ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سیستم ناسب برای رندرینگ

amaska
17-12-2010, 06:59
با عرض سلام.
بهتر دیدم این سوال رو تو این بخش مطرح کنم تا دوستانی که تجربه ی این کار رو بیشتر دارن جواب بدن.

کدوم قطعه ها در یک سیستم دارای بیشترین اهمیت در هنگام رندرگیری هستن؟
سی پی یو با کش بالا
رم
کارت گرافیک
خواهش میکنم این ها را به ترتیب اهمیت رتبه بندی کنید.

با این اوصاف به نظرتون کدو یک از سیستم ها برای من مناسب تر است؟

EliteBook 8540w
Intel Core i7-720M/cache:6MB/Ram:4GB/ 320GB/ NVIDIA Quadro FX 880M/ DVD±RW/ Microsoft Windows 7 Professional 64-bit or Microsoft Windows XP/ 2.9KG / HD LED 15./ BT - LAN - WIFI - HDMI - FP - Esata - Anti glare - USB3/ 19,500,000 R

HP Envy 15-1104tx
Intel Core i7-820M/ 8MB/ 8GB/ 640GB/ ATI Mobility Radeon HD 5830/External DVD±RW/ Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bit/ 2.4kg/ FUll HD LED 15.6/CAM - BT - LAN - WIFA - HDMI - Esata - Brushed Aluminum - FP - Back light/ 18,500,000 R
یک بار دیگه می گم که هدفم از خرید لپ تاپ اجرای نرم افزار های photoshop, archicad, 3dmax, autocad & rewit رو راحت اجرا کنه و بتونم render بگیرم.
اگر مدل بهتری به ذهنتون خطور کرد دریغ نکنید.

PrimeP30Master
17-12-2010, 12:22
EliteBook 8540w
Intel Core i7-720M/cache:6MB/Ram:4GB/ 320GB/ NVIDIA Quadro FX 880M/ DVD±RW/ Microsoft Windows 7 Professional 64-bit or Microsoft Windows XP/ 2.9KG / HD LED 15./ BT - LAN - WIFI - HDMI - FP - Esata - Anti glare - USB3/ 19,500,000 R
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

به نظر من اين لپ تاپه بهتره ولي در كل بهت پيشنهاد ميكنم كه اگه ميتوني ونياز مبرمي به لپ تاپ نداري، با اين بودجه يه PC جمع كن،خيلي بهتره!!!!!!
من به اين دليل لپ تاپه مدلEliteBook 8540w رو برات انتخاب كردم،چون كه گرافيكش NVIDIA Quadro و مخصوص كارهاي 3D هستش ولي خب اين لپ تاپ كمبودهايي هم داره،مثلا اين آپشنهاش Intel Core i7-720M/cache:6MB/Ram:4GB/ 320GB
ولي لپ تاپ دومي در اين موارد بهتره و اگه بجايATI Mobility Radeon HD 5830 اين گرافيك NVIDIA Quadro FX 880M رو داشت عالي ميشد!!! ولي در كل پيشنهاد ميدم كه يه دونه سيستم جمع كني چون بعدا با اين لپ تاپ به مشكلاتي همچون كمبود HDD بر ميخوري و همچنين كارهاي 3d تو پروسه رندرينگ مدت زمان زيادي رو لازم دارند كه باعث ايجاد گرماي زيادي ميشه و چون معمولا لپتاپ ها نسبت به PC ها سيستم تهويه آنچناني ندارند و بايد Cool Pad براشون بذاري كه اونهم به پاي سيستم تهويه PC ها نميرسه و در نتيجه گرماي بالا باعث كاهش عمر قطعات ميشه!!!
پيشنهاد نهايي من اينه كه يه سيستم حرفه اي جمع كني و در كنارش براي همراه داشتن كارهات يه لپتاپ معمولي هم بگير!!!
موفق باشي دوست عزيز!!!

amaska
18-12-2010, 04:28
خیلی ممنون.
من کارم طوریه که احتیاج به کامپیوتر همراه دارم.
و اینکه قبلا شنیده بودم که مهم ترین قسمت در هنگام رندر گیری سی پی یو هست.
و اینکه تو سایت Notebookchecker.net که این 2 کارت گرافیک رو مقایسه میکنم.در همه ی برنامه های 3dmark ، 3dmark vantage و.... بنچ مارک های دیگه که انجام داده.کارت گرافیک 5830 رو از quadro 880m بهتر دونسته.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فکر کنم کارت 880M یکم قدیمی شده.به طور مثال در همین سایت کارت گرافیک quadro 3800m نشون داده شده که خیلی بهتر از 5830.
و نکته آخر اینکه اجزای لپ تاپ از قبیل رم و هارد و دی وی رایتر رو ارتقا داد.