PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ساختن برنامه تريل

vahid4251
14-12-2010, 11:53
سلام يك سوال داشتم اينكه ايا ميشه كدي رو كه با عث ميشه نرم افزار تريل بشه يعني 30 روز بعد نرم افزار بالا نياد ارور بده ممنون ميشم يك نمونه برام بزارين از زحمات همه ممنونم

vahid4251
25-12-2010, 11:56
کسی نیست جواب بده:19::19::19::19:

vahid4251
07-02-2011, 09:34
واقعا كسي نيست تو اين فورم به اين سوال جواب بده:41::41::41::41:

amirxbest
07-02-2011, 15:12
دوست عزیز شما میتونید با رجیستری کار کنید.که دو راه داره با دستورات save setting و get setting کار کنی .
یا با توابع api مخصوص کار با رجیستری که اگه یه سرچ بکن تو نت کلی مطلب پیدا میکنی.
موفق باشید:46:

FerineFast
07-02-2011, 19:08
روش های متداول در این تاپیک :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

!Plus
07-02-2011, 19:45
روش های متداول در این تاپیک :

لینک دادن به خارج از فروم خلاف قوانین ه...!؟! :21: :27: :20:

23- ارجاع دادن کاربران به سایر انجمن ها ، وبلاگ های و دیگر سایت ها برای جواب دادن به سوالات آنها بر خلاف قوانین بوده و بنا به تشخیص مدیریت برخورد خواهد شد

این چند تا نمونه سورس...!؟! :

اینجا می تونید سورس های بیشتری هم پیدا کنید...!؟! :

موفق باشید...!؟! :46:

sadeghbarout
08-02-2011, 14:34
plus جان اینها که به تغییر تاریخ سیستم بستگی دارن
برنامه تریل باید طوری باشه که با برگردوندن تاریخ سیستم تاریخ انقضاش تغییر نکنه

یه همچین برنامه ای سراغ نداری ؟

amirxbest
08-02-2011, 15:03
یه نرم افزار هست به نام Shareware Maker که لینک دانلودش تو بخش دانلود نرم افزار همین سایت(p30world) که لینک دانلودش خرابه.:41:
با این برنامه میشه تعین کرد که بعد از چند بار اجرا شدن دیگه اجرا نشه و چند روش دیگه.
ولی به قول یکی دیگه از دوستان با نرم افزارهای مانیتورینگ اگه طرف یه کم حرفه ای باشه راحت میشه فهمید که برنامه چیکار میکنه و برنامه رو دور زد:46:
و به نظر من این روشها دیگه منسوخ شده(ده مده شده):31:
به هر حال کسی لینک Shareware Maker رو داشت واسه دانلود بذاره.
:11:

sadeghbarout
08-02-2011, 23:05
اینکه یه کاری بکنیم که برنامه بعد از چند بار اجرا شدن دیگه اجرا نشه که خیلی ساده تر از این حرفهاست
فقط کافیه با همون دستورات savesetting , getsetting یه شمارنده بذاریم

من یه برنامه میخوام که بعد از اولین اجرا مثلا بعد از 20 روز دیگه کار نکنه

کسی نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

amirxbest
08-02-2011, 23:31
صادق جان عزیز برای اینکار چند راه وجود داره:
1-استفاده از رجیستری ویندوز
2-ایجاد یه فایل در پوشه های ویندوز
و ...
که از هر کسی هم بپرسی میگه هیچ فایده ای نداره:46:
چون با برنامه ای مثل Regshot میشه کل رجیستری رو زیر نظر داشت.پس اینکه هیجی.
راه دوم هم با برنامه های مانیتورنگ مثل filemon , regmon و... میشه همه کارهی برنامه رو زیر نظر گرفت.پس هیچ کدوم امنیت درست حسابی نداره و راحت میشه دورش زد.
و فقط مربوط به basic یا delphi یا c و ایرانی ی خارجی بودن ربطی نداره و این روزا دیگه امنیت و فقل و ... هیچ معنایی نداره.:46:
موفق باشید.:11:

vahid4251
09-02-2011, 16:28
یه نرم افزار هست به نام Shareware Maker که لینک دانلودش تو بخش دانلود نرم افزار همین سایت(p30world) که لینک دانلودش خرابه.:41:
با این برنامه میشه تعین کرد که بعد از چند بار اجرا شدن دیگه اجرا نشه و چند روش دیگه.
ولی به قول یکی دیگه از دوستان با نرم افزارهای مانیتورینگ اگه طرف یه کم حرفه ای باشه راحت میشه فهمید که برنامه چیکار میکنه و برنامه رو دور زد:46:
و به نظر من این روشها دیگه منسوخ شده(ده مده شده):31:
به هر حال کسی لینک Shareware Maker رو داشت واسه دانلود بذاره.
:11:

این برنامه رو کی داره بزاره ممنونش میشم

!Plus
09-02-2011, 23:02
از هر کسی هم بپرسی میگه هیچ فایده ای نداره

تاًیید میشه...!؟! الان ویندوز به اون عظمت رو کرک میکنن... چه برسه به یه قفل ساده...!؟! :19:

کلاً قفل هایی که با تاریخ سیستم سروکار دارن رو میشه راحت دورشون زد...!؟! هیچ فایده ای نداره...!؟! :27:

ولی... یه مدل قفل دیگه هم هست... که با یه تایمر می تونید درستش کنید... (قفل ساعتی... شبیه قفل بازی های اعتیاد آور اینترنتی...!؟!)... این مدل قفل ها... یکم ایمن تر از قفل های بالایی هستند... البته فقط یکم امن تر هستن...!؟! ولی خب... اینا رو هم میشه... با یه loader ساده... و یا... دورش زد...!؟! کار سختی نیست....!؟! (من بلدم...!؟! :21: :31:)

یه مدل دیگه هم هست... تاریخ نصب + تاریخ انقضا + تاریخ آخرین اتفاده همراه با ساعت و... رو تو خودش ذخیره می کنه... و بعد با مقایسه این ها... مثلاً تاریخی که برنامه اجرا شده... کمتر از تاریخ و ساعت آخرین اجرا هست یا نه و... می فهمه که...............!؟! :27:

راستی چرا از قفل های سخت افزاری استفاده نمی کنید...؟؟؟!!! :13:

amirxbest
09-02-2011, 23:28
با سلام خدمت دوست عزیز plus جان میخواستم بگم اگه امکان داره این روشی رو که گفتی یه توضیح مفصل بدی:46:البته اگه اشکال نداشته باشه:20:
ولی به نظر من اگه یه برنامه برنامه ی خوبی باشه بیشتر کاربران سعی میکنند که از محصولات اورجینال این شرکت استفاده کنند و کمتر کسی دلش میاد دورش بزنه.
مثل ویندوز.و چون شرکت مایکروسافت شرکت معتبر و خوبی هست اکثر کاربران ترجیح میدن از اورجینالش استفاده کنند.
ولی میشه برنامه رو یه جور طراحی کرد که اگه کسی خواست دورش بزنه بعضی از قسمتهای برنامه غیر فعال بشه.
البته بازم میگم اینجور فقط کرکر یه کم اذیت میشه ولی بازم برنامه کرک میشه.
امیدورام این مطلب مفید بوده باشد:11:

vahid4251
10-02-2011, 22:42
يكي يك مثال بزار تا عملي ببينيم:5:
فقط يك چيز باحال باشه

!Plus
12-02-2011, 17:18
با سلام خدمت دوست عزیز plus جان میخواستم بگم اگه امکان داره این روشی رو که گفتی یه توضیح مفصل بدی:46:البته اگه اشکال نداشته باشه:20:

سلام... ببخشید دیر جواب میدم...!؟! یه مشکلی برام پیش اومده بود... نمی تونستم بیام اینجا...!؟! :11:

شما لطفاً ذکر بفرمایید که من کدوم روش رو توضیح بدم... حتماً... رو چشم... اگه تونستم برنامش رو هم براتون می نویسم...!؟! :46:

ولی به نظر من اگه یه برنامه برنامه ی خوبی باشه بیشتر کاربران سعی میکنند که از محصولات اورجینال این شرکت استفاده کنند و کمتر کسی دلش میاد دورش بزنه.
مثل ویندوز.و چون شرکت مایکروسافت شرکت معتبر و خوبی هست اکثر کاربران ترجیح میدن از اورجینالش استفاده کنند.
ولی میشه برنامه رو یه جور طراحی کرد که اگه کسی خواست دورش بزنه بعضی از قسمتهای برنامه غیر فعال بشه.
البته بازم میگم اینجور فقط کرکر یه کم اذیت میشه ولی بازم برنامه کرک میشه.
امیدورام این مطلب مفید بوده باشد:11:

:18: ...ویندوز اورجینال...!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!

کلاً بین محصولات ماکروسافت... هیچ کدوم اورجینالش رو شما تو ایران نمی تونید پیدا کنید...!؟! :27:

کافیه یه سری به فروشگاه اینترنتی ش بزنید...!؟! محصولاتش انقدری گرون هستن... که تو خود آمریکا هم مردم واسه خریدنش به زحمت بیفتن...!؟! :2:

حالا خودتون حساب کنید... اگه اون محصولات اورجینال رو وارد ایران کنن... و قیمتش از دلار تبدیل به تومن بشه... چه جوری میشه...!؟! مثلاً قیمت یه آفیس میشه 500 هزار تومن...!؟!؟!؟! :31:

این رو هم اضافه کنم... که ماکروسافت... شرکتی نیست... که طرف دار و خاطر خواه زیاد داشته باشه...!؟! (تا اونجایی که من می دونم... هیچ کس دوست نداره سر به تن رییسش باشه... همه ازش تنفر دارن...!؟!) :19:

amirxbest
12-02-2011, 18:48
PLUS جون دلت میاد بگی مردم از بیل گیتس(رئیس مایکروسافت) تنفر دارن؟
به نظر من سیسم عامها و کلا محصولات مایکروسافت رغیب ندارند البته سیستم عاملهایی هم مثل سیستم عامل های شرکت اپل هم خیلی خیلی خوبن.
منظورم همون قفل ساعتی بود که گفتی؟:20:
اگه میشه یه نمونه بزار.
ممنون.:11:

FerineFast
15-02-2011, 00:06
لینک دادن به خارج از فروم خلاف قوانین ه...!؟!

اصولا در مباحث برنامه نویسی چون منابع پراکنده هستند لینک دادن مشکل نداره میتونید از خود سوپر مد ها بپرسید
و بعضی اوقات وقتی یک تاپیک کامل و جامع وجود داره هیچ مشکلی نداره که در کنار بحث در این تاپیک منابع مفید دیگه رو هم نگاهی بندازید !

!Plus
17-02-2011, 11:57
PLUS جون دلت میاد بگی مردم از بیل گیتس(رئیس مایکروسافت) تنفر دارن؟
به نظر من سیسم عامها و کلا محصولات مایکروسافت رغیب ندارند البته سیستم عاملهایی هم مثل سیستم عامل های شرکت اپل هم خیلی خیلی خوبن.
منظورم همون قفل ساعتی بود که گفتی؟:20:
اگه میشه یه نمونه بزار.
ممنون.:11:

باورت نمیشه... بیا خودت نگاه کن...!؟! :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبله... درسته... محصولات ماکروسافت رغیب ندارند... هم تو قیمت و هم تو کیفیت...!؟! :27:
(البته قیمتش که واسه ما فرقی نمیکنه... تو ایران فقط باید کیفیت محصول رو در نظر گرفت...!؟! :8:)

