مشاهده نسخه کامل
: تصاويري از منوي مخفي 40C6960 من با گيرنده ----T
ghoghnous55
10-12-2010, 20:17
با سلام. در تاپيك هاي گذشته راجع به ----T دار بودن يا نبودن تلويزيون هاي با گارانتي سام بحث هايي شده بود. تلويزيون بنده كه 40C6960 يا همون 40C6900 معروف هست (البته با گارانتي سام) در منوي جستجوي كانال امكان انتخاب كانال هاي آنالوگ يا ديجيتال يا هر دو اين ها رو داره. بنا به درخواست دوست بسيار عزيز جناب t_tanhayam كه زحمات زيادي رو در اين سايت مي كشن از منوي مربوط به جستجوي كانال و منوي مخفي تلويزيونم عكس گرفتم كه براتون مي ذارم. ان شا الله به درد دوستان عزيز بخوره.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن توي شهر ما (نيشابور) متاسفانه هنوز پخش ديجيتالي تصاوير شروع نشده و من هر بار كه كانال يابي رو انجام ميدم هيچ كانال ديجيتالي پيدا نميشه ولي دوستان ديگه اگه تست كردن ، به بقيه هم خبر بدن ممنون ميشم. راستي من كليه تنظيمات مربوط به زبان مثل زبان منوها رو انگليسي انتخاب كردم. اگه سؤال ديگه اي بود ، در خدمتم.
t_tanhayam
10-12-2010, 21:57
ممنون از اينكه وقت گذاشتين و تصاوير رو قرار دادين اگر بتونيد از تمامي منوها عكس بگزارين سپاسگزارتون ميشيم
-همون قسمت local set كه ايران انتخاب شده رو در tv هاي دوستان غير فعال ميبينيم
ghoghnous55
12-12-2010, 07:47
تصاوير زير رو از منوهاي فرعي گرفتم و براتون ميذارم. ان شاالله به دردتون بخوره:
همون طور كه مي بينيد ، براي من هم گزينه Local Set روي ED_Iran تنظيمه و غير قابل تغييره.
milad2002b
19-12-2010, 10:13
ممنون از شما.
تلوزيون ما هم 6900 هست كه از بانه خريدم ولي در قسمت local set نوشته شده ED_MidAsia كه قابل تغيير نيست.جستجوي كانال هاي ديجيتال هم فعال نيست فقط آنلاوگ سرچ ميكنه! لطفا كمك كنيد چگونه فعالش كنم.
davoodgas
25-12-2010, 11:42
سلام
میخواستم بدون آیا LA40C550 هم گیرنده دیجیتال فعال میشه یا نه ممنون میشم جواب بدین
سلام
برای من 24 کانال در تهران دیجیتالی گرفته ک 7 تاش رادیو هستش و کیفیت هم عالی.
amuhasan
31-12-2010, 11:18
سلام
ببخشید عکسها رو پاک کردید یا من نمیتونم دریافت کنم؟
سلام
برای من 24 کانال در تهران دیجیتالی گرفته ک 7 تاش رادیو هستش و کیفیت هم عالی.
مدل دستگاه چیه؟
nesta1363
31-12-2010, 16:36
چرا پس عکسی نیست ؟
مدل دستگاه چیه؟
سلام دستگاه من c6960 هستش تازه انتن من اصلا تنظیم نیست 24 تا کانال با کیفیت خیلی بالا برام گرفت که 7 تاش رادیو است.
مدل دستگاه من c6960 هستش با تیونر دیجیتال 24 کانال که 7 تاش رادیو است برام گرفت.
kourosh78
08-03-2011, 14:41
مدل دستگاه من c6960 هستش با تیونر دیجیتال 24 کانال که 7 تاش رادیو است برام گرفت.
