ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آیا میشه هارد sata رو روی مادر برد با پورت IDE سوار کرد؟

mohyy
16-12-2010, 15:37
سلام به همه

من یه سیستم قدیمی دارم که روش یه هارد IDE با حجم 80 گیگ داره. حالا میخوام یه هارد 500 sata هم بخرم و در کنار هارد قبلی روی همون مادربرد با پورت IDE سوار کنم .
می خواستم بدونم آیا تبدیلی برای sata به IDE وجود داره و اصلا این کار عملی هست یا نه؟

ممنون

pasargadd
16-12-2010, 17:26
کارتش هست ولی استفاده نکن چون بعضا دیده شده که مشکلاتی برای هارد بوجود اورده حتی سوختن هارد.
هارد ide بگیر.

joe_satriani
16-12-2010, 17:36
با سلام
حق با دوستمون هست
خطرناک هست استفاده از مبدل آی دی ایی به ساتا
شما یا main رو عوض کنید یا هارد ide بگیرید

موفق باشید.

EXTREME
16-12-2010, 18:07
میشه از تبدیل استفاده کرد ولی بعضی اوقات باعث تداخل سخت افزاری میشه و ممکنه به هارد آسیب برسونه

mohyy
16-12-2010, 19:11
ممنونم دوستان عزیز

می خوام یه چیزی بخرم که بعدا هم که این سیستم رو انداختم دور به دردم بخوره.

نظرتون چیه که هارد اکسترنال بگیرم؟

alpha007
17-12-2010, 21:55
اتصال هارد ساتا منوط به داشتن پورتهاش روی مینه
به مینتون نگاهی بندازید ببینید پورت ساتا داره یا نه
اپتیکال درایوها هم به همین پورت متصل میشن،اگه از چند درایو استفاده میکنید میتونید یه پورت رو غیر فعال کنید و از هارد ساتا استفاده کنید
موفق باشید

sourena
17-12-2010, 22:01
به نظر من با این شرایط هارد اکسترنال بهترین گزینست.

ازین هاردهای 1ترای وسترن بگیر.

قیمتش هم حدود 105 تومن! البته این مدلش آداپتور داره و بدن آداپتورش م هست که 500گیگش حدودا 70 تومنه و به هارد پاسپورتی معروفه!

mohyy
18-12-2010, 15:58
اتصال هارد ساتا منوط به داشتن پورتهاش روی مینه
به مینتون نگاهی بندازید ببینید پورت ساتا داره یا نه
اپتیکال درایوها هم به همین پورت متصل میشن،اگه از چند درایو استفاده میکنید میتونید یه پورت رو غیر فعال کنید و از هارد ساتا استفاده کنید
موفق باشید

نه دوست عزیز مادربورد من پورت ساتا نداره. اگه داشت که مزاحم شما نمی شدم و این بحث رو مطرح نمی کردم

به نظر من با این شرایط هارد اکسترنال بهترین گزینست.

ازین هاردهای 1ترای وسترن بگیر.

قیمتش هم حدود 105 تومن! البته این مدلش آداپتور داره و بدن آداپتورش م هست که 500گیگش حدودا 70 تومنه و به هارد پاسپورتی معروفه!

مشکل اینجاست که من فکر می کنم هارد اکسترنال علاوه بر داشتن سرعت کمتر ( نسبت به هارد ساتا با تبدیل به IDE ) قیمت بیشتری هم داره. به خاطر همین به فکر خرید هارد ساتا افتادم.