....سرعت از دفاع به حمله اومدنش رو هیچ تیمی تو اروپا نداره....البته بارسلونا تو ضد حملات بیشتر ضربه میخوره تا رئال....ولی به نظرم تیم هایی که امسال میتونن قهرمان شن رو اصلا نمیشه حدس زد....اگه چلسی منچستر رئال رو 50% بگیریم در مقابل بقیه...بارسلونا 55% به 45% احتمال قهرمانیش هست
از جمله قرمز شده همه چیز مشخصه
پس بحث رو ادامه نمیدم

این بحث بنزما بی فایدس..
به هیچ جا نمیرسیم..
چون تو هنوز فکر میکنی من با بنزما دشمنی دارم!

منم قبول ندارم..
اول اینکه مسابقات اصلا قابل پیش بینین نیست(خداییش هوادارای اینتر هم برد اینتر مقابل بایرن رو پیش بینی نمیکردن بعد بازی رفت!)...
البته من خودم شخصا دوست دارم اگه قراره با بارسا بازی کنیم، تویه فینال باشه...تک بازی..تخصص خوزه و...

اشتباه گرفتی عزیز..
+

فکر نمیکنم یقین دارم دی:
---
تیم چلسی رو که راحت میبریم(نظر من ) چون دفاع ضعیفی داره ( بازم نظر من دی: ) + شناخت خوزه هم هست
----
رئال اگر قرار بود بترسه همین لیون از همه واسش ترسناک تر بوده
---
فکر نمیکنم مورینیو در مقابل فرگی بازنده باشه(در حال حاضر )
---
اما راجع به بارسا
انگیزه بارسا مقابل رئال فرای یه بازی معمولیه + تیم ما هنوز اون تجربه واسه الکلاسیکو رو پیدا نکرده
از لحاظ روانی هم هنوز آماده نشده(باخت بازی رفت )
بنابراین بارسا بدترین رقیب واسه بازی مرحله بعد
اما رئال هر چی جلوتر بره احتمال شکست دادن بارسا بیشتر میشه
اما الان نه

جالب میشه اگه یه نظر سنجی برگزار بشه که "بی منطف ترین هواداران رو کدوم تیم داره؟"

علاوه بر اون یه میانگین سنی هم میگرفتن خیلی چیزا مشخص میشد!(مدت طرفدار بارسا شدن هم مناسبه)

xmehr
17-03-2011, 18:41
ا

علاوه بر اون یه میانگین سنی هم میگرفتن خیلی چیزا مشخص میشد!(مدت طرفدار بارسا شدن هم مناسبه)

میانگین سنی؟! (این خودش یک مورد نداشتن منطق! از دوستان بارسایی تقاضا دارم سن واقعیشونم بزنند تا دوستان دیگر بهانه ای نیارند) شاید از نظر شما هوادارای بارسلونا بی منطق هستند ولی همینطور هم شاید از نظر طرفداران بارسلونا طرفداران بعضی ! از تیمها اصلا منطق ندارند پس باز نتیجه ای حاصل نمیشه .

یکی از دوستان قبلا اینجا یک پست گذاشت و هم تو کانون هواداران بارسا که جواب همه این بهانه های واهی میده!

متاسفانه موفقیت های یک دهه گذشته و مخصوصا سه سال اخیر بارسا باعث تولید حسادت در برخی طرفداران تیم های دیگه شده . این وسط گناه ما چیه که با یک برنامه ریزی دقیق مدیریتی و فوتبالی به این همه موفقیت رسیدیم ؟ تقصیر ما چیه که بارسا نمیذاره هواداراش نا امید بشن و پی در پی جام میگیره . طرفدارای بارسا طرفدار تیمی شدن که مثل آب خوردن به مراحل پایانی لیگ قهرمانان راه پیدا میکنه و نیاز نیست متوسل به گذشته های موهوم بشه . واقعا ما داریم یه دوره عجیبی رو طی میکنیم از این نظر که برای اولین بار هست که من میبینم طرفدارهای باشگاه های بزرگ اروپایی هدف مشترکشون ناکامی بارساست . اینا اینقدر که از شکست بارسا خوشحال میشن از پیروزی تیم خودشون خوشحال نمیشن . این وسط وضعیت رئالیا که طبیعیه چون اینا در هر صورت رقیب کشوری بارسا هستند و طبیعیه که تاب دیدن موفقیت بارسا رو ندارند . ناراحتی بیشتر طرفداران رئال در حال حاضراز حسادت هست .. گناه ما این وسط چیه ؟ نه عزیزان ما دکتر نیستیم که بیماری طرفدارای تیمای دیگه رو درمان کنیم . همین چند روز پیش یک کنفرانس در اسلواکی برگزار شد و از لاپورتا به عنوان مهمان اختصاصی دعوت شد تا در مورد مدل طراحی شدش برای بارسا که با توجه به بازیکنان آکادمی هم موفقیت ورزشی و هم موفقیت اقتصادی برای بارسا به ارمغان آورده سخنرانی کنه سخنرانی لاپورتا بصورت ویدئو کنفرانس در یکی دو شهر دیگه از جمله وین اتریش نمایش داده شد (خبر رو سایت رسمی لاپورتا هست). بارسا فلسفه داره ، فلسفه ای که تبیل به الگو شده و الگو گیری از این فسلفه مخصوص اسلواکی و چک و اتریش نیست . اودنیزه ایتالیا هم سعی زیادی انجام میده که از بارسا الگو بگیره . بجای حسادت برید برنامه ریزی رو یاد بگیرید . همیشه اینجوری بوده که قدرت تولید تنفر کرده . ما چون قدرتمندیم و با ارائه بازی های چشم نواز قهرمان میشیم طرفداران تیمای دیگه ازمون متنفر شدند .به همون نسبت که نسل جدید تماشاچیان فوتبال طرفدار بارسا میشن به همون نسبت هم طرفداران قدیمی تیمای دیگه از بارسا متنفر میشن یعنی این زیبایی بازی بارسا مثل ژانوس الهه راه ها و دروازه ها در یونان قدیم دو وجه داره . یک وجهش باعث میشه که هم نسل قدیم و هم نسل جدید فوتبالدوستان شیفته و مجذوب تیم بشن و وجه دیگه ش باعث میشه طرفداران تیم های دیگه نسبت به این نوع بازی حسادت بورزند و از بارسا و طرفدارانش متنفر بشن . یکی از نشانه های حسد هم زایل شدن و از کار افتادن عقله . حرفایی مثل اینکه بارسا تیم بزرگی نیست فقط پول به گزاشکرا میده که ازش تعریف کنند پلاتینی و یوفا پشتشن بان کی مون دبیرکل سازمان ملل بخاطر تبلیغ یونیسف پشت پرده از بارسا حمایت میکنه و لیست بلندی از این چرندیات . در اخر خودم به عنوان یک هوادار قدیمی بارسلونا به دوستان قدیمی و جدیدی که طرفدار این تیم شدن میگم سرتونو با افتخار بالا بگیرید و نسل جدیدم نباید از این حرفهای طرفداران تیمهای دیگر ناراحت شوند چون هیچ کس مادرزاد طرفدار تیمی نیست و هر کس از یک سنی تیمی را به عنوان تیم محبوبش انتخاب میکنه همونطور که طرفداران تیمهای دیگرم از اول که بدنیا امدن طرفدار تیم خاصی نبودن ! و اینم مشکل بارسا نیست که طرفدار جمع میکنه تیمهای دیگر مشکل دارند که نمیتوتنند طرفدار جذب کنند.حالا به اینها همین عدم منطق و سن و بهانه های جدید را هم اضافه کنید.
جالب اینجاست خودتون که طرفدار 1 تیم هستید با هم اختلاف نظر دارید بعد توقع دارید با هواداران بارسا یا بالعکس اختلاف نظر نداشته باشید؟!
ولی مهم نیست این متن کاملا شرایط این دوستان با منطق نشان میده

یا حق

aref16
17-03-2011, 19:15
برای قهرمانی باید بتونی همه رو ببری ولی ترجیح میدم این مرحله بخوریم به بارسلونا اول اونا رو حذف کنیم ، دیگه زیادی داره بهشون خوش می گذره .

