PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نقد و برسی مختصر کارتهایه hd6970 و hd6950 در dx11

ramincybran
15-12-2010, 17:43
درود بر دوستان

مهمترین علته عرضه کارتهایه نسله 5 معرفی dx11 جدیدترین API مایکروسافت بود که یک تفاوت مهم با نسل قبلیش داشت و اون هم پردازش هایه مربوط به تسلیشن بود.

نسل 5000 که تکلیفش همون اول مشخص شد اما AMD طبق پیش بینی ها مقدر بود که در نسله 6 جبران کنه.

سعی میکنم از 3 سایته مطرح تست بزارم که حداقل درایه MIN FPS باشن وبعدا واسه ما حرف در نیارن

خوب بیایم ببنیم این AMD با 6970 و 6950 چه کرده در DX11؟

METRO 2033 :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خوب به طوره رندوم انتخاب اینه و ببنیم AMD چه کرده

تسته زیر توسطه نرم افزار Default بنچمارک مترو 2033 هست که توسطه legitreview بنچمارک گیری شده:

--------------------------------------------------

خوب نتیجه مشخصه:

در نرم افزار دیفالت بنچمارک مترو دوعدد 6970 در حالته crossfire حریفه 570 و 480 نشدن وای به حاله تکیشون (البته میبینیم کراسه دوتا 6970 تاثیر بسیار کمی در پرفورمنس گذاشته که احتمالا با عرضه درایور ها بهینه تر خواهد شد)

خوب حالا ببنیم در حالته رندمایزد و در یک مرحله خاص اونهم در شرایطه نامساوی عملکردشون چطوره

این تست رو hardware canucks در شرایطه زیر انجام داده

For this test we use a walkthrough and combat scene from The Bridge level which starts at the beginning of the level and lasts for about 3 minutes of walking, running and combat. Famerates are measured with FRAPS and Advanced PhysX is turned off.خوب این تست توسطه نرم افزاره بنچمارک گیر دیفالت ارائه شده انجام نشده و به صورته رندمایز در یکی از مراحله مترو با فرپس اندازه گیری شده

هرچند تسته legit چون همه کارتها در شرایطه یکسان بودن قابله استناد تره اما این هم برایه خودش بنچمارکه

تا اینجا کارش خوب بوده amd اما با اژدهایه اتشین و خشمناک کیلومترها فاصله داره.

------------------------------------------------------------------------------------

battle field : bad company 2

خوب این بازی بسیار زیبا اصولا تا الان رویه amd خیلی خوب جواب داده و در پرفورمنس ها سربلند بوده

حال بیاید نتایجو ببنیم

------------

حال بیاین از سایته hardwarecanucks هم ببنیم

نتیجه:

خوب همونطور که دیدیم amd در اینجا هم بسیار مقتدرانه و با ابرو شکست خورد و متاسفانه اژدهایه ما نتونست انتظاراتو به خوبی براورده کنه

تا اینجا 6970 حریفه 480 و570 نشده وای به حاله 580 که تکلیفش مشخصه

نتیجه گیری بر عهده خودتون

-------------------------------------------------------------------------------------

Dirt 2 :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] xUDjLuo4-S-apJ2tBTQ8nL-l1c8

خوب میرسیم به اولین بازی که با dx11 عرضه شد

خوب اینجا هم amd مقدترانه عرصه رو بر وجوده nvidia تنگ کرد و با پرفورمنس بسیار زیاد کلا وجوده nvidia رو به عنوانه رقیب زیره سوال برد

تا اینجا که همه چیز مشخص بوده کلا amd با 6970 یک گام بلند به سویه پیروزی برداشت(البته از 470 حقیقت همیشه تلخ بوده)

---------------------------------------------------------------------

حال بریم سر جدیترین بازی هایه dx11 و دوستدارانه همیشگی amd یعنی hawx 2 و lostplanet 2 .

lost planet 2 :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] wudd5gDUNVMVtxf5rUr

ok lets rock

خوب نتایج مشخصه و انویدیا با فاصله فاحش از رقیبه خودش عقب تره (البته اگر از در عقب اتوبوس تحلیل مونو شروع کنیم)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

hawx 2 :

خوب این تست هم توسطه نرم افزاره دیفالته بنچه خود بازی تست گیری شده

جزئیات:

و اینهم نتایج

همونطور که دیدیم من اصلا نمیدونم چرا انویدیا کارت تولید میکنه وقتی amd داره کارتهایی با این توان تولید میکنه

480 تقریبا 2 برابره 6970 پرفورمنس میده و انگار داره با کارتی در 3 نسل پیش مقایسه میشه

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نتیجه گیری از رویه بازی ها dx11:

تا اینجا مشخص شده که 6970 انصافا از رقیبه اصلیش یعنی 480 و 570 شکست خورده و این قابله توجیح نیست و از amd فن ها میخوام دلایل بیخود و قیمتی رو در تست کاریی در نظراتشون ابراز نفرمایند.

حال بیایم در یک بازی جدید اما غیره dx11 تست کنیم

call of duty : black ops

اینهم نتیجه

ببخشید بد افتاده عکس ها چون کارتهایه شرکت کننده بسیار زیاد بودن

این از بازی ها و تکالیف کاملا روشن بودن

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

حالا بریم سره بنچمارک ها

3DMARK 11 :

خوب داده هارو ببنیم

PERFORMANCE:

EXTREME :

بر عکسه نتایجی که از بازی های DX11 بدست اومد این بنچمارک کاملا به نفع AMD هست.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

حال میرسیم به اصله کاری

UNIGINE HEAVEN 2.1

پیشرفته AMD در این زمینه بیش از 70% نسبت به 5870 هست و این فوقولادست اما به چه قیمتی؟

به قیمته MIN FPS در حده 3.5 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

--------------------------------------------------------------------------------------------------

نتیجه گیری کلی:

من دوست دارم دوستان خودشون در این مورد نظر بدن اما واقعا ایا AMD با عرضه این اژدهایه عروسکی ابرویه رفته در نسله 5 رو تونست بخره؟؟؟

نظره بنده حقیر:

پیشرفت در DX11 و تسلیشن چشمگیر بوده اما در فاکتور هایه بالایه تسلیشن هنوز بسیار ضعیف تر از رقیبشه طورکه در تسته HAWX 2 دیدیم 480 تقریبا 2 برابره 6970 پرفورمنس میداد.

امیدوارم لذت برده باشید

pasargadd
15-12-2010, 18:28
این جور که در تستها مشخص زیاد جالب نیست.
من انتظار داشتم کارتهای سری 69 به راحتی 480 رو بتونن شکست بدن و لی.....
برعکس این کارتها میشه گفت سری 68 واقعا خوب بوده نسبت به قیمت کراییه خیلی خوبی داشته و تونسته به راحتی 460 و 470 رو به چالش بکشه.

ramincybran
15-12-2010, 18:51
این جور که در تستها مشخص زیاد جالب نیست.
من انتظار داشتم کارتهای سری 69 به راحتی 480 رو بتونن شکست بدن و لی.....
برعکس این کارتها میشه گفت سری 68 واقعا خوب بوده نسبت به قیمت کراییه خیلی خوبی داشته و تونسته به راحتی 460 و 470 رو به چالش بکشه.

