ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بوت کردن ویندوز از هارد اکسترنال

sydsina
14-12-2010, 16:51
با عرض سلام

سوالی پیش اومده برام که ممنون میشم دوستان راهنماییم کنن

میخواستم بیبنم میشه ویندوز رو از طریق هارد اکسترنال که از درگاه USB متصل هست بالا آورد ؟

دوستان لطفاً دقت کنن منظورم این نیست که بتونیم از طریق هارد اکسترنال ویندوز نصب کنیم !

منظروم این هست که موقع نصب ویندوز از طریق فرضاً DVD Drive ، وقتی Location درخواستی مارو برای ریختن اطلاعات ویندوز بخواد ما بتونیم اون Location خاص رو از فضای هارد اکسترنالمون انتخاب کنیم و بطور کلی هارد اکسترنالمون نقش هارد اصلی رو بازی کنه

ممنون از دوستانی که راهنمایی میکنن

sydsina
19-12-2010, 16:11
هیچ کدوم از دوستان حاضر به راهنمایی نیست ؟!

Amir Varasteh
19-12-2010, 17:15
سلام.

امکان انجام این کار تا جایی که من میدونم وجود نداره.

چون موقع نصب نمیتونی محل نصب رو USB انتخاب کنی.

r0ot$harp
19-12-2010, 23:48
دوست عزیز خدمت شما :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

باتشکر احسان

sydsina
20-12-2010, 16:31
سلام.

امکان انجام این کار تا جایی که من میدونم وجود نداره.

چون موقع نصب نمیتونی محل نصب رو USB انتخاب کنی.

اتفاقاً نکتش همین جا باید باشه
چون منم همین خیال رو میکردم ولی وقتی میتونیم نصب ویندوز رو از طریق این درگاه انجام بدیم - حالا با آموزشهای خاصی که وجود داره و در حوصله بحث نیست - پس باید راه حلی برای اجرای ویندوز از طریق این درگاه هم باشه

----------------------------------------------------------------------------------

احسان جان من نصب ویندوز منظورم نیست ، بوت شدن خود اطلاعات اصلی ویندوز از طریق درگاه USB مد نظر هست

Amir Varasteh
20-12-2010, 16:57
اتفاقاً نکتش همین جا باید باشه
چون منم همین خیال رو میکردم ولی وقتی میتونیم نصب ویندوز رو از طریق این درگاه انجام بدیم - حالا با آموزشهای خاصی که وجود داره و در حوصله بحث نیست - پس باید راه حلی برای اجرای ویندوز از طریق این درگاه هم باشه

من فک کنم مشکل از ساختار ویندوز باشه که نمیشه این کارو کرد.

سیستم عامل لینوکس رو میشه روی یک فلش نصب کرد. میتونی فلش رو بزاری تو جیبت ببریش هر جا خواستی روی هر سیستمی که خواستی ازش استفاده کنی.