به شدت موافق

Alireza.M67
17-03-2011, 19:27
این وسط گناه ما چیه که با یک برنامه ریزی دقیق مدیریتی و فوتبالی به این همه موفقیت رسیدیم ؟
یا حق

چی ... ؟ چی ... ؟
بیـــــــــخیال ...
سر هر چی که بگید شرط میبندم که بیشتر از 50% طرفدارای بارسا بعد از سال 2008 طرفدار این تیم شدن ، یعنی بعد از اون برنامه ریزی مدیریتی و اینا .
طرفدارای قدیمی این تیم روی چشم ما جا دارن ولی روی صحبت اکثریت اینجا با اون کسایی که 3 ساله طرفدار این تیم شدن و قبل از اون خبری ازشون نبود و اگه سالی دیگه این تیم بره ته جدول میرن طرفدار یه تیم دیگه میشن .

xmehr
17-03-2011, 19:41
چی ... ؟ چی ... ؟
بیـــــــــخیال ...
سر هر چی که بگید شرط میبندم که بیشتر از 50% طرفدارای بارسا بعد از سال 2008 طرفدار این تیم شدن ، یعنی بعد از اون برنامه ریزی مدیریتی و اینا .
طرفدارای قدیمی این تیم روی چشم ما جا دارن ولی روی صحبت اکثریت اینجا با اون کسایی که 3 ساله طرفدار این تیم شدن و قبل از اون خبری ازشون نبود و اگه سالی دیگه این تیم بره ته جدول میرن طرفدار یه تیم دیگه میشن .

نه عزیزم مخالفم با نظرتون شما همین امار 15 سال اخیر ببینید بارسا همیشه بین 2 تیم پر طرفدار جهان بوده ولی الان با پیروزیهاش کسانی که سنه کمی دارند هم بیشتر به سمت بارسا کشش پیدا کردند

حالا این جرمه ؟ من خودم 29 سال دارم و از 14 سالگی عاشق فوتبال هستم ولی کسی اون موقع نمیگفت چرا طرفدار تیمی شدم(پس کسی هم نمیتونه به یک بچه 10 -12 ساله بگه چرا طرفداره بارسایی) چون بالاخره همه تو یک سنی تیم محبوبشونو پیدا میکنند و بهش تعصب پیدا میکنند همونطور که بقیه هم مادرزاد طرفدار تیمی به دنیا نمیان و هر کس خودش بستگی به جو خانواده و دوستان و ... تیم مورد علاقشو پیدا میکنه تو هر تیمی هم طرفدار از 8 سال پیدا میکنید تا بالای 70 سال!

در ضمن قبل هم گفتم درسته تو این 6 سال بارسا خیلی خوب بازی میکنه ولی قبلا هم تیم عالی بود و خیلی از بازیکنان تاپ دنیا تو این تیم بودند پس تیمی مثل چلسی نیست که از 2005 طرفدار پیدا کرده باشه!

یک امار هم از سایت اسپرت که خیلی جالبه از 14000 نفری که رای دادند بیشترشون دوست دارند حریف مرحله بعدی بارسا از بین شالکه و رئال انتخاب بشه !

nw_nk
17-03-2011, 20:02
چی ... ؟ چی ... ؟
بیـــــــــخیال ...

با این تعریف که زمانی طرفدار رئال بودن زمانی یونایتد زمانی بارسلونا! در کل چیشون به بارسا؟ درباره طرفدارایی صحبت می کنید که هر سال کوچ می کنن؟ نباید الان اینتری باشن؟

اما چیزی که جالبه. مشکلی تو 2007-2008 منچستر می بینید که از نظر شما هوادار تازه چندانی بخاطرش پیدا نکرده؟

nw_nk
17-03-2011, 20:07
لام: باید دیدار با اینتر را فراموش کرد

فیلیپ لام پس از شکست شوک آور برابر اینتر بازی برابر فرایبورگ را بسیار سخت خواند.

سایت گل- به گزارش وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران و به نقل از سایت رسمی باشگاه بایرن مونیخ؛ فیلیپ لام سه شنبه شب نتوانست چندان استراحت کند. غم و اندوه حذف از لیگ قهرمانان آنچنان بزرگ هست که نتوان به سادگی آنرا فراموش کرد غم شانسهای از دست رفته و گل خوردن در دقیقه 88 بیش از هر چیزی احساس اندوه را افزایش می دهد.

پس از شکست برابر اینتر و در تمرین دیروز تیم کاپیتان لام بدون هیچ گونه پنهان کاری در اتاق رختکن گفت:" ما هنوز شدیدا ناامید و شوک زده هستیم ما دید مناسبی برای این بازی نداشتیم ما باید تعیین می کردیم چه تیمی به مرحله بعد صعود کند اما زمانی فرا رسید که تمرکز خود را از دست دادیم و به سادگی نتیجه را واگذار کردیم همواره دریافت گل در دقیقه 88 تلخ است."

پیش از شکست برابر اینتر آنها دو جام آلمان را نیز از دست داده بودند بایرن در جام حذفی مغلوب شالکه شد و با شکست 3 بر 1 برابر دورتمند در آلیانز از کسب عنوان بوندسلیگایی نیز خداحافظی کرد نکته جالب در تمام این ناامیدی ها بازی هایی بود که آنها در آلیناز از دست دادند و نهایتا سه شنبه شب باز هم در آلیانز برابر اینتر شکست را پذیرفتند و تنها امید کسب جام در این فصل را نیز از دست دادند.

لام ادامه می دهد:" ما پس از امروز باید سعی کنیم دیدار سه شنبه را فراموش کنیم ما دیدار حساسی آخر هفته برابر فرایبورگ داریم شرایط خوبی در بوندسلیگا نداریم. ما می خواهیم در لیگ قهرمانان سال آینده شرکت داشته باشیم اما آن برابر فرایبورگ آسان نخواهد بود به خصوص که شما یک شوک بزرگی دریافت کرده باشید."

کاپیتان با اشاره به این موضوع که چشم انداز بدون جام در این فصل می تواند حفظ روحیه را تا پایان ادامه رقابتها سخت کند گفت:" کاملا طبیعی است که بایرن به دنبال کسب جام باشد ما نیز قهرمانانه برای این هدف تلاش کردیم و حقیقت آن است که این فصل نتوانستیم موفق باشیم و در حال نزدیک شدن به پایان فصل هستیم و مهمترین هدف برای ما کسب سهمیه لیگ قهرمانان است."

