PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : طرفداران Dell XPS L501

صفحه ها : 1 2 3 4 [5]

mostafa5913
01-06-2011, 06:38
دوستان سلام
من يه xps خريدم ميخوام بدونم اكتيو كردن آفيس و بقيه نرم افزارهاي رو لب تاپ چه جوري؟
لطفا راهنمايي كنيد./.

tranceyou
01-06-2011, 14:42
من 2 سوال دارم که یکیشو گفتم ولی جوابی نگرفتم و اون اینه :
یه سوال دیگه م موفق شدم و یک پارتیشن دیگه هم درست کردم فقط سوالی که برام مهمه و خیلی نگرانم کرده اینه
که اگه من ایمیج کارخونه رو ریستور کنم یعنی همون برنامه dell datasafe رو ایا این پارتیشن پاک میشه و کلا برای سیستم
چه مشکلاتی ایجاد میشه؟؟

2 - با چه مایعی و دستمالی برای تمیز کردن مانیتور و دستگاه استفاده کنم شما چی پیشنهاد می کنید؟

sami-z
02-06-2011, 03:10
سلام
من امروز یک xps L502x گرفتم از پاساژ پارسیان به قیمت 1.525 ( دارای بلوری، tv tuner، باطری 9 سلولی )
با گارانتی IRG
بعد از یکی دو ساعت کار کردن بدون اینکه هیچ برنامه ای نصب کرده باشم یا کار خاصی کرده باشم فقط در حال پخش موسیقی سیستم کرش کرد و یک صفحه آبی اومد که گفته بود ریست کنید. بعد از بالا اومدن هم چند دقیقه بعد خودبخود ریست شد. بعد از اون چند ساعت روشن و در حال کارهای سبک نگهش داشتم که اتفاق دیگه ای نیفتاده فعلاً.

متأسفانه موقع خرید دقت کافی نکردم و حالا که سرویس تگ رو زدم دیدم مربوط به کانادا هست با شیب دیت حدود 5 هفته پیش. کنار جعبه که یک برچسب بزرگ خورده قسمتی از وسط برچسب با کاتر بریده شده. ( لابد توش نوشته شده بوده ریفوربیشد! )

با این تفاسیر آیا این دستگاه ریفوربیشد هست؟ :41:
از طریق همین ساپورت دل نمیشه دقیق فهمید داستانش چیه؟
دوست عزیز من گفتم اکثرا"...نگفتم که همشون..این اتفاقی که واسه لپ تاپ شما افتاده میتونه هزارتا دلیل داشته باشه و اصلا" معلوم نیست که ریفورب هست یا نه ..مثلا" مشکل نرم افزاری یا مثلا" یه وسیله نصب کرده باشی از طریق usb که مشکل داشته باشه...تو اون لینکی که صفه های قبل دادم برو و با استفاده از آموزشش برو جلو تا بفهمی ریفورب هست یا نه...

sami-z
02-06-2011, 03:17
من 2 سوال دارم که یکیشو گفتم ولی جوابی نگرفتم و اون اینه :
یه سوال دیگه م موفق شدم و یک پارتیشن دیگه هم درست کردم فقط سوالی که برام مهمه و خیلی نگرانم کرده اینه
که اگه من ایمیج کارخونه رو ریستور کنم یعنی همون برنامه dell datasafe رو ایا این پارتیشن پاک میشه و کلا برای سیستم
چه مشکلاتی ایجاد میشه؟؟

2 - با چه مایعی و دستمالی برای تمیز کردن مانیتور و دستگاه استفاده کنم شما چی پیشنهاد می کنید؟

سواله اولتون رو نمیتونم درس جوابتون رو بدم چون تا حالا باهاش برخورد نکردم اما سعی میکنم جوابشو پیدا کنم...
درمورد تمیز کردن هم باید بگم که برید از نمایندگی های سام سرویس یا جاهایی که led میفروشن مایع تمیز کننده مخصوص led با مارک فیلیپس بخرین...من چند ماه پیش خریدم 15000 تومان ..خیلی خوبه

sami-z
02-06-2011, 04:29
دوستان آپدیت جدید واسه کارت گرافیک اومد..برید یه حالی به L502 بدین:8::40:

ورژن 275.33

mehdi666lp
02-06-2011, 07:53
سلام به دوستداران دل

Vostro 3550 وارد بازار ایران شد.........واسه اطلاعات بیشتر به این تاپیک مراجعه شود.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

SonyEricsson
02-06-2011, 12:36
با core i5 هست؟ قیمت؟

Ocellatus
03-06-2011, 00:36
دوست عزیز من گفتم اکثرا"...نگفتم که همشون..این اتفاقی که واسه لپ تاپ شما افتاده میتونه هزارتا دلیل داشته باشه و اصلا" معلوم نیست که ریفورب هست یا نه ..مثلا" مشکل نرم افزاری یا مثلا" یه وسیله نصب کرده باشی از طریق usb که مشکل داشته باشه...تو اون لینکی که صفه های قبل دادم برو و با استفاده از آموزشش برو جلو تا بفهمی ریفورب هست یا نه...
ممنون دوست عزیز
آموزش خیلی مفیدی بود، خوشبختانه دستگاهم refurb نیست.
بنظر مشکل نرم افزاری و شاید از درایورها بوده ( این 2 روز دیگه رخ نداده ). توی اون صفحه آبی پیشنهاد کرده بود تست diagnosis بزنید، زدم و مشکلی نبود. دیگه اینکه گفته بود نرم افزاری درایوری چیزی اگه نصب کردید پاک کنید، تا اون زمان کوچکترین چیزی هنوز نصب نکرده بودم. و اینکه گفته بود کارت گرافیک رو سویچ کنید.
2 تا درایور گرافیک رو امروز آپدیت کردم و انتخاب کارت گرافیک رو از اتوماتیک گذاشتم روی GT540 که اگه مشکل از کم آوردن گرافیک 64 مگ اینتل هست دیگه پیش نیاد.

hacking_soon
03-06-2011, 09:49
من دقیقا همین مشکل را داشتم و با این تغییرات مشکل حل شد. اما وقتی کامپیویتر را ریستارت میکنم رو صفحه سیاه گیر می کنه!

این مشکل هایبرنیت رو من هم داشتم ... هر بار که هایبر می کردم سیستم همون لحظه ری استارت میشد ...
این یه تنظیم کوچیک تو قسمت Advanced Power Option داره که این مشکل رو حل می کنه ... حداقل برای من حل شده ... دوستانی هم که این مشکل رو داشتند تست کنن نتیجه رو اعلام کنند ... ممنون
این مسیر رو دنبال کنید :
Power Options ---> Change Advanced Power Settings ---> Sleep ---> Allow wake timers
کافیه رو هر مدی که می خواین از حالت Enable به حالت Disable تبدیل کنین ...
بعد از Disable شدن امتحان کنین ... مشکلتون باید رفع شده باشه.

2d2d2d
04-06-2011, 09:53
aval az hame vaghean ozr mikham baraye type englisi :
farsi nadare!
baraye switch kardan karte graphic gofte shod az to control panel nvidia psy.... ra ro Gf540 bezarin !
man emtehan kardam nashod ! az azizi porsidam goft faghat driversho dobare nasb kon khod bekho mire to halate Gforce ama naraft !digar azizi goft bezan to bargh va bezar ro high preformance ta khodkar bere to Gf540 ama naraft !
ye teste bazi mikhastam anjam bedam hale maro bad gereft !
PES2010 nasb kardam
vaghti setting pes zadam panjere akharam tozihate system neveshte bood
VRAM : 64 MG manzooresh hamoon graphic 2vomiye hast
va neveshte bood GPU gforce 540 ok !
bekhatere paeen boodan graphic carde avali nazasht man bazio ejra konam !
kasi balade chetori mishe graphico switch kard !?

Ocellatus
04-06-2011, 11:51
aval az hame vaghean ozr mikham baraye type englisi :
farsi nadare!
baraye switch kardan karte graphic gofte shod az to control panel nvidia psy.... ra ro Gf540 bezarin !
man emtehan kardam nashod ! az azizi porsidam goft faghat driversho dobare nasb kon khod bekho mire to halate Gforce ama naraft !digar azizi goft bezan to bargh va bezar ro high preformance ta khodkar bere to Gf540 ama naraft !
ye teste bazi mikhastam anjam bedam hale maro bad gereft !
PES2010 nasb kardam
vaghti setting pes zadam panjere akharam tozihate system neveshte bood
VRAM : 64 MG manzooresh hamoon graphic 2vomiye hast
va neveshte bood GPU gforce 540 ok !
bekhatere paeen boodan graphic carde avali nazasht man bazio ejra konam !
kasi balade chetori mishe graphico switch kard !?
سلام
بقول خودتون اول از همه، توی تنظیمات زبانش میتونید persian رو ادد کنید تا بتونید فارسی بنویسید، احتیاج به دیسک ویندوز هم نداره!

من هنوز بازی تست نکردم ولی این کاری که دوستان گفته بودن هم انجام دادید؟ یعنی از nvidia control panel برید به قسمت manage 3D و اونجا حالت Global رو بذارید روی high performance و همچنین از تب بغل دستیش یعنی program setting گزینه add رو بزنید و برید جایی که بازی نصب شده و فایل اجراییش رو ادد کنید و بذارید روی high performance.

این پایین توی نوار ابزار بغل ساعت هم یک آیکن میاد که مربوط به گرافیک انویدیا GT540 هست و هر برنامه ای که در حال اجرا شدن با این گرافیک باشه رو داخلش نشون میده.

راستی یک موردی که برای من عجیب بود اینه که توی اون قسمت program setting یکی دو تا از برنامه هایی که بصورت دیفالت اونجا هستن رو نمیشه تغییر داد. مثلاً power dvd روی گرافیک اینتل هست و قابل تغییر به انویدیا نیست برای من!

amirmw
04-06-2011, 12:42
من دقیقا همین مشکل را داشتم و با این تغییرات مشکل حل شد. اما وقتی کامپیویتر را ریستارت میکنم رو صفحه سیاه گیر می کنه!
من این مشکل رو ندارم ... یکمی هم سرچ کردم جایی ندیدم کسی این مشکل رو داشته باشه ... ممکنه مشکل از یه نرم افزار دیگه باشه
اگر موردی پیدا کردم بهتون اطلاع می دم.

tranceyou
04-06-2011, 15:20
یه توضیح میخواستم راجب این پیغام که در ویندوز سیستم میده

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sami-z
04-06-2011, 18:54
یه توضیح میخواستم راجب این پیغام که در ویندوز سیستم میده

رفیق متن این پیغام میگه که :این مشکل شما به مایکروسافت گزارش نشده چون بعضی از مشکلات راه حل online دارن...
بعد گفته که بعضی از این ایرادها راه حلشون در دسترس هست
شما روی اون check for solution کلیک کن تا بفهمی مشکل از کجاست..

کلا" اگه سیستمتون یه مشکل عجیب و غریب داشته باشه به مایکروسافت گزارش میشه تا اونا حلش کنن

2d2d2d
04-06-2011, 20:47
@ocellatus
اقا نشد !

چطوری کارت گرافیک update می کنند ؟

Ocellatus
04-06-2011, 22:22
@ocellatus
اقا نشد !

فکر کردم توی پست قبلی گفتید آپدیت کردید! وگرنه اول همین کار رو پیشنهاد میکردم.
درایور جدید GT540 ( نسخه 275.33 ) رو از اینجا دانلود کنید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید( سایت انویدیا برای من بدون چیزترشکن باز نمیشه )

درایور اینتل رو از سایت خود دل بگیرید ( چون این درایور گویا کاستمایز شده هست و درایورهای عادی سایت اینتل رو پیشنهاد نداده ). برید قسمت ساپورت دل، بعد قسمت درایورها، مدل دستگاه رو مشخص کنید ( یا سرویس تگ بزنید )، ویندوزتون هم که win 7 home premium 64 bit هست، در قسمت video که 5 گزینه موجود هست اونی که مربوط به Intel HD graphics 3000 هست دانلود و نصب کنید.

هر دو که آپدیت شد و ریست کردید ببینید خودش سویچ میکنه یا نه. نکرد کارهای پست قبلی رو تکرار کنید ببینید چی میشه.

tranceyou
05-06-2011, 00:05
@ocellatus
اقا نشد !

باید بری به سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و قسمت دانلود درایور بعد اونجا مدل لپ تاپ و انتخاب می کنی و بعد
سرچ رو میزنی و آخرین اپدیت رو بهت میده که باید دانلود کنی.

sami-z
05-06-2011, 03:07
@ocellatus
اقا نشد !

آقا یه راه دیگه هم هست که ساده تره...توی Dsktop خودتون کلیک راست کنین بعد روی NVIDIA control panel کلیک کن تا پنجره برنامه باز بشه بعد از منوی HELP روی قسمت update کلیک میکنی...بعد خودش یه سرچ واسه آپدیت میکنه و ورژن آخر رو میاره که شما باید روی اون ورژنی که پیدا کرده کلیک کنی تا به قسمت دانلود سایت nvidia بره...
verde.275.33 Driver

فقط یه نکته:من به صورت معمولی نتونستم به سایت NVIDIA برم ولی با V##P##N به راحتی درست شد

2d2d2d
05-06-2011, 10:35
مرسی عزیز
اما گویا مشکل فراتره !
اول اینکه نمی دونم درایور اصلی خودش کامل نصب یا نه چون
وقتی تو دیسپلی میرم میزنم detect و میشناسه nvidiaro
اما نمیره رو nvidia !
اصلا تو menu انویدیا چیزی به نامه display نداره مال من !
download کردم update اما error میده

Ocellatus
05-06-2011, 10:58
مرسی عزیز
اما گویا مشکل فراتره !
اول اینکه نمی دونم درایور اصلی خودش کامل نصب یا نه چون
وقتی تو دیسپلی میرم میزنم detect و میشناسه nvidiaro
اما نمیره رو nvidia !
اصلا تو menu انویدیا چیزی به نامه display نداره مال من !
download کردم update اما error میده
همه این مشکلاتی که میگید ممکنه با آپدیت شدن درایورها حل بشه.
اگه دایور انویدیا موقع نصب ارور non 7-zip archive میده بخاطره اینه که درست دانلود نشده و فایلش مشکل داره. دوباره دانلود کنید ( 178 مگه این نسخه 275.33 ) اگه با نرم افزاهای دانلود اینکار رو کرده بودید این بار با خود browser دانلود کنید.
دایور گرافیک اینتل رو هم مطابق پست قبلی از سایت خود دل بگیرید نصب کنید. ( حدود 80 مگ بود اگه اشتباه نکنم )

2d2d2d
05-06-2011, 10:58
نمی دونم چطوری عکس بزارم اینجا !
موقع نصب می گه : the graphic driver couldnt find compatibale graphic hardware!
تو help nvidia هم چیزی به نام update نداره !
امکان داره graphic card خراب باشه !؟
یا با عوض کردن win درست بشه ؟

mamomeys
08-06-2011, 09:37
میگم این کندل l502 رو با سی پی یو 2720+bluray میداده که جایه دیگه ای رو من پیدا نکردم که این دو تا رو با هم داشته باشه.الان اینو نداره زنگ زدم بش گفتم:نمیارید؟ گفت که نه بعید میدونم چون قبلا با این سی پی یو آورده بودیم که هاردو گرافیکشون ضعیف بودن دیگه نمیاریم :18: به شما هم توصیه میکنم با 2630 بخرید!!!
از اسمشم پیداست که سفارش کانادا باشن
بنظرتون راست گفته یا حرف مفت زده؟؟؟

راستی اگه جایی رو سراغ دارید این 2تا رو با هم داره بهم بگید

2d2d2d
08-06-2011, 20:35
دوست عزیز , مشکل ok شد با update ! ممنون
فقط من نمی تونم display رو nvidia بزارم
detect که می زنمnvidia & intell رو میشناسه ولی ست نمی کنه !
فقط رو mobile ok هست !
چرا ؟!

mahdi_911turbo
11-06-2011, 07:45
من L502 دارم و تمام تنظیمات TV رو انجام دادم (انشاء الله که درست باشن) ولی هیچ شبکه ای رو پیدا نمیکنه.
در یکی از قسمت ها دیدم که ورودی سیگنال به سه صورت قابل انتخابه:

1. cable
2. satellite
3. antenna

1. من آخری رو انتخاب کردم! و هیچ شبکه ای رو پیدا نکرد؟!
2. و اینکه آیا گزینه 2 مربوط به ماهوارست و اگر سیم مستقیمشو وصل کنم کار می کنه؟
3. در مورد ایجاد پارتیشن جدید هم مشکل دارم. هاردم 750 هست و شرینک ویندوز تا 360گیگ اجازه جدا شدن میده!؟

sami-z
12-06-2011, 13:57
من L502 دارم و تمام تنظیمات TV رو انجام دادم (انشاء الله که درست باشن) ولی هیچ شبکه ای رو پیدا نمیکنه.
در یکی از قسمت ها دیدم که ورودی سیگنال به سه صورت قابل انتخابه:

1. cable
2. satellite
3. antenna

1. من آخری رو انتخاب کردم! و هیچ شبکه ای رو پیدا نکرد؟!
2. و اینکه آیا گزینه 2 مربوط به ماهوارست و اگر سیم مستقیمشو وصل کنم کار می کنه؟
3. در مورد ایجاد پارتیشن جدید هم مشکل دارم. هاردم 750 هست و شرینک ویندوز تا 360گیگ اجازه جدا شدن میده!؟

باید ببنید محل سکونت شما از دیجیتال TV پشتیبانی میکنه یا نه...اگه نمیکنه باید Analog TV رو انتخاب کنی
در مورد ماهواره نمیدونم ...تست نکردم
3.آره ویندوز اجازه پارتیشن رو میده توی صفه های قبل کامل توضیح داده شده

mahdi_911turbo
12-06-2011, 14:18
باید ببنید محل سکونت شما از دیجیتال TV پشتیبانی میکنه یا نه...اگه نمیکنه باید Analog TV رو انتخاب کنی
در مورد ماهواره نمیدونم ...تست نکردم
3.آره ویندوز اجازه پارتیشن رو میده توی صفه های قبل کامل توضیح داده شده

آره دیجیتال ساپورت می کنه . هر دو رو امتحان کردم. پیدا نکرد چیزی

در مورد پارتیشن بندی مشکلم اینه که نمیشه درایو C رو از حدود 390 گیگ کمتر کرد!!!

omen-666
14-06-2011, 15:56
سلام میخواستم چند سوال از کسانی که لپ تاپ dell xps l502 را دارند بپرسم
از نظر:
1_کیفیت صفحه نمایش از نظر نشان دادن واقعی رنگ ها

2_کیفیت ساخت و دوام

3_صدای فن و نویز

4_تولید گرما و داغ کردن

چگونه است؟

(خواهشا هرچه زودتر به سوالاتم پاسخ دقیق و کامل دهید با تشکر)

Ocellatus
15-06-2011, 21:17
سلام
دوستان اطلاع دارید که آیا این dell xps L502 با صفحه نمایش Full HD هم در بازار ایران وجود داره؟ در مورد قیمت و کانفیگ دقیقش هم اگر اطلاعاتی هست لطفاً بفرمایید.

sami-z
15-06-2011, 21:25
سلام میخواستم چند سوال از کسانی که لپ تاپ dell xps l502 را دارند بپرسم
از نظر:
1_کیفیت صفحه نمایش از نظر نشان دادن واقعی رنگ ها

2_کیفیت ساخت و دوام

3_صدای فن و نویز

4_تولید گرما و داغ کردن

چگونه است؟

(خواهشا هرچه زودتر به سوالاتم پاسخ دقیق و کامل دهید با تشکر)
سلام...
1_با آپدیت گرافیک و تنظیم کنتراست رنگ در Nvidia control panel کیفیت ال سی دی واقعا" معرکه میشه که خیلی خوبه(دوستم مک بوک پرو داره که خدای صفحه نمایش هست ولی دیشب بعد از تنظیم کنتراست که با L502 مقایسه کردیم واقعا" حال کردم چون از نظر کنتراست دل کم نمیاورد ولی نوره مک بوک بیشتر بود)
2_دل همیشه به ساختن لپ تاپ های محکم و عمری معروفه...
3_نه اصلا" صدای آزار دهنده نداره
4_کلا" لپ تاپ های جدید که از سی پی یو های نسل جدید(سندی بریج )استفاده میکنن گرما دارن ,بیشتر از لپ تاپ های قدیمی اما کاملا" طبیعی

Iran.pars
16-06-2011, 10:46
سلام...
1_با آپدیت گرافیک و تنظیم کنتراست رنگ در Nvidia control panel کیفیت ال سی دی واقعا" معرکه میشه که خیلی خوبه(دوستم مک بوک پرو داره که خدای صفحه نمایش هست ولی دیشب بعد از تنظیم کنتراست که با L502 مقایسه کردیم واقعا" حال کردم چون از نظر کنتراست دل کم نمیاورد ولی نوره مک بوک بیشتر بود)
4_کلا" لپ تاپ های جدید که از سی پی یو های نسل جدید(سندی بریج )استفاده میکنن گرما دارن ,بیشتر از لپ تاپ های قدیمی اما کاملا" طبیعی

چطوری آپدبتش کردی؟!
هرچی گشتم پیدا نکردم

omen-666
16-06-2011, 17:35
سلام...