این کارتها یعنی 6970 و 6950 در محافل علمی و ادبی:27: مربوط به سخت افزار به اژدهایه سرخ لقب گرفت

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اژدهایه سرخ و اتشینی که قرار بود انویدیا و 580 رو به اتیش بکشه(در فروم هایه بلاد کفر هم به وضوح شاهده این گونه صحبت هایه هوادارانه amd بودیم)

اما نتیجه چیشد

شد این

دوستانه هواداره amd که اینجا از هرفروم دیگه بیشترن ازدسته ما دلگیر نشن اما لازم بود یاداوری بشه

sepehr200
15-12-2010, 19:05
تو بعضیا خیلی افتضاح... معلومه که تخیلی هست
تازه به جز بازیا که 6900 پرفورمنس خیلی خوبی داره یعنی بیش از 60 درصد سری 5000
درکل به نظر من 6990 نسبت به 580 8-10 درصد ضعیف تره که کاملا اختلاف قیمت 150 دلار و توضیح میده یعنی بازم amd کارایی را فدا ی قیمت کرد.

salar_khan
15-12-2010, 21:15
بعد از این همه انتظار و سرک کشیدن تو این سایت و اون سایت واقعا نا امید شدم:41:

Erfan.
15-12-2010, 22:08
دوستانه هواداره amd که اینجا از هرفروم دیگه بیشترن ازدسته ما دلگیر نشن اما لازم بود یاداوری بشه

با بنچمارک های گلچیت از این سایت اون سایت نمیشه نتیجه گرفت ... شما بررسی Tomshardware رو به طور کامل بخونید متوجه میشید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

jojo_90
15-12-2010, 23:09
مگه gtx 580 به صورت میانگین چند درصد از 6970 قویتره؟؟؟!!!
لطفا یه نگاهی هم به قیمتها بندازین.520 دلار در مقابل 370دلار؟؟!!

Erfan.
16-12-2010, 14:26
شما بنچمارک های برتری Nvidia رو گذاشتید من هم لازم دیدم بنچمارک های برتری AMD رو بزارم ... در ضمن اینو یادتون باشه : اختلاف قیمت نه چندان کم 6970 و 580 ... که به نظرم باید 6970 با 570 مقایسه بشه نه با 580 ...

اول از غول بازی ها شروع میکنیم : Crysis .

توانایی محشر کارت های AMD در Crossfire رو شاهد هستید ...

مترو 2033:

باز هم عین قبلی Nvidia ...

در Civilization 5 :

همون بازی زیبا ! B:Bad Company 2 :

Stalker :

در این جا حالت تکی :

میرسیم به بحث مورد علاقه شما :

با توجه به ضعف AMD در Tesselation میبینیم که نتایج امیدوار کننده ای کسب کرده ...

البته قدرت کمی بیشتر Nvidia GTX 580 به بهای مصرف پاور بالاتر و دمای بیشتر هم لازم به ذکر بود :

در حات تکی 6970 360 وات و 580 490 وات !!!!!!!!!!!!!!!!!!!:

و دمای GPU 6970 به 83 درجه رسیده که 580 در 89 درجه سیر میکنه !!!

لازم میدونم برای رفع ابهام و نتیجه گیری این نکات رو یادآور بشم :

580 از 6970 قوی تره (چه قدر ؟؟!!) گران تر هست . مصرف بالاتری دارد . دمای بالاتری دارد ....

کارت های انویدیا در ضمینه Tesselation هنوز قدرتمند ترند .

با دیدن بنچمارک های دوستمون و من به طور همزمان میتونید خودتون نتیجه گیری کنید ... چون ایشون متمایل به Nvidia و من به AMD
انتخاب کرده ایم .

موفق باشید.

ramincybran
16-12-2010, 15:04
شما بنچمارک های برتری Nvidia رو گذاشتید من هم لازم دیدم بنچمارک های برتری AMD رو بزارم ... در ضمن اینو یادتون باشه : اختلاف قیمت نه چندان کم 6970 و 580 ... که به نظرم باید 6970 با 570 مقایسه بشه نه با 580 ...

اول از غول بازی ها شروع میکنیم : Crysis .

توانایی محشر کارت های AMD در Crossfire رو شاهد هستید ...

باز هم عین قبلی Nvidia ...

در این جا حالت تکی :

میرسیم به بحث مورد علاقه شما :

با توجه به ضعف AMD در Tesselation میبینیم که نتایج امیدوار کننده ای کسب کرده ...

البته قدرت کمی بیشتر Nvidia GTX 580 به بهای مصرف پاور بالاتر و دمای بیشتر هم لازم به ذکر بود :
در حات تکی 6970 360 وات و 580 490 وات !!!!!!!!!!!!!!!!!!!:

و دمای GPU 6970 به 83 درجه رسیده که 580 در 89 درجه سیر میکنه !!!

لازم میدونم برای رفع ابهام و نتیجه گیری این نکات رو یادآور بشم :

580 از 6970 قوی تره (چه قدر ؟؟!!) گران تر هست . مصرف بالاتری دارد . دمای بالاتری دارد ....

کارت های انویدیا در ضمینه Tesselation هنوز قدرتمند ترند .

با دیدن بنچمارک های دوستمون و من به طور همزمان میتونید خودتون نتیجه گیری کنید ... چون ایشون متمایل به Nvidia و من به AMD
انتخاب کرده ایم .

موفق باشید.

درود

اول از همه
دوست عزیز من در ریویو هم نوشتم که dx11 مد نظرم بوده چون کسایی که کارته گرافیکه dx11 میخرن مبناشون dx11 هست و بازی هایه جدید و اینده

دوم این منم که گلچین میکنم و فقط از سایته annand میگذارم:27:

تسته بنده از 3 سایته bit-tech و legitreview و hardwarecanucks بوده و این سایتها معمولا به علت نشون دادن min fps و استبیلیتی کارتها در شرایط بهتری از باقیه سایتها هستن

سوم:

دقیق ترین وجامع ترین تست هارو همیشه xbit-labs داشته و میتونید ریویو شونو مطالعه کنید اما من نتیجه نهایی بدونه احتسابه min fps رو میزارم

حالا بگذریم

شما اومدی اینو گذاشتی

منم که گفتم پیشرفتش در تسلیشن خوب بوده اما به چه قیمتی؟

به قیمته min fps معادله 3.8 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دلیلش پرشدنه سریع بافر هایه کش انجین هاست وچون این مقدار واسه اونها کم بوده یک مقدار از حاقظه 2GB کارت رو به اونها اختصاص دادن اما از حافظه کش اختصاصی برایه اونها استفاده نکردن برعکسه پولیمورف ها(کش ها چون از نوعه فلیپ فلاپ ها هستن بسیار بسیار سریعتر از حافظه کند GDDR هستن) و نتیجه شده MIN FRAME RATE افتضاح

اگه شما بری ویدئو ریویو هایه یو.تیوب رو ببنید در رزولوشن هایه بالا 1920 دچاره تیک وحشتناک در مجاورت ابجکت ها با تسلیشن سنگین میشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تازه باز این تسلیشن extreme که نهایته دل رحمیه

