مشاهده نسخه کامل
: Forza Motorsport 4
resident_evil
22-11-2011, 20:26
امروز 40% شدیم 16 میلیون CR هم در Auction House ماشین فروختیم بد حال داد : دی
مثل FM3 پیست های بازی اکثرا تکراریه ؟
یا پیست های زیاد و متنوعی داره؟
CRIS Joon CR7
01-12-2011, 19:26
مثل FM3 پیست های بازی اکثرا تکراریه ؟
یا پیست های زیاد و متنوعی داره؟
نه پیستاش عالین + یه گرافیک فوق العاده
دفعه بعد اسم پنج تا پیست که باهاشون حال کردم و میزارم
:21:
چه جوری میشه ماشین فروخت؟؟؟؟
Amin4All
04-12-2011, 16:19
میشه دو نفره بازی کرد این بازی رو؟
resident_evil
04-12-2011, 20:31
چه جوری میشه ماشین فروخت؟؟؟؟
اگر لایو داری که میتونی Auction Car بزنی که ملت بیان بخرن اگر نداری باید Sell کار بزنی
میشه دو نفره بازی کرد این بازی رو؟
بله میشه
Season Pass را گرفتیم ! این Aventador لعنتی خیلی خوبه !
Spaniuly
29-12-2011, 09:32
یه سوال؟
من می دونم که توپولوژی بازی طوریه دیسک ارور اینا زیاد میده پرس و جو کردم گفتم اگه به شیوه ماکس بورنر رایت میشد این اتفاق نمی افتاد... حالا دو تا سوال دارم همه کسانی که دارن این رو بازی می کنن دیسک بازیشون به شیوه ماکس بورنر رایت شده که می تونن اینقدر راحت بازی کنن و پیش برن؟ اگه مشکل 97 درصد رایت شدن هست خوب بازی های CoD Battle Geow سه (همه شون 3 داشتن فاکتور گرفتم :31:) هم 97 درصدی هستن اونها این مشکل رو نداشتن من خیلی سعی کردم جواب بگیرم ولی خوب نشد 2 بار از جاهای مختلف بازی رو خریدم ولی دیسک یک هر جفتشون ایمیج هم حجم داشتن و حجمشون هم شیوه 97 درصدی رو نشون می دن الان مه LT3 ریختم مشکلم 2 تا شده دیگه از روی فلش هم بازی رو نمی خونه و مجبورم از رو دیسک بازی کنم به هر حال سوالی که برام پیش اومده اینه همه کسانی که اینجا بازی رو می ترکونن بازیشون مکس بورنر رایت شده که می تونن اینقدر راحت بازی کنن؟ کلا دارم از حسودی می ترکم...
CRIS Joon CR7
29-12-2011, 12:04
یه سوال؟
من می دونم که توپولوژی بازی طوریه دیسک ارور اینا زیاد میده پرس و جو کردم گفتم اگه به شیوه ماکس بورنر رایت میشد این اتفاق نمی افتاد... حالا دو تا سوال دارم همه کسانی که دارن این رو بازی می کنن دیسک بازیشون به شیوه ماکس بورنر رایت شده که می تونن اینقدر راحت بازی کنن و پیش برن؟ اگه مشکل 97 درصد رایت شدن هست خوب بازی های CoD Battle Geow سه (همه شون 3 داشتن فاکتور گرفتم :31:) هم 97 درصدی هستن اونها این مشکل رو نداشتن من خیلی سعی کردم جواب بگیرم ولی خوب نشد 2 بار از جاهای مختلف بازی رو خریدم ولی دیسک یک هر جفتشون ایمیج هم حجم داشتن و حجمشون هم شیوه 97 درصدی رو نشون می دن الان مه LT3 ریختم مشکلم 2 تا شده دیگه از روی فلش هم بازی رو نمی خونه و مجبورم از رو دیسک بازی کنم به هر حال سوالی که برام پیش اومده اینه همه کسانی که اینجا بازی رو می ترکونن بازیشون مکس بورنر رایت شده که می تونن اینقدر راحت بازی کنن؟ کلا دارم از حسودی می ترکم...
درسته اونام 97 درصدی هستن و مشکلی در حالت آفلاین ندارن
ولی این هم آفلاین هم آنلاینش مشکل داره
برادر نوید (رزیدنت اویل) تا اونجایی که میدونم اوریجینال داره
بقیه هم یه خاکی به سرشون ریختن:41:
منم یه دونه برنر مکس شده خریدم فقط دیسک یکشو هفت تومن:18:
Leon-117
29-12-2011, 12:33
اگه مشکل 97 درصد رایت شدن هست خوب بازی های CoD Battle Geow سه (همه شون 3 داشتن فاکتور گرفتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم 97 درصدی هستن اونها این مشکل رو نداشتن من خیلی سعی کردم جواب بگیرم ولی خوب نشد 2 بار از جاهای مختلف بازی رو خریدم ولی دیسک یک هر جفتشون ایمیج هم حجم داشتن و حجمشون هم شیوه 97 درصدی رو نشون می دن الان مه LT3 ریختم مشکلم 2 تا شده دیگه از روی فلش هم بازی رو نمی خونه و مجبورم از رو دیسک بازی کنم به هر حال سوالی که برام پیش اومده اینه همه کسانی که اینجا بازی رو می ترکونن بازیشون مکس بورنر رایت شده که می تونن اینقدر راحت بازی کنن؟ کلا دارم از حسودی می ترکم...
مشکل اینجاست که دیسک های Forza 4 حاوی یه لایه امنیتی به اسم CIV هستن که این مشکل رو بوجود میاره.بقیه بازی ها این CIV رو ندارن و بری همین اجرا میشن و مشکلی ندارن..........
Spaniuly
29-12-2011, 14:26
درسته اونام 97 درصدی هستن و مشکلی در حالت آفلاین ندارن
ولی این هم آفلاین هم آنلاینش مشکل داره
برادر نوید (رزیدنت اویل) تا اونجایی که میدونم اوریجینال داره
بقیه هم یه خاکی به سرشون ریختن:41:
منم یه دونه برنر مکس شده خریدم فقط دیسک یکشو هفت تومن:18:
یه فکر عجیب به ذهنم می رسه اما نمی دونم عملی هست یا نهاینکه اون دیسک 1 رو ایمیج برداری تورنت کنی بعد بهم اطلاع بدی هماهنگ بشیم من اون 3 درصد رو دانلد کنم یعنی از دیسک خودم ایمیج کنم اگه از طریق تورنت 97 درصد رو چک کنه بقیه هرچند مگ باشه اون 3 درصد در عرض یکی دو ساعت می تونم از طریق تورنت بگیرم فکر می کنم عملی باشه چه اگه تو ایمیج بگیری از دیسکت از ایمیج من یه مقدار حجمش بیشتره من اون مقدار رو از تورنت شاید بتونم بگیرم ازت و روی ایمیج خودم اضافه کنم به نظر نمیاد عملی باشه ولی به امتحانش می ارزه
البته اگه برات مقدور باشه نباشه که هیچ ولش منتظر پچ می مونم یا یه جوری با این وضع ادامه میدم
CRIS Joon CR7
29-12-2011, 15:30
یه فکر عجیب به ذهنم می رسه اما نمی دونم عملی هست یا نهاینکه اون دیسک ......
