مشاهده نسخه کامل
: طرفداران Dell XPS L501
amin_g_p
26-04-2011, 10:56
خیر عرض کردم شرکت فالنیک مدعیه که هاردش 1 ترا 7200 هست و روی این قضیه هم پافشاری کرد
مگر اینکه 6090ee نباشه و خودشون Customize کرده باشند که بعیده یا اینکه هارد را عوض کردن (ممکنه).
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعضی ها هم می گفتن GE620 ام اس آی هم 7200 هست که 5400 از آب درآمد
mamomeys
26-04-2011, 11:43
سلام دوستان من قصد خرید l502 رو دارم ولی قبلش چند تا سوال دارم لطفا راهنمایی کنید:
اول اینکه مال زیگوارت tv tuner نداره؟
می خوام از تهران بخرم ولی چون کرج هستم شاید نتونم بازار تهران رو خوب بگردم .دوستانی که تهران هستن بگن یه فول کانفیگ که سفارش آمریکا یا کانادا باشه تو تهران پیدا میشه؟آخه مال هر جا یه چیزیش کمه یا پایینه!!!!
مثلا تو این مایه ها
تر جیحا Core i7 2720QM ولی اگه نبود 2630
1080p (اصلا تو ایران 1080p اومده؟؟)
RAM : 6 GB
HDD : 7200 R.P.M حجمش مهم نیست
tv tuner هم داشته باشه
در ضمن واسم مهمه که سفارش یه جای خوب مثل کانادا یا آمریکا باشه
xpsl502x
26-04-2011, 11:45
سلام بچه ها من xps l502x رو تازه خریدم. مشکل من با tv tuner اون هست. کسی باهاش تصویر گرفته؟
برای من windows media center یه چیزی رو دانلود میکنه ولی در نهایت تصویری نشون نمیده.
mehdi666lp
26-04-2011, 12:14
دوست عزیز شما با این دل بزرگ خوب اصلا برای چی توی این فروم اومدی!
اینجا همه میان برای تبادل نظر و بررسی کم و کیف مدلهای دلخواهشون
کسی هم به برند گیر نمی ده سعی می کنند با بودجه ای که دارند ببینن کدوم لپ تاپ توی نقطه اوپتیمم هست . اون رو بخرن
این طرز فکر که هر کسی باید خودش تجربه کنه و اگر با مدلی موافق نبود دیگه نخره دقیقا نقطه مقابل فوروم هست
در مورد هارد و رم و سی پی یو... هر کسی کاربرد خودش رو داره...الزاما شاید همه نیازهای برابر نداشته باشن
من مجبورم برای این که یک لپتاپ قوی با بورد و IO خوب داشته باشم یک لپ تاپ ورژن گیم بخرم ولی قصد بازی کردن ندارم...ترجیح میدم با یک تبلت یا به مثل شما یک کنسول بازی کنم
پس سعی کنید اگر نمی تونید کمکی بکنید لااقل بقیه رو از این کار منع نکنید
موفق باشید
.
.
.
اصلا حرف من چه ربطی به حرفی که تو زدی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.
.
آخه من چی میگم تو چی میگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.
.
.دیدم همه جنگ و دعوا سر مدل دارن گفتم اینکارو کنن شما ناراحتی میتونی تو این بحث که خودم ایجاد کردم نیای......تو هرچی میخوای بخر نه به من نه به باقی ربطی داره......
mehdi666lp
26-04-2011, 12:19
سلام دوستان من قصد خرید l502 رو دارم ولی قبلش چند تا سوال دارم لطفا راهنمایی کنید:
می خوام از تهران بخرم ولی چون کرج هستم شاید نتونم بازار تهران رو خوب بگردم .دوستانی که تهران هستن بگن یه فول کانفیگ که سفارش آمریکا یا کانادا باشه تو تهران پیدا میشه؟آخه مال هر جا یه چیزیش کمه یا پایینه!!!!
مثلا تو این مایه ها
tv tuner هم داشته باشه
.
.
.
تو بازار بگردی پیدا میشه.......این لپ تاپ با 3 تا کانفیگ موجوده......زیاد رو Tv tuner از من میشنوی حساس نشو بجاش بده یکی از این TV card ها بخر فوقش یه مدل خوبش 30.000 باشه..........میگن سایت دیجی کالا با tv tuner هم داره یه سری بزن
amir@parsa
26-04-2011, 13:17
.
.
.
اصلا حرف من چه ربطی به حرفی که تو زدی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.
.
آخه من چی میگم تو چی میگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.
.
.دیدم همه جنگ و دعوا سر مدل دارن گفتم اینکارو کنن شما ناراحتی میتونی تو این بحث که خودم ایجاد کردم نیای......تو هرچی میخوای بخر نه به من نه به باقی ربطی داره......
آقای با تربیت به شما هنوز یاد ندادن با مردم اینطوری حرف نزنی؟
اولا تو نه شما
دوما چون شما بحث را باز کردی دلیل نمی شه به نظر بقیه بی احترامی کنی
سوما شما که جنبه نقد نداری بهتره اکانتت رو حذف کنی
western1
26-04-2011, 20:59
نه هرجا میرم کول پدو نمی برم، لازمه بگم هر چی دماش پایین تر نگه داشته شه عمرش میره بالا تر؟! بر همین کول پد گرفتم وگرنه گفتم فنای میزونی داره اساسی جواب میدن، در مورد تست ام حرف من نیست که میگم دماش پایینه نسبت به hp، یه سرچ بزن برو 4 تا فروم بخون ببین نظرا چطوریاس. اما مثل روز روشنه که گرافیک 6090 از L502 سر تره کلاس بندیش بالاتره من چون خودم l502 دارم در موردش نظر دادم اما با 6090 اصلا کار نکردم اگه یکی بتونه گارانتی مطمئنی براش پیدا کنه...خوبه، لپ تاپ خوبیه، حداقل کانفیگش که اینو میگه!!!
کول پد چند گرفتی؟کجا؟
خوبه یا نه؟
سلام بچه ها من xps l502x رو تازه خریدم. مشکل من با tv tuner اون هست. کسی باهاش تصویر گرفته؟
برای من windows media center یه چیزی رو دانلود میکنه ولی در نهایت تصویری نشون نمیده.
من به راحتی با win media center راهش انداختم...اگه بشه عکسشو میزارم واست که راحت بدونی باید چی کار کنی
مثلا تو این مایه ها
tv tuner هم داشته باشه
به نظر من روی tv tuner حساب کن چون خیلی بدرد میخوره...از فروشگاه آراکس تو پایتخت بخر
mamomeys
26-04-2011, 23:47
.
.
.
تو بازار بگردی پیدا میشه.......این لپ تاپ با 3 تا کانفیگ موجوده......زیاد رو Tv tuner از من میشنوی حساس نشو بجاش بده یکی از این TV card ها بخر فوقش یه مدل خوبش 30.000 باشه..........میگن سایت دیجی کالا با tv tuner هم داره یه سری بزن
حالا از اون بگذریم با رزولوشن 1080p هستش تو ایران؟؟
گارانتی معتبری هست که با سی پی یو 2720 داشته باشه؟
mehdi666lp
27-04-2011, 06:24
حالا از اون بگذریم با رزولوشن 1080p هستش تو ایران؟؟
گارانتی معتبری هست که با سی پی یو 2720 داشته باشه؟
.
.
.
نه Full HD تو ایران موجود نیست حتی L501 هم نیومد Full HD تو بازار...........باید بگردی ببینی کدوم گارانتی ها با Cpu 2720 دارن........منم نمیدونم والا کدوم شرکت ها با این CPU دارن:41:
amir@parsa
27-04-2011, 07:51
دوستان تنها لپتاپ توی رنج قیمت 1500 با مانیتور Full HD مدل GE620 شرکت MSI هست (سری جدید با هارد 7200)
و تنها لپتاپ با CPU i7 2720 دل با گارانتی های متفرقه است XPS l502 بازار موبایل ایرانیان
nastybros
27-04-2011, 09:04
کول پد چند گرفتی؟کجا؟
خوبه یا نه؟
آره خیلی عالیه از همه مهمتر اینکه نویز نداره فنش سایلنته، 30 تومن گرفتم کلیم گشتم همش از این بنجلا بود تو بازار، من از طبقه سوم پایتخت گرفتم اسم مغازش یادم نیست ولی پر جنسای لاجیتک بود، کول پدم ماکروسافته ولی گارانتی نداره تو ایران، یه مدلم لاجیتک داش پشتش صورتی بود خوشم نیومد اونم 35 تومن بود به نظرم.
nastybros
27-04-2011, 09:25
.
.
.
نه Full HD تو ایران موجود نیست حتی L501 هم نیومد Full HD تو بازار...........باید بگردی ببینی کدوم گارانتی ها با Cpu 2720 دارن........منم نمیدونم والا کدوم شرکت ها با این CPU دارن:41:
به نظر من که full HD بودن همچین مزیت خفنیم نیس اتفاقا خیلی مستطیل باشه و کشیده جالب به نظر نمیاد رزولی این لپ تاپم استاندارده، 1366*768 ، همینو بهت بگم که گرون ترین و با کیفیت ترین مانیتور LG، که الانم خیلی سخت تو بازار پیدا میشه full HD، نیست!
در مورد TV tuner ام نمیدونم چه اصراری داری داشته باشه مگه TV ما چه برنامه های خفنی داره که اینقد برات مهمه من به شخصه اصلا از این جنگولک بازیا تو لپ تاپ خوشم نمیاد تازه اکسترنالشم هس اگه حتما میخوای داشته باشه
xpsl502x
27-04-2011, 11:01
سلام مجدد دوستان. ممکنه لطفا راهنمایی کنید. ممنون میشم.
mohsenslr
27-04-2011, 12:09
به نظر من که full HD بودن همچین مزیت خفنیم نیس اتفاقا خیلی مستطیل باشه و کشیده جالب به نظر نمیاد رزولی این لپ تاپم استاندارده، 1366*768 ، همینو بهت بگم که گرون ترین و با کیفیت ترین مانیتور LG، که الانم خیلی سخت تو بازار پیدا میشه full HD، نیست!
در مورد TV tuner ام نمیدونم چه اصراری داری داشته باشه مگه TV ما چه برنامه های خفنی داره که اینقد برات مهمه من به شخصه اصلا از این جنگولک بازیا تو لپ تاپ خوشم نمیاد تازه اکسترنالشم هس اگه حتما میخوای داشته باشه
من نفهمیدم ! FullHD بودن چه ربطی به کشیده شدن تصویر داره ؟؟؟ رزولشن HD و FullHD هر دو حالت 16 به 9 دارند .
اون تیکه ای هم که قرمز کردم از اون حرف ها بود ها !! بهترین و با کیفیت ترین مانیتور ها رزولوشنی فراتر از FullHD دارند !
به عنوان مثال اکثر عکاسان و کسانی که توی کار ادیت عکس و فیلم هستند از مانیتورهایی با رزولوشن 2560x1440 استفاده میکنند.
البته همه چیز رزولوشن نیست ، کنتراست و میزان روشنایی و ... هم مهمه ! اما معمولا مانیتور هایی که رزولشن بالایی دارند کنتراست نسبتا بالایی هم دارند.
ولی خوب قبول دارم که fullHD زیاد خودشو توی صفحه 17 اینچی لپتاپ نشون نمیده!
mehdi666lp
27-04-2011, 13:13
.
.
..
والا من نه اصراری به Tv Tuner دارم نه کاری به Full HD بودنش.....این جواب رو واسه یکی از بچه ها زدم........من خودم منتظر یه مدل از یه شرکت دیگه هستم:31:
برو بچ لطفان با هم دعوا و جر بحس نکنید
mehdi666lp
27-04-2011, 13:42
اگر بخواهیم از این لپتاپ با دیال آپ استفاده کنیم، تنها راه داشتن مودم دیال آپ اکسترنال است؟
.
.
..
.
.
آره تنها راهش مودم اکسترنال هست.....یکی از این مودم اکسترنال های دل بخری ردیفه
reza-shady
27-04-2011, 15:23
دوستان من l501 دارم و خیلی هم راضیم کار من جوری هست که تو طول 24 ساعت روز فک کنم کلا 3 -4 ساعت خاموش می کنم
فقط می خواستم بدونم باقی کسایی هم که l501 دارن این فن سمت چپس نویز داره ؟ خیلی رو مخه
من کرایسیس 2 و اساسینز کرید 3 رو تو این دستگاه با آخرین درجه گرافیک بازی کردم و هیچ مشکلی پیش نیومد فقط وقتی زمان بازی کردن از 5-6 ساعت رد می شد سمت چپ تاچپد داغ می شد جوری که اگه دست مستقیم روش می موند می سوخت :D
کولپدم ندارم
xpsl502x
27-04-2011, 16:03
من به راحتی با win media center راهش انداختم...اگه بشه عکسشو میزارم واست که راحت بدونی باید چی کار کنی
دست گلت درد نکنه. راستش من یه سری مراحل رو تو win media center رفتم اما به جایی نرسید. :41:شما با آنتن خودش گرفتی یا آنتن هوایی؟
عکسها باعث زحمتت میشه اما خیلی کمک بزرگیه. ممنون میشم اگه بذاری.:20:
WikiJoon
27-04-2011, 16:48
دوستان من l501 دارم و خیلی هم راضیم کار من جوری هست که تو طول 24 ساعت روز فک کنم کلا 3 -4 ساعت خاموش می کنم
فقط می خواستم بدونم باقی کسایی هم که l501 دارن این فن سمت چپس نویز داره ؟ خیلی رو مخه
من کرایسیس 2 و اساسینز کرید 3 رو تو این دستگاه با آخرین درجه گرافیک بازی کردم و هیچ مشکلی پیش نیومد فقط وقتی زمان بازی کردن از 5-6 ساعت رد می شد سمت چپ تاچپد داغ می شد جوری که اگه دست مستقیم روش می موند می سوخت :D
کولپدم ندارم
سلام
کسایی که چندین ساعت با لپ تاپ کار میکنن باید باتریشو بردارن یا توامان از شارژر و باتری استفاده کنن؟
reza-shady
27-04-2011, 17:24
برداری بهتر
چون وقتی به مدت طولانی از لپتاپ استفاده می کنید قطعات شروع به گرم شدن می کنن و همونطور که می دونین گرما دشمن قطعات الکتریکی هست
اگه شما هم مثل من کارت زباده و به برق هم دسترسی داری سعی کن باطری رو فول شارژ کنی بعد جدا کنی از دستگاه و با برق مستقیم کار کنی
اینجوری باطری هم استراحت می کنن
البته برای اینکع به اصطلاخ باطری تنبل نشه هر چند وقت یه بار باطری هم کار کن
شارژش که به 20% رسید بزار دوباره شارژ بشه (سعی کن هیچ وقت نذاری باطری شارژش به صورت کامل کامل خالی بشه ) ( یادتونم باشه که باطری خود به خود به مرور زمان شارژش خالی می شه )
nastybros
27-04-2011, 20:08
من نفهمیدم ! FullHD بودن چه ربطی به کشیده شدن تصویر داره ؟؟؟ رزولشن HD و FullHD هر دو حالت 16 به 9 دارند .
اون تیکه ای هم که قرمز کردم از اون حرف ها بود ها !! بهترین و با کیفیت ترین مانیتور ها رزولوشنی فراتر از FullHD دارند !
به عنوان مثال اکثر عکاسان و کسانی که توی کار ادیت عکس و فیلم هستند از مانیتورهایی با رزولوشن 2560x1440 استفاده میکنند.
البته همه چیز رزولوشن نیست ، کنتراست و میزان روشنایی و ... هم مهمه ! اما معمولا مانیتور هایی که رزولشن بالایی دارند کنتراست نسبتا بالایی هم دارند.
ولی خوب قبول دارم که fullHD زیاد خودشو توی صفحه 17 اینچی لپتاپ نشون نمیده!
نفهمیدی بپرس توضیح بدم خوب! مگه من گفتم 16 به 8 یا چه میدونم 16 به 500 ؟!! ربطش به کشیده شدن تصویر اینه که برو تو رزولیشن 1080*1920 یه فیلم FullHD و نگا کن، نرماله، ولی وقتی یه فیلم که با دوربین 35 میلیمتری گرفته شده و کانورتم نشده رو توش نگا کنی به اختلاف فاحش تصویر کشیده شده با تصویر مانیتورایی که HD نیستن _ چه 1080 چه 720 که توشون همین فایل یا چنین فایلایی نمایش داده بشن _ مقایسه کنی، پی میبری. کسی نگفت فراتر از FullHD! اشتبا متوجه شدی عمو! من گفتم با کیفیت ترین مانیتور LG که الانم سخت پیدا میشه FullHD نیست رزولیش اگر اشتباه نکنم همون 1366*768 کنتراستش 1 به 2000000، پاسخ دهیشم 2ms. البته هر روز شاهد ورود یه محصول تازه به بازاریم اخیرا شنیدم یه مانیتور از برند asus کیفیتی فوق العاده وارد بازار ایران شده که زده رو دست LG با اینکه کنتراستش 1000000.
کسی نگفته FullHD مورد داره یا مزخرفه اما نه تو لپ تاپ! اونیم که کار ادیت میکنه یا یکی مث منه که پول نداره و لپ تاپ میگیره، یا 2 3 تومن "حداقل" میده یه سیستم غول و مانیتور خفن FullHD و باهاش کار ادیت میکنه
amin_g_p
27-04-2011, 20:15
نفهمیدی بپرس توضیح بدم خوب! مگه من گفتم 16 به 8 یا چه میدونم 16 به 500 ؟!! ربطش به کشیده شدن تصویر اینه که برو تو رزولیشن 1080*1920 یه فیلم FullHD و نگا کن، نرماله، ولی وقتی یه فیلم که با دوربین 35 میلیمتری گرفته شده و کانورتم نشده رو توش نگا کنی به اختلاف فاحش تصویر کشیده شده با تصویر مانیتورایی که HD نیستن _ چه 1080 چه 720 که توشون همین فایل یا چنین فایلایی نمایش داده بشن _ مقایسه کنی، پی میبری. کسی نگفت فراتر از FullHD! اشتبا متوجه شدی عمو! من گفتم با کیفیت ترین مانیتور LG که الانم سخت پیدا میشه FullHD نیست رزولیش اگر اشتباه نکنم همون 1366*768 کنتراستش 1 به 2000000، پاسخ دهیشم 2ms. البته هر روز شاهد ورود یه محصول تازه به بازاریم اخیرا شنیدم یه مانیتور از برند asus کیفیتی فوق العاده وارد بازار ایران شده که زده رو دست LG با اینکه کنتراستش 1000000.
کسی نگفته FullHD مورد داره یا مزخرفه اما نه تو لپ تاپ! اونیم که کار ادیت میکنه یا یکی مث منه که پول نداره و لپ تاپ میگیره، یا 2 3 تومن "حداقل" میده یه سیستم غول و مانیتور خفن FullHD و باهاش کار ادیت میکنه
فکر کنم بهتر بود گفته می شد برای رزولیشن FullHD حداقل مانیتور 21 اینچ به بالا خوبه. (مثلا اگه رزولیشن همین مانیتور های 15 اینچی را در یک تبلت 10 اینچی داشته باشی همه چیز ریزه. من خودم مانیتور 21.5 اینچ FullHD ال جی دارم و فکر می کنم این رزولیشن برای حتی 19 اینچ هم مناسب نیست چه برسه به 15 اینچ)
tranceyou
27-04-2011, 23:34
اقا یکی به ما بگه بالاخره چه مدلی از این XPS رو بگیریم که واقعا عالی باشه قیمتش رو هم بگید یه چیزی که فتوشاپ و افترافکت و گیم رو خوب جواب بده لطفا بگید
...ALI...
28-04-2011, 01:22
من xps l501a داذم ولی این بازی هایی دوستمون گفتن راحت نمی یان روش بالا...
مشکل از چی می تونخ باشه.
مشکل از چی می تونخ باشه.
من l502x دارم که 2تا کارت گرافیک داره.نمیدونم 501 هم 2تایی هست یا نه!
اگه 2تا داره روی دسک تاپ راست کلیک کن بعد برو توی NVIDIA control panel بعد توصفحه جدید که میاد از سمت چپ روی set physx configuration کلیک کن .حالا از اونجایی که نوشته set physX processor کارت گرافیک geforce رو انتخاب کن و apply بزن و سیستم رو ریست کن
mohsenslr
28-04-2011, 06:21
یه کم مودبانه تر صحبت کنید بد نیست! چرا شلوغ میکنید؟ داریم صحبت میکنیم ها! در کمال آرامش !
1- دوستان قضاوت کنند . از جمله این آقا چی برداشت می کنید ؟
"به نظر من که full HD بودن همچین مزیت خفنیم نیس اتفاقا خیلی مستطیل باشه و کشیده جالب به نظر نمیاد رزولی این لپ تاپم استاندارده، 1366*768
2- دوره فیلم 35 که دیگه خیلی وقته که گذشته . اینا به کنار ! کی گفته که توی مانیتور های فول HD تصویر فیلمها کشیده میشه ؟ خودم چندتا فیلم ایرانی دارم که حالت 4 به 3 دارندو خود پلیر از دو طرف مانیتور میزنه و یه تصویر 4 به 3 تحویل میده! اگر در این مورد مشکل دارید برنامه KMPlayer رو باز کنید و کلید اعداد ردیف بالای کیبورد رو از 1 تا 7 بزنید! انواع مدهای تصویر رو مشاهده میکنید.
یه نکته دیگه هم هست که FullHD یا HD یا کلا حالت 16 به 9 مد استاندارد هست!
حالت 4 به 3 (خیلی مربع) و 21 به 9 (خیلی واید) به نظر من مشکل ساز هست!
3- اگه این مانیتوری که شما میگی بهترینه پس مانیتوری که الان من دارم باید سوپر بهترین باشه! :31:
4- حرفتون رو قبول دارم ولی معمولا بعضی عکاسها به غیر از سیستم رومیزی یه نوتبوک هم دارند که توی سفرها کارشون رو راه بندازه.
