مشاهده نسخه کامل
: تفاوت زوم اوپتیکال با زوم دیجیتال چیه؟با توضیحاته کامل و غیر حرفه ای لطفاً
Mahsajoon
10-12-2010, 21:21
سلام
لطفاً توضیح بدین که زوم اوپتیکال با زوم دیجیتال چه فرقی دارن؟کدومشون بهتره؟تو تنظیماته دوربینه؟یا یه قسمته رو بدنه دوربین؟
یه دوربین انتخاب کردم:
سونی:
زوم اپتیکال : 12x زوم دیجیتال : 40x
حالا یکی دیگه هم هست:
کانون:
زوم اپتیکال : 35x زوم دیجیتال : 4x
این دوتا را لطفاً مو به مو و کاملاً دقیق و جزعی برا من تشریحش کنید.
چرا انقدر زوم دیجیتالشون انقدر متفاوتن؟
شما کدومشو تأیید میکنید؟
هر دوشون مدل بالا هستن
لطفاً به تک تک سوالام پاسخ بدین.هیچ کدوم از قلم نیفته!
تشکر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
water_lily_2012
10-12-2010, 21:33
خوب معلومه. زوم اوپتیکال روی بدنه دوربین هست و در اثر عقب و جلو بردن لنز دوربین هست. در نتیجه شفافیت و کیفیت تصویر از بین نمی ره. ولی باید در زوم های بیشتر دوربین را ثابت تر نگه دارید چون حرکات کوچک هم باعث لرزش و محو شدن تصویر می شه.
اما زوم دیجیتال توسط تنظیمات هست و خود تصویر را مانند تصاویر در کامپیوتر بزرگتر می کنه که با یزرگتر شدن تصویر کیفیت هم کم می شود و ربطیهم به لرزش نداره.
زوم اوپتیکال بهتره.
زوم دیجیتال زیاد به کار نمی یاد. می تونید بعد از ریختن فیلم و عکس بر روی PC نیز عمل زوم دیجیتال را انجام دهید.
سلام
لطفاً توضیح بدین که زوم اوپتیکال با زوم دیجیتال چه فرقی دارن؟کدومشون بهتره؟تو تنظیماته دوربینه؟یا یه قسمته رو بدنه دوربین؟
یه دوربین انتخاب کردم:
سونی:
زوم اپتیکال : 12x زوم دیجیتال : 40x
حالا یکی دیگه هم هست:
کانون:
زوم اپتیکال : 35x زوم دیجیتال : 4x
این دوتا را لطفاً مو به مو و کاملاً دقیق و جزعی برا من تشریحش کنید.
چرا انقدر زوم دیجیتالشون انقدر متفاوتن؟
شما کدومشو تأیید میکنید؟
هر دوشون مدل بالا هستن
زوم اپتیکال توسط لنز (ها) انجام میشه ولی زوم دیجیتال توسط پردازشگر
هر کدام کاربرد خاص خود را دارند اما در مجموع رسیدن به زوم اپتیکال بالاتر گرانتر خواهد بود و و می تواند در اندازه دستگاه تاثیر بگذارد
بسته به نوع دوربین متفاوته می تونه روی دوربین یا روی لنز و گاهی داخل منو ها باشه
زوم دیجیتال براحتی پس از عکاسی / فیلمبرداری روی رایانه قابل انجامه ولی زوم دیجیتال منحصرا توسط دوربین/لنز انجام میشه
water_lily_2012
10-12-2010, 23:45
زوم دیجیتال براحتی پس از عکاسی / فیلمبرداری روی رایانه قابل انجامه ولی زوم اوپتیکال منحصرا توسط دوربین/لنز انجام میشه
با اجازه. اصلاح شد.
سلام
1_لطفاً توضیح بدین که زوم اوپتیکال با زوم دیجیتال چه فرقی دارن؟
2_کدومشون بهتره؟
3_تو تنظیماته دوربینه؟یا یه قسمته رو بدنه دوربین؟
4_چرا انقدر زوم دیجیتالشون انقدر متفاوتن؟
5_شما کدومشو تأیید میکنید؟
خب سوالاتتون رو شماره گذاری کردم:
1_زوم اپتیکال در کلام ساده یعنی زوم کردنی که با لنز دوربین انجام بشه.حتماً دیدین دوربینهایی رو که لنز های بزرگی دارن.اما واسه دوربین های ساده تر و غیر حرفه ای تر زوم کردن به علت گرون بودن و جاگیر بودن لنز اضافی،این کار به صورت کامپیوتری انجام میشه.یعنی پردازشگر دوربین اون تصویر رو به صورت کامپیوتری بزرگنمایی میکنه.دقیقاً مثل حالتی که توی کامپیوترتون وقتی عکس نگه میکنین،روی عکس زوم میکنین.
