مشاهده نسخه کامل
: اطلاعات فلشم و تمام مقاله ها ناپدید....
mehrdad_a
11-12-2010, 11:11
سلام دوستان
تو رو خدا کمکم کنید بد بخت شدم 8 GB اطلاعات تمام مقالات و زندگیم از دست رفت
من یه فلشه 8GB دارم که حدود 6.5 GB اطلاعات توش بود تا اونو به یه سیستم نصب کردم یهو تمام اطلاعات ناپدید شدن اول فکر کردم که پاک شدن ولی وقتی نگاه میکنم نشون میده که 6.5gb پره ولی هیچ چیزی نشون نمیده حتی تو cmd دستور dir /ah هم میزنم باز میگه که خالیه در ضمن با چند تا آنتی ویروس قدرتمند و آپدیت به روز مثل مک آفی و آویرا و نود اسمارت هم چک کردم ولی هیچی پیدا نمیکنه تو رو خدا کمکم کنید ممنون میشم از شما
در ضمن با چند تا نرم افزار ریکاوری هم تست زدم ولی فقط فایلهای قدیمی که خودم پاکشون کرده بودم رو بر میگردونه
رو چند تا سیستم دیگه هم تست زدم باز هم همینطوری با ویندوز لایو هم اومدم بالا بازم همینطوریه.
منتظر راهنمایی شما اساتید هستم خیلی برام حیاتی با تشکر
desperanish
11-12-2010, 12:17
1. با WinRar برو ببين فايل ها رو ميبيني؟
2. از تولز - فولدر آپشن: تيك اين گزينه رو بردار:
Hide protected operating system files Recommended
فكر كنم يكي از اينا نتيجه بده
night lord
11-12-2010, 13:26
پست بالا تنها ر اهه . مخصوصا winrar چون بعضی فایلا رو که در حالت عادی براشون مشکل پیش میاد و دیده نمیشه رو نشون میده .
یادمه چند وقت پیش یه فلش 30 گیگ sony داشتم هر چی میریختم داخلش بعد از 2 یا 3 روز وقتی به یه کامپیوتر دیگه وصل میکردم همه اطلاعاتش میپرید یا از اطلاعاتش کم میشد .
من این فلشو خریده بودم 2000 تومن از کیش . منظور اینکه این فلشای بیخودی که متفرقه هستن و ارزون اصلا به درد نمیخورن چون از این مشکلا براشون پیش میاد .
این اتفاق میتونه از ویروس باشه ممکنه به یه سیستم زدید ویروسی بوده وفولدرها رو hidden کرده
فلش رو با یه آنتی ویروس اسکن کامل بکنید فایل های hidden رو از تو folder option فعال کنید از تو run فلش رو باز کنید
و با اینکار فولدرهای مخفی رو ببینید و اطلاعتتون رو از فولدرهای مخفی بکشید بیرون
اگه این راه هم نتیجیه نداد با ریکاروی میتونید اطلاعت رو برگردونید
یا quick format کنید و اطلاعات رو ریکاوری بکنید
اگه از ویروس نبود و هر دفعه برای فلشتون این اتفاق میفتاد ممکنه فایل های سیستمی فلشتون دچار مشکل شده باشه و با نرم افزارهای مخصوص باید فلش رو فرمت کرده تا فایل های سیستمی فلش تعمیر و بازیابی بشود
من این مشکل برام پیش اومد و با راه اولی مشکلم حل شد
moosapour
27-12-2010, 18:13
سلام دوستان
تو رو خدا کمکم کنید بد بخت شدم 8 GB اطلاعات تمام مقالات و زندگیم از دست رفت
من یه فلشه 8GB دارم که حدود 6.5 GB اطلاعات توش بود تا اونو به یه سیستم نصب کردم یهو تمام اطلاعات ناپدید شدن اول فکر کردم که پاک شدن ولی وقتی نگاه میکنم نشون میده که 6.5gb پره ولی هیچ چیزی نشون نمیده حتی تو cmd دستور dir /ah هم میزنم باز میگه که خالیه در ضمن با چند تا آنتی ویروس قدرتمند و آپدیت به روز مثل مک آفی و آویرا و نود اسمارت هم چک کردم ولی هیچی پیدا نمیکنه تو رو خدا کمکم کنید ممنون میشم از شما
در ضمن با چند تا نرم افزار ریکاوری هم تست زدم ولی فقط فایلهای قدیمی که خودم پاکشون کرده بودم رو بر میگردونه
رو چند تا سیستم دیگه هم تست زدم باز هم همینطوری با ویندوز لایو هم اومدم بالا بازم همینطوریه.
منتظر راهنمایی شما اساتید هستم خیلی برام حیاتی با تشکر
برو با اين برنامه كه از گوگل سرچ ميكني و ميگيري (OnLineRecovery.exe)و سپس به اينترنت وصل ميشي و اين برنامه اجرا ميكني و اگه فلاشت سريال اصلي باشه ميشناسه و بعد بهت پيغام ميده ميخواي اطلاعات نگه داري يا فرمت بشه شما اين مورد تيك ميزني بعد فلاش تعمير ميكنه و اطلاعاتت ميبيني
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.