مدافع ملی پوش بایرن و کاپیتان تیم ملی آلمان با تایید این مطلب که فینال سال آینده لیگ قهرمانان در آلیانز برگزار می شود می تواند بالاترین انگیزه برای کسب سهمیه باشد گفت:" ما یکبار در لیگ اروپا حضور داشتیم و نمی خواهیم دوباره آن تکرار شود همه ما می خواهیم در لیگ قهرمانان حضور داشته باشیم و این انگیزه ما است بایرن مطمئنا سال آینده برای کسب جامهایی بیش از لیگ قهرمانان رقابت خواهد کرد."

2011/3/17

ماتراتزی به شواین اشتایگر: وقتی بردی، حرف بزن

مدافع باشگاه اینتر پاسخ صحبتهای شواین اشتایگر را داده است

سایت گل- مارکو ماتراتزی، مدافع باشگاه اینتر به صحبتهای باستین شواین اشتایگر، ستاره بایرن مونیخ پاسخ داده است.

باستین شواین اشتایگر روز سه شنبه و در پایان دیدار ورزشگاه آلیانس آرنا که با برتری اینتر همراه بود گفت:« الان درک می کنم که زین الدین زیدان چرا چنین برخوردی با ماتراتزی داشت.»

ستاره آلمانی اعلام کرده بود که ماتراتزی پیش و بعد از بازی او را تحریک می کرده.

اکنون ستاره ایتالیایی اعلام کرده که این شواین اشتایگر بوده که او را تحریک می کرده.

ماتراتزی در وب سایت رسمی اش نوشت:« تنها 2 کلمه دارم که آن را به شواین اشتایگر اهدا می کنم،آن کسی که می گفت من تحریکش می کنم.»

ماتراتزری در ادامه نوشت:« صحبتهایی که او برای چندین هفته انجام می داد، تاسف آور است. او می گفت که به فکر انتقام مادرید هستند ...می گفت که ما مثل ایتالیایی ها بازی می کنیم...که فقط بازیکنان میلان را می شناسد، ولی الان دیگر او ما را هم می شناسد.»

در ادامه می خوانیم:« این من بودم که سایرین را تحریک می کردم؟ من به او گفتم که تو همیشه باید بعد از پیروزی این حرفها را بزنی، نه قبل از برد.»

اینتر اکنون منتظر آن است تا پس از قرعه کشی روز جمعه حریفش در مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا را بشناسد.

2011/3/17

mafr07
17-03-2011, 20:43
اینم یادتون نره که اون سال تیم بارسلونا تا شهر میلان با اتوبوس رفتن به خاطر اتشفشان....!!!
خستگی راه باعث شد شیرازه تیم از هم بپاشه!!!و تو نیوکمپ هم که دیگه 11 نفر دفاع...!!

چون نمیخوام این بحث به جدل کشیده بشه .فقط یک چیز میگم . امکانات اتوبوسی که تیم بارسا باهاش اومد در حد یک هتل بود از ماساژور گرفته تا هر چی فکرش رو بکنی . در ضمن تو بازی برگشت اینتر 10 نفره دفاع میکرد و تا قبل از اخراج موتا بازی کاملا متعادل بود .

---------- Post added at 09:38 PM ---------- Previous post was at 09:34 PM ----------

چی ... ؟ چی ... ؟
بیـــــــــخیال ...

کاملا با حرف شما موافقم . گرچه بارسا قبلا هم تیم خوبی بود ولی حداقل به خاطر نتایج ضعیف مقابل رئال تو ایران طرفدار چندانی نداشت . البته این موضوع مال قبل روی کار اومدن ریکارده .

---------- Post added at 09:43 PM ---------- Previous post was at 09:38 PM ----------

با این تعریف که زمانی طرفدار رئال بودن زمانی یونایتد زمانی بارسلونا! در کل چیشون به بارسا؟ درباره طرفدارایی صحبت می کنید که هر سال کوچ می کنن؟ نباید الان اینتری باشن؟

اما چیزی که جالبه. مشکلی تو 2007-2008 منچستر می بینید که از نظر شما هوادار تازه چندانی بخاطرش پیدا نکرده؟

مسلما این حرف شما در مورد خیلی ها صادقه . اما به یاد داشته باشید مردم بیشتر طرفدار فوتبال حجومی هستند تا نتیجه گرا . پس مسلما اگه بخوان بین بارسا و اینتر یکی رو انتخاب کنن اون انتخاب بارساست.

vahidgame
17-03-2011, 21:05
اخی.........
منظورت بارسا هست؟؟؟؟؟؟؟؟
امسال که لیورپول جلوتون دبل کرد،نکنه میخواین بارسا هم این بلا رو سرتون بیاره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟:27:
از الان هرکی به بارسا بخوره حذفه،فقط برین دعا کنین....:31:
آخی آخی , نازی نازی
لیگ قهرمانان چه ربطی به بازی با لیورپول توی لیگ داره؟ :blink:
اگه اینجوریه مثلا یه نفر بیاد بگه بارسا هم توی خونه خودش به هرکولس باخته! لیگ اصلا ربطی به این نداره
اون مورد آخر هم که میگی توهم محضه و هیچ تیمی نمی تونه همچین ادعایی کنه!
به هر حال چلسی اگه به بارسا بخوره هم بد نیست حداقل می تونه انتقام اون بازی غیر فوتبالی سال 2009 رو بگیره

Reza31001
17-03-2011, 21:20
البته اگه چلسی چلسیه و آبرامویچ رو داره دور بعد به شاختار میخوره:31:
گرچه منم امیدوارم به یک تیم قوی بخوره چون این طوری اگه ببره تیم متحول میشه و میشه به قهرمانی رسید اگرهم ببازه خب تکلیف این فصل معلوم میشه و از الان برای فصل بعد یه برنامه ریزی درست درمون می کنن

Alireza.M67
17-03-2011, 21:36

همون سال طرفدارای منچستر زیاد شد که بعد با رفتن رونالدو خدا رو شکر به حالت قبلیش برگشت چون منم مثل شما اصلا با کسایی که کوچ میکنن هر سال حال نمی کنم .
بعدم منچستر یونایتد طرفدارای خاص خودشو داره ، همین که بیشترین تعداد تماشاگر رو در جهان داره و بیشترین طرفدار توی فیس بوک و ... بس که تیم بزرگیه و با یه قهرمانی نباید انتظار داشت که تعداد هواداراش 2 برابر بشه چون اگه این اتفاق بیفته نصف مردم دنیا رو شامل میشه.
اما نمیدونم شما یا بقیه از کی طرفدار بارسا شدن و آیا روی تیمتون انقدر تعصب دارید که اگه قهرمان نشد یا افت کرد هم پاش وایسید یا نه ، واسه همینم قضاوت نمیکنم.
ولی شما هم حق بده به کسانی مثل من که وقتی سنشون 1 رقمی بوده طرفدار تیم خاصی بودن ، اونوقت کسایی که به قول شما همش کوچ می کنن میان براشون کری می خونن .
در کل امیدوارم منچستر بخوره به بارسا .
یا میبریم یا میبازیم دیگه . اگه ببازیم که ناراحت نمیشیم چون تیم قهرمان باید توانایی بردن هر تیمی رو داشته باشه .
اگرم ببریم بارسایی می خوام پاشو بذاره اینجا :31:

بردیا
17-03-2011, 21:59
شکر میون کلامتون

همین که بیشترین تعداد تماشاگر رو در جهان داره

فصل 2011-2010

دورتموند 78,638

منچستر یونایتد 75,007

فصل 2010-2009

دورتموند 76,656

منچستر 74,864

فصل 2009-2008

دورتموند 73,097

منچستر 75,304

البته فکر کنم بارسلونا اندکی متوسط تماشاگرش بالاتر بوده ولی چون ظرفیت ورزشگاه بارسا 100هزارنفریه و عملا به جز بازیاش با رئال و cl ظرفیت ورزشگاهش بیشتر از 80درصد پر نمیشه اونو حساب نکردم.