حالا فرق این دو اینه که کیفیت عکس زمین تا آسمون فرق میکنه.زوم اپتیکال بسیار بسیار کیفیت بالاتری داره.مثلاً از یه تصویر که از فاصله ی 20 متری روش زوم میشه(مثلاً سر یک کودک)،وقتی عکس با زوم اپتیکال گرفته بشه کیفیت به هیچ وجه پائین نمیاد.طوری که احساس میکنی عکاس از نزدیک عکس گرفته.طرز کارش دقیقاً مثل دوربین دوچشمی(شکاری)هستش.
ولی وقتی زوم دیجیتال باشه،هر چه فاصله بیشتر باشه،تصویر پیکسل پیکسل تر(تقریباً شطرنجی) میشه.
2_طبیعتاً در مورد کیفیت عکس زوم اپتیکال بهتره.(برای عکاسی نیمه حرفه ای و حرفه ای)
3_زوم اپتیکال به وسیله ی لنز فیزیکی روی بدنه انجام میشه که قدیمها روی دوربین های غیر دیجیتال دستی عقب و جلو میشد،ولی الان واسه دوربین های دیجیتال با دکمه ی زوم عقب و جلو میشه.
زوم دیجیتال هم که کامپیوتری هستش.
4_به نکته ی خوبی اشاره کردین.دوربین هایی که واسه استفاده روزمره هستن و برای استفاده های غیر حرفه ای استفاده میشن بنا به گرون بودن و جاگیر بودن و اینکه باعث افزایش زیاد حجم و وزن دوربین میشن(به خاطر استفاده از شیشه و عدسی) تاکیدشون بیشتر روی زوم دیجیتاله.چون کسایی که عکسهای خانوادگی میگیرن زیاد اهل زوم نیستن.
ولی برعکس،عکاسی نیمه حرفه ای و حرفه ای ،تاکید بیشتر روی زوم هست و به علت اهمیت کیفیت بالا در زوم،از زوم اپتیکال استفاده میشه و چون افراد حرفه ای اهل زوم دیجیتال نیستن،روی زوم دیجیتال تاکید نشده.
واسه همین :
دوربین حرفه ای: زوم اپتیکال بیشتر
دوربین غیر حرفه ای:زوم دیجیتال بیشتر
5_این یکی بستگی به خودتون داره.اگه اهل عکسهای خاص از فواصل دور و مخصوصاً اهل عکاسی از صورت هستین از دوربینی استفاده کنین که زوم اپتیکال بیشتری داره.(البته 12x هم زوم کمی نیست)البته اگه دوربینی میخرید که زوم اپتیکال کمی داره،اگه قابلیت اضافه کردن لنز داشته باشه،میتونید از لنز تله استفاده کنید.(لنزی که واسه زوم کردن استفاده میشه.)
اگه هم این مسائل بالا واستون مهم نیست و ازون دسته عکاس هایی هستید که بیشتر عکسهای دسته جمعی و خانوادگی میگیرن زیاد روی این قضیه حساس نباشید.چون 12X هم زوم خوبیه.
امیدوارم به جواب سوالاتتون رسیده باشید.
:11:
Mahsajoon
11-12-2010, 15:47
دوستان عزیز من 2 مدل دوربین انتخاب کردم و میخوام طی همین 2-3 روزه بگیرمش
لطفاً شما یه نگاهی بندازید و نظر بدین و به من کمک کنید که کدومو بخرم بهتره
1-SONY HX1
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدCANON SX30 IS-2
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن خودم مورد اول یعنی سونی رو بیشتر تأییدش میکنم.چون به نظرم سونی سخت جون تره و بهتر عمر میکنه مشخصاتشم که خوبه-پیکسلشم نسبت به کانن کمتره و این باعث میشه عکسها حجمشون مقداری کمتر باشه.
نظر شما چیه؟به نظرتون سونی رو بخرم یا کانن؟کارایی کدومشون بهتره؟هر دوشون در یک حد نیستند؟
لطفاً توضیح بدین:11:
1-SONY HX1
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن خودم مورد اول یعنی سونی رو بیشتر تأییدش میکنم.چون به نظرم سونی سخت جون تره و بهتر عمر میکنه مشخصاتشم که خوبه-پیکسلشم نسبت به کانن کمتره و این باعث میشه عکسها حجمشون مقداری کمتر باشه.