البته اگه برات مقدور باشه نباشه که هیچ ولش منتظر پچ می مونم یا یه جوری با این وضع ادامه میدم
کاریست بس دشوار:41:
شاید هم یه درصد عملی باشه:31:
ولی بهترین راه دانلود ایمیج 100 درصد و رایتش از طریق برنر مکس هست:13:
این روش بهترینه:11:
Spaniuly
31-12-2011, 09:16
کاریست بس دشوار:41:
شاید هم یه درصد عملی باشه:31:
ولی بهترین راه دانلود ایمیج 100 درصد و رایتش از طریق برنر مکس هست:13:
این روش بهترینه:11:
خوب روشی که گفتم عملی هست و دقیقا به همین روش دانلود کردم ایمیج رو الان چیزی که برام نیازه گیر آوردن یک عدد دیسک خام ورباتیم با رایتر لایت آن با فریمورش هست... راستی دیسک بازی فورزات مارکش چیه؟ وربایتیم؟ اگه میشه یه جوری پیدا کن ببین رو چه دیسکی برات رایت کرده
ali feri
31-12-2011, 11:06
سلام دوستان یه سوال داشتم.میشه این بازی رو با برنامه هایی مثل xbox emulator روی کامپیوتر اجرا کرد؟
CRIS Joon CR7
31-12-2011, 11:20
خوب روشی که گفتم عملی هست و دقیقا به همین روش دانلود کردم ایمیج رو الان چیزی که برام نیازه گیر آوردن یک عدد دیسک خام ورباتیم با رایتر لایت آن با فریمورش هست... راستی دیسک بازی فورزات مارکش چیه؟ وربایتیم؟ اگه میشه یه جوری پیدا کن ببین رو چه دیسکی برات رایت کرده
احتمالا همون ورباتیم هستش که داده هفت تومن بهم
دیسک خام هم تقریبا بین 3 هزار تومن تا پنج تومنه
یه چیزی حالا بعدا بت میگم
سلام دوستان یه سوال داشتم.میشه این بازی رو با برنامه هایی مثل xbox emulator روی کامپیوتر اجرا کرد؟
ملت تو اجرای بازی های پلی استیشن 2 رو کامپیوتر موندن اونوقت میگی
Spaniuly
31-12-2011, 16:07
xbox emulator نشنیدم ولی شایدم باشه چنین چیزی ولی اونچه که مطمئن هستم چیزی به نام xbox360 emulator نداریم... و این بازی فقط برای ایکس باکس 360 هست... به طور ساده برای کنسول های X360 و PS3 هیچ شبیه سازی وجود خارجی نداره پیشرفته ترین حرکت شبیه سازها ارائه PC SX2 هست که به زحمت و با در اختیار داشتن سیستم های تقریبا قوی می تونه اکثر بازی های پلی استیشن 2 رو اجرا کنه
احتمالا همون ورباتیم هستش که داده هفت تومن بهم
دیسک خام هم تقریبا بین 3 هزار تومن تا پنج تومنه
یه چیزی حالا بعدا بت میگم
تو قیمت خام دیسک ورباتیم رو از کجا می دونی؟ من در حال حاضر همین رو می خوام همین ایمیج 100 درصد بازی رو الان در اختیار دارم و هم رایتر لایت آن و هم فریمور مخصوص در واقع همه چیز برای مکس بورنر آماده اس فقط ورباتیم شده کیمیا...:41:
CRIS Joon CR7
31-12-2011, 16:29
xbox emulator
تو قیمت خام دیسک ورباتیم رو از کجا می دونی؟ من در حال حاضر همین رو می خوام همین ایمیج 100 درصد بازی رو الان در اختیار دارم و هم رایتر لایت آن و هم فریمور مخصوص در واقع همه چیز برای مکس بورنر آماده اس فقط ورباتیم شده کیمیا...:41:
خداییش نیست :41:
شهرمون اینگار ملت نمیدونن چیه؟
همه رو تی گیت رایت میکنن
اینجام فقط دوتا مغازه داره:27::8:
الان قیمت کردم گفت شیش تومن گفتم ممنون میرم فکرامو میکنم:27::18::18::18::19::19::19::19:
LiverBarca
31-12-2011, 18:06
من هر کاری میکنم این بازی رو بخرم قسمت نمیشه!
دوستان ظاهرآ این بازی بیشتر از بازیهای دیگه دردسر داره واسه ما کپی بازه!درسته؟
فقط دارم عکسهاشو هر روز یه بار مرور میکنم!:دی
CRIS Joon CR7
31-12-2011, 20:02
من هر کاری میکنم این بازی رو بخرم قسمت نمیشه!
دوستان ظاهرآ این بازی بیشتر از بازیهای دیگه دردسر داره واسه ما کپی بازه!درسته؟
فقط دارم عکسهاشو هر روز یه بار مرور میکنم!:دی
خیلی هم دردسر نداره:27:
Spaniuly
31-12-2011, 20:31
خیلی هم دردسر نداره:27:
10 دقیقه یه بار کرش کردن دردسر نیست؟
خیلی مصیبته اگه مکس بورنر شده گیر نیاری مصیبته من هنوز نتونستم درست حسابی بازی کنم هی هنگ می کنه می ترسم بزنه دستگاه رو ناکار کنه این کرش ها
CRIS Joon CR7
31-12-2011, 23:01
خیلی مصیبته اگه مکس بورنر شده گیر نیاری مصیبته من هنوز نتونستم درست حسابی بازی کنم هی هنگ می کنه می ترسم بزنه دستگاه رو ناکار کنه این کرش ها
دیگه هر ده دقیقه هم نیست
من اون موقع که دیسک معمولی داشتم
شاید یه بار ارور میداد:46:
میامد بیرون
دستگاه رو یه بار خاموش روشن میکردم
خدا شاهده تا 3 ساعت که بازی میکردم ارور نمیدیدم
بعدش هم خودم میامدم بیرون
دیگه دیسک تو خیلی داغونه:2:
Spaniuly
01-01-2012, 16:21
آقا بالاخره حل شد مکس بورنر کردیم رفت بابای مربوطه در اومد بالاخره ما هم شاید بتونیم استریک بریم بازی رو ایول
CRIS Joon CR7
01-01-2012, 16:32
خب خدارو شکر شما هم از خماری این بازی درومدی:11:
انصافا دیگه تو گرافیک و گیم پلی و صدا و همه چی بی نظیره:20::5::8:
pouya_1631
03-01-2012, 11:08
سلام .
