PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : طرفداران Dell XPS L501

صفحه ها : 1 [2] 3 4 5

western1
01-02-2011, 10:24
دوستان من از موقعی که این دستگاهو خریدم هیچ درایوی از سایتش دانلود نکردم. میشه اسم سایتشو بدید و بگید چیو باید دانلود کنم؟ ذر ضمن موقع اتصال به اینترنت دیال آپ به من هم این اخطار شماره 678 مبنی بر تنظیمات ریموت کامپیوتر را می دهد. یک کمک کنید ممنون.

meysamzamiri
01-02-2011, 14:17
این دستگاه پورت vga نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
فقط یک پورت mini display داره یعنی نمیشه به ویدئو پروژکتور وصلش کرد و چیزی ارائه داد!
من تو اینترنت جستجو کردم تبدیل پورت mini display به vga بود ولی فقط برای اپل
تبدیلی که مال دل باشه پیدا نکردم!
من شنیدم تو پایتخت پیدا میشه. عزیزان اگه زحمتی نیست خواهشا برید ببینید برای این مدل تبدیل mini dp to vga هست یا نه؟
اگه هست دقیقا کدوم فروشگاه داره و قیمتش چنده؟
آدرس و تلفن فروشگاه هم فراموش نشه
فقط تو رو خدا سریعتر جواب بدید. من قم هستم نمیدونم چه خبره میخام تا قبل از خرید دستگاه مطمئن بشم. آخه دانشجو هستم و خیلی موقع ها باید با ویدئو پروژکتور ارائه بدم.
منتظر جواب هستم

mokhtar
01-02-2011, 15:12
اقا این مودم اکسترنال من از مارک دل است 15000 توامن خریدم. یک چراغ قرمز داره همش روشنه. روی صفحه دسکتاپ اون پایین مربع کوچیک هست که مربوط به کانکت اینترنت و وایرلس است. وایرلس های همسایه هارو هم نشون میده:) منتها یک علامت زرد روی اون هست. حالا من که هم مودمم وصله هم صدای کانکتو می شنوم و خطمم عوض کردم بازم تغییری نکرد و لی اخرش اشغال می زنه مشکلش کجاس؟؟ بیرونم که بردم از من کمتر حالیشون بود

چراغ قرمز؟؟؟؟؟باید سبز باشه و وقتی روی حالت عادی وصل میکنی 1 جراغ سبز روشنه روی حالت وصل شدن 2 تاجراغ سبز داری

کجا هستی ؟؟/پم کن برام

فقط یک پورت mini display داره یعنی نمیشه به ویدئو پروژکتور وصلش کرد و چیزی ارائه داد!
من شنیدم تو پایتخت پیدا میشه. عزیزان اگه زحمتی نیست خواهشا برید ببینید برای این مدل تبدیل mini dp to vga هست یا نه؟
فقط تو رو خدا سریعتر جواب بدید. من قم هستم نمیدونم چه خبره میخام تا قبل از خرید دستگاه مطمئن بشم. آخه دانشجو هستم و خیلی موقع ها باید با ویدئو پروژکتور ارائه بدم.
منتظر جواب هستم

این شماره دوستم هست تو نمایندگی دل هست تو پاساژ رضا تماس بگیر شاید داشته باشن

(((()))
اسمش امین هست-- ---01922101253

western1
01-02-2011, 19:26
آقا مختار مش کل ما اینه که این مودم جدیداااا یک چراغ داره و هموشون با این جور سیستم مشکل دارن. از همونی که شما داری گرفتم انداختم بهش درست شد. ik223344 هم همین کارو بکنه حلهههههههههه.ممنون

berkut
02-02-2011, 13:33
دوستان اینجا تاپیک بحث درباره xps l501 هستش یا رفع مشکل مودم؟؟
توی یک تاپیک دیگه مشکلات را حل کنید خواهشا...

mokhtar
02-02-2011, 13:44
آقا مختار مش کل ما اینه که این مودم جدیداااا یک چراغ داره و هموشون با این جور سیستم مشکل دارن. از همونی که شما داری گرفتم انداختم بهش درست شد. ik223344 هم همین کارو بکنه حلهههههههههه.ممنون

نمیدونستم این جدید ها 1 جراغ داره> من 2 مدل از دل ها دارم 2جراغ داره اونم سبز میشه پس مشکل از مودم هست که داریور درست نیست یا خرابه

berkut
02-02-2011, 14:13
به نظر من هر کی می خواد xps بخره قبلش یک سری به asus n53SV هم بزنه. اگه می خواین بیاین توی این تاپیک بحث کنیم.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

western1
03-02-2011, 13:34
شرمنده اگر سوالانم مریوط به این تاپیک نیس اما مریوط به همین سیستمه.من از زمانی که این مدل سیستمو گرفتم باطریش یهش وصله و از برق دارم استفاده می کنم. باطریشم 100% است.برای قطع اتصال باطری باید تنظیماتی انجام بدم؟ در ضمن باطریو اگر در بیارم بهتر نیست؟ در کل من از باطری استفاده نمی کنم و همش یه برق وصلم! چه تنظیماتی شماها انجام دادید که منم باید انجام بدم؟؟ ممنون اگه راهنمایی کنید

mohamad skystar
04-02-2011, 00:54
دوستان این لپ تاپ خوبه؟ نسبت به n5010

amir7189
04-02-2011, 01:09
salam
man mikhastam bebinam ke in laptop dagh mikone ya na
yani hararat ziad tolid mikone ba ziad kar kardan bahash.masalan 7ya 8 saat dar rooz
badesh inke mesle seri e ghabli e xps in modelam ba oon moshakhasat khoobesh kharab az ab darnayad?

x_zarbat
04-02-2011, 10:32
شرمنده اگر سوالانم مریوط به این تاپیک نیس اما مریوط به همین سیستمه.من از زمانی که این مدل سیستمو گرفتم باطریش یهش وصله و از برق دارم استفاده می کنم. باطریشم 100% است.برای قطع اتصال باطری باید تنظیماتی انجام بدم؟ در ضمن باطریو اگر در بیارم بهتر نیست؟ در کل من از باطری استفاده نمی کنم و همش یه برق وصلم! چه تنظیماتی شماها انجام دادید که منم باید انجام بدم؟؟ ممنون اگه راهنمایی کنید

سلام اول که تا شارژ را بکشی میره رو باطری و اگر هر 3-5 روز یک بار باطری تا 30 درصد خالی و شارژ نشه کمتر از 6 ماه از بین میره توصیه من اینه که حد اقل هر هفته 1 بار تا 20 درصد خالی کنی باطری رو بعد بزاری شارژ اما اگر میخوای بیش از 2 هفته از باطری استفاده نکنی این کارو بکن
باطری بین 45 تا 60% شارژ باشه نه کمتر نه بیشتر بعد درش بیار بزار جای خنک دما باید بین -1 تا 6 درجه باشه نه کمتر نه بیشتر اینجوری هر 3 ماه 1 بار نیاز به شارژ داره تا خراب نشه و با این روش تا 2 سال باطری دووم میاره!

mokhtar
05-02-2011, 14:53
دوستان این لپ تاپ خوبه؟ نسبت به n5010

دوست عزیز یه چند تا صحفه قبل رو بخونی متوجه میشی

salam
man mikhastam bebinam ke in laptop dagh mikone ya na
yani hararat ziad tolid mikone ba ziad kar kardan bahash.masalan 7ya 8 saat dar rooz
badesh inke mesle seri e ghabli e xps in modelam ba oon moshakhasat khoobesh kharab az ab darnayad?

داغیش خوبه متوسط هست

مشخصاتش هم فعلان این خوبه تا نسل جدید اینتل که روی مادربورد های درست بیاد

meysamzamiri
05-02-2011, 14:55
منتظر جواب هستم

آقا مختار من به این شماره ای داده بودید هم تماس گرفتم جواب ندادند.

یکی به دادم برسه!!!

mokhtar
05-02-2011, 17:03
آقا مختار من به این شماره ای داده بودید هم تماس گرفتم جواب ندادند.

یکی به دادم برسه!!!

88773094

این توی پایتخت هست

اینم تو ولیعصر

09121327346

وحید هست

اگه خودم وقت کردم میرم یک سر

mana341
05-02-2011, 20:33
تشکر مختار.. آقا من درایو usb modem که مارک دل هست و اکسترنال هم هست از سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید دانلود کردم و به روی لپ تاپ نصب کردم اما وقتی connrct میشم صدای اول اتصال dial up هم به گوش می رسه اما بعد از اون صدا بوق اشغال می زنه و قطع می شه. 10 تا کارت اینترنت جدید هم گرفتم باز هم همین برنامه تکرار می شه. ممکنه به نظر شما این اشکال به خاطر این باشه که چون من درایور های دیگر این مدل لپ تاپو از سایت دل دانلود نکردم، باشه؟؟ چون من از همون اورجینال ویندوز 7 لپ تاپ دارم استفاده می کنم و هیچ دانلودی اضافه نکرد. چون راستش به اینترنت نتونستم وصلش کنم. ممنون اگه کمک بددید

بذارین من تجربه شخصیم رو بگم شاید افاقه کرد:
برای یکی از دوستان یه لپ تاپ دل با یه مودم اکسترنال دل گرفتیم دو روز بعد بهم زنگ زد و گفت هرکاری میکنیم به اینترنت وصل نمیشه که نمیشه گفتم بیار تا خودم یه امتحانی بکنم . آوردن و قبل از هرچیزی یکبار دیگه درایور مودم رو با سی دی خودش آپدیت کردم تا توی Hard-ware manager و توی قسمت مودم ؛ درایور از حالت Universal به حالت
Cnexant در اومد.... این یکی
-دومیش اومدم وصل بشم به اینترنت از همین اطوارها که شما دوستان میگین در آورد . فهمیدم یه جای کار میلنگه و این لنگش هرچی باشه مربوط میشه به قسمت شماره گیری نرم افزار اتصال مودم
- سوم : شروع کردم به ور رفتن با گزینه های Connection و اگه درست یادم باشه تو قسمت Dialling rules بود که مشکل رو پیداکردم ؛ فکر میکنین چی بود؟ اونجا بطور پسش فرض کشور رو چین و یه پیش شماره دیگه برای منطقه ای که توش هستیم انتخاب کرده بود با تغییر به ایران و وارد کردن پیش شماره شهر محل سکونت و ذخیره اطلاعات جدید و در شماره گیری بعدی مشکل حل شده بود ایشالله مشکل شما هم با همین روش حل بشه
ارادت :
ناصر

western1
05-02-2011, 23:15
بذارین من تجربه شخصیم رو بگم شاید افاقه کرد:
برای یکی از دوستان یه لپ تاپ دل با یه مودم اکسترنال دل گرفتیم دو روز بعد بهم زنگ زد و گفت هرکاری میکنیم به اینترنت وصل نمیشه که نمیشه گفتم بیار تا خودم یه امتحانی بکنم . آوردن و قبل از هرچیزی یکبار دیگه درایور مودم رو با سی دی خودش آپدیت کردم تا توی Hard-ware manager و توی قسمت مودم ؛ درایور از حالت Universal به حالت
Cnexant در اومد.... این یکی
-دومیش اومدم وصل بشم به اینترنت از همین اطوارها که شما دوستان میگین در آورد . فهمیدم یه جای کار میلنگه و این لنگش هرچی باشه مربوط میشه به قسمت شماره گیری نرم افزار اتصال مودم
- سوم : شروع کردم به ور رفتن با گزینه های Connection و اگه درست یادم باشه تو قسمت Dialling rules بود که مشکل رو پیداکردم ؛ فکر میکنین چی بود؟ اونجا بطور پسش فرض کشور رو چین و یه پیش شماره دیگه برای منطقه ای که توش هستیم انتخاب کرده بود با تغییر به ایران و وارد کردن پیش شماره شهر محل سکونت و ذخیره اطلاعات جدید و در شماره گیری بعدی مشکل حل شده بود ایشالله مشکل شما هم با همین روش حل بشه
ارادت :
ناصر

ممنون دوست عزیز. اما مشکل ما این نبود. همه مسائل که گرد هماومد متوجه شدیم مشکل از مودم بود. عوضش که کردیم حل شد. دوستانی که مدم اکسترنال می خوان بگیرن ازین به بعد مودم با هولوگرام بگیرید. در ضمن جنس ارزون هیچ وقت الکی ارزون نیس

amir7189
06-02-2011, 18:46
سلام
من از دوستانی که این لپ تاپو دارن میخوام تا راجبه تست هایی که ازش گرفتن یه کم توضیح بدن و عکس العمل این لپ تاپ رو بگن.راجب گرم شدن-صدای فن-هنگ کردن موقع هایبرنت کردن و کند شدن ویندوز-صدای اسپیکر هاش-و.... .
ممنونم میشم اگه بگن که آیا صدای فن موقع کار کردن توی محیط های آروم مثل کتابخونه باعث اذیت بقیه میشه یا نه و این که کلا این صدا تا چه حدی است؟
در آخر هم این که موقع وصل کردن به برق برای شارژشدن لپ تاپ بدنه آلومینیومیش تا چه حدی برق داره ؟یعنی این که محسوسه یا نه عادیه؟خواهشا درست جواب بدید.

ممنون از لطفتون:40:

mokhtar
06-02-2011, 20:50
سلام
من از دوستانی که این لپ تاپو دارن میخوام تا راجبه تست هایی که ازش گرفتن یه کم توضیح بدن و عکس العمل این لپ تاپ رو بگن.راجب گرم شدن-صدای فن-هنگ کردن موقع هایبرنت کردن و کند شدن ویندوز-صدای اسپیکر هاش-و.... .
ممنونم میشم اگه بگن که آیا صدای فن موقع کار کردن توی محیط های آروم مثل کتابخونه باعث اذیت بقیه میشه یا نه و این که کلا این صدا تا چه حدی است؟
در آخر هم این که موقع وصل کردن به برق برای شارژشدن لپ تاپ بدنه آلومینیومیش تا چه حدی برق داره ؟یعنی این که محسوسه یا نه عادیه؟خواهشا درست جواب بدید.

چند صحفه قبلو بخونی اکثریت تجربشون نوشتن

western1
06-02-2011, 21:18
سلام

دوست عزیز مختار جان درست می گن اما من این سیتمو دارم. فوق العاده نیست اما تو سطح خودش خوبه. یه باریکه کم می لرزونه اونم با یه تماس از بین میره ! چون دیگه بدن انسان رساناست. صدای فن من زیاد ندارم. کمه. برا کتابخونه مشکی نداری. با صدای تهویه کتابخونه به کل از بین میره\:) صدای دستگاه فوق العادس. می تونی کیفیت صدای موزیکو امتحان کنی و لذت ببری. در آخر سیستم خوبیه. منتها شبیه به این سیستم هم هست تو بازار با قیمت های متفاوت. فقط از معتبر بگیر. دست رو سیستم به راحتی میشه برد.

amir7189
07-02-2011, 00:52
دوست عزیز مختار جان درست می گن اما من این سیتمو دارم. فوق العاده نیست اما تو سطح خودش خوبه. یه باریکه کم می لرزونه اونم با یه تماس از بین میره ! چون دیگه بدن انسان رساناست. صدای فن من زیاد ندارم. کمه. برا کتابخونه مشکی نداری. با صدای تهویه کتابخونه به کل از بین میره\:) صدای دستگاه فوق العادس. می تونی کیفیت صدای موزیکو امتحان کنی و لذت ببری. در آخر سیستم خوبیه. منتها شبیه به این سیستم هم هست تو بازار با قیمت های متفاوت. فقط از معتبر بگیر. دست رو سیستم به راحتی میشه برد.
مرسی.فقط یه چیزی حرارتش هم اگه بگی ممنونت میشم.من کل تاپیک و خوندم و دنبالش می کنم اما بازم میترسم حرارتش زیاد باشه چون یه سری از فروشنده ها میگن حرارتش بالاست و کارت گرافیکشم ممکنه بسوزه.یعنی احتمالش زیاده .
در ضمن تو کدوم کانفیکشو گرفتی ؟دی وی دی رایتر دار یا بلو ری دار.با رم 4یا6.واین که بازم ممنونت میشم اگه بگی که از کجا و چند گرفتی با چند سال گارانتی؟گارانتیش تعویض یا تعمیر؟

بازم ممنون از جوابت:40:

western1
07-02-2011, 10:46
[QUOTE=amir7189;5838818]مرسی.فقط یه چیزی حرارتش هم اگه بگی ممنونت میشم.من کل تاپیک و خوندم و دنبالش می کنم اما بازم میترسم حرارتش زیاد باشه چون یه سری از فروشنده ها میگن حرارتش بالاست و کارت گرافیکشم ممکنه بسوزه.یعنی احتمالش زیاده .
در ضمن تو کدوم کانفیکشو گرفتی ؟دی وی دی رایتر دار یا بلو ری دار.با رم 4یا6.واین که بازم ممنونت میشم اگه بگی که از کجا و چند گرفتی با چند سال گارانتی؟گارانتیش تعویض یا تعمیر؟

[/QUOTE
دوست من حرارتش کمه.یعنی زیاد نیست. طراحی این دستگاه از این نظر که باطریو طوری جایگذاری کردن پشت دستگاه که یک مقدار بالا بیاد و زاویه بگیره و ارتفاع بگیره جالبه.از زمین پشتش بالاس تا حرارتو عبور بده. سیستم از عقب رو زمین ننشسته که حرارت عزینش کنه. من از بازار رضا گرفتم ولی اونجا حواست باشه فروشنده هاش با اهم در تماس اند. یعنی قیمتارو با هم هماهنگ می کنن که همه این قیمتو بزارن.پایتختم همینه. باید قیمت بگیری. الان قیمت خیلی عالی از این سیستم 1345 تومن با گارانتی است. گارانتی تغویضی هر کی بهت گفته دروغ گفته. این سیستم تاالان گارانتی تغویضی هیچ جایی نداشته. هر کی تغویض کرده بیاد بگه. فروشنده میگه تعویض اما... اما اونجا که بری هر قیمتی میزارن.به هرحال 10.20 هزار تومن کمتر بیشتر مهم نیست. اونا هم می خوان سوووود کنن دیگه:13:منcorei7.گرافیک 2G. هارد 640. رم من 4 بود ارتقاع داد کرد 6. با نظارت خودم و در اونجایی که بردم گارانتیش کنن.(من بعد از خرید با فروشنده بردمش محل شرکت گارانتی و گارانتیش کردیم)باطری 9 سل. من بدون بلوری گرفتم اما کیبردم 4 تا کلید تاچ پد داره. البته بلوری یادت باشه خیلی احتمالش زیاده که فروشنده رو سیستمت سوار کرده باشه. اما به هر حال با فروشنده طی کن موقع خرید که همه قطعاتو بغدا از طریق سایت چک می کنی.و اگه مشکل داشته باشه پسش میاری/همین اطلاعاتو داشته باشی برای خرید زیاد هم هست. سوالی بود در خدمتم.:10:

mokhtar
07-02-2011, 12:25
مرسی.فقط یه چیزی حرارتش هم اگه بگی ممنونت میشم.من کل تاپیک و خوندم و دنبالش می کنم اما بازم میترسم حرارتش زیاد باشه چون یه سری از فروشنده ها میگن حرارتش بالاست و کارت گرافیکشم ممکنه بسوزه.یعنی احتمالش زیاده .

هر کی گفته چرت گفته من روزی چند ساعت بازی میکنم و تاشب هم روشن هست هی دنلود و فیلم hd میبینم مگه الکی هست بسوزه؟:(

بهترین کانفیگش با 6 گیگ رم و هارد 640 هست و بلوری رام اصلان فایده نداره و از نظر گرما متوسط هست

من 1380 گرفتم با 1 سال گارانتی ایران زمین و این جا که من رفتم این لایسنس نمایندگی دل رو هم داشت

حالا چقدر درست هست نمیدنم ولی اونجا من یه اشنا داشتم که بابت گارانتی تظمین کرد

کسی سبم کارت رو تست کرده که زیرش میخوره ؟برنامه خاصی میخواد؟

ehsan_jan3
08-02-2011, 00:47
سلام توی عکسها پورت usb معلوم نیست ! نکنه نداره !

HAMID.MCI
08-02-2011, 01:14
یکم فکر کن :31::31::31::31:

behzadhdr
08-02-2011, 11:23
هر دم از این باغ بری میرسد
تازه تر از تازه تری میرسد
متاسفانه تاپیک سیرک یا طنز نداره اینجا

behzadhdr
08-02-2011, 11:55
2 تا USB.3
+ یک ESATA/USB.2
تو پست های قبلی اینا گفته شده

western1
08-02-2011, 12:22
جناب تفاوت این دو نوع یو اس بی در چیست؟ 2 تا USB.3
+ یک ESATA/USB.2
من موسمو به هر کدوم می زنم یک عملو انجام می دهندو ...
در ضمن جواب مختارو هم یکی بده چون سوال منم هست.

western1
08-02-2011, 13:59
مختار جان و باقی دوستان من فیلتر شکن از کجا تهیه کنم برا کارهای دانشگاهی می خوام. ضروریه ممنون

farhad moradi
08-02-2011, 15:28
سلام بچه ها
تقریبا کل صفحات این تایپیک رو خوندم. و اینو یه وظیفه دونستم که اطلاعاتی درباره ی L501 به دوستان عزیزم بدم .من خودم نماینده زیگورات در شهرستان اندیمشک هستم و خودم هم این لپ تاپ رو هم یک هفته ای هست که گرفتم. البته الان دانشگاه نجف آباد هستم و اینو گرفتم که از تنهایی در بیارم.

1- طراحی
از لحاظ طراحی واقعا یکی از بهترین مدل های دل به حساب میاد. یک کیبورد بدون قسمت ماشین حساب که دو طرفش رو اسپیکرای JBL رو به صورت عمودی گرفتن و بالای کیبورد رو هم دکمه ی پاور و سه چراغ caps lock و wifi و باتری و همچنین سه کلید لمسی که یکیش واسه روشن کردن بلوتوث و وایرلس و ...( تصویر 1) و یکی هم یک کلید میانبر هست که خودتون میتونید تعیین کنید چی باشه و اون یکی هم واسه تنظیمات اسپیکر هاست. (تصویر 2)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

LCD تقریبا باریکی داره و جنس بدنش هم طوری هست که اثر انگشت روش نمیمونه.
از لحاظ داشتن پورت هم 2تا پورت USB3 داره که یکیشون در عقب سمت چپ و اون یکی هم در کنارش سمت چپ در بالاترین قسمت هست یعنی به هم نزذیک هستن.
سمت راست هم سه تا فیش داره که یکیش واسه میکروفن و یکی واسه اسپیکر و یکی هم S/P DIF هست و یدونه پورت E-SATA هم داره که USB2 هم هست. پورت شبکه و خروجی تصویر سه بعدی و خوروجی HDMI هم عقب سمت راست هستن.
2- مشخصات فنی
من کانفیگ
cor i7- 6M
6G RAM
VGA 435 2G
HDD 640G
BLU REY
cell 9
رو گرفتم.
تو کار اصلا کم نمیاره مخصوصا تو بازیها که من واقعا ازش راضیم. تا حالا من بازیهای N.F.S. HOT PUR و CALL OF .. BLACK OPS و ASSASSINS CREED 2 رو باهاش تست کردم اصلا کم نمیاره این بشر. اینم چندتا عکس از CPU -Z و GPU-Z
همانطور که بچه ها گفتن صداش بی نظیره و اصلا رو هیچ لپ تاپی چنین صدایی با این کیفیت و به این بلندی نشنیدید. تنظیمات صدا رو هم طبق عکسی که در بالا گذاشتم میتونید دست کاری کنید.
از نظر گرما هم عادی هست و اینکه میگن گرما زیاد تولید میکنه و صدای فنش زیاده ، نه اینطور نیست. فنش به صورت اتوماتیک دورش کم و زیاد میشه.

راستی یادم رفت بگم . قیمت زیگوراتش 1,560,000 هست . البته من خودم کمتر گرفتمش. ( خوب نماینده ام دیگه)

پیشنهاد و توصیه من به شما دوستان گرامی
اگه توان مالی خرید چنین لپ تاپی در این حد قیمت رو دارید فقط DELL L501X رو بگیرید و مارک های دیگه رو از سرتون بیرون کنید. با این قیمت هیچ لپ تاپی بهتر از این رو نمیتونید پیدا کنید که این همه امکانات داشته باشه.
از نظر گارانتی هم ( نه اینکه من خودم نماینده زیگوراتم) اینو بگم شما هر چی که میخواید بخرید بزارید با گارنتی رسمیش باشه. گارانتی متفرقه نگیرید. گارانتی فقط یه لیبل نیست . یکی از دوستام با گارانتی متفرقا گرفته و باتریش مثل باتری من نیست. باتری من از پشت یه ارتفاعی به لپ تاپ میده. زیگورات محصولاتش رو با کانفیگ اصلی میده بیرون و اصلا توش دست کاری نمیکنه . شما اگه سرویس تگ لپ تاپ رو وارد سایت دل کنید همون مشخصات رو بهت میه . ولی بعضی از گارانتیا اینطور نیستن. اینم لینک وارد کردن سرویس تگ

اطلاعات دیگه ای هم اگه خواستید میتونید باهام تماس بگیرید (09355141684)و یا اگر هم توی دانشگاه آزاد نجف آباد هستید میتونیم یه قرار بزاریم و بیشتر دربارش صحبت کنیم.

kamalmobil
08-02-2011, 19:12
من این کانفیگ رو از سایت دیجی کالا گرفتم .
نظرتون چیه ؟

Dell XPS L501-A
مشخصات کلی:
لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.78 کیلوگرم
پردازنده:
Intel Q740 1.73GHz Core i7 2.8 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
حافظه:
6 GB DDR3
هارد دیسک:
640 GB 7200 RPM
کارت گرافیک:
Nvidia GeForce GT435M 2048 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش:
15.6" - Bright LED
امکانات:
DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات:
باتری 9 سلولی - Microsoft Windows 7

وضعیت : موجود1399000 تومان
گارانتی بین الملل یکساله | کارت گرافیک قدرتمند با حافظه اختصاصی 2GB | همراه با یک دستگاه ماوس لپ تاپی
1450000 تومان
گارانتی طلایی دیجی کالا (یکماه تعویض + یکسال تعمیر + بیمه بدنه و سرقت ایران) | کارت گرافیک قدرتمند با حافظه اختصاصی 2GB | همراه با یک دستگاه ماوس لپ تاپی

ehsan_jan3
08-02-2011, 22:50
من این کانفیگ رو از سایت دیجی کالا گرفتم .
نظرتون چیه ؟

Dell XPS L501-A
مشخصات کلی:
پردازنده:
حافظه:
6 GB DDR3
هارد دیسک:
640 GB 7200 RPM
کارت گرافیک:
صفحه نمایش:
15.6" - Bright LED
امکانات:
DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات:
باتری 9 سلولی - Microsoft Windows 7

وضعیت : موجود1399000 تومان
گارانتی بین الملل یکساله | کارت گرافیک قدرتمند با حافظه اختصاصی 2GB | همراه با یک دستگاه ماوس لپ تاپی
1450000 تومان
گارانتی طلایی دیجی کالا (یکماه تعویض + یکسال تعمیر + بیمه بدنه و سرقت ایران) | کارت گرافیک قدرتمند با حافظه اختصاصی 2GB | همراه با یک دستگاه ماوس لپ تاپی

دور هارد واقعا 7200 هست ؟

ehsan_jan3
08-02-2011, 22:56
هر دم از این باغ بری میرسد
تازه تر از تازه تری میرسد
متاسفانه تاپیک سیرک یا طنز نداره اینجا

از توضیحات مضحک جناب عالی مسخره تر هم مگه هست .مرد حسابی همه که مثل شما عقل کل نیستن ایرانی جهان سومی اصیل ! ! ! ! لااقل یک توضیحی راهنمایی میفرمودین انیشتین . با مسخرگی و لودگی همیشه کارهامونو میگذرونیم فکر میکنیم خیلی با مزه ایم . ولی نمی دونیم که هیچ........... نیستیم . درود و بدرود .

behzadhdr
09-02-2011, 00:43
از توضیحات مضحک جناب عالی مسخره تر هم مگه هست .مرد حسابی همه که مثل شما عقل کل نیستن ایرانی جهان سومی اصیل ! ! ! ! لااقل یک توضیحی راهنمایی میفرمودین انیشتین . با مسخرگی و لودگی همیشه کارهامونو میگذرونیم فکر میکنیم خیلی با مزه ایم . ولی نمی دونیم که هیچ........... نیستیم . درود و بدرود .
اولا من در حد توانم راهنمایی کردم ، اگه اینقدر به هم نمیریختی و پست بعدی رو هم میخوندی راهنمایی بود،
ثانیا همیشه ایراد از دیگران نیست
در ضمن ایرانی شمایی از آواتار مشخصه

behzadhdr
09-02-2011, 00:55
جناب تفاوت این دو نوع یو اس بی در چیست؟ 2 تا USB.3
+ یک ESATA/USB.2
من موسمو به هر کدوم می زنم یک عملو انجام می دهندو ...

از لحاظ سرعت انتقال اطلاعات فرق دارن:
یو.اس.بی3 به شکل قابل‌توجهی ضخیم‌تر از یو.اس.بی2 است. این کابل از 6 سیم موازی تشکیل شده، در حالی‌که یو.اس.بی2 تنها دو سیم موازی دارد. سازندگان یو.اس.بی 3.0 می‌گویند این کابل‌ها از لحاظ نظری می‌توانند اطلاعات را تا سرعت 5 گیگا‌بیت در ثانیه منتقل کنند که با این فرض، 10 برابر سریع‌تر از یو.اس.بی‌های موجود در بازار هستند. علاوه بر این یو.اس.بی 3.0 به صورت کاملا دو سویه عمل می‌کند، یعنی بر خلاف یو.اس.بی 2.0 که یک‌طرفه است، قابلیت ارسال و دریافت اطلاعات را به طور هم‌زمان دارد. در مقایسه با کابل‌های خارجی ساتا ( ای‌ساتا ) و فایر‌ وایر 800، یو.اس.بی 3.0 چندین گام جلوتر است. ای‌ساتا، یک اتصال خارجی است که سرعت انتقال اطلاعات آن در حالت ایده‌آل به 3 گیگابیت بر ثانیه می‌رسد. بنابراین یو.اس.بی 3.0 از کابل‌های ساتا سریع‌تر است و حدود 6 برابر فایر وایر 800 دو سویه، توانایی انتقال اطلاعات را دارد. کابل‌های خارجی ساتا سرعت انتقال اطلاعات بیشتری نسبت به فایر وایر دارند، ولی بر خلاف آن قابلیت انتقال انرژی را ندارند. یو.اس.بی 3.0 در حالی که انرژی مورد نیاز دستگاه را تأمین می‌کند، سرعت انتقال اطلاعاتی بالاتر از هر دو کابل قبلی دارد. در نهایت این‌که یو.اس.بی 3.0 مدیریت انرژی را نیز بهبود بخشیده، به این صورت که دستگاه‌ها می توانند به حالت‌های بی‌کار، معلق و خواب تغیر حالت دهند. این به معنی عمر طولانی‌تر باتری برای لپ‌تاپ‌ها و دستگاه‌هایی مثل دوربین‌ها و گوشی‌های همراه است که با باتری کار می‌کنند و قابلیت اتصال به یو.اس.بی را نیز دارند.
چون موس نیازی به حجم زیاد انتقال اطلاعات نداره، تو هر دو تاش عملکرد کامل خودش رو داره

alk
09-02-2011, 01:34
سلام.من یه لپتاپ دل 14 سفارش دادم و یکی از اشنایان که دانشجوی استرالیا است انو برام خریده وتا دو هفته دیگه دستم میرسه.فقط
مشکل سازگاریش با سیم کارتهای ماست.؟کسی از دوستان عزیز تونسته اینترنت سیم کارت رو لبتاپش استفاده کنه ؟اپشنهایی که من به دل اکس پی اس 14 اضافه کردم یکی کارت6300 وایر لس بود یکی هم باطری رو 9 سل گرفتم.برام1459 دلار استرالیا(1110 تومان)هم .تمام شد.15 ماه هم مک آفی کیورتی داره

mokhtar
09-02-2011, 12:53
مختار جان و باقی دوستان من فیلتر شکن از کجا تهیه کنم برا کارهای دانشگاهی می خوام. ضروریه ممنون

یابد از وی پی استفاده کنی پم کن برام ایجا هم جاش نیست

سلام بچه ها
تقریبا کل صفحات این تایپیک رو خوندم. و اینو یه وظیفه دونستم که اطلاعاتی درباره ی L501 به دوستان عزیزم بدم .من خودم نماینده زیگورات در شهرستان اندیمشک هستم و خودم هم این لپ تاپ رو هم یک هفته ای هست که گرفتم. البته الان دانشگاه نجف آباد هستم و اینو گرفتم که از تنهایی در بیارم.

1- طراحی
از لحاظ طراحی واقعا یکی از بهترین مدل های دل به حساب میاد. یک کیبورد بدون قسمت ماشین حساب که دو طرفش رو اسپیکرای JBL رو به صورت عمودی گرفتن و بالای کیبورد رو هم دکمه ی پاور و سه چراغ caps lock و wifi و باتری و همچنین سه کلید لمسی که یکیش واسه روشن کردن بلوتوث و وایرلس و ...( تصویر 1) و یکی هم یک کلید میانبر هست که خودتون میتونید تعیین کنید چی باشه و اون یکی هم واسه تنظیمات اسپیکر هاست. (تصویر 2)

LCD تقریبا باریکی داره و جنس بدنش هم طوری هست که اثر انگشت روش نمیمونه.
از لحاظ داشتن پورت هم 2تا پورت USB3 داره که یکیشون در عقب سمت چپ و اون یکی هم در کنارش سمت چپ در بالاترین قسمت هست یعنی به هم نزذیک هستن.
سمت راست هم سه تا فیش داره که یکیش واسه میکروفن و یکی واسه اسپیکر و یکی هم S/P DIF هست و یدونه پورت E-SATA هم داره که USB2 هم هست. پورت شبکه و خروجی تصویر سه بعدی و خوروجی HDMI هم عقب سمت راست هستن.
2- مشخصات فنی
من کانفیگ
cor i7- 6M
6G RAM
VGA 435 2G
HDD 640G
BLU REY
cell 9
رو گرفتم.
تو کار اصلا کم نمیاره مخصوصا تو بازیها که من واقعا ازش راضیم. تا حالا من بازیهای N.F.S. HOT PUR و CALL OF .. BLACK OPS و ASSASSINS CREED 2 رو باهاش تست کردم اصلا کم نمیاره این بشر. اینم چندتا عکس از CPU -Z و GPU-Z
همانطور که بچه ها گفتن صداش بی نظیره و اصلا رو هیچ لپ تاپی چنین صدایی با این کیفیت و به این بلندی نشنیدید. تنظیمات صدا رو هم طبق عکسی که در بالا گذاشتم میتونید دست کاری کنید.
از نظر گرما هم عادی هست و اینکه میگن گرما زیاد تولید میکنه و صدای فنش زیاده ، نه اینطور نیست. فنش به صورت اتوماتیک دورش کم و زیاد میشه.

راستی یادم رفت بگم . قیمت زیگوراتش 1,560,000 هست . البته من خودم کمتر گرفتمش. ( خوب نماینده ام دیگه)

پیشنهاد و توصیه من به شما دوستان گرامی
اگه توان مالی خرید چنین لپ تاپی در این حد قیمت رو دارید فقط DELL L501X رو بگیرید و مارک های دیگه رو از سرتون بیرون کنید. با این قیمت هیچ لپ تاپی بهتر از این رو نمیتونید پیدا کنید که این همه امکانات داشته باشه.
از نظر گارانتی هم ( نه اینکه من خودم نماینده زیگوراتم) اینو بگم شما هر چی که میخواید بخرید بزارید با گارنتی رسمیش باشه. گارانتی متفرقه نگیرید. گارانتی فقط یه لیبل نیست . یکی از دوستام با گارانتی متفرقا گرفته و باتریش مثل باتری من نیست. باتری من از پشت یه ارتفاعی به لپ تاپ میده. زیگورات محصولاتش رو با کانفیگ اصلی میده بیرون و اصلا توش دست کاری نمیکنه . شما اگه سرویس تگ لپ تاپ رو وارد سایت دل کنید همون مشخصات رو بهت میه . ولی بعضی از گارانتیا اینطور نیستن. اینم لینک وارد کردن سرویس تگ

اطلاعات دیگه ای هم اگه خواستید میتونید باهام تماس بگیرید (09355141684)و یا اگر هم توی دانشگاه آزاد نجف آباد هستید میتونیم یه قرار بزاریم و بیشتر دربارش صحبت کنیم.

حاجی ای زیرش سیم کارت کارت میخوره برای جه کار بید؟؟؟؟؟

راهنمایت هم برای بچها عالی بود

سلام.من یه لپتاپ دل 14 سفارش دادم و یکی از اشنایان که دانشجوی استرالیا است انو برام خریده وتا دو هفته دیگه دستم میرسه.فقط
مشکل سازگاریش با سیم کارتهای ماست.؟کسی از دوستان عزیز تونسته اینترنت سیم کارت رو لبتاپش استفاده کنه ؟اپشنهایی که من به دل اکس پی اس 14 اضافه کردم یکی کارت6300 وایر لس بود یکی هم باطری رو 9 سل گرفتم.برام1459 دلار استرالیا(1110 تومان)هم .تمام شد.15 ماه هم مک آفی کیورتی داره

همین مدل؟ مثل اینکه تست سیم نشده هنوز؟

ir_majhool
09-02-2011, 15:04
سلام
منم 2 ساعت پیش یدونه خریدم
واقعا صداش عالیه
اگه نور صفحه رو هم زیاد کنید زاویه دیدشم خیلی بیشتر میشه
من باتری 6 سل و بدون بلوری گرفتم از گرگان 1470 با گارانتی که با تخفیفی که بهم داد شد 1420

javad1361839
09-02-2011, 16:32
سلام . آیا XPS L501 با کانفیگ زیر تو ایران اومده ?!؟ قیمتش چنده ؟؟ تو لیست قیمت زیگورات فقط یه مدل بود اونم با CORE I7 ا!!

CPU CORE I5 480M
VGA GF 420M 1 GB

alk
09-02-2011, 16:38
سلام.بله مشابه لب تاپ های اینجاست با سی پی یو 740 ورم8 گیگ وهارد د640 دور7200 وویندوز سون هوم ادیشن
با حدود 200 دلار تخفیف اینقدر برام تمام شد.در مورد سیم کارت هم با دل ساپورت استرالیا تماس گرفتند و گفته فقط با سیم کارت مخصوص دل کار میکنه(من هر چه گشتم چیزی در مورد سیم کارت مخصوص دل پیدا نکردم!).در لیست آپدیت اخیرش هم درایور سیمکارتش آپدیت شده.با این اوصاف من هم فکر نمیکنم کسی توی ایران موفق به تست سیم کارت این مدل دل شده باشه.
14

farhad moradi
09-02-2011, 19:41
یابد از وی پی استفاده کنی پم کن برام ایجا هم جاش نیست

حاجی ای زیرش سیم کارت کارت میخوره برای جه کار بید؟؟؟؟؟

راهنمایت هم برای بچها عالی بود

همین مدل؟ مثل اینکه تست سیم نشده هنوز؟

نوش جون همتون
تو سایت dell سرویس تگ لپ تاپ رو وارد کنید. و به بخش درایور ها برید و تو قسمت communication درایورهای مربوط به مودم ها رو می بینید. اینم عکسی از نرم افزارش هست. من خودم هم نتونستم راش بندازم . تو اولین فرصت از شرکت برا هممون می پرسم و همچنین براتون نرم افزارو میزارم.

تو این قسمت هم اطلاعاتی درباره ی L501 گذاشتم

mokhtar
09-02-2011, 21:22
سلام
منم 2 ساعت پیش یدونه خریدم
واقعا صداش عالیه
اگه نور صفحه رو هم زیاد کنید زاویه دیدشم خیلی بیشتر میشه
من باتری 6 سل و بدون بلوری گرفتم از گرگان 1470 با گارانتی که با تخفیفی که بهم داد شد 1420

مبارک باشه ولی گرون گرفتی

سلام . آیا XPS L501 با کانفیگ زیر تو ایران اومده ?!؟ قیمتش چنده ؟؟ تو لیست قیمت زیگورات فقط یه مدل بود اونم با CORE I7 ا!!

CPU CORE I5 480M
VGA GF 420M 1 GB

نه ندیدم این مدل رو

نوش جون همتون
تو سایت dell سرویس تگ لپ تاپ رو وارد کنید. و به بخش درایور ها برید و تو قسمت communication درایورهای مربوط به مودم ها رو می بینید. اینم عکسی از نرم افزارش هست. من خودم هم نتونستم راش بندازم . تو اولین فرصت از شرکت برا هممون می پرسم و همچنین براتون نرم افزارو میزارم.

تو این قسمت هم اطلاعاتی درباره ی L501 گذاشتم

نرم افزار اپ کن ببینم چی هست

farhad moradi
09-02-2011, 22:35
مبارک باشه ولی گرون گرفتی

نه ندیدم این مدل رو

نرم افزار اپ کن ببینم چی هست

چشم داداش . الان داخل خوابگاه هستم و سرعت اینترنتم زیاد نیست. تو اولین فرصت هم درایور و هم نرم افزارشو میزارم.

---------- Post added at 10:35 PM ---------- Previous post was at 10:30 PM ----------

شاید این یه راه حل باشه

mehdishoja
09-02-2011, 23:45
سلام اساتید
ممنون میشم اگه کسی قیمت تهران این مدل با این کانفیگ هایی رو که میگم اگه داره ، بنویسه.
فقط اگه میشه پایینترین قیمت رو بگید.مطمئنا نمایدگی ها یا جاهایی هست که ارزون تر از بقیه میدن و پخش کننده هستن.اسم مرکز یا شکرت رو هم اگه میشه لطف کنید بگید.

Dell XPS L501x
مشخصات :
پردازنده:
Intel Q740 1.73GHz - Cache 6 MB
حافظه:
6 GB DDR3
هارد دیسک:
640 GB 7200 RPM
کارت گرافیک:
Nvidia GeForce GT435M DED 2048 MB
صفحه نمایش:
15.6"
امکانات:
DVD-RW - No Modem- BT -Webcam - LAN - WiFi - HDMI
سایر مشخصات:
9Cell Battery
Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bit

farhad moradi
10-02-2011, 07:13
سلام اساتید
ممنون میشم اگه کسی قیمت تهران این مدل با این کانفیگ هایی رو که میگم اگه داره ، بنویسه.
فقط اگه میشه پایینترین قیمت رو بگید.مطمئنا نمایدگی ها یا جاهایی هست که ارزون تر از بقیه میدن و پخش کننده هستن.اسم مرکز یا شکرت رو هم اگه میشه لطف کنید بگید.

Dell XPS L501x
مشخصات :
پردازنده:
حافظه:
6 GB DDR3
هارد دیسک:
640 GB 7200 RPM
کارت گرافیک:
صفحه نمایش:
15.6"
امکانات:
سایر مشخصات:
9Cell Battery

دوست عزیز گارانتی کننده اصلی ( زیگورات) این مدل رو + بلوری داره و الان قیمتش 1.560.000 هست. اگه گارانتی متفرقه بخوای 1.450.000 ( دیجی کالا) هستش.
توصیه من اینه همون زیگورات رو بگیری. چون زیگورات با کانفیگ اصلی میده بیرون. و مثل بقیه دستکاری نمیکنه که تنوع رو ببره بالا. سرویس تگ رو اگه وارد سایت دل کنی معلوم میشه.

mehdishoja
10-02-2011, 11:48
دوست عزیز گارانتی کننده اصلی ( زیگورات) این مدل رو + بلوری داره و الان قیمتش 1.560.000 هست. اگه گارانتی متفرقه بخوای 1.450.000 ( دیجی کالا) هستش.
توصیه من اینه همون زیگورات رو بگیری. چون زیگورات با کانفیگ اصلی میده بیرون. و مثل بقیه دستکاری نمیکنه که تنوع رو ببره بالا. سرویس تگ رو اگه وارد سایت دل کنی معلوم میشه.

این قیمت هایی رو که میگید داشتم عزیز.
میخواستم قیمت مراکز و فروشگاه های تهران رو داشته باشم.
دی جی کالا که همه چیز رو گرون میفروشه.
زیگورات هم خیلی بالا حساب کرده.
جاهای دیگه فوقش 1.400
فک میکنم قیمت گارانتشو خیلی بالا حساب کرده و البته بلوری هم قیمت رو افزایش داده کمی

mokhtar
10-02-2011, 12:16
چشم داداش . الان داخل خوابگاه هستم و سرعت اینترنتم زیاد نیست. تو اولین فرصت هم درایور و هم نرم افزارشو میزارم.

---------- Post added at 10:35 PM ---------- Previous post was at 10:30 PM ----------

شاید این یه راه حل باشه

مال من زده mobile boradband و تیکش خاموش هست فکر کنم داریور میخواد

سلام اساتید

Dell XPS L501x
مشخصات :
پردازنده:
حافظه:
6 GB DDR3
هارد دیسک:
640 GB 7200 RPM
کارت گرافیک:
صفحه نمایش:
15.6"
امکانات:
سایر مشخصات:
9Cell Battery

من از نمایندگی ایران زمین دل سرویس خریدم 1380 و تگ کد چک کردم درست بود و اینها هم لایسنس دل رو دارن

western1
10-02-2011, 12:50

شاید این یه راه حل باشه
برا منم خاموشه. اما راه حل راه اندازیشو اگه بگی با نرم افزارش ممنمون می شم رفیق. توضیحات کاملتو بزاری یه تشکر از من طلب داری

farhad moradi
10-02-2011, 13:51
بچه ها امروز با شرکت تماس گرفتم. متاسفانه تو ایران کارایی نداره. تازه گفتن برا وصل شدن نیاز به یک سخت افزار دارید. wwan 'گفتن.
همه نقشه هامون نقش بر آب شد. شرمنده این خبر بد رو دادم. گفتن که هیچکدوم از مدلای dell که سیم کارت میخورت تو ایران نمیشه از این قابلیت استفاده کرد.
کسی رو تا حالا دیدید که با مدل دیگه ای از dell وصل شده باشه؟

mashkooni
10-02-2011, 14:40
سلام دوستان عزیز
من کل تایپک رو خوندم و هر روز مطالب رو دنبال میکنم اکثرا از این مدل تعریف کردن ( خدارو شکر )
یعنی این مدل بجز رسانا بودن بدنه و کیفیت کم نمایشگر ( البته یکم ) عیب دیگه ای نداره
تقاضای من از دوستانی که این مدلو خریدن اینکه بدون تعصب و بطور صریح و واضح بیان و معایب و مشکلات این لپ تاپ رو
بگن تا اونایی که قصد خرید دارن بدونن دارن چی میخرن که بعدن از خریدشون پشیمون نشن
خواهشن هر مشکلی که دیدید حتی اگه کوچیک هم باشه مطرح کنید تا همه مطلع بشن
با تشکر و سپاس فراوان

mansia
10-02-2011, 17:22

farhad moradi
10-02-2011, 17:52

درسته داداش . همونی که زیگورات گفت . یه سخت افزار هم میخواد.

western1
10-02-2011, 19:30
سلام دوستان عزیز
من کل تایپک رو خوندم و هر روز مطالب رو دنبال میکنم اکثرا از این مدل تعریف کردن ( خدارو شکر )
یعنی این مدل بجز رسانا بودن بدنه و کیفیت کم نمایشگر ( البته یکم ) عیب دیگه ای نداره
تقاضای من از دوستانی که این مدلو خریدن اینکه بدون تعصب و بطور صریح و واضح بیان و معایب و مشکلات این لپ تاپ رو
بگن تا اونایی که قصد خرید دارن بدونن دارن چی میخرن که بعدن از خریدشون پشیمون نشن
با تشکر و سپاس فراوان
دوست عزیز باید بدونی که هرچی پول می دی آش میخوری! باید بدونی چه قد می خوای آش بخوری وتا کی می خوای سیر بمونی! به نظر من تو این قیمت دستگاه خوبیه! عیبی درش ندیدم جز صدای فن که اونم کمه و باید برای این نوع سی پی یو فعال باشه! به نظر من اگر برای بازی بخوای سیستم خوبیه. اگر می خواهی کار زیادی از سیستم بکشی و با پرافیک سر و کار نداری می تونی از سیتم های دیگه ای که تو بازار و به قیمت های پایین تری هست استفاده کنی. به نظر من اگر با این هزینه می خوای کار گرافیکی و صدای خوبی داشته باشی این سیستم خوبه. اگر برات قیمتش مهم نیست سیستم های بهتر ی هم می تونی بگیری. عیب تو این سیستم نیست. عکس کی بردشو نگاه کن اگه ماشین حساب کی برد برات مهم نیست این سیستمو بگیر. از هر جا هر سیستمی خریدی به حرف هیچ کس گوش نکن و تنها با فروشنده طی کن که از طریق اینترنت کانفیگ سیستمو بررسی می کنی

mashkooni
10-02-2011, 19:50
با تتشکر از western بابت راهنمایشون
western عزیز میخواستم بدونم صدای فنش تا چه حده یعنی ازار دهنده است ( واسه محیط های اروم مشکلی ایجاد نمیکنه )
یا اگه نه در کل صداش بطور کلی تا چه اندازه هست

farhad moradi
11-02-2011, 06:20
سلام دوستان عزیز
با تشکر و سپاس فراوان

سلام ذوست عزیز

عیباش همونطور که بچه ها تو کل تایپیک گفتن:
1- کیفیت نسبتا کم نمایشگر ( البته در مقابل مدل های هم ردش . مثلا کیفیتش در حد سونی نیست . ولی من ازش راضیم.
2- صدای فنش هست. که البته تو دور بالا یکم صداش میره بالا. همیشه دورش بالا نیست و فقط در مواقع کار سنگین مثل بازی صداش میره بالا.
3- یکم وزنش بالاست که البته تو این رده با این امکانات کمتر از این پیدا نمیکنی
4- گرما . تو استفاده دز مدت طولانی کرمایی اطراف موسش حس میکنی . نه اونقدر که بعضیا گفتن دستت رو میسوزونه

زسانا بودنشو من فقط 1 بار حس کردم.
در کل بگم اینا مشکلاتی نبود که منو از خریدنش منصرف کنه. اگه بخوای یه چیز زیبا و شکیل و بی صدا بخری این مشخصاتش نمیشه. در آخر فقط DELL XPS L501-X

Keyvan2139
11-02-2011, 11:21
آقا یه سوال حیاتی...!
دور هاردش واقعا 7200 یا 5400
من از چندتا فروشنده تو تهران که پرسیدم همشون گفتن که هاردش 5400 دوره . کانفیگیم که هارد 640 داره دو تا 320 گیگه با دور 5400 بعضیام میگن یه 640 با دور 5400 ..... گیج شدم والا
اونایی که با هارد 640 خریدن یه تست بگیرن ببینن کدومشه 7200 یا 5400

واسه تست میتونید از برنامه AIDA64 استفاده کنید

farhad moradi
11-02-2011, 12:07
آقا یه سوال حیاتی...!
دور هاردش واقعا 7200 یا 5400
من از چندتا فروشنده تو تهران که پرسیدم همشون گفتن که هاردش 5400 دوره . کانفیگیم که هارد 640 داره دو تا 320 گیگه با دور 5400 بعضیام میگن یه 640 با دور 5400 ..... گیج شدم والا
اونایی که با هارد 640 خریدن یه تست بگیرن ببینن کدومشه 7200 یا 5400

واسه تست میتونید از برنامه AIDA64 استفاده کنید

اگه غیر از این مشخصات زیر باشه بدونید تو کانفیک دست کاری کرده. فرق گارانتی اصلی و متفرقه همینه.

ehsan_jan3
11-02-2011, 16:34
زیگورات در شیراز نمایندگی نداره ؟

ir_majhool
11-02-2011, 19:04
سلام
من لبتاپ رو به تی وی وصل کردم و بازی هم کردم
فکر کنم یک روش وجود داره که وقتی وصله تصویر از لبتاپ پخش نشه
کسی بلد نیست؟
اینم فیلم و عکساش

اینم یه عکس

western1
11-02-2011, 19:46
با تتشکر از western بابت راهنمایشون
western عزیز میخواستم بدونم صدای فنش تا چه حده یعنی ازار دهنده است ( واسه محیط های اروم مشکلی ایجاد نمیکنه )
یا اگه نه در کل صداش بطور کلی تا چه اندازه هست
دوست من همیشه که فن دستگاه فعال نیست. بعضی مواقع و صداش کمه. ازار نمیده. البته حقیقتا من دیروز 8 ساعت از دستگاه کار کشیدم. تو اینترنت بودم و ... سیستمم درجش رو 70 رفتو صدای فن بالا رفت. حقیقتا هنگ کرد برای 5 دقیقه. بعد از اون درجش رو 55 رفت و صدای فن کمتر شد وادامه کارو دادم
لحظه به لحظه خصوصیاتو براتون گزارش می کنم تا جایی کمو کسری نمونه:10:

You Were Mine
11-02-2011, 22:56
دوستان سلام
این مدل با cpu core i5 موجود هست تو بازار ؟ قیمت چنده ؟

western1
12-02-2011, 11:51
دوستان سلام
این مدل با cpu core i5 موجود هست تو بازار ؟ قیمت چنده ؟
دوست من من که پرسیدم هنوز نیومده. فکرم نکنم بیاد. فقط باطری و رم و هارد و بلوری متفاوت از این سیستم گزارش شده. البته اورجینال!

mokhtar
12-02-2011, 12:19
سلام
من لبتاپ رو به تی وی وصل کردم و بازی هم کردم
فکر کنم یک روش وجود داره که وقتی وصله تصویر از لبتاپ پخش نشه
کسی بلد نیست؟
اینم فیلم و عکساش

اینم یه عکس

کلید دوم یعنی بغل esc رو بزن و فقط پروژکتور خالی رو انتخاب کن

Iran.pars
13-02-2011, 17:44
سلام
من یه دونه گرفتم با رم 6 و هارد 640 ویندوزش 64 بیتیه یه ویندوز 32 بیتی روش نصب کردم اما سی دی درایورش واسه ویندوز 32bit نصب نمیشه!فقط 64bit داره
چه کار کنم؟!:41:

mokhtar
13-02-2011, 18:11
سلام
من یه دونه گرفتم با رم 6 و هارد 640 ویندوزش 64 بیتیه یه ویندوز 32 بیتی روش نصب کردم اما سی دی درایورش واسه ویندوز 32bit نصب نمیشه!فقط 64bit داره
چه کار کنم؟!:41:

نباید ویندوزتو عوض کنی چون 3 گیگ از رمت شناخته نمیشه و نموتونی از نصف قدرت سیستم بهره ببری

باید توش داریور 32 بیت باشه اگه نداره از سایت باید بگیری

Iran.pars
13-02-2011, 22:12
نباید ویندوزتو عوض کنی چون 3 گیگ از رمت شناخته نمیشه و نموتونی از نصف قدرت سیستم بهره ببری

باید توش داریور 32 بیت باشه اگه نداره از سایت باید بگیری

من که ویندوز عوض کردم 6g رم رو شناخت!مشکلی باش نداشتم
واسه درایور توی سایت هم که رفتم نداشت
دقیق نمیدونم چه کار باید کنم!میشه راهنمایم کنید :13:

1120
14-02-2011, 00:33
سلام .

دوستان من هم با درایور ها به مشکل بر خوردم .

لطفا لینک دانلود تمام درایور ها رو قرار بدید .

یا توسط برنامه Driver Genius Professional از تمام درایور هاتون بک آپ بگیرید و در آپلود کنید. این برنامه از امام درایور ها بک آپ میگیره و یک فایل EXE تولید میکنه که میشه بر روی نوت بوک های دیگه نصبش کرد .

لطفا حتما این لطف رو در حقمون بکنید .

لینک دانلود Driver Genius Professional :

با تشکر .

mokhtar
14-02-2011, 16:35
من که ویندوز عوض کردم 6g رم رو شناخت!مشکلی باش نداشتم
واسه درایور توی سایت هم که رفتم نداشت
دقیق نمیدونم چه کار باید کنم!میشه راهنمایم کنید :13:

شناخت؟؟؟؟6 گبگ رم رو تا جایی که من میدونم بیشتر از 3 گیگ نمیشناسه تو سایت هم نگاه کردم نداشت درایور 32 بیت و اگه سون 32 بیت داری که خودش اکثر درایور هارو میشناسه

سلام .

دوستان من هم با درایور ها به مشکل بر خوردم .

لطفا لینک دانلود تمام درایور ها رو قرار بدید .

یا توسط برنامه Driver Genius Professional از تمام درایور هاتون بک آپ بگیرید و در آپلود کنید. این برنامه از امام درایور ها بک آپ میگیره و یک فایل EXE تولید میکنه که میشه بر روی نوت بوک های دیگه نصبش کرد .

لطفا حتما این لطف رو در حقمون بکنید .

لینک دانلود Driver Genius Professional :

با تشکر .

