مشاهده نسخه کامل
: خرید گوشی بودجه 500 تومان
extreme2006gh
12-12-2010, 22:12
با سلام
من میخوام یه گوشی با بودجه 500 بخرم
در مورد سیستم عامل ها هم زیاد نمیدونم فقط میخوام گوشی باشه که عکس و فیلم قابل قبولی داشته باشه نه خیلی حرفه ای
همچنین بیشتر مد نظرم کاربرد نرم افزارهای آموزشی و کتابهای الکترنیک و این موارد هست که میخوام تو این زمینه ها مشکل کمتر داشته باشه
در پایان میخواستم بدونم این حافظه داخلی کاربردش چیه که بعضی گوشی های حرفه ای حدود 1 گیگ و بعضی گوشی های حرفه ای دیگه کمتر از 200 مگ هست ؟ میخواستم بدونم خیلی روی کارایی تاثیر داره یا نه ؟
با تشکر
hasanmotori
12-12-2010, 22:47
شما میتونی ویو برداری
سیستم عامل بادا داره ... برنامه و بازیهاش قابل قبوله و روز به روزم در حال افزایشه
دوربین 5 خوب و فیلم برداری hd عالی
نمایش pdf عالی
سرعتشم عالیه ... قیمت زیر 400 تومن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گزینه های دیگه ای هم هستن مثلاً اندروید ولی ظاهراً به کار شما نمیاد و میتونی به سیمبین فکر کنی ... مثل امنیا اچدی ... ساتیو ... ویواز
اون مموری داخلیم که مشخصه دیگه ... مثلاً گلکسی 16 گیگ مموری داخلی داره و تا 32 گیگ هم میتونی مموری روش بندازی یعنی در مجموع 48 گیگ
بعضیا هم مموری داخلی ندارن و باید حتماً مموری جدا براش بگیری
Honradez
12-12-2010, 22:54
از اون بهتر هم هست. Xperia X10 با سيستم عامل اندرويد. قيمت حدود 440.
میلستون با کیبوردش بهترین انتخابه
bibak_fa
13-12-2010, 11:36
با سلام
من میخوام یه گوشی با بودجه 500 بخرم
در مورد سیستم عامل ها هم زیاد نمیدونم فقط میخوام گوشی باشه که عکس و فیلم قابل قبولی داشته باشه نه خیلی حرفه ای
همچنین بیشتر مد نظرم کاربرد نرم افزارهای آموزشی و کتابهای الکترنیک و این موارد هست که میخوام تو این زمینه ها مشکل کمتر داشته باشه
در پایان میخواستم بدونم این حافظه داخلی کاربردش چیه که بعضی گوشی های حرفه ای حدود 1 گیگ و بعضی گوشی های حرفه ای دیگه کمتر از 200 مگ هست ؟ میخواستم بدونم خیلی روی کارایی تاثیر داره یا نه ؟
با تشکر
به نظره من ویواز یا ویواز پرو هم میتونن گزینه های خوبی باشن.
در کنار نرم افزار های اموزشی و کتاب که گفتین لازم دارین و ویواز هم به خاطره سی پیو قوی ای که داره در این مورد عملکرد سریعی هم داره در کنار این موارد دوربین عکس برداری و فیلم برداریه خوبی داره فیلم های بسیار با کیفیت میگره عکساشم خوبه.
در مورد حافظه ی داخلی که گفتین در واقع بش میگن رم که در سرعت گوشی و در کل عملکرد گوشی تعثیر فراوانی داره.چون برنامه هایی که شما در گوشی باز میکنید در حافظه ی رم باز میشن و اگه رم کم بیارین گوشی کند میشه همچنین هنگ میکنه و اعصاب ادم را خراب میکنه و برای گوشی هایی که رم بالایی دارن چنین مشکلاتی پیش نمیاد و نرم افزار های مختلفی را میتونن راحت باز کنن.....
Atropates
15-12-2010, 01:15
اگه برنامه مهمتر از دوربینه واستون , دیزایر (که الان دقیقا 500 تومنه !)
اگه دوربین مهمتر از برنامه ست واستون , ویو (که الان 400 تومنه)
اگه میتونید 100 تومن بزارید رو پولتون , Galaxy S با 600 تومن برنامه ی دیزایر رو داره با دوربین ویو + چندین مزیت فوق العاده ی دیگه نسبت به اون دو تا
پ.ن : چه عدد های رندی ! ولی آخرین قیمت هاشون اتفاقا همینان !
Yashar Cross
17-12-2010, 20:09
سلام :40:
به نظر من هم يا ويو يا منتظر ويو2 باش.
دوستدار شما ياشار
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.