از اینکه به سوالاتم جواب دادیدخیلی ممنونم راستش من بین msi ge620 و acer 5750 مونده بودم کدوم را انتخاب کنم

یک سوال دیگه هم داشتم آیا راهی برای جلوگیری از بازتاب نور صفحه نمایش وجود داره؟ مثلا فیلتر محافظ صفحه نمایش؟ از کجا میشه خرید؟ و اگر بود حتما سایز 15.6 بشه
(اگر آدرس دادن در سایت مشکل داره برایم پیام خصوصی کنید.)

sami-z
16-06-2011, 21:56
از اینکه به سوالاتم جواب دادیدخیلی ممنونم راستش من بین msi ge620 و acer 5750 مونده بودم کدوم را انتخاب کنم

یک سوال دیگه هم داشتم آیا راهی برای جلوگیری از بازتاب نور صفحه نمایش وجود داره؟ مثلا فیلتر محافظ صفحه نمایش؟ از کجا میشه خرید؟ و اگر بود حتما سایز 15.6 بشه
(اگر آدرس دادن در سایت مشکل داره برایم پیام خصوصی کنید.)
توی همون Nvidia control panel میتونی میزان نور و گاما رو تنظیم کنی....
اون فیلتر رو هم من خبر ندارم...شرمنده

tranceyou
17-06-2011, 18:10
سلام
این مشکل بعضی وقتها پیش میاد برای لپ تاپ از چیه؟؟

Ocellatus
18-06-2011, 22:07
سلام
دوستان اطلاع دارید که آیا این dell xps L502 با صفحه نمایش Full HD هم در بازار ایران وجود داره؟ در مورد قیمت و کانفیگ دقیقش هم اگر اطلاعاتی هست لطفاً بفرمایید.
نبود دوستان؟ هیچکدوم این وارد کننده ها full hd وارد نکرده؟
توی امضای یکی از بچه های اینجا که کانفیگ ال502 زده بود display full hd داشت، ولی یادم نمیاد کدوم یک از دوستان بود.

من حدود 2-3 هفته پیش برای خواهرم این لپتاپ رو گرفتم و دارم تستش میکنم که اگه خوب بود برای خودم هم بگیرم! :31:
سری F سونی و asus n53 هم وسوسه کننده هستن ولی هرجوری حساب میکنم نمیتونم از این اسپیکر و ساب ووفر JBL که روی xps L502 هست بگذرم!! البته من صدای اون دو تا لپتاپ دیگه رو نشنیدم ولی این 502 کولاکه لامصب!

behzadhdr
18-06-2011, 22:14
سلام دوست عزیز
من در این مورد خیلی جستجو کردم
فقط یک مورد پیدا کردم که ادعا میکنند کابلشون برای l501 هم قابل استفاده هست. ولی چون من قم هستم هنوز وقت نکردم بیام تهران و کابل رو همونجا تست کنم.
آدرس و شماره تلفنشو می گذارم اگه زحمتی نیست شما تهیه و تست کن و اگه جواب داد خبرم کن.
کابل mini display to vga
قیمت: 17000 تومان البته با تخفیفش!
لینک توضیحات محصول در سایت شرکت:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم تلفن:88511732 (فرانت)
اگه با همین شماره تماس بگیری ادرس رو هم بهت میدن و میتونی دستگاه رو ببری و بعد از تست کابل رو بخری.
منتظرت می مونم
من خریدم از همین آدرسی که داده بودی
تست کردم کار میکنه
ممنون از راهنماییت 19هزار تومن خریدم

meysamzamiri
18-06-2011, 23:01
من خریدم از همین آدرسی که داده بودی
تست کردم کار میکنه
ممنون از راهنماییت 19هزار تومن خریدم

خواهش میکنم
دستت درد نکنه خبرشو گذاشتی
خیلی خوشحال شدم که تبدیل جواب میده
راستی اگه مشکل خاصی توی استفاده از این تبدیل واست پیش اومد تو همین تاپیک مطرح کن تا بچه ها خبر دار بشن
بازم ممنون

khorshid20
24-06-2011, 10:07
سلام،

من می خام این نوتبوکو بخرم، چنتا سوال دارم در ابتدا، ببخشید این تاپیک کلی صفحه دارم وقت نمی کنم دنبال جواب توشون بگردم :(

1. فرق L501 با L502 چیه؟ کدومو بگیرم بهتره؟

2. تا یک میلیونو پونصد می خوام بخرم، یه مشخصات عالی قطعات بهم می دین لطفا؟ رم چقدر، هاردیسک اینا...

3. این مدل dell که تو ایران هست، آمریکایی هست؟ یا مالزیایی؟

4. از زیگورات بگیرم درسته؟

ممنونم

mehdi666lp
25-06-2011, 09:29
سلام،

من می خام این نوتبوکو بخرم، چنتا سوال دارم در ابتدا، ببخشید این تاپیک کلی صفحه دارم وقت نمی کنم دنبال جواب توشون بگردم :(

1. فرق L501 با L502 چیه؟ کدومو بگیرم بهتره؟

2. تا یک میلیونو پونصد می خوام بخرم، یه مشخصات عالی قطعات بهم می دین لطفا؟ رم چقدر، هاردیسک اینا...

3. این مدل dell که تو ایران هست، آمریکایی هست؟ یا مالزیایی؟

4. از زیگورات بگیرم درسته؟

ممنونم
.
.
.
.
1 - فرقشون تو نوع CPU و کارت گرافیک و یکم جزی کانفیگ هستش

CPU (XPS L501) : Intel 740QM - 1.73 Ghz Up 2.9 Ghz - 6 MB Cache

CPU (XPS L502) : Intel 2nd Generation 2630QM - 2.0 Ghz Up 2.9 Ghz - 6 MB Cache
.
.
.
تفاوت کارت گرافیک :

VGA (XPS L501) : Nvidia GeForce GT435M 2048MB Dedicated UpTo 4096 MB

VGA (XPS L502) : Nvidia GeForce GT540M 2048MB Dedicated UpTo 4096 MB
.
.
2- میتونی تا 1.500.000 این مدل رو بخری XPS L502

CPU : Intel 2nd Generation 2630QM - 2.0 Ghz Up 2.9 Ghz - 6 MB Cache

VGA : Nvidia GeForce GT540M 2048MB Dedicated UpTo 4096 MB

RAM : 6 GB DDR3

H.D.D : 750 GB - 7200 R.P.M

O.D.D : Blu - Ray Rom

Battery : 9 Cell

همراه با TV Tuner

3 - همشون ساخت چین هست اما با سفارش کانادا و انگلیس داره

4 - میتونی از جای دیگه هم بخری الزامی نیست حتما از زیگورات بخری اما خوب زیگورات نمایندگی دل هستش یکمم قیمتش بالاتره

5 - دیگه XPS L501 تو بازار نیست اگه هم باشه واسه قبل هستش ......L502 جدید تر هست و قوی تر.......صفحه اول تاپیک رو بخون متوجه میشی

sami-z
25-06-2011, 10:56
سلام
این مشکل بعضی وقتها پیش میاد برای لپ تاپ از چیه؟؟

احتمالا" یه نرم افزاریو اجرا میکنی که با کارت گرافیک اینتل لپ تاپت سازگار نیست...
ببین میتونی نرم افزار گرافیک اینتل رو آپدیت کنی شاید حل شد مشکلت

amirmw
25-06-2011, 12:18
دوستانی که L502 دارند با برنامه utorrent هیچ مشکلی ندارند؟
من هر سری که نصب کردم حتی اخیرا ورژن 3 رو هم نصب کردم بعد 1-2 دقیقه از اجرای برنامه سیستم کرش میشه و اون صفحه ابی میاد در حقیقت BSOD میاد ...
ظاهرا با کلاینت های دیگه ای از برنامه های تورنت مشکل نداره ... Vuze داره بدون مشکل کار می کنه
ظاهرا utorrent با یکی دیگه از برنامه های سیستم مشکل داره ... من نتونستم بفهمم با کدومشونه
کسی چیزی به ذهنش می رسه که مشکل از چی می تونه باشه؟

western1
26-06-2011, 09:45
سلام دوستان..
یه کول پد خیلی خوب برای این سیستم به من معرفی کنید..

amirmw
26-06-2011, 11:41
سلام دوستان..
یه کول پد خیلی خوب برای این سیستم به من معرفی کنید..

این مدل رو بگیر : Cooler Master Notepal U3
3 تا فن داره که جاهاشون رو هم می تونی خودت ست کنی ... راحت 3 تا دریچه زیر لپتاپ رو می تونه کاور کنه
جنس بدنش هم ار آلمینیوم ـه و تو دماهای پایین خیلی خنکه
در حالت عادی اصلا احتیاجی به کول پد نیست ... فقط زمانی که بازی می کنی اون هم بازی های سنگین یا کار های گرافیکی سنگین داری

sami-z
26-06-2011, 11:49
این مدل رو بگیر : Cooler Master Notepal U3
3 تا فن داره که جاهاشون رو هم می تونی خودت ست کنی ... راحت 3 تا دریچه زیر لپتاپ رو می تونه کاور کنه
گرافیکی سنگین داری
داداش این کول پد رو از کجا خریدی؟ چند؟

amirmw
26-06-2011, 13:30
من ایران نیستم ... از مالزی خریدم (حدود 32000 تومن) ... ولی می دونم تو ایران هم هست ... تهران بازار کامپیوتر پایتخت یا تقاطع انقلاب - ولیعصر بازار کامپیوتر رضا ... شاید تو علائدین (خیابون جمهوری) هم بشه پیدا کرد
یکی از بستگان قصد خرید داره ... گرفتش خبر میدم

western1
26-06-2011, 15:21
اینم چیز خوبیهdeep cool N8... بدنه آلمینیومی داره و هیت سینکه! دو تا فن بزرگ داره که خوب خنک می کنه.....صداشم مثل صدای خود ایکس پی اسه... قیمتشم 30 الی 34 تومنه... منتها این کل پدااا یه بدی که دارن اینه که پشتشون یه مقدار بالاس و لپ تاپ ایکس پی اس هم به خاطر باطریش پشتش بالاس و بالا با بالا دیگه یه مقدار شیب دستگاهو زیاد می کنه:).

Ocellatus
26-06-2011, 16:03
دوستانی که L502 دارند با برنامه utorrent هیچ مشکلی ندارند؟
من هر سری که نصب کردم حتی اخیرا ورژن 3 رو هم نصب کردم بعد 1-2 دقیقه از اجرای برنامه سیستم کرش میشه و اون صفحه ابی میاد در حقیقت BSOD میاد ...
ظاهرا با کلاینت های دیگه ای از برنامه های تورنت مشکل نداره ... Vuze داره بدون مشکل کار می کنه
ظاهرا utorrent با یکی دیگه از برنامه های سیستم مشکل داره ... من نتونستم بفهمم با کدومشونه
کسی چیزی به ذهنش می رسه که مشکل از چی می تونه باشه؟
سلام
من الان ورژن 3 رو امتحان کردم مشکلی نداره با سیستم من، نیم ساعتی هست داره کار میکنه.
تنظیمات گرافیک global setting من روی انویدیا بود و این برنامه هم با انویدیا ران میشد، روی اینتل هم امتحانش کردم مشکلی نبود. شما هم میخواید اگه قبلاً این رو امتحان نکردید روی هر دو کارت تستش کنید، شاید با درایور یکی از کارتهاتون کانفلیکت داره مثلاً. درایور اینتل من ورژن 8.15.10.2342 و انویدیا ورژن 8.17.12.7533 هست.

ارور صفحه آبی برای من همونطور که 2-3 هفته پیش گفته بودم در روز اول خرید 2 بار پیش اومد اما از همون موقع که درایورها رو به ورژن های فوق ارتقا دادم دیگه پیش نیومد. چند تا بازی سنگین هم تست کردم مشکلی نبوده تا حالا.

میخواستم ازتون در مورد صفحه نمایش Full HD که در امضاتون اشاره کردید بپرسم که مشخص شد ایران نیستید!
کسی از دوستان اگر در مورد صفحه multi-touch و Full HD در ایران اطلاع داشت بی خبر نذازه.

amirmw
26-06-2011, 21:15
درایور انویدیام آپدیت بود ولی اینتل آپدیت نبوده
آخرین ورژنش 8.15.10.2361 ـه
باید آپدیت کنمش
من رو این قضیه دقت نکرده بودم که رو کدوم کارت گراف اجرا میشه ... حالا گراف اینتل رو آپدیت می کنم ببینم نتیجه چی میشه اطلاع می دم
در مورد صفجه نمایش فول اچ دی زیر 16 اینچ رو زیاد روش فکر نکنین ... چون خیلی تو خوندن تکست اذیت می کنه ... منتها رزولوشن اچ دی 1600 * 900 خیلی خوب جواب میده
در مورد اسکرین مولتی تاچ برای این لپتاپ فکر نکنم اصلا موجود باشه ... من تا حالا موردی ندیدم ... حتی تو اپشن هایی که می تونستی انتخاب کنی هم در هنگام خرید نبود

Ocellatus
26-06-2011, 21:50
باید آپدیت کنمش
من رو این قضیه دقت نکرده بودم که رو کدوم کارت گراف اجرا میشه ... حالا گراف اینتل رو آپدیت می کنم ببینم نتیجه چی میشه اطلاع می دم
در مورد صفجه نمایش فول اچ دی زیر 16 اینچ رو زیاد روش فکر نکنین ... چون خیلی تو خوندن تکست اذیت می کنه ... منتها رزولوشن اچ دی 1600 * 900 خیلی خوب جواب میده
در مورد اسکرین مولتی تاچ برای این لپتاپ فکر نکنم اصلا موجود باشه ... من تا حالا موردی ندیدم ... حتی تو اپشن هایی که می تونستی انتخاب کنی هم در هنگام خرید نبود
مولتی تاچ رو توی کانفیگ های سایت دل دیدم.
ممنون از توضیحتون.

در مورد درایور اینتل، من ابتدا رفتم از سایت خود اینتل آخرین ورژن رو بگیرم، یادم نمیاد موقع دانلود بود یا موقع نصب که پیغام داد که درایور لپتاپ شما از طرف خود Dell کاستمایز شده و بهتره این درایور عمومی رو نصب نکنید. این شد که من رفتم از سایت خود دل درایور اینتل این لپتاپ رو گرفتم. ( که یکی دو ماه قدیمی تر از سایت اینتل بود، ولی طبق اون پیغام ترجیح دادم این نصب بشه )

sami-z
26-06-2011, 23:23
کسی از دوستان تا حالا بلوتوث l502 رو با یه بلوتوث ورژن 3 تست کرده ببینه سرعتش چطوره؟

tranceyou
27-06-2011, 08:13
احتمالا" یه نرم افزاریو اجرا میکنی که با کارت گرافیک اینتل لپ تاپت سازگار نیست...
ببین میتونی نرم افزار گرافیک اینتل رو آپدیت کنی شاید حل شد مشکلت

ممنون
فقط یه لطفی کنید و بگید مراحل آپدیت از سایت اینتل چطوری هست چون رفتم تو سایتش گیج شدم!!! :18:

amirmw
27-06-2011, 13:46
در مورد درایور اینتل، من ابتدا رفتم از سایت خود اینتل آخرین ورژن رو بگیرم، یادم نمیاد موقع دانلود بود یا موقع نصب که پیغام داد که درایور لپتاپ شما از طرف خود Dell کاستمایز شده و بهتره این درایور عمومی رو نصب نکنید. این شد که من رفتم از سایت خود دل درایور اینتل این لپتاپ رو گرفتم. ( که یکی دو ماه قدیمی تر از سایت اینتل بود، ولی طبق اون پیغام ترجیح دادم این نصب بشه )

دقیقا همینطوره ... من هم ابتدا از اینتل خواستم آپدیت کنم که با خطایی که شما گفتی مواجه شدم
منتهی از سایت دل هنوز نتونستم درایورش رو بگیرم
اگر شما این کار رو انجام دادی مراحلش رو بنویسی که عالی میشه ... مطمئنا بقیه دوستان هم استفاده می کنند
ممنون

amirmw
27-06-2011, 13:59
مراحل دانلود درایور های لپتاپ (های) دل رو از سایت Dell :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمعمولا برای لپتاپ های تو قسمت Support for Home Users هستش
بعد مدل لپتاپ تون رو انتخاب می کنین و هر درابوری که برای لپتاپتون موجود باشه مشخص میشه

tranceyou
27-06-2011, 15:04
من این راه و که گفتی رفتم واسه گرافیک اینتل کدوم رو باید دانلود کنم؟؟؟

amirmw
27-06-2011, 15:53
HD graphic 3000

NetizeN
27-06-2011, 18:27
باید آپدیت کنمش

دوست عزیز شما کدوم کشور هستید؟
الان لب تاب XPS 15z اونجا موجوده؟
قیمتش حدود به پول ایران چقدره؟
و فقط از لحاظ صفحه نمایش که فول اچ دی هست و گرافیکش که از L502 کمتر هست فرق داره یا تو چیزای دیگه هم رق داره؟

کسی میدونه XPS 15z کی میاد ایران؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

amirmw
27-06-2011, 20:41
دوست عزیز شما کدوم کشور هستید؟
الان لب تاب XPS 15z اونجا موجوده؟
قیمتش حدود به پول ایران چقدره؟
و فقط از لحاظ صفحه نمایش که فول اچ دی هست و گرافیکش که از L502 کمتر هست فرق داره یا تو چیزای دیگه هم رق داره؟

کسی میدونه XPS 15z کی میاد ایران؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من مالزی هستم
تو بازار رو نمی دونم اومده یا ولی آنلاین می تونی خرید کنی
به این لینک یه نگاه بنداز ... می تونی کاستومایزش هم بکنی ... هارد - میزان رم - نوع ویندوز و ...
رینگت هم به پول ایران تقریبا هر رینگت 400 تومنه

western1
30-06-2011, 12:06
سلام... یه مهندس پیدا میشه به من بگه که بلوتوث سیستمم روشنه اما نمی تونه بفرسته فایلی به موبایل یا بگیره!!
وبکمم هم بعضی مواقع هنگ می کنه و پشت هم خاموش روشن میشه!
نرم افزاری برای دل هست که اتوماتیک درایورها رو رفع عیب کند؟؟:5:

Ocellatus
01-07-2011, 00:24
دوستان چند تا اشکال و سوال در مورد xps L502x دارم، ممنون میشم در هر موردش که اطلاع دارید راهنمایی بفرمایید:

این tv-tuner ِش دیجیتال نیست؟ من فقط تونستم با آنالوگش کار کنم. 50 دلار که فقط واسه یه تیونر آنالوگ نبوده احیاناً ؟

برای من این سیستم تشخیص چهره اش برای لاگین کردن درست حسابی کار نمیکنه. معمولاً تشخیص نمیده و دستی لاگین میکنم بعد پیغام میده که سیستم تشخیص چهره موقتاً غیر فعال شد! برای شماها خوب کار میکنه؟

در مورد ویندوز اریجینال هم میخواستم بدونم اگر یک وقت مشکلی برای این ویندوز پیش بیاد باید چیکار کرد؟ آیا میشه اون رو به حالت اولیه برگردوند؟ چه نوع back up باید بگیرم؟

متشکر.

راستی این رو هم بگم که خیلی باهاش حال میکنم! چند تا بازی سنگین هم ریختم همه رو روی تقریباً بالاترین جزئیات مثل پشمک اجرا میکنه. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صداش هم که حرف نداره.

آهان یک مشکل دیگه هم هست که فکر کنم راحت حل بشه، hibernate که میکنم reset میشه!

amirmw
01-07-2011, 13:13
در مورد ویندوز اریجینال هم میخواستم بدونم اگر یک وقت مشکلی برای این ویندوز پیش بیاد باید چیکار کرد؟ آیا میشه اون رو به حالت اولیه برگردوند؟ چه نوع back up باید بگیرم؟

متشکر.

