مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی در مورد گرافیک انبورد
با سلام من میخواهم بعضی قطعات برای یک سیستم بخرم
الان یک گرافیکati 4670 یک گیگ دارم و میخواهم یک مادر برد amdبخرم ایا اگر مادر بردم گرافیک انبورد داشته باشه و این کارت گرافیک رو هم روش بندازم با هم کراس فایر میشوندیانه و گر جواب مثبت است چند در صد تو کارایی افزایش داره
اگر این کار بنظرتون درسته لطفا یک مادربرد ارزان و خوب که گرافیک انبورد داشته باشه و رم ddr3هم بخوره چند مدل پیشنهاد بفرمایید
ممنون از کمکتون
pasargadd
11-12-2010, 15:38
کاراییه زیادی نداره.
بهتره این کارو نکنین.
کرافیک مجزا تهیه کنین.
کاراییه زیادی نداره.
بهتره این کارو نکنین.
کرافیک مجزا تهیه کنین.
دوست عزیز ممنون از توجه شما عرض کردم یک 4670 دارم میخوام بدونم گرافیک انبورد باش کراس میشه یانه
sajjad256
11-12-2010, 18:04
سلام نه کراس نمیشه مگر با سری خودش مثلا اگر انبرد HD3300 باشه با کارت HD3300 کراس میشه
سلام نه کراس نمیشه مگر با سری خودش مثلا اگر انبرد HD3300 باشه با کارت HD3300 کراس میشه
پس اگر ممکنه بفرمایید چه مادربردهایی گرافیکشون با گرافیک ati 4670 کراس فایر میشه و این کار چقدر افزایش کارایی دارد
پس اگر ممکنه بفرمایید چه مادربردهایی گرافیکشون با گرافیک ati 4670 کراس فایر میشه و این کار چقدر افزایش کارایی دارد
سلام.من فکر نمیکنم این کار اصلا شدنی باشه.فکر میکنم شما منظورتون هایبرید کراس فایر هستش اگه اشتباه نکنم.که فقط تو بعضی سری های رده پایین ati میشه ازش استفاده کرد و فکر کنم آنچنان کارایی نداشته باشه که بخواید روش حساب کنید.من پیشنهاد میکنم شما یه مادربورد خوب که ddr3 ساپورت کنه بخرید و کارت گرافیکتون رو ارتقا بدید.
مادربورد ASROCK 870 EXTREME 3 به نظرم خوب هستش.اما ارزون تر هم هست.اگه واسه کارای عادی بخواید.
Davood21
12-12-2010, 06:41
با سلام من میخواهم بعضی قطعات برای یک سیستم بخرم
الان یک گرافیکati 4670 یک گیگ دارم و میخواهم یک مادر برد amdبخرم ایا اگر مادر بردم گرافیک انبورد داشته باشه و این کارت گرافیک رو هم روش بندازم با هم کراس فایر میشوندیانه و گر جواب مثبت است چند در صد تو کارایی افزایش داره
اگر این کار بنظرتون درسته لطفا یک مادربرد ارزان و خوب که گرافیک انبورد داشته باشه و رم ddr3هم بخوره چند مدل پیشنهاد بفرمایید
ممنون از کمکتون
در کراس فایر، کارت ها رو به هم وصل می کنیم.
کارت گرافیک رو با گرافیک آنبرد چه جوری می خواهید وصل کنید؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کراس فایر، کارت ها رو به هم وصل می کنیم.
کارت گرافیک رو با گرافیک آنبرد چه جوری می خواهید وصل کنید؟
برای استفاده از این فناوری باید یه مادربورد با چیپ 780 amd و یه کارت گرافیک از سری 3400 ati داشته باشید.
لینک زیر رو یه نگاهی بندازید...
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.