مشاهده نسخه کامل
: ادیوس و مونتاژ سرصحنه
javad.msh
13-12-2010, 11:05
سلام . آیا میشه با ادیوس مونتاژ سرصحنه کرد که از دو یا چند دوربین تصویر بگیریم و همونجا خروجی بدیم. اگه میشه چه چیزایی لازم دارم و یه سوال این که بدون میکسر میشه این کارو کرد مثلا با کامپیوتر و کارت میکس canapous?
نه عزیزم
به این دلیل که دسته بندی ادیوس جزء نرم افزارهای NLE هست یعنی Non-Linear Editing (وایرایش غیرخطی)
برای میکس سر صحنه باید به شیوه خطی عمل کنید یعنی یا با استفاده از سویچر (Kayak,Mvs,DD2,...) یا میکسر(AG MX-70,DFS800, VpS-700, Indego ,...) یا با نرم افزارهای وابسته به سخت افزاری که این کار رو انجام می دن مثلاً محصولات شرکت منارک هند که تحت لیسانس پیناکل سابق و اوید فعلی محصول تولید می کند مانند FX-DVE
برای اطلاعات بیشتر می تونید به سایت این شرکت مراجعه کنید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
rasoolsm
29-12-2010, 11:35
سلام.
یه نگاه به اینجا بنداز
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
یه نگاه به اینجا بنداز
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب چه ربطی داره به میکس سر صحنه با ادیوس
میکسر SD/HD Indego یه محصولیه از شرکت گرس ولی برای سویچ سر صحنه که باید به همراه اون حداقل سه تا مانیتور و یک دک یا تیپ رکوردر هم همراه داشته باشی
rasoolsm
09-01-2011, 01:36
ادیت شد :لطفا رعایت کنید
در ضمن این میکسر افکت های دو بعدی و سه بعدی ریل هم داره.فقط یه سویچر نیست جهت اطلاعتون
در ضمن این میکسر افکت های دو بعدی و سه بعدی ریل هم داره.فقط یه سویچر نیست جهت اطلاعتون
سئوال در مورد این بود که با ادیوس می شه میکس سر صحنه کرد و بنده جواب دادم خیر
ضمناً ایشان در مورد میکس کامپیوتری سئوال داشتند نه دستگاه میکسر
و در آخر ریل افکت دو بعدی و سه بعدی در میکسر های ForA-Vps 700 , ForA-Vps800 , Sony-DFS 800 , Sony-Dfs 700 , ... موجوده و خیلی نکته عجیبی نیست
rasoolsm
24-01-2011, 10:13
سئوال در مورد این بود که با ادیوس می شه میکس سر صحنه کرد و بنده جواب دادم خیر
ضمناً ایشان در مورد میکس کامپیوتری سئوال داشتند نه دستگاه میکسر
و در آخر ریل افکت دو بعدی و سه بعدی در میکسر های ForA-Vps 700 , ForA-Vps800 , Sony-DFS 800 , Sony-Dfs 700 , ... موجوده و خیلی نکته عجیبی نیست
اولا سلام
دوما دوست عزیز اینجا میان سوالاشونو مطرح میکنن که راهنمایی بگیرن. این دوست ما هم در مورد میکس سر صحنه سوال کرده بود که شما پاسخ داده بودید.من جواب شما رو تکذیب نکردم و نگفتم جواب شما اشتباهه. بلکه یه راهنمایی کردم و گفتم شما اگه بخوای میکس سر صحنه انجام بدید میشه با استفاده از میکسر هم این کارو انجام بدید.
خلاصه asn440 عزیز دوست دارم :46:
آجرک الله یا صاحب الزمان
اربعین حسینی را تسلیت عرض می کنم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.