این ماشینهایی که بعد از Level Drive بهمون میدن ، قیمتش 100CR هست . چه کار کنم که قیمتش به واقعی بر گرده ؟؟
چون من یه عالمه ماشین گرون ورداشتم و نمیدونم چه کار کنم که به قیمت واقعیش بر گرده !
لطفا اگه میشه بگید
CRIS Joon CR7
03-01-2012, 11:21
خود بازی هدیه میده میخوای با همون قیمت برشداره نمیشه نگهشون داری بهتره
نمیشه دیگه نپرس
اگه لایو داری ببر اونجا بفروششون
smallfrank
03-01-2012, 12:36
سلام دوستان
من بازیو دانلود کردم
دوتا DVD بود
حالا خود بازی تو کدوم DVDــه ؟
DVD بعدی واسه چیه ؟ فک کنم یه سری ماشین اضافه داره درسته ؟
باید حتما رو هارد نصب بشه ؟
راستی این برنر مکس چیه هی میگید ؟:31:
ممنون :40:
CRIS Joon CR7
03-01-2012, 13:46
آره دیگه ماشینه اضافه باید نصب بشه
اگه بخوای کامل حال کنی باید نصب کنی
برنر مکس حالتی از رایت روی دیسکهای ورباتیم هست که یه سری مشکلات این بازیرو یعنی همشو برطرف میکنه
Spaniuly
03-01-2012, 13:52
سلام دوستان
من بازیو دانلود کردم
دوتا DVD بود
حالا خود بازی تو کدوم DVDــه ؟
DVD بعدی واسه چیه ؟ فک کنم یه سری ماشین اضافه داره درسته ؟
باید حتما رو هارد نصب بشه ؟
راستی این برنر مکس چیه هی میگید ؟:31:
ممنون :40:
شیوه رایت هست فورزا بین تمام بازی های XGD3 بدترینشون هست چون دم به دقیقه کرش می کنه برای من که اینطور بود اگه با شیوه مکس بورنر رایت نکنی بی فایده اس حتی چیزی که دانلود کردی معلوم نیست 100 ریپ شده یا نه ایمیج های زیادی هست ولی بیشترشون عادی ریپ شدن نه بر اساس الگوریتم خاص مکس بورنر
یه توضیح در مورد مکس بورنر بگم تا کامل متوجه بشید
بازی های جنجالی 3 ماهه اخیر با قفل امنیتی XGD3 عرضه شدن این بازی ها غیر از فورزا 4 هیچ مشکلی با فریمور LT 2 نداشتن هم روی هارد نصب می شدن هم راحت اجرا می شدن اما مشکل اینجا بود که قبل از اومدنشون یه آپدیت مخفی توی لایو گذاشته شد و باعث شد کسانی که لایو رفته بودن نتونن به شیوه عادی بازی ها رو اجرا کنن فورزا 4 هم که دیگه واقعا شرایط بدی داشت... مشکل لایو و امن نبودن LT 2 باعث شد که LT 3 عرضه بشه در حال حاضر چنانچه شما از آخرین داشبورد استفاده می کنید و LT 3 ریختید بی بروربرگرد باید مکس بورنر کنید دیسک های دارای قفل XGD3 تون رو چون در غیر اینصورت نمی تونید بازی ها رو از روی هارد اجرا کنید و احتمال وسط بازی کرش هم بکنید... شیوه مکس بورنر هم یک سری الگوریتم داره مثلا باید یک دی وی دی رایتر خاص داشته باشید و فرمور اون رو به فریمور سفارشی که توسط C4EVA ساخته شده فلش کنید بعد ایمیج فایل هایی که مطمئن هستید 100 درصد ریپ شدن رو با این رایتر رایت کنید این فقط بخشی از الگوریتم کار بود برای اطلاعات بیشتر به تالار ایکس باکس مراجعه کنید چون اینجا من نمی تونم توضیح بیش از این بدم چون به موضوع تاپیک مربوط نیست
pouya_1631
03-01-2012, 14:51
ممنون .
میشه Disc2 را نصب کرد اما دیسک یک را نصب نکرد ، و وقتی میریم توی بازی با دیسک یک ، دیسک دو هم کار بده ؟
چون من هارد ندارم و چون گفته بودید که دیسک دو ، 3GB هست ، میخواستم بریزم رو خود هار slim 4GB ، و با دیسک یک بازی کنم و ماشینهای دیسک دو هم باشه.
smallfrank
03-01-2012, 15:06
نگیفتید کدوم دیسک بازیه ؟
DVD اول یا دوم ؟
چون من هارد ندارم و چون گفته بودید که دیسک دو ، 3GB هست ، میخواستم بریزم رو خود هار slim 4GB ، و با دیسک یک بازی کنم و ماشینهای دیسک دو هم باشه.
من هم 4گیگ دارم
ولی همش 2.9 گیگ جا بهم داده
که اصلا اجازه نصب بازی هم نمیده
برای همون سیو گیمها هست.
CRIS Joon CR7
03-01-2012, 15:36
ممنون .
میشه Disc2 را نصب کرد اما دیسک یک را نصب نکرد ، و وقتی میریم توی بازی با دیسک یک ، دیسک دو هم کار بده ؟
آره میشه رو یه فلش حداقل هشت گیگ نصب کن
اویل دیسک یک رو بزار بعد گزینه آخر یعنی نصب دیسک دو رو بزن و پیغام میده میگه دیسک دو رو بزار تا نصب شه همین
resident_evil
03-01-2012, 20:37
خُب امروز Pack جدید اومد . این Pagani Huayra فوق العادست ! فقط همینو تونستم تست کنم . حرف نداره واقعا
smallfrank
05-01-2012, 16:43
سلام
من اینو دانلود کردم
دستگاه LT2 هستش
با رایتر پایونر رایت کردم
ولی میگه Disc is unreadable
به نظرتون اشکال از دیسکه که بد رایت شده یا ایمیج ؟
چون بقیه بازیهای XGD3 رو با همین رایتر رایت کردم و بازی کردم.