آهان یک مشکل دیگه هم هست که فکر کنم راحت حل بشه، hibernate که میکنم reset میشه!
در مورد اول که بهتر بود روز اولی که دستگاهتون رو که گرفتین ازش بک آپ می گرفتین با برنامه Dell Datasafe local backup ... حالا الان هم اگر می تونین حتما توسط اون برنامه ازش یه بک اپ بگیرین که نسخه اصلی ویندوز و درایور هاش رو بک اپ می گیره

در مورد دوم هم که مشکل هایبرنیت بود اینجا رو ببینید :

goodarz_online
01-07-2011, 18:37
تیونر این مدل دیجیتال هم داره؟
تو ایران کار میده؟

---------- Post added at 06:37 PM ---------- Previous post was at 06:35 PM ----------

تو ایران کار میده؟

sami-z
02-07-2011, 04:53
تو ایران کار میده؟

---------- Post added at 06:37 PM ---------- Previous post was at 06:35 PM ----------

تو ایران کار میده؟
بله این تیونر هم دیجیتال هست هم آنالوگ...دیجیتالش بستگی به محل زنگیتون داره

NetizeN
02-07-2011, 16:18
سلام
یه راهنمائی میخواستم؟
آیا این مدل رو بگیرم و یا منتظر بمونم که XPS 15z بیاد؟
آیا کانفیگ دوست عزیزمون amirmw که در امضاشون هست در ایران موجوده؟؟؟
Dell XPS 15 (L502X) | i7-263QM | NVIDIA GeForce GT 540M 2GB | 8GB RAM | 750GB HDD | 15.6" B+RGLED 1080p | 2MP Webcam | Bluetooth 3.0 | 6-cell Battery | Backlit Keyboard | JBL 2.1 Speakers with Creative SoundBlaster X-Fi MB 1.2 | 8X DVD+/-RW

با چه گارانتی و چند قیمت هست؟

با تشکر...

sami-z
02-07-2011, 22:10
سلام
یه راهنمائی میخواستم؟
آیا این مدل رو بگیرم و یا منتظر بمونم که XPS 15z بیاد؟
آیا کانفیگ دوست عزیزمون amirmw که در امضاشون هست در ایران موجوده؟؟؟
Dell XPS 15 (L502X) | i7-263QM | NVIDIA GeForce GT 540M 2GB | 8GB RAM | 750GB HDD | 15.6" B+RGLED 1080p | 2MP Webcam | Bluetooth 3.0 | 6-cell Battery | Backlit Keyboard | JBL 2.1 Speakers with Creative SoundBlaster X-Fi MB 1.2 | 8X DVD+/-RW

با چه گارانتی و چند قیمت هست؟

با تشکر...
این کانفیگ هست ولی بجزصفحه نمایشش که شاید اونم گیرت بیاد!!!

NetizeN
02-07-2011, 23:07
این کانفیگ هست ولی بجزصفحه نمایشش که شاید اونم گیرت بیاد!!!

با کدوم گارانتی و چند هست؟
چرا با همچین صفحه نمایشی تو ایران نمیاد؟
بنظرتون L502 رو بگیرم یا منتظر XPS 15z باشم؟

sami-z
02-07-2011, 23:37
با کدوم گارانتی و چند هست؟
چرا با همچین صفحه نمایشی تو ایران نمیاد؟
بنظرتون L502 رو بگیرم یا منتظر XPS 15z باشم؟
گارانتی های زیادی هست...فکر کنم با رم 6 گیگ 1300000 باشه که میشه یه مبلغی اضافه کرد و 8 گیگ بزاری
یه سر به این سایت بزن:
خوب وارد کننده ها اون کانفیگ رو وارد نمیکنن و نمیدونم به چه دلیل!!!

اگه میتونی صبر کنی تا اون موقع 15z هم خیلی خوبه هر چند گرافیکش از 502 ضعیفتره ولی خوب خیلی زیبا تر و کم حجم تر هست و میشه از داشتنش حسابی کیف کرد!!!:8:

NetizeN
03-07-2011, 16:31
پس نظرتون اینه که اگه قیافه نمیخوام L502 بگیرم ولی اگه قیافه میخوام XPS 15z ؟؟؟

آیا 15z با 1080P میاد ایران یا نه؟ اصلا کسی اطلاع داره تا کی میاد؟

shiapics
04-07-2011, 14:59
سلام علیکم ، حال دوستان چطوره؟

عزیزان من حدود 3 ماهه مدل xps l502 خریدم

1 مشکل و یک سوال دارم:

اول اینکه از طریق nvidia control panel میرم گرافیک اصلی رو gt540 انتخاب میکنم ولی هیچ کدوم از بازی ها این گرافیک رو نمیشناسن و همه با گرافیک intel که بسیار ضعیف هست اجرا میشن...

آخرین درایور هر دو گرافیک هم نصبه ولی باز این مشکل هست لطفاً راهنمایی کنید.

و دوم اینکه توی کانفیگ لپتاپ من نوشته مودم هم داره ، منظور از این مودم چه مودمی هست؟

و اینکه چطور میتونم از اون استفاده کنم؟

خیلی تشکر میکنم:40:

sami-z
04-07-2011, 17:45
سلام علیکم ، حال دوستان چطوره؟

عزیزان من حدود 3 ماهه مدل xps l502 خریدم

1 مشکل و یک سوال دارم:

اول اینکه از طریق nvidia control panel میرم گرافیک اصلی رو gt540 انتخاب میکنم ولی هیچ کدوم از بازی ها این گرافیک رو نمیشناسن و همه با گرافیک intel که بسیار ضعیف هست اجرا میشن...

آخرین درایور هر دو گرافیک هم نصبه ولی باز این مشکل هست لطفاً راهنمایی کنید.

و دوم اینکه توی کانفیگ لپتاپ من نوشته مودم هم داره ، منظور از این مودم چه مودمی هست؟

و اینکه چطور میتونم از اون استفاده کنم؟

خیلی تشکر میکنم:40:
ورژن نرم افزار گرافیک جی فورستون چنده؟
روی آیکن بازی کلیک راست بزن بعد run with graphics proseccor و بعد هم High-performance NVIDIA processor رو انتخاب کن

شاید منظور از مودم , مودم وایرلس بوده

shiapics
04-07-2011, 18:39
ورژن نرم افزار گرافیک جی فورستون چنده؟
روی آیکن بازی کلیک راست بزن بعد run with graphics proseccor و بعد هم High-performance NVIDIA processor رو انتخاب کن

شاید منظور از مودم , مودم وایرلس بوده

سلام

توی منوی راست کلیک همچین گزینه ای نداره متاسفانه

2d2d2d
04-07-2011, 21:25
اشکال از update هست . من هم این مشکلات داشتم و حل شد
چند صفحه قبل کامل هست

shiapics
04-07-2011, 22:59
نه مشتاسفانه ربطی به آپدیت نداره

هر دو گرافیکم آخرین آپدیت هستش

sami-z
05-07-2011, 02:37
سلام

توی منوی راست کلیک همچین گزینه ای نداره متاسفانه
اگه درست آپدیت شده باشه توی راست کلیک این گزینه میاد...ورژن درایورتون رو بگید لطفا"

shiapics
05-07-2011, 09:12
ورژن درایور کرافیک nvidia 8.17.12.6721

ورژن گرافیک اینتل 8.15.10.2342

sami-z
05-07-2011, 13:22
توی NVIDIA control panel و منوی Help و بعد روی Update کلیک کن باید این باشه:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

و بعد از همون منوی Help روی About NVIDIA control panel کلیک کن باید این باشه:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

shiapics
05-07-2011, 13:45
sami-z عزیز از حوصله شما تشکر میکنم

والا رفتم توی گزینه های nvidia control panel گشتم و تیک اون گزینه ی راست کلیک رو زدم

الان روی بازی راست کلیک میکنم و گزینه run with grafic proccesor رو میزنم و بعد high performance nvidia... رو میزنم

ولی باز بازی گرافیک اصلیم رو نمیشناسه

اینم تصویر اول بازی ویرچوال تنیس :

NetizeN
05-07-2011, 14:28
واقعا دو دلم! موندم 502 رو بخرم یا منتظر 15z باشم؟؟

بنظرتون بخرمش یا منتظر بودن به نفعمه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

sami-z
05-07-2011, 14:33
دوست عزیز ورژن گرافیکتون رو با عکس اولی که گذاشتم چک کنید ببینید چنده...
بازیها رو درست نصب میکنید؟
باید حتما" برنامه های DirectX , Phisyx رو درست نصب کنید...

توی NVIDIA control panel برو بعد از سمت چپ روی Set physx configuration کلیک کن و از قسمت set physX processor گزینه Geforce GT 540M رو انتخاب کن ببین درست میشه یا نه:

یا از اینجا میتونی برنامه یا بازیتو انتخاب کنی و بعد از لیست پایین گرافیکی که باهاش اجرا کنه رو SET کنی:

sami-z
05-07-2011, 15:23
واقعا دو دلم! موندم 502 رو بخرم یا منتظر 15z باشم؟؟

بنظرتون بخرمش یا منتظر بودن به نفعمه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

L502 واقعا" خوبه و ارزش پولیو که میدین رو داره ولی 15z زیباتره و دیگه بستگی به سلیقه داره

shiapics
05-07-2011, 15:33
sami-z گرامی با عکس که چک میکنم ورژن درایورم پایینه ولی من همین الان آخرین آپدیت رو از سایت dell گرفتم !

نمیدونم چه مرگش شده، سایت انویدیا هم که فیلتره!

جای دیگه ای سراغ ندارید آخرین آپدیت رو داشته باشه؟

sami-z
06-07-2011, 01:16
sami-z گرامی با عکس که چک میکنم ورژن درایورم پایینه ولی من همین الان آخرین آپدیت رو از سایت dell گرفتم !

نمیدونم چه مرگش شده، سایت انویدیا هم که فیلتره!

جای دیگه ای سراغ ندارید آخرین آپدیت رو داشته باشه؟

درایور های سایت دل معمولا" به روز نیستن...
بهترین راه همون سایت NVIDIA هست...با یه V**P*N از همون انویدیا بگیر بهتره

2d2d2d
06-07-2011, 10:10
بهترین راه همون سایت NVIDIA هست...با یه V**P*N از همون انویدیا بگیر بهتره

کاملا صحیح

NetizeN
08-07-2011, 11:07
جنس بدنه ی 502 چیه؟ ازین پلاستیکیا بیخوده مثل INSPIRON ؟ یا نه جنس خوب با کیفیته؟

M.etallic.A
08-07-2011, 21:48
من یه لپتاپ l501 دارم که یه مدت طولانی شاید حدود یک ماه روشنش نکرده بودم. امروز روشن کردم ولی صدای اسپیکرش دیگه اون کیفیت اولیه رو نداره و خس خس میکنه. دلیلش چی میتونه باشه ؟؟؟

2d2d2d
08-07-2011, 22:00
جنس بدنه آلومینیومی است .
دربی آلومینیومی و یونیزه شده که اصلا جذب کننده‌ی اثر انگشت نمی‌باشد
قسمت درونی نوت‌بوک نیز از جنس بسیار مرغوب فلز آلومینیوم و به رنگ تیره
است.

NetizeN
09-07-2011, 11:01
جنس بدنه آلومینیومی است .
دربی آلومینیومی و یونیزه شده که اصلا جذب کننده‌ی اثر انگشت نمی‌باشد
قسمت درونی نوت‌بوک نیز از جنس بسیار مرغوب فلز آلومینیوم و به رنگ تیره
است.

از لحاظ کیفیت بدنه به lenovo میرسه؟
شما دارین؟ ازش راضی هستین چون میخوام بخرمش و مردد هستم؟؟؟!!!!

mokhtar
10-07-2011, 14:28
دوستان کسی دل رو خواست میتونم براش با گارانتی دل ایران 1370 با کانفیگ 8 گیگ رم هارد 750 . بلوری بگیرم چند وقته دنبال قیمت ها نیستم نمیدونم الان جند شده:(( حیف رفتم یدونه 5110 خریدم

sami-z
10-07-2011, 15:33
اینم چیز خوبیهdeep cool N8... بدنه آلمینیومی داره و هیت سینکه! دو تا فن بزرگ داره که خوب خنک می کنه.....صداشم مثل صدای خود ایکس پی اسه... قیمتشم 30 الی 34 تومنه... منتها این کل پدااا یه بدی که دارن اینه که پشتشون یه مقدار بالاس و لپ تاپ ایکس پی اس هم به خاطر باطریش پشتش بالاس و بالا با بالا دیگه یه مقدار شیب دستگاهو زیاد می کنه:).

آقا من این مدل رو گرفتم از پاساژ ایران 25000 تومن ...خیلی عالیه..بخاطر جنس بدنه که هیت سینک هست حتی اگه خاموش هم باشه و زیر لپ تاپ قرارش بدی بازم لپ تاپ رو خنک میکنه...

(با تشکر از دوستمون western)

western1
10-07-2011, 16:26
آقا من این مدل رو گرفتم از پاساژ ایران 25000 تومن ...خیلی عالیه..بخاطر جنس بدنه که هیت سینک هست حتی اگه خاموش هم باشه و زیر لپ تاپ قرارش بدی بازم لپ تاپ رو خنک میکنه...

(با تشکر از دوستمون western)

خیلی ارزون گرفتی:)
هیچ جا این قیمت نمیدن:)))
مشکیشم هست. 28 تومن قیمت دارم

mahdi_911turbo
13-07-2011, 06:37
هیچ کدوم از دوستان با اجرای بازی ها مشکلی ندارند!؟
بعضی از بازی های در همان صفحه اول لود گیر می کنند و دیگر هیچ اتفاقی نمی افتد ولی در سیستم خونگی که خیلی ضعیفتره براحتی اجرا میشه.
کارت گرافیک هم مشکلی نداره میره رو جی فورس، حتی اگر با اینتل هم اجرا بشه از گرافیک سیستم خونگی قویتره :whistle:

خودم فکر می کنم از 64 بیت بودن سیستم عاملشه :13:
دوستان لطفاً راهنمایی کنند!

sami-z
13-07-2011, 11:45
هیچ کدوم از دوستان با اجرای بازی ها مشکلی ندارند!؟
بعضی از بازی های در همان صفحه اول لود گیر می کنند و دیگر هیچ اتفاقی نمی افتد ولی در سیستم خونگی که خیلی ضعیفتره براحتی اجرا میشه.
کارت گرافیک هم مشکلی نداره میره رو جی فورس، حتی اگر با اینتل هم اجرا بشه از گرافیک سیستم خونگی قویتره :whistle:

خودم فکر می کنم از 64 بیت بودن سیستم عاملشه :13:
دوستان لطفاً راهنمایی کنند!

دوست عزیز واسه من که اجرای بازیها هیچ مشکلی نداره و تا الان به خاطره تست کردن هم که شده همه بازیهای جدید رو اجرا کردم روش و عالییییهههه...
اما معمولا" مشکلات بازی ها مربوط میشه به مشکل شما توی نصب اونها...همراه بازیها یه سری نرم افزار هست که بعضی از کاربر ها به اونها اهمیت نمیدن و نصب نمیکنن در صورتی که این برنامه ها در حقیقت سازگار کننده این بازی ها با سیستم شما هستن...
برنامه های مثل Directx ,physx,visual C++... و خیلی چیزای دیگه که نیاز به نصب دارن و همراه بازی هستن..
این بازی ها اگه مخصوص ویندوز 32 هم باشن نباید مشکلی ایجاد کنه چون به صورت خودکار توی یه فولدر به نام Program files (x86) نصب میشن که این یعنی نرم افزار های 32 بیتی هستن که از 64 بیتی ها جداشون میکنه و قابلیت اجرای اون ها رو هم داره...
حالا شما کدوم بازیه رو نصب کردی تا حالا؟

algol1357
13-07-2011, 13:33
ضمن عرض سلام به دوستان عزيز،

با توجه به نيازهاي شخصي و نيز بررسيهايي كه انجام دادم به چند گزينه براي خريد نوت‌بوك رسيده‌ام كه يكي از آنها DELL XPS 15 L502X با صفحه نمايش Full HD است.

حال از دوستان عزيز چند پرسش دارم:

- شركت يا فروشگاه معتبري كه به عرضه و ارائه خدمات اين مدل نوت‌بوك در تهران بپردازد وجود دارد؟

- با توجه به سايز صفحه نمايش اين مدل نوت‌بوك (15.6 اينچ)، رزولوشن 1080*1920 هنگام كار با متن يا اينترنت نامناسب نيست؟

- هنگام نصب اوليه يا نصب مجدد سيستم عامل امكان گزينش برنامه‌هاي اضافي (انتخاب يا عدم انتخاب برنامه‌هايي كه به صورت اضافي همراه سيستم عامل نصب ميشوند) وجود دارد؟

- آيا دي‌وي‌دي اصل سيستم عامل در بسته‌بندي اين مدل نوت‌بوك موجود است؟

- عزيزاني كه تجربه استفاده از اين مدل نوت‌بوك را دارند آيا نقص يا عيب قابل ملاحظه و مهمي را مشاهده نموده‌اند؟

- هنگام خريد اين مدل نوت‌بوك چه مواردي را بايد مد نظر داشت و بررسي نمود؟

پيشاپيش از پاسخگويي شما سپاسگزارم

tranceyou
16-07-2011, 08:59
بعد از مدتها سلام به طرفداران xps اقا هنوز کسی متوجه نشده که ااگه الان که ما یه پارتیشن دیگه درست کردیم
و بخواییم با برنامه خود دل ویندوز رو ریکاوری کنیم پارتیشن هم از بین میره یا نه یه جواب قطعی میخوام....

M.etallic.A
17-07-2011, 10:02
پارتیشن از بین نمیره.فقط موقغ ریکاوری اطلاعات درون اون پارتیشن هم بک آپ گیری میشه و تو یه فولدری تو درایو c ذخیره میشه.

tranceyou
17-07-2011, 10:55
پارتیشن از بین نمیره.فقط موقغ ریکاوری اطلاعات درون اون پارتیشن هم بک آپ گیری میشه و تو یه فولدری تو درایو c ذخیره میشه.

مرسی ولی میشه بیشتر توضیح بدین اگه با برنامه خود دل یعنی dell datasafe سیستم رو ریکاوری کنم
چه اتفاقی واسه درایو سی و پارتیشن جدید و فایلها میافته؟؟

---------- Post added at 11:55 AM ---------- Previous post was at 11:51 AM ----------

ضمن عرض سلام به دوستان عزيز،

با توجه به نيازهاي شخصي و نيز بررسيهايي كه انجام دادم به چند گزينه براي خريد نوت‌بوك رسيده‌ام كه يكي از آنها DELL XPS 15 L502X با صفحه نمايش Full HD است.

حال از دوستان عزيز چند پرسش دارم:

- شركت يا فروشگاه معتبري كه به عرضه و ارائه خدمات اين مدل نوت‌بوك در تهران بپردازد وجود دارد؟

- با توجه به سايز صفحه نمايش اين مدل نوت‌بوك (15.6 اينچ)، رزولوشن 1080*1920 هنگام كار با متن يا اينترنت نامناسب نيست؟

- هنگام نصب اوليه يا نصب مجدد سيستم عامل امكان گزينش برنامه‌هاي اضافي (انتخاب يا عدم انتخاب برنامه‌هايي كه به صورت اضافي همراه سيستم عامل نصب ميشوند) وجود دارد؟

- آيا دي‌وي‌دي اصل سيستم عامل در بسته‌بندي اين مدل نوت‌بوك موجود است؟

- عزيزاني كه تجربه استفاده از اين مدل نوت‌بوك را دارند آيا نقص يا عيب قابل ملاحظه و مهمي را مشاهده نموده‌اند؟

- هنگام خريد اين مدل نوت‌بوك چه مواردي را بايد مد نظر داشت و بررسي نمود؟

دوست عزیز میتونی از فروشگاه دل ایران در پایتخت بگیری گارانتیش خیلی خوبه
صفحه نمایش هم عالیه همین الان من دارم با همین نوت بوک براتون مینویسم رنگ و نمایش صفحه خیلی خوبه
منظور این سوال رو نفهمیدم
این دستگاه دی وی دی نداره بلکه تمام اطلاعات و بکاپ ها به صورت بسیار عالی در خودش ذخیره شده و در جای امنی هست
نقصی هم نداره بسیار شیکتر از مدلها و مارکهای دیگه هست از نزدیک ببینی متوجه میشی
موقع خرید حتما ببین tv تینور داشته باشه و پلمش جلو خودت باز بشه.

algol1357
17-07-2011, 14:57
دوست عزیز میتونی از فروشگاه دل ایران در پایتخت بگیری گارانتیش خیلی خوبه
صفحه نمایش هم عالیه همین الان من دارم با همین نوت بوک براتون مینویسم رنگ و نمایش صفحه خیلی خوبه
منظور این سوال رو نفهمیدم.

در ابتدا از پاسخگويي شما سپاسگزارم

- آيا شركت دليران اين نوت‌بوك را با صفحه نمايش Full HD (با رزولوشن 1080*1920) عرضه ميكند؟ چون در تماسي كه بنده با كارشناسان فروش شركتهاي دليران و زيگورات داشتم، اين مدل با اين صفحه نمايش را موجود نداشتند.