5- اینجا محل تبادل اطلاعات هست! و یه سری چیز ها من از شما یاد میگیرم و یه سری چیزها شما ! پس ، منطقی باهم صحبت کنیم. من همون اول هم گفتم : FullHD بودن توی یک صفحه لپتاپ خودشو نشون نمیده و این حرفتون رو قبول داشتم که گفتید به اینطور چیزها گیر ندیم! ولی روی اون دوتا جمله ی دیگه داریم خیلی محترمانه با هم گفتوگو میکنیم. حله ؟؟
nastybros
28-04-2011, 10:40
یه کم مودبانه تر صحبت کنید بد نیست! چرا شلوغ میکنید؟ داریم صحبت میکنیم ها! در کمال آرامش !
1- دوستان قضاوت کنند . از جمله این آقا چی برداشت می کنید ؟
2- دوره فیلم 35 که دیگه خیلی وقته که گذشته . اینا به کنار ! کی گفته که توی مانیتور های فول HD تصویر فیلمها کشیده میشه ؟ خودم چندتا فیلم ایرانی دارم که حالت 4 به 3 دارندو خود پلیر از دو طرف مانیتور میزنه و یه تصویر 4 به 3 تحویل میده! اگر در این مورد مشکل دارید برنامه KMPlayer رو باز کنید و کلید اعداد ردیف بالای کیبورد رو از 1 تا 7 بزنید! انواع مدهای تصویر رو مشاهده میکنید.
یه نکته دیگه هم هست که FullHD یا HD یا کلا حالت 16 به 9 مد استاندارد هست!
حالت 4 به 3 (خیلی مربع) و 21 به 9 (خیلی واید) به نظر من مشکل ساز هست!
3- اگه این مانیتوری که شما میگی بهترینه پس مانیتوری که الان من دارم باید سوپر بهترین باشه! :31:
4- حرفتون رو قبول دارم ولی معمولا بعضی عکاسها به غیر از سیستم رومیزی یه نوتبوک هم دارند که توی سفرها کارشون رو راه بندازه.
5- اینجا محل تبادل اطلاعات هست! و یه سری چیز ها من از شما یاد میگیرم و یه سری چیزها شما ! پس ، منطقی باهم صحبت کنیم. من همون اول هم گفتم : FullHD بودن توی یک صفحه لپتاپ خودشو نشون نمیده و این حرفتون رو قبول داشتم که گفتید به اینطور چیزها گیر ندیم! ولی روی اون دوتا جمله ی دیگه داریم خیلی محترمانه با هم گفتوگو میکنیم. حله ؟؟
اولا اگه بی احترامی از طرف من صورت گرفته معذرت میخوام. منم میدونم پلیر میاد تصویر و دورشو کات میکنه تحویل میده با یه اج مشکی اما مسئله اینه که همین قضیه ادمو اذیت میکنه حداقل منو! خوب معلومه که FullHD استاندارده اگه نبود این همه مانیتور و فیلم و گیم رو بر این مبنا و با این رزولی نمی ساختن و output نمی گرفتن. ببین هر روز یه مدل جدید میاد تو بازار یا چه میدونم یه وری یه جنسی میاد که جای دیگه نیست من که خدا نیستم بگم ته مانیتور دنیا همینه که من دیدم و اونم فول HD نیست نه، این ابلهانس اگه یکی فکر کنه میتونه تو دنیای تکنولوژی مطلق حرف بزنه حتی تفکرش تفکر مطلقی باشه.مانیتور شمام که حتما سوپر بهترینه:20: . معمولا که، تقریبا تمام عکاسای حرفه ای سیستمشون همینه، لپ تاپشونم معمولیه که جنبه ی پرتابل بودنش پر رنگ تره مخصوصا تو بحث تصویر چیز میزونیه.
nastybros
28-04-2011, 10:58
مشکل از چی می تونخ باشه.
ممکنه درایورش رو update کنی درس شه. میتونی از سایت خود nVidia دانلود کنی اگه مشکل داری از لینکای پایین دانلود کن اما حتما قبل از نصبش یه سر برو سایت nVidia ، رول بک و اینارو کامل توضیح داده یاد بگیر بعد که اگه تغییری نکرد یا درس نشد بتونی برگردونی.
سیستم عاملت اگر 7 64 بیتی نیست، از جدول بالاییش انتخاب کن
tranceyou
28-04-2011, 11:42
اقا یکی به ما بگه بالاخره چه مدلی از این XPS رو بگیریم که واقعا عالی باشه قیمتش رو هم بگید یه چیزی که فتوشاپ و افترافکت و گیم رو خوب جواب بده لطفا بگید
کسی نیست که اطلاعات کامل و خوب بده؟؟؟
mehdi666lp
28-04-2011, 12:09
.
.
.
.
.
سلام
شما XPS L502 بخر با CPU Intel Core I7 2720QM باقیش هم که هاردش 750 هست و رمش هم 6 هست....گرافیکم که 2 گیگ جی فورس هست...............اولین صفحه مشخصات زدم دیگه بخون اولین صفحه از بحث رو
با سلام خدمت همه دوستان و اساتید
من چند وقته در فکر تعویض لپ تاپم هستم و بین اونایی که جزو انتخاب اولم هستن یکیش همین مدل از دل هست . منتها یه سوالی برام پیش اومده که قبلا هم مطرح کردم و فقط یکی از دوستان پاسخ فرمودن که چندان کامل نبود و سوالم کماکان داره تو ذهنم رژه میره
سوالم درمورد مدلهای کانفیگ بالاست که ویندوزشون باید 64 بیتی باشه. من تاحالا با این نوع ویندوز کار نکردم و هیچ تجربه ای باهاش ندارم و بهمین دلیل هرچی نرم افزار و بازی دارم همشون 32 بیتی هستن.حالا اگه لپ تاپی با ویندوز 64 بیت بگیرم آیا باید همه اون سی دی ها و دی وی دی هارو دور بریزم یا نه میشه روی ویندوز 64 بیتی بازی و نرم افزار 32 بیتی نصب و اجرا کرد؟
خواهش میکنم جواب کامل باشه تا این ذهن زیر دیپلم من همشو بفهمه بلکه آروم بگیره و بتونه برای خرید تصمیم بگیره...!!!؟:11:
tranceyou
28-04-2011, 12:21
.
.
.
.
.
سلام
شما XPS L502 بخر با CPU Intel Core I7 2720QM باقیش هم که هاردش 750 هست و رمش هم 6 هست....گرافیکم که 2 گیگ جی فورس هست...............اولین صفحه مشخصات زدم دیگه بخون اولین صفحه از بحث رو
باشه الان میخونم مرسی ، یعنی این چیزایی که من میخوام و اوکی جواب میده؟
mtchabok
28-04-2011, 12:26
سلام دوستان
من کل صفحات رو خوندم .:blink:
ولی آخرش متوجه نشدم که در xps L502 بلوتوث اینترنال هس یا نه ؟
mehdi666lp
28-04-2011, 13:41
سلام دوستان
من کل صفحات رو خوندم .:blink:
ولی آخرش متوجه نشدم که در xps L502 بلوتوث اینترنال هس یا نه ؟
.
.
.
.
.
والا تو سایت خودش که حرفی از اکسترنال بودن نزده....منم این مدل رو ندارم....بچه ها خریدن تو صفحات بچرخ هرکی خریده سوال کن....ته تهش زنگ بزن به یکی از این نمایندگی هاش بپرس
---------- Post added at 01:41 PM ---------- Previous post was at 01:37 PM ----------
باشه الان میخونم مرسی ، یعنی این چیزایی که من میخوام و اوکی جواب میده؟
.
.
.
.
آره ....هم بازی جواب میده هم کار گرافیکی...........حالا خیلی رو گرافیک حساسی و میخوای گرافیکش خفن تر بشه یه سری به مدل جدید شرکت HP هم بزن...........
.
.
من میگم هردو عالین ......هم این مدل از Dell هم مدل 6090 از HP.....ببین با کدوم حال میکنی....هردو یک سری برتری ها نسبت به هم دارن
tranceyou
28-04-2011, 13:58
.
.
.
.
.
والا تو سایت خودش که حرفی از اکسترنال بودن نزده....منم این مدل رو ندارم....بچه ها خریدن تو صفحات بچرخ هرکی خریده سوال کن....ته تهش زنگ بزن به یکی از این نمایندگی هاش بپرس
---------- Post added at 01:41 PM ---------- Previous post was at 01:37 PM ----------
.
.
.
.
آره ....هم بازی جواب میده هم کار گرافیکی...........حالا خیلی رو گرافیک حساسی و میخوای گرافیکش خفن تر بشه یه سری به مدل جدید شرکت HP هم بزن...........
.
.
من میگم هردو عالین ......هم این مدل از Dell هم مدل 6090 از HP.....ببین با کدوم حال میکنی....هردو یک سری برتری ها نسبت به هم دارن
بازم ممنون و در آخر اینکه این مدل HP 6090 مشخصاتش کجا هست دقیق حالا سایت ایرانی یا خارجی
mehdi666lp
28-04-2011, 14:18
[QUOTE=tranceyou;6053738]بازم ممنون و در آخر اینکه این مدل HP 6090 مشخصاتش کجا هست دقیق حالا سایت ایرانی یا خارجی[/QUOTE
.
.
.
.
این آدرس پستش هست
mtchabok
28-04-2011, 14:18
اوکی در دیجی کالا نوشته که بلوتوث داخلی هس .
راستی یه سوال دیگه اینکه کیفیت مانیتور کدومشون بهتره : hp 6090 یا dell xps L502 ؟
mehdi666lp
28-04-2011, 14:23
بچه ها تو این نظر سنجی شرکت کنید:
---------- Post added at 02:23 PM ---------- Previous post was at 02:20 PM ----------
اوکی در دیجی کالا نوشته که بلوتوث داخلی هس .
راستی یه سوال دیگه اینکه کیفیت مانیتور کدومشون بهتره : hp 6090 یا dell xps L502 ؟
.
.
..
هردوشون خوبن جفتشون 1366 * 768 و هردو HD هستن.........خوبن دیگه هردو....حله مشکلی نیست......:8:
توی xps ها همین l502x واقعا" عالیه...هم گرافیک هم قیمت خوبی داره...بلوتوثشم اینترنال هست و ورژن 3.
Processor
Intel Core i5-2410M (dual-core 2.30-2.90GHz, 35W)
Intel Core i5-2520M (dual-core 2.50-3.20GHz, 35W)
Intel Core i7-2630QM (quad-core 2.00-2.90GHz, 45W)
Intel Core i7-2620M (dual-core 2.70-3.40GHz, 35W)
Intel Core i7-2720QM (quad-core 2.20-3.30GHz, 45W)
Intel Core i7-2820QM (quad-core 2.30-3.40GHz, 45W)
Chipset
Intel HM67
Memory
2x2GB DDR3-1333
1x4GB + 1x2GB DDR3-1333
2x4GB DDR-1333 (CL9)
Graphics
NVIDIA GeForce GT 525M 1GB DDR3
96 SPs, 600/1200/1800MHz Core/Shader/RAM clocks
NVIDIA GeForce GT 540M 2GB DDR3
96 SPs, 672/1344/1800MHz Core/Shader/RAM clocks
Display
15.6” WLED Glossy 16:9 768p (1366x768)
15.6" B+GR LED Glossy 16:9 1080p (1920x1080)
(AU Optronics B156HW1)
Hard Drive(s)
500GB 7200RPM HDD
640GB 7200RPM HDD
750GB 7200RPM HDD
(Western Digital Scorpio Black WD7500BPKT-75PK4T0)
256GB SSD
Optical Drive
8X Tray-Load DVDRW
Blu-ray Reader/DVDRW Combo (HL-DT-ST CT30N)
Blu-ray Writer/DVDRW
Networking
Gigabit Ethernet(Realtek RTL8168/8111)
802.11n WiFi (Intel Wireless-N 1000)
802.11n WiFi (Intel Advanced-N 6150)
802.11n WiFi + Bluetooth 3.0 (Intel Wireless-N 1030)
802.11n WiFi + Bluetooth 3.0 (Intel Advanced-N 6230)
Audio
2.1 JBL Speakers + Waves Audio
(Stereo speakers and subwoofer)
Microphone and two headphone jacks
Capable of 5.1 digital output (HDMI/SPDIF)
Battery
6-cell, 11.1V, ~5.0Ah, 56Wh
9-cell, 11.1V, ~8.1Ah, 90Wh
Front Side
Memory Card Reader
Left Side
Exhaust vent
1 x USB 3.0
Right Side
Optical Drive
2 x Headphone Jack
Microphone Jack
1 x eSATA/USB 2.0 Combo
Back Side
Mini DisplayPort
HDMI 1.4
Gigabit Ethernet
TV Input (Optional)
AC Power Connection
1 x USB 3.0
Kensington Lock
Operating System
Windows 7 Home Premium 64-bit
Dimensions
15.0" x 10.4" x 1.3-1.5" (WxDxH, 6-cell)
15.0" x 10.4" x 1.3-2.2" (WxDxH, 9-cell)
Weight
6.33 lbs (6-cell)
6.68 lbs (9-cell)
Extras
Waves Maxx Audio 3
2MP Skype HD Certified Webcam (H.264)
86-Key backlit keyboard (Upgrade)
Flash reader (SD/IO/XC/HC, MS/Pro/XC, MMC, xD)
Warranty
1-year standard warranty (depending on variant)
2-, 3-, and 4-year warranties available
Pricing
Starting Price: $800 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Price as configured: $1425
:46:
tranceyou
28-04-2011, 20:31
دوستان من چند سوال دارم که با جواب اینا مشکلم رفع میشه
1 : وقتی که این لپ تاپ رو گرفتم اول بسم اله چطوری ازش بکاپ بگیرم که دیگه نیاز به نصب ویندوز نداشته باشم؟ (لطفا مراحل کامل رو بگید)
2 : همه ی لپ تاپ ها یه درایو دارن ( که این مسئله همیشه منو آزار میداده و باعث می شده که لپ تاپ نخرم) چطوری و به چه
روشی میشه (حالا با برنامه یا بی برنامه) درایو های دیگه هم اضافه کرد؟؟
3 : روی این لپ تاپ چه آنتی ویروسی نصب هست ؟؟؟ و یا اگه نیست چه آنتی ویروسی بهتره نصب باشه البته مثل NOD که سرعت رو نگیره؟؟
4 : من یه فیلمی توی یوتوب دیدیم که یکی داشت کرایسیس 1 رو با این سیستم بازی می کرد ولی وقتی کابل شارژ رو میزد به دستگاه بازی کند می شد و وقتی در میآورد بازی نرمال می شد این از چیه؟
این سوالات همه در باب لپ تاپ DELL مدل XPS L502 هست
nastybros
28-04-2011, 21:23
دوستان من چند سوال دارم که با جواب اینا مشکلم رفع میشه
1 : وقتی که این لپ تاپ رو گرفتم اول بسم اله چطوری ازش بکاپ بگیرم که دیگه نیاز به نصب ویندوز نداشته باشم؟ (لطفا مراحل کامل رو بگید)
2 : همه ی لپ تاپ ها یه درایو دارن ( که این مسئله همیشه منو آزار میداده و باعث می شده که لپ تاپ نخرم) چطوری و به چه
روشی میشه (حالا با برنامه یا بی برنامه) درایو های دیگه هم اضافه کرد؟؟
3 : روی این لپ تاپ چه آنتی ویروسی نصب هست ؟؟؟ و یا اگه نیست چه آنتی ویروسی بهتره نصب باشه البته مثل NOD که سرعت رو نگیره؟؟
4 : من یه فیلمی توی یوتوب دیدیم که یکی داشت کرایسیس 1 رو با این سیستم بازی می کرد ولی وقتی کابل شارژ رو میزد به دستگاه بازی کند می شد و وقتی در میآورد بازی نرمال می شد این از چیه؟
این سوالات همه در باب لپ تاپ DELL مدل XPS L502 هست
سلام.اول کاری خود دل یه app داره که ازت میخواد یا دی وی دی خام بندازی یا یه استورج اکسترنال وصل کنی بش تا بک آپ بگیره خیلی ام سادس، بک آپ گیری ویندوزم که سر جاشه میتونی از اونم بک آپ بگیری خیالت راحت تر باشه. به نظر من زیادم بد نیس وقتی جای مولتی مدیات مشخصه به نظرم لزومی نداره اما اگر دوست داری چند پارتیشن داشته باشی خیلی سادس، لینک آموزش تصویریش :
اگر باز مشکلی داشتی بگو. البته با یه سری نرم افزارم میشه این کارو کرد مثل gParted ، تا اونجایی که من میدونم یه سی دی bootable باش درس میکنی بعد با اون بالا میای و پارتیشن بندی میکنی.
روش McAfee سی روزه اگه اشتبا نکنم نصب بود که من درجا پاکش کردم به درد نمیخوره که.تو یه سیستم غول مثل این فکر نمیکنم اگه نورتن ام بریزی سرعتشو پایین بیاره اما نه مشکلی نداره من Smart Security 4 نصب کردم عالیه هیچ مشکلی ام نداره فرقشم با nod اینه که فایروال داره و anti spam و anti spyware.
چرنده من کرایسیس 2 رو دارم با گرافیک بالا بازی میکنم کابل شارژم زدم با باطریم بازی کردم هیچ مشکلی نداره.
reza-shady
28-04-2011, 21:32
من چند وقته در فکر تعویض لپ تاپم هستم و بین اونایی که جزو انتخاب اولم هستن یکیش همین مدل از دل هست . منتها یه سوالی برام پیش اومده که قبلا هم مطرح کردم و فقط یکی از دوستان پاسخ فرمودن که چندان کامل نبود و سوالم کماکان داره تو ذهنم رژه میره
سوالم درمورد مدلهای کانفیگ بالاست که ویندوزشون باید 64 بیتی باشه. من تاحالا با این نوع ویندوز کار نکردم و هیچ تجربه ای باهاش ندارم و بهمین دلیل هرچی نرم افزار و بازی دارم همشون 32 بیتی هستن.حالا اگه لپ تاپی با ویندوز 64 بیت بگیرم آیا باید همه اون سی دی ها و دی وی دی هارو دور بریزم یا نه میشه روی ویندوز 64 بیتی بازی و نرم افزار 32 بیتی نصب و اجرا کرد؟
خواهش میکنم جواب کامل باشه تا این ذهن زیر دیپلم من همشو بفهمه بلکه آروم بگیره و بتونه برای خرید تصمیم بگیره...!!!؟:11:
داداش منم اول همین شک رو داشتم
اما حالا که دارم سیستم عامل هم 7 و 64 بیت هست وقتی یه برنامه یا بازی 32 بیت روش نصب می کنم بالا میاد حتی برای برنامه های 32 بیت یه program files جدا توی درایو ویندوز داره به اسم program files(x86) برنامه های 32 بیت روش نصب می شن
من الان دارم با فایر فاکس 32 بیت وبگردی می کنم
بازی کال اف دیوتی 4 32بیت رو روش بازی کردم
بازی سام سریوس 32 بیت
ویژوال استدیو 32
پریمایر 32
نرو 32
یاهو 32
و خیلی برنامه های 32 بیتی دیگه رو روی سیستم 64 بیتی تست کردم و بالا اومده :40::40:
---------- Post added at 10:32 PM ---------- Previous post was at 10:27 PM ----------
داداش اصلا کارت گرافیک لپتاپ با برق مستقیم قوی تر هم می شه من L501 دارم با باطری گرافیکش 2 و با برق مسقیم 4 هست
برای تست با باطری برو تو run و تایپ کن dxdiag رو تایپ کن برو تب دیسپلی میزان گرافیک رو ببین ؟!!!
بعد با برق مستقیمیه بار سیستم رو ریست کن دوباره برو اون کد رو بزن و حالا گرافیکت رو ببین ؟؟1!!1!!!!!! :D
tranceyou
28-04-2011, 21:33
[QUOTE=nastybros;6054834]سلام.اول کاری خود دل یه app داره که ازت میخواد یا دی وی دی خام بندازی یا یه استورج اکسترنال وصل کنی بش تا بک آپ بگیره خیلی ام سادس، بک آپ گیری ویندوزم که سر جاشه میتونی از اونم بک آپ بگیری خیالت راحت تر باشه.
میتونم بپرسم منظور شما از بک آپ گیری ویندوز چیه و app چه فرقی با هم دارن ؟؟؟ من دقیقا بک آپی میخوام
که درایورهای گرافیک و صدا و .... به همراه ویندوز گرفته بشه و وقتی ویندوزم پرید و داغون شد احیانا بتونم برگردونمش.
nastybros
28-04-2011, 21:46
اصولا نرم افزارای 32 بیتی رو ویندوز 64 بیتی نصب میشن اما برعکسش ممکن نیست، این وسط یه سری استثناهایی هم هست مثل اکثر برنامه های آنتی ویروس 32 بیتی یا درایورای قطعات 32 بیتی مثلا یه پرینتری که فقط درایور 32 بیتی داره رو ویندوز 64 بیتی نصب نمیشه. ویندوز 64 بیتی 2 تا Program files داره یکی که اسمش همین Program files هست که برنامه ها و گیمهای 64 بیتی اینجا نصب میشه و یه (Program files (x86 داره که به صورت پیش فرض نرم افزارای 32 بیتی روش نصب میشه پس جای نگرانی نیست. از طرفی اگه ویندوزش Pro یا Ultimate باشه ماکروسافت یه شبیه ساز XP براشون داره که با دانلود و نصبش بهت اجازه میده نرم افزارای 32 بیتی و بدون هیچ مشکلی نصب کنی اما همون طور که گفتم اکثر نرم افزارای 32 بیتی رو سیستم عامل 64 بیتی قابل نصبند.
nastybros
28-04-2011, 22:14
[QUOTE=nastybros;6054834]سلام.اول کاری خود دل یه app داره که ازت میخواد یا دی وی دی خام بندازی یا یه استورج اکسترنال وصل کنی بش تا بک آپ بگیره خیلی ام سادس، بک آپ گیری ویندوزم که سر جاشه میتونی از اونم بک آپ بگیری خیالت راحت تر باشه.
میتونم بپرسم منظور شما از بک آپ گیری ویندوز چیه و app چه فرقی با هم دارن ؟؟؟ من دقیقا بک آپی میخوام
که درایورهای گرافیک و صدا و .... به همراه ویندوز گرفته بشه و وقتی ویندوزم پرید و داغون شد احیانا بتونم برگردونمش.