CRIS Joon CR7
05-01-2012, 17:58
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 4cc132f__oadest=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2011%2F12%2Fassassins-creed-revelations-4.php)
این بازی کلا طریقه ی رایت کردنش با بقیه فرق میکنه و اذیت میکنه
بهترین راهش هم برنر مکس هست:46:
smallfrank
05-01-2012, 19:49
خب برنر مکس چجوریه ؟
همون لایت آن و فریمور مخصوص و اینا ؟
CRIS Joon CR7
05-01-2012, 21:03
خب برنر مکس چجوریه ؟
بله عزیزم همون مکافات:2: البته یه سری فروشگاه ها بازی که با این روش رایت شده رو میفروشن:11:
resident_evil
08-01-2012, 03:39
خُب بحمدالله بار دیگر تاریخ تکرار شد دقایقی پیش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
146 ساعت رانندگی خالص
46 ساعت درون منو بوده ایم
و بقیه موارد اعم از آپگرید و ول چرخیدن در قسمت های آنلاین حدودا 12 ساعت
تعداد ماشین های موجود در گاراژ 306
ارزش گاراژ 82 میلیون
خلاصه بهترین ریسینگ نسل و تاریخ بدون شک بسی به ما حال داد . کاملا باهاش زندگی کردم . به شکل عجیبی جذبم کرد جوری که بازی به این طولانی ای رو در این مدت 100% کردم . خیلی خیلی از شماره ی 3 برام جذابتر بود . همه چیز بازی کاملا پیشرفت کرده بود . گرافیک . طراحی ماشین ها چه نمای داخلی چه خارجی , فیزیک نابود میکرد آدم رو , گرافیک و جزئیات محیط بی نظیر بود تو سبک خودش و نور پردازی هم که کاملا نقطه ی فوت بازی هستش . تنوع ماشین ها که مثل قبل عالی بود . تنوع مسابقات هم خیلی بهتر شده بود . انتظار برای شماره ی 5 واقعا سخت هستش
هزاران درود بر Dan Greenawalt و T10
به افتخار مرد بزرگ و پرچمدار ریسینگ
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشیم
CRIS Joon CR7
08-01-2012, 23:14
خب برنر مکس چجوریه ؟
خُب بحمدالله بار دیگر تاریخ تکرار شد دقایقی پیش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
146 ساعت رانندگی خالص
46 ساعت درون منو بوده ایم
و بقیه موارد اعم از آپگرید و ول چرخیدن در قسمت های آنلاین حدودا 12 ساعت
تعداد ماشین های موجود در گاراژ 306
ارزش گاراژ 82 میلیون
خلاصه بهترین ریسینگ نسل و تاریخ بدون شک بسی به ما حال داد . کاملا باهاش زندگی کردم . به شکل عجیبی جذبم کرد جوری که بازی به این طولانی ای رو در این مدت 100% کردم . خیلی خیلی از شماره ی 3 برام جذابتر بود . همه چیز بازی کاملا پیشرفت کرده بود . گرافیک . طراحی ماشین ها چه نمای داخلی چه خارجی , فیزیک نابود میکرد آدم رو , گرافیک و جزئیات محیط بی نظیر بود تو سبک خودش و نور پردازی هم که کاملا نقطه ی فوت بازی هستش . تنوع ماشین ها که مثل قبل عالی بود . تنوع مسابقات هم خیلی بهتر شده بود . انتظار برای شماره ی 5 واقعا سخت هستش
هزاران درود بر Dan Greenawalt و T10
به افتخار مرد بزرگ و پرچمدار ریسینگ
موفق باشیم
تبریک میگم شما اولین نفری هستید که بازی رو 100 درصد کرد
من هم 73 درصد تکمیل کردم
مبارکم باشه:21:
از بازی که هیچ حرفی نمیشه زد
فقط منتظر نسخه های بعدیشم
auto vista iم خوب چیزی بود:11:
ماشینهاتون رو تو گاراژ نگه داشتین که چی...: دی
با گوشی انداختم گرافیکش اینه داخل بازی ادم چند تا چشم دیگه می خواد بگیره فقط نگاه کنه..: دی
به رفیقم نشون دادم میگم بازیه میگه برو...: دی
تو کلاس C خیلی از این خوشم میاد روش کار کردم تیونینگ شده سالار ....
سایزبزرگشون..زیر
CRIS Joon CR7
18-01-2012, 12:37
واقعا من نمیدونم از نظر گرافیک این بازی تو نسل بعد چه تغییری میخواد بکنه؟:18:
اون پیست که تو سویس بود و دما رو زده بود -4 خیلی گرافیک داشت:5:
هنگام replay فکر میکردم دارم فیلم میبینم:18:
CRIS Joon CR7
18-01-2012, 12:47
یه پیشنهاد این تاپیک ازون اولش هم خوابیده بود واقعا هیچکی forza 4 نداره؟
البته غیر از بزرگان رو میگم:11:
30 صفحه فقط؟:18:
مایه رسفایی؟:31: (املاش درسته؟)
آهان پیشنهاد:27:
عکس های داخل بازی و ماشین های تو گاراژمون رو بزاریم فیض ببریم
چطوره؟
آموزش عکس انداختن از تو بازی و انتقال به کامپیوتر رو هم خودم میگم
فعلا این چند تا:11:
طراحی بدنه کار خودم عشق Ken Block:31:
این شبیه ساز پرواز:31:
بابا پیست تاپ گیره این:19:
فعلا:27:
arashpr9
18-01-2012, 13:04
چطوره؟
اره راست میگی ولی این بازی یه چیزش کمه توی پیست Top Gear اونم چیزی یا کسی یا هر موجودی نیست جز
The STIG
و اون سه تا . خیلی حیف
The STIG
رو به اتو ویستا هم اضافه میکردن خیلی مشت میشد
CRIS Joon CR7
18-01-2012, 13:37
چطوره؟
جیمز باند:31:
رفت رو اعصاب دو بار تو یه پیست کرش خورد باید فکر یه نسخه درست و حسابیش باشم وگرنه برا دستگاه نگرانم میکنه
بازی از بس زیبا ساخته شده ادم محو گیم پلی بازی میشه بعد گرافیکش که محوتر میکنه..: دی
انقدر کرش خورد که دیگه گفتم LT 3 رو میریزم بعدا ادامه میدم....