- در اكثر قريب به اتفاق نوت‌بوكها در كنار سيستم عامل و درايورها، تعدادي هم برنامه‌هاي جانبي اضافي ارائه ميشود (مانند نرم‌افزار امنيتي، آفيس و ...) كه بعضا كاربردي ندارند. ميخواهم بدانم آيا در اين مدل نوت‌بوك هنگام نصب و تنظيم سيستم عامل براي اولين بار يا هنگام نصب مجدد سيستم عامل، آيا اين امكان وجود دارد كه اين برنامه‌هاي اضافي را به دلخواه نصب نمود؟

mahdi_911turbo
18-07-2011, 05:43
دوست عزیز واسه من که اجرای بازیها هیچ مشکلی نداره و تا الان به خاطره تست کردن هم که شده همه بازیهای جدید رو اجرا کردم روش و عالییییهههه...
اما معمولا" مشکلات بازی ها مربوط میشه به مشکل شما توی نصب اونها...همراه بازیها یه سری نرم افزار هست که بعضی از کاربر ها به اونها اهمیت نمیدن و نصب نمیکنن در صورتی که این برنامه ها در حقیقت سازگار کننده این بازی ها با سیستم شما هستن...
برنامه های مثل Directx ,physx,visual C++... و خیلی چیزای دیگه که نیاز به نصب دارن و همراه بازی هستن..
این بازی ها اگه مخصوص ویندوز 32 هم باشن نباید مشکلی ایجاد کنه چون به صورت خودکار توی یه فولدر به نام Program files (x86) نصب میشن که این یعنی نرم افزار های 32 بیتی هستن که از 64 بیتی ها جداشون میکنه و قابلیت اجرای اون ها رو هم داره...
حالا شما کدوم بازیه رو نصب کردی تا حالا؟

ممنون از راهنمایی.
مرحله نصب بازی و نرم افزارها رو با دقت بالایی انجام میدم. بعید میدونم چیزی از زیر دستم جا بمونه.
فعلاً تو یکیشون گیر دارم که اصلاً بالا نمیاد Dirt 3

Ocellatus
18-07-2011, 11:49
دوستان بازم یکی دو تا مورد درباره xps l502 هست که میخوام بپرسم!

یکی اینکه شارژر دستگاه گاهی اوقات موقع شارژ کردن صداهایی شبیه جیلیز ویلیز!! ازش بگوش میرسه، آیا این طبیعیه؟ البته در حالت عادی هم اگر گوش رو ببرید نزدیکش این صدا هست ولی اینی که میگم از فاصله نیم متری هم بوضوح شنیده میشه.

دومین مورد کیفیت text ها هست. مثلاً در صفحات اینترنت یا هرجای دیگه، بعضی از نوشته ها هستن که با کیفیت مطلوبی نمایش داده نمیشن. آیا در مورد همه LED ها همینطوره؟
یک برنامه هم روی خود لپتاپ هست مربوط به بالا بردن کیفیت text ها، ولی اون هم وضعیت رو بهتر از حالت فعلی نمیکنه.

ممنون از راهنمایی.
مرحله نصب بازی و نرم افزارها رو با دقت بالایی انجام میدم. بعید میدونم چیزی از زیر دستم جا بمونه.
من این بازی ها رو نصب کردم و توی اجرای هیچ کدوم مشکلی نداره :
Dirt 3
Crysis 2
Witcher 2
Call of Duty Black Ops
PES 2011

در مورد Dirt 3 ، یکی دو تا نکته هست که اگر پیشاپیش مطلع نبودید انجام بدید :
کرک بازی یک فایله به اسم paul.dll که موقع نصبش آنتی ویروس اشتباهاً اون رو بعنوان ویروس میشناسه و پاکش میکنه. شما توی تنظیمات آنتی ویروس، محل نصب بازی رو توی exception ها قرار بدید تا اونجا رو کاری نداشته باشه. و بعد اگر اون فایل پاک شده از قسمت قرنطینه آنتی ویروس restore کنید تا برگرده.
دیگه اینکه باید برنامه game for windows live رو نصب کنید که قاعدتاً باید داخل یکی از dvd های بازی موجود باشه، به اسم gfwl یا همچین چیزی.

موفق باشید.

tranceyou
18-07-2011, 12:26
در ابتدا از پاسخگويي شما سپاسگزارم

- آيا شركت دليران اين نوت‌بوك را با صفحه نمايش Full HD (با رزولوشن 1080*1920) عرضه ميكند؟ چون در تماسي كه بنده با كارشناسان فروش شركتهاي دليران و زيگورات داشتم، اين مدل با اين صفحه نمايش را موجود نداشتند.

- در اكثر قريب به اتفاق نوت‌بوكها در كنار سيستم عامل و درايورها، تعدادي هم برنامه‌هاي جانبي اضافي ارائه ميشود (مانند نرم‌افزار امنيتي، آفيس و ...) كه بعضا كاربردي ندارند. ميخواهم بدانم آيا در اين مدل نوت‌بوك هنگام نصب و تنظيم سيستم عامل براي اولين بار يا هنگام نصب مجدد سيستم عامل، آيا اين امكان وجود دارد كه اين برنامه‌هاي اضافي را به دلخواه نصب نمود؟

دوست عزیز من 2 ماه و نیم پیش این دستگاه رو گرفتم الان نمیدونم شاید تموم شده باشه ولی من باهمین
مشخصاتی که مدنظرتون هست رو داره
بعد اینکه بله تعدادی نرم افزار جانبی داره و آفیس 2012 هم درش هست

sami-z
18-07-2011, 14:30
ممنون از راهنمایی.

دوست عزیز بنده Dirt3 رو نصب کردم و دارم بازی میکنم...ولی اولش یه مشکل داشتم واسه اجرا...آنتی ویروس فایل های کرک بازی رو بهشون اجازه اجرا نمیده! آنتی ویروس رو disable میکنم و بعد کرک رو کپی میکنم و بعد هم اجرا...

mahdi_911turbo
23-07-2011, 05:47
دوست عزیز بنده Dirt3 رو نصب کردم و دارم بازی میکنم...ولی اولش یه مشکل داشتم واسه اجرا...آنتی ویروس فایل های کرک بازی رو بهشون اجازه اجرا نمیده! آنتی ویروس رو disable میکنم و بعد کرک رو کپی میکنم و بعد هم اجرا...

تمام این کارا رو انجام دادم ولی باز نشد. احتمال می دم دیسک بازیم مشکل داره چون رو سیستم خونه هم جواب نداد :13:

یه سوال دیگه: ویدئو رو وصل کردم به ورودی آنتن لپ تاپ و کانالش رو پیدا کردم، فقط مشکل اینجاست که تصویر داره ولی صدا نداره!
سیستم های صدای ویدئو رو هم تغییر دادم ولی اتفاقی نیفتاد!
کسی تا الان اینکارو کرده؟

sami-z
24-07-2011, 02:56
یه سوال دیگه: ویدئو رو وصل کردم به ورودی آنتن لپ تاپ و کانالش رو پیدا کردم، فقط مشکل اینجاست که تصویر داره ولی صدا نداره!
سیستم های صدای ویدئو رو هم تغییر دادم ولی اتفاقی نیفتاد!
کسی تا الان اینکارو کرده؟
والا من که تا حالا این کارو نکردم...!!!!
میشه یه کم توضیح بدین؟باید جالب باشه!
با جه نرم افزاری؟
ممنون

mahdi_911turbo
24-07-2011, 06:45
والا من که تا حالا این کارو نکردم...!!!!
میشه یه کم توضیح بدین؟باید جالب باشه!
با جه نرم افزاری؟
ممنون

چیز خاصی نیست: راستش ویدئو اگر داشته باشید، معمولاً یه خروجی آنتن داره که به تلویزیون وصل میشه و با کانال یابی براحتی میتونین تصویر ویدئو رو از طریق یکی از کانال های تلویزیون داشته باشین.

L502 هم که ورودی آنتن داره، وصل کردم و کانال یابی با همون نرم افزار خودش انجام شد و متاسفانه فقط تصویر داره!
خودم احساس می کنم مشکل از تنظیمات صدا باشه ولی هر کاری کردم جواب نداد!

M.etallic.A
29-07-2011, 11:30
موقع باز کردن لپ تاپ l501 یه صدایی میده.طبیعیه ؟ صداش شبیه صدای باز کردن در کمده..

2d2d2d
29-07-2011, 12:17
دوست عزیز metalica
من 502 دارم و هیچ صدائی نداره موقع باز کردن .
یه جای کار میلنگه

m3m68
29-07-2011, 15:15
سلام دوستان
من یک l502 می خواستم
به اسم زیگورات دو سایت مختلف هست یکی com. یکی هم ir.
با دو آدرس مختلف به نظرتون از کدوم باید خرید کرد
من شهرستانم
ممنون میشم راهنمایی کنید

Iran.pars
29-07-2011, 23:45
موقع باز کردن لپ تاپ l501 یه صدایی میده.طبیعیه ؟ صداش شبیه صدای باز کردن در کمده..
من که دارم اصلا صدا نمیده!
ممکنه چیزی توش شکسته باشه یا در حال شکستن باشه

aminyazdan
30-07-2011, 15:11
سلام من می خوام DELL XPS 15 L502X بگیرم
میخوام بدونم دمای اون با بارمامه speed fan موقع بازی چقدره
دمای L501 هم بگید خوبه

gggmail
30-07-2011, 18:01
دوستان قصد خريد دارم
ميخواستم بدونم اين لپتاب چه مزيتي نسبت به dv6 6090 داره؟

Iran.pars
30-07-2011, 18:43
من یه L501 دارم وقتی میخوام فایلی رو با بلوتوث ارسال کنم این پیغام رو میده
چه کار کنم؟!

algol1357
30-07-2011, 20:31
دوستان عزيز سلام،

با توجه به نيازهاي شخصي و نيز بررسيهايي كه انجام دادم نهايتا به دو گزينه براي خريد نوت‌بوك رسيده‌ام كه يكي از آنها DELL XPS 15 L502X است ولي متاسفانه عليرغم جستجو و پيگيري فراوان موفق به يافتن اين مدل نوت‌بوك با صفحه نمايش Full HD در ايران نشدم.

حال از عزيزان دو پرسش دارم:

- شركت يا فروشگاهي در ايران وجود دارد كه به عرضه اين مدل نوت‌بوك با صفحه نمايش Full HD (رزولوشن 1080*1920) بپردازد؟

- كيفيت صفحه نمايش HD (رزولوشن 768*1366) اين مدل نوت‌بوك كه در ايران به وفور يافت ميشود چگونه است؟

sami-z
31-07-2011, 14:43
سلام من می خوام DELL XPS 15 L502X بگیرم
میخوام بدونم دمای اون با بارمامه speed fan موقع بازی چقدره
دمای L501 هم بگید خوبه
من 502 دارم دما رو بعد از بازی با speed fan تست کردم و کاملا" نرماله...مثلا" بعد از 8.5 ساعت بازی PES2011 البته با کول پد دمای cpu 74 بود و گرافیک و هارد زیر 60 بود که این عالیه....بدون کول پد هم تو زمان 3 یا 4 ساعت دماش بیشتر از 76 نمیره حتی با بازیهای سنگین مثله Dirt3 یا Assassin creed یا call of duty ....
کلا" از این بابت نگران نباشین ولی این رو یادتون باشه که کول پد واسه لپ تاپ های جدید با cpu های جدید سندی بریج خیلی لازم هست چون گرمای زیادی دارن

sami-z
31-07-2011, 14:59
دوستان قصد خريد دارم
ميخواستم بدونم اين لپتاب چه مزيتي نسبت به dv6 6090 داره؟
1-نور کیبورد backlight
2-بلوتوث ورژن 3
3-JBL speaker + JBL subwoofer
4-نسل جدید چیپست های اینتل برای صرفه جوجی در انرژی و سرعت بالاتر در انتقال داده ها
5-باتری 9 سل
6-داشتن TV tuner که هم دیجیتاله هم آنالوگ
7-صفحه نمایش خیلی بهتر هم از نظر کنتراست هم از نظر نور
8-جنس بدنه آلمینیومی
9-داشتن پورت fire wire (البته نمیدونم 6090 داره یا نه!)
10-قیمت مناسبتر...

البته گرافیک 6090 قویتر هست ولی 502 هم از گرافیکی استفاده میکنه که قابلیت 3D TV player رو داره

sami-z
31-07-2011, 15:13
دوستان عزيز سلام،

با توجه به نيازهاي شخصي و نيز بررسيهايي كه انجام دادم نهايتا به دو گزينه براي خريد نوت‌بوك رسيده‌ام كه يكي از آنها DELL XPS 15 L502X است ولي متاسفانه عليرغم جستجو و پيگيري فراوان موفق به يافتن اين مدل نوت‌بوك با صفحه نمايش Full HD در ايران نشدم.

حال از عزيزان دو پرسش دارم:

- شركت يا فروشگاهي در ايران وجود دارد كه به عرضه اين مدل نوت‌بوك با صفحه نمايش Full HD (رزولوشن 1080*1920) بپردازد؟

- كيفيت صفحه نمايش HD (رزولوشن 768*1366) اين مدل نوت‌بوك كه در ايران به وفور يافت ميشود چگونه است؟

دوست عزیز من هم خیلی دنبال فول اچ دی گشتم ولی پیدا نکردم و همون اچ دی رو گرفتم...
شما میتونید اول درایور کارت گرافیک جی فورس رو update کنید و بعد توی Nvidia control panel کنتراست صفحه رو افزایش بدین که واقعا" تاثیر داره...صفحه نمایش این مدل به اندازه کافی روشنایی و نور خوبی داره و از این بابت جای نگرانی نیست....
برای دیدن فیلم های HD یا full HD از نرم افزار power DVD که روی لپ تاپ نصب شده استفاده کنید چون واقعا" عالی هست و میتونید به راحتی تفاوت رنگها رو در مقابسه با بقیه پلیر ها متوجه بشین.

sami-z
31-07-2011, 15:24
من یه L501 دارم وقتی میخوام فایلی رو با بلوتوث ارسال کنم این پیغام رو میده
چه کار کنم؟!
اول چک کنید ببنید درایور بلوتوث رو درست نصب کردین یا نه...اگه درایور رو دارین ,درایور فعلی رو پاک کنید و دوباره از اول با دقت نصب کنید...
موقع ارسال adapter wifi رو روشن میکنید؟؟!!

Iran.pars
31-07-2011, 22:03
اول چک کنید ببنید درایور بلوتوث رو درست نصب کردین یا نه...اگه درایور رو دارین ,درایور فعلی رو پاک کنید و دوباره از اول با دقت نصب کنید...
موقع ارسال adapter wifi رو روشن میکنید؟؟!!

ویندوز من اورجینال خود لپ تاپ هستش طبیعتا تمام درایورا نصبه
موقع ارسال هم Bluetooth هم wifi روشن میکنم
توی ویندوز دیگه مشکلی ندارم ! :41:

arira
01-08-2011, 02:33
مدلی که باطریش 9 سلولی هست خیلی با مدلی 6 سلولی از لحاظ عمر باطری فرق دارن؟
یعنی باطری 9 سلولی شارژ بیشتر نگه میداره یا زیاد فرقی ندارن؟
من میخوام این مدل رو بگیرم فقط موند 9 سلول بگیرم یا 6 سلول؟
اختلاف قیمتشون زیاده آخه.

sami-z
01-08-2011, 03:18
مدلی که باطریش 9 سلولی هست خیلی با مدلی 6 سلولی از لحاظ عمر باطری فرق دارن؟
یعنی باطری 9 سلولی شارژ بیشتر نگه میداره یا زیاد فرقی ندارن؟
من میخوام این مدل رو بگیرم فقط موند 9 سلول بگیرم یا 6 سلول؟
اختلاف قیمتشون زیاده آخه.
والا 9 سلولی که خیلی راضی کننده هست و واقعا" از 6 سلولی بیشتر جواب میده...البته من 6 سلولی رو این لپ تاپ تست نکردم... البته 9 سلولی یه مقدار وزن دستگاه رو بیشتر میکنه که دیکه بسنگی داره به نظر خودتون

ویندوز من اورجینال خود لپ تاپ هستش طبیعتا تمام درایورا نصبه
موقع ارسال هم Bluetooth هم wifi روشن میکنم
توی ویندوز دیگه مشکلی ندارم ! :41:

خوب اشکال نداره یه بار پاک کنید دوباره نصب کنید البته اگه مطمئن هستین که درایور رو دارین و مشکلی واسه نصب دوباره ندارین...

یا روی آیکن بلوتوث که پایین صفحه سمت راست میاد کلیک کنید و در منوی open sething همه تنظیمات رو روی default بزارید

2d2d2d
01-08-2011, 23:20
رو حالت نور کم 6:30 مین برا من جواب داد تست موزیک .
فوق العادس 9 سل

nastybros
04-08-2011, 00:20
1-نور کیبورد backlight
2-بلوتوث ورژن 3
3-JBL speaker + JBL subwoofer
4-نسل جدید چیپست های اینتل برای صرفه جوجی در انرژی و سرعت بالاتر در انتقال داده ها
5-باتری 9 سل
6-داشتن TV tuner که هم دیجیتاله هم آنالوگ
7-صفحه نمایش خیلی بهتر هم از نظر کنتراست هم از نظر نور
8-جنس بدنه آلمینیومی
9-داشتن پورت fire wire (البته نمیدونم 6090 داره یا نه!)
10-قیمت مناسبتر...

البته گرافیک 6090 قویتر هست ولی 502 هم از گرافیکی استفاده میکنه که قابلیت 3D TV player رو داره

3: ببین این اسپیکرای JBL واقعا عالیه هرچی ازش بگم کم گفتم هر چی زمان میگذره بیشتر با این خریدم حال میکنم همه چیش میزونه از نرمالم بالاتره نخری باختی. باطریشم که خداس، اصلا کلاس کاریش یه چیز دیگس

sami-z
04-08-2011, 13:19
3: ببین این اسپیکرای JBL واقعا عالیه هرچی ازش بگم کم گفتم هر چی زمان میگذره بیشتر با این خریدم حال میکنم همه چیش میزونه از نرمالم بالاتره نخری باختی. باطریشم که خداس، اصلا کلاس کاریش یه چیز دیگس
شدیدا" موافقم

بچه ها اگه دوست دارین کنار ویندوز 7 یه لینوکس هم نصب کنید تا دیگه عاشق این لپ تاپ بشین:8:

2d2d2d
06-08-2011, 22:23
کاملا درست
صداش دیوانس
نمی شه با هیچی مقایسه کرد

mans2
07-08-2011, 00:40
بچه ها میشه یکی دقیقا توضیح بده تلویزیون این مدل چطوری راه میفته
من اینقدر تو media center اینور اونور کردم خسته شدم لطفا یکی دقیق توضیح بده
ممنون

A.IvI.I.N
07-08-2011, 10:06
دوستاني كه l502 دارن راهنمايي كنن:11:
شما ازش راضي هستين و مشكل خاصي ندارين..؟؟؟
من ديروز رفتم وليعصر ديدم تو بعضي كانفيگ ها گرافيكش رو quad 2gb زده بودن از فروشنده ها كه سوال ميكردم ميگفتن همون geforce 2gb هستش كه تا 4گيگ جواب ميده.
درسته يا اينكه فرق ميكنه.....؟؟؟
شنيدم دوتا گرافيك داره يكي intel يكي Geforce حالا بصورت پيش فرض روي geforce تنظيمه يا intel ...؟؟؟
:11:

Ocellatus
07-08-2011, 13:30
دوستاني كه l502 دارن راهنمايي كنن:11:
شما ازش راضي هستين و مشكل خاصي ندارين..؟؟؟
من ديروز رفتم وليعصر ديدم تو بعضي كانفيگ ها گرافيكش رو quad 2gb زده بودن از فروشنده ها كه سوال ميكردم ميگفتن همون geforce 2gb هستش كه تا 4گيگ جواب ميده.
درسته يا اينكه فرق ميكنه.....؟؟؟
شنيدم دوتا گرافيك داره يكي intel يكي Geforce حالا بصورت پيش فرض روي geforce تنظيمه يا intel ...؟؟؟
:11:
ما که راضی هستیم تو این 2 ماهه.
گرافیک همشون Nvidia Geforce GT540M 2gb هست. یک گرافیک ضعیف تر GT525M 1gb هم داره ولی تو ایران فکر نمیکنم باشه.
خودش با تکنولوژی Nvidia Optimus بصورت اتوماتیک بین دو گرافیک اینتل و GT540 سویچ میکنه. ( برای صرفه جویی در مصرف ). بصورت دستی هم خودتون میتونید تعیین کنید چی با کدوم اجرا بشه.
اگر این لپتاپ رو تهیه کردید اولین کار درایور هر دو گرافیک رو آپدیت کنید ( صفحات قبل ورژن و توضیحاتش هست ) چون درایور قدیمیش که روی خودش هست بعضاً مشکل ایجاد میکنه.

------------

دوستان در مورد این صدای ویز ویز آداپتور پرسیده بودم که جوابی نرسید، الان داشتم سایت دل رو چک میکردم زده آداپتور گرافیک های 2 گیگ 130 وات و گرافیک های 1 گیگ 90 وات هست. برای ماها هم که 2 گیگه. رفتم خونه چک میکنم نکنه 90 وات باشه این.

در مورد Tv-tuner که دوستمون سوال کردن، روی آنالوگ که راحته و سرچ میکنه کانالها رو میگیره برفکی! ولی روی دیجیتال من نتونستم کار کنم باهاش، اگه اشتباه نکنم میگفت top box ندارید یا همچین چیزی.

A.IvI.I.N
07-08-2011, 14:30
والا من بين l502 و hp 6090 بد جوري گير كردم...!!!:19:
حالا به نظر شما كدوم رو بگيرم...؟؟؟

كانفيگ 6090 اينه:

ram 8gb ddr3
vga ati radeon 1gb ddr5
cpu core i7 torbo boost
hdd 1tb
blu ray/bt/wifi/finger print/hdimi/vga/2 * usb3

قيمت 6090 يه خورده بيشتره.
ديگه دارم خل ميشم:19::19::19::19::19:

sami-z
07-08-2011, 15:17
------------

دوستان در مورد این صدای ویز ویز آداپتور پرسیده بودم که جوابی نرسید، الان داشتم سایت دل رو چک میکردم زده آداپتور گرافیک های 2 گیگ 130 وات و گرافیک های 1 گیگ 90 وات هست. برای ماها هم که 2 گیگه. رفتم خونه چک میکنم نکنه 90 وات باشه این.