LiverBarca
17-03-2011, 22:06
آخی آخی , نازی نازی
لیگ قهرمانان چه ربطی به بازی با لیورپول توی لیگ داره؟ :blink:
اگه اینجوریه مثلا یه نفر بیاد بگه بارسا هم توی خونه خودش به هرکولس باخته! لیگ اصلا ربطی به این نداره
اون مورد آخر هم که میگی توهم محضه و هیچ تیمی نمی تونه همچین ادعایی کنه!
به هر حال چلسی اگه به بارسا بخوره هم بد نیست حداقل می تونه انتقام اون بازی غیر فوتبالی سال 2009 رو بگیره
شوخی بود،منظورم این بود که مقابل یه تیم من باختید،میخواید جلوی دومین تیمم هم ببازید:31:

---------- Post added at 11:06 PM ---------- Previous post was at 11:05 PM ----------

غیر فوتبال هم بازی شما بود جلوی دروازه قطار پارک کرده بودین:46:

LiverBarca
17-03-2011, 22:18
همون سال طرفدارای منچستر زیاد شد که بعد با رفتن رونالدو خدا رو شکر به حالت قبلیش برگشت چون منم مثل شما اصلا با کسایی که کوچ میکنن هر سال حال نمی کنم .
بعدم منچستر یونایتد طرفدارای خاص خودشو داره ، همین که بیشترین تعداد تماشاگر رو در جهان داره و بیشترین طرفدار توی فیس بوک و ... بس که تیم بزرگیه و با یه قهرمانی نباید انتظار داشت که تعداد هواداراش 2 برابر بشه چون اگه این اتفاق بیفته نصف مردم دنیا رو شامل میشه.
اما نمیدونم شما یا بقیه از کی طرفدار بارسا شدن و آیا روی تیمتون انقدر تعصب دارید که اگه قهرمان نشد یا افت کرد هم پاش وایسید یا نه ، واسه همینم قضاوت نمیکنم.
ولی شما هم حق بده به کسانی مثل من که وقتی سنشون 1 رقمی بوده طرفدار تیم خاصی بودن ، اونوقت کسایی که به قول شما همش کوچ می کنن میان براشون کری می خونن .
در کل امیدوارم منچستر بخوره به بارسا .
یا میبریم یا میبازیم دیگه . اگه ببازیم که ناراحت نمیشیم چون تیم قهرمان باید توانایی بردن هر تیمی رو داشته باشه .
اگرم ببریم بارسایی می خوام پاشو بذاره اینجا :31:
شما کی طرفدار شانچستر شدید؟؟؟؟؟؟؟؟:13:
زمانی که توی لیگ بین سه تیم اول بود یا زمانی که در میانه یا میانه به پایین جدول بود؟؟؟:13:
اگه اینو بگی میتونی در مورد طرفداری بارسا هم اظهار نظر کنی وگرنه...
کلآ هر تیمی در اوج دوران خودش طرفدار زیادی کسب میکنه و تیم شما 19 ساله توی انگلیس یکی از بهترینها هست(نه در اروپا)که اینم به لطف وجود فرگی هست...:5:
اگه منچستر تو این 20 سال اخیر 1 بار قهرمان میشد و بقیه رو تو میانه های جدول شما و خیلیهای دیگه الان طرفدار منچستر بودی؟؟؟؟اگه بودی پس الان باید طرفدار سیتی یا وستهام یا...باشی نه منچستر!:46:
یا اگر رئال این سالها ضعیف بود این همه طرفدار که خودشونو طرفدار با تعصب میدونن طرفدار این تیم بودن(مثلآ اکثر رئالیها وقتی که رونالدو و کارلوس و زیدان و ... تو این تیم بود طرفدار این تیم شدن):5:
این در مورد همه ی تیمها صادقه و فقط شامل منچستر یا بارسا یا رئال نمیشه...:5:
همین الانم اگه بارسا یه لحظه غفلت کنه همه چیزو از دست میده:46:
شما وقتی در مورد این جور طرفدارها صحبت کن که خودت مثلآ طرفدار تیمی مثل ساندرلند یا اورتون یا منچستر سیتی و یا خیلیهای دیگه هستی نه منچستر:46:
دیگه هم خوش ندارم بحث این طرفداریها رو وسط بکشین چون همتون متوجه منظورم شدید و نیاز بیشتر به گفتن نیست...:10:

LiverBarca
17-03-2011, 22:24
من خودم خدا شاهده زمانی طرفدار بارسا شدم که این تیم در رده ی 14 لالیگا بود(2004 یا 2005 بود) یا لیورپول که از 2004 طرفدارشم و اون موقعها تیم شاخی نبود(خدا شاهده فقط به خاطر دوست داشتن رنگ این تیمها طرفدارشون شدم و حتی اسم بازیکنانشون رو هم به جز اون و کلایفرد نمیدونستم)و اصلآ هم انتظار نداشتم این دو تیم اینقدر پیشرفت کنن توری که لیور یکی از بهترینها و بارسا بهترین تیم جهان بشه...

nw_nk
17-03-2011, 22:24
رونالدو: امیدوارم در دور بعد به بارسا نخوریم/ بارسا قوی ترین تیم تورنمنت است

کریس رونالدو امیدوار است تا تیمش در دور بعدی رقابتهای اروپایی مقابل بارسلونا قرار نگیرد

سایت گل- کریستیانو رونالدو ستاره پرتغالی باشگاه رئال مادرید در صحبتهایی اعلام کرد که تمایلی ندارد که در دور بعد رقابتهای اروپایی مقابل بارسا قرار بگیرد.

رئال چهارشنبه شب با شکست دادن لیون توانست پس از هفت سال به مرحله یک چهارم پایانی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا راه یابد و این ستاره 26 ساله اعلام کرد که ترجیح می دهد تا در مرحله بعد به جای بارسا مقابل منچستریونایتد، تیم سابقش و یا شالکه، تیم رائول، اسطوره سابق رئال قرار بگیرند.

رونالدو در صحبتهایی به رسانه های اسپانیایی کفت:« ما به مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا رسیده ایم و همگی از این بابت خوشحال هستیم. ترجیح می دهم در دور بعدی رقابتها مقابل یونایتد یا رائول قرار بگیریم و نه بارسا.»

رونالدو ادامه داد:« دوست ندارم مقابل بارسا بازی کنیم، چون آنها قوی ترین تیم تورنمنت هستند.البته اگر مجبور به بازی مقابل بارسا شویم، مشکلی وجود ندارد چون در این مرحله از رقابتها هر قرعه ای ممکن است اتفاق بیفتد. هیجان زیادی دارم تا از حریف بعدی مان مطلع شوم.»

2011/3/17

Victor Valdes: It Doesn't Matter Who Barcelona Get For Champions League Quarter-Finals

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدMar 17, 2011

Sergio Ramos: I Dream Of Real Madrid - Barcelona Champions League Final

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدMar 17, 2011

لوسیو: روزی به بایرن مونیخ برخواهم گشت

مدافع اینتر گفته اگر پیشنهادی برسد به این تیم می‌رود.

سایت گل – لوسیو، مدافع اینتر اظهار نظری شگفت‌انگیز کرده و گفته اگر بایرن مونیخ به او پیشنهاد بدهد حاضر است به این تیم برگردد.

او دیروز گفت: «من همین حالا به بایرن برنمی‌گردم، چون عضو اینتر هستم.

اما در فوتبال هر چیزی ممکن است. این مساله تنها به من مربوط نیست و به اینتر و بایرن هم بستگی دارد. اما اگر تنها قرار بود من تصمیم بگیرم، به بایرن بله می‌گفتم.»

بایرن هنوز این بازیکن 32 ساله را بسیار ارج می‌نهد و فرانس بکن‌باوئر گفته: «به نظرم اشتباه کردیم که گذاشتیم لوسیو برود.

دیدیم که چقدر برای بایرن مهم بود. در غیاب او بود که دیدیم چه شد.»

با این حال اولی هوینس، رییس باشگاه بایرن نظر دیگری دارد: «او قراردادی سه‌ساله از اینتر پیشنهاد داشت و پول بیشتری هم می‌گرفت. به همین دلیل رفت.»

لوسیو در سال 2004 از بایر لورکوزن به بایرن مونیخ پیوست و در سال 2009 از این تیم به اینتر رفت.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدBy Hamidreza Keshavarz

2011/3/17

A.N.A.P
17-03-2011, 22:38
خودشون هم قبول دارن ولی مثل اینکه بچه های اینجا قبول ندارن !:31:

pcforlife
17-03-2011, 22:44
زمانی که توی لیگ بین سه تیم اول بود یا زمانی که در میانه یا میانه به پایین جدول بود؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]والا منچستریونایتد از ابتدای شروع EPL همیشه بین سه تیم اول بوده! ضمنا فکر نکنم سن ما طرفدارای یونایتد به زمان دنیس لَوو یا چارتون و رابسون قد بده! با تخفیف قد هم بده، اون موقع تی وی بیشتر فردین بهروز وثوق رو می پخشید تا بازی های یونایتد رو!!

اگه منچستر تو این 20 سال اخیر 1 بار قهرمان میشد و بقیه رو تو میانه های جدول شما و خیلیهای دیگه الان طرفدار منچستر بودی؟؟؟؟
واضحه که قهرمانی های یه تیم و استمرار در اون قهرمانی ها عامل اصلی طرفدار دار شدن مردم ایران به تیم های خارجی بوده.... کسی مگه منکرش شده!!؟!
دوستان هم میگن قدرت بارسا خصوصا در فصل 09-2008 و پیروزی هاشون در 6 جام باعث شد که طرفدرای بارسا خیلی زیاد بشن! این حرف اشتباهی نیست که!:20:
ضمنا... به نظر من اگه یه نفر تو هر سن و سالی همین الان طرفدار یونایتد، بارسا یا هر تیم دیگه بشه، یه اندازه همون طرفداری حق داره که که سالهاست هوادار همون تیمه مشروط بر اینکه منفعل نباشه و بازی ها و تاریخچه باشگاه مورد علاقش رو دنبال کنه و بخونه!!:20:
یاعلی:11:

shutdown
17-03-2011, 22:51
والا منچستریونایتد از ابتدای شروع EPL همیشه بین سه تیم اول بوده! ضمنا فکر نکنم سن ما طرفدارای یونایتد به زمان دنیس لَوو یا چارتون و رابسون قد بده! با تخفیف قد هم بده، اون موقع تی وی بیشتر فردین بهروز وثوق رو می پخشید تا بازی های یونایتد رو!!

واضحه که قهرمانی های یه تیم و استمرار در اون قهرمانی ها عامل اصلی طرفدار دار شدن مردم ایران به تیم های خارجی بوده.... کسی مگه منکرش شده!!؟!
دوستان هم میگن قدرت بارسا خصوصا در فصل 09-2008 و پیروزی هاشون در 6 جام باعث شد که طرفدرای بارسا خیلی زیاد بشن! این حرف اشتباهی نیست که!:20:
ضمنا... به نظر من اگه یه نفر تو هر سن و سالی همین الان طرفدار یونایتد، بارسا یا هر تیم دیگه بشه، یه اندازه همون طرفداری حق داره که که سالهاست هوادار همون تیمه مشروط بر اینکه منفعل نباشه و بازی ها و تاریخچه باشگاه مورد علاقش رو دنبال کنه و بخونه!!:20:
تایید میشه:11:
دقیقا میخواستم همین هارو بگم..کارم رو راحت کردی

smallfrank
17-03-2011, 23:00
دیشب رئال با 360 پاس 19 موقعیت گل داشت
ولی شان... ببخشید بارسلونا با 700 پاس 19 موقعیت

:27::27::27::27::27::27:

هنوز مونده به رئال برسین............................

fr0st
17-03-2011, 23:06
دیشب رئال با 360 پاس 19 موقعیت گل داشت
ولی شان... ببخشید بارسلونا با 700 پاس 19 موقعیت

:27::27::27::27::27::27:

هنوز مونده به رئال برسین............................

آرسنال رو با لیون مقایسه میکنی‌؟ :دی
به موقعیتهای لیون هم یه نگاه بنداز بعد با مقیتهای آرسنال مقایسه کن :دی
در جواب قسمت بولد شده: دقیقا!
ولی‌ فکر نکنم ما به رئال برسیم با این وضعیت که ۵ تا یا ۶ تا از بارسا میخوره :18::دی
پی‌ نوشت: کلا چقدر تناقض بین نوشته و آواتار شما موجود هست. طرفدار رئال هستین یا منچستر یا کلا جزو طرفدار تیمهای حریف بارسا؟ :دی

Alireza.M67
17-03-2011, 23:13
شکر میون کلامتون

فصل 2011-2010

دورتموند 78,638

منچستر یونایتد 75,007

فصل 2010-2009

دورتموند 76,656

منچستر 74,864

فصل 2009-2008

دورتموند 73,097

منچستر 75,304

البته فکر کنم بارسلونا اندکی متوسط تماشاگرش بالاتر بوده ولی چون ظرفیت ورزشگاه بارسا 100هزارنفریه و عملا به جز بازیاش با رئال و cl ظرفیت ورزشگاهش بیشتر از 80درصد پر نمیشه اونو حساب نکردم.

شما که بحث ظرفیت رو پیش کشیدی کاشکی اینم می گفتی که ظرفیت باشگاه دورتموند 82 هزار نفره و یونایتد 76 هزار.

واقعا حرف حق .
منم دو ساعنه دارم همینو میگم .
کلا طرف صحبتم حزب بادا بودن نه طرفدارای واقعی .