فرقشو نمیدونم! یعنی فکر نمیکنم با هم فرقی داشته باشن، میدونم خب ماهیت بک آپ همینه دیگه، بر موقعی که پرید و خواستی بتونی برگردونی. یه System image backup داره ویندوز 7 که با استفاده ازش میتونی از سیستمت image بگیری و این image شامل خود ویندوز، برنامه ها و تنظیمات و فایلای سیستمیه. اگه لپ تاپت مورد پیدا کرد میتونی با استفاده ازش محتوای سیستمت رو برگردونی که این بازگشت تمام تنظیماتو محتوا رو به حالت اولیه و پیش فرض برمیگردونه که شامل درایورای مورد نیاز برای اجرای ویندوز هم هست.
...ALI...
29-04-2011, 10:12
من l502x دارم که 2تا کارت گرافیک داره.نمیدونم 501 هم 2تایی هست یا نه!
اگه 2تا داره روی دسک تاپ راست کلیک کن بعد برو توی NVIDIA control panel بعد توصفحه جدید که میاد از سمت چپ روی set physx configuration کلیک کن .حالا از اونجایی که نوشته set physX processor کارت گرافیک geforce رو انتخاب کن و apply بزن و سیستم رو ریست کن
نه یک کارت بیشتر نداره
tranceyou
29-04-2011, 10:29
ممنون از samin-z و nastybros عزیز.
فقط 2 سوال دیگه اینکه چطوری میشه دقیقا لپ تاپ dell xps l502 رو شناسایی کرد منظورم اینه که تقلبی
و این داستانا رو داره یا نه؟ و سوال آخر اینکه از کجا و چه گارانتی بخرم خیالم راحته؟؟
من بعد 4 ماه تحقیق روی xps l501 و l502 و 2ماه انتظار برای برای ورود xps با cpu جدید یعنی نسل دوم i7 الان که قصد خرید دارم کمی بین hp6090 یا 6080 و xpsl502 دوچار تردید شدم چون طبق تحقیقات چند روز اخیر بنده گرافیک 6770بهتر از 540 تقریبا از همه لحاظ حتی خنک بودن فقط الان یه مشکل دارم اینکه 4 ماه تحقیق کردم و تقریبا همه نقد های داخلی وخارجی خوندم ولی برای hp نه نمیدونم کیفیت لپتاپ hp چطوره کیفیت گارانتی اون خوبه یا نه کیفیت قطعاتش چطوره حتی کمی ریزتر که بشم کیفیت کیبردش و بدنه چه جوریاست و اسپیکرها چطوری البته ان زیاد مهم نیست اما خوب دیگه و اینکه یه مشکلی که دیدم خودم سایت hp از لحاظ کیفیت خیلی پایین تره شاید مثلا برا پیدا کردن درایور های جدید دچار مشکل بشیم یا در مورد پشتیبانی لپتاپ چون دل تو این پشتیانی از نظر من عالیه من خودم در مورد xps حداقل 10 بار با هاشون تماس داشتم و از نظرم عالی بود.
آیا کسی از دوستان این لپتاپ hp6090 را استفاده کرده راضی هست یا نه لطفا اگه تونستیین یه مقدار اطلاعات تخصصی بدید مثلا بلوتوثش 3 هست یا 2؟ امتیاز ویندوز چنده یا یه چند تا تست از سخت افزار بگیرید مرا هم مطلع کنید پیشاپش از شما تشکر میکنم
amin_pwa
29-04-2011, 13:53
رجوع به تاپیک زیر
فقط 2 سوال دیگه اینکه چطوری میشه دقیقا لپ تاپ dell xps l502 رو شناسایی کرد منظورم اینه که تقلبی
و این داستانا رو داره یا نه؟ و سوال آخر اینکه از کجا و چه گارانتی بخرم خیالم راحته؟؟
دوست عزیز زیر لپ تاپ یه برچسب هست که نوشته:service tag: و یه کد جلوش نوشته...شما اون کد رو توی سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید چک میکنی و همه مشخصات لپ تاپتو و سخت افزارشو بهت میده .درایور های لپ تاپتم بهت میده...و میگه سفارش چه کشوری هست.
مثلا" ماله بعضی از بچه های سایت سفارش کانادا بود..ماله من هم سفارش اینگلیس بود...
reza-shady
30-04-2011, 00:03
دوستان یه چیزی من همین الان رفتم سرویس تگ رو چک ک ردم زده بود
XPS XPS L511z
این یعنی چی ؟
mehdi666lp
30-04-2011, 06:29
من بعد 4 ماه تحقیق روی xps l501 و l502 و 2ماه انتظار برای برای ورود xps با cpu جدید یعنی نسل دوم i7 الان که قصد خرید دارم کمی بین hp6090 یا 6080 و xpsl502 دوچار تردید شدم چون طبق تحقیقات چند روز اخیر بنده گرافیک 6770بهتر از 540 تقریبا از همه لحاظ حتی خنک بودن فقط الان یه مشکل دارم اینکه 4 ماه تحقیق کردم و تقریبا همه نقد های داخلی وخارجی خوندم ولی برای hp نه نمیدونم کیفیت لپتاپ hp چطوره کیفیت گارانتی اون خوبه یا نه کیفیت قطعاتش چطوره حتی کمی ریزتر که بشم کیفیت کیبردش و بدنه چه جوریاست و اسپیکرها چطوری البته ان زیاد مهم نیست اما خوب دیگه و اینکه یه مشکلی که دیدم خودم سایت hp از لحاظ کیفیت خیلی پایین تره شاید مثلا برا پیدا کردن درایور های جدید دچار مشکل بشیم یا در مورد پشتیبانی لپتاپ چون دل تو این پشتیانی از نظر من عالیه من خودم در مورد xps حداقل 10 بار با هاشون تماس داشتم و از نظرم عالی بود.
آیا کسی از دوستان این لپتاپ hp6090 را استفاده کرده راضی هست یا نه لطفا اگه تونستیین یه مقدار اطلاعات تخصصی بدید مثلا بلوتوثش 3 هست یا 2؟ امتیاز ویندوز چنده یا یه چند تا تست از سخت افزار بگیرید مرا هم مطلع کنید پیشاپش از شما تشکر میکنم
.
.
.
.سلام
دوست عزیز واسه کسب اطلاعات بیشتر برو به این تاپیک :
---------- Post added at 06:29 AM ---------- Previous post was at 06:25 AM ----------
.
.
.
.
سلام
تقلبی نداره که آخه این مدل.......دیگه خودش چینی هست تقلبیش وجود نداره...شما باید سعی کنی میخری کانفیگ رو تو سایت چک کنی که مطابقت کنه همین...................با گارانتی های زیر بخری خوبه:
.
.
.
زیگورات
دل ایران
دل سرویس
.
.
.
از هر جا که نمایندگ هاشون هست........پاییتخت - پارسیان-بازار رضا-ایرانیان-......
tranceyou
30-04-2011, 08:17
.
.
.
.سلام
دوست عزیز واسه کسب اطلاعات بیشتر برو به این تاپیک :
---------- Post added at 06:29 AM ---------- Previous post was at 06:25 AM ----------
.
.
.
.
سلام
تقلبی نداره که آخه این مدل.......دیگه خودش چینی هست تقلبیش وجود نداره...شما باید سعی کنی میخری کانفیگ رو تو سایت چک کنی که مطابقت کنه همین...................با گارانتی های زیر بخری خوبه:
.
.
.
زیگورات
دل ایران
دل سرویس
.
.
.
از هر جا که نمایندگ هاشون هست........پاییتخت - پارسیان-بازار رضا-ایرانیان-......
تو کدوم قسمت سایت DELL باید برم و بزنم سریال و؟ بعد اینکه حالا کاناداش خوبه انگلیس خوبه ؟؟؟
mehdi666lp
30-04-2011, 09:09
تو کدوم قسمت سایت DELL باید برم و بزنم سریال و؟ بعد اینکه حالا کاناداش خوبه انگلیس خوبه ؟؟؟
.
.
.
.
برو اینجا سریال نامبر رو وارد کن ببین چی میزنه....والا من ندارم بدونم کانادا خوبه یا انگلیس:20:
.
.
.
.
tranceyou
30-04-2011, 10:55
راستی امکان ارتقا رم هم داره dell xps l502 یا مثل hp dv6 نمیشه ارتقاع داد؟ و اگه میشه چطوری این امر امکان پذیره؟
راستی ممکنه 16 اینچش هم باشه؟
راستی امکان ارتقا رم هم داره dell xps l502 یا مثل hp dv6 نمیشه ارتقاع داد؟ و اگه میشه چطوری این امر امکان پذیره؟
راستی ممکنه 16 اینچش هم باشه؟آره داره...خودش که 6GB هست(یه 2 هست و یه 4)تا 8GB میتونی بزاری
نه 16 نیست..همین 15 هم خیلی خوبه
amir@parsa
30-04-2011, 11:39
این لپ تاپ زیاد داغ میشه دوستان
اینو بدونید و بخرید
mamomeys
30-04-2011, 11:41
کسایی که این لپ تاپ رو خریدن مال همه fast access داره؟آخه تو سایت دل تو قسمت انتخاب display یکیشون Facial Recognition داره اون یکی نداره.البته فکر کنم فقط یه نرم افزار باشه
nastybros
30-04-2011, 23:03
اینو بدونید و بخرید
خداوکیلی نه مثل hp! همچین خیلی ام داغ نمیشه البته 501 رو نمیدونم 502 رو میگم
اینو بدونید و بخرید
کاملا" مخالفم دوست عزیز...هر لپ تاپی مقداری گرما داره...اما 502 اصلا" زیاد داغ نمیشه..گرمای طبیعی داره
amir@parsa
01-05-2011, 07:40
این گرما ثبت شده همه جا و یک مقدار هم نیست انصافا
دوست من چرا اینقدر اصرار دارید که اچ پی بدتره
من که مدیرعامل اچ پی نیستم
الان بین مدل های HP 6090، DELL L502 ، N53SV/SN و MSI GE620 از همه گرم تر Dell L502 گزارش شده
دمای بالای 80-90 درجه روی GPU و CPU
گرافیکش هم از HP بالاتر نیست
CPU ها همه در یک ردیف
================
ASUS N53SV/SNبرای کسانی که کار جدی با لپتاپ دارند و بازی های عجیب و غریب خیلی براشون اهمیت نداره، مثلا کار Virtualization که RAM یکی از گلوگاههای جدی این کار است. کیفیت بدنه و کمی تا قسمتی قیافه لپتاپ براشون مهمه
HP 6090 برای کسانی که بازی و سرگرمی در اولویتشونه که به قول خودشون RAM این لپ تاپ براشون کافیه بهترین گزینه هست... حجم بالای هارد و گرافیک خوب 6770 نشان از همین قضیه و بازار هدف داره...
Dell L502 برای کسانی که در مناطق سردسیر هستند این دستگاه گرمای خوبی تولید می کنه و می تونن آخر شب بزارنش زیر کرسی کل خونواده گرم بشن... همه چیز داره...بهترین هاش رو هم داره... فقط گرمای بالای 80 - 90 درجه رو هم تجربه می کنید...الان زوده درباره عمر مفید این لپتاپ قضاوت کنیم... در ضمن تنها لپتاپی هست که فعلا با CPU Intel i7 2720QM به بازار اومده
MSI GE620 لپتاپ خوبیه فقط برای آدمهای با سلیقه که می تونن یک شونه تخم مرغ رو سالم برسونن خونه... بدنه بسیار ضعیفه اینقدر که وقتی یکم فشار به پشت این لپتاپ وارد کنید برد اصلی زیر دستتون حس میشه
قیافه هم در ردیف تیم ملی مالدیو ... ولی این لپتاپ لوازم داخلی خوبی داره من که از MSI یه جز بنده اش راضی بودم به علاوه اینکه این لپتاپ هم تا 16 گیگ RAM ارتقا پیدا می کنه و هیجان انگیزه...
به آدمهای با سلیقه که کارایی و کیفیت براشون مهمه توصیه میشه
mehdi666lp
01-05-2011, 07:46
آقایون هر کی هر چی دوست داره بخره.......................همشون یه جورن..........همه چینی هستن........
.
.
.
هر لپتاپی مزایا و معایب خودش رو داره.............
.
.
.
خوب دوستانی که XPS L501 و XPS L502 دارن.....سوالی نظری مشکلی دارن بپرسن هرکی راهکار داره ارائه بده............:20:
mehdi666lp
01-05-2011, 07:55
هرکی هر کاری با هر کدوم از این دو مدل انجام داده یکم توضیح بده در مورد تولید حرارت و صدای فن و کیفیت کاری که انجام داده و اسم بازی همراه با اسم نرم افزار و همراه با تنظیمات انجام داده شده روی لپ تاپ با مدل خودش رو بگه..........هرکی خریده مبارکش باشه هرکیم نخریده قصد خرید داره امیدوارم به زودی زود بخره............................
.
.
.
درود بر هوادارن Dell سری XPS
reza-shady
01-05-2011, 11:17
دوستان آپدیت جدید گرافیک رو از سایت انویدیا دانلود کنید و نصب کنید
mamomeys
01-05-2011, 16:31
در ضمن تنها لپتاپی هست که فعلا با CPU Intel i7 2720QM به بازار اومده
سری جدید مک بوک پرو هم با همین سی پی یو هستش فکر کنم تو بازار ایران هم باشه البته این لپتاپ رو با dell xps و hp 6090 و رقیباشون شاید نباید مقایسه کرد بخاطر تفاوت قیمتی که دارن.ولی من نمیفهمم چرا انقدر لپتاپای apple گرون هستن.به نظر من که کانفیگش توی همین مایه ی دل هستش.البته شاید تخصصی فرق زیادی داشته باشن که من خبر ندارم
اما کلا خیلی خیلی شیک هستش واسه کلاس گذاشتن خیلی عالیه!!:5:
Macbook Pro MC723LL/A
Intel Core i7 2nd Generation 2720QM 6MB 2.2~3.3GHz:CPU
Intel HD Graphics 3000 / AMD Radeon HD 6750M DDR5 1024MB:VGA
گرافیکش که از HP کمتره.البته دوتا گرافیک داره
4GB DDR3 SDRAM:RAM
تا 8 گیگ بیشترم ساپورت نمیکنه
750GB 5400rpm:HDD
CD±RW , DVD±RW Double Layer:Optical Drive
بلوری هم که نداره
LED-Backlit , Glossy +WXGA 15.4 900*1440:LCD
Mac OS X v10.6:OS
تا 7 ساعت شارژدهی - وزن 2.54Kg - وبکم - بلوتوث 2 - نور پس زمینه برای صفحه کلید 2 × USB2.0
Headphone Jack
- MagSafe Power Port
- FireWire 800
- Thunderbolt Port(up to 10Gbp
RJ-45
IEEE 802.11n[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]://[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mohsenslr
01-05-2011, 18:28
دوست عزیز این پست ، جاش اینجا نیست! مک کاملا با ویندوز متفاوته و بهتره توی تاپیک خودش به جواب سوالاتتون برسید.
meysamzamiri
02-05-2011, 00:12
آقا این دستگاه به نظر من لپ تاپ نیست
من 3 ماهه که خریدمش بهتره به این دستگاه بگیم پی سی قابل حمل!!!
اگر قابلیت حمل دستگاه براتون مهمه حتی فکر این دستگاه رو هم نکنید. وقتی باتری رو داخل دستگاه میزارم و آداپتور رو هم میزارم روش حملش نیاز به اثباب کش پیدا میکنه!!! جدای از حجم زیادش!
تولید حرارتش هم در رده یه بخاری برقی جمع و جوره!!!
راستش من از خرید این دستگاه خیلی راضی نیستم به خاطر موارد بالا ولی ازش نا راضی هم نیستم چون کاراییش خوبه و تا حالا مشکل پیدا نکرده! ولی به نظر من ایسوس یا لنوو بهتر بود!
تصمیم با خودتون
آخ راستی داشت یادم میرفت این دستگاه پورت VGA هم نداره یعنی اگه دانشجو هستی بیخیال این دستگاه!!!
mehdi666lp
02-05-2011, 06:22
آقا این دستگاه به نظر من لپ تاپ نیست
من 3 ماهه که خریدمش بهتره به این دستگاه بگیم پی سی قابل حمل!!!
اگر قابلیت حمل دستگاه براتون مهمه حتی فکر این دستگاه رو هم نکنید. وقتی باتری رو داخل دستگاه میزارم و آداپتور رو هم میزارم روش حملش نیاز به اثباب کش پیدا میکنه!!! جدای از حجم زیادش!
تولید حرارتش هم در رده یه بخاری برقی جمع و جوره!!!
راستش من از خرید این دستگاه خیلی راضی نیستم به خاطر موارد بالا ولی ازش نا راضی هم نیستم چون کاراییش خوبه و تا حالا مشکل پیدا نکرده! ولی به نظر من ایسوس یا لنوو بهتر بود!
تصمیم با خودتون
آخ راستی داشت یادم میرفت این دستگاه پورت VGA هم نداره یعنی اگه دانشجو هستی بیخیال این دستگاه!!!
.
.
.
.
سلام دوست عزیز ایشالا به سلامتی همیشه واست روشن بشه لپ تاپت:31:
.
.
وزن تو لپ تاپ های با کانفیگ بالا با صفحه نمایش 15.6 تو 90% مواقع زیاد هست.....شما یه کوله بخری راحت تری کمتر اذیت میشی اما به هر حال دیگه خریدی و واسه حمل و نقلش هم چاره ای نداری
mamomeys
02-05-2011, 12:34
دوست عزیز این پست ، جاش اینجا نیست! مک کاملا با ویندوز متفاوته و بهتره توی تاپیک خودش به جواب سوالاتتون برسید.
راست میگی میدونم اما تو جواب یکی از دوستان که گفت فقط dell xps با این سی پی یو تو بازار هست اینو گفتم بیشتر منظورم این بود!!!!
mamomeys
02-05-2011, 12:50
من بین L502 و HP 6090 واقعا گیر کردم.می خوام بازی های گرافیکی رو عالی اجرا کنه که HP بهتره.اما باتری 9 سلولی Dell واینکه شنیدم HP خدمات پس از فروشش اصلا در حد Dell نیست منو تو شک انداخته
یعنی اگه HP بگیرم بعد مشکل پیدا کرد کارش تمومه دیگه!!مهمترین مزیت Dell سی پی یو 2720qm هستش که اگه بخوام با گارانتی مطمئن بخرم قیدشو باید بزنم.البته گویا اسپیناس اینطوریشو داره ولی مال اونم بلوری نداره
بلاخره نفهمیدیم کدومشون گرمتر میشه.یه سری میگن با حرارت دل میشه نیمرو درست کرد و HP عالیه یه سری دیگه هم کاملا برعکس اینو میگن.
بابا بخدا گرماش معمولیه...واسه بازی یه کول پد بزار زیرش...همه لپ تاپ ها به کول پد احتیاج دارن
Dell L502 برای کسانی که در مناطق سردسیر هستند این دستگاه گرمای خوبی تولید می کنه و می تونن آخر شب بزارنش زیر کرسی کل خونواده گرم بشن...
اینجا اومدیم به هم کمک کنیم و مشاوره بدیم پس لطف کن این خوشمزه بازیهاتو بزار واسه جای دیگه...الکی هم با مسخره کردن این لپ تاپ بقیه رو گمراه نکن..همه میدونن که HP خیلی گرما داره
tranceyou
02-05-2011, 23:42
اقا من این لپ تاپ و گرفتم روشن کردم برنامه dell datasafe اومد بالا بعد recovery media رو زدم و دوتا دی وی دی خواست
و من گذاشتم و رایت شد ایا همین بکاپ خوبه و درسته؟؟
و اینکه درسته میگن اگه بکاپ هم نگیریم خودش توی هارد داره؟
amir@parsa
03-05-2011, 06:35
اینجا اومدیم به هم کمک کنیم و مشاوره بدیم پس لطف کن این خوشمزه بازیهاتو بزار واسه جای دیگه...الکی هم با مسخره کردن این لپ تاپ بقیه رو گمراه نکن..همه میدونن که HP خیلی گرما داره
خوش مزه بازی!!! بهتره یک کم مودبانه تر به تبادل نظر بپردازی
دوستانی که این لپ تاپ رو دارن کسی می تونه ادعا کنه این لپ تاپ از HP dv6-6090 یا همه هم ردیفاش خنک تره؟ N53SV - N53SN - DV6-6090 - MSI GE620
ضمن اینکه به پست 821 هم یک نگاه کن متوجه بخاری میشی
اشتباه چیه مگه من ذینفعم، آخرش هر کی هر چی می خواد میخره
فقط دوستانی که خریدن و گرماشو دیدن بیان جواب این دوستمون رو بدن...از گرماش براش تعریف کنن
98 درجه متوسط دمای CPU در لود سیستم با بخاری برقی فرقی می کنه ... این گرما برای درست کردن چای یا قهوه هم مناسبه... این دما به گیمر ها می گه بعد از 6 ماه خداحافظ مادر بورد
الان که نتیجه این گرما مشخص نیست ... 6 ماه دیگه بهتون می گم
لپ تاپ های HP هم 4-5 سال پیش یادمه همین مشکل رو داشت 1 سال عمر میکرد و بعد مادر بوردش خداحافظی می کرد
به همین خاطره که زیگورات ریسک نمی کنه و این لپ تاپ رو مثل سایر سری ها 3 سال گارانتی نمی کنه
tranceyou
03-05-2011, 12:43
اقا من این لپ تاپ و گرفتم روشن کردم برنامه dell datasafe اومد بالا بعد recovery media رو زدم و دوتا دی وی دی خواست
کسی نبود!!!!!!