در مورد Tv-tuner که دوستمون سوال کردن، روی آنالوگ که راحته و سرچ میکنه کانالها رو میگیره برفکی! ولی روی دیجیتال من نتونستم کار کنم باهاش، اگه اشتباه نکنم میگفت top box ندارید یا همچین چیزی.

آداپتور من 130 بود چک کردم...----از همون جایی که آنالوگ رو انتخاب کردین و سرچ کرد دیجتال رو هم انتخاب میکردین و یه سرچ ساده میکنه...دیجیتالش محشره:8:
البته تو بعضی از شهرها هنوز صدا و سیمای اون استان دیجیتال رو راه اندازی نکرده و به این دلیل تو اون مناطق کار نمیکنه---

sami-z
07-08-2011, 15:24
والا من بين l502 و hp 6090 بد جوري گير كردم...!!!:19:
حالا به نظر شما كدوم رو بگيرم...؟؟؟

كانفيگ 6090 اينه:

ram 8gb ddr3
vga ati radeon 1gb ddr5
cpu core i7 torbo boost
hdd 1tb
blu ray/bt/wifi/finger print/hdimi/vga/2 * usb3

قيمت 6090 يه خورده بيشتره.
ديگه دارم خل ميشم:19::19::19::19::19:
502 هم با رم 8 GB اومده..
l502 صفحه نمایش کاملا" بهتر هم از نظر نور هم از نظر کنتراست داره..
l502 نور کیبرد داره که فوق العاد به درد بخوره و TV تیونر هم داره..
l502 باطری 9 سل داره
کارت گرافیک این مدل (502) دارای 3D tv player هست..یعنی میتونید به جای یه پخش کننده 3D به تلویزیون خودتون وصلش کنید:5:
چیپست اینتل در این مدل از 6090 جدیدتره...:5:
و کلا" دل یه برند خر کار هست:31:

A.IvI.I.N
07-08-2011, 15:48
502 هم با رم 8 GB اومده..
l502 صفحه نمایش کاملا" بهتر هم از نظر نور هم از نظر کنتراست داره..
l502 نور کیبرد داره که فوق العاد به درد بخوره و TV تیونر هم داره..
l502 باطری 9 سل داره
کارت گرافیک این مدل (502) دارای 3D tv player هست..یعنی میتونید به جای یه پخش کننده 3D به تلویزیون خودتون وصلش کنید:5:
چیپست اینتل در این مدل از 6090 جدیدتره...:5:
و کلا" دل یه برند خر کار هست:31:

تو خر كار بودن دل كه شكي نيس.
من الان dell studio 1537 دارم نزديك 3 ساله شب و روز ازش كار ميكشم از دانلود شبانه گرفته تا بازي و برنامه.
فقط اين quad كه بعضي از فروشنده ها تو كانفيگ نوشتن منو به شك انداخته.
از يارو پرسيدم ميگه همون geforce 2gb هستش حالا نميدونم راس ميگه يا نه.
راستي همراهش ديسك ويندوز 7 اريج هستش...؟؟؟

Desert
07-08-2011, 21:06
این مدل هایی از L502 که در ایران هستن، Face Recognition دارن؟

A.IvI.I.N
07-08-2011, 22:19
دوستان من بالاخره تصمیم گرفتم l502 بگیرم.
اگه جایی برای خریدش سراغ دارین که منصف و مورد اعتماد باشن راهنماییم کنین:11:
ماشالا این فروشنده ها از هیچ فرصتی برای انداختن دریغ نمیکنن:31:
البته نه همشون:31:
راستی با گارانتی بگیرم یا بدون گارانتی...؟؟؟

goodarz_online
08-08-2011, 11:30
تو خر كار بودن دل كه شكي نيس.
من الان dell studio 1537 دارم نزديك 3 ساله شب و روز ازش كار ميكشم از دانلود شبانه گرفته تا بازي و برنامه.
فقط اين quad كه بعضي از فروشنده ها تو كانفيگ نوشتن منو به شك انداخته.
از يارو پرسيدم ميگه همون geforce 2gb هستش حالا نميدونم راس ميگه يا نه.
راستي همراهش ديسك ويندوز 7 اريج هستش...؟؟؟

تا جایی که من میدونم 2 گیگ dedicate یعنی حافظه خود گرافیکه و 2گیگ دیگه هم از رم برمیداره و میشه 4گیگ.
رم هم که ماشا الله 8 گیگه و مشکلی ایجاد نمیکنه.بدجور رفته توی مخ من و بزودی میخرمش.فقط منتظر اومدن یه مدل جدیدش هستم که قیمت 502 رو بشکونه.فکر کنم 15z جدیدش باشه که داره سر و کله اش پیدا میشه.

A.IvI.I.N
08-08-2011, 11:46
فقط حيف كه كانفيگ FULL HD تو ايران نيست :13:
منم اگه خدا بخواد سره ماه ميگيرم.
راستي الان تو سايت كيميا انلاين بودم ديدم يه كانفيگ ازش گذاشته با هارد 1 ترابايت قيمتش هم خوب بود.

a.braveboy
08-08-2011, 14:03
سلام دوستان
اگز مقدور هست Screenshot امتیاز ویندوز 7 را به XPS L502-HP6080 را قرار بدهید.
ممنون

A.IvI.I.N
08-08-2011, 14:45
اره اگه يه نفر زحمت بكشه ممنون ميشم:11:

sami-z
08-08-2011, 15:56
سلام دوستان
اگز مقدور هست Screenshot امتیاز ویندوز 7 را به XPS L502-HP6080 را قرار بدهید.
ممنون
دوست خوبم این بنچمارک خوده ویندوز اصلا" واقعی نیست ...میتونی از بنچمارک هی تخصصی تر استفاده کنی...تو نت یه سرچ کن...

(راستی من با گارانتی متفرقه از شرکت آراکس توی پایتخت خریدم که دمشون گرم بهم سفارش اینگلیسشو دادن که خیالم از ریفوربیش نبودنش راحت شد..توی نت چک کردم)

Sky_Jet
08-08-2011, 16:07
این هم از ریتینگ Dell Xps l502 به نظر من ریتینگ بالاتری حقشه ! :11:
دوستان یه درخواست اگه کسی میدونه چطور کارت tv این لپ تاپو راه بندازه لطفا توضیح بده ممنونش میشم

A.IvI.I.N
08-08-2011, 20:40
دوست خوبم این بنچمارک خوده ویندوز اصلا" واقعی نیست ...میتونی از بنچمارک هی تخصصی تر استفاده کنی...تو نت یه سرچ کن...

(راستی من با گارانتی متفرقه از شرکت آراکس توی پایتخت خریدم که دمشون گرم بهم سفارش اینگلیسشو دادن که خیالم از ریفوربیش نبودنش راحت شد..توی نت چک کردم)

رفیق از کجا میتونم چک کنم که یه وقت ریفر نباشه...!!!؟

sami-z
09-08-2011, 00:40
رفیق از کجا میتونم چک کنم که یه وقت ریفر نباشه...!!!؟

رفیق به این لینکی که میدم برید و از پست شماره 293 که کاربر محترم "teknosys" زحمتشو کشیدن مطالعه کنید تا همه چیزو متوجه بشید..دقیق تا 3 یا 4 صفحه بعدشو بخونید..توضیح کامل دادن:

a.braveboy
09-08-2011, 13:14
سلام دوستان
لطفا تجربه های خرید اعم از قیمت،فروشگاه خرید،سفارش کجا،گارانتی و ریفوربیش بودن لپ تاپ رو بنویسید؟
ممنون:10:

ceasar
09-08-2011, 14:17
من تو هایبرتایت کردن لپ تاپ ( 502) مشکل پیدا کردم.
سیسم بعد از هایبرنایت شدن درجا دوباره روشن میشه ؟ گمونم بعد از آپدیت اینجوری شد چون دیروز اینجوری نبود
پیشاپیش از کمکتون ممنونم.

sami-z
09-08-2011, 14:54
من تو هایبرتایت کردن لپ تاپ ( 502) مشکل پیدا کردم.
سیسم بعد از هایبرنایت شدن درجا دوباره روشن میشه ؟ گمونم بعد از آپدیت اینجوری شد چون دیروز اینجوری نبود
پیشاپیش از کمکتون ممنونم.
برید توی قسمت power option>change plane sething>change advanced power sething>sleep>بغد اونجایی که نوشته Allow wake timer رو disable کنید و بعد هم همه چی رو ok و save change کنید..فکر کنم درست بشه

ceasar
09-08-2011, 18:18
ممنون .
درست شد . 1564 هم همینجوری بود . مشکل ویندوزه . جاشو فراموش کرده بودم.
من لپ تاپ رو دیروز خریدم و از اونجا که خوره صدا و تصویرم ( فیلم و موسیقی ) حسابی باحاش حال کردم. تنها نکته آزار دهندش کیبرد غیر عربیش هست . فروشنده در آن واحد داشت 3 از اینا می فروخت ...
با تی وی تیونر و بلوتوث و سایر موارد مطرح شده هم اصلا مشکلی نداشتم .
چند تا سوال :
پشت باطری 502 یک دکمه هست که میزنی چند تا چراغ روشن میشه حتی وقتی سیستم خاموشه . این میزان شارژ باطری رو نشون میده ؟
تو سایت دل برای 502 کلی آپدیت درایو هست . همگی باید نصب بشن ؟ ( سیستم رو از طریق سرویس تگ شناسوندم )

sami-z
09-08-2011, 23:09
:5::8:
ممنون .
درست شد . 1564 هم همینجوری بود . مشکل ویندوزه . جاشو فراموش کرده بودم.
من لپ تاپ رو دیروز خریدم و از اونجا که خوره صدا و تصویرم ( فیلم و موسیقی ) حسابی باحاش حال کردم. تنها نکته آزار دهندش کیبرد غیر عربیش هست . فروشنده در آن واحد داشت 3 از اینا می فروخت ...
با تی وی تیونر و بلوتوث و سایر موارد مطرح شده هم اصلا مشکلی نداشتم .
چند تا سوال :
پشت باطری 502 یک دکمه هست که میزنی چند تا چراغ روشن میشه حتی وقتی سیستم خاموشه . این میزان شارژ باطری رو نشون میده ؟
تو سایت دل برای 502 کلی آپدیت درایو هست . همگی باید نصب بشن ؟ ( سیستم رو از طریق سرویس تگ شناسوندم )
آره دوست عزیز اون چراغ ها میزان شارژ رو نشون میده...

حتما" درایور گرافیک geforce رو آپ دیت کن و توی تنظیماتش توی قسمت adjust desktop color sething کنتراست رو بزار رو 75 و تا میتونی لذتشو ببر(باید use Nvidia sething) رو انتخاب کنی

ceasar
10-08-2011, 00:40
ممنون .
انجامش دادم . فقط سوالم اینه که تمام آپدیت ها لازمن . گمونم نزدیک 1 گیگ میشه ؟
بایاس و دو تا کارت گرافیک ها و بلوتوث رو آپدیت کردم.
این دستگاه widi داره ؟ آپدیتش که هست ....

a.braveboy
10-08-2011, 09:12
سلام دوستان
لطفا تجربه های خرید اعم از قیمت،فروشگاه خرید،سفارش کجا،گارانتی و ریفوربیش بودن لپ تاپ رو بنویسید؟
ممنون

aminbadiee
11-08-2011, 13:17
سلام بچه ها. من دیروز م502 با گارانتی زیگورات از نمایندگی رسمیش تو پایتخت خرید.با قیمت 1520 مقطوع(تو تمام ایران). من بین این و 6090 داشتم انتخاب میکردم. حدودا 2ماه درباره ی لپ تاپ و برندها و همه پیشون طولانی تحقیق کردم.
l502 واقعا عالیه.شک نکید L502 بگیرید.
دیروز حدود 40 دقیقه داشتم سیستم رو تو مغازه چک میکردم. فروشنده ازم پرسید "تو قبلا فروشنده یا تو کار لپ تاپ بودی؟ چون تمام چیزای که داری چک میکنی مواردیه که ما لپ تاپ فروشا چک میکنیم" همه چیزو چک کردم حتی پیکسلای led. به هر حال هر کی سوالی داشت در خدمتم.

aminbadiee
12-08-2011, 16:14
سلام بچه ها. من با pes2011 مشکل دارم. بازی فقط کارت اینتل را تشخیص میده و سویچ نمیکنه به nvidia. حدود 1روز دارم تو سایتهاوفروم های فارسی و انگلیسی میگردم و هر راه حلی که تو تمام سایتا زدن ار جمله این فروم انحام دادم ولی نشد. خواهش میکنم کمکم کنید.

aminbadiee
12-08-2011, 16:18
بچه ها آپدیتم کردم هم کارت اینتل هم انویدیارو . تو nvida control panel هم گذاشتم رو high performance ولی باز درست تشد.

Sky_Jet
13-08-2011, 00:19
بچه ها آپدیتم کردم هم کارت اینتل هم انویدیارو . تو nvida control panel هم گذاشتم رو high performance ولی باز درست تشد.

تو صفحه قبل توضیح دادم چی کنید برای این بازی انجام بده اگه نشد بگو در خدمتیم:8:

sami-z
13-08-2011, 01:23
تو صفحه قبل توضیح دادم چی کنید برای این بازی انجام بده اگه نشد بگو در خدمتیم:8:

داداش توی امضاتون مدل cpu رو اشتباه نوشتین چون l502 با سندی بریج اومد و 740 نیست...ممنون

a.braveboy
13-08-2011, 19:01
سلام بچه ها. من دیروز م502 با گارانتی زیگورات از نمایندگی رسمیش تو پایتخت خرید.با قیمت 1520 مقطوع(تو تمام ایران). من بین این و 6090 داشتم انتخاب میکردم. حدودا 2ماه درباره ی لپ تاپ و برندها و همه پیشون طولانی تحقیق کردم.
l502 واقعا عالیه.شک نکید L502 بگیرید.
دیروز حدود 40 دقیقه داشتم سیستم رو تو مغازه چک میکردم. فروشنده ازم پرسید "تو قبلا فروشنده یا تو کار لپ تاپ بودی؟ چون تمام چیزای که داری چک میکنی مواردیه که ما لپ تاپ فروشا چک میکنیم" همه چیزو چک کردم حتی پیکسلای led. به هر حال هر کی سوالی داشت در خدمتم.
سلام عزیز میشه چیزایی که چک کردی بگی تا ما هم موقع خرید چک کنیم:20:

aminbadiee
13-08-2011, 20:46
سلام بچه ها. به درخواست یکی از دوستان مواردی را که خودم چک کردم را برایتان مینویسم.
قبل از روشن کردن لپ تاپ سرویس تگ روی جعبه و زیر لپ تاپ و در هنگام روشن کردن در بایاس چک کنید که یکی باشد.همچنین در سایت خود دل در قسمت ساپورت وارانتی چک کنید که ریفوربیشد نباشد.
تمام بدنه را چک کنید زیر رو ,کیبرد لولای صفحه نمایش و تمام موارد ظاهری.همچنین پیچ هارا چک کنید که پیچ خوردگی نداشته باشد.
بعد از روشن کردن باید ویندوز برای اولین بار روشن شده باشد که حدود 10 مین طول میکشد یوزر نیم و اینجور چیزهارا میخواهد که نشان دهنده ی این است که سیستم قبلا روشن نشده است.
CPU رم و گرافیک را چک کنید که دقیقا برابر با کانفینگ مورد نظر باشد.(cpu :core i 7 2630,rapm:8gig, graphic:GT540)
بلوتوس و وایرلس را چک کنید.با بلوتوس بین سیستم و موبایلتان فایل رد و بدل کنید. اکثر مغازه ها وایرلس داخلی دارند و حتما از وایرلس آنها برای تست استفاده کنید.
دل برنامه ی web cam دارد وب کم را با آن چک کنید.
این لپ تاب 2 اسپیکر در کنار کیبرد و یک سابووفر در زیر دارد. یک آهنگ مال خود ویندوز را بذارید و این 3 قسمت بلنگو را تست کنید.
تمام دکمه ها را چک کنید و خیلی دقت کنید چون تو لپ تاپ ها مشکل دار زیاد پیدا میشه. همچنین تاچ پد و دکمه هایش را چک کنید.
LED را چک کنید.با برنامه ی پینت 2 عکس یکی کامل سفید و یکی کامل سیاه ذخیره و برای هر کدام یک بار فول اسکرین کنید و چک کنید که پیکسل سوخته نداشته باشد(هم زاویه 90 درجه و هم زاویه 45 درجه).همچنین LED نباید نویز داشته باشد.
شارژ را چک کنید.
بک لایت زیر کیبرد باید روشن باشد حتما حواستان باشد.
باطری باید 9cell باشد یعنی از نظر ظاهری باید پایه دار باشد.
این مواردی بود که من همون جا چک کردم و بعد سیستم را خریدم.
فول آپشن با کارت تی وی و بلو ری از گارانتی زیگورات 1520تومان.
راجع به سوالی که دوستم پرسید راجع به مشکل کارت گرافیک با بازی pes امروز درست شد. درایور کارت گرافیکی که بر روی سیستم نصب است و هم چنین بر روی سایت دل قرار دارد درایور قدیمی و مشکل دار است. برای رفع مشکل فقط و فقط باید درایور GT540M را از سایت nvidia مستقیما دانلود کنید که البته فیلتر است. من دیشب دانلود کردم و پس از نصب مشکلم حل شد و با بالاترین کیفیت بازی را اجرا کردم. واقعا عالی بود.
من راجع به لپ تاپ زیاد حقیق کردم درتمام برندها. این مدل واقعا فوق العاده است و هر چی بگم کم گفتم.
انشاالله که توانسته باشم کمکتان کنم.
امیدوارم شما هم تهیه کنید و از این لپ تاپ قدرت مند لذت ببرید.

aminbadiee
13-08-2011, 20:47
سلام بچه ها. به درخواست یکی از دوستان مواردی را که خودم چک کردم را برایتان مینویسم.
قبل از روشن کردن لپ تاپ سرویس تگ روی جعبه و زیر لپ تاپ و در هنگام روشن کردن در بایاس چک کنید که یکی باشد.همچنین در سایت خود دل در قسمت ساپورت وارانتی چک کنید که ریفوربیشد نباشد.
تمام بدنه را چک کنید زیر رو ,کیبرد لولای صفحه نمایش و تمام موارد ظاهری.همچنین پیچ هارا چک کنید که پیچ خوردگی نداشته باشد.
بعد از روشن کردن باید ویندوز برای اولین بار روشن شده باشد که حدود 10 مین طول میکشد یوزر نیم و اینجور چیزهارا میخواهد که نشان دهنده ی این است که سیستم قبلا روشن نشده است.
CPU رم و گرافیک را چک کنید که دقیقا برابر با کانفینگ مورد نظر باشد.(cpu :core i 7 2630,rapm:8gig, graphic:GT540)
بلوتوس و وایرلس را چک کنید.با بلوتوس بین سیستم و موبایلتان فایل رد و بدل کنید. اکثر مغازه ها وایرلس داخلی دارند و حتما از وایرلس آنها برای تست استفاده کنید.
دل برنامه ی web cam دارد وب کم را با آن چک کنید.
این لپ تاب 2 اسپیکر در کنار کیبرد و یک سابووفر در زیر دارد. یک آهنگ مال خود ویندوز را بذارید و این 3 قسمت بلنگو را تست کنید.
تمام دکمه ها را چک کنید و خیلی دقت کنید چون تو لپ تاپ ها مشکل دار زیاد پیدا میشه. همچنین تاچ پد و دکمه هایش را چک کنید.
LED را چک کنید.با برنامه ی پینت 2 عکس یکی کامل سفید و یکی کامل سیاه ذخیره و برای هر کدام یک بار فول اسکرین کنید و چک کنید که پیکسل سوخته نداشته باشد(هم زاویه 90 درجه و هم زاویه 45 درجه).همچنین LED نباید نویز داشته باشد.
شارژ را چک کنید.
بک لایت زیر کیبرد باید روشن باشد حتما حواستان باشد.
باطری باید 9cell باشد یعنی از نظر ظاهری باید پایه دار باشد.
این مواردی بود که من همون جا چک کردم و بعد سیستم را خریدم.
فول آپشن با کارت تی وی و بلو ری از گارانتی زیگورات 1520تومان.
راجع به سوالی که دوستم پرسید راجع به مشکل کارت گرافیک با بازی pes امروز درست شد. درایور کارت گرافیکی که بر روی سیستم نصب است و هم چنین بر روی سایت دل قرار دارد درایور قدیمی و مشکل دار است. برای رفع مشکل فقط و فقط باید درایور GT540M را از سایت nvidia مستقیما دانلود کنید که البته فیلتر است. من دیشب دانلود کردم و پس از نصب مشکلم حل شد و با بالاترین کیفیت بازی را اجرا کردم. واقعا عالی بود.
من راجع به لپ تاپ زیاد حقیق کردم درتمام برندها. این مدل واقعا فوق العاده است و هر چی بگم کم گفتم.
انشاالله که توانسته باشم کمکتان کنم.
امیدوارم شما هم تهیه کنید و از این لپ تاپ قدرت مند لذت ببرید.

