مشاهده نسخه کامل
: مشکل در مورد کار با internet tv در سامسونگ
mohammad53
15-12-2010, 18:25
سلام
آقا من یک LED سامسونگ مدل 40c6960 گرفتم. ولی هر کار می کنم در منوی internet tv اجازه ورود به تنظیمات را نمی دهد. من همانطور که در دفترچه راهنمای آن نوشته بود؛ اینترنت ADSL را به LAN اون وصل کردم و در منوی اصلی و در قسمت تست شبکه نیز؛تماس تلویزیون با اینترنت و lan را چک کردم. همه چیز را ok داد ولی باز internet tv کار نمی کنه. کسی میتونه کمک کنه؟
سلام.منم همین مشکل وصل نشدن led 6900 سامسونگ به اینترنت رو دارم.(کابل lan هم بهش وصل کردم)لطفا کمک کنید
سلام
متاسفانه سام سرویس میگه این گزینه در ایران فعال نیست من خودم یک ال ای دی 8000 خریدم که همین مشکل رو دارم
بقول یکی از بچه ها خیلی خیلی دزدن
behrouz2
25-12-2010, 23:04
اين سرويس درايران كارنميكند
1- مسدودسازي واجازه تردد سروردرايران
2-سرعت اينترنت شما براي اين سرويس بايد بالاي 2 مگابايت باشد.
mohammad53
26-12-2010, 21:37
سلام
همانطور که دوستان گفتند من هم این چند روز خیلی با سام سرویس جنگیدم ولی آخر که صحبت به شکایت از سرویس و خدمات آنها رسید تلفن من را گرفتند و به من زنگ زدند و گفتند دولت به آنها اعلام کرده که اينترنت تي وي بایستی روی تلویزیونها مسدود شود علت را جویا شدم گفتند به خاطر مراجعه مشتری ها به سایت های غیر معمول بود(احتمالا منظورشان فیس بوک و یو تیوپ بود). من گفتم تو ایران ف ی ل ت ری ن گ که کامله؛ اینترنت پر سرعت نیز قابل شناسائی است و قانون جرائم اینترنتی نیز هست ولی آنها جواب درستی ندادند. راستی کسی می داند کجا می شود از خدمات و سرویس شرکتهای گارانتی کننده شکایت کرد؟
فقط ظاهرا ایران این تکنولوژی جدید را مسدود کرده و بقیه کشورها دارند از آن استفاده می کنند. چند روش هم برای فعال سازی گفته بودند که ظاهرا با براي سري هاي 6 به بعد بعلت تغيير منو سرويس آنها قابل استفاده نبود. آنها گفته بودند که بایستی به منوی سرویس تلویزیون رفت و در قسمت اپشن؛ اسم کشور را از حالت نقطه چین به کشوری مثلا ویتنام تغییر داد. با اين کار دسترسی درست می شود. من وقتي به منوي سرويس مراجعه کردم. اون قسمت بلاک شده بود و قابل انتخاب نبود. احتمالا خود سام سرویس آن را بلاک کرده است
mohammad53
01-01-2011, 18:59
از دوستان ميخواهم اگر كسي اطلاعات جديدي در مورد فعال كردن "اينترنت تي وي" LED هاي سامسونگ سري 6؛7؛8 و 9 دارد و يا در سايتهاي خارجي روشي را در اين باره مطالعه كرده؛ در اين قسمت عنوان كند تا شايد به اين صورت مشكل رفع گردد. سام سرويس كه هيچ قدم مثبتي بر نمي دارد. واقعا خدمات پشتيباني و نگهداري در ايران ضعيف است. ممنون مي شوم اطلاعات خود را مرقوم فرمائيد.
با تشكر
سلام
دوستان من حتی ریست فاکتوری کردم بعد نرم افزار 1013 رو روی مدل6900 وارد کردم بازهم اینترنت مسدود هستش .ریست فاکتوری در کل تلویزیون رو ریست میکنه و تمام تنظیمات رو پاک میکنه پس با نرم افزار نمیشه بازش کرد از لحاظ سخت افزاری هم که سیستم اینتر نت روی تلویزیون نصب هستش .معلوم نیست چه بلایی سرش اوردن .
سلام
دوستان من هم مجددا با سام سرویس تماس گرفتم و با اقایی که مدیر واحد امور مشتریان بود صحبت کردم
به گفته ایشان به دستور دولت کلیه شرکتهایی که این سرویس رو روی تلوزیونهاشون ارائه میکنن باید اون رو مسدود کنن چون این سسیتم با استفاده از یک سرور که در کشور کره است کلیه سایتهایی که در ایران ف ی ل ت ر هست رو باز میکنه
ولی اگر بشود با استفاده از وی پی ان تلوزیون رو به اینترنت وصل کرد احتمالا این مشکل برطرف میشه
از دوستانی که اطلاعات دارن خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید
cleverchild
10-01-2011, 00:02
مشکل بر طرف شد
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
mohammad53
10-01-2011, 16:52
سلام
دوست گرامي مي شود مدل تلويزيوني را كه روي آن تست شده و جواب داده بنويسيد؟
از مدلهاي تحت گارنتي و ساخت سام است يا از بانه و جاي ديگر خريد شده است؟
چون ظاهرا منوها و دسترسي به آيتم ها در اين دو كمي فرق مي كنه
amir_fatal
11-01-2011, 14:13
سلام
دوست گرامي مي شود مدل تلويزيوني را كه روي آن تست شده و جواب داده بنويسيد؟
از مدلهاي تحت گارنتي و ساخت سام است يا از بانه و جاي ديگر خريد شده است؟
چون ظاهرا منوها و دسترسي به آيتم ها در اين دو كمي فرق مي كنه
c7000
با گارانتی سام
فکر نمی کنم فرقی داشته باشه
mohammad53
11-01-2011, 15:57
c7000
با گارانتی سام
فکر نمی کنم فرقی داشته باشه
سلام
ممنون از توضيحات شما. من هم آن روش را اجرا كردم و درست شد و اينترنت كار كرد. مال من هم c6900 بود.
اگه ممکنه بیشتر راهنمایی کنید
لطفا
ببخشید در led c6960 کجا باید hotel mode را فعال کنیم؟؟؟
t_tanhayam
09-02-2011, 01:11
ببخشید در led c6960 کجا باید hotel mode را فعال کنیم؟؟؟
-اين تاپيك رو مطالعه كنيد :
achareyan
22-02-2011, 19:18
سلام دوستان خوب ....من ال ای دی سامسونگ مدل6900از بانه خریدم متاسفانه فاقد منو فارسی میباشد لطفا راهنمایی کنید.مورد دوم اینکه روش فعال کردن تلتکست رو توضیح بدید .....تی وی 46 اینچ است
انشالله که همیشه تندرست باشید منتظر جوابتون هستم
t_tanhayam
23-02-2011, 10:18
سلام دوستان خوب ....من ال ای دی سامسونگ مدل6900از بانه خریدم متاسفانه فاقد منو فارسی میباشد لطفا راهنمایی کنید.مورد دوم اینکه روش فعال کردن تلتکست رو توضیح بدید .....تی وی 46 اینچ است
انشالله که همیشه تندرست باشید منتظر جوابتون هستم
-شما زمانيكه local set یو بر روي ed-iran بگزارين منوي فارسي اضافه ميشه و بقيه موارد...
-تاپيك منوي مخفي رو بخونيد:
reza71348
26-02-2011, 20:13
سلام دوستان ایا در 6200 هم کسی اینترنت تی وی را فعال کرده؟؟؟؟
t_tanhayam
27-02-2011, 14:26
سلام دوستان ایا در 6200 هم کسی اینترنت تی وی را فعال کرده؟؟؟؟
_تفاوتي نداره مشابه بقيه مدل هاست
-شما همون مسيري كه دوستان براي مدل هاشون معرفي كردن رو برين ان شاا... فعال ميشه
reza71348
27-02-2011, 20:38
سلام من کارهای گفته شده راروی6200 سامسونگ 46 سری 6 انجام دادم فقط بجای مموری از هارد 500گیگ استفاده کردم ولی اینترنت تی وی فعال نشد
اینترنت روی led فعال هست ولی منوی بنام اینترنت تی وی در تست شبکه وجود ندارد لطفا کمک کنید
reza71348
27-02-2011, 21:02
سلام دوستان من روی 6200 تست کردم ولی بجای مموری از هارد اکسترنال استفاده کردم ولی در نهایت در منو تست شبکه چیزی بنام ( اینترنت تی وی ) اضافه نشد.در ضمن اینترنت led من فعال هست
سوال دیگر اینکه ایا با فعال شدن این منو باتوجه به فیلترینگ ایران چیز بدرد بخوری هست؟
منمون از کمکتون
mojtaba2321
28-02-2011, 13:28
دقیقا با internet tv چیکار میشه کرد دوستان عزیز؟
t_tanhayam
28-02-2011, 14:10
سلام دوستان من روی 6200 تست کردم ولی بجای مموری از هارد اکسترنال استفاده کردم ولی در نهایت در منو تست شبکه چیزی بنام ( اینترنت تی وی ) اضافه نشد.در ضمن اینترنت led من فعال هست
سوال دیگر اینکه ایا با فعال شدن این منو باتوجه به فیلترینگ ایران چیز بدرد بخوری هست؟
منمون از کمکتون
-براي عبور از اين سدود :46: پست زير از دوست خوبمون بدردتون ميخوره :
reza71348
28-02-2011, 17:19
t -tanh عزیز سلام انشاالله هیچوقت تنها نمونی .من پست بالا را که پیشنهاد داده بودی خوندم مودم من درحالت کانکشن هست واز این بابت مشکلی ندارم وحتی موقع ارتقاء نرم افزار led 6200 مزنه که نرم افزاری برای اتقاء وجود نداره ولی پس از طی مراحل بالا در نهایت در منو تست شبکه چیزی بنام ( اینترنت تی وی ) اضافه نشد.
در ضمن اینترنت led من فعال هست میخواستم بدونم ایا 6200 را کسی تست کرده ؟ واینکه اگه نداره ارزش داره من 6200 را بدم ویک 6900 بگیرم
Ali.Mirzaie
28-02-2011, 17:57
آقایونی که مشکل اینترنت تی وی دارن. برید از فروشگاهی که خرید کردید شکایت کنید و بعد همون شکایت رو برای نظام صنفی شون. یکی از اقوام این کار و کرد کلی خسارت دادن بهش... لااقل اگر تعداد زیاد باشه میتونین یه کاری کنین...
بابا این کد روی تلویزیون های به غیر از 6960 عمل میکنه دوستان هی این کد ها رو نزارین بابا کار نمیکنه .
t_tanhayam
13-03-2011, 23:16
بابا این کد روی تلویزیون های به غیر از 6960 عمل میکنه دوستان هی این کد ها رو نزارین بابا کار نمیکنه .
-منظورتون كدام كد هست ؟
كد ورود به منوي مخفي ؟
كد ورود به hotel mode ?
-در بيشتر مدل ها چواب ميده حتي در مدل هاي 2008
-شما احتمالا اشتباه وارد ميكنيد يا موردي رو رعايت نميكنيد
از لطف دوستان ممنونم.
مدل من 6960 بود و به راحتی با راهنمایی های این سایت اینترنت تی وی رو فعال کردم.
باز هم ممنونم.
paradoxides
30-06-2011, 20:12
برای فعال شدن اینترنت روی سری 7770 تو منوی سه بعدی قسمت سه بعدی خودکار رو خاموش کنید. وگرنه به اینترنت وصل نمیشه. من خودم امتحان کردم کار کرد. تلوزیونم هم با گارانتی سام سرویس هست.