1120
15-02-2011, 02:10
مختار جان اين لينك رو قبلا ديدم,اما فقط واسه وين سون 64بيت درايور داره
نه خبري از درايور 32بيت هست نه اكس پي !

ir_majhool
15-02-2011, 11:24
دوستان من الان دفترچه راهنماش رو خوندم نوشته بود اگه کلید f6 رو بزنی صفحه کلید روشن میشه
من میزنم تغییرری نمیبینم.چجوری هاست
بعدش نوشته بود باتریش اگه لبتاپ خاموش باشه 4 ساعت طول میکشه تا فول شارژ شه

behzadhdr
15-02-2011, 13:56
دوستان من الان دفترچه راهنماش رو خوندم نوشته بود اگه کلید f6 رو بزنی صفحه کلید روشن میشه
من میزنم تغییرری نمیبینم.چجوری هاست
بعدش نوشته بود باتریش اگه لبتاپ خاموش باشه 4 ساعت طول میکشه تا فول شارژ شه
بله دیگه کلید f6 مربوط به روشن خاموش کردن بک لایت کیبورد هستش، که دو تا سطح روشنایی داره و اگه دوباره بزنی سطح نورش کم میشه و اگه دوباره بزنی بک لایتش خاموش میشه،
این بک لایت آپشن هست، ممکنه تو بعضی مدلاش نباشه، مثلا من شنیدم اونایی که بلوری دارن بک لایت ندارن،
شاید مال شمام نداره،
حالا من یه مشکلی دارم، یه چراغی هست بالای تاچ پد، که نوشته بود وقتی تاچ پد رو غیر فعال میکنی روشن میشه، مال من روشن نمیشه! فک میکنید مشکل از کجاشه؟ اونایی که این مدل رو دارن، مال همه روشن میشه؟

mokhtar
15-02-2011, 16:39
بله دیگه کلید f6 مربوط به روشن خاموش کردن بک لایت کیبورد هستش، که دو تا سطح روشنایی داره و اگه دوباره بزنی سطح نورش کم میشه و اگه دوباره بزنی بک لایتش خاموش میشه،
این بک لایت آپشن هست، ممکنه تو بعضی مدلاش نباشه، مثلا من شنیدم اونایی که بلوری دارن بک لایت ندارن،
شاید مال شمام نداره،
حالا من یه مشکلی دارم، یه چراغی هست بالای تاچ پد، که نوشته بود وقتی تاچ پد رو غیر فعال میکنی روشن میشه، مال من روشن نمیشه! فک میکنید مشکل از کجاشه؟ اونایی که این مدل رو دارن، مال همه روشن میشه؟

مال منم یک لایت نداره؟بلوری هم نداره؟ اف 6 میزنم تغییری نمیکنه؟؟

مال من وقتی خاموش میکنم چراغش روشن میشه؟

sajjad256
15-02-2011, 22:15
با سلام خدمت دوستان
من به تازه گي اين لب تاپ رو گرفتم ولي يه مشکل دارم
ويندوزش خيلي طول ميکشه تا لود بشه :41::41:
کسي راه حلي داره تا اين مشکل من بر طرف بشه :19::19:
خيلي کلافم کرده:2::2::19:

ir_majhool
15-02-2011, 23:28
مال منم یک لایت نداره؟بلوری هم نداره؟ اف 6 میزنم تغییری نمیکنه؟؟

مال من وقتی خاموش میکنم چراغش روشن میشه؟

من تحقیق کردم متوجه شدم اگه روی دکمه f6 شکلک وجود داشت چراغ هاش روشن میشن
دکمه های لبتاپ من هم بهشون نمیخوره که نورو عبور بدن تا بشه زیرش چراغ گذاشت
فک کنم باید از چراغ مطالعه یو اس بی استفاده کنم

با سلام خدمت دوستان
من به تازه گي اين لب تاپ رو گرفتم ولي يه مشکل دارم
ويندوزش خيلي طول ميکشه تا لود بشه :41::41:
کسي راه حلي داره تا اين مشکل من بر طرف بشه :19::19:
خيلي کلافم کرده:2::2::19:
معمولا ویندوز لبتاپ به دلیل لینکه برتنامه های بیشتری روی استارت آپ اجرا میشن دیر تر بالا میاد
آنتی ویروس رو هم پاک کن
microsoft security essensial رو از سایت ماکروسافت دانلود کن جاش بنصب

Iran.pars
16-02-2011, 10:36
کسی درایور 32bit سراغ نداره که به گرافیکش بخوره؟!
یه ویندوز 32bit نصب کردم usb رو نمیشناسه دراوراش هم همه 64bit هستن کمک
حسابی کلافه شدم!:34::41:

sajjad256
16-02-2011, 11:24
معمولا ویندوز لبتاپ به دلیل لینکه برتنامه های بیشتری روی استارت آپ اجرا میشن دیر تر بالا میاد
آنتی ویروس رو هم پاک کن
microsoft security essensial رو از سایت ماکروسافت دانلود کن جاش بنصب[/QUOTE]

دوست عزيز تازه گرفتم هنوز هيچي نصب نکردم

sorosh_2244
16-02-2011, 11:55
با سلام این لب تاب با cpu corei5 هم داره ؟

amamiamiamir
16-02-2011, 17:20
سلام من می خوام این مدل رو بگیرم ولی بین این و asus n71 و sony f13 lgx/b موندم
کیفیت led این مدل خیلی پایینه نسبت با 2 تای دیگه؟؟؟
شنیدم دل خرابی قطعاتش از برند های دیگه زودتر و بیشتر هست. درسته؟؟
xps های قبلی روی مادر برد خیلی خراب می شد. تو این سری رفع شده؟؟؟
یک شرکتی هم بود 18 ماه گارانتی تعویض دستگاه رو می داد این تا چقدر صحت داره؟؟

ir_majhool
16-02-2011, 17:21
خوب منم تازه گرفتم
کلا ویندوز لبتاپ دیرتر بالا میاد
بلوتوث داره وایرلس داره باتری داره اینا همه باعث میشن دیر بالا بیاد
رو قسمت WELCOM زیادمعطل میشه دیگه؟
اصلا تا کامل بالا بیاد چند ثانیه میشه؟

mokhtar
16-02-2011, 19:15
خوب منم تازه گرفتم
کلا ویندوز لبتاپ دیرتر بالا میاد
بلوتوث داره وایرلس داره باتری داره اینا همه باعث میشن دیر بالا بیاد
رو قسمت WELCOM زیادمعطل میشه دیگه؟
اصلا تا کامل بالا بیاد چند ثانیه میشه؟

باید از این برنامه های استارت اپ منجر نصی کنی برنامه اهی اضافی رو هم خاموش کنی و سایه ها وافکت های گرافیکی رو خاموش کنی

سلام من می خوام این مدل رو بگیرم ولی بین این و asus n71 و sony f13 lgx/b موندم
کیفیت led این مدل خیلی پایینه نسبت با 2 تای دیگه؟؟؟
شنیدم دل خرابی قطعاتش از برند های دیگه زودتر و بیشتر هست. درسته؟؟
xps های قبلی روی مادر برد خیلی خراب می شد. تو این سری رفع شده؟؟؟
یک شرکتی هم بود 18 ماه گارانتی تعویض دستگاه رو می داد این تا چقدر صحت داره؟؟

کیفیت مانیتور متوسط هست و گارانتی ها هم تقریبان پشمکی هست

mahyarSAMSUNG
16-02-2011, 20:41
یکی از بروبچ خواست این لپ تاپ رو بگیره ولی اینقدر من رهشو زدم نگرفت :31: گفتم دل خوب نیست .... از این حرفا حالا جالب اینه که به غیر از من خیلیا دیگه هم گفتن دل نخر خراب میشه . امروز یه سونی اف 134 خرید...

western1
17-02-2011, 15:56
با سلام این لب تاب با cpu corei5 هم داره ؟

ما ندیدیم. اما اگر همچین سیستمی با این کانفیک دیدی به ما هم خبر بده.cori7 فنش مرتب کار می کنه. من این سیستمو با بقیه سیستم ها مقایسه کردم فنش یه مقدار که چه عرض کنم خیلی کار می کنه:41: ولی باید باشه چون سیستم داغ می کنه. :19: .

Iran.pars
17-02-2011, 22:16
من که مدام ازش استفاده میکنم صدای فنش اصلا مزاحمم نیست صدای کمی داره
تو دور کند که اصلا صداش در نمیاد تو دور تند هم صدای کمی داره
کسی درایور usb 3 سراغ نداره که بهش بخوره واسه ویندوز 32bit مال خودش فقط واسه 64bit داره:13:

Keyvan2139
18-02-2011, 10:10
دوست عزیز.. اشتباه نکن! استفاده از ویندوز 32 بیتی تو این دستگاه تقریبا نصف کاراییشو تعطیل میکنه.. ویندوز 32 بیتی به طور کلی بیشتر از 3 گیگ رم رو ساپورت نمیکنه. (با رم گرافیک 4G) اونم که میگی 6 گیگو شناخته، بله شناخته، ولی جلوشم نوشته 3GB Usable یعنی 3 گیگ قابل استفاده
شما اگه میخواستی از وین 32 یا XP استفاده کنی باید میرفتی سراغ دستگاههایی که 3 گیگ رم بیشتر ندارن با 1 گیگ گرافیک نهایتا
به نظر من از ویندوز 64 بیت استفاده کن... وگرنه سیستمتو شهید کردی :46:

Iran.pars
18-02-2011, 11:00
دوست عزیز.. اشتباه نکن! استفاده از ویندوز 32 بیتی تو این دستگاه تقریبا نصف کاراییشو تعطیل میکنه.. ویندوز 32 بیتی به طور کلی بیشتر از 3 گیگ رم رو ساپورت نمیکنه. (با رم گرافیک 4G) اونم که میگی 6 گیگو شناخته، بله شناخته، ولی جلوشم نوشته 3GB Usable یعنی 3 گیگ قابل استفاده
شما اگه میخواستی از وین 32 یا XP استفاده کنی باید میرفتی سراغ دستگاههایی که 3 گیگ رم بیشتر ندارن با 1 گیگ گرافیک نهایتا
به نظر من از ویندوز 64 بیت استفاده کن... وگرنه سیستمتو شهید کردی :46:
بعضی از برنامه ها رو سیستم 64bit اجرا نمیش واسه همین من ویندوز 32bit نصب کردم
در کل من با 64bit کار میکنم مگه واسه بعضی کارای جزئی:31:

western1
18-02-2011, 11:01
من که مدام ازش استفاده میکنم صدای فنش اصلا مزاحمم نیست صدای کمی داره
تو دور کند که اصلا صداش در نمیاد تو دور تند هم صدای کمی داره
کسی درایور usb 3 سراغ نداره که بهش بخوره واسه ویندوز 32bit مال خودش فقط واسه 64bit داره:13:

نرم افزار HWMonitor رو بریز بعد از سیستمت کار بکش دما که رو 70 60 رفت صداشو ببین چطوریه!! حتما جای خنکی سیستمتو گذاشتی یا ازش کار گرافیکی سنگین نکشیدی. من یه لپ تاپ ibm lenovo هم کنار این xps l501 گذاشتم. کمترین صدای xps برابر با بیشترین صدای ibm ست. البته ibm تو بازار ایران مشتری نداره چون پشتیبانی نداره! البته بازم خیلی جای شکرش باقیه که فن این دستگاه مرتب کار میکنه.

K1lou
18-02-2011, 11:25
با سلام
دوستانی که این مدل رو دارن همراهش جند تا سی دی هست ؟
ایا سی دی ویندوز اورجینالش هم باهاش هست یا نه؟
با تشکر

Iran.pars
18-02-2011, 12:47
با سلام
دوستانی که این مدل رو دارن همراهش جند تا سی دی هست ؟
ایا سی دی ویندوز اورجینالش هم باهاش هست یا نه؟
با تشکر
در کل 4 تا داره .Mcafee security center و Resource Media webcam و Drivers و Fast Access

نامردا ویندوز اورجینال روش نزاشتن:19:

magi1991
18-02-2011, 13:11
قیمته مروز زیگورات ۱۴۹۹تمان

K1lou
18-02-2011, 13:15
در کل 4 تا داره .Mcafee security center و Resource Media webcam و Drivers و Fast Access

نامردا ویندوز اورجینال روش نزاشتن:19:

با سلام
خوب چیزی که دست دوست من رسید این نرم افزارها روش نصب بود ولی یک سی دی درایور داره
یعنی نرم افزارهایی که اشاره کردین هر کدوم روی یک سی دی هست ؟منظور از 4 تا ؟
خوب اگه ویندوز پرید چطور باید ویندوز اورجینال رو گیر اورد وقتی همراه دستگاه نیست ؟
با تشکر

mokhtar
18-02-2011, 16:48
با سلام
خوب چیزی که دست دوست من رسید این نرم افزارها روش نصب بود ولی یک سی دی درایور داره
یعنی نرم افزارهایی که اشاره کردین هر کدوم روی یک سی دی هست ؟منظور از 4 تا ؟
خوب اگه ویندوز پرید چطور باید ویندوز اورجینال رو گیر اورد وقتی همراه دستگاه نیست ؟
با تشکر

اینها روش نصبه فقط یه دیسک درابور هست داخلش

یا باک اپ میگیری یا از شماره سریال ویندوز که زیر نوت بو ک هست استفاده میکنی

K1lou
18-02-2011, 17:54
با سلام

یا باک اپ میگیری یا از شماره سریال ویندوز که زیر نوت بو ک هست استفاده میکنی
از این سریال فقط برای همون ورژن از ویندوز میشه استفاده کرد دیگه ؟
با تشکر

inen
18-02-2011, 21:46
سلام به همگی
1- چرا تو سایت دل ، خبری ار این مدل نیست ؟
2- من احنمال 90% می خوام بخرمش ، با کانفیگ ( 6g ram ,Intel Q740 1.73GHz Core i7 2.8 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz 2048 vga, 640 hdd ) ، قیمت قطعیش بدون گارانتی و گارانتی ( الکی نکشن روش ) ، لطفا ؟
3- برای هر روز حمل و نقل به محل کارم ، خیلی سنگین می شه ؟

با تشکر

mehdi666lp
19-02-2011, 09:41
سلام به همگی
1- چرا تو سایت دل ، خبری ار این مدل نیست ؟
2- من احنمال 90% می خوام بخرمش ، با کانفیگ ( 6g ram ,Intel Q740 1.73GHz Core i7 2.8 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz 2048 vga, 640 hdd ) ، قیمت قطعیش بدون گارانتی و گارانتی ( الکی نکشن روش ) ، لطفا ؟
3- برای هر روز حمل و نقل به محل کارم ، خیلی سنگین می شه ؟

با تشکر
.
.
.
سلام
تو سایت دلم خبری هست ازش خوب بگرد میبینی
.
.
از این چند نمایندگی بخر مطمئن تره :

1- زیگورات

2- دل سرویس

3- دلیران

4- دل آوا

5- امرتات
.
.
.
سنگینه واست 2.7 کیلوگرم هست با باطری...................
.
.
.

---------- Post added at 11:41 AM ---------- Previous post was at 11:38 AM ----------

قیمته مروز زیگورات ۱۴۹۹تمان
.
.
.
.
سلام
این قیمت رو از سایت زیگورات داری با حضوری رفتی پرسیدی
؟

western1
19-02-2011, 17:20
.
.
.
سلام
تو سایت دلم خبری هست ازش خوب بگرد میبینی
.
.
از این چند نمایندگی بخر مطمئن تره :

1- زیگورات

2- دل سرویس

3- دلیران

4- دل آوا

5- امرتات
.
.
.
سنگینه واست 2.7 کیلوگرم هست با باطری...................
.
.
.

---------- Post added at 11:41 AM ---------- Previous post was at 11:38 AM ----------

.
.
.
.
سلام
این قیمت رو از سایت زیگورات داری با حضوری رفتی پرسیدی
؟
قیمتش برای یک هفته پیش بدون گارانتی 1330 دست فروشنده های بازار رضا چرخ میزد شایدم کمتر. گارانتی هم هرچی گرفتی بگیر از آدم مطمئن بگیر. راستی از یکی نخریدااااااااااااااا. تو همون بازار رضا یه مغازه هست که مارک دل زده رو شیشه هاش همون اولای بازارم هست.ازاون نخرید. مردونه میخواست 200 تومن تو پاچم کنه:13:!ولی به شرط چک کردن کانفیگ بگیر:46:

mokhtar
19-02-2011, 17:59
قیمتش برای یک هفته پیش بدون گارانتی 1330 دست فروشنده های بازار رضا چرخ میزد شایدم کمتر. گارانتی هم هرچی گرفتی بگیر از آدم مطمئن بگیر. راستی از یکی نخریدااااااااااااااا. تو همون بازار رضا یه مغازه هست که مارک دل زده رو شیشه هاش همون اولای بازارم هست.ازاون نخرید. مردونه میخواست 200 تومن تو پاچم کنه:13:!ولی به شرط چک کردن کانفیگ بگیر:46:

key1lou اره از همون ورژن

همون اول پاساژ رو میگی؟من از اونجا گرفتم 1380 با گارنتی دل سرویس و لایسنس هم داست یه فکر کنم تقلبی بوده:)

Iran.pars
19-02-2011, 18:16
چه طور اصل بودنشو متوجه بشیم
من یکی گرفتم با ram6,hard640,core 7
راهنمایی کنید ممنون میشم

mahmoodfarahani
19-02-2011, 21:31
سلام زيگورات به خاطر اسمش طبيعتاَ قيمت را بالا ميبره اما من ميتونم 50 تومن زير قيمت زيگورات تهيه كنم (شركتي) و رسمي

mokhtar
19-02-2011, 22:10
همشون اصل هست فقط ساخت کجا هست فرق میکنه

mohammadrazavi71
19-02-2011, 23:16
salam dostan man mikham hamin laptop eani xps l501 ro begiram bade in hame bahsi ke kardin benazareton begiram ya na khaheshan javab bedin mamnon misham ?????????

mashkooni
19-02-2011, 23:20
سلام بچه ها
لطفا به پست زیر برید و نظر بدید

mashkooni
19-02-2011, 23:31
سلام بچه ها
لطفا به پست زیر برید و نظر بدید

mohammadrazavi71
19-02-2011, 23:44
SALAM BACHEHA MIKHAstam BEDONAM FARGHE XPS L501-A BA XPS L501-X chea ?????? MAMNON MISHAM JAVAB BEDIN??????

mohammadrazavi71
19-02-2011, 23:52
یکی جوابه منو بده خواهشن بچه ها :41:؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mohammadrazavi71
19-02-2011, 23:54
یکی جوابه منو بده بچه ها :( ؟؟؟؟؟؟؟

mohammadrazavi71
20-02-2011, 00:05
جواب بدین دیگه ؟؟؟؟؟

mohammadrazavi71
20-02-2011, 00:18
farghe xps l501-a ba xps l501-x ro yeki behem bege khaheshan ????? begid dige

mokhtar
20-02-2011, 09:59
سلام زيگورات به خاطر اسمش طبيعتاَ قيمت را بالا ميبره اما من ميتونم 50 تومن زير قيمت زيگورات تهيه كنم (شركتي) و رسمي

اره عزیز 50 رو یزار خرج خودت کن

SALAM BACHEHA MIKHAstam BEDONAM FARGHE XPS L501-A BA XPS L501-X chea ?????? MAMNON MISHAM JAVAB BEDIN??????