aminbadiee
15-08-2011, 01:38
سلام دوستان. هر چند در این تاپیک پیرامون l502هم صحبت شده,ولی در اصل این تاپیک برای l501 بوده. برای همین بهتر دیدم تاپیکی اختصاصی برای l502 ایجاد کنم تا بچه ها راحت تر و بطور اختصاصی در آنجا به تبادل نظر و همچنین رفع مشکلات خود در باره ی l502 بپردازند. حتما به این پست سر بزنید.
لینک تاپیک:

arash boss
15-08-2011, 05:28
سلام از خواندن مطالب ریفورب بودن و نبودن تا حدی سرم گیج رفت بعدا باید یک دور دیگه بخوانم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شنیده بودم سایت دیجیکالا برای خرید مطمئن است درسته ؟
البته این سایت آن کانفیگی را که میخواستم تمام کرده . اول از همه میخواستم چون در این یک هفته قصد خرید این مدل را دارم مکان هایی که میشناسید که از نظر اطمینان و هم قیمت مناسب است در تهران یا رشت به بنده با یه شمارهای آدرسی سایتی معرفی کنید . زیاد از رم بالای 6 و هارد بالا و تی وی تیونر و بلوری استقبال نمیکنم فکرم این است که چیزهای اضافی و نالازمی باشد و بیخود قیمت کانفیگ را بالا میبرد . در مور بک لایت خیلی دوست دارم و فکر میکنم خیلی مفید است لطفا در این زمینه و لزوم امکانات و مزایا و اهمیت امکانات یاد شده توضیح دهید تا رئشن شوم .مثلا با وجود تی وی تیونر های ارزان 20 تومنی یواس بی پرداخت 40 50 تومن اضافه به لب تاپ میارزد ؟؟
بعد با گارانتی و بیمه بدنه یکساله وتعویض یکماه که شرایط مثلا گارانتی دیجیکالاست ارزش دلرد 50 60 تومن اضافه بابت گارانتی بدهم . لطفا پاسخ دهید .متشکرم .

aminbadiee
15-08-2011, 11:03
سلام از خواندن مطالب ریفورب بودن و نبودن تا حدی سرم گیج رفت بعدا باید یک دور دیگه بخوانم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شنیده بودم سایت دیجیکالا برای خرید مطمئن است درسته ؟
البته این سایت آن کانفیگی را که میخواستم تمام کرده . اول از همه میخواستم چون در این یک هفته قصد خرید این مدل را دارم مکان هایی که میشناسید که از نظر اطمینان و هم قیمت مناسب است در تهران یا رشت به بنده با یه شمارهای آدرسی سایتی معرفی کنید . زیاد از رم بالای 6 و هارد بالا و تی وی تیونر و بلوری استقبال نمیکنم فکرم این است که چیزهای اضافی و نالازمی باشد و بیخود قیمت کانفیگ را بالا میبرد . در مور بک لایت خیلی دوست دارم و فکر میکنم خیلی مفید است لطفا در این زمینه و لزوم امکانات و مزایا و اهمیت امکانات یاد شده توضیح دهید تا رئشن شوم .مثلا با وجود تی وی تیونر های ارزان 20 تومنی یواس بی پرداخت 40 50 تومن اضافه به لب تاپ میارزد ؟؟
بعد با گارانتی و بیمه بدنه یکساله وتعویض یکماه که شرایط مثلا گارانتی دیجیکالاست ارزش دلرد 50 60 تومن اضافه بابت گارانتی بدهم . لطفا پاسخ دهید .متشکرم .

سلام دوست گرامی. در تاپیک اختصاصی l502 توضیح داده شده است.

aminbadiee
15-08-2011, 13:44
در مورد موضوع ریفورب بطور کامل در تاپیک اختصاصی l502 توضیح داده شده است

aminbadiee
20-08-2011, 14:40
سلام.
دوستان ادامه بحث پیرامون xp L502 در تاپیک تخصصی خودش بر قرار میباشد.

mehdi666lp
29-08-2011, 10:04
اینجا هم تاپیک Dell XPS L501 هستش و هم تاپیک Dell XPS L502 ...............................................

Paradise_human
16-09-2011, 23:37
سلام دوستان.
من دوتا مشکل دارم.
یکی اینکه وقتی سیستم میره روی sleep بعد از چند ساعت اتوماتیک میره حالت hibernate،چطور میشه از این کار جلوگیری کرد ؟
چون این کار باعث fragment شدن هارد میشه ...
یه مشکل دیگه هم دارم.
بلوتوث دستگاه سالمه و با گوشی های مختلف تست شده ولی به گوشی خودم وصل نیمشه و اجازه ی رد و بدل کردن فایل رو نمیده!
چکار باید بکنم ...
گوشیم هم xperia x8 ..
یه چیز دیگه هم هست :
توی device manager که میرم دو تا از Device هاش نصب نشده اند.
از اینترنت که آپدیت نیمشه و سی دی درایور هم که داخلش میزارم چیزی پیدا نمیکنه!
یکی unknown device زده ،یدونشم bluetooth peripheral device ...
فکر میکنم مشکل بلوتوثم مربوط به بالا باشه !
درسته ؟

desirehd
18-09-2011, 12:56
لب تا ب خوبی میتونه باشه

desirehd
18-09-2011, 14:33
این xps 105 یا102 تنوع رنگ هم داره دوستانسفید یا ابی یا رنگ های داره

saied028
19-09-2011, 15:45
این سری دل خیلی از انتظارات شما رو براورده میکنه . فقط چند تا مشکل من باهاش دارم . وقتی به برق وصله انگار جریان ضعیفی رو رد می کنه و منیتورش اون کیفیتی که انتظار داشتم نداره دقیقا عین منیتور 5110 dell هس . من با مشخصات 8 گیگ رم . گرافیک 2 . سی پی یو cori7 بلوری و تی وی تیونر با بک لایت گرفتم 1410 از شیراز پاساز ملاصدرا . لپ تاپ فروشی های شیراز فقط میگن ایسوز .

Kiarash htc
26-09-2011, 00:55
من دونبال برنامه ی webcam central هستم تا بتونم دانلودش کنم چون از ویندوز اورجینال استفاده نمی کنم.
مدل لپ تاپم dell xps l501 ممنون می شم کمک کنید. مرسی

M.etallic.A
03-10-2011, 20:25
وقتی به شارژر وصل میکنم لبه های لپ تاپ برق دارن انگار.میگیره آدمو.چرا ؟

Iran.pars
22-10-2011, 12:10
وقتی به شارژر وصل میکنم لبه های لپ تاپ برق دارن انگار.میگیره آدمو.چرا ؟

حتما پریز برق شما ارت نداره
یکی از معایبش همینه البته زمانی که از باطری استفاده کنی و به برق وصل نباشی مشکل نداری

Iran.pars
22-10-2011, 12:19
تا حالا کسی رو L501 لینوکس نصب کرده؟!
اگه نصب کنم مشکلی با سخت افزارش نداره ؟ همه رو میشناسه؟

sami-z
22-10-2011, 16:16
تا حالا کسی رو L501 لینوکس نصب کرده؟!
اگه نصب کنم مشکلی با سخت افزارش نداره ؟ همه رو میشناسه؟
دوست عزیز من روی 502 نصب کردم و هیچ مشکلی نداره...البته نسخه های زیادی از لینوکس موجود هست...لینوکس نصب کن حالشو ببر:8:

M.etallic.A
31-10-2011, 00:29
میخوام لپ تاپمو بفروشم. بک لایت و رم 6 داره.چند بفروشم خوبه ؟

hamidrezavictor
01-11-2011, 14:57
سلام جرا بك لايت كيبوردم روشن نميشه لطفا اكه تنظيمات خاصي داره بكين ممنون

ir_majhool
11-11-2011, 15:07
سلام بچه ها. من با pes2011 مشکل دارم. بازی فقط کارت اینتل را تشخیص میده و سویچ نمیکنه به nvidia. حدود 1روز دارم تو سایتهاوفروم های فارسی و انگلیسی میگردم و هر راه حلی که تو تمام سایتا زدن ار جمله این فروم انحام دادم ولی نشد. خواهش میکنم کمکم کنید.

ار کنار ساعت روی علامت شارژر کلیک کن احتمالا روی حالت POWER SAVER هستید روی ADJUST POWER OPTIONS رو بزن و HIGH PERFORMANCE رو انتخاب کن
وقتی بازی تموم شد میتونی برگردونی رو حالت اول که مصرف برقت کمتر بشه
اگه HIGH PERFORMANC نبود تب SHOW MORE PLANS رو بزن تا ظاهر بشه

NetizeN
19-11-2011, 20:53
سلام
این لب تاب 15Z که جدید اومده، سی پی یوش سندی بریج یا نه؟ سی پی یوش از L502 قوی تره یا نه؟

mohammad0395
29-11-2011, 15:46
سلام بچه ها من تازه لب تاب l502 خریدم هر چقدر خواستم tv رو نصب کنم نشد کسی نیست منو با تصویر یا هر چیز کامل دیگه ای راهنمایی کنه خیلی ممنون میشم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mohammad0395
30-11-2011, 20:28
سلام خواهش میکنم جواب منو بدید من تو قسمت تنظیمات tv یه قسمت وقتی ایران رو انتخاب میکنم میزنه باید postal cod بدید برای ایران چیه؟؟؟؟؟؟؟؟

m.prodigy
30-11-2011, 21:04
دقیقا منم همین مشکل رو دارم.
یه سوال دیگه.اگه سیم انتن رو به دیش وصل کرد و اون سر سیم رو هم یه سوکت زدو به لپ تاپ(تی وی تیونر) متصل بشه جواب میده؟

hasanalex
01-12-2011, 19:22
با عرض سلام و خسته نباشید به دوستان

ببخشید بنده چند سوال ومشکل داشتم اگر محبت کنید و منو راهنمایی کنید ممنون می شوم

1- لپ تاب بنده دل ال 502 فول وگارانتی زیگوراته و تو سایت دل چک کردم که سفارش کانادا و بدون تعمیر هست می باشد .تمام مراحل نصب کارت تی وی فروم اموزش نصب تی وی رو انجام می دم ولی بعضی از صفحات ( دوتا i agree ) مییاد نمیایدو تو صفحه 4 قسمتی جدید به نام update playready می یاد و بعد از صفحه 8 صفحه به نام install play ready مییاد که باید گزینه i agree بزن و بعد از صفحه 12 صفحه جدید که سیستم clearQAM ویک بار سیستم TV System (Digital) : ATSC میاد به جای ----T و صفحات 14-15-16- نمیاد و در صفحه 17 گزینه clearQAM به جای ----T می یاد .و با کارت تی وی فقط تونستم آنالوگ بگیرمو بسیار ضعیف می گرفت و اصلا عبارت ----t تو هیچ یک از صفحات media center نیومد و به جای اون کلمه astc میاد که استاندارد آمریکا هست ..... مشکل کجاست آیا برنامه دیگری مانند media center وجود داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چگونه می تونم برنامه رو ریست کنم ؟؟؟؟؟؟؟
2- سوال دومم در مورد ریکاوری هست .......
آیا با برنامه خود دل datasafe می توان ریکاوری کاملی گرفت مانند روز اول خرید

وقتی بنده برنامه ریکاوری دلو اجرا کردم پیشنهاد می ده که برنامه رو آپگرید کنم تا به حالت حرفه ای در بیاد و پولی هست آیا بدون آپگرید هم می شود ریکاوری کاملی انجام داد و3 تا گزینه داره که دوم و سومو رو باید آپگرید کرد
1- create recovery
2- full system backup
3- file fider local backup
باید کدومو انتخاب کنم و اولی مقدار رو 7.41gb نشون می ده ... یعنی 2 تا دی وی دی آیا باید بیشتر ازاین مقدار باشد
و برنامه حرفه دیگر سراغ دارید که از ریکاوری کاملی بگیره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سایت آموزشی مخصوص ریکاوری سراغ دارید ؟؟؟؟؟؟؟؟
با تشکر

نوشته های زیر رو از یه سایت کپی کردم

HDTV در برابر شماست

اگر بدنبال سیستمی هستید که کاملترین و بهترین ابزار برای پخش برنامه های سرگرم کننده باشد، دست نگه دارید. نمایشگر این دستگاه دارای تیونرNTSC و ATSC TV است و ClearQAM را پشتیبانی می کند. شما می توانید مانند تلویزیون های آنالوگ و دیجیتال، کانالهای محلی و قابل دسترس با کیفیت HD را تماشا کنید. با کمک Windows Media Center شما می توانید بطور زنده و مستقیماً برنامه های مورد علاقه ی خود را از تلویزیون به هارد سیستم ضبط کنید. و با استفاده از خروجی HDMI می توانید به تلویزیون های HD متصل شده و تصاویر را در نمایشگر بزرگتر و رزولوشن HD 1080p تماشا کنید.

---------- Post added at 07:22 PM ---------- Previous post was at 07:19 PM ----------

دقیقا منم همین مشکل رو دارم.
یه سوال دیگه.اگه سیم انتن رو به دیش وصل کرد و اون سر سیم رو هم یه سوکت زدو به لپ تاپ(تی وی تیونر) متصل بشه جواب میده؟

نه فقط تی وی کارته ======> TV TUNER

سلام خواهش میکنم جواب منو بدید من تو قسمت تنظیمات tv یه قسمت وقتی ایران رو انتخاب میکنم میزنه باید postal cod بدید برای ایران چیه؟؟؟؟؟؟؟؟

هرچی میتونی وارد کنی فرقی نداره ؟؟ تو این فروم آموزش کاملی داده شده است

arash3400
01-12-2011, 20:33
سلام
xps غیر از سایز 15.6 آیا 14 هم داره
ممنون

mohammad0395
01-12-2011, 21:52
hasanalex دمت گرم تو خماریش مونده بودیم آقایی کردی:11:

m.prodigy
04-12-2011, 00:25
سلام منم تونستم شبکه ها رو بگیرم .مرسی
اما وقتی کلید رکورد(کلید قرمزه)رو میزنم که ضبط کنه کجا باید ضبط رو متوقف کنم؟ندیدمش؟

hamid-qi
11-12-2011, 01:16
سلام دوستان من با این دو تا پیغام مشکل دارم کسی میتونه کمکم کنه؟؟ عکسی گرفتم بزارم عکس و گرفتم اما نتونستم بزارم بلد نبودم آدرس و مینویسم..تو device maneger قسمت other device >bluthooth peripheral device روش یه علامت تعجب زرد رنگه بعد پایین تر قسمت system device >Intel R turbo boost technology driver این هم علامت تعجب زرده هر کاریم کردم درست نشد هم آپدیت کردم نشد هم آنیستال کردم بعد سیستم و ریست کردم دوباره خواست بشناسه اما نتونست پیشاپیش از کمکتون ممنون....

hamid-qi
11-12-2011, 01:54
راستی لپ تاپ xps 501 l هست

hamid-qi
11-12-2011, 13:13
کسی که هنوز سوال قبلیمو ج نداده دو تاش میکنم ممنون میشم ج بدید..
کارت گرافیک gt435 با ورژن 285.62 آپدیت کردم از خود سایت nvidia حالا که ریست میکنم یا خاموش فرقی نداره ویندوز که بالا میاد صفحه سیاه حتما باید F1 رو چند بار بزنم و اینتر کنم تا دکستاپ بیاد هنوز ویندوز ارجینالش روش نصبه دوستام میگن احتمالا مشکل از ویندوزته windows 7 home perimue منتظر راهنماییه دوستان هستم ممنون

K1lou
12-12-2011, 10:00
با سلام
من یکی از این مدل رو برای یکی از دوستان خریدم چند روز پیش مجبور به تعویض ویندوز شدم همون نسخه home که روی لپ تاپ به صورت اورجینال بود رو نصب کردم اما با سریال پشت لپ تاپ اکتیور نمیشه ایا برای اکتیو کردم حتما باید به اینترنت دسترسی داشته باشم تا سریال چک بشه ؟

به سی دی درایور ها دسترسی نداشتم و الان دوستم میگه به اینترنت وصل نمیشه فکر می کنم قسمت شبکه مشکل داره چون یادم هست در device manager قسمت network زرد رنگ بود حالا راه حل چیه به نظر شما ؟ از کجا و چی رو باید دانلود کنم برای حل این مشکل
با تشکر

mohammad0395
16-12-2011, 00:27
سلام یکی میتونه کامل توضیح بده چطوری میشه بازیهpes 12 رو رو این لب تاب اجرا کرد؟خواهش میکنم جواب بدین

m.prodigy
17-12-2011, 22:52
سلام دوستان من با این دو تا پیغام مشکل دارم کسی میتونه کمکم کنه؟؟ عکسی گرفتم بزارم عکس و گرفتم اما نتونستم بزارم بلد نبودم آدرس و مینویسم..تو device maneger قسمت other device >bluthooth peripheral device روش یه علامت تعجب زرد رنگه بعد پایین تر قسمت system device >Intel R turbo boost technology driver این هم علامت تعجب زرده هر کاریم کردم درست نشد هم آپدیت کردم نشد هم آنیستال کردم بعد سیستم و ریست کردم دوباره خواست بشناسه اما نتونست پیشاپیش از کمکتون ممنون....

توی قسمت اول مال منم همین جوریه.چکارش داری؟ بذار اونجا باشه واسه خودش مشکلی که ایجاد نمی کنه.البته فکر کنم با نصب فایلهای مربوط به بلوتوث که توی سی دی درایور هست مشکل برطرف شه.

اما من اصلا گزینه مربوط به قسمت دوم رو ندارم که بخواد زرد باشه یا نباشه:13:

m.prodigy
17-12-2011, 23:04
سلام یکی میتونه کامل توضیح بده چطوری میشه بازیهpes 12 رو رو این لب تاب اجرا کرد؟خواهش میکنم جواب بدین

با سلام
توی لینک زیر تمام درایور های xps موجوده.شما از قسمت video بخش nvidia driver اپ دیت رو دانلود کنید و نصب کنید.با این کار شما میتونید بازی pes 2012 رو نصب کننی و لذت ببرین.

hossien22
23-12-2011, 11:49
من میخوام بازی need for speed run رو اجرا کنم میگه گرافیکو آپدیت کن . v8.17.12.8562 یکی راهنمایی کنه

---------- Post added at 01:49 PM ---------- Previous post was at 01:46 PM ----------

البته این ورژنو از یه سایتی دانلود کردم ولی نصب نمیشه

hossien22
23-12-2011, 11:55
ای پیغامو میده: this graphics driver could not find compatible graphics hardware

mohammad0395
26-12-2011, 23:22
سلام چند ماهی میشه از گرفتن لبتابم میگزره اما همه ی اینترنت رو زیرو رو کردم ولی نتونستم راهی برای این مشکل پیدا کنم از اونجایی که لب تابم دو تا گرافیک داره این بازی گرافیک nvidia رو نمیشناسه آیا کسی هست بتونه این مشکلو حل کنه یا اصلان حل شدنی هست؟!

sdp_30g
02-01-2012, 18:44
سلام
دوستان من واقعا شرمندم نمیدونم مطرح کردن این پستم اینجا درسته یا نه اما اگه شما عزیزان محبت کنین جوابمو بدینو راهنماییم کنین من ممنون میشم :
من xps l501 دارم و الان حدود یک سال میشه که خریدمش و باطری من حدود 4 ماه هست که پیغام replacing battery میده و شارژ هم سریع خالی می کنه ، در حالت power saving بترکونه 45 دقیقه نگه میداره .
اگه امکان داره راهنماییم کنین که چی کار می تونم بکنم اگر باید باطری بخرم بگید از کجا باید تهیه کنم یا اگر میشه همینو درستش کنم تورو خدا کمکم کنید کارم جوریه که به شارژ لپ تاپم نیاز دارم .
بازم ممنونم

---------- Post added at 06:44 PM ---------- Previous post was at 06:39 PM ----------

من میخوام بازی need for speed run رو اجرا کنم میگه گرافیکو آپدیت کن . v8.17.12.8562 یکی راهنمایی کنه

---------- Post added at 01:49 PM ---------- Previous post was at 01:46 PM ----------

البته این ورژنو از یه سایتی دانلود کردم ولی نصب نمیشه

دوست عزیز تو سایت خود nvidia برو و مدل گرافیک رو از داخل گزینه هاش انتخاب کن و دانلودش ، آخرین ورژنش رو من گرفتم که حجمش حدود 196 مگابایت هستش

sdp_30g
02-01-2012, 18:56
با سلام
من یکی از این مدل رو برای یکی از دوستان خریدم چند روز پیش مجبور به تعویض ویندوز شدم همون نسخه home که روی لپ تاپ به صورت اورجینال بود رو نصب کردم اما با سریال پشت لپ تاپ اکتیور نمیشه ایا برای اکتیو کردم حتما باید به اینترنت دسترسی داشته باشم تا سریال چک بشه ؟