با سلام ميشه مراحل فعال كردن ----t تو 6900 رو توضيح بديد. آيا 6900 مربوط به بانه گيرنده ديجيتال دارن ؟
t_tanhayam
08-03-2011, 22:06
با سلام ميشه مراحل فعال كردن ----t تو 6900 رو توضيح بديد. آيا 6900 مربوط به بانه گيرنده ديجيتال دارن ؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام. در تاپيك هاي گذشته راجع به ----T دار بودن يا نبودن تلويزيون هاي با گارانتي سام بحث هايي شده بود. تلويزيون بنده كه 40C6960 يا همون 40C6900 معروف هست (البته با گارانتي سام) در منوي جستجوي كانال امكان انتخاب كانال هاي آنالوگ يا ديجيتال يا هر دو اين ها رو داره. بنا به درخواست دوست بسيار عزيز جناب t_tanhayam كه زحمات زيادي رو در اين سايت مي كشن از منوي مربوط به جستجوي كانال و منوي مخفي تلويزيونم عكس گرفتم كه براتون مي ذارم. ان شا الله به درد دوستان عزيز بخوره.
در ضمن توي شهر ما (نيشابور) متاسفانه هنوز پخش ديجيتالي تصاوير شروع نشده و من هر بار كه كانال يابي رو انجام ميدم هيچ كانال ديجيتالي پيدا نميشه ولي دوستان ديگه اگه تست كردن ، به بقيه هم خبر بدن ممنون ميشم. راستي من كليه تنظيمات مربوط به زبان مثل زبان منوها رو انگليسي انتخاب كردم. اگه سؤال ديگه اي بود ، در خدمتم.
دوست عزيز ممكنه مراحل رو بنويسين من هركاري كردم نتونستم عكيها رو ببينم :11:
دوست عزيز من اگه براتون ممكنه مراحل ورود به كد مخفي LED C6960 رو بنويسيد چون بنده هيچ عكسي رو نمي بينم و
SHOW PICTURE روي اونها جواب نمي ده .
ممنون و متشكرم
t_tanhayam
12-03-2011, 21:58
دوست عزيز من اگه براتون ممكنه مراحل ورود به كد مخفي LED C6960 رو بنويسيد چون بنده هيچ عكسي رو نمي بينم و
SHOW PICTURE روي اونها جواب نمي ده .
ممنون و متشكرم
-اين تاپيك رو مطالعه كردين بزرگوار :
rezae2003
01-04-2011, 09:00
با سلام خدمت ghoghnous55 من منو مخفی دستگاه 40c6960 خود را دستکاری کردم و گزینه های اصلی آن را فراموش کردم اگر ممکن است عکسهای مربوط به منوی مخفی را برایم ایمیل نمایید چون عکس ها در این صفحه باز نمی شود با تشکر فراوان
آدرس email بنده rezae2003@yahoo.com (rezae2003@yahoo.com)
rezae2003
01-04-2011, 09:02
با سلام خدمت ghoghnous55 من منو مخفی دستگاه 40c6960 خود را دستکاری کردم و گزینه های اصلی آن را فراموش کردم اگر ممکن است عکسهای مربوط به منوی مخفی را برایم ایمیل نمایید چون عکس ها در این صفحه باز نمی شود با تشکر فراوان
آدرس email بنده rezae2003@yahoo.com (rezae2003@yahoo.com)
Mohammad Yek110
01-04-2011, 09:42
سلام دستگاه من c6960 هستش تازه انتن من اصلا تنظیم نیست 24 تا کانال با کیفیت خیلی بالا برام گرفت که 7 تاش رادیو است.
خیلی خیلی معذرت میخوام که پستم به تاپیک مربوط نیست.
شما از c6960خودتون راضی هستید؟چرا توی مشخصاتش ----tو teletextننوشته؟
منظورم از رضایت کیفیت تصویر هستش.
t_tanhayam
01-04-2011, 09:54
خیلی خیلی معذرت میخوام که پستم به تاپیک مربوط نیست.
شما از c6960خودتون راضی هستید؟چرا توی مشخصاتش ----tو teletextننوشته؟
منظورم از رضایت کیفیت تصویر هستش.
----t و teletext داره نگران نباشين
توي تاپيك زير بپرسين كه دوستان زيادي دارند :
دوست عزیز Ghoghnous 55
سلام سال نو مبارک. اگر ممکن هست عکس ها رو به آدرس MR_NAMAKI2000@YAHOO.COM ایمیل کن.متشکر
t_tanhayam
06-04-2011, 10:03
دوست عزیز Ghoghnous 55
سلام سال نو مبارک. اگر ممکن هست عکس ها رو به آدرس MR_NAMAKI2000@YAHOO.COM ایمیل کن.متشکر
برو توسایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کمکت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کمکت) میکنه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.