نظر شما چیه؟به نظرتون سونی رو بخرم یا کانن؟کارایی کدومشون بهتره؟هر دوشون در یک حد نیستند؟
لطفا تو قسمت خودش :10:
اون جا جواب دادم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
:40:
1-SONY HX1
جفتشون دوربینهای خوبی هستن.
من خودم HX-1 دارم و واقعاً ازش راضیم.فقط اینو بگم که اگه میخوای سونی بخری،حتماً از سونی سنتر ها بخر با گارانتی اصلی+پلمپ شده.کیف مخصوصش رو هم حتماً بخر،مموری کمتر از 8 هم نخر.
از نظر کارایی هم جفتشون تقریباً برابرن،چون در یک رده هستن(نیمه حرفه ای)
Mahsajoon
11-12-2010, 16:48
در مورد باتری کانن و سونی هم میشه یه توضیحی بدین؟
هر دو عمر باتریشون خوبه؟
mohsen_613
11-12-2010, 17:08
روی لنز دوربین های فیلم برداری دیدم حالت واید رو 2.8mm زده تا 34mm.الان این فاصله کانونی تو دوربین های فیلم برداری با دوربین های عکاسی معادل هم اند یا فرق دارن؟یعنی الان مثلا تو این دوربین فیلم برداری تو زوم 10x که میشه 28mm با حالت واید 28mm یک دوربین دیجیتال بزرگنماییش برابره؟
Mahsajoon
12-12-2010, 16:29
به احتمال خیلی خیلی زیاد همون مدل کاننی که بالا گفتم میخرم
حالا میخواستم بدونم موقع خرید دوربین باید به لحاظ لوازم جانبی به چه چیزایی دقت کنم؟
چی لازم داره که بخوام بگیرم یا خودش داشته باشه؟
اون لنز تله و واید رو خودشون همراه دوربین میدن یا خودمون جدا باید بخریم؟
*پایه دارم.
toolhelp
12-12-2010, 17:13
حالا میخواستم بدونم موقع خرید دوربین باید به لحاظ لوازم جانبی به چه چیزایی دقت کنم؟
*پایه دارم.
چيزهايي كه اگه داشته باشين بهتره:
- باطري اضافه
- كارت حافظه اضافه
- كيف دوربين با اندازه كافي براي وسايل و خود دوربين
- سه پايه قدي و كوچك
- كابل رابط HDMI
- كارت خوان
اگه انتخاب شما SX30 باشه نيازي به لنز اضافه ندارين...
*پایه دارم.
لنز اضافه لازم نداره،چون زوم قوی ای داره
مموری کارت حتماً بخرید،حتماً ظرفیت بالایی داشته باشه و حتماً جنس خوبی هم باشه و ضمناً سرعت تبادل داده ی بالا داشته باشه.چون هر چه سرعت تبادل داده ی بالایی داشته باشه،راندمان و سرعت save عکس و فیلم و بازخونی اونها بیشتر میشه.مثلاً سونی یه مدل مموری داره که روش نوشته High و قرمز هستش،اونا به عنوان مثال سرعتشون از مموری های معمولی بیشتره
کیف حمل جنس خوب هم حتماً بگیر و اصلاً از کیفهای ارزون و بی کیفیت نخر.دقت کن که کیف حتماً مخصوص اون مدل باشه و از کیفهایی که مخصوص اون دوربین نیستن نخر چون دوربین راحت توش جا نمیشه یا زیادی بزرگه و ازین حرفا.
باطری هم ضروری نیست و اگه دوست داری میتونی بخری.
پیشاپیش مبارکتون باشه.:11:
tirdad_60
15-12-2010, 21:01
*پایه دارم.
سلام
پیشنهاد میکنم رم و کیف رو بصورت جداگونه بخرید چون در اکثر موارد اجناس نامرغوب و گران همراه با دوربین بفروش میرسه
رم مارکهای sony و sandisk خیلی با کیفیت و البته گران هستند
power silicon و patriot هم حوبه
بارها بخاطر نخریدن رم و کیف با فروشندگان محترم خ جمهوری جر و بحث کردم
سلام
پیشنهاد میکنم رم و کیف رو بصورت جداگونه بخرید چون در اکثر موارد اجناس نامرغوب و گران همراه با دوربین بفروش میرسه
رم مارکهای sony و sandisk خیلی با کیفیت و البته گران هستند
power silicon و patriot هم حوبه
بارها بخاطر نخریدن رم و کیف با فروشندگان محترم خ جمهوری جر و بحث کردم
البته اگه دوربین سونی رو از سونی سنتر بگیرن،کیفهای ارجینال داره.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.