در این مقداری که بازی کردم هیچ ایرادی تو بازی پیدا نکردم انقدر بازی خوش ساخت و خوش استیلی هستش که ادم محو گیم پلی بازی میشه تا مدتها و ساعت ها میتونی بازیش کنی و خستگی ناپذیر هستش همه رقم برا گیمر جذابیت داره و سیری ناپذیر هستش ....مهم تر از همه تیونینگاش و کلاس های متفاوتش جوایزش و سیستم اپگرید و تست ماشین ، همه خیلی دقیق و با ظراقت کار شدن و هیچ موضوع منفی توش نیست....
خیلی بالا پایین کردم نکته منفی نیافتم ....لذت رانندگیش هم که فوق العادست هیجان کارش عالیه و نمیشه روش ایراد گذاشت پیست ها و مسیرهاشون حرف ندارن و همگی با سبک و خاص استایل مراحل تعیین شدن کمی کمبود پیست ها در اواخر کار ازار دهنده میشه که اونم اصلا مهم نیست ززیرا که گرافیک بازی انقدر جالب ، دقیق با افکت هایی عالی نورپردازی فوق العاده فیزیک فوق العاده کافیه به یک جا برخورد کوچکی داشته باشه از سیستم داخلی گرفته تا ظاهر ماشین اسیب میبینه و به وضوح دیده میشه گرافیک بازی هیچ ایرادی بهش وارد نیست در صداگذاری هم که سنگ تمام گذاشتن کافیه به گاراژ رفته و یک استارت زد تا با صدای گاز اتومبیل های دوست داشتنی خودتون کلی عشق و حال کنید...موزیک منوی بازی هم که انقدر ارام بخش هستش که تو گردش در منو اصلا یک حس دیگه ای داره بخش Top Gear هم خیلی دلچسب هستش و برای شکستن رکورد های زیاد ادمو ترغیب میکنه در کل تا اینجای کار تا بتونم ادامشو ردیف کنم من با این امتیازات بازی رو مهمان میکنم...
گیم پلی .9.5
گرافیک..9.5
موزیک..9.5
در کل...9.5
CRIS Joon CR7
30-01-2012, 09:57
گیم پلی .9.5
گرافیک..9.5
موزیک..9.5
در کل...9.5
حامد خان تا 9.5 بیشتر نخوندی ؟:31:
10 بدیم بره کی به کیه:31:
به قول خودت
در این مقداری که بازی کردم هیچ ایرادی تو بازی پیدا نکردم
حرف نداره 9.5 دادی؟:11:
دوستان من نتونستم سی دی 2 رو نصب کنم
وارد بازی که میشم انیستال سی دی 2 هست ولی وقتی سی دی2 رو میزارم از بازی خارج میشم
خواهش میکنم ساده برام توضیح بدید
ممنون میشم
CRIS Joon CR7
02-02-2012, 00:23
دوستان من نتونستم سی دی 2 رو نصب کنم
وارد بازی که میشم انیستال سی دی 2 هست ولی وقتی سی دی2 رو میزارم از بازی خارج میشم
خواهش میکنم ساده برام توضیح بدید
ممنون میشم
درود بر شما.................
ببین ساده میگم:20:
شما دیسک یک رو میزارید
بعد گزینه نصب دیسک دورو میزنید
بعد درخواست میکنه که دیسک دو رو بزارید
بعدش دیسک دو رو میزارید و تمام و نصب میشه:11:
سوال داشتید بپرسید
konami-pes
04-02-2012, 11:45
چطور میشه با این بازی لایو بازی کرد؟من وارد بخش لایو میشم تو لابی هر چی منتظر میمونم کسی join نمیشه!!!!!
پک جدید با اسم Pirelli هفته بعد روانه xlive میشه که توش ماشین های...
2011 Aston Martin V12 Zagato (Villa d’Este),
1971 Ferrari #2 Ferrari Automobili 312 P,
2012 Ultima GTR,
1969 Chevrolet Nova SS 396,
2010 Renault Clio RS and the 1966 Ford Country Squire
قرار خواهد گرفت...قیمت هم 560 MS points ...نوشته شده...
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
CRIS Joon CR7
03-03-2012, 20:14
۱۳۹۰/۱۲/۱۳اطّلاعات و تصاویر جدید از DLC بعدی ForzaMotorSport 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مسئولان شرکت مایکروسافت اعلام کردند که DLC جدید عنوان مسابقهای Forza MotorSport 4 با نام Pirelli Car Pack در تاریخ ۶ مارس سال جاری میلادی عرضه خواهدشد.
سازنده این عنوان انحصاری Xbox 360،یعنی استودیو Turn 10 درباره این DLC گفت:
“در این DLC ماشینهای بسیار زیاد و جدیدتری وجود دارند و همچنین با داشتن این DLC امکانات جدیدی در بازی به شما ارائه خواهدشد.”
این DLC در تاریخ ۶ مارس در شبکه Xbox Live عرضه میشود امّا هنوز قیمت آن مشخّص نیست.
لیست بازیهایی که در Pirelli Car Pack وجود دارند به شرح زیر است:
۲۰۱۱(Aston Martin V12 Zagato (Villa d’Este
۱۹۷۱ Ferrari #2 Ferrari Automobili 312 P
2012 Ultima GTR
۱۹۶۹ Chevrolet Nova SS 396
۲۰۱۰ Renault Clio RS
۱۹۶۶ Ford Country Squire
۱۹۹۵ BMW 850CSi
۱۹۸۶ Alfa Romeo GTV-6
۲۰۱۱ Wiesmann GT MF5
۱۹۶۹ Chevrolet Corvair Monza
تصاویری از این DLC (برای دیدن تصاویر در اندازه بزرگتر،رویشان کلیک کنید)
.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
CRIS Joon CR7
05-03-2012, 10:36
FORZA HORIZON
تو این ویدئو به نظرم نشون میده بازی یخورده آرکید میشه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] s%2Fmn%2FForza_Horizon.FLV)
و شاید ازون حالتی که همه ی مسابقات توی پیست مسابقه بود در بیاد البته نه همش شاید در بعضی مرحله ها
از دیگر نکات مهم این نسخه برگشت برند پورشه به بازی هستش که مدتی تحت انحصار EA و سری NFS بود
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
از نکات ریزی که دیدم وجود پیست های خاکی مثل بازی DIRT در بازی بود.