بگذریم... نوشتن این قفل ها خیلی ساده ست... من وقت ندارم... وگرنه خودم یه دونه براتون می نوشتم...!؟! :10:

اصلاً کار سختی نیست... فقط به یه تایمر احتیاج دارید که مثلاً هر دقیقه... یه واحد از یه متغییر کم کنه... بعد محتویات متغییر رو کد کنه... (می تونید از همون لینک های بالا کمک بگیرید...!؟!) و تو یه فایل با مثلاً تو رجیستری ذخیره کنه...!؟! (اینجوری اگه کاربر برنامه رو ببنده و دوباره اجرا کنه... میشه دوباره مدت زمان باقی مانده رو بازیابی کرد...!؟!) :20:

اگر هم مقدار متغییر به صفر رسید... یعنی وقت کاربر تموم شده...!؟! مقدار اولیه متغییر رو مثلاً می تونید 120 بذارید... که اگه دقت تایمرتون دقیقه باشه... مهلت کاربر 2 ساعت میشه...!؟! :13:

به همین سادگی...!؟! :27:

amirxbest
17-02-2011, 14:59
فیلم جالب بود.ولی دلیل نمیشه که همه این نظر رو داشته باشند از هر 1000000000000000000000000000 نفری یک نفر اینجور پیدا میشه که بی جنبه و ... باشند:19::19::19:
و دلیلی نداره که کسی با بیل گیتس بد باشه.آخه این بنده خدا زندگیش رو گذاشته پای کامپیوتر تا ما و امثال ما راحت کار کنیم:46:
به حر حال این قفلم چیز بدی نیست.خوبه:20:

sadeghbarout
17-02-2011, 15:02
بابا اینا رو ول کنید بگید برنامه تریل رو چکار کنیم؟؟؟

vahid4251
03-03-2011, 15:00
اقايون عزيز amirxbest و plus شما اينجا اسپم ميكنيد اولا دوما اصلا مبحث رو منحرف كردين جواب بدين كسي اينجا ميدونه چجور يك قفل باحال رو برنامت بنويسي

amirxbest
03-03-2011, 15:25
دوست عزیز اولا که اینا اسپم نیست و راهنمایی هست.و دوست عزیز plus راهنمای خوبی کردند.
دوما واسه قفل خفن باید تو فروم های کرکینگ و آنتی کرکینگ و امنیت دنبالش بگردی.
سوما اینجا انجمن بیسیک هست نه قفل و امنیت:31:
چهارما قفل زدن به این الکی ها نیست که 1ساعته قفل بزنی و نیاز به وقت کافی و اطلاعات کافی داره..
اگه کافی نیست بازم دلیل بدم خدمتتون:46:

vahid4251
03-03-2011, 15:36
من خودم يك قفل كه زمان نصب و زمان اخرين استفاده رو مقايسه ميكنه و اگر تاريخ جلو يا عقب كشيده بشه بدنامه اجرا نميشه ولي خوب اين قفل خيلي راحت كرك ميشه ميخوام ببينم راه ديگه اي هم هست كه يكم كركر رو به زحمت بندازهۀ؟

amirxbest
03-03-2011, 15:53
راه که زیاده مثلاه بکار بردن چند قفل:
1-ساخت کلید در رجیستری
2-تاریخ و ساعت
3-چک کردن وجود یک فایل مثلا در یکی از پوشه هایی که ویندوز در اون نصب شده یک فایل با پسوندی خاص درست کنی که گاربر شک نکنه
*و با باید چک کنی که در صورت درست بودن هرکدام بعد برنامه اجرا بشه*
:46:بازم میگم همه چیز کرک میشه و هیچ قفلی قابل نشکستن نیست:46:
و با وجود برنامه هایی مثل ollydbg اگه طرف یه کوچولو تخصص داشته باشه هیچ قفلی فایده نداره