ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آزادسازی RAM از دست Cache

pmyasaie
12-12-2010, 11:29
سلام دوستان من خیر سرم رفتم یه رم چهار گیگ گرفتم که حالشو ببرم :8: الان تو ویندوز 7 که میرم از Task manger و از اونجا هم به Performence و Resourse Monitor قسمت Memory میبنم 3000 مگابایت رو به Cache اختصاص داده :18: یعنی که پولمو انداختم دور :13:و همین بالاش هم 3000 مگابایت در حالت Standby هستش بعضی وقت ها حتی یکی دو مگابایت هم حافظه آزاد ندارم :41: چطوری میشه این Cache رو پاک کرد البته به غیر از ریست ویندوز این یکی رو بلدم البته بعد از ریست هم 300 مگابایت Cache میگیره:31: خواهش می کنم کمکم کنید ببخشید که زیاد حرف زدم :19:عغده شده بود :27:

ebicross
12-12-2010, 20:43
مقدار Cache دائما در حال استفاده نیست و مقداری پیش بینی شده برای کدهای خاص و اطلاعاتی که دائما برای پردازش استفاده میشه رو شامل میشه.
شما در سربرگ Performance در Task Manager ببینید که چقدر رم در حال اسفاده دارید.
حتی اگر Cache و سیستم مقدار بالایی باشند و حتی اگر در حال استفاده باشند؛ وقتی برنامه ای مثل یک بازی رو اجرا میکنید سیستم خودش اطلاعات مورد نیاز بازی رو به رم و اطلاعات کم استفاده رو به Page File منتقل میکنه.
نگران نباشید.

pmyasaie
13-12-2010, 13:06
:11::11::11:
ممنون که جواب دادن ولی همینطور که تو تصویر پایین مشاهده میکنین فقط 1611 مگابایت از 4 گیگ رم خالی هستش و اینکه شما میگین وقتی یه گیم باز میکنم درست میشه نه نمیشه من وقتی به کش به 3000 رسیده بود درحالی که رم فقط 1 گیگ پر بود یعنی حدود دو سه مگابایتش خالی بود گیم که باز کردم Dump کرد و به صفحه مرگ رفتش. خودش هم من page file رو به درایو D و 6142 مگابایت دادم ولی اصلاً تو تسک منجر نشون نمیده همون چهار گیگ خودم هستش فقط. اگه نرم افزاری ، ترفندی چیزی بلدین که من کش رو خالی کنم از من دریغ نکنین. :40::40::40:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ebicross
13-12-2010, 22:10
ببینید اگر کش شما به 3000 مگابایت رسیده یعنی همونقدر برنامه باز کردین.
خب وقتی سیستم تحت همچین فشاری قرار داره نمیتونه یک بازی رو اجرا کنه. اما اینکه Blue Screen داده ممکنه اصلا Page File شما کار نمیکنه یا بازیتون مشکل داره.
اگر مطمئن هستید Page File که اختصاص دادین فعال هست (کافیه تنظیماتش رو چک کنید ببینید مجموعش Page Fileها همونقدر هست که مشخص کردین یا خیر) شما باید سیستمون رو قبل از بازی سبک کنید.

نمیدونم چطوری توضیح بدم! رم قبلا یک گیگابایت بوده و سیستم مجبور بوده مقدار زیادی از منابعش رو در Page File نگه داره تا مقداری رو برای Stand By قرار بده که غافلگیر نشه.
حالا مقدار رم رفته بالا و سیستم منابع خودش رو در رم یا همون Physical Memory نگه میداره و شما بهره ی این رو در سرعت سیستم و واکنش های اون میبینید.
مقدار فضای خالی رم شما فقط مقدار Free نیست. مقدار Stand by رو هم جمع کنید باهاش.
شما وقتی بازی کنید یا کار سنگینی انجام بدین شک نکنید که مقدار مناسب رم براش فراهم میشه تا جایی که سیستم مشکلی براش ایجاد نشه.
کاملا هم طبیعیه که شما وقتی حجم زیادی اطلاعات در رم نگه داری (بوسیله ی باز کردن برنامه های سنگین) و بعد یک برنامه ی بسیار سنگین دیگه باز کنید پیام Out of memory بده سیستم که بعضی بازیها این پیام رو نمیدن و کرش میکنند.