ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دوربین hx-5v رو خریدم اما چند سوال دارم

ahmadmalaki
15-12-2010, 14:34
درود
دوس های خوبم با کمک شما دوربین اچ ایکس 5 سونی رو خریدم اما برای کار با اون اگه راهنمایی یا آموزشی داشته باشید متشکر میشم بهم بگید؟؟؟
مثلا :
ISO چیه و برای کی خوبه ؟؟ زیاد باشه خوبه یا کم ؟؟؟

چگونه از امکاناتش استفاده کنم ؟؟؟؟

vvc
16-12-2010, 14:16
در مورد ایزو و کارکرد اون باید کمی در مورد عکاسی مطالعه بفرمایید
برای این کار هم میتونی کتاب یا مقالات عکاسی رو بگیری یا دانلود کنی
فعلا سعی کنید بیشتر در حالت اتو عکاسی کنید :5:

mehr1362
17-12-2010, 04:39
سلام.مبارک باشه. میشه بگین چند خریدید و ساخت کجا بود؟

در مورد عکاسی با تنظیمات دستی :

این دوربین در حالت اتوماتیک عکسهای خوبی میگیره و به نظر من خیلی دنبال تنظیمات دستی نباش مگر اینکه بخوای یاد بگیری که اونهم اگر مقاله اموزشی باشه برای خوندن میتونه کمک کنه.

ولی کلا در الت اتوماتیک کارش خوبه.

فقط برای عکس گرفتن در فضاهای بسته و نسبتا تاریک دوربین رو در حالت HDR بزار.فکر کنم این بود یا یه همچین چیزی.
با چرخوندن کلید.

همچنین اگر در تاریکی مطلق ذوربین رو در این حالت بزاری و با فلاش عکس بگیری از حالت اتوماتیک بهتر عکس میگیره.

اگر هم برای عکس گرفتن از منظره یا اشیا نزدیک یا.... دوربین رو روی گزینه مورد نظرش قرار بدی که چه بهتر.

سوالی هم که پرسیدی خیلی کلی هست که جوابش خیلی مفصل میشه.ولی خلاصش اینه :

ایزو حساسیت به نور هست و هر چه ایزو بالاتر بده نوری که عکس میبینه بیشتر میشه و نهایتا عکس روشن تری به دست میاد.
اینکه کم باشه یا زیاد بستگی به نور محیط داره.
مثلا اگر در آفتاب باشید ایزوی 80 کافیه و اگر در فضای بسته باشید ایزوی 200 یا 400 یا بیشتر نیاز هست.

بهترین کار اینه که در حالت اتوماتیک عکس بگیری.چون هر کاریش کنی مطمئن باش مثل حالت اتوماتیکش نمیتونی عکس بگیری.
کلا اتوماتیک این دوربین هوشمند هست و فقط در فضاهای بسته بزار روی گزینه ای که بالا گفتم.

در اون حالت دو عکس متوالی میگیره.یکی با اسس نقاط تاریک و دیگری بر اساس نقط روشن.و دو عکس رو با هم ادغام میکنه.
در نتیجه گوشه های عکس سیاه نمیشه.

---------- Post added at 06:39 AM ---------- Previous post was at 06:38 AM ----------

سلام.مبارک باشه. میشه بگین چند خریدید و ساخت کجا بود؟

در مورد عکاسی با تنظیمات دستی :

این دوربین در حالت اتوماتیک عکسهای خوبی میگیره و به نظر من خیلی دنبال تنظیمات دستی نباش مگر اینکه بخوای یاد بگیری که اونهم اگر مقاله اموزشی باشه برای خوندن میتونه کمک کنه.

ولی کلا در الت اتوماتیک کارش خوبه.

فقط برای عکس گرفتن در فضاهای بسته و نسبتا تاریک دوربین رو در حالت HDR بزار.فکر کنم این بود یا یه همچین چیزی.
با چرخوندن کلید.

همچنین اگر در تاریکی مطلق ذوربین رو در این حالت بزاری و با فلاش عکس بگیری از حالت اتوماتیک بهتر عکس میگیره.

اگر هم برای عکس گرفتن از منظره یا اشیا نزدیک یا.... دوربین رو روی گزینه مورد نظرش قرار بدی که چه بهتر.

سوالی هم که پرسیدی خیلی کلی هست که جوابش خیلی مفصل میشه.ولی خلاصش اینه :

ایزو حساسیت به نور هست و هر چه ایزو بالاتر بده نوری که عکس میبینه بیشتر میشه و نهایتا عکس روشن تری به دست میاد.
اینکه کم باشه یا زیاد بستگی به نور محیط داره.
مثلا اگر در آفتاب باشید ایزوی 80 کافیه و اگر در فضای بسته باشید ایزوی 200 یا 400 یا بیشتر نیاز هست.

بهترین کار اینه که در حالت اتوماتیک عکس بگیری.چون هر کاریش کنی مطمئن باش مثل حالت اتوماتیکش نمیتونی عکس بگیری.
کلا اتوماتیک این دوربین هوشمند هست و فقط در فضاهای بسته بزار روی گزینه ای که بالا گفتم.

