مشاهده نسخه کامل
: سوال درمورد ریکاوری لپ تاپ
سلام
من به تازگی یه لپ تاب hp3142خریدم که سی دی ریکاوری نداشت از کجا باید این کار را انجام بدم چطوری ؟منظورم اینه از کدوم قسمت یا گزینه را بزنم تا بتونم سی دی ریکاوری تهیه کنم ؟اگه این کاررو بکنم از کجابفهم سی دی هایی که من ریکاوری کرده ام درست کار میکن یا نه در ضمن ایا این درسته که از hp فقط یک بار میشه ریکاوری تهیه کرد
H@mid-Vista
14-12-2010, 17:23
خیر الان سالهاست كه دیگه اچ پی ریكاوری روی خود هارد میذاره و نیازی به تهیه دی ودی دی نیست.
موقع بوت باز زدن كلید F-11 وارد ریكاوری میشی
meysam0149
01-01-2011, 17:52
خیر الان سالهاست كه دیگه اچ پی ریكاوری روی خود هارد میذاره و نیازی به تهیه دی ودی دی نیست.
موقع بوت باز زدن كلید F-11 وارد ریكاوری میشی
سلام دوست من
من به تازگی یه لپ تاب hp 3140 یه سری سوال داشتم
اول از همه در مورد باتری
فروشنده به من گفت که لب تاب رو روشن کن و با هاش کار کن تا شارژش به قسمت اخطار برسه و سیستم اخطار بده !!!! و برای بار اول بذار 8 ساعت بذار شارژ شه و بعد دوباره ازش استفاده کن و دوبراه به همون جا رسید این بار بذار 4 ساعت َارژ بشه ؟ نظر شما چیه البته من این کارو کردم .
و سوال بعدی درباره ریکاوری هست در لبتاپ من در قسمت ریکاوری منیجر و در ستون سوم به جای این جمله
creat recovery disk این عبارت هست recovery media creation هست ؟که من وقتی زدم اول یه 10 دقیقه صفر تا 100 رفت و وقتی به 100 رسید درخواست 5 تا دی وی دی کرد . که من به دلیل اینکه از باطری استفاده می کردم دیگه کنسلش کردم تا دوباره که با برق وصل شدم این کار و انجام بدم ؟ آیا این همون دی وی دی ریکاوریه؟ و سوال بعدی آیا با وجود یک دیسک مجزا برای ریکاوری در هارد بازم نیازه که دی وی دی ریکاوری گرفت؟ اگه نیازی نیست چه طور میشه در شرایط لازم از این دریاو هارد برای ریکاوری استفاده کرد ؟
و سوال دیگه این که هارد من فقط دو تا پارتیشن داره یکی برای ریکاوری و دیگری که ویندوز درونش نصبه ؟ آیا میشه بدون اینکه به ویندوز صدمه زده بشه اون پارتیشن بزرگ تکی رو چند قسمت کرد ؟
ممنون
H@mid-Vista
01-01-2011, 19:36
در مورد باطری:
باطری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بله میشه پارتیشن اضافه كنی اما ریكاوری باید همون درایو D: بمونه
اقا همانطور که دوستمون اشاره کرد در هنگام فروش لب تاب سی دی گرافیک یا کارت صدا به همراهش ندادند حالا من اگه ویندوز ایکس پی بخوام نصب کنم از کجا درایور گرافیک را نصب کنم تازه چه روشی برای نصب ویندوز ایکس پی وجود داره ؟
اشکان قیصر
10-01-2011, 00:53
salam man ye 5010 dell daram
mikhastam bebinam mishe be har tarikhi ke khastam recaveresh konam masalan 2 mah pish
lotfan zood rahnemaim konid mer30
H@mid-Vista
11-01-2011, 16:49
خیر اگه ریكاوری كنین مثل روز اول میشه
ضمنا به هیچ عنوان فینگلیش ننویسد.
اشکان قیصر
11-01-2011, 20:35
ممنون از پاسختون
خب چطور میتونم به حالت اول برشگردونم که دیگه خودم ویندوز نصب نکنم
چون وقتی با F8 میام بالا cd driver که میزارم قبول نمیکنه
لطفا راهنمایی کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.