مشاهده نسخه کامل
: سوال در مورد هارد اکسترنال 1ترا
سلام دوستان
یک هارد1ترا.... اکسترنالوسترن دیجیتال گرفتم حالابه نظر شمااساتید محترم ایا پارتیشن بندی کنم بهتره یا همینجور هست پوشه بندیش کنم
اگر پارتیشن بندی بخواهم بکنم با چه نرم افزاری باید انجام بدم
ضمنا من هارد رو فرمت کردم یک نرم افزار داخلش بود که پسورد ووو امکانات جالبی داشت حالا اون نرم افزار حذف شده گفتم تو سایتش هست من چیزی پیدا نکردم دوستانی که میتونن کمک کنند
سلام دوستان
یک هارد1ترا.... اکسترنالوسترن دیجیتال گرفتم حالابه نظر شمااساتید محترم ایا پارتیشن بندی کنم بهتره یا همینجور هست پوشه بندیش کنم
اگر پارتیشن بندی بخواهم بکنم با چه نرم افزاری باید انجام بدم
ضمنا من هارد رو فرمت کردم یک نرم افزار داخلش بود که پسورد ووو امکانات جالبی داشت حالا اون نرم افزار حذف شده گفتم تو سایتش هست من چیزی پیدا نکردم دوستانی که میتونن کمک کنند
مارک هاردتون چیه؟
اون برنامه هم حتما تو سایتش پیدا میشه.
برای فورمت هم partition magic اگه چند درایو کنید به نظر من مدیریت دیسک راحت تره .
shabe.saket
14-12-2010, 22:50
شما بستگی به نحوه ی استفادت داره. واسه چه کاری میخوای؟
اگه واسه آرشیو کلی فیلم میخوای پارتیشن بندی نکن. یا نه اگه میخوای چند نوع دیتا (فیلم - موزیک - عکس و...) بریزی توش پارتیشن بندی کن.
این مسئله سلیقه ای ه. توی کارکردش تاثیری نمیزاره. اگه خواستی پارتیشن بندی کنی از Partition Magic استفاده کن.
معمولا واسه آرشیو فیلم پارتیشن بندی نمیکنن اکسترنال و.
---------- Post added at 10:50 PM ---------- Previous post was at 10:49 PM ----------
در مورد پسوورد هم توصیه من اینه که ازش استفاده نکنی. اون نرم افزار اورجیناله. راحت میتونی از نرم افزار خیلی قوی و راحتی که تحت ویندوزند استفاده کنی. مثل Disk Password Prodoction.
دوستان گلم ممنون از جوبتان
مدلشmy book essential
من برای ارشیو فیلم و موزیک میخواهم حالا دو تا پارتیشن بسازم با فرمت ntfsخوبه موردی نداره
بله اون برنامه هم اورجینال روش بود که حذف شد و اتوران بالا میامد و مثل یک درایو و دارای ایکون بود
اگه میشه نرم افزارش رو لینک بدید ممنون میشم
shabe.saket
16-12-2010, 22:52
نه ایرادی نداره.
خیلی هم خوبه.
مال شما my book essential هست یا my book essential version 2 ؟
اینه؟ ver 1
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا اینه؟ ver 2
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.