گرافيكار
17-03-2011, 23:26
من خودم خدا شاهده زمانی طرفدار بارسا شدم که این تیم در رده ی 14 لالیگا بود(2004 یا 2005 بود) یا لیورپول که از 2004 طرفدارشم و اون موقعها تیم شاخی نبود(خدا شاهده فقط به خاطر دوست داشتن رنگ این تیمها طرفدارشون شدم و حتی اسم بازیکنانشون رو هم به جز اون و کلایفرد نمیدونستم)و اصلآ هم انتظار نداشتم این دو تیم اینقدر پیشرفت کنن توری که لیور یکی از بهترینها و بارسا بهترین تیم جهان بشه...
بيخيال دوست من
نيازي نيست براي كسي توضيح بدي
هيچ كس حق نداره به تو يا هركس ديگه اي براي طرفداري از يه تيم در هر سن و سالي ايراد بگيره اونم از نوع بني اسرائيليش
واقعا دور از منطقه كه براي طرفداري از يه تيم شناسنامه بخوايم

xmehr
17-03-2011, 23:26
واقعا حرف حق .
منم دو ساعنه دارم همینو میگم .
کلا طرف صحبتم حزب بادا بودن نه طرفدارای واقعی .

دوست من شما از کجا میدونی هوادارای تیمهای دیگر حذب باد هستند؟ هواداران تیمهای دیگه چی ایا اونا هم میتوانند در مورد شما همین برداشت کنند؟ کلا این بحث ها فایده نداره مشکل این هست بعضی ها فکر میکنند فقط خودشون طرفدار یک باشگاه هستند و بقیه را حذب باد مینامند .

از خدا میخوام تو سال جدید به همه طرفداران بارسلونا صبر ایوب بده !
کلا دیگه این جو واقعا غیر قابل تحمل شده و این بحث ها هم فایده نداره

موفق باشی:11:

nw_nk
17-03-2011, 23:42
Real Madrid Lyon
3 Goals scored 0
10 Attempts on target 3
5 Attempts off target 1
9 Corners 4
29' 5'' Possession (time) 25' 4''
53 Possession (%) 47
12 Fouls committed 18
2 Yellow cards 2
0 Red cards 0

پی نوشت: توپ چقدر بی صاحاب بوده! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Chelsea København
0 Goals scored 0
7 Attempts on target 2
15 Attempts off target 5
10 Corners 3
26' 4'' Possession (time) 30' 48''
45 Possession (%) 55
16 Fouls committed 14
1 Yellow cards 2
0 Red cards 0

Bayern Internazionale
2 Goals scored 3
9 Attempts on target 3
3 Attempts off target 6
7 Corners 3
32' 47'' Possession (time) 34' 20''
48 Possession (%) 52
17 Fouls committed 19
2 Yellow cards 4
0 Red cards 0

Man. United Marseille
2 Goals scored 1
8 Attempts on target 3
2 Attempts off target 7
6 Corners 6
33' 25'' Possession (time) 24' 34''
57 Possession (%) 43
12 Fouls committed 15
1 Yellow cards 2
0 Red cards 0

LiverBarca
18-03-2011, 00:02
بيخيال دوست من
نيازي نيست براي كسي توضيح بدي
هيچ كس حق نداره به تو يا هركس ديگه اي براي طرفداري از يه تيم در هر سن و سالي ايراد بگيره اونم از نوع بني اسرائيليش
واقعا دور از منطقه كه براي طرفداري از يه تيم شناسنامه بخوايم
اصلآ نمیتونه ایراد بگیره،چون اصلآ به کسی که طرفدار تیمهای قوییه ربطی نداره!!!:5:
بارسا حالا طرفدار جمع میکنه ولی یونایتد کم کمش 20 ساله...
با این وضع بازم طرفدار بارسا از یونایتد یا... بیشتره:46:

بردیا
18-03-2011, 00:33
مراسم قرعه کشی در شهر نیئن (Nyon) کشور سوئیس که مقر اصلی اتحادیه فوتبال اروپا (یوفا) در آنجا است انجام می شود.

anti_girl
18-03-2011, 00:35

کریس رونالدو امیدوار است تا تیمش در دور بعدی رقابتهای اروپایی مقابل بارسلونا قرار نگیرد

سایت گل- کریستیانو رونالدو ستاره پرتغالی باشگاه رئال مادرید در صحبتهایی اعلام کرد که تمایلی ندارد که در دور بعد رقابتهای اروپایی مقابل بارسا قرار بگیرد.

رئال چهارشنبه شب با شکست دادن لیون توانست پس از هفت سال به مرحله یک چهارم پایانی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا راه یابد و این ستاره 26 ساله اعلام کرد که ترجیح می دهد تا در مرحله بعد به جای بارسا مقابل منچستریونایتد، تیم سابقش و یا شالکه، تیم رائول، اسطوره سابق رئال قرار بگیرند.

رونالدو در صحبتهایی به رسانه های اسپانیایی کفت:« ما به مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا رسیده ایم و همگی از این بابت خوشحال هستیم. ترجیح می دهم در دور بعدی رقابتها مقابل یونایتد یا رائول قرار بگیریم و نه بارسا.»

رونالدو ادامه داد:« دوست ندارم مقابل بارسا بازی کنیم، چون آنها قوی ترین تیم تورنمنت هستند.البته اگر مجبور به بازی مقابل بارسا شویم، مشکلی وجود ندارد چون در این مرحله از رقابتها هر قرعه ای ممکن است اتفاق بیفتد. هیجان زیادی دارم تا از حریف بعدی مان مطلع شوم.»

2011/3/17

Victor Valdes: It Doesn't Matter Who Barcelona Get For Champions League Quarter-Finals

[

Sergio Ramos: I Dream Of Real Madrid - Barcelona Champions League Final

چرا راجب این کسی حرفی نزد...؟؟؟؟؟؟:27:

nw_nk
18-03-2011, 03:36
بردیا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان مقررش مشکوک نیست؟ آلمان ضربه سختی خورد. بعد از حذف بایرن لورکوزن هم توسط ویارئال دبل شد. فقط شالکه مونده که بین هواداران تیمای قدرتمند سرش دعواست. البته دو نماینده انگلیس سیتی و لیورپول هم حذف شدن.

بردیا
18-03-2011, 09:37
بردیا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان مقررش مشکوک نیست؟ آلمان ضربه سختی خورد. بعد از حذف بایرن لورکوزن هم توسط ویارئال دبل شد. فقط شالکه مونده که بین هواداران تیمای قدرتمند سرش دعواست. البته دو نماینده انگلیس سیتی و لیورپول هم حذف شدن.

نوبت تيكه انداختن ماهم ميرسه به هر حال

سكه هميشه خط نميادش

sAeEd_kHaAn
18-03-2011, 11:41
مراسم قرعه کشی در شهر نیئن (Nyon) کشور سوئیس که مقر اصلی اتحادیه فوتبال اروپا (یوفا) در آنجا است انجام می شود.