به سی دی درایور ها دسترسی نداشتم و الان دوستم میگه به اینترنت وصل نمیشه فکر می کنم قسمت شبکه مشکل داره چون یادم هست در device manager قسمت network زرد رنگ بود حالا راه حل چیه به نظر شما ؟ از کجا و چی رو باید دانلود کنم برای حل این مشکل
با تشکر

سلام
دوست عزیز اکثر ویندوزایی که توی بازار هستن همه مورد دارن و غیر قانونی هستن شما باید همون موقع که ویندوز اورجینال دستگاه روش بود با برنامه ی فابریک dell data safe local back up سیستم رو recovery می کردین تا ویندوز اورجینالتونم از دست ندید .
حالا چندتا راه دارید :
1 - برید بازار و از مغازه های اونجا سوال کنید ببینید کسی ویندوز اورجینال رو داره ( بعضی از فروشنده ها با برنامه acronis و غیره از ویندوز فابریک back up میگیرن ) تا براتون بریزن تو هارد دیسک اکسترنال و شمام recovery کنید .
2 - برید سایت dell قسمت support و driver download ، درایور های مورد نظرتون رو دانلود کنید تا هر ویندوزی که دوست دارید رو بدون نگرانی نصب کنید .
اگر از ویندوز های متفرقه استفاده می کنین بعد از نصب دقت داشته باشین تا ویندوز active باشه اگر نبود به داخل دی وی دی ویندوز برید و از اونجا دنبال کرک یا windows genuine activator یا یه همچین چیزایی بگردین تا ویندوزتون رو اکتیو کنین ، تا جایی که من ویندوز های مختلف رو دیدم همشون داخلشون همچین فایلهایی داشتن مخصوصا مال شرکت گردو .
بازم اگه اساتید راه های دیگه ای رو در نظر دارن به این دوستمون کمک کنن .

mohammad0395
02-01-2012, 19:50
سلام
دوستان من واقعا شرمندم نمیدونم مطرح کردن این پستم اینجا درسته یا نه اما اگه شما عزیزان محبت کنین جوابمو بدینو راهنماییم کنین من ممنون میشم :
من xps l501 دارم و الان حدود یک سال میشه که خریدمش و باطری من حدود 4 ماه هست که پیغام replacing battery میده و شارژ هم سریع خالی می کنه ، در حالت power saving بترکونه 45 دقیقه نگه میداره .
اگه امکان داره راهنماییم کنین که چی کار می تونم بکنم اگر باید باطری بخرم بگید از کجا باید تهیه کنم یا اگر میشه همینو درستش کنم تورو خدا کمکم کنید کارم جوریه که به شارژ لپ تاپم نیاز دارم .
بازم ممنونم

---------- Post added at 06:44 PM ---------- Previous post was at 06:39 PM ----------

دوست عزیز تو سایت خود nvidia برو و مدل گرافیک رو از داخل گزینه هاش انتخاب کن و دانلودش ، آخرین ورژنش رو من گرفتم که حجمش حدود 196 مگابایت هستش

دوست من شما ازباطری خوب مراقبت نکردی حالا چرا؟ ببین من الان چند ماهی میشه گرفتم هر وقت با برق کار میکنم تو قسمت پایین سمت راست کلیک راست میکنم تو تنظیمات باطری باطری رو از حالت شاژ در میارم .حالا چرا؟ چون وقتی با برق کار میکنی و همزمان داره شارژ میشه. باطری هم داره دشارژ انجام میده هم داره شارژ میشه در نتیجه به مرور زمان باطری کارایی خودشو ازست میده .حالا کار از کار گذشته هیچ نگران نباش به یه فروشگاه معتبر و آشنا برو یه باطری اصل XPS سفارش بده واست بیاره:46:

sdp_30g
03-01-2012, 14:51
دوست من شما ازباطری خوب مراقبت نکردی حالا چرا؟ ببین من الان چند ماهی میشه گرفتم هر وقت با برق کار میکنم تو قسمت پایین سمت راست کلیک راست میکنم تو تنظیمات باطری باطری رو از حالت شاژ در میارم .حالا چرا؟ چون وقتی با برق کار میکنی و همزمان داره شارژ میشه. باطری هم داره دشارژ انجام میده هم داره شارژ میشه در نتیجه به مرور زمان باطری کارایی خودشو ازست میده .حالا کار از کار گذشته هیچ نگران نباش به یه فروشگاه معتبر و آشنا برو یه باطری اصل XPS سفارش بده واست بیاره:46:

ممنون از اینکه جواب دادی ، بدبختی همین جاست من پایتخت رفتم نمایندگی دل مغازه های دیگه هر جا بگی رفتم اما همشون گفتن باطریش هنوز نیومده من نمیدونم این دستگاه الان حدود یک سال یک سال و نیمه که اومده اونوقت چرا باطری نیستش در تعجبم ! یکی دوجا یهم گفتن باید سقارش بدی اما نزدیک به 170 180 واست در میاد تازه این قیمت که میگم مال 4 - 5 ماه پیشه الان که دیگه دلار وحشتناک گرون شده خدا میدونه چه قیمتی می خوان بهم بگن .
دوستان عزیز اگه کسی بازم آشنایی فروشنده ای چیزی رو میشناسه کمک کنه ، ممنونم .
دوست من که محبت کردی جواب دادی این کاری که گفتی هنگام وصل کردن لپ تاپ به برق با باطری انجام میدی ، میشه یه مقدار بیشتر توضیح بدی که دقیقا کجاست به چه دردی می خوره ؟ آیا واسه باطری یا لپ تاپ مشکل ایجاد نمی کنه ! یه مقدار توضیحات بیشتر می خوام . ممنونم

mohammad0395
03-01-2012, 17:13
ممنون از اینکه جواب دادی ، بدبختی همین جاست من پایتخت رفتم نمایندگی دل مغازه های دیگه هر جا بگی رفتم اما همشون گفتن باطریش هنوز نیومده من نمیدونم این دستگاه الان حدود یک سال یک سال و نیمه که اومده اونوقت چرا باطری نیستش در تعجبم ! یکی دوجا یهم گفتن باید سقارش بدی اما نزدیک به 170 180 واست در میاد تازه این قیمت که میگم مال 4 - 5 ماه پیشه الان که دیگه دلار وحشتناک گرون شده خدا میدونه چه قیمتی می خوان بهم بگن .
دوستان عزیز اگه کسی بازم آشنایی فروشنده ای چیزی رو میشناسه کمک کنه ، ممنونم .
دوست من که محبت کردی جواب دادی این کاری که گفتی هنگام وصل کردن لپ تاپ به برق با باطری انجام میدی ، میشه یه مقدار بیشتر توضیح بدی که دقیقا کجاست به چه دردی می خوره ؟ آیا واسه باطری یا لپ تاپ مشکل ایجاد نمی کنه ! یه مقدار توضیحات بیشتر می خوام . ممنونم
دوست عزیز تو صفحه دستکتاپ پایین سمت راست اونجا که عکس باطریتو زده و درجه باطری رو نشون داده کلیک راست کن گزینه dell battery meter رو بزن وتیک turn off battery charging رو هم بزن اینجوری دیگه لب تاب وقتی به برقه دیگه شارژ نمیشه وبا خیال راحت از برق بدون آسیب دیدن باطری استفاده کن.
اینم عکساش برات گرفتم گیج نشی:46:
کلیک راست کن گزینهdell battery meter

راستی تا یادم نرفته اینم بگم من یه آشنا دارم ازش میپرسم ببینم آیا باطریشو داره یا نه بعد حتما خبرت میکنم:46:

mtchabok
04-01-2012, 12:10
سلام چند ماهی میشه از گرفتن لبتابم میگزره اما همه ی اینترنت رو زیرو رو کردم ولی نتونستم راهی برای این مشکل پیدا کنم از اونجایی که لب تابم دو تا گرافیک داره این بازی گرافیک nvidia رو نمیشناسه آیا کسی هست بتونه این مشکلو حل کنه یا اصلان حل شدنی هست؟!

سلام
آپدیت جدید گرافیک کارت intel رو نصب کن میتونی از سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیداش کنی . توی قسمت video و intel 3000 .
با این کار مقداری از رم سیستم به کارت اول گرافیک اضافه میشه

mtchabok
04-01-2012, 12:22
دوستان برای اینکه باطری لپتاب یا هر وسیله ای که پرتابل هس خراب نشه . سعی کنین به تعداد زیاد هی به صورت dc و ac استفاده نکین . منظورم اینه که یا به صورت طولانی به صورت dc استفاده کنین و یا اینکه به شارژر وصل کنین .
باطری زمانی خراب میشه که به مدت طولانی و تعداد دفعات زیاد در شارژ باشه .
در ضمن زمانیکه باطریتون به حداکثر شارژ یعنی 100% رسید به صورت اتوماتیک شارژ غیرفعال میشه پس نگران وصل بودن برق شهر به سیستمتون به صورت دائم نباشید .
در کل باید بگم که تا میتونید از برق شهر استفاده کنین تا میزان کمتری مجبور به شارژ باطری باشید .

sdp_30g
06-01-2012, 07:16
دوست عزیز تو صفحه دستکتاپ پایین سمت راست اونجا که عکس باطریتو زده و درجه باطری رو نشون داده کلیک راست کن گزینه dell battery meter رو بزن وتیک turn off battery charging رو هم بزن اینجوری دیگه لب تاب وقتی به برقه دیگه شارژ نمیشه وبا خیال راحت از برق بدون آسیب دیدن باطری استفاده کن.
اینم عکساش برات گرفتم گیج نشی:46:
کلیک راست کن گزینهdell battery meter

راستی تا یادم نرفته اینم بگم من یه آشنا دارم ازش میپرسم ببینم آیا باطریشو داره یا نه بعد حتما خبرت میکنم:46:

داداش دستت درد نکنه یه دنیا ممنونم ازت فقط این گزینه هایی که واسه شما داره واسه من نداره :|

hesam10002
24-01-2012, 22:40
سلام دوستان من هم یه xps 501 خریدم و ویندوزش رو خودم عوض کردم حالا کارت گرافیک Intel دیگه نصب نمیشه بیش از 2 GB درایور از این ور اون ور دانلود کردم فایده نداشته لطفا کمک.

m.prodigy
24-01-2012, 23:08
سلام دوستان من هم یه xps 501 خریدم و ویندوزش رو خودم عوض کردم حالا کارت گرافیک Intel دیگه نصب نمیشه بیش از 2 GB درایور از این ور اون ور دانلود کردم فایده نداشته لطفا کمک.

ویندوزهای دیگه رو هم چک کردی؟ممکنه مشکل از ویندوزی که نصب کردی باشه.یه بار دیگه ویندوزتو عوض کن ببین مشکل حل میشه؟

hesam10002
24-01-2012, 23:15
الان امتحان میکنم فعلا مرسی

Farshid72
25-01-2012, 12:24
چرا نصب نمیشه ؟؟؟ ERROR خاصی میده ؟؟؟
اگه ارور میده لطفا ارور رو بنویسید تا بهتر بتونیم راهنماییتون کنیم

hesam10002
26-01-2012, 21:01
سلام شرمنده دیر شد
1. ویندوز جدید هم کار ساز نبود
2. ارور نمی ده ناکس همینه نمی فهمم . اصلا تو قسمت Device manager چیز ناشناخته ای نمیاد فقط یه گرافیک جیفورس میشناسه.

powerwebz
27-01-2012, 23:09
آقایون کمک کنند در مورد این ارور و آیا سیمی که به آداپتور وصل میشه مشکل داره یا آداپتور آخه یه مدت اون سیم رو عوض کردم درست شد الان دوباره سیمه خراب شده یه سیم دیگه زدم این ارور رو میده و باتری Dell Xps L501 رو از کجا میشه خرید تو تهران و چه قیمتی ؟

larantas
27-01-2012, 23:25
آقایون کمک کنند در مورد این ارور و آیا سیمی که به آداپتور وصل میشه مشکل داره یا آداپتور آخه یه مدت اون سیم رو عوض کردم درست شد الان دوباره سیمه خراب شده یه سیم دیگه زدم این ارور رو میده و باتری Dell Xps L501 رو از کجا میشه خرید تو تهران و چه قیمتی ؟

خوب یه کابل نو وصل کن اگه بازم ارور داد معلومه که مشکل از آداپتور هست دیگه.

hesam10002
28-01-2012, 11:47
کسی لینک درایور گرافیک intel رو داره؟

Farshid72
28-01-2012, 11:56
سلام شرمنده دیر شد
1. ویندوز جدید هم کار ساز نبود
2. ارور نمی ده ناکس همینه نمی فهمم . اصلا تو قسمت Device manager چیز ناشناخته ای نمیاد فقط یه گرافیک جیفورس میشناسه.
شما درایور مخصوص لپ تاپ رو دانلود کن میتونی از سایت زیر هم کمک بگیری :
---------.com
بازم میگم دقت کن ماله لپ تاپ باشه
بعد از توی safe mod اقدام به نصب درایور کن البته بادت باشه قبلی هارو پاک کنی

hesam10002
28-01-2012, 15:53
شما درایور مخصوص لپ تاپ رو دانلود کن میتونی از سایت زیر هم کمک بگیری :
---------.com
بازم میگم دقت کن ماله لپ تاپ باشه
بعد از توی safe mod اقدام به نصب درایور کن البته بادت باشه قبلی هارو پاک کنی

فرشید عزیز سایتی که نوشتی مشخص نیست چیه یه بار دیگه لینکش رو بزار مرسی.

Farshid72
28-01-2012, 18:02
فرشید عزیز سایتی که نوشتی مشخص نیست چیه یه بار دیگه لینکش رو بزار مرسی.
سافت گذر
همین کلمه رو تو گوگل سرچ کنی هستش
در ضمن میتونی از سایت سازنده لپ تاپتم اونارو دانلود کنی

hesam10002
28-01-2012, 23:41
سافت گذر
همین کلمه رو تو گوگل سرچ کنی هستش
در ضمن میتونی از سایت سازنده لپ تاپتم اونارو دانلود کنی

سلام
درایور مربوطه دانلود شد ولی باز هم نتونستم بهش بشناسونم راه کار دیگری اگر دارید من در خدمتم .
اینم از شانس ما.

Farshid72
29-01-2012, 10:00
سلام
درایور مربوطه دانلود شد ولی باز هم نتونستم بهش بشناسونم راه کار دیگری اگر دارید من در خدمتم .
اینم از شانس ما.
راه حل هایی که تا اینجا به ذهنم میرسه :
1.وارد سایت دل شو و درایور گرافیکتو دانلود کن بعد اونو نصبش کن از توی Safe mod
2.از فایل هایی که لازم داری یه کپی تهیه کنیو ویندوزتو ریکاوری کنی به حالت کارخونه البته میتونی هم فقط درایو ویندوزتو ریکاوری کنی

که توصیه من اینه شما اول شماره 2 رو انجام بده بعد شماره 1 رو

آخرین راهش ریکاوری کردنه ویندوزه!!!
راستی تنظیمات توی بایوسم چک کن که دس کاری نشده باشه(دس کاری:31:) منظورم همون تغییر هستش

hesam10002
29-01-2012, 14:24
راه حل هایی که تا اینجا به ذهنم میرسه :
1.وارد سایت دل شو و درایور گرافیکتو دانلود کن بعد اونو نصبش کن از توی Safe mod
2.از فایل هایی که لازم داری یه کپی تهیه کنیو ویندوزتو ریکاوری کنی به حالت کارخونه البته میتونی هم فقط درایو ویندوزتو ریکاوری کنی

که توصیه من اینه شما اول شماره 2 رو انجام بده بعد شماره 1 رو

آخرین راهش ریکاوری کردنه ویندوزه!!!
راستی تنظیمات توی بایوسم چک کن که دس کاری نشده باشه(دس کاری:31:) منظورم همون تغییر هستش
گلم شماره 1 انجام شد نتیجه نداد .
واسه ریکاوری باید F8 رو بزنم ؟

Farshid72
30-01-2012, 00:02
اگه دیسک ریکاوری داری که دیسک اول رو بزار و سیستم رو ریست کن خودش میره رو حالت بوت روی سی دی اگه نرفت شما از تو تنظیمات بایوس قسمت boot تنظیم کن که از روی دیسک بوت بشه
اگرم دیسک نداری با برنامه :
paragon partition
از درایو ریکاوری خودت یه بک آپ بگیر(این برنامه یه برنامه برای ریکاوری فایل های پاک شده هست و از اون جایی که درایو ویندوز شما مخفی هست و شما بهش دسترسی ندارید باید با این برنامه از اون یه کپی بگیرید و اونو روی دیسک یا روی یه هارد بزارید و سیستم رو ریست کنید و اونو بوتش کنید و اقدام به نصب کنید
با نصبش درایور ها هم نصب خواهد شد)
با تشکر

mohammad0395
31-01-2012, 13:56
سلام با این روش میتونین راحت بازی هایی از قبیل pro12 و gta v رو اجرا کنن.این روش 100% تست شده و کار میکنه.

1_برای شروع باید این کارت گرافیک رو که با لینک مستقیم هم هست از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دریافت کنید.

2_بعد از دریافت آن رو نصب کنید سیستم را ریستارت کنید وسپس برای اجرای بازی pro12 روی تنظیمات بازی کلیک راست کرده از گزینه Run with graphics processor گزینه ی High-performanc NVIDIA processor را انتخاب کنید.

دقت کنید این کار را هم باید روی تنظیمات بازی انجام دهید هم وقتی میخواهید بازی رو اجرا کنید.

اگه مشکلی هم دارین بگین خوشحال میشم کمکتون کنم.:46:

hmdord
08-02-2012, 00:29
سلام،
من یه مشکلی با این لپ تاپ دارم اونم اینه که بعضی درایوراش نصب نمیشه، بیشتر اونایی که مربوط به گرافیکن (طوری که وقتی extract رو میزنم هیچ اتفاقی نمیفته!)
و همچنین رم گوشیم رو نمیتونم با لپ تاپم باز کنم (اون قسمتی که رم رو با خشاب درش قرار میدی(!) کار نمیکنه)
میشه لطفا منو راهنمایی کنید!

mohammad0395
08-02-2012, 20:17
در رابطه با رم گوشی شاید درایور مخصوص اون قسمت نصب نباشه یا اینکه لب تاب اونو نمیشناسه و در رابطه با دراور هایی که نصب نمیشن باید گرافیک مخصوص خود لب تابت باشه من خودم بار ها شده درایور گرفتم از اینترنت ولی چون برای لب تابم نبود نصب نمیشد در رابطه با extract کردن هم شاید فایل zip ناقص یا خراب باشه اگه میتونید دقیقا error ای که میده رو عکس ازش بزارید شاید بتونم کمکتون کنم.

hmdord
08-02-2012, 23:20

hmdord
08-02-2012, 23:21
درایور ها برای خود لپ تاپه، از dvd لپ تاپ. در مورد extract هم eror نمیده، ولی اتفاق خاصی هم نمیفته، من دکمه extract رو میزنم ولی بقیه مراحل نمیاد که بتونم نصب کنم.
مثلا nVidia GeForce GT 420M Rev: A01 و
Dell Wireless 5620 EVDO-HSPA Mobile Broadband Mini-Card Rev: A08 درایورهایی هستن که این مشگل رو دارن.

mohammad0395
09-02-2012, 09:49
سلام مجدد دوست عزیز .مشکل عجیبی داری من اگه جای شما بودم شاید میتونستم کاری کنم اما اینطوری نمیشه شما باید یه خدمات کامپیوتری معتبر تو شهرتون ببرید اون حتما درستش میکنه و فکرم نکنم هزینه ای داشته باشه و اگر نصب این درایورا لازمه حتما ببرید.

aminbadiee
24-02-2012, 13:13
سلام دوستان. ازتون یک خواهش داشتم که یک موضوعی را در لپ تاپتون تست کنید.
با برنامه ی dell support center در قسمت pc check up (در منوی start کلمه pc check up را بزنید) میاورد. سپس run default scan را بزنید تا در 10 دقیقه یک تست کامل از سیستم بگیرد. سپس نتیجه را save کنید و نتیجه را که به صورت فایل html است را باز کرده و در قسمت USB Devices نگاه کنید ببینید ورژن usb آن 2 است یا 3. خواهش میکنم تست کنید. آخه مال من 2 زده است. طبق عکس زیر.پس لطفا هر چه سریع تر تست کنید و نتیجه را اعلام کنید.
یک دنیا ممنون

mohammad0395
26-02-2012, 17:18
سلام ما که عکسی ندیدیم ولی همه پورت ها که 3 نیست فقط سمت راستی کنار پورت هدست یو اس بی 3 هستش بقیه 2 ان

ir_majhool
28-02-2012, 10:49
سلام دوستان. ازتون یک خواهش داشتم که یک موضوعی را در لپ تاپتون تست کنید.
با برنامه ی dell support center در قسمت pc check up (در منوی start کلمه pc check up را بزنید) میاورد. سپس run default scan را بزنید تا در 10 دقیقه یک تست کامل از سیستم بگیرد. سپس نتیجه را save کنید و نتیجه را که به صورت فایل html است را باز کرده و در قسمت USB Devices نگاه کنید ببینید ورژن usb آن 2 است یا 3. خواهش میکنم تست کنید. آخه مال من 2 زده است. طبق عکس زیر.پس لطفا هر چه سریع تر تست کنید و نتیجه را اعلام کنید.
یک دنیا ممنون