یوبی رو چی میگی که از تسلیشن با فاکتور هایه بالاتر استفاده میکنه و نتیجه میشه این[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تازه ما در سایره بازی هایه DX11 مثله مترو و LOST PLANET 2 و بسیار از بازی هایه دیگه عملکرده بهتره 480 رو نسبت به 6970 میبینیم وای به 580 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این کارت قرار بود انویدیا رو به اتیش بکشه و طبقه محافله فروم ها به اژدهایه سرخ لقب گرفته بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تازه این فرمی بود و معماری درجا زده شدش واسه همین انویدیا نونه معماری موفق و قدیمیشو میخوره

Erfan.
16-12-2010, 15:22
پست جناب Ultra Black رو در این تاپیک بخونید کامل تر از اون نمیشه جواب داد :

ramincybran
16-12-2010, 15:40
پست جناب Ultra Black رو در این تاپیک بخونید کامل تر از اون نمیشه جواب داد :

دوسته عزیز من کاری به ultra black یا افراده دیگه ندارم.هرکس نظره خودشو داره و محترمه

من ازگذشته هایه دور سعی میکردم در این فروم زیاد پست ندم چون در گذشته در بخشه hdtv کار می کردم و نتیجه خوبی ندیدم

شما و اون دوستتون و هرشخص محترم دیگه نظراته منطقی تونو اینجا بفرمایید من با کمال ارامش و دوستی پاسخ میدم

ببنید مبنایه بنده 1 یا 2 سایت نیست بلکه 4 سایته متفاوت هست هرچند من تا الان بیش از 14 سایت رو مطالعه کردم

اون چیزی که مشخصه اینه که این کارتها در dx11 هنوز در برابره انویدیا عقب هستن و فاصله نسبتا زیادی دارن اینو من به هرشکل میتونم اثبات کنم

مثلا شما نرخه دمایی annand رو ببنید

حال برایه techspot هم مشاهده کنید

شما حقیقتو کدوم میدونید؟

احتمالا این techspot هم رفت در ضمره 5 امین نون خوره nvidia :d

البته در اینجا hardwarecanucks تست رو در 22 درجه به قوله خودش constant گرفته

حالا بریم سراغه درجه نویز

واقعا 570 کم سرو صداتره

Erfan.
16-12-2010, 17:29
واقعا 570 کم سرو صداتره

اصلا بنچ نویز رو قبول ندارم ... یعنی چی 6970+6950 ؟؟؟

در ضمن با توجه به قیمت کارت ها رو میسنجن که در این زمینه AMD خیلی بهتر ظاهر شده ...

در ضمینه Tesselation کمی عقبه که اون هم فعلا مهم نیست ...

ramincybran
16-12-2010, 18:20
اصلا بنچ نویز رو قبول ندارم ... یعنی چی 6970+6950 ؟؟؟

اون که بعله:27: اصولا درحاله حاظر هیچ سایتی جز ANNAND واقعیت نداره بایقیه سایتها همه مشغوله شکستنه گردو هستن

اون 6970+ 6950 که درواقع 6970/6950 (هم ارزی : خوب چون دوکارت از یک نوع کولر استفاده میکنن ) نرخ تولید نویز بر اساسه DBA هست

توضیح:

این تست اگه ریاضی بلد باشین یا نه اصلا جدول خوانی که دوره ی راهنمایی و دبیرستان اموزش میدن بر اساسه دوره فن یا RPM )Round per minute) محاسبه میشه به طوره مثال در دور فن 2850 rpm میزان نویز برحسبه dba برایه 570 معادله 56.6 و برایه 6970/6950 معادله 61.5 و برایه 6870 بسیار بیشتر و معادله 62.5 دسیبل هست.(در db چون داره از اعداد لگاریتم گیری میشه اختلاف هایه ناچیز بسیار بیشتر از اعداد عادی خودشونو نشون میدن که بر میگرده به ذاته عملگره لگاریتم)

حالا متوجه شدین یا اگه نشدین بیشتر توضیح بدم؟؟؟؟؟

در ضمن با توجه به قیمت کارت ها رو میسنجن که در این زمینه AMD خیلی بهتر ظاهر شده ...
جانه من؟؟ منو کفن کنن؟

6970 قیمتی معادله 370$ دلاره و 570 معادله 350$ و همونطور که در تست هایه dx11 دیدیم با اختلاف زیاد از رقیبش عقب تره

نکته مهم:

دوستان قدرته کارتهایه dx11 در بازی هایه dx11 سنجیده میشن نه dx9 و dx10 و کسی که کارتهایه جدید میخره میخواد کرایسیس 2 و lost planet 2 و tomclancy hawx 2 بازی کنه نه ولفنشتاین :27:

اینها همه با فاکتور گیری physx و cuda هم هستن(خدا وکیلی من میمونم گاهی چیزی بگم)

در ضمینه Tesselation کمی عقبه که اون هم فعلا مهم نیست ... نه اصلا مهم نیست واسه همین تویه lostplanet 2 و hawx 2 و بازی هایه dx11 که دارن عرضه میشن مثله crysis 2 با اختلاف زیاد داره انویدیا رو شکست میده و انویدیا بدبخت مونده چجوری ابرویه رفتشو جمع کنه چون در قابلیت اصلی و بنیانه dx11 یعنی تسلیشن بسیار ضعف داره:27:

راستینکته تستی اینه که بازی ها که دیگه نمیخوان با dx11 طراحی بشن طبقه صحبته دوستمون میخوان با dx9/dx10 درست بشن (به معنایه واقعی کلمه lol)

اخه میدونی هرکی میخواد کارته جدید dx11 بخره که بازی dx11 نمیکنه میخواد بره doom 3 بازی کنه

نتیجه گیری:

دوست عزیز وقتی شما اینقد سطحی وساده انگارانه بحث میکنی و بنده حقیرو یک کاربره نافهم انتظار داری من در این قسم تاپیک هایه بیخودی بیام این بحث هایه بیخود و بی پایه اساسو ادامه بدم؟؟؟؟؟

میای میگی تسلیشن مهم نیست اگه اینو تویه فروم حرفه ای تری میگفتی خدایی............ چی بگم

البته از دست بنده دلگیر نشی من موارد مشابه اینو در اینجا البته نه در این بخش زیاد دیدم واسه همین فرار کردم.اینجا هم که چند بار اومدم دیدم فقط هوادارانه amd پادشاهی میکنن و هر صحبتی به نفع amd مورد تمجید عموم قرار میکیره(LOL)

Corei7_980X
16-12-2010, 18:43
میای میگی تسلیشن مهم نیست اگه اینو تویه فروم حرفه ای تری میگفتی خدایی............ چی بگم
درسته که تسلیشن مهم هست اما قدرت کارت + قیمت معیار خریدکارت هست که NVIDA فعلا کاملا توش شکست خورده و فکر نکنم فقط تسلیشن معیار خرید یک کارت باشه !در ضمن دوست عزیز تو خارج از کشور با بعضی برند ها قیمت 400 میرسه و تو ایان الله اعلم ...