عجب جاي توپي :31: برديا ادرس دقيقشو بده واسه عيد بريم اينجا "اسكان مسافران نوروزي" داره ؟

Retired User
18-03-2011, 12:01
شکر میون کلامتون

فصل 2011-2010

دورتموند 78,638

منچستر یونایتد 75,007

فصل 2010-2009

دورتموند 76,656

منچستر 74,864

فصل 2009-2008

دورتموند 73,097

منچستر 75,304

آخه ظرفیت ورزشگاه و تعداد حاضران در اون چه ربطی به میزان طرفدار در دنیا داره؟
الان ترکتور تبریز هم جز مدعی ها میشه دی:
تا چند سال قبل رئال پرطرفدار ترین بودش اما با افتضاحات اخیر دیگه نه

اینم آمار امریکا

Dallas Cowboys - NFL
New Orleans Saints - NFL
Pittsburgh Steelers – NFL
Los Angeles Lakers - NBA
Cleveland Cavaliers – NBA
Manchester United – English Premier League
Real Madrid – La Liga (Spanish football League)
AC Milan – Serie A (Italian Football League)
New Jersey Devils – NHL
New York Yankees – MLB

باهاش هم عقیدم
البته فعلا قوی ترین

s-a-l-i-m
18-03-2011, 12:02
چرا راجب این کسی حرفی نزد...؟؟؟؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]حرفی نمونده . . راست میگه .
از تیم بارسا هم بپرسی اونها هم همین رو میگن. { جبهه نگیر مقابلم چون خودم کاتالانی هست } :31:

بردیا جان مقررش مشکوک نیست؟ آلمان ضربه سختی خورد. بعد از حذف بایرن لورکوزن هم توسط ویارئال دبل شد. فقط شالکه مونده که بین هواداران تیمای قدرتمند سرش دعواست. البته دو نماینده انگلیس سیتی و لیورپول هم حذف شدن. کاملا مشکوک هست و حتما شالکه با شاختار میوفته :31:

نوبت تيكه انداختن ماهم ميرسه به هر حال

سكه هميشه خط نميادش باورت میشه من سکه میندازم همیشه شیر در میاد ؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

باهاش هم عقیدم
البته فعلا قوی ترین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فعلا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Retired User
18-03-2011, 12:14
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فعلا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هر چی جلوتر بریم رئال هماهنگ تر میشه
از تیمی که سرمربی و نصف بازیکناش فصل اول یا دومشونه که کنار هم بازی میکنن انتظار نمیره که فعلا بارسا رو ببره
اما وضع 3 ماه دیگه با الان متفاوته
همونطور که رئال الان با 3 ماه پیش فرق کزده

------

Messi: "I do not want quarter-final against Real"

------

ویرایش:

We Don't Want To Face Real Madrid In Champions League Quarter-Finals - Massimo Moratti

-------
ویرایش 2:
5 بازی رویایی سایت گل: (تو 3 تاش مادرید و تو 2 تاش بارسا )

5. رئال مادرید - شالکه
4. منچستر یونایتد - بارسلونا
3. اینترمیلان - رئال مادرید
2. بارسلونا - اینترمیلان
1. رئال مادرید - بارسلونا

mafr07
18-03-2011, 12:23
از تیمی که سرمربی و نصف بازیکناش فصل اول یا دومشونه که کنار هم بازی میکنن انتظار نمیره که فعلا بارسا رو ببره

------

Messi: "I do not want quarter-final against Real"

کاملا موافقم . تیم های تحت هدایت مورینیو با گذشت زمان با هم همانگ تر میشن . نمونه ی بارزش هم اینتر پارسال بود .

Ostad AliReza
18-03-2011, 12:54
بارسا و رئال تو 1/4 یا نیمه نهایی بخورن به امسال 4 تا الکلاسیکو داریم تو کمتر از یک ماه:18::18::18:!!!!
تو فینال برسن به هم 3 تا:18::18::18:!!!!!!!
:18::18::18::18::18::18::18:

xmehr
18-03-2011, 13:10

90% دوستان هم تا قبل از بازی رفت همین حرفها را میزدند و اون موقع هم تیم رئال قدرتمند بود و خوب نتیجه میگرفت و حتی ajax و milan به راحتی از پیش رو برد و تیم صدر جدول بود و تو لیگم 5 تا و 6 تا و 7 تا تیمها را میزد ! ولی بعد از بازی رفت با بارسلونا خیلیها از تیم نا امید شدن همین اتفاقات داره باز پیش میاد کم کم اون نتیجه فراموش داره میشه ولی بازی برگشت و فینال جام حذفی پیش رو هست و ... :ی

ویرایش 2:
5 بازی رویایی سایت گل: (تو 3 تاش مادرید و تو 2 تاش بارسا )

5. رئال مادرید - شالکه
4. منچستر یونایتد - بارسلونا
3. اینترمیلان - رئال مادرید
2. بارسلونا - اینترمیلان
1. رئال مادرید - بارسلونابارسلونا هم 3 بار ولی به نظر من بازی رئال و شالکه اصلا رویایی نیست :ی حضور یک بازیکن نباید همچین تاثیری داشته باشه

بارسا و رئال تو 1/4 یا نیمه نهایی بخورن به امسال 4 تا الکلاسیکو داریم تو کمتر از یک ماه:18::18::18:!!!!
تو فینال برسن به هم 3 تا:18::18::18:!!!!!!!
:18::18::18::18::18::18::18:

تازه اینم حساب کنید اول فصل دیگه هم سوپر کاپ بارسلونا و رئال روبروی هم قرار میگرند پس با این حال 1 رفت و برگشت دیگر هم در اول فصل دیگر در پیش رو داریم :ی

pcforlife
18-03-2011, 13:23
یونایتد - چلسی هم میتونه بازی فوق العاده ای باشه (یاداور فینال مسکو)
همینطور رئال - چلسی یا اینتر - منچستر (که امیدوارم این دو تیم تا فینال به هم نخورن).
.
.
ولی تصور کنید چلسی بارسا به هم بخورن!! عجب بازی ای بشه!:31::46:

بردیا
18-03-2011, 13:35
آخه ظرفیت ورزشگاه و تعداد حاضران در اون چه ربطی به میزان طرفدار در دنیا داره؟
الان ترکتور تبریز هم جز مدعی ها میشه دی:
تا چند سال قبل رئال پرطرفدار ترین بودش اما با افتضاحات اخیر دیگه نه

اینم آمار امریکا

Dallas Cowboys - NFL
New Orleans Saints - NFL
Pittsburgh Steelers – NFL
Los Angeles Lakers - NBA
Cleveland Cavaliers – NBA
Manchester United – English Premier League
Real Madrid – La Liga (Spanish football League)
AC Milan – Serie A (Italian Football League)
New Jersey Devils – NHL
New York Yankees – MLB

شما این همه زحمت کشیدی و وقت گذاشتی برای این پست اگه قبلش درست پست من رو میخوندی اصلا نیازی به این همه آمار گذاشتن نبود

دوستمون گفتن که پرتماشاگرترین

پرتماشاگرترین هم معمولا ربطی به تعداد طرفدار تو فلان کشور و تعداد اعضای فیسبوک و ...... نداره
خیلیا هستن که طرفدار یه تیم هستن ولی یا شرایطشو ندارن برن ورزشگاه یا ترجیح میدن که بازیای تیم محبوبشونو از تلویزیون تماشا کنن.
منم آمار گذاشتم که نشون میده منچستر پرتماشاگرترین تیم فوتبال دنیا نیستش.

حله الان؟؟

shutdown
18-03-2011, 13:41
این امار بالا رو از کجا اوردین؟؟؟
بحث اعتبارش نیست...ولی ببینید جلوی منچستر یونایتد قسمت کشور به جای انگلیس نوشته فوتبال!!!
امار تو این سطح و همچین اشتباهی نوبره!!!