شاید Turn 10 به OFF ROAD هم فکری کرده باشه
البته هیچ چیز معلوم نیست ولی به نظرم وقتی میگه توی پاییز 2012 میاد مطمئنا مال همین نسله
من که منتظرشم:8:
البته این بیشتر در حد شایعه هستش:13:
نکته دیگه ای دیدم بیان میکنم:11:
آیا نسخه جدیدی از سری بازی های Forza در دست ساخت است؟
به نقل از شایعات تازه، Microsoft قصد دارد یک نسخه جدید از سری بازی های Forza را با نام Forza Horizon برای سال 2012 راهی بازار کند. همچنین تریلری از این بازی منتشر شده که سازندگان این بازی را دو استودیوی Turn 10 و PlayGround Games نشان می دهد. این بازی قرار است در پاییز سال 2012 راهی بازار شود. همچنین به نظر می رسد که این عنوان روی شبکه XBLA عرضه شود. هنوز اطلاعات رسمی ای در ارتباط با این بازی منتشر نشده است. این بازی نیز در همایش Microsoft’s Spring Showcase 2012 معرفی خواهد شد.
CRIS Joon CR7
05-03-2012, 19:02
بازگشت پورشه به فورزا 4
با به پایان رسیدن تاریخ انقضای قرارداد EA با پورشه:21:
Turn 10 یه بسته ی قابل دانلود با محتوای پورشه روانه ی لایو کرد:11::5:
resident_evil
05-03-2012, 23:23
پک جدید فوق العادست شدید منتظرم فردا برسه دان کنیم بزنیم به بدن !
یه اتفاق خوب دیگه ای هم که میفته بالا رفتن lvl از 150 تا 999 هستش که خوراک خودمه . دوباره همه بازی ها میرن کنار فقط FM4 و همچنین اضافه شدن 250 گیمراسکور که نمیدونم این مال آپدیت فردا هست یا با پورشه ها به بازی اضافه میشه
Leon-117
06-03-2012, 14:18
یه اتفاق خوب دیگه ای هم که میفته بالا رفتن lvl از 150 تا 999 هستش که خوراک خودمه . دوباره همه بازی ها میرن کنار فقط FM4 و همچنین اضافه شدن 250 گیمراسکور که نمیدونم این مال آپدیت فردا هست یا با پورشه ها به بازی اضافه میشه اشتباه نکنم ترن 10 گفته بود اگه یه نفر 2 سال همش فورتزا 4 بازی کنه به لول 150 میرسه.....حالا برای رسیدن به لول 999 چندسال باید فورتزا بازی کنیم؟!(تقریبا میشه 13 سال!:27:)
resident_evil
06-03-2012, 19:41
اشتباه نکنم ترن 10 گفته بود اگه یه نفر 2 سال همش فورتزا 4 بازی کنه به لول 150 میرسه.....حالا برای رسیدن به لول 999 چندسال باید فورتزا بازی کنیم؟!(تقریبا میشه 13 سال!:27:)
اون که یه جورایی بزرگ نمایی بود من 2 ماه بازی رو 100% کردم حدودا 160 ساعت بازی : دی
از اول هم باید لول رو تا همون 999 میذاشتن تا بشه بازی رو ادامه داد اما الان هم کار خوبی کردن به نظر من . میشه دوباره برگشت سراغ بازی
Spaniuly
06-03-2012, 21:43
اون که یه جورایی بزرگ نمایی بود من 2 ماه بازی رو 100% کردم حدودا 160 ساعت بازی : دی
از اول هم باید لول رو تا همون 999 میذاشتن تا بشه بازی رو ادامه داد اما الان هم کار خوبی کردن به نظر من . میشه دوباره برگشت سراغ بازی
نوید واقعا ایول به حوصله ات فورزا فوق العاده اس شکی نیست اما بزرگ ترین مشکل من باهاش اینه که ایتم های بازی محدوه همه اش گاز بده برو این یکنواختی برام غیر قابل قبول هست اونقدر هم طولانیه که واسه ادمی مثه من که به زور یه روز در میون وقت می کنم بشینم پای کنسول تموم کردن این بازی رویاییست دست نیافتنی... می دونی که من اصلا شروع اعتیادم از فوتبال گیمینگ بود ولی حالا سیر سیر شدم از فوتبال گیمینگ چون یکنواختن چطور می تونم بازی هایی مثل کسلونیا - دارکسایدرز - کال آف - گیرز - RDR و ... رو بذارم برم سمت فوتبال گیمینگ... متاسفانه ظاهر بازی ها الان حرف اول رو می زنه ولی من جزو اونایی هستم که دوست دارم گیم رو شخم بزنم اونم گیمی که معتادم کنه واسه همین دنبال اعتیاد آورتریناشم همیشه برای من بهترین ریسینگ همون TDU 2 هست چون ایتم هاش به قدری جذاب و شیرین هست که کاملا ادم رو ارضا می کنه طوری که آدم به هیچ وجه من الوجوه احساس یکنواختی نمی کنه... تنها مشکلش گرافیکش هست...
دست خودم نیست نمی تونم با ریسینگ توی پیست ارتباط برقرار کنم... خیلی دور از ذهنه برام اما اینکه بتونی توی یه جزیره توریستی با ائودی رانندگی کنی مثه یه هدف و رویای دست یافتنی تر از اینه که قهرمان ریسینگ توی پیست بشی...
ولی باید اعتراف کرد که حقیقتا با انتظارات و داشته های کنونی فورزا 4 بی نقص ترین هست و اگه بخواییم یه ریسینگ ناب و کامل تجربه کنیم فقط باید فورزا 4 رو مدنظر قرار بدیم...
راستی اچیومنت اسپید دیمون رو گرفتی؟ اگه نگرفتی بگو تا بگم راشو :46:
resident_evil
07-03-2012, 01:15
حرفات کاملا درسته . کلا FM یه سبکی داره که هرکی نمیتونه باهاش حال کنه چون مسابقات تو پیست هسات و در بعضی مواقع 30 تا 60 دقیقه تو یه ریس میمونی که خُب طبیعی هست خیلی ها نتونن باهاش حال کنن اما من هم 3 رو 100% کردم هم این رو . 2 رو هم خیلی بازی کردم اونم یکم دیگه برم 100% میشه : دی کلا بهترین ریسینگ برای من بوده در تمام دوران
در مورد اچیو هم من بازی رو 1000 کردم : دی
CRIS Joon CR7
07-03-2012, 11:07
از فورتزای جدید بیشتر بدانید + بازگشت برند پورشه به فورتزا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مایکروسافت پاییز امسال Forza Horizon را عرضه خواهد کرد. یک فورتزای جدید و متفاوت با بازی های قبلی که توسط استودیوی انگلیسی Playground در حال ساخت و توسعه است.