دوست عزیز وقتی شما اینقد سطحی وساده انگارانه بحث میکنی و بنده حقیرو یک کاربره نافهم انتظار داری من در این قسم تاپیک هایه بیخودی بیام این بحث هایه بیخود و بی پایه اساسو ادامه بدم؟؟؟؟؟
دوست من شما قوانیین فروم رو خوندیدی ؟شما به هیچ وجه حق توهین به کاربران دیگه رو نداریین .کاربران گرامی در این مواقع می تونن از دکمه اخطار استفاده کنند ...

ینها همه با فاکتور گیری physx و cuda هم هستن(خدا وکیلی رو هم خوب چیزیه؟
نه این که PhysX خیلی کاربردیه !!! تنها بازی که به خوبی ازش استفاده کرده بود مافیای دو بود ... اکثر بازی ساز ها هم هاوک و STREAM رو تر جیح می دن ...

این تست اگه ریاضی بلد باشین یا نه اصلا جدول خوانی که دوره ی راهنمایی و دبیرستان اموزش میدن بر اساسه دوره فن یا RPM )Round per minute) محاسبه میشه به طوره مثال در دور فن 2850 rpm میزان نویز برحسبه dba برایه 570 معادله 56.6 و برایه 6970/6950 معادله 61.5 و برایه 6870 بسیار بیشتر و معادله 62.5 دسیبل هست.
پستتون رو ادیت کنین . در غیر این صورت مدیران و ناظرین محترم زحمتش رو می کشند ...

---------- Post added at 08:43 PM ---------- Previous post was at 08:40 PM ----------

6970 و 6950 با توجه به تستها نتایج خوبی ارائه کردن و با توجه به قیمت مناسبتری که نسبت به GTX580 و GTX570 دارند به نظرم باز هم بازار بهتری نسبت به کارت انویدایی خودشون خواهند داشت و NVIDIA باز هم عرضه بهتر محصولات خودش ناکام موند ...

ramincybran
16-12-2010, 19:05
درسته که تسلیشن مهم هست اما قدرت کارت + قیمت معیار خریدکارت هست که NVIDA فعلا کاملا توش شکست خورده و فکر نکنم فقط تسلیشن معیار خرید یک کارت باشه !در ضمن دوست عزیز تو خارج از کشور با بعضی برند ها قیمت 400 میرسه و تو ایان الله اعلم ...

کاربر گرامی یعنی چی تسلیشن مهم هست؟؟ اصلا بدونه تسلیشن مگه dx11 داریم ما که بخوایم بگیم مهم هست یا نیست

قدرت کارت در dx11 رو توانایی پردازش خوب تسلیشن بیان میکنه اگرنه dx11 چه فرقی با dx9/10 داره(شما رو به خدا قسم نگین shader model 5 که با نسخه 4 تنها در بهینه سازی پردازش های شیدینگ تاثیر گذاره و تفاوتی با sm4 نداره درضمن پردازش هایه مربوط به raytracing هنوز به صورته realtime قابله پردازش نیستن پس اونم وسط نکشین)

در حاله حاظر بازی ها دارین به سمته تسلیشن سنگینتر حرکت میکنن همونطور که در 2 بازی اخری hawx 2 و lostplanet دیدم از فاکتور هایه بالاتر از extreme یونیجین در بازی هاشون استفاده کردن و نتیجه برتری فاحشه انویدیا بود

واسه همین amd از dual engine در سری 6900 استفاده کرد تا با دوتا tesselator نسل 8 بتونه یه کاری بکنه

البته مشکلی نیست این مباحث اینجا کسی اطلاعای نداره چون در فروم هایه بلاد خارج هم زبونه ادیتور ها و کاربر هایه حرفه ای مو در اورد تا ملت متوجه شدن.

دوست من شما قوانیین فروم رو خوندیدی ؟شما به هیچ وجه حق توهین به کاربران دیگه رو نداریین .کاربران گرامی در این مواقع می تونن از دکمه اخطار استفاده کنند ...من اونجا توهینی نمیبینم یک انتقاده اگه دوستمون از بنده دلگیر میشه خودش پیشگیری میکنه وگزارش شما لازم نیست وکالت کسی رو بعهده بگیرید

hysX خیلی کاربردیه !!! تنها بازی که به خوبی ازش استفاده کرده بود مافیای دو بود ... اکثر بازی ساز ها هم هاوک و STREAM رو تر جیح می دن ...جانه من؟؟

خوب پسره گل شما اولاتعداد بازی هایی که رویه pc تکرار میکنم رویه pc با physx و باقیه موتور ها ساخته شدن (بگذریم از کیفیت غیره قابله مقایسه شون ) از سال 2010 به بعد رو لیست کنی ببنیم کدوم یکی بیشتر استفاده شدن:27:

اگه منبع ندارید رویه تخیلات داده هارو به ملت نخورونین(احتمالا اینم توهینه دیگه نه؟ یاد دوران دبستان بخیر)

پستتون رو ادیت کنین . در غیر این صورت مدیران و ناظرین محترم زحمتش رو می کشند ...
بازم دخالت کردی دوست عزیز . مدیرا لازم باشه به شخصه من تذکر میدن شما لطفا دخالت نفرمایید(من در کامنت هام منظورم با هیچ شخصه خاصی نیست وتاکیدی ندارم)

6970 و 6950 با توجه به تستها نتایج خوبی ارائه کردن و با توجه به قیمت مناسبتری که نسبت به GTX580 و GTX570 دارند به نظرم باز هم بازار بهتری نسبت به کارت انویدایی خودشون خواهند داشت و NVIDIA باز هم عرضه بهتر محصولات خودش ناکام موند ... بله دیگه همونطور میاید بدونه هیچ برسی و استدلالی یه نظری میدین بعد احساس میکنید خیلی هم تخصصیه و نتیجه گیری پایانی رو هم میزارید.

الان نه قیمتی گذاشتی نه مبنایی یه صحبت بعد هم نتیجه گیری سریع و داغون بودنه انویدیا:27:

بسیار بسیار جالب

البته بابا بزرگ بنده هم طبق شواهد میتونه در انتخابات ریاست جمهوری امریکا شرکت کنه و باز هم طبقه شواهد از باقیه نامزد ها شانس بیشتری برایه انتخاب برخورداره:27:

Erfan.
16-12-2010, 19:07
اون 6970+ 6950 که درواقع 6970/6950 (هم ارزی : خوب چون دوکارت از یک نوع کولر استفاده میکنن ) نرخ تولید نویز بر اساسه DBA هست

توضیح:

این تست اگه ریاضی بلد باشین یا نه اصلا جدول خوانی که دوره ی راهنمایی و دبیرستان اموزش میدن بر اساسه دوره فن یا RPM )Round per minute) محاسبه میشه به طوره مثال در دور فن 2850 rpm میزان نویز برحسبه dba برایه 570 معادله 56.6 و برایه 6970/6950 معادله 61.5 و برایه 6870 بسیار بیشتر و معادله 62.5 دسیبل هست.(در db چون داره از اعداد لگاریتم گیری میشه اختلاف هایه ناچیز بسیار بیشتر از اعداد عادی خودشونو نشون میدن که بر میگرده به ذاته عملگره لگاریتم)

حالا متوجه شدین یا اگه نشدین بیشتر توضیح بدم؟؟؟؟؟

وقتی اون تست میزان نویز اون 2 کارت رو یکی فرض کرده یعنی به کلی نا معتبره ... خب از یک نوع کولر استفاده کنن میزان نویز فرق میکنه ...

