مشاهده نسخه کامل
: كمك در خصوص ساخت كتاب
با سلام خدمت اساتيد ارجمند ميخوام در مكس 2009 يك كتاب بسازم و بعد عكسها رو داخلش بگذارم و ورق بخوره حالت البوم مانند من خودم يكي درست كردم مالي نشد لطفا اساتيد كمك كنند چطوري اين كار رو انجام بدم
3d-meysam
12-12-2010, 19:36
باید Pivot Point های تمام صفحات رو تنظیم کنی، یعنی جای که صفحات بهم منگنه میشن. بعد با اصلاح کننده Bend و ابزار Rotation صفحات رو خم و ورق بزن.واسه صفحات هم به دلخواه عکس بده. یه تصویر واسه نمونه ساختم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اين كارها رو كردم مشكل من انجاست كه صفحه ميچرخه و با توجه كه نرمال به يك طرف صفحه اعمال ميشه انطرف صفحه سياه ميشه فكر كنم بايد دوربين رو يكجوري بگذارم كه فقط يك طرف ديده بشه نظر شما چيه ؟
3d-meysam
12-12-2010, 21:14
من اين كارها رو كردم مشكل من انجاست كه صفحه ميچرخه و با توجه كه نرمال به يك طرف صفحه اعمال ميشه انطرف صفحه سياه ميشه فكر كنم بايد دوربين رو يكجوري بگذارم كه فقط يك طرف ديده بشه نظر شما چيه ؟
واسه صفحات از یه Box با ضخامت 0.001 استفاده کردم و دوطرف تصویر هم مشخصه. اگه از Plane استفاده کردی میتونی گزینه 2-Slide را فعال کنی تا دوطرف Plane مشخص بشه. توی رندر هم این گزینه باید فعال شه.
Noori Bayram
14-12-2010, 06:44
سلام
من که در این کارها ابتدای هستم اما در مایا اینرا ساختم .
اول صفحات رو ساختم وبعد ریگ شون کردم وبعد متحرک کردم.
meysam 3d
26-12-2010, 23:31
سلام رفقا! اینا همه درست ولی این روشای ماقبل تاریخ فایده نداره اینو ببنید:
از انیمیشن موش سرآشپز Pixar 2007
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا کسی میدونه اینو چطوری میشه ساخت (حالا ننویسید با cloth هاااا باید بگی چطوری) نمیشه من خیلی باهاش کار کردم نتونستم اینطوری درش بیارم.اگه میدونید بگید و دعای خیر دوستان رو برای خودتون بخرید:46:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.