ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ناسا اطلاعات محرمانه اش را فروخت

saeeddz
12-12-2010, 14:31
سازمان ناسا با هدف بستن دائمي پرونده شاتل هايش ، تعدادي از رايانه ها و ديسک هاي سخت مرتبط با اين پروژه طولاني مدت را به فروش رساند در حالي که تمامي اطلاعات مربوط به ماموريت هاي شاتل ها هنوز بر روي اين رايانه ها قرار داشتند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ناسا با نزديک شدن به پايان دوره برنامه هاي شاتل هايش ، در تلاش است خود را از هزاران قطعه و ابزار اضافي مرتبط با اين برنامه رها کند که در اين مسير اشتباهي بزرگ را مرتکب شده است.
دفتر بازرسي کل ناسا در مراکز ناسا در فلوريدا، تگزاس، کاليفرنيا و ويرجينيا متوجه اتفاقي وحشتناک شده است که از آن به عنوان نقض جدي امنيتي سيستم آي-تي ناسا ياد کرده است.
به گفته پل مارتين از دفتر بازرسي کل ناسا يافته هاي اين دفتر نشان دهنده نقض جدي امنيت در بخش فناوري اطلاعات دفاتر مختلف ناسا است که مي تواند منجر به افشا شدن اطلاعات بسيار حساس مرتبط با ماموريت هاي شاتلها و ديگر برنامه هاي ناسا شود. از اين رو ناسا موظف است براي مهار اين مشکل اقدامات قاطع و از پيش هماهنگ شده اي را انجام دهد.
بر اساس گزارش دفتر بازرسي کل، تست امنيتي بر روي 14 رايانه پايگاه فضايي کندي پيش از به فروش رسيدن انجام نگرفته و از اين رو امکان وجود اطلاعات فوق محرمانه ناسا بر روي اين رايانه ها وجود دارد. اين در حالي است که تا کنون 10 دستگاه از اين رايانه ها به فروش رسيده اند.
در اين گزارش همچنان آمده است که تعدادي از ديسک ها سخت رايانه ها در پايگاه فضايي کندي و مرکز تحقيقات لانگلي در ويرجينيا ناپديد شده اند. همچنين برخي از ديسک هاي سخت پايگاه کندي در مخزني يافته شده اند که قبل از به فروش رسيدن در آن ذخيره مي شوند، مخزني که در معرض دسترسي همگان قرار دارد.

davy jones
12-12-2010, 14:37
من این اسناد تازه منتشر شده رو ندیدم ولی از نظر من این یه سناریوی از پیش تعیین شده است تا بتونن از کنار اون به اهداف دیگه ای برسن. اهدافی از قبیل سرگرم کردن اذهان عمومی برای مخفی موندن سایر پروژه هاشون. وگرنه با توجه به شناختی که من از پروژه های پایان یافته و نیم پایان یافته ی آمریکاییها پیدا کردم، اونها حداقل 50 سال بعد از اتمام یک پروژه، اسناد و اطلاعات محرمانه ی اون رو فاش میکنند (تازه اگه بعد از 50 سال قابل فاش کردن باشه)

موفق باشین.
89/9/21