مشاهده نسخه کامل
: کار نکردن کلیدهای مربوط به Fn
دوستان.من لپ تاپ وایو f116 دارم.الان چند روزه که واسه خودش دکمه تنظیم شفافیت نور و زوم و حالت اتصال مانیتور(همه دکمه هایی که از fnاستفاده میکنن بجز ولوم ازکار افتادن) .البته دکمه هاش کاملا سالما.تو این:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پست دیدم که باید نرم افزار vaio launcher software رو دانلود ونصب کنم ولی مثل اینکه واسه مدل لپ تاپ من این نرم افزار وجود نداره.میشه کمکم کنید؟ممنون
H@mid-Vista
15-12-2010, 15:51
بله مابقی برنماه های ابزاری كه وایو داده نصب كنین
یكبار هم ویندوز اپدیت نمایید. حل میشه
البته شما كه وایو دارید چرا ریكاوری نمی كنین؟
سلام.ببخشید دیر دارم جواب میدم.مشکل حل شد با نرم افزار فینال اینستالر میخاستم فایلهای اضافی سیستم رو حذف کنم که انگار درایور ها هم جزء فایلهای اضافی شناخته بود.که با رستور کردن فایل ها مشکل حل شد.خیلی ممنون
gmconimi
30-12-2010, 10:28
با درود فراوان و خسته نباشید به خاطر تمام زحماتتان
از راهنمایی در مورد درایورهای Laptop Toshiba Satellite M305-S4915 - بسیار سپاس گذارم صدا و گرافیکش راه افتاد-ولی من درایورهای Modem -FN آن را نیز می خواهم .به سایت توشیبا رفتم ولی پیدا نکردم.
با تشکر فراون
H@mid-Vista
30-12-2010, 16:28
با درود فراوان و خسته نباشید به خاطر تمام زحماتتان
از راهنمایی در مورد درایورهای Laptop Toshiba Satellite M305-S4915 - بسیار سپاس گذارم صدا و گرافیکش راه افتاد-ولی من درایورهای Modem -FN آن را نیز می خواهم .به سایت توشیبا رفتم ولی پیدا نکردم.
با تشکر فراون
برو اینجا بگیر:
FARSHAD_DIGITAL
18-01-2011, 19:37
salam doostan
man laptap sony seri f111fx daram
baad az avaz kardane win dokmehaye fn kar namikone
driverhasham nasb kardam vali baz namishnase
montazere rahnemaiitoonam
thx
احتملا زیاد باید ویندوز رو اپدیت کنی تا حل شه
FARSHAD_DIGITAL
19-01-2011, 19:38
Akhe man win kamelan update hast
be rooze
vali bazam namishnase
gmconimi
22-01-2011, 10:32
درود بر شما . بسیار ممنون که راهنمایی می کنید ولی درایور XP MODEM LAptop toshiba Satellite M305-S4915 را میخواهم ولی مسیری که شما با محبت فراوان دادید فقط درایور ویندوز 7 را دارد. اگر ممکن است راهنمایی کنید. با تشکر فراوان
بنده لب تاب satellite pro l551 دارم و در هنگام اتصال اسپیکر صدای آن قطع و وصل می شود چه باید بکنم اگر احتیاج درایور است از کجا بیابم چون من هیچ درایوری نصب نکردم و فقط ویندوز سون خود درایور ها را شناخته است ؟
لطفا دوستان آگاه کمک کنند؟
H@mid-Vista
19-02-2011, 22:41
بنده لب تاب satellite pro l551 دارم و در هنگام اتصال اسپیکر صدای آن قطع و وصل می شود چه باید بکنم اگر احتیاج درایور است از کجا بیابم چون من هیچ درایوری نصب نکردم و فقط ویندوز سون خود درایور ها را شناخته است ؟
لطفا دوستان آگاه کمک کنند؟
راه ساده:
درایور اتوماتیك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام. من لپ تاپ مدل toshiba satellite l305-s5917 دارم... دكمه ي fnش كار نمي كنه. چي كار بايد بكنم؟؟ ويندوزشم ايكس پيه
مرسي
سلام دوستان من lenovo z480 دارم مشکلم فقط5 fn+f
راهنمایی کنید
خودم درستش کردم زیاد به مغزتئن فشار نیارید
سلام دوستان
چندروزی میشه کلیدهای fnلپ تاپم که برای تنظیم صداست و ولوم رو کم و زیاد میکنه از کار افتاده لطفا راهنماییم کنین چیکارکنم؟جایی هست دانلود کنم؟
asus k43j
i5 4 1
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.