این شرکت تایید کرده است که عنوان Forza Horizon را تا پایان سال ۲۰۱۲ عرضه خواهد کرد. ساخت بازی تحت نظر Turn 10 و توسط Playground در حال انجام است و این بازی قرار است بیشتر از قبل عادی و ساده باشد، تا یک شبیه ساز قدرتمندی که همواره از شناخته شده ترین نکات این سری بازی بوده است. مایکروسافت اولین بار تیزر تریلر این بازی را در مراسم بهاری خود در سان فرانسیسکو و پشت درهای بسته به نمایش گذاشت که به بیرون درز کرد و همه تقریبا روز قبل از این رونمایی از شایعه ی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) وجود چنین بازی آگاه بودند.
ابتدا تصور می شد که این بازی یک حالت آزادانه و گشت و گذار در جاده های مختلف خواهد داشت و چیزی شبیه به Test Drive: Unlimited خواهد بود، ولی آقای Dan Greenawalt از روسای Turn 10 این نظریه را رد کرد و گفت که این بازی همچنان در چارچوب مقتضیات و پایبند به جزئیات کلی سری است.
با این حال در تریلر به نمایش در آمده جاده ها و مناظر متفاوت به دور از پیست ها دیده می شود که این شاعبه را به وجود می آورد، آیا فورتزا این گونه خواهد بود؟
Dan Greenawalt در این باره توضیح می دهد:
“این یک ویدئوی معرفی بود که به نمایش در آمد و رفته رفته فکر های زیادی را به وجود می آورد. در حقیقت، ما این جا نیامدیم که توضیح بدهیم Horizon چه خواهد بود، ما آمده ایم تا بگوییم یک بازی به نام Horizon وجود خواهد داشت و یک فورتزای دیگر در سال ۲۰۱۲ برای ۳۶۰ منتشر خواهد شد. توسط یک استودیوی بازی سازی که شجره نامه ی فوق العاده ای دارد. [منظور این است که این استودیو را افراد با تجربه ای ساخته اند، کارمندان اسبق دو استودیوی سازنده ی Blur و SplitSecond]“
وی افزود:
“من می دانم که از الان تا E3 فاصله ای به اندازه ی صفر تا یک وجود دارد. اکنون شروع است و آن جا پایان خواهد بود. و تا آن زمان پیشرفت و پیشرفت و پیشرفت را خواهیم دید.”
تصمیم وارد کردن یک تیم کمکی برای ساخت بازی های بزرگ چیز جدیدی نیست و قبلا هم دیده شده است، (به عنوان مثال در جریان ساخت بازی های بزرگی چون ندای وظیفه و مدال افتخار) اما Greenawalt ظاهراً به این مساله توجهی ندارد.
“من واقعا به جایگاهمان در این راه فکر نمی کنم بلکه بر روی چشم انداز بلند مدت بازیمان بسیار دقیق شده ام. به همین خاطر هم هست که من به شدت از این که وارد پروژه شده ام هیجان زده ام، چون فکر می کنم باید چیزهای نو و ایده های بدیع وارد بازی هایمان کنیم تا به آن هدفی که والاتر از واقعی نشان دادن ماشین ها است برسیم. در واقع چیزی موثر بر فرهنگ بازیباز ها. این یک هدف عظیم است. خیلی واضح است که در راه رسیدن به این هدف بزرگ داشتن یک همکار قدرتمند بسیار خوشحال کننده است. ما به عنوان یک تیم قوی تر از این حرف ها هستیم.”
“داشتن این ظرفیت، داشتن این خلاقیت و نیروی ذهنی خبرهای خوبی هستند، اما ما هرگز به این فکر نمی کنیم که به اندازه ی کافی بزرگ هستیم یا نه، همه چیز درباره ی این است که ما می خواهیم به کجا برویم و بهترین راه برای رسیدن به آن جا چیست. بهترین راه برای رسیدن به آنجا به کمک دیگری آن است که کسی را پیدا کنیم که مطمئنیم در این راه به ما کمک خواهد کرد.”
“آن چه که ما می خواستیم یک شریک قدرتمند بود که بتواند ما را در رسیدن به چشم اندازی که داریم یاری کند، و اکنون از آن ها می خواهیم که نقش خود را ایفا کنند. ما در واقع خواهان تفاوت ها هستیم.”
ماشین جدید من یک پورشه است
در آگوست سال ۲۰۱۱ میلادی سازنده ی بازی تایید کرد که نمی تواند اتومبیل های برند پورشه را وارد بازی خود کند. همین امر سبب ایجاد نارضایتی های زیادی از سوی طرفداران بازی شد. اما، اکنون استودیو توانسته است تا حق امتیاز استفاده از اتومبیل های شرکت آلمانی پورشه را که منحصراً در دست الکترونیک آرتز بود خریداری نماید و تعدادی اتومبیل پورشه را در یک پک محتوای اضافه برای بازی به نام Porsche Expansion Pack بگنجاند.
DLC جدید بازی نیز که به زودی منتشر خواهد شد دارای امکانات فوق العاده ای خواهد بود که در آینده به تفصیل نمایش داده خواهند شد. با این که Greenawalt سخنی از ماشین های موجود در بسته ی الحاقی جدید بازی به میان نیاورده است اما اشاره کرده که اضافات جدید بازی شامل ۳۰ اتومبیل جدید که ۷ تا از آن ها کاملا برای سری جدید هستند، ۲۰ مسابقه ی جدید برای بخش World Tour ، ده اچیومنت جدید و ۲۵۰ امتیاز بیشتر خواهد بود.
Greenawalt در پایان در مورد اتومبیل های جدید بازی اش گفت:
“همه بر روی ساختن سرگرمی عالی تمرکز کرده اند. ما فقط باید راه های درست تجارت را پیدا کنیم. بعد از آن باید آن را بسازیم. باید بگویم که در مورد پورشه، ما مدت ها قبل حقوق آن ها را به دست آورده بودیم اما شش ماه زمان برد تا ماشین ها را بسازیم.”
بسته های الحاقی Pirelli Car Pack و Forza 4′s Season Pass DLC در تاریخ ۶ مارس عرضه شدند.