آقای خوشمزه لطفا دعوا نکن و نظرتم کاملا محترم و اشتباه. باشه برا خودت :31:
دما 98 ؟ lol
nastybros
03-05-2011, 17:11
بابا بخدا گرماش معمولیه...واسه بازی یه کول پد بزار زیرش...همه لپ تاپ ها به کول پد احتیاج دارن
راس میگه بابا معمولیه من صب تا شب روشن میکنم و ازش استفاده هر چی فکرشو بکنید از گیم تا رندرو کانورتای وحشتناک. اگه اشتباه نکنم یه دوستی گفته در حد 90 درجه!!!! مناطق سردسیریو بخاری برقیو اینا چیه!! من هر روز میرم دانشگاه باطریش 4 5 ساعت جواب میده با این باطری اصلا احتیاجی به حمل کردن شارژرش نیست مگه یوزتون طولانی مدت باشه یا با پروسس بالا
nastybros
03-05-2011, 17:18
مبارکت باشه داداش. آره درسته همون 2 تا دی وی دی حله. قبلانم گفتم اگر میخوای یه سیستم ایمیج هم بگیر خیالت تخت باشه. درایورارو داره تو درایو C، یه فولدر هس dell
nastybros
03-05-2011, 17:27
دوستانی که این لپ تاپ رو دارن کسی می تونه ادعا کنه این لپ تاپ از HP dv6-6090 یا همه هم ردیفاش خنک تره؟ N53SV - N53SN - DV6-6090 - MSI GE620
فقط دوستانی که خریدن و گرماشو دیدن بیان جواب این دوستمون رو بدن...از گرماش براش تعریف کنن
98 درجه متوسط دمای CPU در لود سیستم با بخاری برقی فرقی می کنه ... این گرما برای درست کردن چای یا قهوه هم مناسبه... این دما به گیمر ها می گه بعد از 6 ماه خداحافظ مادر بورد
لپ تاپ های HP هم 4-5 سال پیش یادمه همین مشکل رو داشت 1 سال عمر میکرد و بعد مادر بوردش خداحافظی می کرد
به همین خاطره که زیگورات ریسک نمی کنه و این لپ تاپ رو مثل سایر سری ها 3 سال گارانتی نمی کنه
من دارمش خداوکیلی اصلا اینطوری نیس، خوب معلومه موقع گیمینگ دماش یه مقدار میره بالا تر ولی چای و قهوه چیه آخه! منم مدیر دل نیستم فقط دارم چیزی که میبینمو میگم! البته تاکید میکم من L502 دارم نه 501، اونا دماش بالاتره گویا. زیگوراتو نمیدونم من از اسپیناس گرفتم گارانتی 3 ساله!
و اما دوستانی که مشتاق کانفیگ هستند
xps 17 , x702
4)
225-0587 1 XPS 17
317-6215 1 2nd generation Intel Core i7-2720QM processor 2.20 GHz with Turbo Boost 2.0 up to 3.30 GHz
317-6202 1 4GB,DDR3,2 DIMM
331-1414 1 Backlit Internal Keyboard - English
320-1986 1 17.3in FHD WLED TL (1920x1080) 3D
421-3642 1 Basic Stage
421-3874 1 Camera Software 2.X, Factory Install
320-1981 1 NVIDIA GeForce GT 555M 3GB graphics
342-2248 1 500GB 7200 RPM SATA Hard Drive
318-0432 1 Elemental Silver Aluminum
421-1737 1 Genuine Windows 7 Home Premium, 64bit, English
421-0757 1 Skype VOIP Application
420-9691 1 DataSafe Local BackUp
330-6222 1 Windows 7 Label
420-6436 1 PC-Restore, Dim/Insp
420-6576 1 DELL WELCOME,Software Dimension/Inspiron
421-0092 1 DELL-DOWNLOAD-FLAG
420-9876 1 Cozi-Calendar
421-2086 1 eBay Webslice
318-0392 1 Windows Live Wave 4
331-1416 1 Resource DVD (L702X)
421-4118 1 WHITEPAGES.COM,Webslice
421-4289 1 Dell Support Center Software 3.0
430-4038 1 Integrated 10/100/1000 Network Card
410-1883 1 Adobe Acrobat Reader 9.0 Multi-Language
318-0151 1 Tray Load Blu-ray Disc BD-Combo (Reads BD and Writes to DVD/CD)
318-0434 1 Roxio Creator Starter, FI
421-4550 1 Power DVD 9.6, 3D
318-0138 1 JBL 2.1 Speakers with Waves Maxx Audio 3
317-6214 1 Intel Centrino Advanced-N 6230 and Bluetooth 3.0
410-9452 1 McAfee Platinum, 30 Day, MUI
312-1182 1 92 WHr 9-cell Lithium Ion Primary Battery
410-0487 1 Microsoft Office Starter: reduced-functionality Word and Excel with ads. No PowerPoint or Outlook
939-4150 1 Dell Hardware Limited Warranty, Initial Year
939-4160 1 Dell Limited Hardware Warranty Plus In-Home Service After Remote Diagnosis, Initial Year
950-3337 1 1 Year Limited Warranty
950-9797 1 No Warranty, Year 2 and 3
420-8878 1 Soft Contracts Dell In-Home Hardware Agreement
933-0410 1 Warranty Support, Initial Year
988-0099 1 To activate your online backupaccount, go to Start, Programs, DataSafe Online
927-2357 1 DataSafe Online 2.0 2GB
421-4356 1 Software, DataSafe Online 2.0 2GB
430-3893 1 No Mobile Broadband L501X
1334 euro
reza-shady
03-05-2011, 20:00
501 هم اینقد داغ نمی کنه والا
من دارم
ساعت 1 از خواب پا شدم:31: اساسینز برادرهود را ران کردم فک کنم تا حدود 9 شب یه بند بازی کردم اونقدام داغ نشد که میگین می شه روش چای یا قهوه درست کرد یا چه می دونم جای بخاری استفاده کرد !!!!
من اینو قبلا هم گفتم روزی فوقش 4-5 ساعت خاموش کنم
آخ نمی گه فقط فنش یکم سروصدا می کنه که اونم وقتی با باطری کار می کنم خیلی ساکت تر می شه
چرا بی خود و بی جهت جو ایجاد می کنین ؟
tranceyou
03-05-2011, 22:34
مبارکت باشه داداش. آره درسته همون 2 تا دی وی دی حله. قبلانم گفتم اگر میخوای یه سیستم ایمیج هم بگیر خیالت تخت باشه. درایورارو داره تو درایو C، یه فولدر هس dell
مرسی داداش ممنون
یه سوال من بازی Portal 2 رو نصب کردم ولی میره تو بازی وقتی صفحه لودش میاد بعد میپره بیرون و ارور میده
بعد بازی gta 4 رو نصب کردم ولی میره تو بازی و وقتی توی Option میرم میخوام سایز صفحه رو زیاد کنم
میپره ببینم این گرافیک Nvidia خودش فعال هست یا باید فعال بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعد اینکه من از آفیسی که توی خودش بود استفاده کردم ولی حالا توی my computer یه درایو c هست یه درایو Q چطوری میتونم پاکش کنم
واقعیت یکم حالم گرفته شده سر اینکه یکم بهم ریختگی تو ویندوز شد و سوال بعدیم اینکه وقتی روشن میکنم سیستم رو یا ریست میکنم وقتی
میاد روی صفحه ورود ویندوز wellcome یکم صبر میکنه و بعد میره توی ویندوز اگه مشکلی پیش اومده باشه چطوری همه چیز رو مثل زمانی کنم که
سیستم به حالت اولیه کارخونه برگرده؟
amir@parsa
04-05-2011, 07:38
دوستان ملاحظه بفرمائید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته این پست هم مثل فروشندگان زیگورات اشاره می کنه که این دما کنترل شده است و در رنج پیش بینی شده دل سری 15 هست
اما دوستانی که میگن خیلی داغ نیست باید ببینند
ضمنا دمای نزدیک به 100 درجه که توی این تست دیده می شود در بد ترین حالت روی لپتاپ های مشابه 78 درجه دیده شده
البته شاید اونها هم 80 درجه عادی باشه
گرما حتی اگر روی یک لپ تاپ عادی باشه آفت قطعات الکترونیکی و عملکرد یک مدار الکترونیکی هست به علاوه اینکه این گرما روی خود کاربر هم تاثیر میذاره
شاید دوستانی بگن ما که نمی خواهیم همیشه برن تست بگیریم. حق با شما هم هست اگر کاربر عادی هستید و اصلا قصد بازی های جدی رو ندارید می تونید از این مدل استفاده کنید ... گرچه من پیشنهاد می کنم با این بودجه مدل های سبکتر (وزن) انتخاب کنید چون این لپتاپ و همه هم رده هاش به دلیل نوع بورد و وسائل داخلیش نزدیک به 3 کیلو میشه که گزینه خوبی برای کارهای پرتابل محسوب نمی شه تقریبا هم ردیف سری F سونی است که به دسکتاپ نزدیک تره تا لپتاپ
mehdi666lp
04-05-2011, 08:18
گرما تو لپ تاپ های با CPU Corei7 طبیعی هستش....چون این Cpu ها حرارت زیاد تولید میکنه...........بسته به جنس بدنه و شرایط کارکرد ممکن هر مدلی گرمای بیشتری رو انتقال بده..................XPS نسبت به امکانات و قیمت به صرفه هستش.......رو گرمای لپ تاپ زیاد حساس نباشید حتما شرکت همه چی رو سنجیده که این مدل رو تولید کرده.....هیچ شرکتی قصد نداره تو بازار رقابت خودش رو خراب کنه........من فقط میدونم از چیزی که خریدید نهایت لذت رو ببرید................:20:
amir@
دوسته عزیز انتها اون مطلب رو هم بگو که گفته : حرارت مشکلی نداره در sandy bridge and L502
و شما خودت تست کن اگه این جوری بود بعد حق با شماست کاملا .
کل حرف شما رو حساب حرف یکی دیگست تو 1 فروم دیگه
سلام بچه ها !
یکی از دوستام XPS L502x خریده ! چون مدلش نزدیک به همینه اینجا سوالمو میپرسم !
پشت لپتاپ برچسب مایکروسافت ویندوز 7 هوم داره ! روی لپتاپ هم نصب بوده سیستم عامل !
ولی تو جعبش فقط یه سی دی درایور هست !
تا اونجایی که من میدونم سی دی ویندوز هم توی جعبه هست ! اگه نباشه نه برچسبی در کار هست و تو سایتها هم مینویسه OS : Dos
حالا میخام مطمئن بشم تا بریم پیش یارو !
ممکنه تو جعبه با این تفاسیر سی دی نباشه ؟
تو جعبه سی دی ویندوز نداره
یعنی چی ؟؟
الان ویندوزش پریده چی ؟؟
پارتیشنش 600 گیگ بود ! رفته درست کنه ویندوز پریده !
الان چیکار باید بکنیم ؟؟
nastybros
04-05-2011, 15:04
یعنی چی ؟؟
الان ویندوزش پریده چی ؟؟
پارتیشنش 600 گیگ بود ! رفته درست کنه ویندوز پریده !
الان چیکار باید بکنیم ؟؟
یعنی چی نداره مگه هر لپ تاپی که ویندوز اورجینال داره باید سی دی ویندوزم تو پکش باشه؟!! نیست نمیزارن بر همینه میگن تا خریدی قبل پارتیشن بمدی بک آپ بگیرین و سیستم ایمیج. این پارتیشن بندیم معضلی شده!! بابا خیلی سادس قبلا یکی پرسیده بود توضیح دادم چطوری باید این کارو کرد. الان یا باید از دی وی دی خود دل استفاده کنین که ب بسم الله که روشنش میکنی ازت میخواد 2 تا دی وی دی بندازی توش تا برات بک آپ بگیره، هم میتونین از سیستم ایمیجی که باید میگرفتین قبل پارتیشن بندی _ که نمیدونم این کارو کردین یا نه_ استفاده کنین، یه راهم هست که شنیدم نمیدونم درسته یا نه ولی به نظر درست میاد و اون اینه که بری یه ویندوز Home Premium بگیری بعد با سریالی که پشت لپ تاپ زدن Genuine کنی ویندوزتو
اتفاقاً به ذهن من رسید ! 27 گیگ بود ! هارد اکسترنالمو وصل کردم با یه دیسکی که خودم داشتم (hirent boot cd) خاستم بک آپ بگیرم توی هارد اکسترنالم ! ولی هی بازی در میاورد ! یا هاردمو نمیشناخت یا پارتیشنها رو نمیشناخت یا هنگ میکرد !
بعدش رفیقم پارتیشن مجیکو باز کرد یه سری ارور داد که گفت میخای فیکس کنم ؟ ما هم زدیم فیکس کن یه 10 15 تا ارور داد و فیکس کردیم بعد ریستارت کردیم دیدیم بالا نمیاد :دی بهمین سادگی بهمین خوشمزگی :دی
فدای سرتون ! تا وقتی کرکش هست استفاده میکنیم :دی فقط رفیقم دلش ازین سوخت که 1 شبه لپتاپشو خریده :دی
اون پارتیشن 14 گیگی به اسم ریکاوری برای همین قضیه بوده پس :دی
در هر صورت 27 گیگ رو چجوری باید تو 14 گیگ جا میکردیم :دی ؟؟
نکنه کمرپسش میکنه ؟
من خودم این لپ تاپ رو دارم و اصلا" حرفه شما رو قبول ندارم...بهتره به جای فروم بری یه کافی شاپی چیزی در مورده درست کردنه چای و قهوه بحث کنی
nastybros
04-05-2011, 16:14
مرسی داداش ممنون
یه سوال من بازی Portal 2 رو نصب کردم ولی میره تو بازی وقتی صفحه لودش میاد بعد میپره بیرون و ارور میده
بعد بازی gta 4 رو نصب کردم ولی میره تو بازی و وقتی توی Option میرم میخوام سایز صفحه رو زیاد کنم
میپره ببینم این گرافیک Nvidia خودش فعال هست یا باید فعال بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعد اینکه من از آفیسی که توی خودش بود استفاده کردم ولی حالا توی my computer یه درایو c هست یه درایو Q چطوری میتونم پاکش کنم
واقعیت یکم حالم گرفته شده سر اینکه یکم بهم ریختگی تو ویندوز شد و سوال بعدیم اینکه وقتی روشن میکنم سیستم رو یا ریست میکنم وقتی
میاد روی صفحه ورود ویندوز wellcome یکم صبر میکنه و بعد میره توی ویندوز اگه مشکلی پیش اومده باشه چطوری همه چیز رو مثل زمانی کنم که
سیستم به حالت اولیه کارخونه برگرده؟
نه لازم نیست فعالش کنی خودش فعاله یعنی هر جا لازم باشه از nVidia استفاده میکنه اما این امکان به صورت دستی هم وجود داره که برنامه ی مورد نظرو با این گرافیک ران کنی( راست کلیک بعدش run with graphic processor بعد high performance nVidia processor). دقت کن که رزولیشن گیماتو چطوری تنظیم میکنی این مانیتورا Full HD نیستن. اینکه میپره که یه حالت فلش داره و دوباره بر میگرده تو گیم و این عادیه من GTA 4 رو تست نکردم و Portal 2 رو همچنین اما تو گیمایی که دارم مثل Crysis 2 , COD: Black OPS, battlefield bad company 2, NFS shift مشکلی ندیدم. فقط NFS فول اسکرین نمیشد که اونم با یه تغییر حل شد. آفیسی که روش نصبه رو پاک کن یه آفیس دیگه بریز ترجیحا 2007، درست میشه.البته اگه Deamon Tools یا چنین برنامه ای هم نصب کردی بگو چون اونام درایو مجازی ایجاد میکنن. این درایو بخاطر یه تکنولوژِی ماکروسافت به اسم Click to run ایجاد شده که یه درایو مجازی ایجاد میکنه بر اینه که زود کرش نکنه برنامه ولی استقبال نشده گویا. شما میتونی با زدن File Menu بعدش Help از این قضیه مطمئن شی.( یه جاش نوشته شده Click-to-run version ). البته فکر میکنم ورژنای جدید 2010 آفیس اینطوری نیستن.
بهم ریختگی تو ویندوز شد یعنی چی؟
لطفا اشاره کن چند ثانیه طول میکشه یعنی چند ثانیه تو صفحه Welcome میمونه. خیلی سادس شما 2 تا راه حل داری یکی اینه که بری بخش ریکاوری ویندوز که حتما بلدی چطوری ( start-control panel-Back up and restore ). اونجا پایین نوشته Recover System settings or your computer ، اونو میزنی، تو صفحه ی بعدی ام پایین زده Advanced recovery methods ، اونو میزنی و بعدش گزینه ی اول یعنی use a system image you created earlier to recover your computer رو انتخاب میکنی و بعد همون دی وی دی یا سی دی سیستم ایمیج رو میزاری و ادامش. راه دوم ام اینه که بری start-all programs-dell data safe-dell data safe local backup بعد اونجا از بالا دومی restore رو انتخاب میکنی بعدم اولین گزینه همونیه که تو میخوای: factory state.
nastybros
04-05-2011, 16:21
من خودم این لپ تاپ رو دارم و اصلا" حرفه شما رو قبول ندارم...بهتره به جای فروم بری یه کافی شاپی چیزی در مورده درست کردنه چای و قهوه بحث کنی
بابا بی خیال مگه مهمه شما لذتتو ببر منم همین سیستمو دارم گرم نمیکنه. نمیدونم رو چه حسابی این دوستمون اصرار دارن رو گرماش به هر حال زیاد مهم نیست.
amir@parsa
04-05-2011, 16:50
این لپتاپ در حالت عادی 100 درجه نیست.
اشتباه برداشت نشه...ولی در حالتی که لود می ره خیلی بالا 10-20 درجه گرمتر از لپتاپ های دیگه هست
اگر برای کسی مهم نیست بخره ... من هم عرض کردم احتمالا این گرما برای این لپ تاپ در طراحی پیش بینی شده ..."احتمالا" .... و این هم باز به مثال من یا تشبیه دوست دیگرمون به بخاری منافاتی نداره ...
اصلاح می کنم که به کسی بر نخوره " در حالت فول لود مثل بخاری میشه"
ظاهرش بد نیست به نظر من از MSI و حتی HP بهتره
بدنه خوب و محکمی هم داره از هم ردیفاش خیلی بهتره
صدای فوق العاده بلند و اسپیکر ها و ساب خوبی هم داره زیرش
برندش هم خیلی خوبه از همه رقیباش بهتره...
گارانتی زیگورات هم که داره میگن دوستان خوبه
اینها مزیت های این دستگاهه دیگه چی میخواهید ...
mhadishirani
04-05-2011, 16:59
ببین من این لپتاپ رو ندارم ولی اگه رو فول لود بره روو 100 درجه خطریه هاااا.
نهایت دمایی که به مین بورد و cpu باید وارد بشه 95 دجس اونم به زور بالای این خیلی خطرناکه
nastybros
04-05-2011, 17:27
این لپتاپ در حالت عادی 100 درجه نیست.
اشتباه برداشت نشه...ولی در حالتی که لود می ره خیلی بالا 10-20 درجه گرمتر از لپتاپ های دیگه هست
اگر برای کسی مهم نیست بخره ... من هم عرض کردم احتمالا این گرما برای این لپ تاپ در طراحی پیش بینی شده ..."احتمالا" .... و این هم باز به مثال من یا تشبیه دوست دیگرمون به بخاری منافاتی نداره ...
اصلاح می کنم که به کسی بر نخوره " در حالت فول لود مثل بخاری میشه"
ظاهرش بد نیست به نظر من از MSI و حتی HP بهتره
بدنه خوب و محکمی هم داره از هم ردیفاش خیلی بهتره
صدای فوق العاده بلند و اسپیکر ها و ساب خوبی هم داره زیرش
برندش هم خیلی خوبه از همه رقیباش بهتره...
گارانتی زیگورات هم که داره میگن دوستان خوبه
اینها مزیت های این دستگاهه دیگه چی میخواهید ...
آقا ما فول لودم تست کردیم اینقدر که شما میگی بالا نرفت نرماله حتی کمتر از لپ تاپای دیگه، آیه ی الهی هم نازل شه شما میگی دماش بالاس:20:
6- از همه اینا گذشته لپ تاپهای جدید دیگه سی دی ویندوز ندارن و ظاهرا ویندوز به یه شکلی مثل Image روی هارد قرار داره(بجز نسخه نصب شده ویندوز که روی هارد هست).حالامن میخوام از این ویندوز به اصطلاح نصب نشده یه Backup روی دی وی دی داشته باشم.شاید همون Backup که بچه ها میگن همین باشه. من تو این موردش وارد نیستم و نمیدونم باید از کجا و به چه شکل این کار رو انجام بدم.در ضمن نمیدونم این Backup که من میگیرم فقط ویندوز هست یا برنامه های همراه اون رو هم میریزه روی دی وی دی؟(منظورم نرم افزارهایی هست که خود کمپانی الان واسه لپ تاپ من نصب کرده).
لطفا اگه کسی بلده روش این کار رو واسه بنده و بقیه دوستان بطور کامل و قدم به قدم توضیح بده. آخه میترسم همین اول کاری سیستم قاط بزنه و همه چی بپره.(ما که شانس نداریم:laughing:)
7- واسه پارتیشن بندی هم یه لینک دانلود نرم افزار میخوام که راحت بتونم 4 یا 5 درایوش کنم.
8- آنتی ویروس هم یه مک آفی روش بود که رایگان و 10 روزه بود.پاکش کردم ولی نمیدونم ESET Smart Security نصب کنم یا Avira Free؟!!!
