ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با یاهو مسنجر

hamid1002
13-12-2010, 17:12
با سلام

دوستان من در ویندوز 7 به مشکلی برخوردم اینکه وقتی یاهو مسنجر ورژن 10 یا 11 رو نصب میکنم بعد از چند دقیقه که با مسنجر یا برنامه های دیگه کار میشه ویندوز کلا هنگ میکنه و هیچ کاری نمیشه انجان داد و فقط باید کامپیوتر رو ریستش کرد در مسنجر ورژن 9 این مشکل رو ندارم
دوستان دیگه با این مسنجرها و ویندوز 7 کار میکنن همین مشکل رو دارند و راهی برای رفع این مشکل نیست

با تشکر

ebicross
13-12-2010, 21:47
Java Runtime رو نصب کنید ببینید مشکل حل نمیشه؟ همچنین فلش پلیر جدید رو:

Java Runtime

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Flash Player

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

hamid1002
14-12-2010, 12:44
با تشکر از شما

دوست عزیز من قبلا فلش پلیر رو نصب کرده بودم و برنامه جاوا رو هم نصب کردم ولی بازم یه مدت که با مسنجر کار میشه ویندوز هنگ میکنه
چرا توی مسنجر 9 همچین مشکلی رو ندارم؟

موفق باشید

ebicross
14-12-2010, 13:48
نرم افزار خاصی ندارید که تحت جاوا کار کنه.
یاهو مسنجر کلا با نرم افزارهای تحت جاوا مشکل داره. با هم که اجرا بشن کلی مشکل میاد سراغش.

saeid223
26-12-2010, 00:46
با سلام

دوستان من در ویندوز 7 به مشکلی برخوردم اینکه وقتی یاهو مسنجر ورژن 10 یا 11 رو نصب میکنم بعد از چند دقیقه که با مسنجر یا برنامه های دیگه کار میشه ویندوز کلا هنگ میکنه و هیچ کاری نمیشه انجان داد و فقط باید کامپیوتر رو ریستش کرد در مسنجر ورژن 9 این مشکل رو ندارم
دوستان دیگه با این مسنجرها و ویندوز 7 کار میکنن همین مشکل رو دارند و راهی برای رفع این مشکل نیست

با تشکر
من دقیقا همین طوری هستم
یعنی نمیشه یه راه اساسی واسش پیدا کرد؟

haddad1102000
20-05-2011, 22:31
با سلام

با تشکر

من هم دقیقا این مشکل رو دارم
تورو خدا یکی کمک کنه راه حلی واسش هست؟:41:

Ali-Ninja
19-01-2013, 23:34
منم همین مشکل رو دارم. وقتی یاهو مسنجر اجرا باشه؛ ویندوز هنگه؛ بدون این که کارکرد سی پی یو یا مموری بره بالا.
راه حلش هم اینه که یاهو مسنجر رو End Process کنیم یا کلاً برنامه رو پاک کنیم.
مسنجر رو پاک کردم؛ دوباره نصب کردم. الان فقط بار اول مسنجر قابل استفاده اس. بعد از اون توی پروسس ها میاد، ولی پنجره اش نمیاد.
در ضمن قبلاً اینجوری نبود؛ یه دفعه ای اینجوری شد.
کسی راه حلی بلده؟ مشکل از کجاس؟