ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : sli با دو برند متفاوت؟

amirpcp30
14-12-2010, 17:18
سلام
من می خواهم دو تا گرافیک 460 بگیرم (1 گیگ)
بهترین مدل مثل اینکه evga 460 ftw هست که گیر نمیاد ایران بعد هم colorful که اونم همین طور
اما مدل گیگابات اورکلاکیش رو دیدم که خیلی خوب بود و توی ایران هم مثل اینکه هست منم سفارش دادم برام بیارن:
Gigabyte GeForce GTX 460 SOC

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

قیمت هم 330
حالا می خواستم بدونم بعدا اگه مجبور بشم evga 460 1gb بیگرم میشه این دو تا رو با هم sli کرد؟ مشکلی پیش نمیاد؟
این گیگابایته خیلی از evga معمولی قویتره
ممنون
:11:

Advanced Ali-001
14-12-2010, 17:53
این گیگابایته خیلی از evga معمولی قویتره
فعلاًکه مدلEEشرکت EVGA ازهمه قویتره ومیشه بااورکردنش بهFTWرسیدکه خودم هم دارم یه دونه.
فکرنکنم مشکلی باsliداشته باشه.

amirpcp30
15-12-2010, 09:28
سلام
ممنون جواب دادید
اگه evga معمولی بگیرم که نه اور باشه نه چیزی خب فرق نمی کنه چی باشه اما اور شده می خواهم
ee هم با ریفرنس فقط فرقشون فن هتشون هست که ee مستقیم هوا رو میده بیرون ولی صداش و دماش کمی بیشتره
از نظر دما به دلیل دو فنه بودن و طراحی خیلی خوب فن گیگابایت بهتر از evga نیست؟ بهتر نمیشه اور کرد؟
داخل همون لینک که دادم برای اور شدن بیشترش هم خودش عدد هایی داده بود
ممنون

Advanced Ali-001
15-12-2010, 11:00
سلام.

پاک شود ...
فقط باید بنویسی:
delete
همین!:دئ

ee هم با ریفرنس فقط فرقشون فن هتشون هست که ee مستقیم هوا رو میده بیرون ولی صداش و دماش کمی بیشتره
دوست عزیزeeفنش2800دوره رمارازروزگار دمای کارت درمیاره!

اگه evga معمولی بگیرم که نه اور باشه نه چیزی خب فرق نمی کنه چی باشه اما اور شده می خواهم
گفتم که FTWدرواقع اورشده همینه دیگه دوتا ازاینبزاری 5970روقورت میده FTWخیلی قدرتمنده بازم میشه اورش کردولی من بودم کلاًمارک گیگاروبیخیال میشدم.
ایسوس هم زده خیلی عالیه460ایسوس چون دوتا پورتSLIداره وبدنش هم فیبرکربنه وفنش هم2800دوره وازنظرقدرت هم بینFTWوEEهست میتونه انتخاب خوبی باشه.
گیگا هم گرونه هم مشکل خنک کنندگی داره.

amirpcp30
15-12-2010, 16:10
سلام

گیگا هم گرونه هم مشکل خنک کنندگی داره.
فقط 40-50 تومن گرونه مشکلی از این بابت نیست
مطمعنید مشکل خنک کنندگی داره با دو تا فن؟ دما در تست ها خیلی پایین بود
در مورد ftw اگه گیر میمومد که میگرفتم ولی وقتی گیر نمیاد مثل اینکه باید گیگابایت رو بگیرم
اگه راه دیگه ای هم دارید بگید ممنون میشم
سپاس

Erfan.
15-12-2010, 21:08
من هم با گیگابایت چندان موافق نیستم ... EVGA و ASUS به نظرم بهترن ...