ممنون میشم اگه کمک کنین.[/QUOTE]
سلام بر دوست من
من لپ تاپ xps 1530 دارم که حدودا 3 سال پیش خریدم 1700 تومن ولی الان می خوام عوضش کنم. لطفا این لپ تاپتو خوب بررسی کن ببین کم و کسری نداره که چون اینجا می گن که لپ تاپای دل دیگه کیفیت سابقو نداره. برا من ساخت مالزیه سفارش کانادا
در رابطه با پارتیشن هم می ری به دیسک منجمنت سیستمت بعد روی درابوت کلیک راست کرده گزینه sharing رو می زنی (البته فک کنم) چیزی تو همین مایه ها بقیش هم راحته
tranceyou
04-05-2011, 20:20
نه لازم نیست فعالش کنی خودش فعاله یعنی هر جا لازم باشه از nVidia استفاده میکنه اما این امکان به صورت دستی هم وجود داره که برنامه ی مورد نظرو با این گرافیک ران کنی( راست کلیک بعدش run with graphic processor بعد high performance nVidia processor). دقت کن که رزولیشن گیماتو چطوری تنظیم میکنی این مانیتورا Full HD نیستن. اینکه میپره که یه حالت فلش داره و دوباره بر میگرده تو گیم و این عادیه من GTA 4 رو تست نکردم و Portal 2 رو همچنین اما تو گیمایی که دارم مثل Crysis 2 , COD: Black OPS, battlefield bad company 2, NFS shift مشکلی ندیدم. فقط NFS فول اسکرین نمیشد که اونم با یه تغییر حل شد. آفیسی که روش نصبه رو پاک کن یه آفیس دیگه بریز ترجیحا 2007، درست میشه.البته اگه Deamon Tools یا چنین برنامه ای هم نصب کردی بگو چون اونام درایو مجازی ایجاد میکنن. این درایو بخاطر یه تکنولوژِی ماکروسافت به اسم Click to run ایجاد شده که یه درایو مجازی ایجاد میکنه بر اینه که زود کرش نکنه برنامه ولی استقبال نشده گویا. شما میتونی با زدن File Menu بعدش Help از این قضیه مطمئن شی.( یه جاش نوشته شده Click-to-run version ). البته فکر میکنم ورژنای جدید 2010 آفیس اینطوری نیستن.
بهم ریختگی تو ویندوز شد یعنی چی؟
لطفا اشاره کن چند ثانیه طول میکشه یعنی چند ثانیه تو صفحه Welcome میمونه. خیلی سادس شما 2 تا راه حل داری یکی اینه که بری بخش ریکاوری ویندوز که حتما بلدی چطوری ( start-control panel-Back up and restore ). اونجا پایین نوشته Recover System settings or your computer ، اونو میزنی، تو صفحه ی بعدی ام پایین زده Advanced recovery methods ، اونو میزنی و بعدش گزینه ی اول یعنی use a system image you created earlier to recover your computer رو انتخاب میکنی و بعد همون دی وی دی یا سی دی سیستم ایمیج رو میزاری و ادامش. راه دوم ام اینه که بری start-all programs-dell data safe-dell data safe local backup بعد اونجا از بالا دومی restore رو انتخاب میکنی بعدم اولین گزینه همونیه که تو میخوای: factory state.
سلام مرسی که راهنمایی میکنی
والا من الان کرایسیس 2 رو نصب کردم ولی تو بازی نمیره وقتی هم روی lunch کلیک میکنیم وارد نمیشه و
روی آیکون بازی هم کلیک میکنم ارور میده و میگه ویندوز 64 و این چیزا
کلا خیلی ناراحتم که چرا شانس من اینجوری شده حس میکنم که این سیستم مشکل داره و شانس من
این دستگاه ایراد داره و باید ببرم عوض کنم از نمایندگی دل ایران هم گرفتم
شما باید برنامه quick set رو نصب کنی دوست من
اگه نداشتی تو سایت دل می تونی پیداش کنی
nastybros
04-05-2011, 22:13
سلام مرسی که راهنمایی میکنی
والا من الان کرایسیس 2 رو نصب کردم ولی تو بازی نمیره وقتی هم روی lunch کلیک میکنیم وارد نمیشه و
روی آیکون بازی هم کلیک میکنم ارور میده و میگه ویندوز 64 و این چیزا
کلا خیلی ناراحتم که چرا شانس من اینجوری شده حس میکنم که این سیستم مشکل داره و شانس من
این دستگاه ایراد داره و باید ببرم عوض کنم از نمایندگی دل ایران هم گرفتم
من احساس میکنم شما یه مقدار سخت میگیری قضیه رو ببین دنیای دیجیتال همینه هر روز یه مشکل میاد بالا. من خودم تو نصب بلک آپس مشکل داشتم ارور dll missing میداد خورد تو حالم یه سرچ زدم دیدم هزار نفر مثل من سریع directx رو update کردم حل شد. حالا میخوای ببری تعویض و اینا نمیدونم اما اگه خواستی دقیق بگو چه اروریی میده تا مشکلو حل کنم اگر بلد بودم
tranceyou
04-05-2011, 23:06
من احساس میکنم شما یه مقدار سخت میگیری قضیه رو ببین دنیای دیجیتال همینه هر روز یه مشکل میاد بالا. من خودم تو نصب بلک آپس مشکل داشتم ارور dll missing میداد خورد تو حالم یه سرچ زدم دیدم هزار نفر مثل من سریع directx رو update کردم حل شد. حالا میخوای ببری تعویض و اینا نمیدونم اما اگه خواستی دقیق بگو چه اروریی میده تا مشکلو حل کنم اگر بلد بودم
حق با شماست ولی اخه من مشکلم ایناس که وقتی روشن میکنم سیستم رو 2 دقیقه توی wellcome
میمونه بعد میاد بالا ویندوز بعد اینکه من کرایسیس رو دوبار نصب کردم و وقتی روی آیکونش کلیک میکنم
هیچ اتفاقی نمیافته روی یه ایکون دیگه کلیک میکنم میگه ویندوز شما باید 32 بیت باشه
درایوش هم یه سی دی میذارم خام نشون میده درمیارم دوباره میذارم دی وی دی و میاره بالا مثلا یه برنامه
گذاشتم و در آوردم دی وی دی رو یه چیز دیگه گذاشتم ولی دی وی دی قبلی رو نشون میده اصلا یه
چیز عیجیبی هست دیگه کرایسیس رو نیاره جای تعجب داره من حتی درایورها شو نصب کردم که نصب نشد
:19:
راستی این رو از سایت دل گرفتم سریال دستگاه رو دادم
بعد اینکه شما که خریدی باطری دستگاه اونجا که یه دکمه داره میزنی میزان شارژ رو نشون میده صاف بود یعنی خطی نداشت انگار که استفاده شده باشه؟
ALIREZA4006
05-05-2011, 12:43
آقایان من به کمک شما نیاز دارم
به نظر شما من ای لپ تاپ با قیمت 1460 بخرم ؟ آیا می ارزه ؟
Dell XPS L502-B ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مشخصات کلی:
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.78 کیلوگرم
Intel 2630QM 2.0 GHZ Core i7 2.93 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MH :z پردازنده
6 GB DDR3 حافظه:
750 GB 5400 RPM : هارد دیسک
Nvidia GeForce GT540M 2048 MB UpTo 4096 MB : کارت گرافیک
15.6" - Bright LED : صفحه نمایش
امکانات: BlueRay - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 9 سلولی - Microsoft Windows 7
مشخصات خوبی داره یا نه ؟
mamomeys
05-05-2011, 16:03
بنظرتون همین XPS رو بخرم یا وایسم سری gaming دل (Alienware M14X) تو ایران بیاد؟؟دل یه لپتاپ هلو داده.دیگه آخره سیستم و کانفیگه
اینم بگم که اگه الان بخرم نمیتونم زیاد استفاده کنم چون کنکوری هستم! پس تا تیرماه فقط خاک خواهد خورد :27:
mehdi666lp
05-05-2011, 16:17
Dell XPSL502-B ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مشخصات کلی:
6 GB DDR3 حافظه:
امکانات:BlueRay - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
مشخصات خوبی داره یا نه ؟
.
.
.
.
سلام
خوبه بخر.......اما با گارانتی پدر مادر دار بخر.........زیگورات با هارد 640 گیگ میده 1.450.000 حالا واسه 10.000 تومن با هارد 750 گیگ میصرفه........راستی این مدل با CPU Core I7 2720QM نیز موجود هست بگردی تا 1.500.00 گیر میاد راحت........:20:
---------- Post added at 05:17 PM ---------- Previous post was at 05:12 PM ----------
بنظرتون این لپتاپو بخرم یا وایسم سری gaming دل (Alienware M14X) تو ایران بیاد؟؟دل یه لپتاپ هلو داده.دیگه آخره سیستم و کانفیگه
اینم بگم که اگه الان بخرم نمیتونم زیاد استفاده کنم چون کنکوری هستم!
.
.
.
.
سلام
واسه بازیم خوبه مشکلی نداره........اما Alineware معلوم نیست با چه قیمتی وارد بازار میشه...........سری گیم مخصوص بازی هست و گرافیک و رم و هارد بالایی دارن .........CPU هم آخرین مدل روز رو سیستم گیم هستش:20:
mamomeys
05-05-2011, 16:23
Dell XPSL502-B ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مشخصات کلی:
6 GB DDR3 حافظه:
امکانات:BlueRay - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
مشخصات خوبی داره یا نه ؟
واسه دیجیکالا tv tuner هم داره ولی زیگورات نداره
mamomeys
05-05-2011, 16:29
.
Alineware معلوم نیست با چه قیمتی وارد بازار میشه
همین الان تو سایت دل اون کانفیگی که میخواستمو انتخاب کردم خیلی با xps تفاوت قیمت داره تازه بیاد ایران معلوم نیست قیمتش چند شه.بیخیال همون xps رو میخرم که نسبت به قیمتش عالیه
دوستان کسی هست که CPU Core I7 2720QM
و tv tuner
و هارد با دور 7200 rpm با هم داشته باشه ؟ اگه هست از کجا و با چه قیمت و گارانتی خریده ؟
WikiJoon
06-05-2011, 03:13
سلام
من یه کول پد برا لپ تاپم گرفتم که پشت جعبه اش نوشته Rated Voltage: 5V
به نظر شما اگه ترانس 9 ولت بهش وصل کنم (امتحانی وصل کردم) در دراز مدت مشکلی براش پیش میاد؟
tranceyou
06-05-2011, 09:30
حق با شماست ولی اخه من مشکلم ایناس که وقتی روشن میکنم سیستم رو 2 دقیقه توی wellcome
میمونه بعد میاد بالا ویندوز بعد اینکه من کرایسیس رو دوبار نصب کردم و وقتی روی آیکونش کلیک میکنم
هیچ اتفاقی نمیافته روی یه ایکون دیگه کلیک میکنم میگه ویندوز شما باید 32 بیت باشه
درایوش هم یه سی دی میذارم خام نشون میده درمیارم دوباره میذارم دی وی دی و میاره بالا مثلا یه برنامه
گذاشتم و در آوردم دی وی دی رو یه چیز دیگه گذاشتم ولی دی وی دی قبلی رو نشون میده اصلا یه
چیز عیجیبی هست دیگه کرایسیس رو نیاره جای تعجب داره من حتی درایورها شو نصب کردم که نصب نشد
:19:
راستی این رو از سایت دل گرفتم سریال دستگاه رو دادم
بعد اینکه شما که خریدی باطری دستگاه اونجا که یه دکمه داره میزنی میزان شارژ رو نشون میده صاف بود یعنی خطی نداشت انگار که استفاده شده باشه؟
یه چیز دیگه اینکه ایا باطری رو باید برای اولین بار چند ساعت بزنم تو شارژ من دستگاه رو خاموش
میزنم تو شارژ وقتی چراغ بالای دستگاه خاموش شد به معنی اینکه پر شده دستگاه رو روشن میکنم ولی
حس میکنم زود باطری تموم می کنه کسی اطلاعاتی داره؟؟؟؟؟؟
اقا کسی نیست جوابو بده؟؟؟؟؟
Dell XPS L502-B ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مشخصات کلی:
6 GB DDR3 حافظه:
امکانات: BlueRay - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
مشخصات خوبی داره یا نه ؟
من این رو با سرعت هارد 7200 و tv خریدم 147000...ضمنا" زیگورات با هارد 640 و بدون tv میده1600000....اون قیمت سایتش ماله قدیمه...شخصا" باهاشون صحبت کردم گفتن که اون قیمت ماله قبل عید بوده و واسه فروش بالا بوده!!
tranceyou
07-05-2011, 10:15
یه چیز دیگه اینکه ایا باطری رو باید برای اولین بار چند ساعت بزنم تو شارژ من دستگاه رو خاموش
میزنم تو شارژ وقتی چراغ بالای دستگاه خاموش شد به معنی اینکه پر شده دستگاه رو روشن میکنم ولی
حس میکنم زود باطری تموم می کنه کسی اطلاعاتی داره؟؟؟؟؟؟
اقا کسی نیست جوابو بده؟؟؟؟؟
یه سوال دیگه اینکه اگه پارتیشن بندی کنم در حد 1 درایو دیگه برای ویندوز و یا سیستم ضرر نداره؟ کلا این کار
برای لپ تاپ ایرادی نداره؟
این نوع از باطری ها رو نیازی نیست شارژ اولیه زیاد کرد.....نه فک نکنم مشکلی پیش بیاد اگه 2 تا درایو درست کنی...مثلا" مشکله خاصی توی ذهنتون هست؟؟
tranceyou
07-05-2011, 17:55
این نوع از باطری ها رو نیازی نیست شارژ اولیه زیاد کرد.....نه فک نکنم مشکلی پیش بیاد اگه 2 تا درایو درست کنی...مثلا" مشکله خاصی توی ذهنتون هست؟؟
والا مشکل که نه ولی بهترین راه از همون کنترل پنل هست؟؟ یه جا گفته بود اگه میخوایین از پارتیشن کم
کنید از اونی که سیستم عامل روش نصب کم نکنید خوب باید از چی کم کنم؟
tranceyou
08-05-2011, 01:23
اقا این جریان tv چیه یه وسیله با انتن هست و یه فیش اینا چطوری کار میکنن؟؟
اقا این جریان tv چیه یه وسیله با انتن هست و یه فیش اینا چطوری کار میکنن؟؟
دوست عزیز tv این لپ تاپ به صورت built in هست..یعنی داخلی هست و نیاز به فیش و usb و...این چیزا نداری..یه آنتن کوچیک تو جعبه لپ تاپ هست که به راحتی با گیره مخصوص وصل میشه رو لپ تاپ و اصلا" هم دست و پاگیر نیست و خیلی هم قوی هستش...هر جا که تست کردم راحت کار کرد
tranceyou
08-05-2011, 08:32
دوست عزیز tv این لپ تاپ به صورت built in هست..یعنی داخلی هست و نیاز به فیش و usb و...این چیزا نداری..یه آنتن کوچیک تو جعبه لپ تاپ هست که به راحتی با گیره مخصوص وصل میشه رو لپ تاپ و اصلا" هم دست و پاگیر نیست و خیلی هم قوی هستش...هر جا که تست کردم راحت کار کرد
درسته بله وصل کردم ولی با چه برنامه میشه دید ؟؟ توی خود لپ تاپ ریختن یا خودم باید نصب کنم؟؟
با سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی
من همین دیروز موقع جستجو به یک مورد جالب برخوردم که اگه اجازه بدین اینجا مطرح میکنم(البته ربطی به XPS نداره)
یه لپ تاپ توپ با قیمت خیلی مناسب (البته به نظر شخصی من و با توجه به کانفیگ خوبش) دیدم به اسم JUNIPER و با مدل PBL-21 که کانفیگش اینه و با این قیمت :
نظرتون راجع به این چیه ؟ کسی اطلاعاتی درمورد این برند و کیفیت و سابقه ش میدونه؟ لطفا راهنمایی بفرمایید:11:
mrsamuel
08-05-2011, 11:38
سلام
من یه کول پد برا لپ تاپم گرفتم که پشت جعبه اش نوشته Rated Voltage: 5V
به نظر شما اگه ترانس 9 ولت بهش وصل کنم (امتحانی وصل کردم) در دراز مدت مشکلی براش پیش میاد؟
نوشته 5ولت چون ولتاژ پورت usb هم حدود 5.5 ولت هست
اما جریان پورتusb خیلی ناچیزه در صورتی که ترانس یا همون آداپتور شما چون برق 220ولت ac رو یکسو و dc میکنه جریان خیلی بالاتری نسبت به پورت usb داره
برای کم کردن جریان باید چند تا مقاومت سری کنی تا جریان کم بشه و بعد به کول پدت وصل کنی
البته به شخصه فکر میکنم اگه این کار روهم نکنید کول پدتون آسیب نمیبینه چون تو الکترونیک و مدارات AC/DC قطعیت مطلق وجود نداره
موفق باشید
amin_g_p
08-05-2011, 16:51
با سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی
من همین دیروز موقع جستجو به یک مورد جالب برخوردم که اگه اجازه بدین اینجا مطرح میکنم(البته ربطی به XPS نداره)
یه لپ تاپ توپ با قیمت خیلی مناسب (البته به نظر شخصی من و با توجه به کانفیگ خوبش) دیدم به اسم JUNIPER و با مدل PBL-21 که کانفیگش اینه و با این قیمت :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنظرتون راجع به این چیه ؟ کسی اطلاعاتی درمورد این برند و کیفیت و سابقه ش میدونه؟ لطفا راهنمایی بفرمایید:11:
این سی پی یوش دومین سی پی یو قدرتمند حال حاضر هست قیمتشم 1290 . گرافیکشم که 540 هست. 8 گیگ رم و 640 هارد و یک پورت USB 3.0 این لپ تا هم اگر اشتباه نکنم به سفارش تایوان (شرکت اصلی compal) و ساخت در چین هست اینم لینک محصول اصلی:
فقط می مونه کیفیتش؟!
درسته بله وصل کردم ولی با چه برنامه میشه دید ؟؟ توی خود لپ تاپ ریختن یا خودم باید نصب کنم؟؟
دوست عزیز تو خود لپ تاپ فقط درایورش نصب هست و باید با windows media center کانال یابی کنی...برو به این مسیر:start >windos media center<
بعد روی lmedia center کلیک کن بعد هم رویplay live TV
این سی پی یوش دومین سی پی یو قدرتمند حال حاضر هست قیمتشم 1290 . گرافیکشم که 540 هست. 8 گیگ رم و 640 هارد و یک پورت USB 3.0 این لپ تا هم اگر اشتباه نکنم به سفارش تایوان (شرکت اصلی compal) و ساخت در چین هست اینم لینک محصول اصلی:
فقط می مونه کیفیتش؟!
امین جان اولا سلام و دوما ممنون از توجه و جوابتون
بنظرم یه جا تو یکی از این سایتهای ریویو و بررسی دیدم که گرافیکش رو GT550 نوشته بودن فکرکنم تو سایت NoteBook Check بود.
با تشکر
eman_releeh
10-05-2011, 11:27
سلام خواهشا بگید با بازی های جدید مشکلی نداره؟
tranceyou
10-05-2011, 14:56
سلام خواهشا بگید با بازی های جدید مشکلی نداره؟
سلام نه نداره من کرایسس وارهد و کرایسس 2 رو نصب کردم پرتال 2 رو هم تست کردم عالی عالی کار
میکنه فقط بازی GTA آخرین نسخه شو نیاورد یعنی آورد ولی وقتی توی تنظیمات گرافیکش می رفتم خوب
کار نمی کرد.
moeinset
10-05-2011, 16:03
امین جان اولا سلام و دوما ممنون از توجه و جوابتون
بنظرم یه جا تو یکی از این سایتهای ریویو و بررسی دیدم که گرافیکش رو GT550 نوشته بودن فکرکنم تو سایت NoteBook Check بود.
با تشکر
برند تایوانی کجا بوده!!! این یک برند ایرانی هست که به چین سفارش دادن و خودشون میفروشنش!
در حد تایپ و آفیس خوبه!!!!
اینم سایتش:
Juniper.ir
amin_g_p
10-05-2011, 16:39
برند تایوانی کجا بوده!!! این یک برند ایرانی هست که به چین سفارش دادن و خودشون میفروشنش!
اینم سایتش:
Juniper.ir
عزیزم خودشون که سفارش نمی دن یک برند تایوانی به اسم compal هست که اینها سفارش می دن با اسم جونیپر لپتاپ بزنه شرکت تایوانی هم در چین تولید می کنه (سونی هم یک برند ژاپنی هست که در چین و امریکا لپ تاپ می زنه)
اینم اطلاعات بیشتر از Compal:
در ضمن این سی پی یو و گرافیک و رم برای کار اداری یکم زیاد نیست؟
(شما هم می تونی سفارش بدی لپ تاپ به هر اسمی بزنن)
اینم سایتش:
Juniper.ir
اول سلام
دوم تشکر از توجهتون به مطلب و جوابتون
سوم : من با امین آقا بیشتر موافقم تاشما .البته ببخشیدها ولی یه نیم نگاه به کانفیگ و مشخصات فنی نمیشه با نظر شما همراه شد. CPU و RAM و VGA با اون توان و مشخصات.... :18::24:
حالا یه بارم بخاطر ما با یه تجدید نظر کلی یه نیم نگاه دیگه بهش بنداز ؛ خداییش روی کاغذ خیلی توپه حالا بحث دوام و کیفیت یه بحث دیگه س ولیکن این قدرت سخت افزاری رو نادیده گرفتن یخورده کم لطفیه دادا ....
حالا روی اون سخت افزار یه بدنه آلومینیوم-تیتانیوم هم بیار ... دیگه معرکه س .
ایکاش کسی از اساتید و ودوستانی که اطلاعات واقعی و درست و دور از تعصب در مورد این دستگاه دارن منو و سایر عزیزان رو یک راهنمایی درست و درمون میکردن که کلی ممنون ومتشکرشون میشیم:11:
اول سلام
دوم تشکر از توجهتون به مطلب و جوابتون
سوم : من با امین آقا بیشتر موافقم تاشما .البته ببخشیدها ولی یه نیم نگاه به کانفیگ و مشخصات فنی نمیشه با نظر شما همراه شد. CPU و RAM و VGA با اون توان و مشخصات.... :18::24:
حالا یه بارم بخاطر ما با یه تجدید نظر کلی یه نیم نگاه دیگه بهش بنداز ؛ خداییش روی کاغذ خیلی توپه حالا بحث دوام و کیفیت یه بحث دیگه س ولیکن این قدرت سخت افزاری رو نادیده گرفتن یخورده کم لطفیه دادا ....
حالا روی اون سخت افزار یه بدنه آلومینیوم-تیتانیوم هم بیار ... دیگه معرکه س .