در اون حالت دو عکس متوالی میگیره.یکی با اسس نقاط تاریک و دیگری بر اساس نقط روشن.و دو عکس رو با هم ادغام میکنه.
در نتیجه گوشه های عکس سیاه نمیشه.

tirdad_60
17-12-2010, 15:52
درود
دوس های خوبم با کمک شما دوربین اچ ایکس 5 سونی رو خریدم اما برای کار با اون اگه راهنمایی یا آموزشی داشته باشید متشکر میشم بهم بگید؟؟؟
مثلا :
ISO چیه و برای کی خوبه ؟؟ زیاد باشه خوبه یا کم ؟؟؟

چگونه از امکاناتش استفاده کنم ؟؟؟؟

اگر به کتاب آموزش عکاسی دسترسی ندارید اینجا بپرسید هر سوالی داشتید دوستان یا خودم جواب میدیم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ISO در واقع حساسیت سنسور به نور ورودی به دوربین هست هرچه بیشتر باشه در واقع حساسیت سنسور دوربین شما به نور بیشتر میشه در قدیم اینکار رو فیلمهایی با حساسیتهای مختلف انجام میدادند
با اینکار در مجیطهای کم نور عکسهای بهتری میتونید بگیرید

اما مساله مهم اینجاست که با بالارفتن ایزو نویز هم بیشتر میشه در واقع بهتره با استفاده از فلاش یا دیافراگم باز کمبود نور رو جبران کنید تا بالا بردن ایزو
در آخر اگر راه دیگری نبود سراغ ایزو برید

من بر خلاف بعضی از دوستان و همراه با خیلی از عکاسان استفاده از مود اتوماتیک یا حتی M/TV/AV/P و نادیده گرفتن مود M رو صحیح نمیدونم در آینده بیشتر براتون توضیح میدم

ahmadmalaki
20-12-2010, 19:51
درود
دوربین رو 405 خریدم یه رم 8 گیگبه قیمت 28 هزار و سه پایه هم خریدم 25000

یه سوال دیگه داشتم احساس می کنم فیلم برداریش کمی مناسب نیست
یعنی حالت نویز داره
من بلد نیستم یا همین جوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

toolhelp
20-12-2010, 20:03
درود

یعنی حالت نویز داره

كيفيت واقعي فيلم اين دوربين رو وقتي ميتونند ببينيد كه با كابل HDMI متصل به تلويزيون Full HD اونو مشاهده كنيد.
اگه از كامپيوتر استفاده ميكنيد احتمال داره اگه سيستم ضعيفي باشه نتونه به خوبي فيلم رو پخش كنه.

ELSIN
20-12-2010, 21:58
درود

یعنی حالت نویز داره

مبارک باشه :10:
همه رو باهم 405 ؟؟؟
نویز داره توی نور روز یا شب روی چه مدی

tirdad_60
20-12-2010, 22:50
درود

یعنی حالت نویز داره

منظورتون از نویز رو دقیقتر بگید

ahmadmalaki
27-12-2010, 00:24
سلام دوستان
نمی دونم سایت مدام تعطیل میشه یا من کم سعادتم بعضی وقت ها که میام به سایت متاسفانه بالا نمی اد
ببشید

اما منظورم از نویز کمی حالت نقاط سفید در فیلمه یا سیگنال اضافی
نمی دونم چه جور بگم ولی یه چیز دیگه هست میله های موازی کمی در دوربین دچار انحنا میشند ؟؟؟؟ علتش چیه؟؟؟

روی کدام فرمت فیلم برداری کنم ؟؟

abera
27-12-2010, 01:29
اگه انحنا در کناره های تصویر ایجاد میشه احتمالا طبیعی و خیلی از لنزهای واید همینطور هستن. ببینیم نظر دوستان چیه.

vvc
27-12-2010, 11:03
منم با بالا اومدن سابت مشکل دارم
درمورد فیلم هم باید بگم اگر در شب یا نور کم اینجوری میشه باید گفت همینطوره
ولی در روز کیفیت بهتری داره
در مورد انحنا هم همونجور که دوستمون گفت اگر در کناره های تصویر باشه طبیعیه :5:

persianworld3000
12-01-2011, 10:13
سلام - من دوربین hx5 گرفتم - اما از کارش اصلا راضی نیستم - نمی دونم مشکل عکاسی منه یا عیب دوربینه! عکسها اصلاح شفاف نمیشن و با هر مدل تنظیمی هم جواب نگرفتم .
وقتی عکسها رو روی کامپیوتر زوم میکنم انگار فیلتر های فوتوشاپی روش اجرا شده! درحالیکه با یه دوربین بیخودی بهتر از اینها تونستم عکس بگیرم - کسی اینجا میدونه مشکل چیه؟

vvc
12-01-2011, 15:37
دوربینهای سونی مخصوصا این مدل نرم افزار دوربین به صورت اوتومات نویز عکس رو میگیره
که متاشفانه در زوم این موضوع کامل مشهوده منم این مشکل رو با این دوربین داشتم :5: