ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای اور amd athlon 64 x2 4200

shayan3785
15-12-2010, 08:30
با سلام خدمت اساتید محترم:
من تصمیم دارم کارت گرافیک 5750 برای سیستمم بخرم ولی دوستان راهنمایی کردن که به علت اینکه سی پی یو سیستم ضعیفه احتمالا برای من محدودیت ایجاد کنه و خروجی راضی کننده نباشه .
main : amd k9n w3
ram : 2 gb
power : 500 w 230r
طبق راهنمایی هایی که سایر دوستان گفته بودن اگر سی پی یو رو اور کنم شاید برای استفاده از این کارت مناسب تر بشه .
حالا از دوستان خواهش میکنم اگه ممکنه نسبت به اور این سی پی یو منو راهنمایی فرمایند ( چون تا به حال آور نکردم در صورت امکان یه کم ابتدایی تر توضیح بدهید )

ess_1362
15-12-2010, 12:26
دوست عزیز پاور سیستم شما در حالت عادی هم برای تغذیه 5750 کاملا ضعیف هست
توصیه اکید می کنم که حتما یک پاور 500 وات به بالا تهیه کنید
بعدش من می تونم در رابطه با اور پردازنده مد نظرتون شما را راهنمایی کنم

موفق باشید

shayan3785
15-12-2010, 15:52
با تشکر از شما دوست عزیز که منو راهنمایی میکنید :
من بعد از تعطیلات حتما پاور قویتر تهیه می کنم فقط میخوام ببینم آیا این سی پی یو رو میشه اور کرد واگر اور بکنم تواناییش انقدری بالا تر میره که راضی کننده باشه یا نه وآیا اینکه باید نرم افزاری تهیه کرد تا اونو زودتر دانلود کنم ؟ در کل میخواستم یه آموزش اولیه در مورد اینکه از کجا باید شروع کنم و چه جوری باید انجام بدم میخواستم .باتشکر

ess_1362
15-12-2010, 19:38
اور کردن کارایی سیستم شما را تا حدودی بالا میبره
مثلا اگر پردازنده خودتون را تا حدود 3 تا 3.4 اور کنید تقریبا در گیم کارایی معقولی از سیستم می گیرید
برای این کار هم نیازی به نرم افزار خاصی برای اور نیست و کلیه تنظیمات از درون بایاس انجام میشه
فقط نیاز به چند نرم افزار مانمیتورینگ دارید تا در محیط ویندوز تغیرات انجام شده را بررسی و از صحت و پایدار بودن تنظیمات اطمینان حاصل کنید
فعلا نرم افزار های زیر تهیه کنید

CPU-Z
PRIME95
HW MONITOR

از نرم افزار اول سه شات از تبهای مموری پردازنده و SPD بذارید
با نرم افزار دوم یک تست 30 دقیقه ای از پردازنده بگیرید و دمای پردازنده را حین تست با نرم افزار آخر کنترل کنید و حداکثر دمای پردازنده را به من اطلاع بدین
با این تست مشخص میشه که آیا خنک کننده پردازنده شما توان دفع حرارت پردازنده را داره یا نه؟!
ضمنا هر سه نرم افزار رایگان هستند و در اینترنت به راحتی دانلود میشن

موفق باشید

shayan3785
15-12-2010, 19:55
دوست عزیز ممنون از راهنمایی
ولی حتما پاور رو ارتقاع میدم بعد اور میکنم

shayan3785
15-12-2010, 20:44
دوست عزیر دستوراتی که دادی رو انجام دادم فقط چون برنامه سیستم هات رو داشتم ونزدیک به 4 ساعت هست که سیستمم روشنه دمای سیستم رو با این برنامه گرفتم البته اگه آپلود عکسها رو درست انجام داده باشم !!!!!!!!!!!!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ess_1362
16-12-2010, 12:50
لطفا عکسه را در لینک زیر آپلود کنید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

shayan3785
16-12-2010, 23:39
سلام : اینم عکسها

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ess_1362
19-12-2010, 13:06
شما همراه با تست prime95 دمای پردازنده را کنترل کنید

worya_sh
20-12-2010, 18:28
چون مین شما v3 هست می تونید 2900 اور کنید حتما پاور را عوض کنید و برای اینکه نتیجه بهتری بگیرید حتما رم سیستم را به 4 گیگ ارتقا بدین.