ایکاش کسی از اساتید و ودوستانی که اطلاعات واقعی و درست و دور از تعصب در مورد این دستگاه دارن منو و سایر عزیزان رو یک راهنمایی درست و درمون میکردن که کلی ممنون ومتشکرشون میشیم:11:
مثلا" اینجا تاپیک Dell XPS L501 , L502 هست!
mehdi666lp
11-05-2011, 06:10
اینجا تاپیک Dell XPS هستش.............لطفا سوال در مورد لپ تاپ با برندهای دیگه دارید........اینجا مطرح نکنید.........:20:
tranceyou
11-05-2011, 09:42
مهدی جان یه سوال دارم الان یک هفته هست که سوالی توی قسمت مشکلات فنی زدم ولی جوابی نگرفتم،راجب
پارتیشن بندی هارد این دستگاه هست ببینم ایا مشکلی پیش نمیاد که از درایو C بگیریم و یه دونه درایو دیگه هم درست
کنیم؟ من میخوام از طریق خود ویندوز این کارو انجام بدم نه با برنامه.
ALIREZA4006
11-05-2011, 13:14
سلام بچه ها
به کمک شما نیاز دارم من xps l502 خریدم
حالا نمیدونم تیونر تلویزیون چطور کار میکنه و تازه پشت لپ تاپ سیم کارت می خوره کسی نمیدونه این دو مورد چطوری میشه فعال کرد ممنون ؟؟؟؟
سلام بچه ها
به کمک شما نیاز دارم من xps l502 خریدم
حالا نمیدونم تیونر تلویزیون چطور کار میکنه و تازه پشت لپ تاپ سیم کارت می خوره کسی نمیدونه این دو مورد چطوری میشه فعال کرد ممنون ؟؟؟؟
TV رو با Media Center راه بنداز. برو قسمت Live TV ، یه Wizard میاره که تنظیم می کنی و اسکن میکنه کانالارو و نشون میده.
سیم کارت هم باید ببینی اون Module سخت افزاریشو داری یا نه ، صرفا" جای سیم کارت وجود داشته باشه دلیل نمیشه که ساپورت کنه.
tranceyou
12-05-2011, 09:01
TV رو با Media Center راه بنداز. برو قسمت Live TV ، یه Wizard میاره که تنظیم می کنی و اسکن میکنه کانالارو و نشون میده.
سیم کارت هم باید ببینی اون Module سخت افزاریشو داری یا نه ، صرفا" جای سیم کارت وجود داشته باشه دلیل نمیشه که ساپورت کنه.
دوست عزیز آیا به صورت سخت افزار این قطعه که واسه تی وی تیونر هست رو در کجا نشون میده؟؟ آیا در
Device??
tranceyou
12-05-2011, 10:44
آقا جان عزیزتون یکی این جریان پارتیشن بندی رو به ما درست توضیح بده که ببینم مشکلی پیش نمیاد توی این تاپیک
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که رفتم خوندم ولی جای دیگه نوشته بود از درایوی که
سیستم عامل روش نصب کم نکنید واسه ساخت پارتیشن بعد اینکه آیا مشکلی پیش میاد من میخوام غیر از c یه درایو
دیگه هم داشته باشم ایا این ضرری میرسونه به لپ تاپ؟؟؟ اون تاپیک که جوابی نگرفتم امیدوارم به اینجا
reza-shady
12-05-2011, 17:59
سلام
دوستان
این l501 زیر جای باطری یه جا داره واسه سیم کارت
می شه بگید چیکار می شه باهاش کرد ؟
اصلا به کار میاد ؟
لطفا اگه کسی بلده راهنمایی کنه
آقا جان عزیزتون یکی این جریان پارتیشن بندی رو به ما درست توضیح بده که ببینم مشکلی پیش نمیاد توی این تاپیک
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که رفتم خوندم ولی جای دیگه نوشته بود از درایوی که
سیستم عامل روش نصب کم نکنید واسه ساخت پارتیشن بعد اینکه آیا مشکلی پیش میاد من میخوام غیر از c یه درایو
دیگه هم داشته باشم ایا این ضرری میرسونه به لپ تاپ؟؟؟ اون تاپیک که جوابی نگرفتم امیدوارم به اینجا
من از وقتی خریدم زود با خود ویندوز یه درایو دیگه هم درست کردم و تا الان هیچ مشکلی نداشته..اگه با خود ویندوز 2تا درایوش کنی هیچ مشکلی پیش نمیاد
---------- Post added at 07:27 AM ---------- Previous post was at 07:22 AM ----------
یه سوال: طلق محافظ واسه پشت لپ تاپ هست؟منظورم محافظت از رنگ و جلوگیری از خش دار شدنه...مثل این محافظ های LCD موبایل اما تو ابعاد پشت لپ تاپ...چیزی به ذهنتون میرسه؟یه چیزه نازک پلاستیکی مثلا"
ALIREZA4006
13-05-2011, 08:10
سلام و دورد
من رفتم تو قسمت Windows Media Center اما نشود
اما چیزی پیدا نمیکنه
نکنه باید آنتن وصل کنم به لپ تاپ
ممنون
tranceyou
13-05-2011, 09:12
من از وقتی خریدم زود با خود ویندوز یه درایو دیگه هم درست کردم و تا الان هیچ مشکلی نداشته..اگه با خود ویندوز 2تا درایوش کنی هیچ مشکلی پیش نمیاد
---------- Post added at 07:27 AM ---------- Previous post was at 07:22 AM ----------
یه سوال: طلق محافظ واسه پشت لپ تاپ هست؟منظورم محافظت از رنگ و جلوگیری از خش دار شدنه...مثل این محافظ های LCD موبایل اما تو ابعاد پشت لپ تاپ...چیزی به ذهنتون میرسه؟یه چیزه نازک پلاستیکی مثلا"
مرسی و یه لطفی کن اگه میشه میشه مراحلی که انجام دادی رو دقیق بهم بگی اگه با تصویر هم بتونی
که عالی میشه...
firefox7
13-05-2011, 09:25
1.3 تومانه
reza-shady
13-05-2011, 11:29
سلام
دوستان
این l501 زیر جای باطری یه جا داره واسه سیم کارت
می شه بگید چیکار می شه باهاش کرد ؟
اصلا به کار میاد ؟
لطفا اگه کسی بلده راهنمایی کنه
کسی جواب اینو می دونه ؟
nastybros
13-05-2011, 13:31
دوستان آپدیت جدید گرافیک رو از سایت انویدیا دانلود کنید و نصب کنید
با این آپدیت مشکل شناسایی نشدن کارت گرافیکی nVidia توسط بعضی از گیما مثل PES2011 و GTA در مدل L502 حل میشه حتما آپدیت کنید
Amin.2178
13-05-2011, 13:48
با سلام به همه دوستان :11:
بعد از تقریبا سه روز گشت و گذار تو این تاپیک ها :46:
مدل ایسوس N53SV به نظرم مدل ایده آل و شاید بهترین انتخاب تو رنج یک و نیم میلیون تومن به نظرم اومد
من کار گرافیکی و رندرهای 3D انجام میدم و عاشق گیم های گرافیکی:5: هستم
لطف کنین از دوستان هرکی گزینه مناسب تری ( که از لحاظ رم هم تا 16 گیگ قابل ارتقا باشه ) سراغ داره زحمت بکشه و معرفی کنه
در ضمن بلو ری هم وجودش واسم ضروری نیست جدا تهیش کنیم بهتره :13:تا یک و ششصد بیشتر نباشه هااااااا :31: ممنون میشم با L502 یه مقایسه ای بشه مرسی
@amin
Asus G53JW-SX029V
Asus VX7-SZ062V
MSI GT680R-008US
MSI GT663R-i7488BLW7P
و مدل های مختلفی از ایسوز هست با گرافیک بالا و سری گیم دل مثل
Alienware M17x R3 GTX 460M i7-2630
ولی باید سبر کنی تا بیاد
tranceyou
13-05-2011, 15:43
با این آپدیت مشکل شناسایی نشدن کارت گرافیکی nVidia توسط بعضی از گیما مثل PES2011 و GTA در مدل L502 حل میشه حتما آپدیت کنید
سلام دوست عزیز ، میشه بگید گزینه ها رو چی باید بذاریم؟ واسه دانلود مدل و نوع می خوادش!!!!
و یه چیز دیگه دوستانی که Rating (امتیاز) سیستم خودشون گرفتن عکسشو بذارن ما هم ببینیم
مرسی و یه لطفی کن اگه میشه میشه مراحلی که انجام دادی رو دقیق بهم بگی اگه با تصویر هم بتونی
که عالی میشه...
اینی که میگم رو انجام بده راحته :1-روی my computer کلیکراست میکنی و بعد Manage رو میزنی
2-یه صفحه باز میشه که 3تا نوشته داره,شما گزینه دوم که نوشته storage رو انتخاب میکنی(دابل کلیک کن)
3-بعد تو صفحه بعد یه گزینه داری که نوشته Disk management ,روش دابل کلیک کن
4-حالا تو این صفحه جدید دو قسمت هست,قسمت بالا که نام درایو هات هست و پایین که اطلاعات اونا هست..با پایین کاری نداریم.
5-خوب احتمالا" شما 2تا درایو داری به اسم C (os) و یکی هم به اسم Recovery..روی درایو C کلیک راست میکنی بعد sherink volume رو انتخاب میکنی و بعد از چند ثانیه یه صفحه میاد که فضای هاردتو محاسبه کرده به هیچی دست نزن و روی shrink کلیک کن .
6-بعد پایین صفحه یه درایو جدید درست میشه که نوشته unlocate و بالاش یه نواره سیاه رنگ هست ,روی این کلیک راست میکنی بعد new simmple volume رو میزنی بعد next میزنی و باز هم next میزنی بعد اسم درایو رو انتخاب میکنی و بعد یه next دیگه و بعد ازت میپرسه که فرمت کنه و دست به هیچی نمیزنی و روی next کلیک میکنی و بعد هم finish..
بعد از فرمت شدن شما دیگه 2تا درایو دارین
موفق باشید
tranceyou
13-05-2011, 20:04
اینی که میگم رو انجام بده راحته :1-روی my computer کلیکراست میکنی و بعد Manage رو میزنی
2-یه صفحه باز میشه که 3تا نوشته داره,شما گزینه دوم که نوشته storage رو انتخاب میکنی(دابل کلیک کن)
3-بعد تو صفحه بعد یه گزینه داری که نوشته Disk management ,روش دابل کلیک کن
4-حالا تو این صفحه جدید دو قسمت هست,قسمت بالا که نام درایو هات هست و پایین که اطلاعات اونا هست..با پایین کاری نداریم.
5-خوب احتمالا" شما 2تا درایو داری به اسم C (os) و یکی هم به اسم Recovery..روی درایو C کلیک راست میکنی بعد sherink volume رو انتخاب میکنی و بعد از چند ثانیه یه صفحه میاد که فضای هاردتو محاسبه کرده به هیچی دست نزن و روی shrink کلیک کن .
6-بعد پایین صفحه یه درایو جدید درست میشه که نوشته unlocate و بالاش یه نواره سیاه رنگ هست ,روی این کلیک راست میکنی بعد new simmple volume رو میزنی بعد next میزنی و باز هم next میزنی بعد اسم درایو رو انتخاب میکنی و بعد یه next دیگه و بعد ازت میپرسه که فرمت کنه و دست به هیچی نمیزنی و روی next کلیک میکنی و بعد هم finish..
بعد از فرمت شدن شما دیگه 2تا درایو دارین
موفق باشید
مرسی ازت فقط یه سوال اینکه من فقط 50 گیگ میخوام بددم به یه درایو دیگه
دوست عزیز آیا به صورت سخت افزار این قطعه که واسه تی وی تیونر هست رو در کجا نشون میده؟؟ آیا در
Device??
اگه سرویس تگتو توی سایت دل بزنی ، میگه که داری یا نه.
از Device Manager هم میشه.
ساده ترینش اینه که برنامشو دانلود و نصب کنی. میگه که Module داره یا نه.
مرسی ازت فقط یه سوال اینکه من فقط 50 گیگ میخوام بددم به یه درایو دیگه
توی قسمت 5 که فضای هاردتو محاسبه کرده میتونی دستی بهش عدد بدی و بگی مثلا" 100 GB
tranceyou
14-05-2011, 08:33
اگه سرویس تگتو توی سایت دل بزنی ، میگه که داری یا نه.
از Device Manager هم میشه.
ساده ترینش اینه که برنامشو دانلود و نصب کنی. میگه که Module داره یا نه.
مرسی ، فقط میشه بگید چه برنامه ای اسمش چیه از کجا دانلود کنم؟
---------- Post added at 09:33 AM ---------- Previous post was at 09:33 AM ----------
توی قسمت 5 که فضای هاردتو محاسبه کرده میتونی دستی بهش عدد بدی و بگی مثلا" 100 GB
قسمت 5 ؟؟؟ همون جا که روشنه؟
اینجا تاپیک Dell XPS هستش.............لطفا سوال در مورد لپ تاپ با برندهای دیگه دارید........اینجا مطرح نکنید.........:20:
-عزیز دل برادر...
تو این سایت معظم هرچی گشتم راجع باین لپ تاپ چیزی پیدا نکردم و هیچ انجمنی هم براش موجود نیست حالا میفرمایید از کجا سوال کنم ؟ تو هر انجمنی پا بزارم و سوال کنم یکی مثل شما پیدا میشه که درست یا غلط اعتراض کنه و بخواد حکم اخراج بده. اینجا دوستان و اساتید با تجربه و صدالبته واردی هستن که میتونن راهنمایی کنن .
- با عرض معذرت پیشنهاد من به شما و دیگر عزیزان احتمالی که هم نظر شما هستن اینه که هر پستی دیدید مربوط به 501 و 502 عزیز شماست بخونید و جواب بدید و پستهای بدرد نخوری مشابه دوتا پست من رو بزرگوارانه نادیده بگیرید و نخونید و جواب هم ندهید.
ارادت :11:
nastybros
14-05-2011, 11:44
سلام دوست عزیز ، میشه بگید گزینه ها رو چی باید بذاریم؟ واسه دانلود مدل و نوع می خوادش!!!!
و یه چیز دیگه دوستانی که Rating (امتیاز) سیستم خودشون گرفتن عکسشو بذارن ما هم ببینیم
Product type-GeForce
Product Series-GeForce 500M Series notebook
Product-GeForce GT 540M
Operating System-Win 7 -64bit
Language-English
قبلا گذاشتم من عکسشو.
sepehr123
14-05-2011, 14:47
آقا این Rating توی همین مدل 502 که من دیدم با هم تفاوت داشت.با وجود اینکه کانفیگ هر دو سیستم دقیقا یکی بود.مثلا یکیش 5.9 بود اون یکی 5.7. علت چیه؟
این امتیاز بر چه اساسی به سیستم داده میشه؟ و چرا در یه مدل با 1 کانفیگ این امتیاز فرق داره؟
مرسی ، فقط میشه بگید چه برنامه ای اسمش چیه از کجا دانلود کنم؟
---------- Post added at 09:33 AM ---------- Previous post was at 09:33 AM ----------
قسمت 5 ؟؟؟ همون جا که روشنه؟
توی قسمت 5 که حودم یادت دادم...قسمت 5 حرفام...
tranceyou
14-05-2011, 15:55
توی قسمت 5 که حودم یادت دادم...قسمت 5 حرفام...
مرسی فقط 3 سوال دیگه 1 اینکه وقتی روی درایو سی راست کلیک میکنم واسه انتخاب گزینه واسه
من حدود 2 دقیقه اسکنش طول میکشه واسه شما هم همینطور بود؟
2 - اینکه وقتی این درایو درست شد ایا توی ریکاوری یعنی برگردوندن به حالت کارخونه ایا این پارتشین هم
پاک میشه؟ و در کل پارتشین بندی توی ریکاوری سیستم مشکلی ایجاد نمیکنه؟
3 - مانیتور شما اون پایین که نوشته دل DELL حالت پلاستیکی داره یعنی لبشو میگیری کشیده میشه؟؟
meysamzamiri
14-05-2011, 23:03
مرسی فقط 3 سوال دیگه 1 اینکه وقتی روی درایو سی راست کلیک میکنم واسه انتخاب گزینه واسه
من حدود 2 دقیقه اسکنش طول میکشه واسه شما هم همینطور بود؟
2 - اینکه وقتی این درایو درست شد ایا توی ریکاوری یعنی برگردوندن به حالت کارخونه ایا این پارتشین هم
پاک میشه؟ و در کل پارتشین بندی توی ریکاوری سیستم مشکلی ایجاد نمیکنه؟
3 - مانیتور شما اون پایین که نوشته دل DELL حالت پلاستیکی داره یعنی لبشو میگیری کشیده میشه؟؟
بله اسکنش برای همه دستگاهها طول میکشه
اگه بعد از اینکه پارتیشن بندی کردی ریکاوری دیسک تهیه کنی فقط درایو سی رو ریکاوری میکنه
بله توی خیلی از لپ تاپها با برندهای مختلف این قضیه هست.
reza-shady
14-05-2011, 23:34
کسی نیست به ما بگه اون جای سیم کارت زیر باطری به چه دردی می خوره ؟
اون جای سیم کارت واسه شبکه edge هست یا 3G ....کاره gsm modem رو میکنه که الان تو بازار فراوونه...
شبکه 3Gهنوز تو ایران نیومده...
[/COLOR]یه سوال: طلق محافظ واسه پشت لپ تاپ هست؟منظورم محافظت از رنگ و جلوگیری از خش دار شدنه...مثل این محافظ های LCD موبایل اما تو ابعاد پشت لپ تاپ...چیزی به ذهنتون میرسه؟یه چیزه نازک پلاستیکی مثلا"
tranceyou
15-05-2011, 09:12
بله اسکنش برای همه دستگاهها طول میکشه
اگه بعد از اینکه پارتیشن بندی کردی ریکاوری دیسک تهیه کنی فقط درایو سی رو ریکاوری میکنه
بله توی خیلی از لپ تاپها با برندهای مختلف این قضیه هست.
مرسی از راهنماییت ریکاوری دیسک رو با چی باید بگیرم؟؟ از درایو جدید ریکاوری دیسک بگیرم میشه
اینو توضیح بدی بهم ممنون میشم میدونم اذیت شدی شرمنده.
در مورد اون سوال آخر هم منظورم پلاستیک یا تلق دور مانیتور بود
مرسی ، فقط میشه بگید چه برنامه ای اسمش چیه از کجا دانلود کنم؟؟
DELL_MOBILE-BROADBAND-MANAGE_A08_R291705
توی قسمت دانلود درایورها هست
دوست عزیز چندتا پست قبل از پست خودتو میخوندی می فهمیدی.
---------- Post added at 10:49 AM ---------- Previous post was at 10:45 AM ----------
[/COLOR]یه سوال: طلق محافظ واسه پشت لپ تاپ هست؟منظورم محافظت از رنگ و جلوگیری از خش دار شدنه...مثل این محافظ های LCD موبایل اما تو ابعاد پشت لپ تاپ...چیزی به ذهنتون میرسه؟یه چیزه نازک پلاستیکی مثلا"
یه برچسب هایی هست که طرح داره. شاید سادهش هم گیر بیاد
reza-shady
15-05-2011, 12:47
دوستان اون نرم افزار که گفتید رو من نصبیدم
یه ارور داد این یعنی این که لپتاپ من ماژول سیم کارت رو ندار ؟
یه برچسب هایی هست که طرح داره. شاید سادهش هم گیر بیادمیشه بگین از کجا میتونم گیر بیارم؟؟ممنون
meysamzamiri
17-05-2011, 00:51
مرسی از راهنماییت ریکاوری دیسک رو با چی باید بگیرم؟؟ از درایو جدید ریکاوری دیسک بگیرم میشه
اینو توضیح بدی بهم ممنون میشم میدونم اذیت شدی شرمنده.
در مورد اون سوال آخر هم منظورم پلاستیک یا تلق دور مانیتور بود
خواهش میکنم
با برنامه dell DataSafe Local Backup که روی لپ تاپ نصب هست
اول هاردت رو پارتیشن بندی بکن و هرچی درایو دوست داری بساز آخرش از درایو سی بکاپ بگیر
البته باید تو پارتیشن بندی دقت داشته باشه تا یه موقه اطلاعاتت از دست نره. خیلی کار ساده ای هست. دوستمون تو پست قبلی توضیح داده بود.
بله منظور منم دقیقا همون قسمت بود
ALIREZA4006
17-05-2011, 13:41
Device??
سلام من اصلان نمی دونم چطوری کار می کنه از آیکون windows media canter وارد می شوم اما نمیشه
مدل لپ تاپ xps l502 هست کمکم کنید
ALIREZA4006
17-05-2011, 13:52
سلام و دورد کمک کنید
من هنوز مشکل تیونر لپ تاپ L502 رو حل نکردم
آقایان کمک کنید از طریق عکس ؟
tranceyou
17-05-2011, 17:36
خواهش میکنم
با برنامه dell DataSafe Local Backup که روی لپ تاپ نصب هست
اول هاردت رو پارتیشن بندی بکن و هرچی درایو دوست داری بساز آخرش از درایو سی بکاپ بگیر
البته باید تو پارتیشن بندی دقت داشته باشه تا یه موقه اطلاعاتت از دست نره. خیلی کار ساده ای هست. دوستمون تو پست قبلی توضیح داده بود.
بله منظور منم دقیقا همون قسمت بود
مرسی
منظور از دست نرفتن اطلاعات چیه؟ یعنی من چیکار باید بکنم که این اتفاق نیافته ؟ توی کدوم قسمت توضیح
دادن؟
meysamzamiri
17-05-2011, 21:27
مرسی
منظور از دست نرفتن اطلاعات چیه؟ یعنی من چیکار باید بکنم که این اتفاق نیافته ؟ توی کدوم قسمت توضیح
دادن؟
پست شماره 899 توضیح دادن
aligator2006
18-05-2011, 13:36
سلام دوستان عزیز. من شیفته این L502 شدم فقط یه چند تا سوال دا رم از دوستان :
1) گرافیک این دستگاه چه بازی هایی رو با رزولوشن بالا جواب میده ؟
2) کدوم ورژن این دستگاه تی وی تیونر داره ؟
3) کدوم گارانتی بهتره ؟
4) دوستان از کسایی که این لپتاپ رو دارن خواهش میکنم با ویندوز 7 یه rating بگیرن و نتیجه رو اینجا بزارن .