سلام
آقا من یک LED سامسونگ مدل 6200 گرفتم. ولی هر کار می کنم در منوی internet tv اجازه ورود به تنظیمات را نمی دهد. من همانطور که در دفترچه راهنمای آن نوشته بود؛ اینترنت ADSL را به LAN اون وصل کردم و در منوی اصلی و در قسمت تست شبکه نیز؛تماس تلویزیون با اینترنت و lan را چک کردم. همه چیز را ok داد ولی باز internet tv کار نمی کنه. کسی میتونه کمک کنه؟ اپیکیشن ایترنت نداره
سلام من کارهای گفته شده راروی6200 سامسونگ 46 سری 6 انجام دادم فقط بجای مموری از هارد 500گیگ استفاده کردم ولی اینترنت تی وی فعال نشد
اینترنت روی led فعال هست ولی منوی بنام اینترنت تی وی در تست شبکه وجود ندارد لطفا کمک کنید
سلام به همه دوستان اگه کسی تونسته اینترنت را در سامسونگ مدل c6900 راه اندازی کنه ممنون میشم یه راهنمایی بده.09394128368 تک بزنین زنگ میزنم
aftab_azad20
23-08-2011, 11:45
من بدون هیج مشکل و دستکاری تو تنظیمات راه اندازی کردم،یعنی کابل شبکه رو با اینترنت 512پارس انلاین زدم به تی وی و بعد فشردن دکمه اینترنت،یه مشت appهم دانلود کردم،که همش چرته واسه بچه فسقلی ها خوبه،ولی در کل خیلی محدوده،سرت رو درد نیارم ارزش نداره،اگه مرورگر داشت یه چیزی
pouyaebi
30-08-2011, 04:54
با سلام خدمت دوستان عزیز منم تونستم اینترنت تی وی را روی مدل 6900 خریداری شده از بانه راه اندازی کنم
لام به ذکر است که در قسمت منو مخفی کشور را استرالبا قرار دادم
متاسفانه فیس بوک و یو تیوب هر دو فیلتر هستند ولی به قول دوستمان یه کم سایتهای سرگرمی داره که بیشتر به درد بچه ها میخوره
majidred2011
23-10-2011, 15:19
سلام چند سوال داشتم
نمی دونم اینجا جاش هست؟؟؟!
من led samsung uad5000 دارم اما نمیدونم چطور میشه کانکت شد
مودم ADSL رو وصل میکنم بعد از چند ثانیه میگه اتصال محلی برقرار شد ولی باید سرور dns را به صورت دستی تغیر دهید.
جهت استفاده از اینترنت تی وی حداقل سرعت چند باشه
سلام دوستان من سامسونگ مدل 46 ES7770 خریداری کردم به اینترنت وصل نمیشه لطفا کمک کنید لطفا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز لطفا به من کمک کن
matinpour
21-03-2013, 18:12
دوست عزیز لطفا به من کمک کن
دوست عزیز
منوال تلویزیونتان را مطالعه کنید منو------> پشتیبانی -------> e-manual
ایجاد حساب برنامه نویس SMART-HUB
1. را وارد کنید "SMART HUB" روی صفحه نمایش با فشار دادن دکمه smart hub از روی کنترل
2. دکمه "ابزار"TOOLS را فشار دهید
3. برو به "تنظیمات" ورود در منوی Tools
3. فشار دهید "ایجاد یک حساب"
4. وارد کنید نام و نام خانوادگی در توسعهdevelop)) و هر رمز عبور
5. خروج از"SMART HUB و راه اندازی مجدد سیستم TV
نکته : اگر شما نمی تواند ایجاد کنید حساب کاربری وگزینه غیرفعال است . سپس مستقیم به سیستم دکمه قرمز یا (A) را وارد کنید . کد رمز تان باید شش رقمی باشد مثال (111111)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.