ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دایِرة المُشکِلات آقا محمد در سرویس پک 3 !

Gam3r
17-12-2010, 15:35
ســـلام دوستان عزیز :31:

از اونجایی که سیستم من هر ثانیه با مشکل مواجه میشه ، گفتم یک تاپیک بزنم که همرو یه جا بگم :31:

1. من همیشه ویندوز رو با نگه داشتن پاور خاموش میکنم ! چون وقتی Turn Off بخوام بکنم مثل آدم ! صفحه مثل مال شما ( ! ) آبی میشه و مینویسه your windows is turning off ( درست گفتم ؟ آخه خیلی وقته دیگه این پیغام رو نمیبینم :31: ) و 2 ساعت هم صبر کنم ویندوز خاموش نمیشه ! :31:

2. من ADSL 512 دارم و معمولا ویدئوهای آنلاین زیاد میبینم ، اما معمولا بعد از یکی دو ساعت ویدئو های آنلاین توی سایت هایی مثل yout*be بالا نمیان و با IDM هم بخوام دانلود کنم هیچی دانلود نمیشه ، با opera هم هیچی دانلود نمیشه و ... ( اما page ها باز میشن ) باید یه رستارت کنم تا درست بشه ! مشکل از چیه ؟

3. ویندوز من سرویس پک 3 هست ! اما جدیدا موقع لاگین یه پیغام trial میاد ! trial now و trial later !! که من همیشه Trial Later رو میزنم ! و همینطور صفحه دسکتاپم سیاه شده و سمت راست، پایینه صفحه نوشته :
You may be a victim of software counterfeiting
و زیرش با فونت کوچیکتر نوشته :
this copy of window didnot pass genuine windows validation

پیشاپیش از جوابهایی که خواهید داد ممنونم :31:

BEHZAD2007
17-12-2010, 15:43
سلام دوست عزیز شما با سرویس پک 2 هم همین مشکل رو داشتید

Gam3r
17-12-2010, 15:57
سلام دوست عزیز شما با سرویس پک 2 هم همین مشکل رو داشتید

نه بابا ؟ :31:
خب الان چیکار کنم ؟

HoJJaT_007
17-12-2010, 16:01
ســـلام دوستان عزیز :31:

از اونجایی که سیستم من هر ثانیه با مشکل مواجه میشه ، گفتم یک تاپیک بزنم که همرو یه جا بگم :31:

1. من همیشه ویندوز رو با نگه داشتن پاور خاموش میکنم ! چون وقتی Turn Off بخوام بکنم مثل آدم ! صفحه مثل مال شما ( ! ) آبی میشه و مینویسه your windows is turning off ( درست گفتم ؟ آخه خیلی وقته دیگه این پیغام رو نمیبینم :31: ) و 2 ساعت هم صبر کنم ویندوز خاموش نمیشه ! :31:

2. من ADSL 512 دارم و معمولا ویدئوهای آنلاین زیاد میبینم ، اما معمولا بعد از یکی دو ساعت ویدئو های آنلاین توی سایت هایی مثل yout*be بالا نمیان و با IDM هم بخوام دانلود کنم هیچی دانلود نمیشه ، با opera هم هیچی دانلود نمیشه و ... ( اما page ها باز میشن ) باید یه رستارت کنم تا درست بشه ! مشکل از چیه ؟

3. ویندوز من سرویس پک 3 هست ! اما جدیدا موقع لاگین یه پیغام trial میاد ! trial now و trial later !! که من همیشه Trial Later رو میزنم ! و همینطور صفحه دسکتاپم سیاه شده و سمت راست، پایینه صفحه نوشته :
You may be a victim of software counterfeiting
و زیرش با فونت کوچیکتر نوشته :
this copy of window didnot pass genuine windows validation

پیشاپیش از جوابهایی که خواهید داد ممنونم :31:
1- خب یه بار بذار اونجا یکی دو ساعت واستا ببین چی میشه . شاید آپدیتی چیزی داره یا شاید داره کاری انجام میده ؟ :دی
2- اینو نمیدونم . ولی خب به احتمال زیاد مشکل OPERA باید باشه . یه بار تو FF تست کنش.

3- اینم که تابلو . یعنی تو واقعا انگلیسی بلد نیستی ؟ :دی
این میگه که ویندوزت نیاز به کرک داره . کرکشو از همین فروم دانلود کن Active کنش درست میشه .

Gam3r
17-12-2010, 20:28
1- خب یه بار بذار اونجا یکی دو ساعت واستا ببین چی میشه . شاید آپدیتی چیزی داره یا شاید داره کاری انجام میده ؟ :دی
2- اینو نمیدونم . ولی خب به احتمال زیاد مشکل OPERA باید باشه . یه بار تو FF تست کنش.

3- اینم که تابلو . یعنی تو واقعا انگلیسی بلد نیستی ؟ :دی
این میگه که ویندوزت نیاز به کرک داره . کرکشو از همین فروم دانلود کن Active کنش درست میشه .

