ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کند شدن سیستم!!

ice boys
14-12-2010, 23:40
با سلام به همه ی دوستان...

یه سیستم ذغالی دارم که خیلی خوب کار می کرد ولی چند روز پیش متوجه شدم که سرعت سیستم بسیار کند شده و برای اجرای یک برنامه کلی باید صبر کنم. ویندوز رو عوض کردم ولی بازم مشکل حل نشد.فهمیدم که مشکل سخت افزاری هست.
خازن های مادربرد باد کرده بودند ، اونها رو عوض کردم و تمام قطعات رو دوباره جا زدم. ولی فایده ای نداشت.

اینم اطلاعات سیستم:

Mainboard : Gigabyte 945PL-S3
Processor : Intel Pentium 4 @ 3000 MHz
Physical Memory : 1024 MB (1 x 1024 DDR2-SDRAM )
Video Card : NVIDIA GeForce 6200 LE:13:
Hard Disk : MAXTOR (80 GB):41:

میشه راهنمایی کنید:11:
با تشکر

EXTREME
15-12-2010, 00:04
پولتو جمع کن و یه کیس خوب بخر اینو رد کن یه 300 تومن بزارروش یه سیستم معمولی بگیر
خرج کردن برای این سیستم ارزشی نداره
کند شدن سیستم هم علاوه بر مشکل مین
ویروس دمای پردازنده و گرافیک-ضعیف بودن پاور -بدسکتور داشتن هارد هم دخالت داره

ice boys
15-12-2010, 12:17
پولتو جمع کن و یه کیس خوب بخر اینو رد کن یه 300 تومن بزارروش یه سیستم معمولی بگیر
خرج کردن برای این سیستم ارزشی نداره
کند شدن سیستم هم علاوه بر مشکل مین
ویروس دمای پردازنده و گرافیک-ضعیف بودن پاور -بدسکتور داشتن هارد هم دخالت داره

سلام آقا مهرداد
خودم میدونم که میتونم با کمی هزینه سیستم خوب بگیرم ...ولی نمی خوام خرج اضافی بکنم.برای کارای سنگین سیستم جدا دارم و اینم فقط برای رفتن به نت و .....هست.

حالا اگه دوستان راه حلی دارن لطفا بگن..
با تشکر

EXTREME
15-12-2010, 12:22
سلام آقا مهرداد
خودم میدونم که میتونم با کمی هزینه سیستم خوب بگیرم ...ولی نمی خوام خرج اضافی بکنم.برای کارای سنگین سیستم جدا دارم و اینم فقط برای رفتن به نت و .....هست.

حالا اگه دوستان راه حلی دارن لطفا بگن..
با تشکر
خوب اون قطعه هایی که گفتم تست کنید درست نشد مینتون ایراد داره و وقتی مطمئن شدید که مین ایراد داره مینو رد کنید
و یه مین ارزون در حد 30تومن آنبرد بگیرید و قطعاتتون رو روش سوار کنید

joe_satriani
15-12-2010, 17:11
با سلام
چه برنامه هايي رو با اين سيستم اجرا ميكنيد و كند هستن؟

موفق باشيد.

EXTREME
15-12-2010, 17:16
با سلام

موفق باشيد.
چندتا از خازن های مینشون باد کرده مینشون ایراد داره

EXTREME
15-12-2010, 17:16
با سلام

موفق باشيد.

ice boys
15-12-2010, 18:13

راستش تا هفته پیش من 7 کار میکردم و خیلی هم روان بود ...مشکلی نداشتم ....با برنامه های Word..powerpoint...photoshop و ... استفاده میکردم ..اصلا مشکلی هم نداشتم.

ولی حالا حتی xp هم دیر لود میشه...فایر فاکس 3 دقیقه طول میکشه تا اجرا بشه. کلا الان تو همه ی برنامه ها حتی رفتن در my computer مشکل دارم

خازن ها رو تعویض کردم

EXTREME
15-12-2010, 18:27
راستش تا هفته پیش من 7 کار میکردم و خیلی هم روان بود ...مشکلی نداشتم ....با برنامه های Word..powerpoint...photoshop و ... استفاده میکردم ..اصلا مشکلی هم نداشتم.

ولی حالا حتی xp هم دیر لود میشه...فایر فاکس 3 دقیقه طول میکشه تا اجرا بشه. کلا الان تو همه ی برنامه ها حتی رفتن در my computer مشکل دارم

خازن ها رو تعویض کردم
به هر حال مینتون ایرادداشته مه این اتفاق افتاده ممکنه بازم مشکل داشته باشه
من یه سیستم بود که خاموش میکرد چند تا از خازن های مینش باد کرده بود عوضش کردم بازم درست نشد
و با تعویض مین مشکل حل شد

ali_disslove
15-12-2010, 18:52
شایدم سیستمت ویروس داره تعویض ویندوز دلیل نمیشه که دیگه ویروس نداشته باشی به نظر بیشترین احتمالی که داره ماله ویروسه

ice boys
16-12-2010, 15:40
شایدم سیستمت ویروس داره تعویض ویندوز دلیل نمیشه که دیگه ویروس نداشته باشی به نظر بیشترین احتمالی که داره ماله ویروسه

نه مطمئنم که ویروسی نیست..آنتی ویروس اورجینال نصب بود...تازه کل هارد رو فرمت کردم