فرقش تو کانفیگ هست

mohammadrazavi71
20-02-2011, 13:18
اره عزیز 50 رو یزار خرج خودت کن

فرقش تو کانفیگ هست
من میخوام XPS L501 رو بگیرم به نظرت بگیرم یا نه ؟؟؟؟ لطفا نظرتو کامل بگو که بگیرم یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟

mohammadrazavi71
20-02-2011, 13:22
MOKHATAR داداش من میخوام XPS L501 رو بگیرم به نظرت بگیرم یا نه ؟؟؟؟ لطفا نظرتو کامل بگو که بگیرم یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟

mohammadrazavi71
20-02-2011, 16:51
behem komak konin man ta jome in hafte mikham dell xps l501 ro begiram chi konam ??????

mokhtar
20-02-2011, 16:58
من میخوام XPS L501 رو بگیرم به نظرت بگیرم یا نه ؟؟؟؟ لطفا نظرتو کامل بگو که بگیرم یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟

از نظر صدا خوبه و طراجی خوبی داره و گرماش متوسط هست کیفیت تصویرهم خوبه تو این رنج 1380 این خوبه اگه بیشتر داری میتونی سری گیم اسوس بگیری حدود 2 تا 2200 هست و یه پست میدی صبر کن تا جواب بدم یا یکی دیگه جواب یده

Iran.pars
20-02-2011, 17:17
روی xps l501 ویندوز xp 64bit نصب کنم مشکل پیدا نمیکنه؟اصلا میشه نصب کرد؟!
اگه واسه نصب تنظیمات خاصی لازمه لطف کنید بفرمایید ممنون میشم

mohammadrazavi71
20-02-2011, 17:31
از نظر صدا خوبه و طراجی خوبی داره و گرماش متوسط هست کیفیت تصویرهم خوبه تو این رنج 1380 این خوبه اگه بیشتر داری میتونی سری گیم اسوس بگیری حدود 2 تا 2200 هست و یه پست میدی صبر کن تا جواب بدم یا یکی دیگه جواب یده
ok dadash mamnon man ta 1.400 mikham begiram ke az xps l501 khosham omad rasti az nazare bazi chetore ???? va dige inke farghe l501-a ba l501-x chea ianam vasam eakam tozih bede ??? khaili lotf mikoni javab bedi .mamnon dadash:10:

amin101_aden
20-02-2011, 18:14
سلام
بچه ها فرق xps L401X باxps L501X چيه؟

mokhtar
20-02-2011, 19:13
روی xps l501 ویندوز xp 64bit نصب کنم مشکل پیدا نمیکنه؟اصلا میشه نصب کرد؟!
اگه واسه نصب تنظیمات خاصی لازمه لطف کنید بفرمایید ممنون میشم

نصب میشه و داریور نداره و فایده هم نداره

ok dadash mamnon man ta 1.400 mikham begiram ke az xps l501 khosham omad rasti az nazare bazi chetore ???? va dige inke farghe l501-a ba l501-x chea ianam vasam eakam tozih bede ??? khaili lotf mikoni javab bedi .mamnon dadash:10:

اره الان فکر کنم 1350 هم گیر بیاری

برای بازی خوبه ولی نوت بوک هست نیاید زیاد فشار بیاری روش

فرقش تو سخت افزار هست مثل رام .و هارد

mohammadrazavi71
20-02-2011, 23:10
chera maseejam dir miad ro safe asli !!!!!!

mashkooni
21-02-2011, 10:22
chera maseejam dir miad ro safe asli !!!!!!

دوست عزیز اولا سعی کن نوشته هات با زبان فارسی بنویسی
دوما شما تو مرحله ازمایشی قرار دارید و و نوشته هاتون باید از طرف مدیران تایید بشه واسه همنم یکم طول میکشه تاتو تایپک قرار بگیره

mohammadrazavi71
21-02-2011, 12:21
با سلام مختار داداش 1 سوال دیگه تو گفتی gta4 با ram 6 بالاترین سطح بازی رو گذاشتی یکم کند بود به نظرت اگه من با ram 8 بگیرم این کندی بازی از بین می ره ؟؟؟؟؟؟

mohammadrazavi71
21-02-2011, 13:53
بچه ها خواش میکنم کمکم کنین 2دلم DELL XPS L501 رو بگیرم یا LENOVO Y560 ؟؟؟؟میگن از نظره بازی LENOVO Y560 خیلی بهتره راست میگن ؟؟؟؟ کمکم کنین لطفا

mokhtar
21-02-2011, 14:55
اون مال باگ بازی هست که 7 تا پج بازی رو بریزی روون میشه بازی همون 6 گیگ کافی هست

s4t4n
21-02-2011, 16:42
سلام
من فردا می خواهم این لپ تاپ رو بگیرم ، می خواستم ببینم که 2 تا هارد 320 داره یا یدونه 640 ، و بعدش اینکه بلوتوسش ورژن 3 هست ؟

راستی اگه دوستان لطف کنن فروشگاهای رو که پایین ترین قیمت رو تو تهران میده برام پیام خصوصی کنن ممنون می شم .

amin101_aden
21-02-2011, 16:57
سلام
كسي جواب من رو نمي ده؟؟؟
بچه ها فرق xps L401X باxps L501X چيه؟ واضحاتش رو نمي گم دوستان....آخه من زياد لپ تاپ رو حمل مي كنم سبك و جمع و جور بودنش برام مهمه.

Iran.pars
21-02-2011, 17:10
سلام
من فردا می خواهم این لپ تاپ رو بگیرم ، می خواستم ببینم که 2 تا هارد 320 داره یا یدونه 640 ، و بعدش اینکه بلوتوسش ورژن 3 هست ؟

.
یه دونه 640 داره و بلوتوث ورژن سه فقط از جای مطمعا خرید کن زیادم دونبال ارزونی نرو راستی بعضیاشون روی کلید F6 تنظیم نور کیبوردو ندارن موقع خرید حواست باشه
اگه با رایتر بلوری گیرت بیاد که چه بهتر.
در کل لب تاپ خوب و پر قدرتیه من که راضیم

mohammadrazavi71
21-02-2011, 17:19
خواهش میکنم کمکم کنین من 2دام که xps l501 روبگیرم یا lenovo y560؟؟؟؟؟؟؟میگن lenovo y560 از نظر بازی بهتره راسته ؟؟؟؟ خواهشن نظر بدین ؟؟؟؟؟؟

mohammadrazavi71
21-02-2011, 17:38
خواهش میکنم کمکم کنین من 2دام که xps l501 روبگیرم یا lenovo y560؟؟؟؟؟؟؟میگن lenovo y560 از نظر بازی بهتره راسته ؟؟؟؟ خواهشن نظر بدین ؟؟؟؟؟؟

mokhtar
21-02-2011, 21:05

این همه پست زدی و جواب گرفتی این رو بگیر خیال خودتو راحت کن

mohammadrazavi71
21-02-2011, 21:30
این همه پست زدی و جواب گرفتی این رو بگیر خیال خودتو راحت کن
ok dadasah daram farda migiram omidvaram khob bashe

western1
21-02-2011, 21:56
سلام
كسي جواب من رو نمي ده؟؟؟
بچه ها فرق xps L401X باxps L501X چيه؟ واضحاتش رو نمي گم دوستان....آخه من زياد لپ تاپ رو حمل مي كنم سبك و جمع و جور بودنش برام مهمه.

تفاوتش فقط سایزه صفحه نمایش است. اون 14 است و l501 صفحش 15 است. بازم موقع خرید بررسی کن.

Iran.pars
21-02-2011, 22:12
سلام
كسي جواب من رو نمي ده؟؟؟
به سایت digikala داد کام برو

mohammadrazavi71
21-02-2011, 23:40
پس ما میریم dell xps l501 رو بگیریم امیدوارم خوب باشه .

mohammadrazavi71
22-02-2011, 00:06
بلک لایت چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یکی لطفا توزیح بده کامل؟؟؟

mohammadrazavi71
22-02-2011, 02:01
black light چیه ؟؟ یکی بهم خواهشا کامل توضیح بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟

2d2d2d
22-02-2011, 02:48
salam dostan , age momkene yeki bege farghe beine dell xps L501-A ba dell xps L501x chi hast

va man to mashhadam , az koja mitoonam tahiye konam ke motmaen bashe

va gheimate bedone blueray hamon ram 6:13: cheghadr hast

2d2d2d
22-02-2011, 02:52
dostan kasi mitone farghe beine dell xpsL501-A ro ba dell xps L501x be man bege

va man mashhadam , az koja mitoonam begiram ke motmaen bashe , kasi midone? s

gheimatesh bedone blueray chand hast ?

mamnoon

2d2d2d
22-02-2011, 03:15
dostan kasi mitone farghe beine dell xpsL501-A ro ba dell xps L501x be man bege

va man mashhadam , az koja mitoonam begiram ke motmaen bashe , kasi midone? s

gheimatesh bedone blueray chand hast ?

mamnoon

mokhtar
22-02-2011, 09:50
دوست پست ها ی قبل رو بخون فرقش تو کانفیگ هست و بک لایت که مال کیبورد هست مال نداره

با بلوری قیمت ندارم ولی جدود 150-200 بالا هست و فایده نداره جون رایتر نیست

mashkooni
22-02-2011, 13:25
black light چیه ؟؟ یکی بهم خواهشا کامل توضیح بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟

عزیزم black light نور پس زمینه کیبورد هست و تو مکان های کم نور میتونی ازش استفاده کنی البته تو بعضی کانفینگ ها هاست تو بعضی ها نیست اگه روی کلید f6 کیبوردت عکس چراغ باشه black light داره وگرنه نداره

karajboy
22-02-2011, 20:04
سلام،
من ویندوز سون اولتیمیت 64 بیت SP1 روش نصب کردم، مشکل اینجاس که ورژن Bios لپ تاپ A04 و درایورهای روی dvd همراه لپ تاپ برای ورژن A00 هست(روی dvd سیاهه نوشته Rev. A00 September 2010) ، و موقع نصب درایورها ارور میده!!!
برای دانلود درایورهاش Dell XPS L501X روی سایت دل بعد از وارد کردن سریس تگ لپ تاپ، با 38 تا درایور مواجه شدم که تا الان فقط دو تا شونو (به حجم 250 مگ!) تونستم دانلود کنم. آیا همه 38 تا رو باید بگیرم ؟؟؟

وقتی restart میکنم، بعد از شات دان شدن دیگه صفحه سیاه میمونه حتی لودر خود dell هم نمیاد و فقط چراغ پاور و xps روشنه! تا موقعی هم که دستی با کلید پاور خاموش و روشن نکنم درست نمیشه !!!
مشکل از کجاس دوستان؟ آیا میتونه از نصب نبودن کامل درایورها باشه یا نصب نبودن بعضی درایورهای مهم ؟؟؟
کدوماش مهمه؟ بگید تا اول اونا رو دانلود کنم!

ممنونم طرفداران Dell XPS L501 !!!

majidshirazy
22-02-2011, 23:02
سلام
یکی از دوستای من این مدل رو گرفته
هیچ سیستم عاملی روش نصب نمیشه
فقط سون 32 بیتی به زور نصب میشه، که هیچ درایوری نداره و اصلا خوشم نیومد
موقع نصب ویندوز سون 64 بیتی این ارور رو میده

Status: 0Xc0000221
Windows failed to load because a critical system driver is missing, or corrouptکسی با این مشکل برخورد کرده؟

حتی هاردش رو هم از ahci رو ی ata گذاشتم ولی باز هم افاقه نکرد

karajboy
23-02-2011, 00:28
هیچ سیستم عاملی روش نصب نمیشه
فقط سون 32 بیتی به زور نصب میشه، که هیچ درایوری نداره و اصلا خوشم نیومد

دوست گرامی یک چند قدم بالاتر(!) رو می خوندی، بنده ذکر کردم که " ویندوز سون اولتیمیت 64 بیتی سرویس پک یک " رو به راحتی و در دقایقی اندک نصب کردم.

در ضمن اون مشکل درایورها هم میتونه با آپدیت شدن ورژن bios برای هر برند لپ تاپی بوجود بیاد که خوشبختانه با دانلود کردن درایورهای جدید حل میشه.

و در آخر این که اوون مشکله restart هم با نصب شدن درایورهای chipset حل شد. من ناشی بودم و بلافاصله درایورهای chipset رو نصب نکرده بودم !!!

حالا من موندم و L501 و ویندوز 7 به شرح بالا (!) و nod32 smart security !
دیگه آخرشه ...

یه چیزه دیگه که شاید جالب باشه، من تازه فهمیدم(!) اونم اینه که تمام نرم افزارهای نصب شده روی ویندوز اورجینالش ( Mcafee و roxio burn و skype و ... ) رو بعد از تغییر ویندوز میشه از
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید و فقط با ایجاد dell my account و وارد کردن سرویس تگ دانلود کرد !

farhad moradi
23-02-2011, 17:00
دوست پست ها ی قبل رو بخون فرقش تو کانفیگ هست و بک لایت که مال کیبورد هست مال نداره

با بلوری قیمت ندارم ولی جدود 150-200 بالا هست و فایده نداره جون رایتر نیست

داداش این چه حرفیه . مگه میشه رایتر نباشه. رایتر هست خوبش هم هست . با سرعت بالا میزنه.

بچه ها سعی کنید برا جواب سوالاتتون تایپیک رو کامل بخونید . این توضیحات من درباره این لپ تاپ

mohammadrazavi71
23-02-2011, 19:23
farhad salam alan gheymate dell xps l501 to andimeshk chande ???????????

Iran.pars
23-02-2011, 20:38
من برنامه speedfan رو نصب کردم (دمای cpu نشون میده) همش دمای لب تاپ رو بالای 50 نشون میده! این دما عادیه؟:13:

farhad moradi
23-02-2011, 21:47
farhad salam alan gheymate dell xps l501 to andimeshk chande ???????????

سلام
قیمت زیگورات سرتاسر کشور یکیه. امروز قیمتش شده 1.499.000

این بالاترین مدلشه که بلوری هم داره

اینجا قیمتای زیگورات رو بگیر
[

farhad moradi
23-02-2011, 21:53
من برنامه speedfan رو نصب کردم (دمای cpu نشون میده) همش دمای لب تاپ رو بالای 50 نشون میده! این دما عادیه؟:13:

تقریبا عادیه. مال منم هم اینطوره. من میانگین روزی 10 ساعت باهاش کار میکنم. چون داخل خوابگاه هستم دیگه این تنها سرگرمیمه.
این دما رو بعد چه کاراییه؟ چند دقیقه روشن بوده؟

alipn1
23-02-2011, 22:25
دوستان گرامی فعلا این مدل با کانفیگ i7 740qm را فراموش کنید کفیگ جدید آمده و با cpu i7 نسل دو ولی کسی میدونه کی مدلی که دیروز امده رو سایت به ایران میرسه والبته طبق منابع معتبر در این مدل جدید مشکل فن حل شده و هم این که gpu 540m ولی کی میرسه ایران ؟؟؟؟ نمیدونم والبته دلیل این که کانفیگ هاش محدود بود تو بازار همین بود چون مدتی بود که تولید نمیشد و فقط با کانفیگ i5 بود .

mohammadrazavi71
24-02-2011, 14:16
فرهاد سلام آقا مطمئنی کهdell xps l501 bluray دی وی دی رایتر هم هست ؟؟؟؟ همه میگن اینجا این مدل رایتر نداره مطمئنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Iran.pars
24-02-2011, 16:32
تقریبا عادیه. مال منم هم اینطوره. من میانگین روزی 10 ساعت باهاش کار میکنم. چون داخل خوابگاه هستم دیگه این تنها سرگرمیمه.
این دما رو بعد چه کاراییه؟ چند دقیقه روشن بوده؟
الان که یک ساعتی گیم گذاشتم دما به 50-53 رسید این دما که واسه pc زیاده اما واسه لب تاپ میدونم؟!
اگه کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم راهنمایی کنه
یه سوال دیگه cpu این مدل(ram6) چند هسته ایه؟

mohammadrazavi71
24-02-2011, 17:15
ah in pma che dir miad

mohammadrazavi71
24-02-2011, 17:44
الان این dell xps l501 جدیدی که dell جدیدا داده تو ایران هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

farhad moradi
24-02-2011, 21:33
الان که یک ساعتی گیم گذاشتم دما به 50-53 رسید این دما که واسه pc زیاده اما واسه لب تاپ میدونم؟!
اگه کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم راهنمایی کنه
یه سوال دیگه cpu این مدل(ram6) چند هسته ایه؟

آره بابا عادیه. خیلی هم خوبه

4 هسته و 8 تا cpu

---------- Post added at 09:33 PM ---------- Previous post was at 09:29 PM ----------

فرهاد سلام آقا مطمئنی کهdell xps l501 bluray دی وی دی رایتر هم هست ؟؟؟؟ همه میگن اینجا این مدل رایتر نداره مطمئنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آره عزیز. سرعتش هم خیلی خوبه

s4t4n
24-02-2011, 21:50
سلام به همه دوستان

من پریروز این لپ تاپ رو گرفتم

ازش خر کاری کشیدم تو این دو روز بدون هیچ گونه مشکلی بود
با کانفیگ :
i7
15.6"
640gb
6gb
backlite
dvd/rw

خیلی عالی عمل کرده تا الان

فقط 2 تا مشکل داشتم :

1- ویندوز به دلیل نصب نرم افزارهای بی خود از طرف شرکت دل خیلی سنگینه !!!!
2- نتونستم روی dvd ریکاوری بگیرم ؛ 2 بار امتحان کردم dvd سوخت آخرش روی فلش ریکاوری گرفتم

یه نکته که دوستان اشاره کردن :
درسته بدنه کمی برق داره (اونم به دلیل اینکه پریز ارت نداره)

به زودی یه review کامل براتون قرار می دم

راستی بازی crysis رو خیلی عالی اجرا کرد
بازی command & conquer 4 رو با بالاترین جزئیات اجرا کرد ، ولی خوب خیلی گرم میشه لپ تاپ که فکر می کنم طبیعی باشه

راستی من با گارانتی سبز ایران نوت بوک گرفتم 1.380 (قبلا" از این گارانتی خرید کرده بودم و رازی بودم) + یک موس دل

mohammadrazavi71
24-02-2011, 22:07
in ndell jadide iran omade ???

mohsen131313
25-02-2011, 00:57
وقتی restart میکنم، بعد از شات دان شدن دیگه صفحه سیاه میمونه حتی لودر خود dell هم نمیاد و فقط چراغ پاور و xps روشنه! تا موقعی هم که دستی با کلید پاور خاموش و روشن نکنم درست نمیشه !!!
مشکل از کجاس دوستان؟ آیا میتونه از نصب نبودن کامل درایورها باشه یا نصب نبودن بعضی درایورهای مهم ؟؟؟

ممنونم طرفداران Dell XPS L501 !!![/QUOTE]

l501 من هم همین طور میشد و همش هنگ میکرد:41: حتی توی ستاپ دستگاه فرستادم گارانتی 3 هفته هستش مثل اینکه درست نمیشه

کلا فکر کنم این سری xps خرابیش زیاد باشه توصیه میکنم حداقل کسی بدون گارانتی نخره.

farhad moradi
25-02-2011, 00:58
سلام به همه دوستان

با کانفیگ :
i7
15.6"
640gb
6gb
backlite
dvd/rw

فقط 2 تا مشکل داشتم :

2- نتونستم روی dvd ریکاوری بگیرم ؛ 2 بار امتحان کردم dvd سوخت آخرش روی فلش ریکاوری گرفتم

بازی command & conquer 4 رو با بالاترین جزئیات اجرا کرد ، ولی خوب خیلی گرم میشه لپ تاپ که فکر می کنم طبیعی باشه

راستی من با گارانتی سبز ایران نوت بوک گرفتم 1.380 (قبلا" از این گارانتی خرید کرده بودم و رازی بودم) + یک موس دل

به نظرم گرون گرفتی .
زیگورات با بلوری میده 1.499.000

mohammadrazavi71
25-02-2011, 10:09
IN DELL JADIDE KE HAMON XPS L501 hASTESH VALI MOSHKELATESH BARTARAF SHODE IRAN OMADE ??????????????????

karajboy
25-02-2011, 12:56
l501 من هم همین طور میشد و همش هنگ میکرد:41: حتی توی ستاپ دستگاه فرستادم گارانتی 3 هفته هستش مثل اینکه درست نمیشه

کلا فکر کنم این سری xps خرابیش زیاد باشه توصیه میکنم حداقل کسی بدون گارانتی نخره.

اون مشکل من تقریبا حل شد !!!
درایورهای chipset کامل نصب شده؟ درایورهای چیپست پنج تا درایور به نام های زیر در مسیر C:/drivers :
R277342
R277343
R277350
R279435
R286840

الان تنها مشکلی که داره اینه که اگه تو شارژ باشه یا مثلا به مودم وصل باشه ( اتصال برق داشته باشه )، وقتی restart میکنی بعد از شات دان دیگه تا وقتی که دستی روشن خاموس نکنی بالا نمیاد! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی اگه اتصال برق نداشته باشه و پنج تا درایوری که بالا گفتم نصب باشه مشکلی نداره! جالبه نه ؟؟؟!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آیا این مشکل رو بقیه دوستان L501 ای هم دارن؟ لطفا یه تست کنید تا ببینیم میتونیم این مشکل رو حل کنیم یا حداقل بفهمیم مشکل از کجاست یا نه (!) ؟؟!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون.

farhad moradi
25-02-2011, 13:00

کلا فکر کنم این سری xps خرابیش زیاد باشه توصیه میکنم حداقل کسی بدون گارانتی نخره.[/QUOTE]

ویندوزش رو عوض کن. با کدوم گارانتی گرفتی؟

mokhtar
25-02-2011, 13:45

کلا فکر کنم این سری xps خرابیش زیاد باشه توصیه میکنم حداقل کسی بدون گارانتی نخره.[/QUOTE]

IN DELL JADIDE KE HAMON XPS L501 hASTESH VALI MOSHKELATESH BARTARAF SHODE IRAN OMADE ??????????????????

مال من همین مدل l501x هست تا حالا هم مشکل نداشته خوب تو 10 تا 1 دونه خرای هست دیگه

mohammadrazavi71
25-02-2011, 14:21
ma inghad badshansim hamon 1done kharabi vase ma miofte

taher29
25-02-2011, 14:42
دوستان من امروز از سایت دیجی کالا سفارش دادم .1399000 تومان بدون بلوری با این مشخصات
مشخصات کلی:
پردازنده:
حافظه:
6 GB DDR3
هارد دیسک:
640 GB 7200 RPM
کارت گرافیک:
صفحه نمایش:
15.6" - Bright LED
امکانات:
سایر مشخصات:
باتری 9 سلولی - microsoft windows 7
نظرتون چیه ؟

mohammadrazavi71
25-02-2011, 15:02
taher backlight nadare ?

taher29
25-02-2011, 16:54
taher backlight nadare ?

من هنوز دستم نرسیده.

kamalmobil
25-02-2011, 16:57
دوستان من امروز از سایت دیجی کالا سفارش دادم .1399000 تومان بدون بلوری با این مشخصات
مشخصات کلی:
پردازنده:
حافظه:
6 GB DDR3
هارد دیسک:
640 GB 7200 RPM
کارت گرافیک:
صفحه نمایش:
15.6" - Bright LED
امکانات:
سایر مشخصات:
نظرتون چیه ؟

عالیه
نسبت به قیمت بهترین کافینگو داره.

taher29
25-02-2011, 17:06
من فقط نمیدونم باید چجوری ریکاوریش رو انجام بدم .
لطف کنین راهنمایی کنین .

mokhtar
25-02-2011, 18:43
من فقط نمیدونم باید چجوری ریکاوریش رو انجام بدم .
لطف کنین راهنمایی کنین .

کاری نداره خودش یه برنماه برای ریکاوری داره که میتونی روی دیسک یا فلاش انتخاب کنی

farhad moradi
25-02-2011, 20:01
مشخصات کلی:
پردازنده:
حافظه:
6 GB DDR3
هارد دیسک:
640 GB 7200 RPM
کارت گرافیک:
صفحه نمایش:
15.6" - Bright LED
امکانات:
سایر مشخصات:
نظرتون چیه ؟

خوبه . اگه بلوری رو میگرفتی بهتر بود. راستی قیمت زیگورات با بلوری 60 تومن اومده پایین. اگه اونو سفارش میدادی خیلی بهتر بود. چون هم بلوری داره که خودش 150 تومنی آب میخوره و هم از لحاظ گارانتی ( زیگورات) خیلی بهتر بود

alipn1
26-02-2011, 16:42
من که از خیر خرید این مدل با i7 740 گذاشتم ولی نمیدونم چی بخرم یعنی چیزی پیدا نمی کنم که i7 نسل دو باشه شما مدلی سراغ دارید؟ این مدل های جدید xps هم که معلوم نیست که ایرا ن برسه یکی از فروشندگان میگفت 2 ماه دیگه میرسه شما چی فکر میکنید؟

mohammadrazavi71
26-02-2011, 20:25
من که از خیر خرید این مدل با i7 740 گذاشتم ولی نمیدونم چی بخرم یعنی چیزی پیدا نمی کنم که i7 نسل دو باشه شما مدلی سراغ دارید؟ این مدل های جدید xps هم که معلوم نیست که ایرا ن برسه یکی از فروشندگان میگفت 2 ماه دیگه میرسه شما چی فکر میکنید؟
na baba charand gofte hamin 1ki 2hafte dige miad

s4t4n
26-02-2011, 21:43
با سلام خدمت دوستان

من تو این چند روزه هیچ مشکلی با سیستم نداشتم ، همه جوره هم ازش کار کشیدم ، از بلوتوس و وایرلس و ... تا پردازش های سنگین گرافیکی و ... هیچ مشکلی نداشت و فقط دستگاه کمی گرم بود که با توجه به این که دستگاه های دیگه ای رو هم تست کرده بودم می تونم بگم که طبیعی بود .

نمی دونم دوستان میگن مشکل داره کجای این دستگاه مشکل داره

فکر نمی کنم که قیمت 1.380 + یک سال گارانتی سبز + موس دل قیمت گرونی برای دستگاه باشه

اونم وقتی که دستگاه هم فول آپشن هست (بک لایت و ...)

و هم این که به سفارش کانادا هستش

mohammadrazavi71
26-02-2011, 23:21
با سلام خدمت دوستان

من تو این چند روزه هیچ مشکلی با سیستم نداشتم ، همه جوره هم ازش کار کشیدم ، از بلوتوس و وایرلس و ... تا پردازش های سنگین گرافیکی و ... هیچ مشکلی نداشت و فقط دستگاه کمی گرم بود که با توجه به این که دستگاه های دیگه ای رو هم تست کرده بودم می تونم بگم که طبیعی بود .

نمی دونم دوستان میگن مشکل داره کجای این دستگاه مشکل داره

فکر نمی کنم که قیمت 1.380 + یک سال گارانتی سبز + موس دل قیمت گرونی برای دستگاه باشه

اونم وقتی که دستگاه هم فول آپشن هست (بک لایت و ...)

و هم این که به سفارش کانادا هستش
to iran az 10 ta 2 ya 3 ta asle va shayad vase shoma 1ki az ona bashe chon migi az canadst beharhal be nazare khaili in laptop to bala omadane windos va sokhtegi az garmaye ziad khaili azash bad migan hala shayad man daghigh nadonam vali khaili azash migan:13:

mana341
27-02-2011, 03:17
in ndell jadide iran omade ???

شما مگه موقع عضو شدن قوانین سایت رو مطالعه نفرمودین؟
چه اصراری داری به فینگیلیش نوشتن؟ اونم اینطوری غلط و غلوط؟ چه مشکلی با زبان مادریت داری ؟ خسته کردی همه رو .....یه سوالو ده بار میپرسی ....اسپم میزنی.....بدتر فینگلیشم مینویسی ..... وبدتر از اون غلط هم مینویسی.... واقعا خسته کننده س.....نمیگی چرا سوالاتو جواب نمیده هیشکی؟
درست بنویس و صبور و متین باش مطمئن باش جواب میگیری:11:

Kiarash htc
27-02-2011, 10:58
سلام...من خیلی وقت مباحث این تاپیک رو دنبال می کنم...دوستان یکی می تونه لطف کن کانفیگ دقیق و کامل سرس جدیدی 501 قرار بده ؟ ممنون

mohammadrazavi71
27-02-2011, 13:36
چه اصراری داری به فینگیلیش نوشتن؟ اونم اینطوری غلط و غلوط؟ چه مشکلی با زبان مادریت داری ؟ خسته کردی همه رو .....یه سوالو ده بار میپرسی ....اسپم میزنی.....بدتر فینگلیشم مینویسی ..... وبدتر از اون غلط هم مینویسی.... واقعا خسته کننده س.....نمیگی چرا سوالاتو جواب نمیده هیشکی؟
man farsim konde :20:

mohammadrazavi71
27-02-2011, 21:50
ولی باشه فقط بخاطره تو :10:

western1
28-02-2011, 00:03
سلام...من خیلی وقت مباحث این تاپیک رو دنبال می کنم...دوستان یکی می تونه لطف کن کانفیگ دقیق و کامل سرس جدیدی 501 قرار بده ؟ ممنون

دوست من اگه دنبال جدیدترین کانفیگا هستی میتونی به سایت دل سر بزنی و همه کانفیگ های این مدلو ببینی. فعلا همین کانفیگی که بچه ها بحث می کنند هست تو بازار

mostafa_khan001
28-02-2011, 00:28
خوب سلام
منم یه یه هفته 10 روزی میشه 501 رو خریده ام.البته منم دیدم توسایت قیمتش چنده اما من یه گارانتی معتبر گرفتم...سریر که باطری رو هم گارانتی میکنه....واسم 1430 تمام شد.البته من از قدیم xps داشته ام....1530 که چند وقت پیش دزدیدنش!
در مجموع خیلی ازش راضیم...هنوز خیلی ازش سنگین کار نکشیده ام اما با این حال امروز اتوکد2011 روش ریختم...خیلی کیف کردم تا شماره 3 کامل لود میشه...انگار نه انگار برنامه اتوکده2011 است.
به زیگوراتم فکر کردم اما خیلی گرون میده...1560 که اصلا واسه من یکی نمیصرفه.....کو تا بلو ری همه گیر بشه...هر وقتم شد راحت میشه عوضش کرد...غصه نداره که
برین پایتخت ارزون تر هم میتونین پیدا کنین...اما پیشنهاد میکنن در حالی که به ارزونیش فکر میکنید هواستون باشه گرانتی خوب بدین 1 سال بدون استرس از لب تاپتون استفاده کنین

mohammadrazavi71
28-02-2011, 00:37
خوب سلام
منم یه یه هفته 10 روزی میشه 501 رو خریده ام.البته منم دیدم توسایت قیمتش چنده اما من یه گارانتی معتبر گرفتم...سریر که باطری رو هم گارانتی میکنه....واسم 1430 تمام شد.البته من از قدیم xps داشته ام....1530 که چند وقت پیش دزدیدنش!
در مجموع خیلی ازش راضیم...هنوز خیلی ازش سنگین کار نکشیده ام اما با این حال امروز اتوکد2011 روش ریختم...خیلی کیف کردم تا شماره 3 کامل لود میشه...انگار نه انگار برنامه اتوکده2011 است.
به زیگوراتم فکر کردم اما خیلی گرون میده...1560 که اصلا واسه من یکی نمیصرفه.....کو تا بلو ری همه گیر بشه...هر وقتم شد راحت میشه عوضش کرد...غصه نداره که
برین پایتخت ارزون تر هم میتونین پیدا کنین...اما پیشنهاد میکنن در حالی که به ارزونیش فکر میکنید هواستون باشه گرانتی خوب بدین 1 سال بدون استرس از لب تاپتون استفاده کنین
داغ نکرد ؟؟؟:20:

s4t4n
28-02-2011, 10:45
کانفیگ کلی :

i7-740qm 1.73 up to 2.93 6MB Cache
6GB DDR3 - 1333 - 4GB SAMSUNG / 2GB Micron
640 GB HDD Toshiba 7200RPM
Geforce 435M 2GB Dedicated + 2.5GB Shared , DX11,...
15.6" HD LED
DVD/RW
Keyboard Backlite
Bluetooth V3.0
2*USB 3.0 Port
1*USB/ESATA
1*Mini Display Port
1*HDMI 1.4 Port - Support 3DHD TV
9 IN 1 Card Reader
Synaptic Multi Touch Pad
Audio : Realtek
Speaker : JBL 2 Speaker + 1 Subwoofer
WLAN 802.11B/G/N Intel Pro
LAN, ...

قابل ذکر هست که صدای این لپ تاپ در جهان کم نظیر هست ، وایرلسش اینتل پرو هست .

من تو این یک هفته همه جوره ازش کار کشیدم ، برنامه نویسی سنگین سی شارپ ، پایگاه های داده
اجرا کردن 4 ویندوز مجازی به صورت همزمان
انواع بازی های رایانه ای با گرافیک Ultra
و ...

بدون هیچ مشکلی اجرا کرد ، قبول دارم زمان اجرای بازی های کامپیوتری گرم میشه ، ولی داغ نمیشه
اگر رو لپ تاپ های دیگه هم بازی کنین این گرما طبیعی هست

یه نکته خیلی خیلی جالب

در حالت عادی (گوش دادن موسیقی ) این لپ تاپ باطری 9 سلولی داره و من با روشنایی کم تا 5.30 ساعت دووم آورد و در حالت بازی با روشنایی معمولی به زیاد حداقل 2.30 جواب میده

یعنی میانگین یه چیزی حدود 3.30 - 4 ساعت شارژ داری

و این در حالی هست که برند های دیگه با کانفیگ ضعیفتر یک ساعت هم دووم ندارن (نمونه F 136 از وایو)

من بنچ مارک از لپ تاپ گرفتم به زودی براتون تصاویرش رو آپ می کنم

مشکل کندی ویندوز هم به دلیل تعدد نرم افزار های بیخودی هست که دل ریخته ، اگه یه CLEAR INSTALL انجام بدین مشکلتون حل میشه .

taher29
28-02-2011, 18:03
آقا کارت صدای این سیستم نصب نمیشه. تو ویندوز 7 64 بیتی لطفا کمک کنین.

karajboy
28-02-2011, 20:19
سلام، دوستان من نتونستم درایور مانیتورشو پیدا کنم(ویندوز عوض کردم). لطفا برید توی screen resoluiton ویندوزتون (اونایی که ویندوز عوض نکردن) و ببینید جلوی display چی نوشته؟ مرسی.

taher29
28-02-2011, 21:55
دوستان کمک کنین من قلبم داره وامیسته .
نمی دونم اشکال سخت افزاری هست یا اشکال از ویندوزه .
کارت صداش نصب نشده .
از همون اول که روشن کردم کارت صداش نصب نبود.

farhad moradi
28-02-2011, 22:18

سی دی درایوری که باهاش هست رو بیخیال شو
برو داخل سایت دل و سرویس تگ رو بزن و توقسمت درایورا اونو بگیر.

karajboy
28-02-2011, 22:25

درایورای جدیدشو از سایت دل دانلود کن. مال منم همینجوری بود، درست شد، غصه نخور !
برای صدا توی بخش audio فقط یه درایور داره حدود 100 مگ.

taher29
28-02-2011, 22:44
من فایل رو الان گرفتم نصب هم کردم اما نشد.

greenmay
01-03-2011, 02:49
سلام.
من این لپ تاپ رو همین امروز گرفتم. فروشنده گفت رم 6 و هارد 640، منم با اینکه بهم گفته بودن اعتماد نکن و حتماً کانفیگ رو تو سایت چک کن اعتماد کردم و خلاصه اومدم خونه بعد اینکه روشن کردم و ... دیدم رم 4 گیگ هستش. تازه بک لایت هم نداره. کلی خورد تو ذوقم و کلی هم به خودم فحش دادم که چرا دقت نکردی!!!

به نظر شما چی کار کنم؟! راه داره بتونم کاری کنم؟!
درضمن کسانی که با رم 4 گیگ خریدن راضی هستن؟! کافیه؟!

greenmay
01-03-2011, 02:53
سلام.
من این لپ تاپ رو همین امروز گرفتم. فروشنده گفت رم 6 و هارد 640، منم با اینکه بهم گفته بودن اعتماد نکن و حتماً کانفیگ رو تو سایت چک کن اعتماد کردم و خلاصه اومدم خونه بعد اینکه روشن کردم و ... دیدم رم 4 گیگ هستش. تازه بک لایت هم نداره. کلی خورد تو ذوقم و کلی هم به خودم فحش دادم که چرا دقت نکردی!!!

راستی قیمت هم 1.360.000

western1
01-03-2011, 10:12
من فایل رو الان گرفتم نصب هم کردم اما نشد.

دوست من نگران نباش. احتمالا تنظیماتت به هم ریخته..
بهترین کار اینه که به یه خدمات کامپیوتری یا همون جا که خریدیببری و اونجا بهتر راهنماییت می کنند و خیالتم راحت تر میشه:10:
ضمنا وایسا اونجا ازشم یاد بگیر چی کار داره می کنه

greenmay
01-03-2011, 12:30
الان پست من ایرادی داره که تایید نشده؟!
میخوام زودتر جواب بگیرم!!

mrsamuel
01-03-2011, 14:26
دوستان من داشتم تاپیک شما رو میخوندم و قصد خرید دل l501 رو هم داشتم و دارم
اما با یه مدل از asus به نام n53sv آشنا شدم
اون هم کانفیگ خوبی داره
فقط گرافیکش NVIDIA GeForce GT 540M با 1 گیگ dedicate هست اما گرافیک l501 دل 2گیگ dedicate
اینها هردو صرفنظر از گرافیک شیر هستن
میخواستم بدونم فقط از نظر گرافیکی برای بازی و نرم افزارهای 3 بعدی کدام قویتره؟

لطفا همه اونایی که میدونن نظر بدن

:10:

mrsamuel
01-03-2011, 14:55
سلام
من الان MSI VX600 دارم

واقعا خرکار
من ازین لپ تاپ قبلا روزی 10 ساعت حداقل کار میکشیدم اما از وقتی adsl خریدم ساید هر 2 روز 3-4 ساعت خاموشش کنم
با اینکه خیلی ها میگن لپ تاپ خوبی نیست اما من که خیلی ازش راضیم
بازی های گرافیک بالایی مثل batman arkham asylum و dirt 2 و mafia2 رو روش اجرا کردم
اما خب مدل من چون قدیمیه ال سی دیش ضعیفه

در حال حاظر هم میخوام dell l501 بگیرم به خاطر گرافیک بالاش اما چون نمیدونم میتونم مثل این ازش کار بکشم یا نه دودل هستم

دوستان میتونن راهنماییم کنن؟؟ برام روشن بودن ممتد لپ تاپ مهمه!!!!!!!!!!!
چون msi رو ارزون خریدم (حدود 800 تومن)) برام مهم نبود اگه خراب هم بشه اما این دل l501 خیلی گرونه

لطفا همه جواب بدن به خصوص اونایی که این مدل رو دارن

mohammadrazavi71
01-03-2011, 16:45
سلام.

راستی قیمت هم 1.360.000
1: blueray dare? chon age blueray dashte bashe dige backlaght nadare vali age dvd dashte bashe bayad backlight dashte bashe . 2: az hamonja ke geretfi boro eteraz kon kari nadare ke 100 darsad taviz mikonan

---------- Post added at 05:45 PM ---------- Previous post was at 05:43 PM ----------

ببخشیدengilish دادم یادم رفت:8:

mohammadrazavi71
01-03-2011, 16:57

---------- Post added at 05:57 PM ---------- Previous post was at 05:55 PM ----------

123[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MOH3N 1755
01-03-2011, 20:31
سلام, من هم تردید داشتم اما بعد از کلی تحقیق و پرس و جو از دوستانم که تو کار فروش لب تابن به این نتیجه رسیدم که عالیه و قیمت خیلی خوبیم داره نسبت به امکانات و قطعاتی که داره, 2 روز پیش سفارش دادم و قراره فردا برسه دستم و حتما میگم که چطوره, اما این رو میدونم که اگه میخواستم لب تابی با این امکانات از برندهای دیگه بگیرم (که البته اسم و رسم دار باشه !!!) باید حدوده 2.500.000 پول میدادم اما XPS L501 رو 1.460.000 گرفتم

ir_majhool
01-03-2011, 21:55
بچه ها در مورد 3d این لپتاب چی میدونید
تو سایت انویدیا نوشته 14 روز مجانیه نرم افزارش ولی عینک ندارم
حالا میخوام بدونم واقعا همین مدله تری دی داره یا باید مدل ویژه اش رو بگیرم

آخه درایورش نصبه

farhad moradi
01-03-2011, 23:56
سلام.