ممنون از پاسختون
tranceyou
18-05-2011, 17:16
دوستان من هنوز جواب دو سوال مهم رو نگرفتم:
1 - چرا وقتی دستگاه رو روشن میکنم کمی توی wellcome صبر میکنه بعد میاد بالا؟ واسه دیگران چقدر طول میکشه؟
2 - این جریان TV رو هم کسی نگفت باید دقیقا چطوری فعال کنیم اون روش رو انجام دادم ولی جوابی نگرفتم!!!!!
3) کدوم گارانتی بهتره ؟
4) دوستان از کسایی که این لپتاپ رو دارن خواهش میکنم با ویندوز 7 یه rating بگیرن و نتیجه رو اینجا بزارن .
ممنون از پاسختون
تا حالا همه بازیهای جدید رو اجرا کرده اونم رو advanced
ورژن که نمیدونم!یعنی همه به یه اسم هست و ورژن خاصی نداره
تو صفه های قبل بچه ها این کار رو کردن اما زیاد به rate خوده ویندوز اعتماد نکن..
aligator2006
19-05-2011, 00:14
تا حالا همه بازیهای جدید رو اجرا کرده اونم رو advanced
ورژن که نمیدونم!یعنی همه به یه اسم هست و ورژن خاصی نداره
تو صفه های قبل بچه ها این کار رو کردن اما زیاد به rate خوده ویندوز اعتماد نکن..
ممنون از پاسخت دوست عزیز.
تو چند تا پست خوندم دوستان میگفتن که این بدنه لپتاپ برق داره . منظورشون کدوم لپتاپ بوده l501 بوده یا l502 ??
شما این این لپتاپ رو داری ؟ منظورم l502 هست . گرمایی که بعضی دوستان میگن واقعا اینقدر هست یا نه ؟
reza-shady
19-05-2011, 14:28
دوست عزیز اون برق نیست بلکه الکتریسیته ساکن هست که چون بدنه این لپتاپ از جنس آلمینیوم هست توش جمع می شه و با برخورد دست یا چیزای رسانای دیگه تخلیه می شه
اونم اینقدر ناچیز هست که به جز با دستگاه نمی شه تشخیصش داد
البته من L501 دارم ولی در کل هر دو سری این لپتاپ درست مثل هم هستن و فقط در سخت افزار کمی تفاوت دارن
3) کدوم گارانتی بهتره ؟
ممنون از پاسختون
دوست من حلا که شیفته لپ تاپ قوی و خوب هستی پیشنهاد میکنم در مورد HP dv6-6090ee هم یه بررسی و فکری بکنی چیز حقیه و قیمت خوبیم داره
aligator2006
19-05-2011, 22:39
دوست من حلا که شیفته لپ تاپ قوی و خوب هستی پیشنهاد میکنم در مورد HP dv6-6090ee هم یه بررسی و فکری بکنی چیز حقیه و قیمت خوبیم داره
بله شما درست میفرمایید. بیشتر دوستان من دیدم بین این دو مدل موندن که کدوم رو انتخاب کنن.
خیلی نظرات مختلفه. من چون الان خودم دل دارم inspiron 1525 واسه همین از دل راضی هستم. با اچ پی تا حالا کار نکردم واسه همین ازش زیاد نمیدونم. نظرات دوستان هم خیلی مختلفه. یکی میگه داغ میکنه یکی میگه اچ پی گارانتی جالبی نداره . یکی میگه خرابیش زیاده.
از طرفه دیگه میگن اچ پی کارت گرافیکش قوی تره. امکاناتش تقریبا بیشتره . واللا آدم گیج میشه کدوم رو انتخاب کنه. البته هنوز دارم بررسی میکنم. امیدوارم به یه نتیجه خوبی برسم. از شما هم بابته پیشنهادت ممنونم.
tranceyou
20-05-2011, 09:21
1 - چرا وقتی دستگاه رو روشن میکنم کمی توی wellcome صبر میکنه بعد میاد بالا؟ واسه دیگران چقدر طول میکشه؟
2 - این جریان TV رو هم کسی نگفت باید دقیقا چطوری فعال کنیم اون روش رو انجام دادم ولی جوابی نگرفتم!!!!!
بله شما درست میفرمایید. بیشتر دوستان من دیدم بین این دو مدل موندن که کدوم رو انتخاب کنن.
خیلی نظرات مختلفه. من چون الان خودم دل دارم inspiron 1525 واسه همین از دل راضی هستم. با اچ پی تا حالا کار نکردم واسه همین ازش زیاد نمیدونم. نظرات دوستان هم خیلی مختلفه. یکی میگه داغ میکنه یکی میگه اچ پی گارانتی جالبی نداره . یکی میگه خرابیش زیاده.
از طرفه دیگه میگن اچ پی کارت گرافیکش قوی تره. امکاناتش تقریبا بیشتره . واللا آدم گیج میشه کدوم رو انتخاب کنه. البته هنوز دارم بررسی میکنم. امیدوارم به یه نتیجه خوبی برسم. از شما هم بابته پیشنهادت ممنونم.
این مدل از اچ پی فقط کارت گرافیک بهتری داره...دیگه امکانات خاصی نداره و دل xps ازش تو بقیه موارد سرتره...
ر.ی ram 8GB هم نمیشه مانور داد چون همین دل رو هم میتونی موقع خرید پول بیشتری بدی و 8 گیگ بزاری
مزیت کارت گرافیک L502 اینه که مصرف انرژی پایینی داره و 3D پلیر هم هست
خوب همه لپ تاپ های دنیا یه چند ثانیه تو قسمت wellcome صبر میکنن!! از 3 تا مثلا" 7 ثانیه
قبلا" تو ضیح دادن بچه ها...با windows media center توی قسمت tvو بعد live tv یه ویزارد (مراحل راه اندازی)داره که انجام میدی...
aligator2006
20-05-2011, 19:13
این مدل از اچ پی فقط کارت گرافیک بهتری داره...دیگه امکانات خاصی نداره و دل xps ازش تو بقیه موارد سرتره...
ر.ی ram 8GB هم نمیشه مانور داد چون همین دل رو هم میتونی موقع خرید پول بیشتری بدی و 8 گیگ بزاری
مزیت کارت گرافیک L502 اینه که مصرف انرژی پایینی داره و 3D پلیر هم هست
خوب اینو نمیدونستم. پس میشه گفت دیگه dell xps l502 انتخاب منه. به نظرتون با کدوم گارانتی یا از کجا بگیرم ؟
اگه راهنمای کنید ممنون میشم. بعدش یه سوال دیگه . ینا همه چینی هستن نمیشه غیر از چینی گیر آورد ؟
خوب اینو نمیدونستم. پس میشه گفت دیگه dell xps l502 انتخاب منه. به نظرتون با کدوم گارانتی یا از کجا بگیرم ؟
اگه راهنمای کنید ممنون میشم. بعدش یه سوال دیگه . ینا همه چینی هستن نمیشه غیر از چینی گیر آورد ؟
دوست عزیز بهترین گارانتی شاید زیگورات باشه اما خیلی گرون میفروشه...من از پایتخت 28 روز پیش خریدم 1470000
که tv هم داره و گارانتی 1 ساله arax ..اما زیگورات همون روز این مدل رو بدون tv میداد 1600000..خوب من با وجود اختلاف 130000 تومن اراکس رو انتخاب کردم....
همه اینا مونتاژ چین هست و فقط باید ببینی سفارش کدوم کشور گیرت میاد...با زدن service tag که زیره لپ تاپ هست توی سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید اینو میفهمی...
اگه یه بار صدای این L502 رو بشنوی دیگه محاله برنده دیگه ای بیاد تو ذهنت !
aligator2006
20-05-2011, 21:46
دوست عزیز بهترین گارانتی شاید زیگورات باشه اما خیلی گرون میفروشه...من از پایتخت 28 روز پیش خریدم 1470000
که tv هم داره و گارانتی 1 ساله arax ..اما زیگورات همون روز این مدل رو بدون tv میداد 1600000..خوب من با وجود اختلاف 130000 تومن اراکس رو انتخاب کردم....
همه اینا مونتاژ چین هست و فقط باید ببینی سفارش کدوم کشور گیرت میاد...با زدن service tag که زیره لپ تاپ هست توی سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید اینو میفهمی...
اگه یه بار صدای این L502 رو بشنوی دیگه محاله برنده دیگه ای بیاد تو ذهنت !
ممنون . آره منم میخوام همین مدله tv دارش رو بگیرم. شما با tv ش کار کردین ؟ مشکلی نداره؟
واسه شما سفارش کدوم کشور بود ؟
ممنون . آره منم میخوام همین مدله tv دارش رو بگیرم. شما با tv ش کار کردین ؟ مشکلی نداره؟
واسه شما سفارش کدوم کشور بود ؟
آره کار کردم..به راحتی با windows media center راه میفته و تی وی دیجیتاله خوب هم داری دیگه.
ماله من سفارش اینگلیس هست
سعی کن با هارد750GB بخری...یه مزیت دیگه این لپ تاپ نسبت به HP باطری 9 سلولی هست که خیلی توپه...البته HP6090 هاردش 1TB هست
یه مزیت دیگه L502x اینه که از مدل chipset HP67 اینتل استفاده میکنه در حالی که HP6090 از chipset HP65 استفاده میکنه .
چیپست l502 قویتر و جدیدتره و توانایی مدیریت انرژی و محافظت از داده های کاربر رو داره
aligator2006
21-05-2011, 16:43
یه مزیت دیگه L502x اینه که از مدل chipset HP67 اینتل استفاده میکنه در حالی که HP6090 از chipset HP65 استفاده میکنه .
چیپست l502 قویتر و جدیدتره و توانایی مدیریت انرژی و محافظت از داده های کاربر رو داره
ممنون از راهنماییت دوست عزیز. واقعا سیستمه قوی ای هست. انتخابم از همون اول هم همین بود ولی یخورده تردید داشتم. دیگه الان مطمئن شدم که انتخابه خوبیه
واقعا دل یکی از برند های برتره لپتاپ هست.
انشاالله هرچه زودتر میگیرمش.
ممنون از راهنماییت دوست عزیز. واقعا سیستمه قوی ای هست. انتخابم از همون اول هم همین بود ولی یخورده تردید داشتم. دیگه الان مطمئن شدم که انتخابه خوبیه
واقعا دل یکی از برند های برتره لپتاپ هست.
انشاالله هرچه زودتر میگیرمش.
انشاالله لذتشو ببری...ما در خدمتیم
Iran.pars
22-05-2011, 10:18
سلام
من یه l501 دارم مدتیه وقتی به اینترنت وصل میشم سرعت سیستم به شدت میاد پایین گنونم تو نتورک مشکل داره
تا حالا کسی چنین مشکلی نداشته؟!
لطفا راهنمایی کنید
...ALI...
22-05-2011, 12:39
سلام به دوستانم
من چنتا مشکل جدی با این لپ تاپ دارم عزیزان
یکیش داغ شدنش هست
دمای هارد تا 57 درجه سانتی گراد بالا می ره خواهش دارم هر گی می تونه چرک کنه با برنامه HDD Regenerator
ببینه طبیعی هست یا نه.
مورد دیگش اینه که شاید به دلیل همین گرمی گاخی هارد به طور مداوم شروع به خوندن می کنه و سرعت به شدت پایین می یاد
تا جایی که برنامه ها ارور Not responding می دن.
خواهش دارم نظرتون رو بگین
reza-shady
22-05-2011, 14:47
سلام
من یه l501 دارم مدتیه وقتی به اینترنت وصل میشم سرعت سیستم به شدت میاد پایین گنونم تو نتورک مشکل داره
تا حالا کسی چنین مشکلی نداشته؟!
لطفا راهنمایی کنید
دوست عزیز موقع وب گردی از چه مرورگری استفاده می کنید
به هیچ وجه پیشنهاد نمی کنم فایرفاکس ورژن 4 رو استفاده کنید
چون تو سیستم من یوریج رمش 10 برابر ورژن قبلی بود یعنی با ورژن 3.6 رم یورزج بود 20 با ورژن 4 هست 200
بهترین گزینه گوگل کروم
اون رو نصب و تست کنید ببینید بازم همین مشکل رو دارید ؟
من مشکلم بانصب ورژن 3.6.17 و گوگل کروم حل شد شما هم یه تست بکن:40:
aligator2006
22-05-2011, 15:07
این جمله ای که این دوستمون گفته درسته راجع به فیفا 2011 و کارهای گرافیکی ؟
Iran.pars
22-05-2011, 17:43
دوست عزیز موقع وب گردی از چه مرورگری استفاده می کنید
به هیچ وجه پیشنهاد نمی کنم فایرفاکس ورژن 4 رو استفاده کنید
چون تو سیستم من یوریج رمش 10 برابر ورژن قبلی بود یعنی با ورژن 3.6 رم یورزج بود 20 با ورژن 4 هست 200
بهترین گزینه گوگل کروم
اون رو نصب و تست کنید ببینید بازم همین مشکل رو دارید ؟
من مشکلم بانصب ورژن 3.6.17 و گوگل کروم حل شد شما هم یه تست بکن:40:
با مرورگر مشکل نداره من از اپرا استفاده میکنم
وقتی به اینترنت وصلم کافیه برم تو تنظیمات network سرعت کل سیستم میاد پایین مثل این میمونه که یه برنامه تمام قدرت cpu رو بگیره اما وقتی کارکرد cpu و ram چک میکنم هیچ کارکرد غیر عادی ندارن
گمونم مشکل از network :41:
این جمله ای که این دوستمون گفته درسته راجع به فیفا 2011 و کارهای گرافیکی ؟
این دوستمون خوراکش چرت و پرت گفتنه...آقا این حرفا کدومه من روزی 5 ساعت فیفا با آخرین کیفیت بازی میکنم کلی هم حال میکنم....
حرفش در مورد چیپست HM67 هم مسخره هست که همونجا جوابشو دادم...
پست های دیگشو تو جاهای دیگه بخونید همه بهش گفتن که این جور بی دلیل برندها رو تخریب نکنه که ملت گمراه بشن...
...ALI...
23-05-2011, 02:26
با مرورگر مشکل نداره من از اپرا استفاده میکنم
وقتی به اینترنت وصلم کافیه برم تو تنظیمات network سرعت کل سیستم میاد پایین مثل این میمونه که یه برنامه تمام قدرت cpu رو بگیره اما وقتی کارکرد cpu و ram چک میکنم هیچ کارکرد غیر عادی ندارن
گمونم مشکل از network :41:
دوست عزیزم اگه dell xps-l501 داری کماکان مشکلات عجیبی داره. شما یه چک آپ با یک نرم افزار کنین.
دوستان لطفی کنین به مشکل من در صفحه قبل هم رسیدگی کنید ممنون.
ممنون deld xps l501 دارم بی اندازه داغ می شه.
behzadhdr
23-05-2011, 12:43
دوستان من xps l501 دارم هرکی تبدیل minidisplay به VGA یا کابل HDMI به VGAرو برای وصل کردن به پروژکتور روی این مدل لپتاپ استفاده کرده، لطفا مشخصات کابل رو و اینکه از کجا خریده بگه مام یکی بخریم، هفته پیش یه کابل HDMI به vga خریده بودم که رو این لپتاپ کار نکرد کابل معمولی بود بدون ولتاژ
کسی از این جور کابل ها استفاده کرده؟
mehdi666lp
23-05-2011, 14:04
سلام به همه
دوستان داغ شدن XPS طبیعی هستش........................چون CPU Core I7 هست............چون گرافیک 2 گیگ هست...... باید کول پد استفاده کنید....................اشکال Core I7 همینه......فوق العاده حرارت تولید میکنه............تمام برندها که CPU Core I7 دارن داغ میشن.....به حرف هرکس هم گوش ندید هرکی میخواد طرفداری برندی که داره بکنه....................
.
.
.
درود بر طرفداران Dell XPS
tranceyou
23-05-2011, 20:16
سلام دوستان :
من از کسانی که از تنظیمات کارت گرافیک که به صورت حرفه ای میشه ازش استفاده کرد یعنی کارت گرافیک dell xps l502x
میخوام تا راجب این تنظیمات با عکس توضیحاتی بدن به نظر من این چیزا میتونه خیلی مفید تر باشه تا توجه کردن به کسایی
که میخوان فقط با لج بازی تاپیک رو خراب کنن.
...ALI...
24-05-2011, 15:14
سلام به دوستانم
من چنتا مشکل جدی با این لپ تاپ دارم عزیزان
یکیش داغ شدنش هست
دمای هارد تا 57 درجه سانتی گراد بالا می ره خواهش دارم هر گی می تونه چرک کنه با برنامه HDD Regenerator
ببینه طبیعی هست یا نه.
مورد دیگش اینه که شاید به دلیل همین گرمی گاخی هارد به طور مداوم شروع به خوندن می کنه و سرعت به شدت پایین می یاد
تا جایی که برنامه ها ارور Not responding می دن.
خواهش دارم نظرتون رو بگین
خواهشا ببینین.
meysamzamiri
24-05-2011, 23:44
دوستان من xps l501 دارم هرکی تبدیل minidisplay به VGA یا کابل HDMI به VGAرو برای وصل کردن به پروژکتور روی این مدل لپتاپ استفاده کرده، لطفا مشخصات کابل رو و اینکه از کجا خریده بگه مام یکی بخریم، هفته پیش یه کابل HDMI به vga خریده بودم که رو این لپتاپ کار نکرد کابل معمولی بود بدون ولتاژ
کسی از این جور کابل ها استفاده کرده؟
سلام دوست عزیز
من در این مورد خیلی جستجو کردم
فقط یک مورد پیدا کردم که ادعا میکنند کابلشون برای l501 هم قابل استفاده هست. ولی چون من قم هستم هنوز وقت نکردم بیام تهران و کابل رو همونجا تست کنم.
آدرس و شماره تلفنشو می گذارم اگه زحمتی نیست شما تهیه و تست کن و اگه جواب داد خبرم کن.
کابل mini display to vga
قیمت: 17000 تومان البته با تخفیفش!
لینک توضیحات محصول در سایت شرکت:
اینم تلفن:88511732 (فرانت)
اگه با همین شماره تماس بگیری ادرس رو هم بهت میدن و میتونی دستگاه رو ببری و بعد از تست کابل رو بخری.
منتظرت می مونم
hasansoft
25-05-2011, 17:09
کسی تا حالا این تبدیل رو استفاده کرده
AmirAliX95X
25-05-2011, 18:49
باسلام خدمت همه ی دوستان...
من به خاطر این سوال عضو این فروم شدم پس خواهشا جواب بدین!!:41:
چه شرکت و گارانتی هست که مدل Xps L502-x رو با i7 2720 وTvوblue ray بفروشه؟؟؟
خواهشا ببینین.
این دمای هارد طبیعی هست...
من l502 دارم و فقط اگه بخوام طولانی مدت بازی سنگین کنم از کول پد استفاده میکنم...
فکر نکنم گرمای هارد ربطی به کار کردنه بیخودش داشته باشه...اینکه هاردتون الکی مشغول هست به خیلی چیزا میتونه مربوط باشه...
مثلا" اگه یه سری برنامه نصب کرده باشین و پاک کرده باشین یه مقدار از کدهای هرز توی ریجسترتون باقی میمونه که باعث کند شدن cpu و در نتیجه not responding میشه
پیشنهاد میکنم با برنامه ccleaner ریجستر خودتون رو پاک کنید
البته من با این برنامه که گفتین تست گرفتم 50 درجه بود
tranceyou
25-05-2011, 20:33
سلام اقا یه مشکل جدی برام پیش اومد موقع کار با برنامه افتر افکت این پیغام رو میده بعد بسته میشه
mamadosein
25-05-2011, 20:49
سلام دوستان
من میخوام یه ال 502 بگیرم چنتا سوال داشتم
کانفیگ وایمکس دارش هست توی ایران ؟ که تی وی تیونر هم داشته باشه ! با باطری 9سل و بدون بلوری و نمایشگر اچ دی (فول اچ دی زیاده یکم !) با هارد 7200rpm ! و رم 6 گیگ
راستی سی پی یو های آی5 کمتر داغ میکنه نه ؟ این لپتاپ با کانفیگ آی5 هم پیدا میشه ؟! چون فکر میکنم آی7 به کارم نمیاد،چقدر قیمتش کمتر میشه ؟!!
کیفیت دریافت تصاویر تی وی چطوریاس ؟
سرویس تگ که میگین توی سایت دل باید زد میشه دقیق توضیح بدید ؟ کجای لپتاپ هست و کدوم قسمت سایت باید واردش کرد؟
سفارش کدوم کشور باشه خوبه ؟
وسط های تیر ماه به نظرتون قیمتش تغییر میکنه ؟
در ضمن چطوری میشه توربو بوست کرد که فرکانس سی پی یو به حداکثر برسه ؟
اینکه حتما گارانتی توپ داشته باشه یعنی زیگورات مثلا مهمه ؟!یا بدون گارانتی هم گرفتیم گرفتیم ؟ اصلا گارانتی کاری میکنه ؟
باتشکر
mamadosein
25-05-2011, 21:04
این پورت vga چی هست و به چه درد میخوره ؟
نداشتنش ضعف بزرگیه ؟
meysamzamiri
25-05-2011, 22:01
این پورت vga چی هست و به چه درد میخوره ؟
نداشتنش ضعف بزرگیه ؟
پورت vga در واقع همون خروجی گرافیک هست که شما میتونی از طریق ویدئو پروژکتور تصویرتون رو روی پرده بندازید و یا لپ تاپ رو به یک مانیتور دیگه وصل کنید.
عملکرد این پورت دقیقا مثل پورت کامپیوترهای رو میزی هست که کابل مانیور رو به اون وصل می کنید.
این پورت برای دانشجویان و افرادی که ارائه میدهند و حتی مشاغل دیگه ریاد استفاده میشه. پس به نبود این پورت توجه کافی داشته باشید.
این پورت (VGA Out) در شکل ظاهری قبلیش حذف شده ولی بجاش mini displayport جایگزین شده که می تونین از اون پورت خروجی تصویر بگیرین ...