اگه ریاضی بلد باشین یا نه اصلا جدول خوانی که دوره ی راهنمایی و دبیرستان اموزش میدن
جواب این قسمتو ندم بهتره ...

6970 قیمتی معادله 370$ دلاره و 570 معادله 350$ و همونطور که در تست هایه dx11 دیدیم با اختلاف زیاد از رقیبش عقب تره

این بازی های DX 11 ...

اینها همه با فاکتور گیری physx و cuda هم هستن(خدا وکیلی من میمونم گاهی چیزی بگم)

خداوکیلی چند تا بازی از physics استفاده میکنن ؟؟ Mafia II و Batman ... 2 تا ؟؟؟

میای میگی تسلیشن مهم نیست

من نگفتم مهم نیست ...گفتم :

فعلا مهم نیست

یعنی در آینده اهمیت پیدا میکنه ... و فعلا کارت های AMD کمی در این زمینه عقبن ...

Corei7_980X
16-12-2010, 19:24
خوب پسره گل شما اولاتعداد بازی هایی که رویه pc تکرار میکنم رویه pc با physx و باقیه موتور ها ساخته شدن (بگذریم از کیفیت غیره قابله مقایسه شون ) از سال 2010 به بعد رو لیست کنی ببنیم کدوم یکی بیشتر استفاده شدن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من گفتم بی کیفیت هست که بحث کیفیت رو وسط می کشی ؟ واسه همین بود که GTX 480 و 470 تو فول لود با کوره نون وایی اشتباه گرفته می شد ...

اگه منبع ندارید رویه تخیلات داده هارو به ملت نخورونین(احتمالا اینم توهینه دیگه نه؟ یاد دوران دبستان بخیر)
بر شیطان رجیم لعنت !

بله دیگه همونطور میاید بدونه هیچ برسی و استدلالی یه نظری میدین بعد احساس میکنید خیلی هم تخصصیه و نتیجه گیری پایانی رو هم میزارید.

الان نه قیمتی گذاشتی نه مبنایی یه صحبت بعد هم نتیجه گیری سریع و داغون بودنه انویدیا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و بسیار زیبا اینکه شما ادعات می شه از ناظر انجمن هم بیشتر می دونی ! و داری تمام معادلات واقعی رو رد می کنی و به بحث های حاشیه ایی می پردازی !:
به اینجا سربزن :

حرفی بود در خدمتم ...
می گردم و لیست می زارم ...

ramincybran
16-12-2010, 19:48
وقتی اون تست میزان نویز اون 2 کارت رو یکی فرض کرده یعنی به کلی نا معتبره ... خب از یک نوع کولر استفاده کنن میزان نویز فرق میکنه ...

جواب این قسمتو ندم بهتره ...

این بازی های DX 11 ...

خوب الان نتیجه گیریت رو مترو و just caus و aliens دیگه؟؟؟؟؟؟ بعد من الان گلچینر شدم:27:

بعد ما الان باز هایی با فاکتوره تسلیشنه بسیار وسیع تر مثله lostplanet 2 و hawx 2 هویجن نه

این برایه مترو

که توسط بنچمارکه دیفالته خوده بازی تست گرفته شده نه با یک گیمر که به صورته رندوم بازی کنه وبا فرپس رکورد گیری کنن

با جزئیات زیر

چون همه کارتها در شرایط یکسان بودن قابله استناد تره

برایه باقیه بازی ها هم در صفحه 1 نتیجه گیری شده

داده ها مشخص ان.

درموجموع بازی هایه dx11 انویدیا با اختلافه فاحش برتری داره اینو میتونید راحت میانگین گیری کنید

من گفتم بی کیفیت هست که بحث کیفیت رو وسط می کشی ؟ واسه همین بود که GTX 480 و 470 تو فول لود با کوره نون وایی اشتباه گرفته می شد ...

اه ببخشید یادم رفته بود از یخچالی بانامه 6970 یادی بکنم:27:

الان 6970 یخچاله و کور هایه اجر پزی شما 96 نه

تازه thermal junction maximum برایه فرمی 105 درجه سانتی گراد بود واسه cayman چقدره؟؟ 95 درجه :21:

و بسیار زیبا اینکه شما ادعات می شه از ناظر انجمن هم بیشتر می دونی ! و داری تمام معادلات واقعی رو رد می کنی و به بحث های حاشیه ایی می پردازی !:
به اینجا سربزن :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحرفی بود در خدمتم ...
می گردم و لیست می زارم ...

ببین پسره گل

شما اگه با من سره بحثه مکانیک کوانتومی ورنر هایزنبرگ هم بیاری من بدونه دلیل و برسی چیزی تویه کتم نمیره.

ایشون مدیرن دسته گلشونم درد نکنه شاگردشونم هستیم اصلا شاگرده شما هم اما مدیر بودن دلیلی بر برتر بودن نیست.ادعایی نداریم بنده حاظرم با هرکس مباحثه منطقی و رویه استدلال بکنم.(کلا سرم درد میکنه با یک انسانه منطقی بحث هایه تخصصی بکنم)

الان این مدیره گرامی وحی منزل شدن و مباحثه مطرح شده بنده هم مهملات.بسیار خوب من که تا اینجا پیش اومدم دوستان دیگتون هم تشریف بیارن من شروع به بحث منطقی میکنم البته به شرطی که تویه جاده خاکی کسی نره

فعلا منبع من و نتیجه گیریهام از رویه 4 سایت بوده که min fps هم لحاظ میکردن.تست هایه annand که مثله دمایه کارتهاش فعلا بودار در اومده.اما toms رو قبول دارم.

بحث هم رویه dx11 و ایندش بوده.بسم الل........ شروع کنید:27:

Erfan.
16-12-2010, 20:12
[QUOTE]خوب الان نتیجه گیریت رو مترو و just caus و aliens دیگه؟؟؟؟؟؟ بعد من الان گلچینر شدم

ببخشید اینا بازی های DX 11 نیستن ؟؟؟

که توسط بنچمارکه دیفالته خوده بازی تست گرفته شده نه با یک گیمر که به صورته رندوم بازی کنه وبا فرپس رکورد گیری کنن

اون بنچمارک برای Tomshardware بود ...این هم از سایت های دیگه :

.تست هایه annand که مثله دمایه کارتهاش فعلا بودار در اومده

تا این جا که تست های Legit بو دار خودشونو نشون دادن

اه ببخشید یادم رفته بود از یخچالی بانامه 6970 یادی بکنم

با اجازه دوستمون Corei7_980X :

---------- Post added at 10:12 PM ---------- Previous post was at 10:10 PM ----------

فعلا منبع من و نتیجه گیریهام از رویه 4 سایت بوده که min fps هم لحاظ میکردن.