راستی قیمت هم 1.360.000

اگه اینجوری بهت گفته .حتما ببرش پسش بده . اگه بک لایت نداره و بلوری هم نداره بدون اون کانفیگی بوده که بلوری داشته که همه چیزشو عوض کرده.

---------- Post added at 11:56 PM ---------- Previous post was at 11:52 PM ----------

سلام
من الان MSI VX600 دارم

واقعا خرکار
من ازین لپ تاپ قبلا روزی 10 ساعت حداقل کار میکشیدم اما از وقتی adsl خریدم ساید هر 2 روز 3-4 ساعت خاموشش کنم
بازی های گرافیک بالایی مثل batman arkham asylum و dirt 2 و mafia2 رو روش اجرا کردم

در حال حاظر هم میخوام dell l501 بگیرم به خاطر گرافیک بالاش اما چون نمیدونم میتونم مثل این ازش کار بکشم یا نه دودل هستم

چون msi رو ارزون خریدم (حدود 800 تومن)) برام مهم نبود اگه خراب هم بشه اما این دل l501 خیلی گرونه

صد در صد جواب میده .
من الان مثل شما دارم ازش کار میکشم

western1
02-03-2011, 00:11
سلام.

راستی قیمت هم 1.360.000

سلام دوست عزیز. گاهی موقع خرید فروشنده به شما میگوید که رم 6 روی دستگاه اورجینال هست و واقعا هم هست. گاهی هم نمی گوید و با زیرکی دست رو سیستم می برد که... یک نوع از همین نوع سیستم هست که تمام خصوصیات بالای این دستگاهو داره ( مثل باطری9 سل و هارد 640 و ...) بجز رم و بک لایت هم ندارد. که رمش 4 است. البته می شود فروشنده با طی کردن باا مشتری ارتقاع دهد و با یک رم خارجی تبدیل به 6 بکند.رم 4 شامل 2 تا رم 2 است. ررم 6 شامل دو تا رم یکی شامل 3 و دیگری شامل 4 است. از کیفیت سیستم هم کم نمی شه. اگر فروشنده به شما گفته که رم سیستم 4 است و من تبدیل به 6 کردم که هیچ اگر نگفته حتما به ایشون مراجعه کن. راستی همیشه کانفیگ سیستمتون را از طریق اینترنت چک کنید:11:
در ضمن من از همین سیستم دارم و رم من 4 بود و به 6 ارتقاع دادم. شما اگر در صورت حساب خریدتون یا در گفته فروشنده ذکر شده که رم دستگاه 6 است پسش دهید یا بگویید رم دستگاتونو به 6 ارتقاع دهد. کاری نداره در کمتر از 5 دقیقه 2تا پیچ داره باز میکنه رم 2 را بر میداره و رم 4 گیگ میزاره. 2 گیگم که روش سواره و مجموعا 6.
موفق باشید

hasansoft
02-03-2011, 00:36
تفاوتی نداره اگه رم خوب بذاره
به نظر من اگر رم رو ارتقا دادید ramdiag رو یک بار اجرا کنید

mrsamuel
02-03-2011, 00:41
اون هم کانفیگ خوبی داره
فقط گرافیکش NVIDIA GeForce GT 540M با 1 گیگ dedicate هست اما گرافیک l501 دل 2گیگ dedicate

لطفا راهنماییم کنید
فقط سریعتر

Iran.pars
02-03-2011, 10:02
درایور گرافیکش نه تو 32bit اجرا میشه نه تو 64bit دوتاشو مجبور شدم از سایت nvidia دانلود کردم
تو ویندوز 7 64bit با اینکه تمام درایورای سی دی شو نصب کرده بودم اما بازم تو Dvice manage که میرفتم بعضی از سخت افزارارو نمیشناخت
شما چنین مشکلی ندارید؟!

farhad moradi
02-03-2011, 14:39
لطفا راهنماییم کنید
فقط سریعتر

از نظر پهنای باند و تعداد پردازنده یکی هستن ولی از نظر فرکانس 540 یکم بالاتره. این تو بازیا تاثیر داره ولی نه اونقدر که شما احساس کنید. ولی در کل l501 رو بگیرید خیلی خیلی بهتره.

---------- Post added at 02:39 PM ---------- Previous post was at 02:36 PM ----------

بچه ها در مورد 3d این لپتاب چی میدونید
تو سایت انویدیا نوشته 14 روز مجانیه نرم افزارش ولی عینک ندارم
حالا میخوام بدونم واقعا همین مدله تری دی داره یا باید مدل ویژه اش رو بگیرم

آخه درایورش نصبه

خروجی 3d داره

western1
02-03-2011, 14:48
درایور گرافیکش نه تو 32bit اجرا میشه نه تو 64bit دوتاشو مجبور شدم از سایت nvidia دانلود کردم
تو ویندوز 7 64bit با اینکه تمام درایورای سی دی شو نصب کرده بودم اما بازم تو Dvice manage که میرفتم بعضی از سخت افزارارو نمیشناخت
شما چنین مشکلی ندارید؟!

چرا چرا.. خیلیا این مشکلو دارن.. باید از نرم افزار استفاده کنی بهتره.. من یه نظر دارم یک تاپیک بزنیم هر کی دانلود کرده کامل فایل اشو آپ کنه که همه داشته باشن:40:

mrsamuel
02-03-2011, 15:30
زیگورات در شیراز نمایندگی نداره ؟

دوست عزیز من برات پیغام گذاشتم اما به خاطر تبلیغات مدیر پیغامم رو پاک کرد
امکان نوشتن پیان خصوصی هم هنوز برام فعال نشده

این شمارمه اگه خواستی اس ام اس بده بهت بگم تو شیراز از کجا خرید کنی
09367675352
چون من وقتی شیراز بودم همینکارو کردم و راضیم هستم

امیدوارم این دیگه جز ئ تبلیغات به حساب نیاد از طرف مدیران سایت

taher29
02-03-2011, 23:07
آقا همه چیش درست شد

mrsamuel
03-03-2011, 16:27
با سلام خدمت دوستان عزیز

دوستانی که این لپ تاپ رو خریدن ساخت کجا بوده؟؟
من از یکی از دوستام شنیدم که این مدل ساخت usa هم پیدا میشه
کسی میدونه کجا داره؟؟

و اینکه یکی از دوستان گفته بود سفارش کانادا رو خریده
از کجا میشه فهمید سفارش کجاست؟؟

western1
03-03-2011, 20:35
آقا همه چیش درست شد
اشکالشم می گفتی دوست من که باقی بچه ها که با این مشکل روبرو می شدن کمکشون می کرد

taher29
03-03-2011, 22:32
قبلا گفتم کارت صداش نصب نمی شد.

taher29
03-03-2011, 22:39
دوستان یک مشکل دیگه پیش اومده .
من نشستم واسه پارتیشن بندی از manage خود ویندوز اقدام کنم. سیستم گفت که باید اول defrag رو انجام بدی. انجام دادم بعدش هارد روبه دو پارتیشن تقسیم کردم . اما باز برگردوندم به حالت اولیه . سیستم رو که restart کردم .
پیغام میده bootmgr is missing. واصلا سیستم بالا نمیاد .
سیستم اصلا روحالت safe mode نمیره که بخوام کاری بکنم .
حالا چیکار کنم؟

ir_majhool
03-03-2011, 22:44
دوستان مدل xps l502 17 اینچ این لبتاب قابلیت پخش تری دی رو داره ولی 15.4 و اون کوچیکترش هم مثل همین 501 فقط خروجی دارند

mostafa_khan001
04-03-2011, 11:28
سلام، دوستان من نتونستم درایور مانیتورشو پیدا کنم(ویندوز عوض کردم). لطفا برید توی screen resoluiton ویندوزتون (اونایی که ویندوز عوض نکردن) و ببینید جلوی display چی نوشته؟ مرسی.
مشکل شما حل شد؟
جلوی دیسپلی من نوشته : Mobile PC Display

سلام.

راستی قیمت هم 1.360.000
باور کن من نمیفهمم.یعنی گفتی رم 6 میخواهی...کاففیگ با رم 4 رو بهت داده؟خوب مگه اونجا لب تاپ باز نکردی ویندوز رو ران نکردی؟مثل این میمونه شما لباسی که ندیدی رو بخری!
از رو قیمت هم بخواهیم حرف بزینم شما تقریبا پول رم 4 رو دادی....من بودم میرفتم حتما پس میدادم...منتها اونها سخت پس بگیرن....که باید دیگه داد و هوار راه بندازی...بگی سرم کلاه گذاشتین و ازتون شکایت میکنم ......نمیدونم یا واست ارتقا بدن یا پس بده

اون هم کانفیگ خوبی داره

عزیز دل خودتم داری فرقشون رو میگی دیگه....کارن گرافیک 501 خیلی سرتره...از ددیکیت2 اش بگیر تا شیر 4 اش...خیلی سر تره

سلام
من الان MSI VX600 دارم

واقعا خرکار

لب تاپ دل معروف به خرکاری....اگه دل نتونه اینجوری کار کنه!هیچ برند دیگه ایی هم نمیتونه!

سلام دوست عزیز.
در ضمن من از همین سیستم دارم و رم من 4 بود و به 6 ارتقاع دادم. شما اگر در صورت حساب خریدتون یا در گفته فروشنده ذکر شده که رم دستگاه 6 است پسش دهید یا بگویید رم دستگاتونو به 6 ارتقاع دهد. کاری نداره در کمتر از 5 دقیقه 2تا پیچ داره باز میکنه رم 2 را بر میداره و رم 4 گیگ میزاره. 2 گیگم که روش سواره و مجموعا 6.
موفق باشید
بعضی از این فروشنده ها خیلی نامردن خداییش.حرف شما همش واقعا درسته
اینکه خودشون کانفیگها رو دستکاری میکنن که اصلا چیز جدیدی نیست....مسئله اینه با ابشون یه چیزی طی شده و یه چیز دیگه بهش دادن....البته اگه ارتقا بدن واسش مثلا یه 20 تومنم سر بده به نظرم ارزش داره

دوست عزیز
این شمارمه اگه خواستی اس ام اس بده بهت بگم تو شیراز از کجا خرید کنی
09367675352
چون من وقتی شیراز بودم همینکارو کردم و راضیم هستم

امیدوارم این دیگه جز ئ تبلیغات به حساب نیاد از طرف مدیران سایت
من نمیدونم چرا خیلی دوست دارن پول واسه زیگورات بدن!!زیگورات اصلی ترین مزیتش اینه که شارژر و باطری لب تاپ و هم گارانتی میکنه....که الان دیگه چندان مزیتی نیست....تعداد گارانتی هایی که دارن این کار رو دارن میکنن روز به روز داره اضافه میشه...زیگورات حداقل 100 تومن گرون تره..اما گارانتی های دیگه همش 30-40 تومنن
شاد باشید:10:

Iran.pars
04-03-2011, 11:40
سلام.

راستی قیمت هم 1.360.000
عجب نامردی بوده
اگه بری اتحادیه مطمعا باش پدرشو در میارنن اتحادیه تو هوا دونبال بهونه میگرده که بشون گیر بده من تجربشو دارم
به ارتقاء دادن راضی نشو حتما پسش بده از جای مطمعا خرید کن

western1
04-03-2011, 12:29
دوستان یک مشکل دیگه پیش اومده .
من نشستم واسه پارتیشن بندی از manage خود ویندوز اقدام کنم. سیستم گفت که باید اول defrag رو انجام بدی. انجام دادم بعدش هارد روبه دو پارتیشن تقسیم کردم . اما باز برگردوندم به حالت اولیه . سیستم رو که restart کردم .
پیغام میده bootmgr is missing. واصلا سیستم بالا نمیاد .
سیستم اصلا روحالت safe mode نمیره که بخوام کاری بکنم .
حالا چیکار کنم؟

چندتا درایو درست کردی مگه؟
ویندوزتو عوض کن.. 2 تا درایو روش بیشتر نصب کن (C وD)ببین چی میشه؟ همون اول ریکاوری نگرفتی؟

taher29
04-03-2011, 17:04
چندتا درایو درست کردی مگه؟
ویندوزتو عوض کن.. 2 تا درایو روش بیشتر نصب کن (C وD)ببین چی میشه؟ همون اول ریکاوری نگرفتی؟

سیستم درست شد.
cd ویندوز7 رو داخلش گذاشتم.بعد از تو درایو cd دستور \:copy bootmgr c رو اجرا کردم.
خوشبختانه درست شد.:31:

mrsamuel
05-03-2011, 13:12
مشکل شما حل شد؟
جلوی دیسپلی من نوشته : Mobile PC Display

باور کن من نمیفهمم.یعنی گفتی رم 6 میخواهی...کاففیگ با رم 4 رو بهت داده؟خوب مگه اونجا لب تاپ باز نکردی ویندوز رو ران نکردی؟مثل این میمونه شما لباسی که ندیدی رو بخری!
از رو قیمت هم بخواهیم حرف بزینم شما تقریبا پول رم 4 رو دادی....من بودم میرفتم حتما پس میدادم...منتها اونها سخت پس بگیرن....که باید دیگه داد و هوار راه بندازی...بگی سرم کلاه گذاشتین و ازتون شکایت میکنم ......نمیدونم یا واست ارتقا بدن یا پس بده

عزیز دل خودتم داری فرقشون رو میگی دیگه....کارن گرافیک 501 خیلی سرتره...از ددیکیت2 اش بگیر تا شیر 4 اش...خیلی سر تره

لب تاپ دل معروف به خرکاری....اگه دل نتونه اینجوری کار کنه!هیچ برند دیگه ایی هم نمیتونه!

بعضی از این فروشنده ها خیلی نامردن خداییش.حرف شما همش واقعا درسته
اینکه خودشون کانفیگها رو دستکاری میکنن که اصلا چیز جدیدی نیست....مسئله اینه با ابشون یه چیزی طی شده و یه چیز دیگه بهش دادن....البته اگه ارتقا بدن واسش مثلا یه 20 تومنم سر بده به نظرم ارزش داره

من نمیدونم چرا خیلی دوست دارن پول واسه زیگورات بدن!!زیگورات اصلی ترین مزیتش اینه که شارژر و باطری لب تاپ و هم گارانتی میکنه....که الان دیگه چندان مزیتی نیست....تعداد گارانتی هایی که دارن این کار رو دارن میکنن روز به روز داره اضافه میشه...زیگورات حداقل 100 تومن گرون تره..اما گارانتی های دیگه همش 30-40 تومنن
شاد باشید:10:

سلام دوست عزیز
وقتی گفتم به شمارم اس ام بده اون دوستمون اتفاقا منم میخواستم یکی رو معرفی کنم که هم مطمئن بود هم ربطی به زیگورات نداشت

اما در مورد خرکاری لپ تاپ
جالبه بدونید حدود 10 سال هست که مادربورد های شرکت دل مخصوصا مادربوردهای لپ تاپ رو شرکت ام اس آی تولید میکنه اونم به صورت انحصاری
پس مطمئن باشید ام اس آی به هیچ عنوان جلوی برندای شاخی مثل dell کم نمیاره
به هر حال من نمیخوام برند دل رو خراب کنم و واقعا هم قبولش دارم

mana341
05-03-2011, 18:24
با سلا خدمت دوستان و اساتید گرامی
سوال برام پیش اومده ممنون میشم یه جواب درست و فنی بگیرم
من تاحالا ویندوز 64 بیتی نصب و استفاده نکردم و هیچ آشنایی باهاش ندارم .سوالم اینه :
اگه ویندوزم 64 بیتی باشه آیا باید حتما نرم افزارهای 64 بیتی نصب و استفاده کنم یا میشه از 32 بیتی ها هم استفاده کرد؟
مثلا یه بازی که برای 32 بیتی هاس با 64 بیتی هم کار میکنه؟
-اگه میشه اساتید یه توضیح درست و کامل بدن که کلی برام مشکل تو انتخاب ایجاد کرده
ارادت :11:

mokhtar
05-03-2011, 18:39
دوستان مدل xps l502 17 اینچ این لبتاب قابلیت پخش تری دی رو داره ولی 15.4 و اون کوچیکترش هم مثل همین 501 فقط خروجی دارند

میشه بیشتر توضبح بدی ؟؟

sheytoon001
05-03-2011, 19:03
با سلا خدمت دوستان و اساتید گرامی
سوال برام پیش اومده ممنون میشم یه جواب درست و فنی بگیرم
من تاحالا ویندوز 64 بیتی نصب و استفاده نکردم و هیچ آشنایی باهاش ندارم .سوالم اینه :
اگه ویندوزم 64 بیتی باشه آیا باید حتما نرم افزارهای 64 بیتی نصب و استفاده کنم یا میشه از 32 بیتی ها هم استفاده کرد؟
مثلا یه بازی که برای 32 بیتی هاس با 64 بیتی هم کار میکنه؟
-اگه میشه اساتید یه توضیح درست و کامل بدن که کلی برام مشکل تو انتخاب ایجاد کرده
ارادت :11:
بیشتره نرم افزارا روی هردو نصب میشن
فقط یه سری خاص از نرم افزارا شاید نیاز به نسخه های 64 بیتی داشته باشن
معمولا نرم افزارایی که رو 64 بیت اجرا نمیشن ، در اسمشون عبارت 32 بیت وجود داره
اگه لپ تاپت بیشتر از 3 گیگ رم داره 64بیت نصب کن

pouyashiri
05-03-2011, 21:07
سلام بر همه دوستان گل
من این لپتاپ رو ماه پیش از دلیران گرفتم.
با این کانفیگ :
cpu 740qm i7-ram 4gb-graphic gt435-hdd 500
تازه بلوتوث،بلوری و کیبورد بکلایت هم نداره.
1.5 میلیون خریدم
گند زدم با این خرید،مگه نه؟!!!:44:

S_M_P_D
05-03-2011, 23:33
واقعا جای تاسفه

دنبال این لب تاپ میگردم با مشخصه زیر :
حداقل این ها رو داشته باشه . امکانات دیگه هم نداشت نداشت . مثل بلو ری که اصلا نیاز ندارم
L501
cpu i7
ram 6G
hdd 500 G
display : FHD 1090p
batt: 9c
keyboard: backlit
speaker : JBL + x-fi MB

کل ایران رو زیر و رو کردم . نبود که نبود
اونوقت تو سایت دل شما میتونی همه چیزش رو انتخاب کنی

صبح تا شب بگید مرگ بر آمریکا . خودتون نمیفهمید که از کجا دارید میخورید . اونها 300 سال تو تکنولوژی از ایرانی ها جلوترن
حالا هی بگید مرگ بر آمریکا ( که تو دین اسلام اصلا گفتن مرگ بر هیچ کسی درست نیست ، و فقط بر دشمنان اهل بیت لعن جایز هست بنابر متن خود قرآن کریم . که این قانون رو هم مملکت ما عوض کرده )

این سیستمی که گذاشتم با تمام این امکانات تو آمریکا میشه 1300 دلار که امروز 3/5/2011 برای این مدل 200 دلار تخفیف گزاشتن ... یعنی میشه 1100 دلار ، واقعا آدم لذت میبره
اما تو ایران اصلا نیست . اگر هم بیاد فکر کنم چون صفحه فول لچ دی هست زیر 1.700.000 تومان نیست
انوقت میگن چرا غرب گرا میشن . خوب شما به مردم ایران بها بدید تا غرب گرا نشن

اَه اَه اَه ... از این سیستم بی قانون تو ایران خسته شدم

خدا ان شاء الله صاحب اصلی این مملکن رو برسونه تا همه مردم دیگه راحت باشن.