1. تو واقعا فکر کردی بعد به این سوال جواب دادی ؟ :31:

2. میگم اصلا هیچی دانلود نمیشه ، فقط Page باز میشه

3. من اگه میدونستم چیکار باید بکنم که اینجا سوال نمیکردم ! :31:

C0OPeR
17-12-2010, 20:37
ویندوز سون استفاده کن .

Gam3r
17-12-2010, 20:39
من کلا با XP حال میکنم :دی

( راستشو بگم بلد نیستم سون نصب کنم :دی )

C0OPeR
17-12-2010, 20:44
جداً میگم ممد ! من خیلی با xp سر و کله زدم واقعا نمیشه کاریش کرد ... همیشه یه مشکلی برات پیش میاد .
دو ماه با سون کار کنی متوجه منظورم میشی . نصبش هم از نصب بازی راحتتره عمراً نتونی نصبش کنی :31:

maziarb
17-12-2010, 20:48
ویندوز xp رو بیخیال،
دو ماه با سون کار کنی متوجه میشی سیستم عامل یعنی چی! . نصبش هم از نصب بازی هم راحتتره نصبش 10 دقیقست

Gam3r
17-12-2010, 20:52
جداً میگم ممد ! من خیلی با xp سر و کله زدم واقعا نمیشه کاریش کرد ... همیشه یه مشکلی برات پیش میاد .
دو ماه با سون کار کنی متوجه منظورم میشی . نصبش هم از نصب بازی راحتتره عمراً نتونی نصبش کنی :31:

من سون خریدم نصب کنم ، خیلی سخت بود بی خیال شدم :31:

ویندوز xp رو بیخیال،
دو ماه با سون کار کنی متوجه میشی سیستم عامل یعنی چی! . نصبش هم از نصب بازی هم راحتتره نصبش 10 دقیقست

10 دقیقه ؟ :31: شوخی بَرِت داشته ؟ :31:

... حالا کسی بلد نیست این مشکلات لاعلاج مارو حل کنه ؟ :31:

saeed774
17-12-2010, 21:53
شما از ویندوزی استفاده کردی که مدت آزمایشی اون تموم شده و به طبع اون ویندوز با شما به لجبازی شروع کرده ، ویندوز رو کرک کن به احتمال زیاد مشکلاتت حل بشه . البته بعضی از علائم مشکوک به ویروس میزنه . آنتی ویروس آپدیت شده چی داری ؟

برو به تاپیک زیر :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Gam3r
17-12-2010, 23:28
شما از ویندوزی استفاده کردی که مدت آزمایشی اون تموم شده و به طبع اون ویندوز با شما به لجبازی شروع کرده ، ویندوز رو کرک کن به احتمال زیاد مشکلاتت حل بشه . البته بعضی از علائم مشکوک به ویروس میزنه . آنتی ویروس آپدیت شده چی داری ؟

برو به تاپیک زیر :

روش های پست اول رو تست کردم ولی کمکی نکردند ...

برای باقی سوالات جوابی نیست ؟ :41:

saeed774
18-12-2010, 01:00
روش های پست اول رو تست کردم ولی کمکی نکردند ...

برای باقی سوالات جوابی نیست ؟ :41:

پست اول رو که دوستمون خیلی وقته ویرایش نکردن روش پست زیر برای من که همیشه جواب داده :

saeed774
18-12-2010, 01:06
.
من همیشه ویندوز رو با نگه داشتن پاور خاموش میکنم ! چون وقتی Turn Off بخوام بکنم مثل آدم ! صفحه مثل مال شما ( ! ) آبی میشه و مینویسه your windows is turning off ( درست گفتم ؟ آخه خیلی وقته دیگه این پیغام رو نمیبینم ) و 2 ساعت هم صبر کنم ویندوز خاموش نمیشه !

دلایل متعددی باعث این مشکل میشه : یکی از همین دلایل اکتیو نبودن ویندوز و به پایان رسیدن مدت زمان آزمایشی هست .
دومین دلیل سرویس مربوط به Help کارت های گرافیک Nvidia هست . کارت گرافیک Nvidia داری ؟
سومین دلیل وجود مشکل در Pagefile یا همون حافظه مجازی هست .

من ADSL 512 دارم و معمولا ویدئوهای آنلاین زیاد میبینم ، اما معمولا بعد از یکی دو ساعت ویدئو های آنلاین توی سایت هایی مثل yout*be بالا نمیان و با IDM هم بخوام دانلود کنم هیچی دانلود نمیشه ، با opera هم هیچی دانلود نمیشه و ... ( اما page ها باز میشن ) باید یه رستارت کنم تا درست بشه ! مشکل از چیه ؟

از چه هیتلزشکنی برای دیدن سایت یوتیوب استفاده میکنی ؟ ممکنه مشکل از اون باشه

Nocturne
13-01-2011, 21:51

با فایرفاکس صفحات یوتیوب رو ببین.
+ در تنظیمات idm (یعنی downloads<<options) تیک فایرفاکس رو روشن کن.
+ اگر باز هم نشد اسکریپت مخصوص دانلود از یوتیوب را برای فایرفاکس بنصب (در سایتهای ایرانی سرچ کن میابی)

Gam3r
13-01-2011, 21:56
الان دیگه 7 نصب دارم دارم صفا سیتی میکنم :دی