مشاهده نسخه کامل
: معنی و مفهوم چند اصطلاح رو میخواستم؟
این کلمه ها هر کدوم به چه معنی هست و توازن بین قسمتهای تصویر چگونه باید باشه؟
VIDEO
1- video codec
2- frame size
3- bitrate
4- frame rate
AUDIO
1- audio codec
2- sample rate and size
3- bitrte
4- channels
در مورد ویدیو هاش یکم اطلاعات دارم که براتون مینویسم
دوستان حرفه ای اگه اشتباه گفتم اصلاح کنند
video codec ها پلاگین ها و یا برنامه هایی هستند برای پخش و قابل استفاده کردن ویدیو هایی که به الگوریتم های خاص ذخیره شده اند مثلا Xvid یا Divx
frame size هم که همون سایز صفحه ای که داری کار میکنی هست.مثال 1024 * 768
frame rate به تعداد فریمهایی که در یک ثانیه گرفته شده میگویند مثلا 24 یا 30 یا بالاتر
Mr Andersson
13-12-2010, 02:06
درود;
کلا بی طاقتی ها!!!
با تشکر از AMIRTAR
VIDEO
1- video codec
الگوریتم هایی خاص برای فشرده سازی (و برعکس) ویدئو با کیفیت بالا و حجم کم .
2- frame size
سایز تصویر شما در مقیاس عمودی و افقی.
3- bitrate
تعداد بیت های استفاده شده در تصویر در هر ثانیه که هر چه بیشتر باشد تصویر با کیفیت تر است.
4- frame rate
دوستمون توضیح دادند.
AUDIO
1- audio codec
مشابه
2- sample rate and size
اونچه معمولا از این کلمات در بخش صدا معنی میده نشان دهنده کیفیت صداست که اصوات رو در طیف بیشتری جا بده و صدا رو هر چه شبیه تر به منبع اصلی صدا نشون بده.
3- bitrte
مشابه
4- channels
کانال که از 1 (mono) تا هر چند تا قابل تغییره . مثلا 5 کاناله که صدا از پنج منبع صوتی مختلف میاد که ممکنه از هم تفکیک شده باشند یعنی هر کدام صدای مختلفی پخش کنند.
.......
چاکریم
توازن بین 4 قسمت مربوط به video چجوری باید باشه تا یک فیلم با کیفیت بالا و حجم پایین داشته باشیم؟
Mr Andersson
15-12-2010, 02:01
درود;
قانونه کلی نداره. این شمائید که تعیین میکنید آیا کیفیت بیشتری میخواهید یا کمیت کمتری. ولی خوب مثلا استفاده از یه فریم سایز بالا در صورتی که بیت ریت تصویر شما پائینه کار بیهوده ای محسوب میشه.
.......
یه فیلم دارم با حجم 4 گیگ و با این مشخصات و میخوام بزنم روی دی وی دی تا دستگاه پلیر بخوندش . در برنامه کانورتور چه جور تنظیم کنم که کیقیت خوب باشه اما حجمش به اندازه یک دی وی دی بشه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.