اللهم عجل لولیک المهدی الفرج

بلند بگو الهی آمین ......

mrsamuel
06-03-2011, 04:12
واقعا جای تاسفه

حداقل این ها رو داشته باشه . امکانات دیگه هم نداشت نداشت . مثل بلو ری که اصلا نیاز ندارم
L501
cpu i7
ram 6G
hdd 500 G

صبح تا شب بگید مرگ بر آمریکا . خودتون نمیفهمید که از کجا دارید میخورید . اونها 300 سال تو تکنولوژی از ایرانی ها جلوترن
حالا هی بگید مرگ بر آمریکا ( که تو دین اسلام اصلا گفتن مرگ بر هیچ کسی درست نیست ، و فقط بر دشمنان اهل بیت لعن جایز هست بنابر متن خود قرآن کریم . که این قانون رو هم مملکت ما عوض کرده )

این سیستمی که گذاشتم با تمام این امکانات تو آمریکا میشه 1300 دلار که امروز 3/5/2011 برای این مدل 200 دلار تخفیف گزاشتن ... یعنی میشه 1100 دلار ، واقعا آدم لذت میبره
اما تو ایران اصلا نیست . اگر هم بیاد فکر کنم چون صفحه فول لچ دی هست زیر 1.700.000 تومان نیست

دوست عزیز عجله نکن
اگه هنوز نخریدی دست نگه دار
دیشب تو یه یایتی خوندم که نوشته بود ام اس آی داره یک لپ تاپ جدید از سری گیم خودش رو وارد بازار میکنه که واقعا کانفیگ عالیی داره

cpu sandy bridge intel core i7 2630qm
ram 8 gig ddr3
vga geforce gt540
blueray drive
hard 750 gb 7200 rpm
led 15.6 full hd 1080*1090

قیمتش هم حدود 1400.000 عنوان شده

آقا هم ایشالا میاد

برای سلامتی آقای عالم حضرت مهدی (عج) صلوات

mishanak200
06-03-2011, 18:00
سلام خدمت دوستان و اساتید محترم.

دوستان من دیروز یه xps l501x خریدم به قیمت 16390000 1 ماه گارانتی تعویض دستگاه و 1 سال هم گارانتی تهمیر.

کانفیگشم با رم 8 گیگ و بلو ری هستش.

مشکل من اینجاست که روی درایو نوری لوگوی blu ray حک نشده اما درایو خودش بلو ری هست هم bios نشون میده هم خودم لنزشو دیدم که بلو ری هست.

تو سایت خود dell هم چک کردم و متوجه شدم که دستگاه ارجیناله و مشکلی نداره.

کسی با بلو ری خریده و اگه خریده لوگوی بلو ری هست روش یا نه.

من دیشب یه سرچی تو گوگل زدم یه چیز دیگه متوجه شدم.

من یه نمونه تو اینترنت دیده بودم که رنگ کی بوردش مشکی بود. مال من خاکستری و جای بعضی از کلید هاشم فرق می کنه.

یه مدل هم دیدم که رنگ کی بوردش عین مال من بود اونم بلو ری داشت بدون لوگو.

فکر می کنم چون اینا رو چین میزنه به هر دلیلی روش لوگوی blu ray رو حک نمی کنه.

بازم اگه اساتید نظری دارند خوشحال می شم.

mohammadrazavi71
06-03-2011, 21:16
واقعا جای تاسفه

L501
cpu i7
ram 6G
hdd 500 G

ahsan dadash

mishanak200
07-03-2011, 00:13
بازم میگم دوست عزیز این لپ تاپ با همچین مشخصاتی وجود نداره
مطمئن باش که l501 یا بلوری داره یا بک لایت و هردوتا رو باهم نداره
بلوتوسش هم ورژن 2 هست
همه سایتا غیر از زیگورات کانفیگ اشتباه میزنن
این مدل تک رنگ هست عکسش هم صفحه اول همین تاپیک هست

من دیروز یکی گرفتم هم بلو ری داره هم رم 8گیگ و هم بک لایت

western1
07-03-2011, 09:37
سلام خدمت دوستان و اساتید محترم.

دوستان من دیروز یه xps l501x خریدم به قیمت 16390000 1 ماه گارانتی تعویض دستگاه و 1 سال هم گارانتی تهمیر.

کانفیگشم با رم 8 گیگ و بلو ری هستش.

مشکل من اینجاست که روی درایو نوری لوگوی blu ray حک نشده اما درایو خودش بلو ری هست هم bios نشون میده هم خودم لنزشو دیدم که بلو ری هست.

تو سایت خود dell هم چک کردم و متوجه شدم که دستگاه ارجیناله و مشکلی نداره.

کسی با بلو ری خریده و اگه خریده لوگوی بلو ری هست روش یا نه.

من دیشب یه سرچی تو گوگل زدم یه چیز دیگه متوجه شدم.

من یه نمونه تو اینترنت دیده بودم که رنگ کی بوردش مشکی بود. مال من خاکستری و جای بعضی از کلید هاشم فرق می کنه.

یه مدل هم دیدم که رنگ کی بوردش عین مال من بود اونم بلو ری داشت بدون لوگو.

فکر می کنم چون اینا رو چین میزنه به هر دلیلی روش لوگوی blu ray رو حک نمی کنه.

بازم اگه اساتید نظری دارند خوشحال می شم.

آفرین.. سیستمی که گرفتی با این قیمت تکه! رم 8 گیگ با بک لایت و ... خیلی عالیه. اولین باره می شنوم این سیستم رم 8 زده.. البته انتظار می رفت. دو تا رم 4 داره پس

mokhtar
07-03-2011, 09:54
سلام بر همه دوستان گل
من این لپتاپ رو ماه پیش از دلیران گرفتم.
با این کانفیگ :
cpu 740qm i7-ram 4gb-graphic gt435-hdd 500
تازه بلوتوث،بلوری و کیبورد بکلایت هم نداره.
1.5 میلیون خریدم
گند زدم با این خرید،مگه نه؟!!!:44:

ای خدا چند صحفه قبل رو میخوندی تو پاچت نمیرفت من 6 گیگ رم و هارد 640 1380 گرفتم 1 ماه پیش و بلوتوس هم داره مال تو هم داره ولی بک لایت و بلوری نداره

واقعا جای تاسفه

L501
cpu i7
ram 6G
hdd 500 G

درست میشه عزبز ما هم مثل شما

دوست عزیز عجله نکن
اگه هنوز نخریدی دست نگه دار
دیشب تو یه یایتی خوندم که نوشته بود ام اس آی داره یک لپ تاپ جدید از سری گیم خودش رو وارد بازار میکنه که واقعا کانفیگ عالیی داره

cpu sandy bridge intel core i7 2630qm
ram 8 gig ddr3
vga geforce gt540
blueray drive
hard 750 gb 7200 rpm
led 15.6 full hd 1080*1090

قیمتش هم حدود 1400.000 عنوان شده

آقا هم ایشالا میاد

برای سلامتی آقای عالم حضرت مهدی (عج) صلوات

تا این بیاد راحت 2 تومان اب میخوره لاپتابای دیگه ام اس رو ببین با کانفیگ ها قمیت ها فضایی هست

farshadtorabli
07-03-2011, 11:39
اقا ما اومدیم پارتیشن بندی کنیم زدیم کل پارتیشن رو پروندیم حتی ریکاوری رو حالا میخوام بدونم میشه ویندوز Home Permiume خودشو نصب واز سریال زیر لپ تاپ استفاده کنم

hldvpsdk
07-03-2011, 21:31
سلام
من قصد خرید این لپ تاپو دارم.چند تا سوال برام پیش اومده.فقط ویندوز اصلش که تو جعبش هست رو میشه نصب کرد یا این dvd های win7 که بیرون هستن هم میشه؟چون شنیدم که خیلی حجم برنامه هاش زیاده به همین خاطر گفتم که ویندوزش رو دوباره بریزم.
به نظر تون عمر lenovo بیشتره یا dell؟
ممنونم

mishanak200
08-03-2011, 02:13
اقا ما اومدیم پارتیشن بندی کنیم زدیم کل پارتیشن رو پروندیم حتی ریکاوری رو حالا میخوام بدونم میشه ویندوز Home Permiume خودشو نصب واز سریال زیر لپ تاپ استفاده کنم

بله میشه و هیچ مشکلی پیش نمی یاد.

mishanak200
08-03-2011, 02:18

بله میشه و هیچ مشکلی پیش نمی یاد.

mishanak200
08-03-2011, 09:04

بله میشه و مشکلی هم پیش نمی یاد.

mokhtar
08-03-2011, 13:48
سلام
من قصد خرید این لپ تاپو دارم.چند تا سوال برام پیش اومده.فقط ویندوز اصلش که تو جعبش هست رو میشه نصب کرد یا این dvd های win7 که بیرون هستن هم میشه؟چون شنیدم که خیلی حجم برنامه هاش زیاده به همین خاطر گفتم که ویندوزش رو دوباره بریزم.
به نظر تون عمر lenovo بیشتره یا dell؟
ممنونم

مبارک باشه فقط شب عیده تو پاچت نکنن ارهم یشه استفاده کرد ولی سریالی که داری برای ورژن خونگی هست

دل بهتره و ویندوز فابریک بهتره اون هایی که بیرون هست دستکاری شده هست

aminkeshani
10-03-2011, 10:49
با سلام
ودوستان عزیز می خواستم بدونم باس سی پی یو مدل xps l501 چنده آخه هر سایتی یه چیزی زده 1333 یا 1066
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
با تشکر از دوستان عزیز

Moh3nB
10-03-2011, 11:07
سلام به همه

من بعد از کلی تحقیق آخرش HP-DV6 3150 رو گرفتم و ازشم حسابی رازیم .

تاپیک خوبی بود
خوش گذشت
موفق و پیروز باشید

Keyvan2139
10-03-2011, 15:12
یه سوال فنی
اونایی که رم 6 دارن یه نیگا بندازن ببینن ترتیب و مارک رمشون چیه... مال من یه 4 Hyundai و یه 2 سامسونگه :13:

از CPU-Z میتونید استفاده کنید

amin101_aden
11-03-2011, 14:41
سلام به همه دوستان

با کانفیگ :
i7
15.6"
640gb
6gb
backlite
dvd/rw

فقط 2 تا مشکل داشتم :

داداش منم همين لپ تاپ و از گارانتي سبز گرفتم...هر كاري ميكنم واسه ريكاوري DVD مي سوزه چيكار كنم؟؟

Kiarash htc
11-03-2011, 15:50
یه سوال فنی
اونایی که رم 6 دارن یه نیگا بندازن ببینن ترتیب و مارک رمشون چیه... مال من یه 4 Hyundai و یه 2 سامسونگه :13:

بله دوست من...تو slot1 یه رم 4gb samsung هست. و در slot2 یه رم 2gb micron technology وجود داره...

دوستان منم مدل L501x رو 5روزه با کانفیگ : 6 گیگ رم - 640 هارد 7200 - backlite - DVD RW - باطری 9 سلولی
که سفارش کانادا هم هستش خریدم... واقعا لپ تاپ فوقعلاده ای هستش از همه لحاظ ازش راضی ام...تو سایت دل هم تمام قطعاتش رو چک کردم مو به مو درست و دقیق...

فقط بالا رفتن دمای پردازنده کمی من و نگران کرده...بدن گرم نمی شه هااااا...فقط اگه موقع شارژ کردن کار سنگین بکشم بدن گرم می شه....
من بدون پایه خنک کننده با برنامه دمای پردازنده رو مورد برسی قرار دادم...
تو حالت بی کاری دما تو بین 49 تا 53 هستش
وب گردی و دانلود و... تو بین 52 تا 58
من یه بازی نصب کردم و با اون بازی حسابی از دسنگاه کار کشیدم به طوری که 4.5گیگ از رم پر بود و 1گیگ از گرافیک و Gpu گرافیکم حسابی مشغول بود و از 8 ترد cpu ام چهار تا پر پر مشغول فعالیت بودن و دوتا شون نیمه و دوتا دیگه معمولی داشتن کار می کردن...
من با 15دقیقه کار با این شرایط دمای پردازنده رو تا 82 درجه تونستم ببرم.....نظرتون چیه ؟؟؟؟به نظرتون غیر طبیعی ؟؟؟ پایه خنک کننده بگیرم تاثیر گذاره ؟ دقیقا کدوم مدل پیشنهاد می دین ؟

Kiarash htc
11-03-2011, 15:53
یه سوال فنی

بله دوست من...تو slot1 یه رم 4gb samsung هست. و در slot2 یه رم 2gb micron technology وجود داره...

دوستان منم مدل L501x رو 5روزه با کانفیگ : 6 گیگ رم - 640 هارد 7200 - backlite - DVD RW - باطری 9 سلولی
که سفارش کانادا هم هستش خریدم... واقعا لپ تاپ فوقعلاده ای هستش از همه لحاظ ازش راضی ام...تو سایت دل هم تمام قطعاتش رو چک کردم مو به مو درست و دقیق...

فقط بالا رفتن دمای پردازنده کمی من و نگران کرده...بدن گرم نمی شه هااااا...فقط اگه موقع شارژ کردن کار سنگین بکشم بدن گرم می شه....
من یه بازی نصب کردم و با اون بازی حسابی از دسنگاه کار کشیدم به طوری که 4.5گیگ از رم پر بود و 1گیگ از گرافیک و Gpu گرافیکم حسابی مشغول بود و از 8 ترد cpu ام چهار تا پر پر مشغول فعالیت بودن و دوتا شون نیمه و دوتا دیگه معمولی داشتن کار می کردن...
من با 15دقیقه کار با این شرایط دمای پردازنده رو تا 82 درجه تونستم ببرم.....نظرتون چیه ؟؟؟؟به نظرتون غیر طبیعی ؟؟؟ پایه خنک کننده بگیرم تاثیر گذاره ؟ دقیقا کدوم مدل پیشنهاد می دین ؟

taher29
11-03-2011, 18:41
یه سوال فنی .
این دکمه ای که کنار دکمه پاور لپتاپه و برای تنظیمات اسپیکرهای لپتاپه واسه من غیر فعاله . یعنی هرچی این دکمه رو میزنم هیچ عکس العملی نشون نمیده .و هیچ برنامه ای رو باز نمی کنه .چکار کنم؟

Keyvan2139
11-03-2011, 18:55
یه سوال فنی .
این دکمه ای که کنار دکمه پاور لپتاپه و برای تنظیمات اسپیکرهای لپتاپه واسه من غیر فعاله . یعنی هرچی این دکمه رو میزنم هیچ عکس العملی نشون نمیده .و هیچ برنامه ای رو باز نمی کنه .چکار کنم؟

درایورهای چیپست رو که نصب کنی مشکلت حل میشه

amin101_aden
12-03-2011, 01:06
دوستان اين پارتيشن رو نمي شه بدون نصب دوباره ويندوز تقسيم بندي كرد؟

amin101_aden
12-03-2011, 01:07

Kiarash htc
12-03-2011, 15:39
داداش منم همين لپ تاپ و از گارانتي سبز گرفتم...هر كاري ميكنم واسه ريكاوري DVD مي سوزه چيكار كنم؟؟

دوست من شما برای ریکاوری از خود ویندوز اقدام کن و اون ریکاوری دل رو هم می تونی با یه فلش 8 گیگ okey کنی...

Keyvan2139
12-03-2011, 20:11

با نرم افزار Partition wizard professional میتونی پارتیشناتو تقسیم بندی کنی... فقط یه کم طول میکشه...
هر چند بهت توصیه میکنم اول یه Backup از ویندوز اورجینالت بگیر و ویندوزتو عوض کن
Windows 7 64bit SP1 نصب کن ... خیلی باحاله، سرعتت چند برابر میشه... ویندوز خودش اصلا به درد نمیخوره، خیلی سنگینه... فقط چون اورجینال خودشه گفتم یه بک ازش بگیری بد نیست

pouyashiri
12-03-2011, 23:36
ای خدا چند صحفه قبل رو میخوندی تو پاچت نمیرفت من 6 گیگ رم و هارد 640 1380 گرفتم 1 ماه پیش و بلوتوس هم داره مال تو هم داره ولی بک لایت و بلوری نداره

درست میشه عزبز ما هم مثل شما

تا این بیاد راحت 2 تومان اب میخوره لاپتابای دیگه ام اس رو ببین با کانفیگ ها قمیت ها فضایی هست

حالا هارد و رم زیاد مهم نیست ،ولی این که بلوتوث نداره بدجوری داره منو عذاب میده،آخه باید بلوتوث 3 داشته باشه ولی کلا بلوتوث نداره :41:

Kiarash htc
14-03-2011, 09:34

کسی نمی خواد من و راهنمایی کنه ؟!؟؟؟

western1
14-03-2011, 16:57
کسی نمی خواد من و راهنمایی کنه ؟!؟؟؟

سلام.
غیر طبیعی که نیست اما شما که داری این طوری از سیستمت کار میکشی یک کول پد براش بگیر.. یا اینکه جای گرم از لپ تاپ استفاده نکن (کنار شومینه نشین:19:).. همه ماها با این مشکل روبروییم. لپ تاپه دیگه.. فنش جون نداره اون بازیارووو بکشه. در ضمن اسم بازی که می کنی چیه؟:8:

Kiarash htc
15-03-2011, 10:58
سلام.
غیر طبیعی که نیست اما شما که داری این طوری از سیستمت کار میکشی یک کول پد براش بگیر.. یا اینکه جای گرم از لپ تاپ استفاده نکن (کنار شومینه نشین:19:).. همه ماها با این مشکل روبروییم. لپ تاپه دیگه.. فنش جون نداره اون بازیارووو بکشه. در ضمن اسم بازی که می کنی چیه؟:8:
ممنون...کول پد که واقعا جواب بده چی پیشنهاد می دین ؟ مثلا نظرتون در مورد کول پدی که زیگورات تو سایتش زده چیه ؟!!
من اهل بازی نیستم. من gta iv ریختم تا تا وضعیت لپ تاپم رو آنالیز کنم . . .

western1
15-03-2011, 21:05
ممنون...کول پد که واقعا جواب بده چی پیشنهاد می دین ؟ مثلا نظرتون در مورد کول پدی که زیگورات تو سایتش زده چیه ؟!!
من اهل بازی نیستم. من gta iv ریختم تا تا وضعیت لپ تاپم رو آنالیز کنم . . .

راستش نظر منو می خوای اگه کاره سخت نمی کشی از این سیستم کول پد نمی خواد چون ژشت دستگاه بالاس و ارتفاع داره و مشکلی از این نظر نیس. من خودم سیستمم 12 ساعت روشنه کول پدم ندارم!!فقط جای گرم از سیستمت استفاده نکن.. اگه بخوای بخری اگه تهران هستی حضوری یه گشتی تو بازار بزنی و قیمت بگیری بهتره.. چون ممکنه من یه چیز با یه مارکی بهت معرفی کنم به کار شما نیاد... ببر سیستمتو با خودت قیمتاشو بگیر امیدوارم خوب باشه.. زیگوراتم خوبه مارکاشو ببین با جاهای دیگه مقایسه کن!!:10:

pouyashiri
17-03-2011, 11:42
امکانش هست بدم بلوتوث داخلی و کیبورد بک لایت بهش اضافه کنن؟؟؟

turk_orkasi
17-03-2011, 13:13
قیمت روزشو کسی نداره کسانی که جدیدا خریدا قیمتشو عنوان کنن؟؟؟؟

قیمت بیست و پنجم اسفند هشتاد و نه 1405000 تومان

ram 6GB
h.d.d 640GB
CPU CORE I7