ببخشید شما روی Min FPS بازی میکنید ؟

Advanced Ali-001
16-12-2010, 20:23
آهان مچتوگرفتم!
گیگا460که جون هیچی رونداره چه غوغایی کرده!
460ftwکه من ازشرکتevga دارم وخیلی هم ازش راضیم اگه2تابشه میتونه بالاتراز580ضاهربشه!!!!!!!!!!!!
sliبشه میشه2گیگ دیگه تازه با230مگ شیر پس درحد580هست.
این6980 فکرکنم بتونه جلویASUS ARESقدعلم کنه.
5970و6950که دارای880مگ کلاک هستند البته مدل سافایرشون اگر بایه ASUS RAMPAGE 3گزاشته باشه وبایه پاورقویمیتونه تا980بره یانمیکشه؟
یکی ازدوستان میگفت که تا950کلاک رواور کرده منم رفتم دیدم تا950مگاهرتز فرکانس عملیاتی رواور کرده بود البته مدلMSIبود که790کلاک داره به نظر شما 6980میتونه جلوی آرس وایسه؟

ramincybran
16-12-2010, 21:04
ببخشید اینا بازی های DX 11 نیستن ؟؟؟

اون بنچمارک برای Tomshardware بود ...این هم از سایت های دیگه :

خوب اینجور که بوش میاد فعلا رویه metro 2033 زوم کردیم و فعلا باقیه بازی هایه dx11 در نقشه پشمک هستن :27:

اول از همه بریم سراغه hardocp ببنیم در چه شرایطی تست گرفته

we have played through the entire game on all video cards and have settled on the Chapter 4 – War "Outpost" level to use as our run-through. خوب همونطور که میبینید به طوره رندوم یکی از مراحله شروع به بازی کرده و با فرپس شروع به تست گیری کرده.

خوب اینجور تست گیری ها درشرایطه یکسان نیست و توسط نرم افزاره دیفالت بنچه خوده بازی تست گیری نشده .
این سایت عادت داره بازی هارو در ماکسیمم ستینگ تست بگیره مثلا نمونه هایه زیرو ببنید

HardOCP تستهاش حداکثر تنظیم قابل بازی کردن را نشان میده
مثلا این عددهای HD6970 بالاتر هست از GTX580 ولی یک نکته وجود داره برای GTX580 توی
تنظیمات Apex برابر High هستش ولی برای HD6970 به کل خاموش هست در ضمن ATI از MLAA
داره استفاده میکنه در حالیکه NVIDIA از AA واقعی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

یا اینکه برای این یکی ATI تنها از 4xAA + 16XAF استفاده کرده در حالیکه NVIDIA از 8XCSAA+TrMSAA + 16x AF
داره استفاده میکنه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

یا اینجا ATI داره از 8xMSAA + 16xAF اسافاده میکنه در حالیکه NVIDIA از 8xMSAA + 2xTRSAA + 16xAF
داره استفاده میکنه

من همیشه برام این سوال هسا که چرا طرفدارهای AMD مرتب از این سایت مثال میزنند بدون اینکه
ببینند هدف از تستهای این سایت چیه و میخواهد چی را نشان بده و یا شرایط گرفته شدن این تستها چی
بودهخوب پس این هم از این

بریم سراغه بعدی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]پسره گل اصلاریویو منو خوندی؟؟

یا همینجور چون دیدی اوضائ به نفع amd نیست سریع بنچارو ردیف کردی

این قسمتی از ریویو خودم

خوب حالا ببنیم در حالته رندمایزد و در یک مرحله خاص اونهم در شرایطه نامساوی عملکردشون چطوره:tongue:

این تست رو hardware canucks در شرایطه زیر انجام داده

[QUOTE] For this test we use a walkthrough and combat scene from The Bridge level which starts at the beginning of the level and lasts for about 3 minutes of walking, running and combat. Famerates are measured with FRAPS and Advanced PhysX is turned off.خوب این تست توسطه نرم افزاره بنچمارک گیر دیفالت ارائه شده انجام نشده و به صورته رندمایز در یکی از مراحله مترو با فرپس اندازه گیری شده

هرچند تسته legit چون همه کارتها در شرایطه یکسان بودن قابله استناد تره اما این هم برایه خودش بنچمارکه

تا اینجا کارش خوب بوده amd اما با اژدهایه اتشین و خشمناک کیلومترها فاصله داره.
اینم از این

بریم سراغه بعدی

تا این جا که تست های Legit بو دار خودشونو نشون دادن
از انجایی که تا الان فقط بلد بودید تست بزارید و خدا حافظی کنید من هم حرفتونو کاملا قبول میکنم

اون که بعله از اول بودار بود اصلا کلا تست هایه lostplanet و hawx 2 و battlfield bc2 و dirt 2 وکلا همه بو داربودن:27:

اصلا اونا تست نیستن همشون باقالا هستن

با اجازه دوستمون Corei7_980X :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]میگم تو صفحاته قبلو خوندی؟؟ داشتیم با هم بحث میکردیم

اینایی که گذاشتی فک نمیکنی چند پست قبل تر گذاشتم

این نقله قوله خودم

مثلا شما نرخه دمایی annand رو ببنید

حال برایه techspot هم مشاهده کنید

شما حقیقتو کدوم میدونید؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]خوب

حالا که شما دمارو گذاشتی اما تحلیل نکردی پسره گل

در تسته annand دمایه لوده 6970 کمتر از 570 هست اما در همین hardware canucks که من گذاشته بودم و شما الان پیداش کردین گذاشتین کاملا متناقضه:27:(البته من annand روقبول دارم)

570 کاملا خنک تر از 6970 هست . اون اختلاف دمایی هم به خاطره بیس 22 سانتی گراد بودنه محیط تست گیری هاردویرکانوکس هست

بخشید شما روی Min FPS بازی میکنید ؟پسره گل min fps استبیلیتی یک کارتو نشون میده و هرچی به avg نزدیک تر باشه بهتره توضیحش مفصله من در چندین فروم دیگه به طوره کامل توضیح دادم

که معمولا techspot در زمینه بسیار شیطونه و از زمانه تسته mafia 2 من بهش انچنان اعتمادی ندارم.

نکته اخلاقی:

خوب ببنید به کجارسیدیم که و در ابتدا چی بود قضیه

همه انویدیا رو متهم میکردن که چرا معماری فرمی بدونه تغییر با فعال کردنه اخرین sm کردنش 580 ویک درجازد.بعد فرمودید این (شمارو نمیگم amd فن هارو میگم ) این amd با cayman که به اژدهایه سرخ معروف شد وجوده انویدیارو به چالش میکشه و سرتا پاشو اتیش میزنه.

حالا که همه چیز مشخص شده ما اونو در بحث هایه 480 و 570 و580 معماری 1 سال پیش شرکت میدیم:دی

مجموع در چند بازی

amd بعد از 1 سال هم متاسفانه نتونست کاری بکنه:27:

Erfan.
16-12-2010, 21:19
این سایت عادت داره بازی هارو در ماکسیمم ستینگ تست بگیره مثلا نمونه هایه زیرو ببنید

خیر . اون در بخش اول Review ها هست و بنچی که من گذاشتم از تنظیمات کاملا برابره ...این هم صفحه خود سایت :

در آخرین بخش بنچمارک صفحه یه بخش به اسم Apples to Apples وجود داره که بازی ها با تنظیمات کاملا برابر تست میشن

از انجایی که تا الان فقط بلد بودید تست بزارید و خدا حافظی کنید من هم حرفتونو کاملا قبول میکنم

در تمام پست های من توضیح وجود داره

اصلا اونا تست نیستن همشون باقالا هستن

پس Avp . Civ 5 . Metro . Just Cause 2 چی هستن ؟ شما اصلا به بنچ ها ی دیگه نگاه نمیکنید ...