تازه اون پورت هم بطور پیش فرض usb2 هست که شما باید درایور مخصوصشو از سایت دل بگیری
و تنها زمانی که دستگاه usb3 بهش وصل کردی میتونی از قابلیتش استفاده کنی
ولی در کل بنظر من و بطور تجربی سرعت پورت usb سمت راست از همه بیشتره

ir_majhool
01-03-2012, 01:02
سلام
از دیروزه که با خوندن دیسک ها توسط وی وی دی رام مشکل دارم
دیروز بزور یکی در میان دیسک ها رو می خوند
امروز کلا هیچی نمیخونه
چراغش روشن میشه و یه صداهایی هم میاد ولی اونقدر مثل قبل صدای چرخش دیسک زیاد نیست که بگیم الان دیگه میخونه
پریروز من برای اولین بار ریکاوری کردم
فک کنم از اون روز دیگه اینجوری شد
الان مکافی رو هم پاک کردم ، بایوس رو هم 08 آپدیت کردم
یه درایور هم واسه خود دی وی دی رام از سایت دل با سرویس تگ دانلود و نصب کردم
باز تاثیری نداشت
کسی نمیتونه کمک کنه ؟

خوب الان من به نکات جدید تری رسیدم
یکی اینکه دی وی دی رام من براحتی دیسک رایت می کنه و دی وی دی های فیلم رو اگه با فرمت خود ویندوز باشه راحت پخش می کنه مثل سریال قهوه تلخ
ولی دیسک هایی که توش setup داشته باشه مثل بازی رو اصلا بالا نمیاره
از وقتی که من ریکاوری کردم هر نرم افزاری که از اینترنت دانلود می کنم یه اروری میده که می گه این فایل خراب است و دوباره دانلود کنید
این ارور توسط کاربران دیگه هم گزارش شده مایروسافت هم بهم گفت که شاید یک سری از فایل های dll ات در ریجستری پاک شده باشه ئ یه مسیر تو رجیستری بهم داد که وقتی اون مسیر رو رفتم دیدم واقعا یک پوشه در رجیستری ندارم
حالا مشکلمو پیگیری می کنم

LAR30ty
24-05-2012, 07:25
سلام
برنامه dell suport center من ارور stop working داده و دیگه کار نمی کنه چی کار کنم ؟؟؟ حالا

chitgary
19-06-2012, 19:40
لب تاپ dell xps l501x دارم. ویندوز ۷ pirim اورجینال کارخانه . میخواهم به حالت کارخانه برگردونمش. روز نخست هم یه بک آپ گرفتم. اما حالت کارخانه رو میخوام. f8کمکی نمیکنه بهم. چه کاری انجام بدم؟

negineasemanha
11-07-2012, 19:22
اونایی که تهران هستند و سیم کارت نسل 3 رایتل در دسترسشون هست یه لطف بکنن بزارن توی جای سیم کارت لپ تاپ ببینن میشه از اینترنتش استفاده کرد یا نه؟
منتظرم
ممنون

aarmmm
31-08-2012, 11:25
سلام دوستان
اگه میشه لظفا من راهنمایی کنید بین این دو لپتاپ کدوم رو بگیرم
DELL XPSL502x
ASUS N55SL
لطفا از دماهاشون هنگام بازی هم بگید
متشکرم

aarmmm
01-09-2012, 11:06
کسی نیست ؟:question::question::question::question::questio n::question:؟

sdp_30g
06-09-2012, 00:45
سلام خدمت اساتید . من یه سوالی داشتم ممنون میشم که کسانی که واقعا میدونن حالا چه تجربی چه علمی جوابمو بدن ! من لپ تاپ xps L501 گرفتم یه چهار ماهی باهاش سر کردیم بعد از مدتی باطریش نابود شد و ارور replacing battery میداد تو کل تهرانم گشتم هیچ جا نبود تا اینکه یکی از دوستان از آلمان برام خریداری کرد و نزدیک به 400 هزار تومان یه باطری اورجینال 9 سلولی برام خرج برداشت ! خواهشی که دارم این هستش نحوه استفاده صحیح از باطری ، شارژ اولیه ، نگهداری و ... که میدونید رو بهم بگید چون تو هر سایت یه چیزی نوشته یکی نوشته از برق استفاده میکنید باطری روش باشه اون یکی میگه باطری رو در بیارین یکی میگه شارژ اولیه 10 ساعت اون یکی میگه 3 ساعت ، یکی میگه کالیبره یکی میگه کالیبره خودکاره و هزارتا چیزه دیگه ! خواهش میکنم به طور کامل صحیح توضیخ بدید که دوستانی هم که مشکل من رو دارن استفاده کنن . بازم از تک تک شما دوستان و اساتید ممنونم

sdp_30g
06-09-2012, 00:50
سلام دوستان
اگه میشه لظفا من راهنمایی کنید بین این دو لپتاپ کدوم رو بگیرم
DELL XPSL502x
ASUS N55SL
لطفا از دماهاشون هنگام بازی هم بگید
متشکرم

دوست عزیز من رشتم گرافیک هست و توی دانشگاه چه از لحاظ قدرت ، گرافیک ، سرعت ، صدا و پردازش با خیلی از دوستان دیگه که لپ تاپ با مارکای دیگه داشتن مقایسه میکردیم واقعا این لپ تاپ کم نمیاورد ! البته مال من l501 هستش اما واقعا قبولش دارم از نظر من دل رو بگیر اما باز نظر بقیه دوستان هم ببین و بعد تصمیم بگیر . موفق باشی

sdp_30g
06-09-2012, 00:57
لب تاپ dell xps l501x دارم. ویندوز ۷ pirim اورجینال کارخانه . میخواهم به حالت کارخانه برگردونمش. روز نخست هم یه بک آپ گرفتم. اما حالت کارخانه رو میخوام. f8کمکی نمیکنه بهم. چه کاری انجام بدم؟
سلام شما میتونید از برنامه خود شرکت دل که به صورت پیش فرض روی لپ تاپ نصب هستش استفاده کنی اگه اشتباه نکنم اسمش اینه :Dell Date Safe Local Backup
اگرم این نرم افزار نیست یا پاک کردی یا هرچیزی با همون نرم افزاری که بک آپ تهیه کردی برگردون !

sdp_30g
06-09-2012, 00:58
سلام
برنامه dell suport center من ارور stop working داده و دیگه کار نمی کنه چی کار کنم ؟؟؟ حالا

نرم افزارش رو پاک کن از روی سیستم بعد برو سایت دل تو قسمت ساپورت این نرم افزار رو دانلود کن دوباره نصب کن

sdp_30g
06-09-2012, 01:02
سلام خدمت اساتید . من یه سوالی داشتم ممنون میشم که کسانی که واقعا میدونن حالا چه تجربی چه علمی جوابمو بدن ! من لپ تاپ xps L501 گرفتم یه چهار ماهی باهاش سر کردیم بعد از مدتی باطریش نابود شد و ارور replacing battery میداد تو کل تهرانم گشتم هیچ جا نبود تا اینکه یکی از دوستان از آلمان برام خریداری کرد و نزدیک به 400 هزار تومان یه باطری اورجینال 9 سلولی برام خرج برداشت ! خواهشی که دارم این هستش نحوه استفاده صحیح از باطری ، شارژ اولیه ، نگهداری و ... که میدونید رو بهم بگید چون تو هر سایت یه چیزی نوشته یکی نوشته از برق استفاده میکنید باطری روش باشه اون یکی میگه باطری رو در بیارین یکی میگه شارژ اولیه 10 ساعت اون یکی میگه 3 ساعت ، یکی میگه کالیبره یکی میگه کالیبره خودکاره و هزارتا چیزه دیگه ! خواهش میکنم به طور کامل صحیح توضیخ بدید که دوستانی هم که مشکل من رو دارن استفاده کنن . بازم از تک تک شما دوستان و اساتید ممنونم

amir-2012
24-09-2012, 19:37
با سلام و خسته نباشید
کمک کمک

دوستان من مدل 501رو 2سالی هس ک دارم .اما به یه مشکلی برخوردم.خواهشا زود زود راهنماییم کنید.
ویندوزم بالا نمیاد و safe modeهم عمل نمیکنه.وقتی سیستم روشن میکنم 2 گزینه برام میاد با یه متن که بالاش نوشته.متنش میگه که ویندوز دچار مشکل شده ,و میگه احتمالا یه سری از فایلاش damegeشدن و یا مشکلی موقع راه اندازیش اتفاق افتاده.
برام 2 گزینه میزاره که یکیش میگه بزار repairشه و دیگری میگه start windows normaly
وقتی normaly رو میزنم جواب نمیده و موقع اومدن ویندوز سیستم دوباره reset میشه و به حالت بالا با 2گزینه در میاد.
وقتی هم repair رو میزنم یکی دو ساعتی به حال خودش گذاشتم و بازم اتفاقی نمیافته.
تازگی هام back up نگرفتم که restoreکنمش.اطلاعات و نرم افزارهای مهمی دارم توش.خواهش میکنم راهنماییم کنید.

ممنون از لطفتون:40:

alireza.power
30-10-2012, 11:37
عزیزان منم این مشکلو دارم اگه کسی میدونه لطف کنه کمک کنه و راهنمایی با تشکر

alireza.power
30-10-2012, 11:39
سلام
از دیروزه که با خوندن دیسک ها توسط وی وی دی رام مشکل دارم
دیروز بزور یکی در میان دیسک ها رو می خوند
امروز کلا هیچی نمیخونه
چراغش روشن میشه و یه صداهایی هم میاد ولی اونقدر مثل قبل صدای چرخش دیسک زیاد نیست که بگیم الان دیگه میخونه
پریروز من برای اولین بار ریکاوری کردم
فک کنم از اون روز دیگه اینجوری شد
الان مکافی رو هم پاک کردم ، بایوس رو هم 08 آپدیت کردم
یه درایور هم واسه خود دی وی دی رام از سایت دل با سرویس تگ دانلود و نصب کردم
باز تاثیری نداشت
کسی نمیتونه کمک کنه ؟

خوب الان من به نکات جدید تری رسیدم
یکی اینکه دی وی دی رام من براحتی دیسک رایت می کنه و دی وی دی های فیلم رو اگه با فرمت خود ویندوز باشه راحت پخش می کنه مثل سریال قهوه تلخ
ولی دیسک هایی که توش setup داشته باشه مثل بازی رو اصلا بالا نمیاره
از وقتی که من ریکاوری کردم هر نرم افزاری که از اینترنت دانلود می کنم یه اروری میده که می گه این فایل خراب است و دوباره دانلود کنید
این ارور توسط کاربران دیگه هم گزارش شده مایروسافت هم بهم گفت که شاید یک سری از فایل های dll ات در ریجستری پاک شده باشه ئ یه مسیر تو رجیستری بهم داد که وقتی اون مسیر رو رفتم دیدم واقعا یک پوشه در رجیستری ندارم
حالا مشکلمو پیگیری می کنم

عزیزان منم این مشکلو دارم اگه کسی میدونه لطف کنه کمک کنه و راهنمایی با تشکر

alireza.power
02-11-2012, 16:52
کسی واقعا نیست که کمک کنه

ir_majhool
08-04-2013, 20:26
برین عوض کنین دی وی دی رامو
من عوض کردم پارسال 60 تومن خرجم شد
مدل پایونیر پرفتم عالیه الان

davoud62
31-08-2013, 23:13
سلام.من هاردم باز نمیشه این ارو رامیده.Therewas a problem starting ~$WUXCZ.FAT32 The Specified module could not be found لطفا کمکم کنید این فایلو آنتی ویروس ویروس شناسایی کرد ومن هم پاکش کردم هاردمSeagate

hesam10002
06-11-2013, 17:34
سلام دوستان چرا گزینه wimax خاموشه و نمیشه on ش کرد؟؟؟

western1
19-01-2014, 20:06
تصاویر زیر نحوه باز کردن سیستم جهت تعمیر یا تمیز کردن سیستم می تواند مفید باشد. در ضمن یک لینک فیلم عالی 35 دقیقه ای از آموزش باز کردن کامل سیستم و بستن سیتستم در یوتوب هست لینکش در زیر قرار داده شده است. امیدوارم مفید باشد.

How to disassemble Dell XPS 15 L502X laptop ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

In this tutorial I explain how to disassemble a Dell XPS 15 L502X laptop. My goal is removing and replacing broken DC jack.I’ll go though the following major laptop disassembly steps:STEP 1-4: Accessing laptop memory and wireless card. Removing the DVD drive.
STEP 5–9: Disconnecting and removing the palmrest assembly.
STEP 10-12: Removing laptop hard drive.
STEP 13-17: Disconnecting and removing the keyboard.
STEP 18-21: Removing laptop screen assembly.
STEP 22-27: Removing laptop bottom cover. Accessing the cooling fan.
STEP 28- 29: Disconnecting and removing DC jack cable.UPDATE: all disassembly steps should be the same for a Dell XPS L501X laptop.STEP 1.Before you start, make sure the laptop is turned off.Remove the battery.
STEP 2.Loosen/remove three screws securing the memory and wireless card cover.Lift up and remove the cover.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
STEP 3.Under the cover you can access both memory modules and wireless card.It’s not necessary to remove memory modules for the purpose of my tutorial. I’ll leave them connected to the motherboard.We’ll disconnect wireless card antenna cables later (step 19) when we remove the display panel.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
STEP 4.Remove one screw securing the DVD optical drive.Pull DVD drive from the laptop and remove it.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
STEP 5.Remove one screw securing the palmrest assembly. This screw located in the battery compartment.Release two latches securing the palmrest assembly.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
STEP 6.Turn the laptop over and start lifting up the palmrest assembly from the laptop.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

STEP 7.I’m using the guitar pick to separate the palmrest assembly from the laptop base.

STEP 8.Be careful while removing the palmrest assembly, it’s still connected to the motherboard.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
STEP 9.Turn the palmrest upside down so you can access the touch pad cable (left arrow) and power button cable (right arrow).In the following two steps I explain how to unlock connectors and release cables.
Very carefully lift up the left side of the
locking tab with your fingernail. The locking tab will open up at a 90 degree angle.The locking tab must remain attached to the connector base.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
On the following picture both connectors shown in the unlocked position.Now you can pull cables.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
STEP 10.When the palmrest removed you can access the hard drive and CMOS battery.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
STEP 11.Remove four screws securing the hard drive mounting bracket to the laptop base.Slide the hard drive assembly to the left to disconnect it from the motherboard.
STEP 12.Lift up and remove the hard drive from the laptop.
STEP 13.There are two small plastic tabs securing the keyboard on the top.
STEP 14.Lift up the upper side of the keyboard and move towards the screen
STEP 15.Turn the keyboard upside down.Now you can access the main keyboard cable connector (1) and keyboard backlight cable connector (2).
STEP 16.Disconnect both cables as I explained in the step 9.
STEP 17.Remove keyboard from the laptop.
STEP 18.Remove two screws securing display hinges on the bottom of the laptop.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
STEP 19.Disconnect white and black antenna cables from the wireless card.
STEP 20.Pull both wireless card antenna cables though the opening.Remove four screws securing display hinges.Disconnect video cable from the motherboard.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Here’s how to disconnect the video cable. Simply pull the connector by the black belt attached to it.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
STEP 21.Lift up and remove the display (LCD screen) assembly.
STEP 22.Remove six screws from the bottom of the laptop.Disconnect the subwoofer cable (left arrow) and cooling fan cable (right arrow).[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
STEP 23.Remove three more screws located in the DVD drive bay.
Here’s how to unplug the subwoofer and fan cable from the motherboard.It’s a regular male-female type connector.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
STEP 24.Remove all screws securing the top and bottom covers together.
STEP 25.Start separating the top cover assembly from the bottom cover.
STEP 26.In Dell XPS 15 L502X laptop the motherboard is attached to the top cover assembly.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
STEP 27.The cooling fan attached to the bottom cover.
Here’s the bottom side of the top cover assembly.As I mentioned before, the motherboard is attached to the top cover.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
STEP 28.Remove one screw securing the DC jack to the laptop cover.Disconnect DC jack cable from the motherboard.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Here’s how to unplug the DC jack cable connector from the motherboard.
STEP 29.Finally lift up and remove the DC jack cable. It’s ready for the replacement.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Iran.pars
22-01-2014, 13:22
من همین لبتاپ رو دارم همیشه دمای cpu و گرافیکش بالاست
تو حالت عادی تو مایه های 80-90 درجه هست
عادیه؟!!
البته تاحالا کلی گیم هم باهاش زدم و مشکلی هم نداشته

western1
23-01-2014, 16:11
من همین لبتاپ رو دارم همیشه دمای cpu و گرافیکش بالاست
تو حالت عادی تو مایه های 80-90 درجه هست
عادیه؟!!
البته تاحالا کلی گیم هم باهاش زدم و مشکلی هم نداشته
اگر سیستمت هنگ نمی کنه فعلا مشکلی نداره.در صورتیکه هنگ کرد و فن سیستم مرتب کار می کرد پیام بزار....سیستم مورد نظر یکی از بهترین های بازاره... :n19:

western1
02-05-2014, 19:28
بهترین و کارآمد ترین روش که در حال حاضر با این روش دمای سیستمم به شدت کاهش یافته و من استفاده کردم:
1- باز کردن سیستم و تمیز کردن قطعات و فن و تعویض خمیر سیلیکون سیستم.
2- (مهم) دانلود درایورهای NETWORK از بخش درایورهای سایت دل بر اساس سرویس تگ و مدل سیستم- پاک کردن و unistall کردن Network adapter های موجود در device maneger و ریستارت کردن سیستم و install کردن درایورهای نتورک دانلود شده(توجه کنید که با بالا آمدن سیستم خوده سیستم شروع به نصب می کند اما حتما شما خود اقدام به نصب فایل های دانلود شده کنید) ! با این کار به طور چشمگیری دمای سیستم کاهش می یابد! امتحان کنید
3- مر حله آخر هم ریستارت کنید و قبل از بالا آمدن ویندوز با فشردن F12 و راه اندازی Diagnostic یک چک آپ هم بکنید

برای چک کردن دیاگنوستیک یک روش حرفه ای هم اینجا هست! کافی است کلیک کنید run diagnostic را اجرا کنید!

در ضمن دوستان راه دیگری که کمک می کند به متعادل نگه داشتن دمای سیستم به این آدرس بروید:

more power option/change plane setting/change advance power setting/proccess power manegmanet
و گزینه ماکریمم را بزنید و از 100 درصد به 80 درصد یا کمتر کاهش دهید.
مختصر توضیح دادم در صورتی که سوال بود مطرح کنید پاسخ داده می شود. موفق باشید.

:n06:

kia92
31-10-2014, 18:50
سلام دوستان.منم این لپ تابو دارم..متاسفانه بیشتر اوقات یهو کامل قفل میکنه وهیچ کاری نمیشه کرد باید دکمه پاورا نگه دارم تا خاموش بشه..گاهی اوقات هم خودش میره روی بلو اسکرین یا اتومات خودش خاموش میشه...تاحالا تو این 3سال درب لپ تابو بازنکردم

kia92
31-10-2014, 18:51
اگر سیستمت هنگ نمی کنه فعلا مشکلی نداره.در صورتیکه هنگ کرد و فن سیستم مرتب کار می کرد پیام بزار....سیستم مورد نظر یکی از بهترین های بازاره... :n19:

من این مشکل رادارم وهنگ میکنه.کمک کنید لطفا

western1
07-02-2015, 20:07
من این مشکل رادارم وهنگ میکنه.کمک کنید لطفا
سیستم رو باز کن و تمیزش کن مشکل حل می شود. لینک زیر کمک می کند

filtrmiltr
17-08-2016, 18:14
سلام
دوستان یه لپ تاپ 501 هست که برنامه dell suport center نمی تونه به نت وصل بشه باید چیکارش کرد (همه برنامه ها نت دارن ولی این نداره )

یه سوال دیگه راهی برای آپدیت ویندوز قانونی لپ تاپ به وبندوز 10مونده؟

javadmus
08-05-2017, 17:18
سلام. کسی میدونه هیت سینک xps l501 رو از کجا باید گیر بیارم؟
من خیلی گشتم اما پیدا نکردم:n37:.

ALI_METALL
01-10-2019, 17:58
سلام دوستان.منم این لپ تابو دارم..متاسفانه بیشتر اوقات یهو کامل قفل میکنه وهیچ کاری نمیشه کرد باید دکمه پاورا نگه دارم تا خاموش بشه..گاهی اوقات هم خودش میره روی بلو اسکرین یا اتومات خودش خاموش میشه...تاحالا تو این 3سال درب لپ تابو بازنکردم

منم بعد چندین سال تازه به این مشکل خوردم.
بعد از چند دقیقه یا چند ساعت یهو صفحه فریز میشه.باید دکمه پاور رو بگیرم تا خاموش بشه.
کسی میدونه مشکل از چی هست؟