تصاویر بازی به زودی …
arashpr9
06-04-2012, 13:00
Forza Motorsport 4 SRT Viper Trailer
HD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
SD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تاپیک بد جور خوابیده . ناسلامتی انحصاری 360 _ه
CRIS Joon CR7
30-04-2012, 10:34
تریلر جدیدی از FORZA HORIZON قراره منتشر بشه:
جزئیات : اضافه شدن حالت شب و حالت بارانی:11:
تا ساعاتی دیگر:11:
CRIS Joon CR7
30-04-2012, 10:47
تریلر جدیدی از FORZA HORIZON قراره منتشر بشه:
جزئیات : اضافه شدن حالت شب و حالت بارانی:11:
تا ساعاتی دیگر:11:
منتشر شد:
دانلود از چند آپلود سنتر:
1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]%21download%7C560p3%7C1718577180%7Cvideoplacyback _3.mp4%7C4846%7CR%7E06CE713E580C13956935E5BAA6BFA0 BB%7C0%7C0)
amir2011
17-06-2012, 13:31
دوستان من یک سوال داشتم؟
من در فورزا به یک قسمتی رسیدم که وقتی وارد world to your میشی بهت میگه no legal cars نمیزاره وارد شم!
به خاطر همین قضیه رفتم از هر کلاسی یک ماشین خریدم دوباره همین رو میگه! باید چه کار کنم؟لظفا کمک!
CRIS Joon CR7
17-06-2012, 13:53
دوستان من یک سوال داشتم؟
من در فورزا به یک قسمتی رسیدم که وقتی وارد world to your میشی بهت میگه no legal cars نمیزاره وارد شم!
به خاطر همین قضیه رفتم از هر کلاسی یک ماشین خریدم دوباره همین رو میگه! باید چه کار کنم؟لظفا کمک!
"you don't have any legal cars. Buy more cars or level up to get more."
این متن کامل پیغامه.
من این مشکل رو نداشتم.
ولی الان که سرچ کردم این جواب اومد:
you need to buy a GT2 car.
Current list of GT2 cars:
2005 BMW #2 BMW M3 GTR R3 735
2001 BMW #6 Prototype Technology Group M3 GTR R3 735
2010 BMW #79 Jeff Koons M3 GT2 R3 756
2009 BMW #92 Rahal Letterman Racing M3 GT2 R3 756
2000 Dodge #91 Viper Team Oreca GTS-R R2 823
2003 Dodge #126 Team Zakspeed Viper GTS-R R2 811
2006 Ferrari #62 Risi Competizione F430GT R3 763
2011 Ferrari #62 Risi Competizione F458 Italia R3 763
2010 Ferrari #83 Risi Competizione F430GT R3 763
2010 Ferrari #89 Hankook Team Farnbacher F430GT R3 763
2008 Ferrari #90 Farnbacher Racing F430GT R3 763
2009 Ford #40 Robertson Racing Ford GT Mk7 R3 761
2010 Jaguar #33 RSR XKR GT R3 752
2011 Lamborghini #08 West Yokohama Gallardo LP560-4 R3 759
2005 Panoz #51 Panoz Esperante GTLM R3 752
2005 Panoz #050 Panoz Racing Abruzzi R3 759
این صفحه رو هم بخون شاید چیزی دستگیرت شد:
ایشالله کارت راه بیوفته:11:
soheilnouri
17-06-2012, 20:40
من خيلي مته اين بازيو گرفتم وقت نكردم بازيش كنم.درت و بقيه بازي ها نميذاره...چطور تحليلش ميكنيد؟
برای PC نیومده؟ کلن نمیاد؟
آگر نیومده مشابه اش برای PC چی رو پیشنهاد می کنید؟
CRIS Joon CR7
17-06-2012, 21:22
آگر نیومده مشابه اش برای PC چی رو پیشنهاد می کنید؟
همون کلا نمیاد:20:
مشابه که اصلا هیچ بازی مشابه ش نیست و اصلا بش نمیرسه ولی بازی مثل Shift 2 میتونه یه خورده بش نزدیک باشه.:11:
soheilnouri
17-06-2012, 22:25
جواب من چي شد؟
Spaniuly
17-06-2012, 23:24
جواب من چي شد؟
تنوع ماشین واقعا زیاده من هر 12 دی ال سی موجود برای بازی رو دانلود کردم و ریختم باور نکردنیه اسم ماشین بگو تا توی بازی نشونت بدم
فولکس بیتل 1963 - آستون هیلی روباز از همونی که توی مافیا 2 هم بود و اسمش آسکوت بایلی بود یا مرسدس بنز گولوینگ
لامبورگینی آدونتور مدل 2012 - هیوندای 2013- بوگاتی سوپر اسپورت اونواع اقسام از پورشه و آر یو اف - بی ام دبلیو دیگه گرافیک بماند که خدای ریسینگه این بازی حرف نداره واسهه کسی که عشق ریسینگ هست البته باید اعتراف کنم ماشین سواری در پیست برام جذاب نبوده هیچوقت ولی چه کنم دی ال سی ها و ماشین هایی که به بازی اضافه کرده در قالب دیسک دوم و پک های قابل خرید از لایو واقعا استثناعی هست اکثر ماشین های معروف کلاسیک هست توی بازی شرولت کوروت 1958 و عشقم ISW 508 توی مافیا که در واقع همون BMW 507 هست توی این بازی وجود داره و دیگه اسم فیک ISW 508 نیست
Spaniuly
10-08-2012, 14:35
Forza Motorsport 4 - August Playseat Car Pack
ده ماشین جدید هم که در آگوست اضافه شده جالبه ظاهرا تا اومدن هوریزون هر ماه قراره پک ماشین بده دمشون گرم ما که پایه ایم
2013 Ford Mustang Boss 302
2003 Aston Martin DB7 Zagato
2012 Chevrolet Camaro ZL1
2013 Hyundai Genesis Coupe 3.8 Track
1962 Lincoln Continental
1989 Mercedes-Benz #63 Sauber-Mercedes C 9
1984 Peugeot 205 T16
2013 Scion FR-S
1962 Triumph TR3B
2013 Lexus GS350 F Sport
لینک مستقیم برای RGH های عزیز:
soheilnouri
28-07-2013, 14:46
منبازيو از يكي از سايت هاي معتبر خريدم. لي بازم گير ميكنه...
soheilnouri
11-08-2013, 20:08
سلام...من دارم این بازیو میرم و لول رانندگی ام هم رسیده به 11...این بازی همین جور باید رفت جلو؟فقط میگه مسابقه بده و همین...درسته؟
دی ال سی ها رو هنوز میتونم نصب کنم؟چون قدیمیه بازی ممکنه برداشته باشن؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.