PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : 2مشکل کارت تی وی دیجی تکنیک

shabeashegha
15-12-2010, 14:13
سلام
من کارت تی وی دیجیتال دی جی تکنیک مدل T119 رو گرفتم دوتا ایراد داره یکی اینکه فقط 7شبکه تلویزیون رو پیدا میکنه در صورتی که من بعضی از تبلیغات رو دیدم که زدن 24 کانال تلویزیون رو میگیره . پس چرا مال من نمیگیره؟ مطلب بعدی اینه که وقتی از کانال های تلویزیونی چیزی رو ضبط میکنم بی صدا ضبط میشه . دلیلش چیه؟ممنون میشم راهنماییم کنین:11:

acc
22-12-2010, 23:22
مشکل اولت به خاطر آنتن هستش که احتمالا ضعیفه
مورد دوم به خاطر codec هایی هست که برنامه استفاده می کنه.
متاسفانه برنامه های HDTV و Total Media فیلم ها رو با نوعی فرمت mpg صبط می کنن که استاندارد نیست و ویندوز خوب پخش نمی کنهشون
اما راه حل این مشکل :
اگه می خواین فیلم ها رو روی کامپیوتر ببینین از برنامه vlc player استفاده کنین . ( فیلم های ذخیره شده رو با صدا پخش می کنه )
اگه هم می خواین فیلم ها رو کانورت کنین به فرمت های دیگه بهتره از برنامه progdvb استفاده کنین . چون فرمت صبط کردنش استاندارد تره

AC_POP
23-12-2010, 00:08
سلام
من کارت تی وی دیجیتال دی جی تکنیک مدل T119 رو گرفتم دوتا ایراد داره یکی اینکه فقط 7شبکه تلویزیون رو پیدا میکنه در صورتی که من بعضی از تبلیغات رو دیدم که زدن 24 کانال تلویزیون رو میگیره . پس چرا مال من نمیگیره؟ مطلب بعدی اینه که وقتی از کانال های تلویزیونی چیزی رو ضبط میکنم بی صدا ضبط میشه . دلیلش چیه؟ممنون میشم راهنماییم کنین:11:
من هم دی جی تکنیک دارم ولی خیلی وقته که ازش استفاده نمیکنم.
مورد اول 99% مربوط به آنتن هست.
مورد دوم من هم دقیقا یادمه که صدا رو ضبط نمی کرد . اون رو باید بری به قسمت تنظیمات نرم افزار و Input Recording(فکر کنم یه همچین چیزی باشه) رو عوض کنی.دونه دونه امتحان کن.
در ضمن اون کابل مشکی کوتاه که از تی وی کارت به سوراخ کناری بلندگوی پشت کیس(که فکر کنم آبی رنگ هست) رو وصل کردی ؟ کامپیوتر صدای تی وی کارت رو از اون دریافت میکنه ها.:10: