ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در کلید خارجی،کمک فوری

nimamehdi
12-12-2010, 18:08
من دو تا table دارم که توسط یک کلید خارجی به هم متصل شده اند.
سه تا combobox به سه تا ستون در جدول parent به جز کلید اصلی bind کردم و سه تا textbox هم به سه فیلد در جدولchild به جز کلید اصلی و خارجی bind کردم حالا می خوام با انتخاب های انجام شده در Combobox ها مقدار کلید خارجی بدست آوردو هنگام ذخیره سطر جدید در جدول child به عنوان فیلد کلید خارجی قرار گیرد. :41:

anvar.net
12-12-2010, 23:08
اگه درست فهمیده باشم , شما یک کلید اصل در جدول parent داری, همین کلید در جدول فرزند بصورت کلید خارجی هست. حالا می خواهید یک ردیف به جدول فرزند اضافه کنی اما مقدار کلید خارجی در این جدول که همان کلید اصلی در جدول والد هست رو نداری ......................

شما موقعی که کمبوباکس ها رو به دیتاست بایند می کنی (البته منظورم همان ست کردن دیتاسورس و displymember هست) مقدار Valuemember اونها رو هم به کلید اصلی جدول والد ست کن تا با انتخاب یک ایتم از کمبو باکس بتونی این کلید رو بگیری و بعد هم در Insert جدول فرزند ازش بعنوان کلید خارجی استفاده کنی . کمبوباکس هم خاصیتی بنام SelectedValue دارد که همان کلید اصلی شما در جدول والد می شود. اگه متوجه نشدی فقط نوع داده کلیدهای اصلی و خارجی رو بذار تا بهتر کمکت کنم