مشاهده نسخه کامل
: یک سوال در مورد CPU
Microsoft Windows
11-12-2010, 22:55
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان نمی دونم جایه خوبی برای سوال پرسیدن هست یا نه ولی این سی پی یو ای که میبینید واسه کامپیوتر منه یک سوال داشتم این cpu دو هسته داره یکی حقیقی ویکی منطقی حالا کار او هسته منطقی چیه؟
البته خودم حدس میزن که کار اون هسته hyper threading باشه.
Namdarian
11-12-2010, 23:10
با سلام . نخست لازم است درباره ی مفهوم thread یعنی رشته در پردازش موازی اطلاع کسب کنید . پردازشگرهای دو هسته ای در هر سیکل کلاک میتونانند دو رشته را پردازش کنند در حالیکه پردازشگر تک هسته ای فقط یک رشته را در هر لحظه میتواند پردازش کند . حالا این هسته ی مجازی میاید این رفتار را شبیه سازی میکند . کاری به بنچمارکها که Hyper Threading را بعضاً قابلیت برتری نشان نمیدهند ندارم . وقتی در عمل با یک P4 2.8 GHz معمولی و یک P4 2.8 GHz مجهز به HT کار کنید متوجه سرعت بیشتر نوع دوم میشوید و نیز متوجه میشوید که بهتر و سریعتر میتواند چند برنامه را همزمان اجرا کند و کمتر دچار واماندگی و هنگ کردن تک هسته ای های عادی میشود .
Microsoft Windows
11-12-2010, 23:23
ممنون از راهنماییتون پس حدسم درست بود اینم از نمودار cpu البته رمم یه خورده پایینه
سلام.
من یه کامپیتر dell دارم که برای درایور هاش توی صفحه مخصوصش توی سایت دل برای ویندوز 7 نداره.
اگه من 7 نصب کنم خدش درایور هاشو نصب میکنه یا نه؟(CPUاش)
معمولا چیپست و صداش رو خودش نصب میکنه ولی گرافیکو فکر نکنم مدل لپتابت چیه؟
---------- Post added at 05:30 PM ---------- Previous post was at 05:27 PM ----------
سلام دوستان نمی دونم جایه خوبی برای سوال پرسیدن هست یا نه ولی این سی پی یو ای که میبینید واسه کامپیوتر منه یک سوال داشتم این cpu دو هسته داره یکی حقیقی ویکی منطقی حالا کار او هسته منطقی چیه؟
البته خودم حدس میزن که کار اون هسته hyper threading باشه.
pentium4 اولین سی پی یو یی بود که قابلیت hyper thereding رو داشت
شما در این سی پی یو یک هسته ی فیزیکی دارین و دوتا نخ
یعنی سی پی یو به ازای اون یک هسته در هرلحظه دو تا پردازش رو میتنونه انجام بده
ولی این قابلیت رو اینتل در سری core2 نذاشت که بالاخره در سری corei مجددا ازش استفاده کرد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.