---------- Post added at 01:41 PM ---------- Previous post was at 01:39 PM ----------

تو فیس بوک هم بارسلونا و منچستر با 10میلیون و چند هزار که دقیق نمیدونم اول هستند....گالاتاسرای هم با 5 میلیون:40:

vahidgame
18-03-2011, 13:47
یونایتد - چلسی هم میتونه بازی فوق العاده ای باشه (یاداور فینال مسکو)
همینطور رئال - چلسی یا اینتر - منچستر (که امیدوارم این دو تیم تا فینال به هم نخورن).
.
.
ولی تصور کنید چلسی بارسا به هم بخورن!! عجب بازی ای بشه!
آره چلسی به اینتر یا بارسا بخوره خوبه چون انتقام می گیره :8:
ولی به منچستر بخوره زیاد جالب نیست چون دوس ندارم یه تیم بزرگ انگلیسی به این سریعی حذف بشه

*M!L4D*
18-03-2011, 13:49
@ARIAK

برادر این عکس که مال 10 قرن پیش هستش ... الان بارسا اول هست و یونایتد دوم ... ضمن اینکه فن پیج رسمی یونایتد همین چند وقت پیش ساخته شده !

Retired User
18-03-2011, 13:55
شما این همه زحمت کشیدی و وقت گذاشتی برای این پست اگه قبلش درست پست من رو میخوندی اصلا نیازی به این همه آمار گذاشتن نبود

دوستمون گفتن که پرتماشاگرترین

پرتماشاگرترین هم معمولا ربطی به تعداد طرفدار تو فلان کشور و تعداد اعضای فیسبوک و ...... نداره
خیلیا هستن که طرفدار یه تیم هستن ولی یا شرایطشو ندارن برن ورزشگاه یا ترجیح میدن که بازیای تیم محبوبشونو از تلویزیون تماشا کنن.
منم آمار گذاشتم که نشون میده منچستر پرتماشاگرترین تیم فوتبال دنیا نیستش.

حله الان؟؟
دی:
نوشته بودن تماشاگر در جهان من طرفدار رو برداشت کردم :27:

Ostad AliReza
18-03-2011, 13:56
جایی هست مراسم قرعه کشی رو زنده ببینیم؟

xmehr
18-03-2011, 13:58
جایی هست مراسم قرعه کشی رو زنده ببینیم؟

الجزیره به صورت مستقیم و free پخش میکنه. از این لینک هم میتونید واسه دیدن استفاده کنید

بردیا
18-03-2011, 14:00
الجزیره اسپورت 2 روی نایلست هم فکر کنم نشون میده

Masoud-Susa
18-03-2011, 14:02
شخصا دوس دارم با منچستر بازی کنیم!(یه حالی هم از این یکی تیم انگلیس ها بگیریم!:21:):31:
.
.
.
دوستان مراسم قرعه کشی لیگ قهرمانان اروپا ساعت 14:30 از شبکه الجزیره و یورو اسپورت قرار پخش بشه(حالا کدوم الجزیره منم نمیدونم!:31:)

همچنین یک ساعت بعد از اون یعنی ساعت 15:30 هم قرعه کشی لیگ اروپا از این شبکه ه پخش میشه!:46:

fr0st
18-03-2011, 14:03
این آمار طرفداران تیمها تو اروپا هست.

European population: 731m Europe’s best-supported clubs (in millions of fans):

1. FC Barcelona – 57,8
2. Real Madrid – 31,3
3. Man. United – 30,6
4. Chelsea – 21,4
5. Bayern Munich – 20,7
6. Arsenal – 20,3
7. AC Milan – 18,4
8. Inter – 17,5
9. Liverpool – 16,4
10. Juventus – 13,1

L.A.M.P.A.R.D
18-03-2011, 14:03
قرعه کشی ساعت چنده ؟

بردیا
18-03-2011, 14:09
قرعه کشی ساعت چنده ؟

20دقیقه دیگه شروع میشه

pcforlife
18-03-2011, 14:14
آره چلسی به اینتر یا بارسا بخوره خوبه چون انتقام می گیره :8:
ولی به منچستر بخوره زیاد جالب نیست چون دوس ندارم یه تیم بزرگ انگلیسی به این سریعی حذف بشه
آره! منم دوست دارم حداقل یکی از فینالیست های امسال در ومبلی یه تیم انگلیسی باشه! یونایتد باشه که خیلی عالیه!
راستی رئال - یونایتد اگه به هم بخورن بازگشت دوباره رونالدو به OT رو در پی داره!:20:

nw_nk
18-03-2011, 14:16
پوشش زنده قرعه کشی لیگ قهرمانان اروپا- با گل همراه باشید

قرعه کشی مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا، از ساعت 14:30 امروز برگزار خواهد شد.

قرعه کشی لیگ قهرمانان اروپا/ مرحله یک چهارم نهایی
تاریخ برگزاری: جمعه، بیست و هفتم اسفند
ساعت شروع قرعه کشی: 14:30
ساعت شروع گزارش زنده: 13:15

قبل از شروع قرعه کشی، مراسم و مصاحبه های سران باشگاه به صورت زنده گزارش می شود و همچنین آمار و ارقام لیگ قهرمانان و سیستم بازی ها نیز توضیح داده می شود.

ابتدا به نکات مهم این قرعه کشی اشاره خواهیم کرد:

* قرعه کشی بدون محدودیت برگزار می شود. این بدین معناست که تیم های یک کشور می توانند در رو به روی یک دیگر قرار بگیرند و همچنین تیم هایی که هم گروه بوده اند نیز شانس رویارویی با یکدیگر را دارند.

* تیمی که اول از کشیده شود، بازی رفت را در خانه انجام خواهد داد.

* مسیر هر تیم برای رسیدن به ومبلی مشخص می شوند. این بدین معناست که هر تیم حریف احتمالی خود در مرحله نیمه نهایی را نیز شناسایی می کند.

* لیگ برتر انگلیس با سه تیم بیشترین سهمیه را در اختیار دارد: منچستر یونایتد، چلسی و تاتنهام.

* لیگ اسپانیا دو سهمیه دارد: بارسلونا و رئال مادرید.

* لیگ های ایتالیا، اوکراین و آلمان هر کدام یک تیم در این مرحله خواهند داشت: اینترمیلان، شاختار و شالکه با توجه به این که این مرحله از لیگ قهرمانان حد و مرزی برای رویارویی تیم ها نمی شناسد، باید منتظر دیدارهایی آتشین باشیم.

با ما همراه باشید...

2 مقاله مرتبط:

گزارش ویژه: کدام دیدارها را می‌خواهید در مرحله یک‌چهارم نهایی لیگ قهرمانان ببینید؟
احتمالی جنجالی: برگزاری 4 ال کلاسیکو در 15 روز!!

2011/3/18

گزارش لحظه به لحظه قرعه‌کشی لیگ قهرمانان

سایت گل – هشت تیم شاختار دونتسک، تاتنهام، شالکه، چلسی، منچستریونایتد، رئال مادرید و بارسلونا به مرحله یک‌چهارم نهایی لیگ قهرمانان رسیده‌اند. مراسم قرعه‌کشی این مرحله و مرحله نیمه نهایی از ساعت 14:30 به وقت تهران آغاز می‌شود. با ما همراه باشید.

14:00 - آیا کریستیانو رونالدو به اولدترافورد بر می گردد؟ آیا انگلیسی ها به مصاف هم می روند؟ آیا ژوزه مورینیو می تواند باز هم تمام توجهات را به خود جلب کند؟ 30 دقیقه دیگر قرعه کشی یک چهارم و نیمه نهایی لیگ قهرمانان انجام می شود.

2011/3/18