در تسته annand دمایه لوده 6970 کمتر از 570 هست اما در همین hardware canucks که من گذاشته بودم و شما الان پیداش کردین گذاشتین کاملا متناقضه(البته من annand روقبول دارم)

من اون بنچ رو برای اون حرف شما که گفتی :

الان 6970 یخچاله و کور هایه اجر پزی شما 96 نه

گذاشتم و هدفم 480 بود ... اول بببینید من چی گفتم بعد شروع به جدال کنید

پسره گل min fps استبیلیتی یک کارتو نشون میده و هرچی به avg نزدیک تر باشه بهتره توضیحش مفصله من در چندین فروم دیگه به طوره کامل توضیح دادم

مگه چند دقیقه از وقت بازی کردن توی Min fps گذرونده میشه ؟؟؟ معمولا ثانیه ای هست

در ضمن شما گفتید به Xbitlabs اطمینان دارید فکر کنم به این ها هم باید داشته باشید :

لطفا با دقت ببینید و توجه کنید به چه صورته ...

ramincybran
16-12-2010, 21:43
خیر . اون در بخش اول Review ها هست و بنچی که من گذاشتم از تنظیمات کاملا برابره ...این هم صفحه خود سایت :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر آخرین بخش بنچمارک صفحه یه بخش به اسم Apples to Apples وجود داره که بازی ها با تنظیمات کاملا برابر تست میشن

به من بگو فیزیک برایه 580 on یا off پسره خوب و جزئیات 5870 ایا در همون تست برابره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:27:

در تمام پست های من توضیح وجود داره

بلههههههههههههههههههههههه هههههه:27:

من اون بنچ رو برای اون حرف شما که گفتی :

گذاشتم و هدفم 480 بود ... اول بببینید من چی گفتم بعد شروع به جدال کنید

پسره گل فاصلشون تویه کانوکس 10 درجه بود تو اونایه دیگه هم تقریبا همین قد اما نکته اینه که 570 تویه اتاند 88 درجه بود تویه کانوکس 73:27:

خوب حالا کی خربزست؟؟:31:

کردن توی Min fps گذرونده میشه ؟؟؟ معمولا ثانیه ای هست

پسره گل استبیلیتی مهمترین رکنه در بازی ها و گرفتنه فریمه قابله قول چون هرچی به avg نزدیک تر باشه شما کمتر انومالی فریم ریتو احساس میکنی.

واسه همینه در heaven و gta iv طبقه برسی ویدئوریویو هایه موجود در یوتیوب اون زمان 480 رو بسیار برتر از 5970 میدونستن.این 6970 که جایه خود داره

در ضمن شما گفتید به Xbitlabs اطمینان دارید فکر کنم به این ها هم باید داشته باشید :

چی میگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:31:

خیلی پسره باحلیی

الان تو اومدی چندتا بنچ گلچین گذاشتی من 3 صفحه دارم مجموعه همه کانکولشن هارو میزارم نفهمیدی؟؟؟؟

بابا ایول داری :27:

برو صفحات اخر یک مطالعه کن به اینها میرسی

اینم با aa 4x پسره خوب و تمامه بازی ها

نیازیم به گلچین نیست

خوشبختانه این سایت ریویو همه کانکولوشن هارو برایه مقایسه یک جا قرار میده واسه همین اینقدر مطرحه

..................

Erfan.
17-12-2010, 11:30
به من بگو فیزیک برایه 580 on یا off پسره خوب و جزئیات 5870 ایا در همون تست برابره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پسره خوب این هزار بار : توی اون تست همه چی برابره بالاش هم نوشته : Very High . باز بیا بگو برابر نیست .

پسره گل فاصلشون تویه کانوکس 10 درجه بود تو اونایه دیگه هم تقریبا همین قد اما نکته اینه که 570 تویه اتاند 88 درجه بود تویه کانوکس 73

خوب حالا کی خربزست؟؟

یه نتیجه گیری از حرفتون کنید آخر من نفهمیدم منظورتون چیه ... 480 داغه این رو قبول ندارید؟ ناچار میشم برم سراغ تست
پخت تخم مرغ و ... :27:

چی میگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خیلی پسره باحلیی

الان تو اومدی چندتا بنچ گلچین گذاشتی من 3 صفحه دارم مجموعه همه کانکولشن هارو میزارم نفهمیدی؟؟؟؟

بابا ایول داری

برو صفحات اخر یک مطالعه کن به اینها میرسی

در رزولیشن 2560X1600 برتری با AMD هست ... کانکلوشن های دیگه ای هم در همون Page بود که اگه میدیدی متوجه میشدی

در نهایت بهتون حتما پیشنهاد میکنم بررسی های تامز و Hardocp رو یک بار دیگه به طور کامل بخونید بعد جواب منو بدید ...

omidnejat
23-12-2010, 20:59
بچه ها ببخشید وسط دعوا مزاحم شدم
میخوام تو سیستم از 2 تا کارت استفاده کنم حالا موندم بین 2 نا 6850 و 2 تا 460
کدوم بهتره

Fusi0n
23-12-2010, 21:06
کدوم بهتره
دو تا 460 چون کارت AMD میبین بالانس نداره فریم 180 درجه تعییر میکنه و افت فریم میگیری :27:

Erfan.
23-12-2010, 21:18
کدوم بهتره

دعوا در کار نیست ... بحث هست که ظاهرا دوستمون جوابی ندارن :21:

2 تا 6850 یا 2 تا 460 کارایی نسبتا مشابهی دارن :

6850CF کمی قوی تره ... انویدیا Tessellation قویتری داره ... تصمیم خودتونه ...

omidnejat
24-12-2010, 14:40
دعوا در کار نیست ... بحث هست که ظاهرا دوستمون جوابی ندارن :21:

2 تا 6850 یا 2 تا 460 کارایی نسبتا مشابهی دارن :

6850CF کمی قوی تره ... انویدیا Tessellation قویتری داره ... تصمیم خودتونه ...
اگه قیمت هر 2 تا یکی باشه کدوم رو پیشنهاد میدین راستی پاور مورد نیاز برای هر حالت چقدره و مصرف 2 تا از هر کارت چقدر میشه

ramincybran
25-12-2010, 23:16
اههههههه خدای من

بعد از یک هفته نبود اینترنت در ولایته ما اومدیم هنوز 1 صفحه هم این تا پیک پیشرفت نداشته

مایوس کنندس . فروم هایه حرفه ای تر فارسی زبان واقعا تحلیل هایه جانانه داشتن اینجا هیچکس نظری نداده

پسره خوب این هزار بار : توی اون تست همه چی برابره بالاش هم نوشته : Very High . باز بیا بگو برابر نیست .