"mini displayport to vga cable" رو تو گوگل سرچ کنین کابل های تبدیلش رو می بینین ...
من هم اوایل فکر می کردم که کلا این پورت حذف شده ولی حذف نشده فقط ظاهرش تغییر کرده ... کوچیک تر شده
درست مثل جایگزین شدن می نی یو اس بی با میکرو یو اس بی تو دیوایس های پورتابل
tranceyou
26-05-2011, 11:01
سلام اقا یه مشکل جدی برام پیش اومد موقع کار با برنامه افتر افکت این پیغام رو میده بعد برنامه بسته میشه
کسی نیست جوابی بده؟؟؟؟؟؟:19:
باسلام خدمت همه ی دوستان...
من به خاطر این سوال عضو این فروم شدم پس خواهشا جواب بدین!!:41:
چه شرکت و گارانتی هست که مدل Xps L502-x رو با i7 2720 وTvوblue ray بفروشه؟؟؟
داداش تا یک ماه پیش که من گرفتم 2720 یا نبود تو بازار یا به سختی گیر میومد.
باید بری و بپرسی خودت چون هر کدوم از گارانتی ها یه چیز دارن تو زمان های مختلف.
همه مدل ها blue ray رو دارن...tv هم تقریبا"همشون دارن..
اگه تهرانی یه سر حتما" پایتخت بزن
این هم عکس mini displaye port to VGA
tranceyou
26-05-2011, 15:20
سلام اقا یه مشکل جدی برام پیش اومد موقع کار با برنامه افتر افکت این پیغام رو میده بعد بسته میشه
کارم فوریه کمک کنید لطفا
دوست عزیز جایی دیگه بگو مشکلتو شاید راه نماییت کنن...من تا حالا این مشکلو نداشتم!!!
ورژن برنامه NVIDIA رو یه آپدیت کن شاید حل بشه
مدل جدید DELL XPS هم اومده که طراحیش فوق العاده هست...حتی از apple macbook Air هم نازکتره ...به این سایت برید:
اقا نازکتر نیست ولی نزدیک و کانفیگش هم باحاله
اقا نازکتر نیست ولی نزدیک و کانفیگش هم باحاله
والا این ادعای سازندشه! ولی خیلی زیباست
این هم زیبای دوست داشتنیه DELL
XPS
mehdi666lp
27-05-2011, 07:26
این هم زیبای دوست داشتنیه DELL
XPS
مشخصات این مدل رو چند روز پیش تو سایت Notebookcheck هم دیدم.........یه سری بزنید.
CPU : Core I7 2620
RAM : 8 GB DDR3
H.D.D : 750 GB 7200RPM
VGA : Geforce 525M 2 GB Dedicated
Display : 15.6 " Full HD
پورت بندی مشابه XPS L501 و XPS L502 هستش
mehdi666lp
27-05-2011, 07:31
متاسفانه این مدل گرافیکش پایین هستش.........گرافیکش با دل 5110 یکی هستش
aligator2006
27-05-2011, 09:34
متاسفانه این مدل گرافیکش پایین هستش.........گرافیکش با دل 5110 یکی هستش
فوق العاده هست. درسته که گرافیکش یخورده پایینه ولی طراحیش بینظیره ..
کی میاد تو ایران ؟!!
aligator2006
27-05-2011, 09:52
مدل جدید DELL XPS هم اومده که طراحیش فوق العاده هست...حتی از apple macbook Air هم نازکتره ...به این سایت برید:
آقا این یه review توی cnet . با مک بوک مقایسه کرده . ولی مک بوک یخورده نازکتره. ولی امکاناتش خیلی بیشتر از مک بوکه.
خیلی حال کردم با دل. دمش گرم. ..
mamadosein
27-05-2011, 13:33
سلام دوستان
کانفیگ وایمکس دارش هست توی ایران ؟ که تی وی تیونر هم داشته باشه ! با باطری 9سل و بدون بلوری و نمایشگر اچ دی (فول اچ دی زیاده یکم !) با هارد 7200rpm ! و رم 6 گیگ
سرویس تگ که میگین توی سایت دل باید زد میشه دقیق توضیح بدید ؟ کجای لپتاپ هست و کدوم قسمت سایت باید واردش کرد؟
اینکه حتما گارانتی توپ داشته باشه یعنی زیگورات مثلا مهمه ؟!یا بدون گارانتی هم گرفتیم گرفتیم ؟ اصلا گارانتی کاری میکنه ؟ آخه یه بنده خدایی میگفت کلا گارانتی بودنش ارزش نداره و پول اضافیه
راستی این بودن بلوری به چه درد میخوره ؟ الان که اصلا کاربرد نداره ، فکرهم نمیکنم تا چند سال دیگه کاربرد پیدا کنه ، بودن یا نبودنش چقدر تو قیمت تاثیر داره ؟
کیفیت صفحه این لپتاپ در مقایسه با اسوس n43sn در حالتی که هر دو اچ دی باشند چطوریاس ؟
14 اینچی این لپتاپ هم توی بازار پیدا میشه ؟ به نظر شما 14 بهتره یا 15.6 ؟ دیگه آدم به بدبختی نیفته چهارتا جا میخواد لپتاپ رو ببره
باتشکر
mehdi666lp
27-05-2011, 17:08
فوق العاده هست. درسته که گرافیکش یخورده پایینه ولی طراحیش بینظیره ..
کی میاد تو ایران ؟!!
. . سلام معلوم نیست ایران بیاد یا نه............باید صبر کنی ببینی نمایندگی های دل چیکار میکنن...........متاسفانه گرافیکش ضعف داره..........اما خوشگل و ردیفه...............
سلام دوستان
اینکه حتما گارانتی توپ داشته باشه یعنی زیگورات مثلا مهمه ؟!یا بدون گارانتی هم گرفتیم گرفتیم ؟ اصلا گارانتی کاری میکنه ؟ آخه یه بنده خدایی میگفت کلا گارانتی بودنش ارزش نداره و پول اضافیه
راستی این بودن بلوری به چه درد میخوره ؟ الان که اصلا کاربرد نداره ، فکرهم نمیکنم تا چند سال دیگه کاربرد پیدا کنه ، بودن یا نبودنش چقدر تو قیمت تاثیر داره ؟
کیفیت صفحه این لپتاپ در مقایسه با اسوس n43sn در حالتی که هر دو اچ دی باشند چطوریاس ؟
باتشکر
وایمکس دار فکر نکنم پیدا بشه...البته زیاد خبر ندارم.من که نتونستم گیر بیارم!
باطری 9 سل و تی وی و HDبه راحتی پیدا میشه...همشون هم blueray دارن که به زودی به دردت میخوره
کیفیت TV که دیجیتال هست و به اندازه کافی خوب هست
سعی کن با هارد 750 و سرعت 7200 بگیری که فکر کنم به راحتی پیدا بشه
این نسل از cpu خودش اتوماتیک توربو بوست میشه موقع نیاز و پردازش سنگین...اما یه برنامه هم روی لپ تاپ از قبل نصب شده که میتونی روند پردازش cpu رو ببینی(monitoring) که اسمش هست intel turbo boost technology monitor که توی منوی start هست
سعی کن سفارش کانادا نباشه چون اکثرا" ریفورب هستن
گارانتی هم تو ایران کشکه (از نظر من البته)
سرویس تگ یه کد هست که روی یه برچسب زیر لپ تاپتون چسبیده و باید توی سایت دل وارد کنین..توی قسمت all support option
mamadosein
27-05-2011, 18:52
اینم بهش جدیدا اضافه کردم اگه جواب بدید ممنون میشم !
14 اینچی این لپتاپ هم توی بازار پیدا میشه ؟ به نظر شما 14 بهتره یا 15.6 ؟ دیگه آدم به بدبختی نیفته چهارتا جا میخواد لپتاپ رو ببره
در مورد قیمتش هم نگفتید
خیلی ممنون
اینم بهش جدیدا اضافه کردم اگه جواب بدید ممنون میشم !
در مورد قیمتش هم نگفتید
خیلی ممنون
14 فقط مدله 501 lمن دیدم...
14 خوب نیست چون خیلی داغ میشه چون بردش کوچیکتره
من خودم اولین لپ تاپم xps m1210 بود که 12 اینچ بود و فکر میکردم که 15 اینچ حتما" خیلی دست و پا گیره ولی الان فهمیدم کاملا" اشتباه میکردم و 15 اصلا" اذیت نمیکنه و کاملا" هم خوبه
قیمت هم من اطلاعی ندارم
mamadosein
27-05-2011, 19:53
راستی از کجا بفهمم 14 داره یا فقط 15 ؟
آخه وزن 14 هم کمتره و شارژ بیشتری هم نگه میداره ( راستی این مقدار چقدره ؟ مثلا نیم ساعت بیشتر نگه میداره یا ... ؟ )
این هم مطمئنید که 14 بیشتر داغ میکنه ؟
بازم ممنون به خاطر جواب ها
nastybros
28-05-2011, 10:40
خیلی زیباس طراحیش حرف نداره
nastybros
28-05-2011, 10:46
این دوستمون خوراکش چرت و پرت گفتنه...آقا این حرفا کدومه من روزی 5 ساعت فیفا با آخرین کیفیت بازی میکنم کلی هم حال میکنم....
حرفش در مورد چیپست HM67 هم مسخره هست که همونجا جوابشو دادم...
پست های دیگشو تو جاهای دیگه بخونید همه بهش گفتن که این جور بی دلیل برندها رو تخریب نکنه که ملت گمراه بشن...
آره تو کار تخریبن ایشون نمیدونم dell چه هیزم تری بهشون فروخته! چن وقت پیش هم چنین برخوردی با برند asus داشتن. من هم pes میزنم هم fifa هیچ مشکلی ام نداره
hacking_soon
28-05-2011, 15:29
من با هایبرنت این لپ تاپ مشکل دارم، وقتی هایبرنت میکنم دوباره سیستم بلافاصله بوت میشه این مشکل رو کسی داره؟!
mamadosein
28-05-2011, 16:06
آخه وزن 14 هم کمتره و شارژ بیشتری هم نگه میداره ( راستی این مقدار چقدره ؟ مثلا نیم ساعت بیشتر نگه میداره یا ... ؟ )
آقا این درسته که میگن دل قطعات مرجوعیو درب و داغونش رو میفرسته برای ایران و این کشورها ؟ اینو یه فروشنده میگفت و اصلا دل رو توصیه نمیکرد با این که خودش دل هم میفروخت ! ( رفاقتی اینو توصیه کرد ! )
یه سوال هم درباره باطری داشتم ، الان باطری دل زده : 6-cell LI (2.6Ah) و باطری یه لپتاپ دیگه : 6Cells : 5200 mAh این یعنی باطری دومی دوبرابر اولی شارژ میده ؟!!
آره تو کار تخریبن ایشون نمیدونم dell چه هیزم تری بهشون فروخته! چن وقت پیش هم چنین برخوردی با برند asus داشتن. من هم pes میزنم هم fifa هیچ مشکلی ام نداره
بابا طرف عقده ای هست..تعصب خشک رویه یه برند فکر کنم به خاطره پوله زیادیه که ازش کشیدن!:31:
فقط بلده با چرت و پرت یه سری کامنت های طول و دراز بذاره که به قول معروف مغلطه کنه!
آقا این درسته که میگن دل قطعات مرجوعیو درب و داغونش رو میفرسته برای ایران و این کشورها ؟ اینو یه فروشنده میگفت و اصلا دل رو توصیه نمیکرد با این که خودش دل هم میفروخت ! ( رفاقتی اینو توصیه کرد ! )
یه سوال هم درباره باطری داشتم ، الان باطری دل زده : 6-cell LI (2.6Ah) و باطری یه لپتاپ دیگه : 6Cells : 5200 mAh این یعنی باطری دومی دوبرابر اولی شارژ میده ؟!!
کلا" لپ تاپ های کوچیک بیشتر شارژ نگه میدارن چون lcd کوچیکتری دارن.
این موضوع مرجوعی فقط ماله دل نیست..همه برندهای تو ایران این داستان رو دارن از صدقه معرفت ایرانی ها!!!
به این لپ تاپ ها ریفورب میگن.البته همه لپ تاپ های تو ایران اینجوری نیست.دیگه شانسیه تقریبا" البته اگه یه چیزایی رو رعایت کنی میتونی اصلیشو بخری
برو به این تاپیک تا بیشتر متوجه بشی...صفحه اول رو بخون بعد هم صفحه 30 تا 33...
این دمای هارد و کارت گرافیک و CPU من بعد از 2.5 ساعت بازی home front روی بالاترین حالت ممکن:
شما هم امتحان کنید...
سلام
من یه dell xps l501xخریدم با رم شش گیگ که پایین باطری جای سیم کارت داره.آیا میتونم باهاش به اینترنت وصل بشم یا اینکه فقط جاش رو گذاشتن و باید مودم مخصوص بخریم؟
سلام
من یه dell xps l501xخریدم با رم شش گیگ که پایین باطری جای سیم کارت داره.آیا میتونم باهاش به اینترنت وصل بشم یا اینکه فقط جاش رو گذاشتن و باید مودم مخصوص بخریم؟
سلام
من صفحات قبلی این تاپیک رو خوندم و تا اون جا که فهمیدم که اون جا سیم کارت مخصوصی می خوره و نمیشه از سیم های ما استفاده کرد
tranceyou
29-05-2011, 18:00
سلام
من مجبور شدم به دلیلی سیستم رو از دکمه پاورش خاموش کنم بعد که روشن کردم شروع کرد به اسکن کردن یه سری چیز میز که یکم طول کشید توی صفحه سیاه ایا این مشکل ایجاد نمیکنه واسه سیستم؟
hacking_soon
29-05-2011, 18:35
من با هایبرنت این لپ تاپ مشکل دارم، وقتی هایبرنت میکنم دوباره سیستم بلافاصله بوت میشه این مشکل رو کسی داره؟!
می شه جواب منو بدین؟
سلام
من مجبور شدم به دلیلی سیستم رو از دکمه پاورش خاموش کنم بعد که روشن کردم شروع کرد به اسکن کردن یه سری چیز میز که یکم طول کشید توی صفحه سیاه ایا این مشکل ایجاد نمیکنه واسه سیستم؟
نه این یه نوع اسکن و تعمیر هست
tranceyou
29-05-2011, 22:15
یه سوال دیگه م موفق شدم و یک پارتیشن دیگه هم درست کردم فقط سوالی که برام مهمه و خیلی نگرانم کرده اینه
که اگه من ایمیج کارخونه رو ریستور کنم یعنی همون برنامه dell datasafe رو ایا این پارتیشن پاک میشه و کلا برای سیستم
چه مشکلاتی ایجاد میشه؟؟
سلام
منم یه بار مجبور شدم تا لپ تاپم رو از پاور خاموش کنم ولی کارت گرافیک لپ تاپم سوخت و صفحه نمایش به شش قسمت با کیفیت درهم و برهم دراومد.خوشبختانه گارانتی داشت و رفت واسه تعمیر.الان هم ازش استفاده میکنم و راضی هستم.
tranceyou
30-05-2011, 22:16
منم یه بار مجبور شدم تا لپ تاپم رو از پاور خاموش کنم ولی کارت گرافیک لپ تاپم سوخت و صفحه نمایش به شش قسمت با کیفیت درهم و برهم دراومد.خوشبختانه گارانتی داشت و رفت واسه تعمیر.الان هم ازش استفاده میکنم و راضی هستم.
همچین چیزی امکان داره مگه دوستانی که تخصص دارن بگن واقعیت داره یعنی ممکنه اینجوری بشه؟
nastybros
30-05-2011, 23:31
می شه جواب منو بدین؟
نه درست عمل میکنه . اخیرا درایور جدید نصب نکردی مخصوصا مربوط به کارت گرافیکی، چون به نظر میاد دلیلش اونه. وقتی هایبر میکنی چک کن پورتای یو اس بیت خالی باشن حتی موس و کیبورد اکسترنالتم اگه داری در آر، تست کن ببین جواب میده یا نه.
meysamzamiri
31-05-2011, 00:23
سلام دوست عزیز
من در این مورد خیلی جستجو کردم
فقط یک مورد پیدا کردم که ادعا میکنند کابلشون برای l501 هم قابل استفاده هست. ولی چون من قم هستم هنوز وقت نکردم بیام تهران و کابل رو همونجا تست کنم.
آدرس و شماره تلفنشو می گذارم اگه زحمتی نیست شما تهیه و تست کن و اگه جواب داد خبرم کن.
کابل mini display to vga
قیمت: 17000 تومان البته با تخفیفش!
لینک توضیحات محصول در سایت شرکت:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم تلفن:88511732 (فرانت)
اگه با همین شماره تماس بگیری ادرس رو هم بهت میدن و میتونی دستگاه رو ببری و بعد از تست کابل رو بخری.
منتظرت می مونم
آقا تو رو خدا یکی از بچه های تهران بره امتحان کنه اگه جواب داد به ما هم بگه
کارم خیلی گیره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتی اگه نمیخاد بخره زحمت بکشه لپ تاپ رو ببره در محلی که بالا ذکر شد و تست کنه و خبرش رو به ما هم بده.
منتظر میمونم...
نه درست عمل میکنه . اخیرا درایور جدید نصب نکردی مخصوصا مربوط به کارت گرافیکی، چون به نظر میاد دلیلش اونه. وقتی هایبر میکنی چک کن پورتای یو اس بیت خالی باشن حتی موس و کیبورد اکسترنالتم اگه داری در آر، تست کن ببین جواب میده یا نه.
ببخشید منظورتون چیه که درست عمل میکنه؟
من هم اخیرا درایور کارت گرافیک رو از سایت خود Nvidia دانلود کردم و نصبش کردم که چند تا از ایتم هاش از ورژن قبلی بالاتر بودن
یه بار تا حالا این مشکل هایبرنیت برام پیش اومد که بعد هایبر سیستم دوباره روشن میشه ... ولی یه بار ری استارت کردم ظاهرا که حل شده ... یعنی این مشکل طبیعیه؟ :worried:
این مشکل هایبرنیت رو من هم داشتم ... هر بار که هایبر می کردم سیستم همون لحظه ری استارت میشد ...
این یه تنظیم کوچیک تو قسمت Advanced Power Option داره که این مشکل رو حل می کنه ... حداقل برای من حل شده ... دوستانی هم که این مشکل رو داشتند تست کنن نتیجه رو اعلام کنند ... ممنون
این مسیر رو دنبال کنید :
Power Options ---> Change Advanced Power Settings ---> Sleep ---> Allow wake timers
کافیه رو هر مدی که می خواین از حالت Enable به حالت Disable تبدیل کنین ...
بعد از Disable شدن امتحان کنین ... مشکلتون باید رفع شده باشه.
behzadhdr
31-05-2011, 09:18
آقا تو رو خدا یکی از بچه های تهران بره امتحان کنه اگه جواب داد به ما هم بگه
کارم خیلی گیره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتی اگه نمیخاد بخره زحمت بکشه لپ تاپ رو ببره در محلی که بالا ذکر شد و تست کنه و خبرش رو به ما هم بده.
منتظر میمونم...
سلام من تهران نیستم برم امتحان کنم اما بیخیال ضرر زیانش میخواستم یکی سفارش بدم بفرستن برام، سایتش خرابه لاگین نمیشه، زنگ زدم گفتن عمده میفروشیم و از طریق سایت نمیفروشیم، الان چون زیاد برام ضروری نیست صبر کردم هر وقت خودم رفتم تهران بخرم
tranceyou
31-05-2011, 09:55
یه سوال دیگه م موفق شدم و یک پارتیشن دیگه هم درست کردم فقط سوالی که برام مهمه و خیلی نگرانم کرده اینه
که اگه من ایمیج کارخونه رو ریستور کنم یعنی همون برنامه dell datasafe رو ایا این پارتیشن پاک میشه و کلا برای سیستم
چه مشکلاتی ایجاد میشه؟؟
sami-z ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز منتظر جوابتون هستم ممنون
nastybros
31-05-2011, 12:39
ببخشید منظورتون چیه که درست عمل میکنه؟
من هم اخیرا درایور کارت گرافیک رو از سایت خود Nvidia دانلود کردم و نصبش کردم که چند تا از ایتم هاش از ورژن قبلی بالاتر بودن
یه بار تا حالا این مشکل هایبرنیت برام پیش اومد که بعد هایبر سیستم دوباره روشن میشه ... ولی یه بار ری استارت کردم ظاهرا که حل شده ... یعنی این مشکل طبیعیه؟ :worried:
پرسیده بودن که شما هم چنین مشکلی دارین گفتم نه درست عمل میکنه یعنی بعد هایبر ری استارت نمیشه.
Ocellatus
31-05-2011, 22:49
سعی کن سفارش کانادا نباشه چون اکثرا" ریفورب هستن
گارانتی هم تو ایران کشکه (از نظر من البته)
سرویس تگ یه کد هست که روی یه برچسب زیر لپ تاپتون چسبیده و باید توی سایت دل وارد کنین..توی قسمت all support option
سلام
من امروز یک xps L502x گرفتم از پاساژ پارسیان به قیمت 1.525 ( دارای بلوری، tv tuner، باطری 9 سلولی )
با گارانتی IRG
بعد از یکی دو ساعت کار کردن بدون اینکه هیچ برنامه ای نصب کرده باشم یا کار خاصی کرده باشم فقط در حال پخش موسیقی سیستم کرش کرد و یک صفحه آبی اومد که گفته بود ریست کنید. بعد از بالا اومدن هم چند دقیقه بعد خودبخود ریست شد. بعد از اون چند ساعت روشن و در حال کارهای سبک نگهش داشتم که اتفاق دیگه ای نیفتاده فعلاً.
متأسفانه موقع خرید دقت کافی نکردم و حالا که سرویس تگ رو زدم دیدم مربوط به کانادا هست با شیب دیت حدود 5 هفته پیش. کنار جعبه که یک برچسب بزرگ خورده قسمتی از وسط برچسب با کاتر بریده شده. ( لابد توش نوشته شده بوده ریفوربیشد! )
با این تفاسیر آیا این دستگاه ریفوربیشد هست؟ :41:
از طریق همین ساپورت دل نمیشه دقیق فهمید داستانش چیه؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.