ای وای.
هنوز فقط شما اینجا داری نظر میدی دوست من البته متاسفانه 2 تا بودید که همونطور که پیشبینی میکردم هواداران amd فقط اینجا حظور دارن

خوب دوست عزیز

وقتی من دارم میگم physx ایا رویه کارتهایه ای ام دی on هست یا off و شما با این جوابه عالمانه بعد از مدتی که احتمالا 2 روز بوده یه همچین پاسخی میدی من چی بگم

مثله این میمونه که نیلس بور بیاد به یک نفر بخواد شرایط مرزی متغیر هایه غیره خطی تابع مختلط مکانیک کوانتومی رو توضیح بده و از شما بخواد گرادیان حرکت چرخشی اون تکانه رو بدست بیاری بعد اون بنده خدا بیاد بگه ای بابا این حرفا چیه دو دوتا چهارتا میشه به خدا :31:

یه نتیجه گیری از حرفتون کنید آخر من نفهمیدم منظورتون چیه ... 480 داغه این رو قبول ندارید؟ ناچار میشم برم سراغ تست
پخت تخم مرغ و ... :27:
خوب بزار ببنیم

کی گفته 480 داغ نیست .اون رفیقت گفت 480 کوره هست منم 6970 رو به جمع کوره هایه اجر پزی معرفی کردم.فقط تفاوتشون اینه که 480 ماله یکسال پیشه و توان تحمل تزریق حرارتیش 105 درجه اما این کایمن شما 95 هه(البته اینو من قبلا هم گفتم اما ضرایب هوشی انسانها خوب متفاوته(اینو در جمع گفتم به کسی بر نخوره)

الانم که 570 بجایه 480 هست و همون فرمی که با کمی تغییر و بهینه سازی بسیار خنکه(این 6970 قرار بود 580 رو کبابی کنه که در زمینه گرما رویه همهرو سفید کرد).تازه اینا معماری پارساله nvidia هستن:27:

راستی اون تسته ماله پخته تخم مرغ کوریه چشمه نمیدنم کیا اون تخم مرغه هیچوقت پخته نشد و فیلمشم در یوتیوب هست اما مثله اینکه میخواد میراثشو بده به تراشه فوق قوی amd یعنی کایمن کبیر

در رزولیشن 2560X1600 برتری با AMD هست ... کانکلوشن های دیگه ای هم در همون Page بود که اگه میدیدی متوجه میشدی
خوب نتایج به چشم موجودات تفاوت میکنه مثلا مارها فروسرخ رو درک میکنن یا سگ سالان و گاوها محیط رو سیاه و سفید میبینن اما خدا روشکر انسانها رنگی میبینن

در بازی هایه dx11 که اینده بازی هایه کامپیوتری رو تشکیل میدن و مهمترین فاکتورش یعنی تسلیشن اونارو احاطه میکنه انویدیا بسیار قویتره پس در لحاظ اینده انویدیا بسیار از رقیبش سرتره

البته شما که در این موارد صحبت نهایی و هوشمندانتونو انجام دادین

در ضمینه Tesselation کمی عقبه که اون هم فعلا مهم نیست ... این جمله یعنی ای بابا کی میخواد بازی جدید بگیره همه جمعی بریم اصلا doom3 و hl2 بازی کنیم بریم dx8 و dx9 کرایسیس 2 و بازهایه اینده چیه:27:

در نهایت بهتون حتما پیشنهاد میکنم بررسی های تامز و Hardocp رو یک بار دیگه به طور کامل بخونید بعد جواب منو بدید ...چی میگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18:

:31: به رویه چشم استاد

میدونی شما اصلا سوالی نکردی که جوابی بخواهی عزیز

البته مجموعه صحبت ها نتیجه خوبی در این فروم پر پروبال داشته

ماکس پلانک پلانک پیشبینی کرد میتونه روزی ثابت کشف شدش تغییر کنه اما توسط کی؟؟(خوب معلومه رفتگره محترمه سر کوچه:27: چون اون با جارو اوراقه معادله هاشو جارو میکنه و ثابتی باقی نمیمونه تا بخواد تغییرش بده :31:)

دعوا در کار نیست ... بحث هست که ظاهرا دوستمون جوابی ندارن :21:شما الان درجه ات اینه؟؟

آخر فروم باز

من الان خودمو میگم ها با کسی نیستم(وبه کسی هم بر نخوره) اما اگه سواد فروم گردی داشتم اول میرفتم ببنیم اون بنده خدایی که قرار بوده جوابه سوالاته عالمانه منو بده اصلا تو این مدت حظور داشته که جوابه منو بده یا نه و این هم خیلی ساده بوده رفتن به پروفایل و چک کردن اخرین فعالیت ها چون اون بنده خدا 1 هفته ای نبوده.

امان از سواد پایین من که درک این کارو ندارم.من شخصا عذر میخوام

فعلا یا حق

Erfan.
27-12-2010, 23:03
هنوز فقط شما اینجا داری نظر میدی دوست من البته متاسفانه 2 تا بودید که همونطور که پیشبینی میکردم هواداران amd فقط اینجا حظور دارن

خیر این فروم طرفدار انویدیا کم نداره فقط نمیدونم چرا دوستان نظر نمیدن

وقتی من دارم میگم physx ایا رویه کارتهایه ای ام دی on هست یا off و شما با این جوابه عالمانه بعد از مدتی که احتمالا 2 روز بوده یه همچین پاسخی میدی من چی بگم

شما برو ببین خودت بخون چی گفته 20 بار گفتم تنظیمات یکسان باز میاد میگه ...

اما این کایمن شما

کایمن من ؟؟؟

کارت فعلی من GTS 250 NVIDIA هست (برای اطلاع گفتم)

این جمله یعنی ای بابا کی میخواد بازی جدید بگیره همه جمعی بریم اصلا doom3 و hl2 بازی کنیم بریم dx8 و dx9 کرایسیس 2 و بازهایه اینده چیه

پست های 2 -3 صفحه من رو بخونید جوابتون رو قبلا دادم !!

چی میگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

به رویه چشم استاد

میدونی شما اصلا سوالی نکردی که جوابی بخواهی عزیز

سوالی نکردم ؟!!!!!!!!! رفع ابهامات بوده که شما نمیخوای انجام بشه

شما الان درجه ات اینه؟؟

آخر فروم باز

من الان خودمو میگم ها با کسی نیستم(وبه کسی هم بر نخوره) اما اگه سواد فروم گردی داشتم اول میرفتم ببنیم اون بنده خدایی که قرار بوده جوابه سوالاته عالمانه منو بده اصلا تو این مدت حظور داشته که جوابه منو بده یا نه و این هم خیلی ساده بوده رفتن به پروفایل و چک کردن اخرین فعالیت ها چون اون بنده خدا 1 هفته ای نبوده.

امان از سواد پایین من که درک این کارو ندارم.من شخصا عذر میخوام

شما باسواد... فقط لطفا اگه نمیتونید درست بحث کنید بی خیال ادامه بحث بشیم چون مثل اینکه به تیکه انداختن و مسخره کردن علاقه زیادی دارید...